Pokaż pełną wersje : Thunder hammer i rare itemki
A więc widzialem ostatnio temat kto ma thunder hammera i za co. Ogolem nikt nie byl pewien skad na 100%. Postanowilem zagadac do counsellora i sie zapytac :) Tutaj przedstawiam screena z odpowiedzia counsellora.
http://members.lycos.co.uk/malypiorun/UO0043.jpg
Tłumaczenie:
Kto ma thunder hammery i za co?
Troche playerow na antice i na premi.
Na premi byla to nagroda za questa po pierwszym odpaleniu servera.
Na antice byla to nagroda dla playerow ktorzy znalezli naprawe duze bugi w grze.
:D
Kirin na eterni tez ma jednego.
cool
On takze odkryl wielkiego buga w grze i dostal w nagrode pare przedmiotów. Helmet of the stars (golden helm,hots), shield of honor i thunder hammer.
Mam nadzieje ze to wam wszystko wyjasni poniewaz jes to pewne zrodlo ;)
n00bowski temat
przeciez ostatnio byl zakladany temat w którym byla mowa o shield of honour,thunder hammer i golden helmet
Paladinka
30-07-2004, 01:13
ten debil nawciskal ci takich glupot a ty w to uwiezylas tam??:P shield of honor byl razem z pacc na 7 miechow. kiedys... thunder hammery kiedy na fibuli.. bardzo dawno a nie jakies bugi w grze lol
"Mam nadzieje ze to wam wszystko wyjasni poniewaz jes to pewne zrodlo " omg wez nie osmieszaj sie eheheheheheheh
Nom counsellor "debil" nawciskal mi glupot?
To moze powiedz skad ty masz swoje informacje? ja counselorowi wierze....
Thunder hammer, golden helmet jest na ETERNI za ODRKYCIE buga. Na Nova są JEDYNE powtarzam JEDYNE golden bootsy na całej tibi. Ma je Sanarion, kupił je od Erany za 2 mlnl gp. Erana dostała je za odkrycie buga zwiazanego z paccem~.
Co do Antici to nie wiem.
Enslaved Kajko
30-07-2004, 18:55
Mam nadzieje ze to wam wszystko wyjasni poniewaz jes to pewne zrodlo
Ten cytat jest najlepszy szkoda ze to zlrudlo jest troszka do dupy =] niezle sie osmieszyles :)
ja pier**** consuler czy nie ale ia tak ci wkrecal ^^ 8o
Bartas mag
22-08-2004, 19:04
Ale ci kity nawciskal (co za noob by w to uwierzyl) :baby:
hahah ta na Eterni fajnie że ktoś ma.Hyh ale ktoś ci pościemniał z deczka.Takie noobowskie bajki to nie tu plz ;)
Brawo dla pana.Otoz na eterni FAKTYCZNIE Krin ma te rzeczy, prosze ja pana.
Wiec jesli nie jestes na tyle yntelygentny, zeby sprawdzic informacje, lepiej sie nie wypowiadaj.I to nie jest n00bowaska bajka, poniewaz sam te rzeczy widzialem. - ode mnie.
Tha, Nekro. Na tym forum niestety zwykle jest tak, że jak pierwsze trzy osoby wyśmieją to pojawiają się dziesiątki podobnych postów. Sad, but true. Ludzie, miejcie własne zdanie :|
Na eterni napewno są te rzeczy gdyż Krin wystawił na licytację Shield of Honour. Ale czy sprzedał nie wiem... Gdyż wtedy nie było mnie w domu a później tematu juz nie znalazlem.
Perdurabo
22-08-2004, 21:06
zamiast samemu sprawdzic czy to prawda, to wy odrazu walicie z mostu :/
Delson masz minusa o demnie za glupote na maxa powinni cie zbanowac na tym forum :/
caoxsude
28-08-2004, 23:47
Delson widać że jesteś debilem. Mam nadzieje że jakiś op cie zbanuje :)
Co do tematu to prawda ;P a co do osób które piszą że ktoś mu kitów nawciskał to niech ścichną ;/
Vanhelsen
29-08-2004, 01:10
@DeLsOn: Zapoznaj się z regulaminem, gdzieś tam powinneś znaleść punkt o nieobrażaniu forumowiczów (A jeśli takiego niema to radze dodać). Radze też zapoznać się z następstwami kliknięcia przycisku EDYTUJ, jest on łatwy w obsłudze i nawet przeczklolak powinien się domyślić (Choćby po nazwie) doczego ów klawisz służy. Oszczędziś moderatorom czas na uzuwanie 2 postów (zamiast 1).
