PDA

Pokaż pełną wersje : Nowi moderatorzy.

Dan the Automator
02-08-2004, 16:30
Kolejny konkurs zakończony :). Dla tych którym pamięć szwanukuje, przypominamy iż rozchodziło się o nowych moderatorów.
Dostaliśmy wiele "ofert", było tam sporo naprawde świetnych osób! Ale nie moglismysmy wybrać ich wszystkich ;( Co więcej, na nowy rok szkolny planujemy nowy konkurs... ale teraz nie o tym :)
Wracając do kandydatów - musieliśmy jeszcze obradować 2-3 dodatkowe dni :) Ciężko było, nie obeszło sie bez róznicy zdań - ale w końcu wyłoniliśmy 2(3) nowych moderatorów! Są to Barts oraz Scorcerer. Wyłonilismy też osobę do moderowania działu "Twórczość" - został nim Baron Kaldrick. Z tego miejsca chciałbym powitać trzy nowe osoby w zespole :) Oraz gratulacje dla nich, bo konkurencja była duża :)
Pozdrawiam

Dr. Omader
02-08-2004, 16:31
W swoim imieniu chcialem pogratulowac tym ktorzy wygrali a tych ktorzy nie zostali wybrani chcialem powiedziec ze bedzie kiedys nastepny konkurs wiec nigdy nie wiadomo...
Mielismy naprawde trudna decyzje do podjecia. Bylo wiele kandydatow ktorzy sie na to miejsce nadawali, jednak z roznych powodow wybralismy tych ktorych wybralismy.

Prosze o wyrozumialsc do nas. Zgloszen bylo DUZO, wiekszosc ludzi ktorych nawet nie znamy(ludzie zarejstrowany w lipcu) a pozostalych kandydatow tez bylo mnostwo. Mielismy trudna decyzje bo miejsc bylo malo tak wiec nie moglismy wziasc wszystkich. Pamietajcie ze forum to nie tylko moderatorzy. Najwazniejsi sa porzadni userzy a takich bardzo nam potrzeba...

Mam nadzieje ze grono moderatorskie nie zostanie jeszcze bardziej znienawidzone za to ze niektorych osob nie wybralismy...

Mam takze nadzieje ze z zadowoleniem powitacie nowych modow mimo iz to oni nie wy zostali wybrani.

Pamietajcie ze nigdy nie wiadomo kiedy bedzie nastepny konkurs...

MatKus
02-08-2004, 16:37
Jak już dobo wspomniał, wybór mieliśmy naprawdę spory. Było kilka stron zgłoszeń. Fakt, niektóre zgłoszenia były conajmniej dziwne Bo jak mamy wybrać na modka ktoś, kto na forum się zarejestrował już po rozpoczęciu konkursu? albo kogoś, kto ma konto prawie rok, i w tym czasie napisał może z 10 postów? Musimy Was znać, zanim zrobimy kogoś moderatorem.
Wybraliśmy te 3 osoby, choć faktycznie różnice zdań pewne były :) Dla tych, którzy nie zostali wybrani jedna rada - nie poddawajcie się, po wakacjach, około października, będzie nowy konkurs, może wtedy...

Bambuko
02-08-2004, 16:37
[16:27] * Now talking in #tibia.pl
[16:27] * Topic is 'IDIOTOM, BARANOM, CIOTOM i osobom o IQ<50 wstep WZBRONIONY | http://www.members.lycos.co.uk/kalanin/Tibia.spr <--- grafiki do Tibii by Yon & Zaglada ||| [22:00:00] <@_]|[_Gonzek> co jest napletkosciagacze'
[16:27] * Set by _]|[_Scorcerer on Mon Aug 02 16:11:01
[16:27] -L- [#tibia.pl] Witam na kanale #tibia.pl, polskim kanale poswieconym Tibii. Uzytkownikow bramki WWW<->IRC prosimy o nieuzywanie polskich liter.
[16:27] * L sets mode: +v SuPeRM4N
[16:27] <wazzu> lol
[16:27] * Dr_omader changes topic to 'WITAMY NOWYCH MODERATOROF!!!'
[16:27] <_]|[_Scorcerer> NIEEEEEEE
[16:27] <_]|[_Scorcerer> QFA!!!!
[16:27] <_]|[_Scorcerer> argh
[16:27] <SuPeRM4N> uff ze zmieniles temat bo bym musial uciekac z kanalu
[16:27] <Dr_omader> -.^
[16:27] <_]|[_Scorcerer> <gleba>
[16:27] * Gewof|sl33p has joined #tibia.pl
[16:27] * L sets mode: +o Gewof|sl33p
[16:27] <_]|[_Scorcerer> mial gewof byc
[16:27] <_]|[_Scorcerer> buuu :(
[16:28] <Gewof|sl33p> qmpla nie ma :/
[16:28] <Zaglada> argh nie wybrali mnie =P

