|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Siedlce
Stan: Początkujący
Świat: Czekam na nowy.
|
![]() Mniej więcej, tak samo ...
Czym miałoby sie to różnić? Jedenie skille u palka szybciej rosną. Reszta idzie tak samo jak u knighta .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() @up Mlvl tez rosnie tak samo? naab plax
Moze sprecyzowalbys mniej wiecej do ktorego lvl ma byc ten exp? Na poczatku chyba pallem bo knightem bez 4 mlvl nie mozna zaszalec za bardzo. Ale jak zrobisz skille po 80 no to knight na guardy, scaraby ijuz. A pallem szybciej skille wejda ale slabsze hity... wybor do ciebie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Siedlce
Stan: Początkujący
Świat: Czekam na nowy.
|
![]() Cytuj:
Sorry, zapomniałem o mlvl'u. Knight bez 4 mlvlu nic nie zrobisz? naab plax? Spokonie bez 4 magica możesz latać sobie na DC... Palkie dużo trudniej trenować na początku, bo nie masz kasiorki na speary. Jeżeli na dodaek wybierzesz server npn-pvp to będziesz musiał co 10 min zasuwać do dp po spearki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem
|
![]() Ale idiotyczny temat -.-
Zalezy od skilli, eq, mlvl, lvl, zaludnienia serwera, expowiska, ilosci kasy, run i jeszcze wielu innych "pierdół" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Jakby wziac pod uwage ze knight i pal maja po 30 levie knight skille70/70 a pal 80/80, na respowiskch niebylo by zadnych playerow i wedlug levela znalezli by sie oni na najlepszych (wedlug mnie) expowiskach (dla siebie) czyli pal-guardy knight-scaraby to lepszy exp wszedlby palkowi ale wiecej kasy wycigna by knight(jak pewnie niewielu wie scaraby sa bardzo kasodajne a przy okazji leca jakies klejnoty itp..) chociaz by z tego wzgledu ze palek wydaje forse na bełty -..-
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Siemka!
Palladin Jest to jedna z łatwiejszych profesji do expienia dlczego? Dlatego ze palek bije na dystans czyli moze na 8 levelu isc spokojnie na cyce albo na demon skielet ![]() Knight zeby isc na cyce musi miec przynajmniej skille 50/50 albo na DS Musi miec 60/60 I w miare dobre eq. Trenujac Knightem nie trzeba wracac sie co 1h do depo po Spears tak jak robi to palladin ani nie tracic gp na bolts,arrows,spears. ![]() Wniosek z tego ze poexpic mozna szybiej palkiem ale jest to nie wielka roznica miedzy levelm knighta a palka ![]() Roznica jest w skilach ![]() Pozdro* |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() najlepiej knajtem i koniecznie z aksa.
edit: nie moglem sie oprzec ;/ Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 19-05-2006 o 19:07. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Jak narazie to zostane przy palku ale poczekam na więcej odpowiedzi.Ale mam wątpliwosci bo knight zrobi dobre skille i ma dobry eq to epxi caly czas a palek musi robic lub kupowac arrowsy/bolty zeby poexpic :*
Z góry dziekuje. Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Myślibórz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Na początku musisz potrenować trochę z spearkami np. do 50 skilla, co moze byc nie zla meczarnia, zwlaszcza na new servie.
![]() ![]() wtedy nawet szybko wlaza skille i lvl o ktory ci chodzi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Gdynia
Imię: ...
Świat: Harmonia
Poziom: 110
Poziom mag.: 7
|
![]() Powiem tak , do 80 leva~ szybciej sie expi pallem , ale potem knight rzadzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Ech... kolejne niesprecyzowane pytanie.
Moze lepiej poruwnam palka i najta, a nie bende tu nazekal do lvl 30 latwiej i szybciej expi sie palkiem(pozatym skilowac trzeba mniej) potem zalezy od umiejetnosci gracza: ktos moze leciec ze skilami 55/55 najtem na soldy, a ktos moze na elfy i bendzie robic x razy wiencej expa. Palek jak potrafi grac to nie bendzie sie pieprzyl ze spirkami pod domkiem kolegi tylko kupic PACC i poleci na tomby or guardy (ale to zawsze zajente) i z malym waste mozna wbijac do 30k/h. Oczywisie zalezy co sie robi wogole, czasem ludzie stoja pod dp po kilka h a czasem nie wchodza do miasta przez tydzien. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Cytuj:
spi****laj -.- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() Cytuj:
Być może uznacie mnie za niedoswiadczonego w grze pallkiem ale taka prawda. Btw. jak na razie nie gralem pallkiem, zamierzam zrobic swojego pierwszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2006
|
![]() Hmm....przekonalem sie na wlasnej skorze ,ze to palladyn na skillach 60 ,co trzeci jego bolto to 100+....a knight na skillach 60 uderzyl by w cos za 100+ ? Niebardzo
![]() ![]() Jesli nie podpasowala wam moja odpowiedz to trudno...WOLNOSC SLOWA !! jestem tu pierwszy raz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() To zależy czy chce cie sie trenic jesli tak i masz na to czas rób knighta
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() <double post> przez przypadek
Ostatnio edytowany przez Hupe - 26-05-2006 o 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Jakby brac pod uwage expienie z meele to ja jako knight robie napewno wiecej exp/h niz pall np. na dragach. Ale jezeli chodzi o expienie z runami to u mnie kicha a taki pall moze isc np. na wrl i zrobic duuuuzo expa. Oczywiscie nie zwroci mu sie za runy, ale co zrobi expa to jego ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lauchyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Undead family
Świat: Luminera
|
![]() Cytuj:
Ale co do tego ze pally szans niby niema z najtem to sie niemoge zgodzic. Co z tego ze rycek ja k zlapie takiego paladyna, bez kuszy, z malutkim defem itd to dosc szybko go zabije. Ale kto ci karze do grzyba stac i sie patrzec? mnie kiedys zaatakowal 30 knajt jak wracalem z pkowania gdzies sie schowac (pkowanie dla zabawy znaczy sie ; P)ja mam 14 lvl i skille na 45 ale co tam...ani razu mnie nie zlapal, a ja do niego tylko z uku strzelalem i biegalem miedzy drzewami patrzac jak jego pasek hp zmienia kolor z ielonego na zolty a potem na czerwony...gdyby nie to ze jakis jego kolega chyba ale z gildi to napewno doszedl i mnie zaczal blokowac zebym niemial jak uciekac to szybko padlem, ale wierz mi ze bym go zabil spokojnie jakby sam byl^^ |
|
![]() |
![]() |