PDA

Pokaż pełną wersje : Co po drodze z carlin do ab dendriel?

Poprostu Pitbul
24-05-2006, 13:00
Czy są jakieś potwory w drodze z Carlin do Ab'Dendriel? Jestem bardzo ciekaw bo może po szkle pójde do ab.

LaM4
24-05-2006, 13:16
Wilki ewentualnie snake, gobliny.
Jak idziesz droga nic raczej nie spotkasz.

Jakbys sie zgubil to czytaj drogowskazy :)

Marluki-sorcerer
24-05-2006, 13:42
Jak idziesz drogą to może być lurnienta valkiria a jak idziesz lasem to gobliny ale żadko są bo dużo ludu tam chodzi:P
To tyle:P:Xd

Cedric
24-05-2006, 14:54
@up
Valkyri nie spotka bo one znikają z 10 kratek przed drogą. Takto żadnych potworów chyba ze bys trafił na inwazje war wolfów na ab

Poprostu Pitbul
24-05-2006, 17:26
A jakie potwory są w ab? Już wróciłem ze szkoły. A nie wiem czy przeżyje atak War wolfów. Przeżyje? Mam słaby armor i helm i shield, ale legi dobre i broń. I mam mocny mlvl. To jest tak:
Eq:plate armor,plate legs,soldier helmet,wand of dragonbreath,dwarven shield.
Mlvl:14
Lvl:17
Przeżyje w ab?:confused:

Mac Artur
24-05-2006, 17:46
jestem na 100 % pewny, że sobie poradzisz :P a najazdy war wolfow zdazaja sie tylko czasami :P

Poprostu Pitbul
24-05-2006, 17:51
jestem na 100 % pewny, że sobie poradzisz :P a najazdy war wolfow zdazaja sie tylko czasami :P
A z war woflami sobie poradzę?

Poprostu Pitbul
24-05-2006, 17:56
(Sory ale jakoś teraz nie moge edytować)
A jakie potwory są w ab? I gdzie? Chociaż opiszcie 1 miejsce w potworem nie za mocnym.

ripper
24-05-2006, 18:36
W podziemiach Ab'dendriel są trolle, do których musisz mieć klucz (można go kupić za 50gp od NPC stojącego obok drzwi do trolli). Co do najazdu war wolfów, to wątpię, żebyś zrobie poradził, ale idź. Te najazdy zdarzają się bardzo rzadko.

...:::Mareczek:::...
24-05-2006, 18:55
W Ab są też ghule ale na nie to trzeba troche ise pomeczyc zeby wejsc:P oprocz tego są elfy i arcanista, ale one sa daleko od głównych miejsc w Ab(o wiele wiecej niż 500 kratek, a ile poziomów na "-" to nie wiem)

Poprostu Pitbul
25-05-2006, 13:08
(Wiem że pytanie jest troche "newbioskie(XD)")
A czy w świątyni można przeżyć najazdy?

stryju
25-05-2006, 16:55
Z pewnością przeżyjesz w świątyni, nawet i w dp. Ale tak po znajomości zapewne jak zobaczysz napis ze na Ab atakują Wolfy to już ich nie będzie :D

Michnik of Celesta
25-05-2006, 19:12
idąc ściezką mozesz natknac sie na poludniu na amazonki i valkirie a kawalek na polnoc sa gobliny - dalej to jak przechodzisz kolo zamku niedaleko ab dendriel to bear wasp i wilki a czasem zlurowane orki.

Poprostu Pitbul
25-05-2006, 22:28
idąc ściezką mozesz natknac sie na poludniu na amazonki i valkirie a kawalek na polnoc sa gobliny - dalej to jak przechodzisz kolo zamku niedaleko ab dendriel to bear wasp i wilki a czasem zlurowane orki.
Wie gdzie te valkyrie i amazonki... są po drodze w 2 miejscach:
Jak idziesz na femor hills to troche w dół z środku drogi.
A drugie to jak idziesz do northport.
Gobliny są właśnie w femor hills;).
No to chyba pójde do ab...
Jak ktoś gra na Saphirze i ma nie duży lvl(13/17) to moge kogoś zabrać ze sobą do towarzystwa:P
AA.. i gdzie depo?!

Xetasi
28-05-2006, 20:11
Ale problemy robisz idz do ab i nie gadaj nic popatrz w poradnikach gdzie jest depo, a war wolfow nie spodkach nigdy na 100% bo one sa wybijane momenntalnie. A natknąć sie mozesz na orca wariorra ale z wandem to wiesz nic trodnego

Laska The Sorcer
28-05-2006, 20:39
Możesz isc spokojnie do ab nic dobreg niespotkasz, kolega up szkoda że niewiem jak sie nazywasz na guardi :p

D Rookmaster
28-05-2006, 20:59
I właśnie dlatego zostałem na rooku. :D :D :D
A tak przy okazji to najbardziej bój się PK.
Jak pójdziesz drogą to best monster to wolf.
Idz po drogowskazach i się nie zgubisz.
A jak nawet będzie atak to możesz być dumny że go spotkałeś, jednaj szanse na niego są około 1,5%

Arkhor
02-06-2006, 18:32

Ludzie ,czytajcie wszystkie posty...a nie tylko te na 1 stronie....ponieważ piszecie od rzeczy...i najcześciej o rzeczach które już zostały powiedzone... =.=

Poprostu Pitbul
04-06-2006, 15:59
Ej, a jak chce mieć axe na main to jaki axe mam wziąść? Proszę o szybką odpowiedź bo chce mieć knighta który by walił z axe'ów(bo nie miałem dawno knighta; a zwłaszcza który by walił z axe'ów:P).

usunąć oto tego posta.

Poprostu Pitbul
04-06-2006, 16:00
Ej, a jak chce mieć axe na main to jaki axe mam wziąść? Proszę o szybką odpowiedź bo chce mieć knighta który by walił z axe'ów(bo nie miałem dawno knighta; a zwłaszcza który by walił z axe'ów:P).

PS. i opiszcie cenyB)

jednym słowem błagam o szybką odpowiedź!!!

Poprostu Pitbul
04-06-2006, 16:04
Modki usuńcie tego pierwszego posta błagam:(;(

Sir zajacc smialy
04-06-2006, 16:10
Lol?

Najlepszy axe na rooku to hatchet :P

Poprostu Pitbul
04-06-2006, 16:24
Lol?

Najlepszy axe na rooku to hatchet :P
Źle mnie zrozumiałeś. Mi chodziło o to jaki axe na main kupić i za ile na początek.

mario devil
04-06-2006, 16:30
@up

Po pierwsze jest takie coś jak edit. Po drugie kup sobie słownik.Po trzecie na odpowiedz czeka sie zwykle dłużej niż minute (czas między twoimi kolejnymi postami).

@topic
Chyba chodzi ci o to jaki axe nabyć po wejściu na maina:confused: .
Na początek radziłbym ci kupić barbarian axe a pózniej oszczędzać na knight axe. Ceny znajdziesz w dziale HANDEL na forum głównym.

The Great Orshabaal
04-06-2006, 22:25
Jak będziesz szedł, w okolicach Fomour Hills, w południowej części są amazonki i walkirie, i na północy są goby, jak masz niski lvl uważaj żebyś szedł po drodze, bo w pewnym miejscu wydaje się, że jak się pójdzie do góry jest Ab, a natykamy na legion orcow (oczywiscie przesadzam:p ) Ale oprocz tego droga jest czysta.

Pliko
12-06-2006, 15:39
Zamknijcie ten temat!!!Gość sie boi wlasnego cienia.:baby: :D 8o X(