:P

-----------------------

MatKus u mnie były tylko 3 strony zgłoszeń i to nie całe jak wy to liczycie?

kotomaniak
02-08-2004, 16:41
Primo: Wielki GRATZ nowym modom. Napewno była ostra konkurencja i cieszę się, że to Barts i Scorcerer zostali wybrani. Dobrze też że przybył moderator działu twórczość, napewno się tam przyda. Mowa oczywiście o Baronie Kaldrick-u.
Secundo: Musze nakopać ludziom z mojego banku bo łapówki nie dotarły na czas ;) .

$corcerer
02-08-2004, 16:41
eee no cóż....
<robie sie czerwony>
<nie wie co powiedzieć>

Dzięki

:>

Baron Kaldrick
02-08-2004, 16:42
/me is now such ivul modek =D Ziemziemkujem= ]

]v[ichal
02-08-2004, 16:47
Gratuluje wszystkim nowym moderatorom, i życze im udanej pracy w tibia.pl team .Jeszcze raz gratz.

behama
02-08-2004, 16:53
gratuluje nowym modkom...
ja niejestem zawiedziony poczekam jeszcze
a na forum nowy niejestem ale starego konta niechcem :)

tomo
02-08-2004, 17:05
Erm, gratz ludziska :] Akurat te osoby sobie zasluzyly... Chociaz widzialbym miedzy modkami jeszcze zaglade i gewofa... Ale coz, maja jeszcze czas :]

Odnosnie kaldricka ---> Ja wiem ze to skromny pan, i chcial miec max tworczosc, ale jednak bardzo bym prosil o moderowanie calego forum dla niego :] Glownie on na tworczosci siedzi, ale uwazam ze sobie na to zasluzyl, i ze podolalby zadaniu :] Ale Wasza Wola :]

PiXik
02-08-2004, 17:22
Gz-to że barts to przewidziałem oczywiście nikt nie musi mi wierzyć ale kiedyś miał coś tam napisane że pomaga.
Ja nie składałem podania bo chciałem oszczędzić wam śmiechu ale może za jakieś 4 edycje wystartuje;)

Tiligus
02-08-2004, 17:36
Gratz dla nowowybranych. Życzę wam żebyście nie zaniedbywali swoich obowiązków, i żeby wasza praca sprawiała wam wiele radochy~

Szkodi Sunrise
02-08-2004, 18:06
No to wielkie gratz ;) Mam nadzieje, ze dobrze sprawdzicie sie na swoim stanowisku i juz niedlugo.... do was dolacze =) Powodzenia :)

245301
02-08-2004, 18:36
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gangrel
02-08-2004, 18:48
Gratuluje nowym modom. Sorca znam z irca, na pewno będzie ok, co do pozostałych dwóch nie znam, ale sądze ze się sprawdzą.

Szkoda ze się dzien z wakacji spóźniłem bo też chciałem kandydować.

Fallorian Thennars
02-08-2004, 18:51
Kongratulacje wszystkim nowym Moderatorom! Zasłużyliście na to miejsce dużo bardziej niż ja.

No i dobra, wszysycy składają Wam życzenia, to i ja sie dołączam: Życzę Wam, Moderatorzy (nie tylko ci nowi ;) ), żebyście na tym forum już nigdy nie spotkali żadnego n00ba (takiego jak 1234567890 - zarejestrował sie tylko po to, żeby założyć temat łamiący wszystkie zasady tego forum i dostać bana), żeby wasze skrzynki pocztowe były wolne od spamu, trojanów i robaków, żebyście siedząc na GG, ICQ lub IRCu nigdy nie dostali wiadomości od użytkowników forum niezadowolonych z waszej pracy.
I, oczywiście, mam nadzieję, że za jakiś czas i mi ktoś złoży takie życzenia... może, za dwie lub trzy edycje konkursu...

