PDA

Pokaż pełną wersje : latarnia w thais+orkowie=czesc z amazon seta?

Rekin Master
05-06-2006, 21:28
Otuz dzisiaj z kumplem i jego poczatkujacym ziomkiem z klasy poszlismy do light hause(wiadomo po co ;)<on poczatkujacy>)no i pojawily sie tam orci
wybilismy je wszystkie lecz nie znalezlismy czesci z amazon seta...ostal jeszcze tylko 1 ork:
http://img347.imageshack.us/img347/8968/orkowioe20kf.jpg
Aby sie do niego dostac trzeba bylo parceli wiec poszedlem po nie, gdy wrocilem po owym warriorze nie bylo juz sladu;/
pragne sie dowiedziec czy stracilem jedyna w zyciu tibijskim okazje na zlootowanie czegos BARDZO wartosciowego??
prosze o nie usuwanie tematu z uwagi na to, ze ataki te zdazaja sie raz na rok (okolo)
czekam na odpowiedz

DetiVo
07-06-2006, 14:04
Czemu uważasz, że w trakcie najazdu orców można zlootować część amazon seta?
Było juz wiele najazdów i nikomu nie udało się wylootować z żadnego orca żadnej części słynnego amazon seta.
Myśle że nie straciłeś jedynej w życiu szansy na zdobycie tego unikalnego itemka.
Możesz spać spokojnie. :)

malkolm
07-06-2006, 14:15
Czemu uważasz, że w trakcie najazdu orców można zlootować część amazon seta?
Było juz wiele najazdów i nikomu nie udało się wylootować z żadnego orca żadnej części słynnego amazon seta.

Udało się i to nie raz. Tyle, ze najazd byl nie w tym miejscu a loot nie w tej wiezy.

Rekin Master
07-06-2006, 16:29
Udało się i to nie raz. Tyle, ze najazd byl nie w tym miejscu a loot nie w tej wiezy.

czy ma to cos wspolnego z ksiazniczka uwieziona przez orkow?widzialem jak kumpel lotowal tam amazon shielda :) tzn nie z ciala lecz dostal ja za uwolnienie ksiezniczki

Karolkens33
07-06-2006, 16:41
Ja i mój kolega też widzielismy orki na light house... wybilismy je ale nie zdobylismy żadnego amaz seta :) To jest raczej bujda

kórczak killer
07-06-2006, 16:51
Orc nie zniknął, to pewien błąd w grze, już to kiedyś na Tiq. spotkałem, miałem koło 50 lvla i poszedłem poexpić, nie znałem tiq i zaszyłem się w puszczę, nagle pojawił się terror bird za mną nie wiem skąd, zobaczyłem kongę, która szła do mnie i w pewnym miejscu zniknęła i pojawiła się trochę bliżej mnie, tak jakby zrobiła się niewidzialna. Być może to tylko chwilowy błąd. Myślę, że z tobą było to samo, jakbyś poczekał na dachu, on by podszedł i wtedy by się pojawił. A co do twojego pytania, nie martw się, żadnej szansy nie straciłeś;) :)

Marvolo^^
07-06-2006, 18:14
Tak jak już napisane, nie to miejsce i nie ta wieża... możesz spać spokojnie nic ci nie uszło przed nosem.:p

Karolkens33
07-06-2006, 18:17
Yyy... Chciałem jeszcze dodać, że mój kolega sądzi, że orki pojawiły sie po tym jak na samej górze zaczoł pokazywać swoje eq... :D :p

Lord Terus
08-06-2006, 21:54
Tak to prawda że wtrakcie najazdu można zdobyć amazon shield i chyba armor ale nikt niechce zdradzić która to wieża :)

Ibanez
09-06-2006, 00:10
Wieża koło Carlin i Ab :)

behonder
10-06-2006, 13:15
Wiadomo ze bujda hahahaciekawe kto sie nabrał

zipper
01-08-2006, 22:40
Wiadomo ze bujda hahahaciekawe kto sie nabrał

Co za noob. Omg.

Kubus^^
05-08-2006, 12:10
Nkt niechce zdradzić gdzie jest ta wieża tak?To chyba wie nawet każdy 10 level expiący na goblinach w femur hills który pojdzie w góre od mostku goblinów...

Kshaq
05-08-2006, 13:08
Ale po co to pisałeś... Wyjdz z forum i zastanów się po co tu cos piszesz...

Ard Carraigh
05-08-2006, 13:45
Nie powiem, ale sam kiedyś ze znajomym trafiliśmy na podobną sytuacje, orki na dole potem wyzej warrior, wyzej znó szaman i kolejne pietro to 2 lidery, ale na górze nie było żadnego Warlorda, a po dachu nie kręcił sie warrior. Nie było zadnej cześci tajemniczego setu :( To chyba też taki rodzaj najazdu ale bez komunikatu o tym.

uHaos
08-08-2006, 15:31
Powiedziane już jest gdzie się owego seta zdobywa , w jakich okolicznościach , jednak nie zawsze ciało zdechłego warlorda nosi w sobie pożądany przez nas itemek... Najazd zdarzył się trzy razy na Iridii, ni razu nie było tego co chciałem
WASTE ;S

Hamond
08-08-2006, 15:46
Kiedyś z moją dawną gildią robiliśmy tego quesa i znależliśmy ów przedmiot w ciele zwykłego orc'a :]
Ale to tylko taki lekki offtopick
@Topick Nie ta latarnia ale możlewe że to ma też coś wspólnego
@Ci którzy mówią gdzie to jest powinni jeszcze mapke wkleić i napisaćco trzeba powiedzieć....weźcie się ludzie udajcię do.... regulaminu bo 1/3 postów to wedugł mnie QS
EDIT
@KSHAQ chciał chłopak zaistnieć;p