Pokaż pełną wersje : Ban za nic jak to mozliwe ??
Adam8844
26-05-2006, 20:45
Zwracam się uprzejmie do was z pytaniem, dlaczego zostałem zbanowany za nick jakim moja postac została określona?? Mój nick : Freedom or deatch nie chodziło mi o to żeby się ktoś mnie bał, < po za tym grałem ta postacią na refugi, no PVP> czyli nie mogłem nikogo zabić, pisze to dla jasności chodz wiem że wiecie co to znaczy, moj nick oznacza z ang na pl Wolnosc lub smierc, nie wiem kogo mogłem tym nickiem obrazić, moze jest o charakterze faszystowskim lub nazistowskim ??, napewno nie... nie jest to też zaden slogan propagandowy, nikogo nie chce do niczego zmuszac ani namawiać, nie przedstawiam nim swoich poglądów... moglibyście mi pomóc, tą postać mam na 11 levelu jestem magiem i mam war hammera <kupiłem go za 670 sztuk złota, bardzo tanio> i bardzo dobrze mi szło dopuki nie spodkałem gamemastera, który napisał cos ogólnie, nie przez message tylko ogólnie jakby coś chciał sprzedać, potem to przeczytałem ale się tym nie przejołem, wyszedłem z gry odpoczołem godzine <spałem> to bylo o 12 00 połodnie o 13 znowu grałem i do 14 30 potem poszedłem spać i ogladać telewize, <spac dlatego ze jestem \ bylem chory i miałem 40 stopni gorączki> o 17 30 włanczam tibie i okazało się ze mam bana. POMÓRZCIE MI !!!!!!!!!!!;(
Character Freedeom or deatch does not exist.
Jaja sobie robisz?
Cytuj:
Character Freedeom or deatch does not exist.
Jaja sobie robisz?
Lol, moze bys laskawie wpisal poprawnie ten nick?
@Topic:
Na tibia.com nie widze zebys mial cokolwiek w Criminal Record wiec...
A za nick mozesz dostac z tego co wiem najwyzej namelocka. A przynajmniej za taki twoj.
BTW, smierc to death, nie deatch
Adam8844
26-05-2006, 20:51
nie robie sobie jaj szukam pomocy, a i jeszcze jednego nie napisałem, jak chce grać swoja postacią to mi wyskakuje
"Your charakter is banished becouse of his\ her name"
w okienku o nazwie sorry
Twoj nick lamie regulamin tibii i jezeli nie chcesz miec 'banow' to wybieraj nicki z suggest name. Dostales Namelocka a nie bana... www.tibia.com --> my account ->> i tam powinienes miec rename
Adam8844
26-05-2006, 20:55
dopiero przed chwila konto zalozylem i w trzy dupy bledow porobilem moj nick dokladnie to Freedom or deatch
Adam8844
26-05-2006, 20:59
rzeczywiscie to tylko namelock, dzieki za pomoc, od niedawna gram w ta gre i jeszcze dokladnie nie wiem co i jak DZIEKI JESZCZE RAZ :*:*:*
@up:
Racja, lamie regulamin. Dokladnie zdaje sie ze w punkcie "c) Names that obviously do not describe a person".
Jak tak teraz na to patrze to ciekawi mnie jaka czesc graczy przeczytala kiedykolwiek Tibia Rules...
Podejrzewam z niewiele ponad 20% -.-
Namelocka dostałeś za to, że nick twej postaci zawiera część zdania :)
Np. ja miałem postać Mam Error Darmowego Jabuszka, i oczywiście namelocka też :P
Żeby to zlikwidować wchodzisz na swoje konto na tibia.com, i tam będzie Criminal Record, kliaksz View i zmieniasz nick...