Delp
02-08-2004, 18:53
Ekhm, kongratulejszyns 8)

Hegemmon
02-08-2004, 19:27
;( a miało być tak pięknie. ;(
No cóż następnym razem też spróbuje a jak i wtedy się nie uda to i następnym i następnym aż do skutku :)

Oxygane
02-08-2004, 19:38
Gratulations, Scor would you like a cookie? ;]

Mi niestety sie nie udało, ale jak to kiedyś powiedział Superman. "Jeśli ktoś za pierwszym razem nie pozna sie na twoim geniuszu to nie pozna sie już nigdy" Czy coś w tym stylu ;]

Raynold
02-08-2004, 19:50
Witamy nowych Modków :> Obyście się nie wkurzali zbyt często. Życzę dużo cierpliwości i wyrozumiałości :P

Bambuko
02-08-2004, 20:26
Oryginalnie dodany przez Oxygane
Gratulations, Scor would you like a cookie? ;]

Mi niestety sie nie udało, ale jak to kiedyś powiedział Superman. "Jeśli ktoś za pierwszym razem nie pozna sie na twoim geniuszu to nie pozna sie już nigdy" Czy coś w tym stylu ;]

No właśnie jakoś tak to szło... Jak widać się sprawdza:P

eldian
02-08-2004, 20:27
hmm....co tu duzo mówić GRATZ sork zostania modkiem:PBratas też się nadaje:P

she_devil
02-08-2004, 20:58
Cieszę się, że BK został modkiem, bo zależało mi na tym.
Ja miałam nikome szanse na tę posade, ze względu na swój wiek. Lecz mam chorą ambicję i będę próbować dalej. 2 panów, którzy zostali wybrani nie znałam więc nie wiem co mam powiedzieć, ale ogólnie wszystkim wielkie GRATZ

SandMan
02-08-2004, 21:02
Hyhy! GRATULACJE! Scorcerer... Lukowiak (chyba ;) ) modem ;D jeee!!
Kaldrick? Pozdrowka! Nie grasz juz w tibie? :/
Hmm... Barts modem dopiero teraz, dobrze, ze nadrobilscie takie powazne zaleglosci :>

Teraz Zaglada i Gewof, plx (tomo_wyrwi jest ze mna, wiec mamy przewage liczebna 8o :P )

Sorcers of titania
02-08-2004, 21:57
a ja jestem zawiedziony ;-(( ;( ;( ;( :( :( :(

Sorcers of titania
02-08-2004, 22:03
:( :( X( X( ?( też gratuluję wam !! Miłego początkowania jako moderatorzy !! A ja będę walczył na następny raz tylko kiedy będzie następny taki konkurs :( ;(

mixim
02-08-2004, 22:12
GRATZ nowym modkom.wiem ze zalozylem nowe konto ale ja jeszzce sie postaram.gratz baronowi normalnie chce autograf kiedys bede taki jak on.

Magus
02-08-2004, 23:05
Oryginalnie dodany przez Sorcers of titania
:( :( X( X( ?( też gratuluję wam !! Miłego początkowania jako moderatorzy !! A ja będę walczył na następny raz tylko kiedy będzie następny taki konkurs :( ;(

Chcesz startowac na moda a nie umiesz edytowac wlasnych postow?? Skoro piszesz 2 posty za koleja to nie wróże Ci stanowiska moda :P.

@Barts, Scorcerer i Baron Kaldrick:
Witam serdecznie i życzę Wam duzo cierpliwosci. :)

Zygfryd
02-08-2004, 23:52
@Barts, Scorcerer, Baron Kaldrick

Gratulacje, wiem, ze wam sie nalezalo i tyle :) Pamietam jeszcze z Gery.. :P
Zycze wam jak najmniej glupich tematow do czytania ;)

Main Vegeta
03-08-2004, 09:13
My last chance przepadla! :(

Gz Sorkowi, Bartsowi i Baronowi. (nawiasem- Barts to nie ten co tak na gery wymiatal?)

Mam nadzieje ze bedziecie solidnie wykonywac swoje obowiazki i nie dacie mi bana ;D

tomo
03-08-2004, 11:51
Oryginalnie dodany przez SandMan
Teraz Zaglada i Gewof, plx (tomo_wyrwi jest ze mna, wiec mamy przewage liczebna 8o :P )

:PPPPPPPPPPP

btw: Juz kaldrick szaleje w tworczosci :P

Oxygane
03-08-2004, 13:38
Oryginalnie dodany przez Main Vegeta
My last chance przepadla! :(

Gz Sorkowi, Bartsowi i Baronowi. (nawiasem- Barts to nie ten co tak na gery wymiatal?)