Tak przyokazji, to 3 temat o legendarach. Może Modkowie zastanowią się nad wznowieniem tematu "Lista marzeń" (przynajmiej niepowstawały by takowe tematy).
Genesis 007
29-08-2004, 01:54
Delson Apropos wyzywania Nekromanty od Noobów lepiej najpierw spójrz w lustro.
Po drugie:
Z tego co wiem Shield of Honour na Antice ma mó kolega"Blak Mage".
Co do Golden Helmetów to z cezgo ja widziałem do tej pory mają "Hesperides" i "Bubble"
Inne rare itemy na Antice m.in. Great Axe mają 8 osób np."Gimli der Zwerg" prawdopodobnie za najlepsze axe ale tegonie jestem pewny.
Przepraszam , że nie podałem orare itemach na Eternii, ponieważ ja tam nie gram ;)
B0|_tO|-|O|_iK
29-08-2004, 12:16
z tego co wiem rare itemy dostaje sie za wykrycie bugow w grze lub za szczegolne osiagniecia w tibi. ponoc ten z eterni wykryl blad ktory moze powstac podczas kupowania pacca przez karte, ale niewiem jaki :P i niejestem pewien czy to prawda, bylo widac ze ma thunder hammera i golden helmet w temacie eternia thread na tibia.de (okolo 180stron :P) juz tego tematu niestety niema :(
----------------------------------------------------------------------
Modki skasujcie posty delsona, niemaja one nic wspolnego z tematem
Lol ale z was głąby(nie wszyscy)To co paladinka powie to święte?? nie wiem może ona się myli może counsoler ale ta gromada idiotów co za nią napisała nie mając zielonego pojęcia kto ma te itemy i na jakim servie.Gdyby paladinka powiedziała że to prawda wy też życze myślenia.
Owszem Krin na Eternii ma Thunder Hammera... Mam dowod :P
http://tinypic.com/3r4hj
Mial tez wtedy Golden Helmeta... Ale nie zdazylem zrobic ss'a bo musial juz leciec :/
@Up : oo gogeta nawet sie pojawil :) I teraz mamy ostateczny dowod ze th jest na eterni.
Juz nie ma sensu sie wypowiadac, i tak 99.9% forumowiczow moze pomarzyc o takich rzeczach.
@Delson : wiesz, jakbym mial taka inteligencje jak ty, to zamiescilbym ogloszenie w dziale "handel" : dam wszystko co chcecie za odrobinke oleju do glowy, moze byc mooocno zuzyty, ale zeby byl.A z dupy naprawde mi wali - kupą mi wali.Ale wg mnie lepiej zeby walilo tak z tylka, niz tak jak tobie - z mordy.A co do tego buga w grze - w porownaniu do twojej twarzy, ktora wyglada jak przez szybe, to jest maaaaaaaaalutki blad.
Ą ja dowiedziałem się z pewnych źrodeł że jest quest na thunder hammera.................ale nie podam szczegołow bo quest spoiling.......powiem tylko tyle że jest to zwiazane z ab'dendriel,tym przyjaznym cyklopem w ab i "iron of piece"........jesli ktoś zaintersowany niech pisze na priv :P
Vanhelsen
29-08-2004, 16:46
OMG, zara sie powiesze. Ten z@sr@ny cyc to BYŁ PONOĆ kiedyś Quest, może powturze bo widać niedokarzdego to dociera, to BYŁ PONOĆ quest, czyli teraz jest on ZAMKNIĘTY i nieda się go wykonać. Krązyło wiele hstori na temat tego questu, a to że trza przynieść bp pices of irion, a to, że 1000 irionków, a to, że gdziś w kazz jest ten jedyny, specjalny irionek. Na temat nagrody też durzo było historyjek. A to, że dostaniesz t-hammera lub mogłeś se wybrać jakiegoś weapona z tych ponirzej (od FS po warlock sworda).
Aha, apropo fotki, czy Consuler, jako zapewne pełnoletnia osoba z jakimś wykstałceniem niepowinien zaczynać zdania od dużej litery ??
Do: Wieszok
Aha, apropo fotki, czy Consuler, jako zapewne pełnoletnia osoba z jakimś wykstałceniem niepowinien zaczynać zdania od dużej litery ??