Adam8844
26-05-2006, 21:01
czytałem regolamin :P ale widocznie źle zrozumiałęm DZIEKI JESZCZE RAZ
Adam8844
26-05-2006, 21:04
teraz mam problem jaki sobie nick dać odrazu powrucił mi humor :D :D
Adam8844
26-05-2006, 21:06
nie wiecie czasem po jakim czasie przyjmóją nick i można dalej grać ??:>
lesiu666
26-05-2006, 21:20
1. Kiedy zostanie zaakceptowany przez GM'a.
2. A wiecie jak sie edytuje posty? Powiedzcie mu..
3. Oczywiscie zrobiles sobie kolejny bardzo madry nick. Ty jestes albo z psychiatryka zaadoptowany albo uwazasz ze nasmiewanie sie z Oswiecimia poprzez nick "Arbeit macht frei (..)" jest wielce poprawne i chwalone.. Widac ze tam nigdy nie byles. Ja bylem 2 razy i wiem jak tam wygladalo 'zycie', a uzupelnieniem tego sa relacje mojej rodziny (niestety czesc juz umarla). Pomysl, chlopczyku, tak od czasu do czasu. To moglo rowniez dobrze spotkac ciebie..
PS Sory za offtop, nie moglem sie powstrzymac.
Gosh, a miałem na początku nadzieję, że to tylko prowokacja...
Vard Acal
27-05-2006, 15:44
Przeczytałeś regulamin tibii i nie zrozumiałeś ? to przeczytaj jeszcze raz. A jeżeli nawet byś nie przeczytał Tibia Rules to przy nazywaniu postaci powinieneś się kierować dobrym smaikem. Czy znasz człowieka o imnieniu "złap banana" albo "Śmieje sie z murarzy". Nie nazywa się postaci częściami zdania.
A dodatkowo polecam ci przeczytać regulamin forum - nie robimy podwójnych postów, jest od tego opcja edit.
teletoobis
27-05-2006, 18:09
POMÓRZCIE MI !!!!!!!!!!!;(
słownik plax???!!!!!!!!111111razrazrazjedenjedenjedenoneon eone
Ja na tibia.com przeczytałem regulamin o tych zakazanych nickach kilka razy bo oni tam dali takie fajne przykłady jakich nicków mieć nie wolno:p no nie wiem czemu tak jest ale lubie sie śmiać z tych przykładów, fajnie by było mieć nick jak np. Gorge Bush:p
Vard Acal
27-05-2006, 21:05
A ja bym chciał mieć nick - "Adolf Hitler" albo "Łukaszenko" a najlepiej byłoby mieć nick "GM Putin"....
Ludzie litości... I wy narzekacie że tibia nie ma charakteru RPG, może pierwszym stopniem do poprawy tego jest umiejętny dobur nicków, lepiej wybrać Nick z Suggest name niż wpisać głupote.
nick mojego HG-teleportera z sugest name to: Zulon Golon ........ taki nick to by tylko kretyn mógł wymyśleć (nie chiało mi sie kombinować z nickiem). A i name z sugest name są jednym słowem do pi.... jak sie je przerobi to jeszcze jeszcze
Freedom or deatch
LOL jezeli tak napisales ten nick to moze GM dal ci bana za ortografie??
Bo ja bym ci konto na forum skasowal za takie bledy ortograficze. Chlopie obnizasz poziom forum takimi tekstami.
Moje rady:
1. Przeczytaj dobrze rules.
2. GM nie gra 2 dni w Tibie tylko jest juz weteranem to chyba zna sie co jest dobre a co zle prawda?
Knight Rought
29-05-2006, 19:34
Dostałem Name Locka za imie zmieniłem imie na sugest name i GM nie zatwierdził ponieważ"niezgodne z Tibia Rules" znowu zmieniłem nick na sugest i czekam...;( Ten GM jest wredny i tyle;( Już nie odzyskam pewnie chara a tam miałem dobre eq.Pomóżcie!!!
Napiszcie na maila
[email protected] prosze;(
Vard Acal
29-05-2006, 21:30
Skoro GM nie zaakceptował nicku z sugest name to faktycznie coś nie tak. Przedstaw sprawe w Customer Supports, musisz się jednak liczyć z tym że ich decyzja będzie niepodważalna i jeśli wyrażą się na temat sprawy negatywnie to nie odzyskasz już postaci.
Jednak myśle że pozytwnie rozpatrzą tą sprawe, a jeśli nie chcesz posuwać się aż tak daleko to poprostu poczekaj, może tym razem GM zaakceptuje twój nowy nick.
Nie pisz posta pod postem bo to niekulturalnie, edytuj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.