Mam nadzieje ze bedziecie solidnie wykonywac swoje obowiazki i nie dacie mi bana ;D

Tak Barts to ten co tak wymiatał na gery, Baron zresztą tez.

Rafał
03-08-2004, 16:51
A może któryś z modków wypowiedział by się o tym jak wygląda jego "czarna robota" ? :rolleyes: .

$corcerer
03-08-2004, 17:54
do_niczego
1. tłumaczenie nowego forum
2. przeglądanie milionów postów :>
3. odsiadka na IRC

trzeba przyznać, że to forum jest strasznie niewygodne w obsłudze :( byle do nowego forum.....

Gremlin
03-08-2004, 21:33
Oryginalnie dodany przez Rafał
A może któryś z modków wypowiedział by się o tym jak wygląda jego "czarna robota" ? :rolleyes: .

Mniej wiecej tak:
Wstaje rano, odpalam tibie, wchodze na forum w czasie jak mana sobie powolutku rosnie.
Pierwsze co to wyskakuje mi pup-up z prywatnymi wiadomosciami (zwykle miedzy 5 a 15), przegladam na szybko, kasuje te powtarzajace sie (PW naprawde dochodza za kazdym razem jak je wyslecie, wysylanie 3 po kolei nie robi sensu).
Wszystkie PW wygladaja w stylu:
Czemu skasowales temat xxx
Czemu dostalem upomnienie
Mam juz upomnienie dosc dlugo (3 dni) mysle ze mozna mi je zdjac.
Mozesz podac swoj numer gg/email?
Bubble mnie zabil mozesz go zbanowac?

Zamykam okno PW i przechodze do ulubionego dzialu (Handel), szybko przegladam czy nie ma nic ciekawego, kasuje tematy z ofertami handlu postaci, rozdaje z tej okazji ze 2-3 bany.

Sprawdzam forum moderatorow, po przebiciu sie przez 300 postow w stylu lol, ten zle o mnie powiedzial - bana mu, a nowe forum bedzie rozowe i beda lalki barbie zamiast przyciskow, jutro piwo stawia Dobo, itp. zaczynam przegladac forum od gory, wyskakuje nastepne okienko z PW... standard:
Czemu skasowales moj temat.
Ja nie chcialem handlowac postacia tylko wymienic knighta na druida
Pokaz mi gdzie w regulaminie pisze ze nie moge pisac 20 postow pod soba.
Ty (cenzura) (cenzura) jestes (cenzura)
Bla bla bla.

Przechodzac przez dalsze tematy w potworach, przedmiotach i magi kasuje kilkanascie tematow z cyklu:
Cze jestem Maciek mam 12 lat i 15 lvl czy dam rade zabic potwora xxx
Trenuje od 5 minut i nadal mi skille nie skoczyly
Help Pk, pomagam kolesiowi zabic potworki a on mnie bije.

Profilaktycznie omijam dzial zdjecia i tylko zerkam na dzialy dla poczatkujacych trzymajac sie z dala od panelu moderatora (ostatnio jak zaczelem tam czyscic to najnowszy post co zostal byl napisany 2 tygodnie wczesniej).

Pozniej wchodze na forum dla moderatorow, nabijam sobie dzienny limit 100 postow i spac.

Rafał
04-08-2004, 03:03
Krótko mówiąc - robota modów to "zmiatanie śmieci" (żeby nie powiedzieć "sprzątanie gówna" ;) ) po tych wszystkich oszołomach, nOObach itp. , w trakcie której można znaleźć ciekawostki, takie jak interesujące teksty na poziomie, lub prawdziwe skarby, takie jak poznanie wartościowych ludzi.

... i pomyśleć że tylu ludzi pragnie zostać moderatorami ... 8)

A swoją drogą - moderatorzy, czy jesteście zadowoleni z tego co robicie ? ?(

Baron Kaldrick
04-08-2004, 07:50
Coz jestem moderatorem na 3 forach i adminem na paru...Gdyby mi sie to nie podobalo, juz dawno popelnilbym samobojstwo +P

matell
04-08-2004, 13:11
no nowi moderatorzy strona coraz lepsza sie robi :))

kicek12
04-08-2004, 14:53
Chyba się obrarzę :( czemu nie wybraliście mnie ;(
Albo i nie ;) jestem za mądry, piękny i rzeźki, (oraz skromny :)) > abysię tak szybko poddawać 8) .