- Moim skromnym zdaniem nie nalezy patrzec na to z tej strony. To ze ktos nie zaczyna zdania od duzej litery nie zalezy od jego wyksztalcenia. Moim zdaniem(jak jusz mówilem skromnym :P) tylko ludzie którzy są pedantami w tej dziedzinie zaczynajom tak kazdą wypowiedz. (np. moja mama :P). To jest utrudnianie sobie życia. To tak jakby na klasówce z biologii pani sprawdzala ortografie tudziez poprawność stylistyczną.
Do: Delson
- Twoja wypowiedz przypomina mi gderanie mojej nauczycielki od Anglika. Ona najchętniej by wszystkich wyslala do dyra zeby miec na lekcji sw. spokój. Ludzi nie ocenia sie po tym jak wyglodajom tylko po tym jak się zachowują. A ty na prawde nie dajesz mi pozytywnych skojarzeń tą wypowiedzią.
Do: Tompior, Blizare, Maciq, Bartas mag.
- Mój kumpel na temat waszych postów powiedzialby tak: "po co takiemu mózg jak ma adres?"
Do: Nekromanta
@Delson : wiesz, jakbym mial taka inteligencje jak ty, to zamiescilbym ogloszenie w dziale "handel" : dam wszystko co chcecie za odrobinke oleju do glowy, moze byc mooocno zuzyty, ale zeby byl.A z dupy naprawde mi wali - kupą mi wali.Ale wg mnie lepiej zeby walilo tak z tylka, niz tak jak tobie - z mordy.A co do tego buga w grze - w porownaniu do twojej twarzy, ktora wyglada jak przez szybe, to jest maaaaaaaaalutki blad.
- Moim zdaniem jego (delsona nie twoje :P) konto zasluguje na leciutki powiew bana, lub na wyslanie go na przymusowe prace na wschodniom syberie. Moze bedzie umial sklecic poprawnie pare zdań.
Ale sie naprodukowalem
Pozdro All Friend
Eragd
Na eterni naprawde Krin ma Thunder Hammera i Golden helmet jak nie wiezycie idzcie sobie do carlin domek: East Lane 2 Nawet mam screena ale nie wiem jak sie daje na forum wiec wam nie pokaze :P (leza one tylko wtedy kiedy krin jest not online)
caoxsude
29-08-2004, 21:33
Lol ale z was głąby(nie wszyscy)To co paladinka powie to święte?? nie wiem może ona się myli może counsoler ale ta gromada idiotów co za nią napisała nie mając zielonego pojęcia kto ma te itemy i na jakim servie.Gdyby paladinka powiedziała że to prawda wy też życze myślenia.
Tak offtopic: paladinka to chyba facet :/
Do Wieszok::
tak jak już każdy pyta to ja też zapytam:
-skąd wiesz że nie ma tego questa juz?
przecież iron of piece dalej jest w grze i ten cyklop również,zaraz bedziesz pewnie pieprzył że to dla ozdoby,jestes jak ta Paladinka,łykasz wszystko co ci wcisnął..........................żal mi ciebie -.-
Vanhelsen
29-08-2004, 22:21
@serero:wiem z paru powodów:
1) 2 mojich kumpli uzbierało te 1000 irionków i się nieźle wqrw!l! jak się okazało, że to nic nieda
2) To ci napisze 90% zaawansowanych forumowiczów jak załorzysz taki temat (Urzyj szukaj, kiedyś było tych tematów od *****)
3) Nawet jeśli to był by quest to na Antice rojiło by się od Warlock swordów albo t-hammerów.
4) Jesli już wystawiasz ujemną reputacje za Quest spoling radze ci sprawdzić czy to na 1oo% jest QS.*
*-jesli to nie ty to sorka
Ashganek Gundam
30-08-2004, 07:39
Własne zdanie? To typowi polacy, czyli totalne noob'y :/ W grze jak i w życiu. Chcą zaistnieć i się pokazać i to robią... ale od tej złej strony... Rozmawiałem z konsulami i gm'em już jakiś czas temu i właśnie za odkrywanie bugów dostaje się takie wspaniałe rare'y
Paladinka ma racie.Gram długo w tibie wiec wiem to i owo.Nie bede sie rozpisywał ale powiem tylko jedno Paladinka ma racje. X(
Paladinka ma racie.Gram długo w tibie wiec wiem to i owo.Nie bede sie rozpisywał ale powiem tylko jedno Paladinka ma racje. X(
Any proofs ? Sam widzisz, zostały tu przedstawione wystarczające dowody...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.