Kicek

P.S. W czym oni byli lepsi odemnie... ;(

andrej
05-08-2004, 12:05
;) ja rowniez gratuluje :/ Ale tez wspolczuje bo przeciez bedziecie musieli tyle tu siedziec ze malo :/ Ja bym nie wytrzymal :/

Dr. Omader
05-08-2004, 12:30
Oryginalnie dodany przez kicek12
Chyba się obrarzę :( czemu nie wybraliście mnie ;(
Albo i nie ;) jestem za mądry, piękny i rzeźki, (oraz skromny :)) > abysię tak szybko poddawać 8) .

Kicek

P.S. W czym oni byli lepsi odemnie... ;(

Napewno w tym ze Ty sie zarejstrowales na forum w dniu rozpoczecia konkursu....
Jak my mamy takiego czlowieka ocenic co jego 1 post to kandydatura na moda?

No nie da sie.

andrej
05-08-2004, 19:51
oDRAZU MOWI ZE LEZY MI CZY BANA DOSTANE BO WY JESTESCIE P******I :P

Baron Kaldrick
05-08-2004, 21:46
Oryginalnie dodany przez andrej

Ba wiecej, jestesmy <beep> a nawet <beep> lub <beep>... Chcesz do nas dolaczyc? To zostan dluzej w moim towarzystwie, 5 minut ze mna == nieodwracalne zmiany w psychice~

boxi
07-08-2004, 12:09
Dlaczego zablokowaliście mojego kolege??????:king: czy ja wyrazilem na to zgode???? co to za zwyczaje !!!!:)

Adaras
07-08-2004, 12:23
Oryginalnie dodany przez boxi
Dlaczego zablokowaliście mojego kolege??????:king: czy ja wyrazilem na to zgode???? co to za zwyczaje !!!!:)

Polska tradycja~

Witam wszystkich ponownie po miesiącu wakacji. :) Ciężko będzie nadrobić te setki nowych tematów...

@Ontopic
Gratulacje =] Szczególnie dla Barts'a i Ivul bk =]

kicek12
07-08-2004, 12:34
Napewno w tym ze Ty sie zarejstrowales na forum w dniu rozpoczecia konkursu....
Jak my mamy takiego czlowieka ocenic co jego 1 post to kandydatura na moda?

No nie da sie.

---

Dobra, masz racje, ale nie myśl że się poddam... :P

W następnym konkursie też startuję i już zaczynam się przygotowywać <bede pisał tyle postów ile sie da> :))

Kicek

P.s. Czy moje zgłoszenie było dosyć dobre ??? ?(

Dr.Omader wejdź na Gadu-Gadu to porozmawiamy na osobności. :))

Proszę!!!

Kicek

<ModEdit> EDYTUJ POSTY, NIE PISZ PODWÓJNYCH!

kicek12
07-08-2004, 18:52
$corcerer dzieki za skorygowanie mojego postu! :P
Chce powiedzieć, że jeżeli nowy moderator zauwarza i poprawia takie błedy (chociaż to jego praca) musi być odpowiednią osobą na to miejsce. :))

$corcerer masz u mnie wielkiego +. :]

Kicek

P.S. Nie dziękuj za pochwałę ;)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

boxi
07-08-2004, 19:40
Oryginalnie dodany przez andrej

andrej masz całkowita racje, zgadzam sie z tobą w 100% ponieważ jestem mądrym i świetnym graczem tibi

sorc-34lev mlev 56:pochodnia:

knight- 67lev skills 80/84 :miecz: :P

sądze iż masz całkowitą racje

pozdro 600 dla wszystkich tibio maniaków
TIBIA IS MY LIVE

------
Edit by Gremlin
Autor: andrej
Adres IP: 83.16.XXX.170

Autor: boxi
Adres IP: 83.16.XXX.170
(takie same ale mala cenzura)

Dr. Omader
07-08-2004, 22:49
@kicek12
<bede pisał tyle postów ile sie da>

No to szybko sie skonczy banem dla ciebie jak bedziesz dalej tak spamowal jak teraz.

Edytuj posty!