Pokaż pełną wersje : latarnia w thais+orkowie=czesc z amazon seta?
Rekin Master
05-06-2006, 21:28
Otuz dzisiaj z kumplem i jego poczatkujacym ziomkiem z klasy poszlismy do light hause(wiadomo po co ;)<on poczatkujacy>)no i pojawily sie tam orci
wybilismy je wszystkie lecz nie znalezlismy czesci z amazon seta...ostal jeszcze tylko 1 ork:
http://img347.imageshack.us/img347/8968/orkowioe20kf.jpg
Aby sie do niego dostac trzeba bylo parceli wiec poszedlem po nie, gdy wrocilem po owym warriorze nie bylo juz sladu;/
pragne sie dowiedziec czy stracilem jedyna w zyciu tibijskim okazje na zlootowanie czegos BARDZO wartosciowego??
prosze o nie usuwanie tematu z uwagi na to, ze ataki te zdazaja sie raz na rok (okolo)
czekam na odpowiedz
Czemu uważasz, że w trakcie najazdu orców można zlootować część amazon seta?
Było juz wiele najazdów i nikomu nie udało się wylootować z żadnego orca żadnej części słynnego amazon seta.
Myśle że nie straciłeś jedynej w życiu szansy na zdobycie tego unikalnego itemka.
Możesz spać spokojnie. :)
Czemu uważasz, że w trakcie najazdu orców można zlootować część amazon seta?
Było juz wiele najazdów i nikomu nie udało się wylootować z żadnego orca żadnej części słynnego amazon seta.
Udało się i to nie raz. Tyle, ze najazd byl nie w tym miejscu a loot nie w tej wiezy.
Rekin Master
07-06-2006, 16:29
Udało się i to nie raz. Tyle, ze najazd byl nie w tym miejscu a loot nie w tej wiezy.
czy ma to cos wspolnego z ksiazniczka uwieziona przez orkow?widzialem jak kumpel lotowal tam amazon shielda :) tzn nie z ciala lecz dostal ja za uwolnienie ksiezniczki
Karolkens33
07-06-2006, 16:41
Ja i mój kolega też widzielismy orki na light house... wybilismy je ale nie zdobylismy żadnego amaz seta :) To jest raczej bujda
kórczak killer
07-06-2006, 16:51
Orc nie zniknął, to pewien błąd w grze, już to kiedyś na Tiq. spotkałem, miałem koło 50 lvla i poszedłem poexpić, nie znałem tiq i zaszyłem się w puszczę, nagle pojawił się terror bird za mną nie wiem skąd, zobaczyłem kongę, która szła do mnie i w pewnym miejscu zniknęła i pojawiła się trochę bliżej mnie, tak jakby zrobiła się niewidzialna. Być może to tylko chwilowy błąd. Myślę, że z tobą było to samo, jakbyś poczekał na dachu, on by podszedł i wtedy by się pojawił. A co do twojego pytania, nie martw się, żadnej szansy nie straciłeś;) :)
Marvolo^^
07-06-2006, 18:14
Tak jak już napisane, nie to miejsce i nie ta wieża... możesz spać spokojnie nic ci nie uszło przed nosem.:p
Karolkens33
07-06-2006, 18:17
Yyy... Chciałem jeszcze dodać, że mój kolega sądzi, że orki pojawiły sie po tym jak na samej górze zaczoł pokazywać swoje eq... :D :p
Lord Terus
08-06-2006, 21:54
Tak to prawda że wtrakcie najazdu można zdobyć amazon shield i chyba armor ale nikt niechce zdradzić która to wieża :)
Wieża koło Carlin i Ab :)
behonder
10-06-2006, 13:15
Wiadomo ze bujda hahahaciekawe kto sie nabrał
Wiadomo ze bujda hahahaciekawe kto sie nabrał
Co za noob. Omg.
Nkt niechce zdradzić gdzie jest ta wieża tak?To chyba wie nawet każdy 10 level expiący na goblinach w femur hills który pojdzie w góre od mostku goblinów...
Ale po co to pisałeś... Wyjdz z forum i zastanów się po co tu cos piszesz...
Ard Carraigh
05-08-2006, 13:45
Nie powiem, ale sam kiedyś ze znajomym trafiliśmy na podobną sytuacje, orki na dole potem wyzej warrior, wyzej znó szaman i kolejne pietro to 2 lidery, ale na górze nie było żadnego Warlorda, a po dachu nie kręcił sie warrior. Nie było zadnej cześci tajemniczego setu :( To chyba też taki rodzaj najazdu ale bez komunikatu o tym.
Powiedziane już jest gdzie się owego seta zdobywa , w jakich okolicznościach , jednak nie zawsze ciało zdechłego warlorda nosi w sobie pożądany przez nas itemek... Najazd zdarzył się trzy razy na Iridii, ni razu nie było tego co chciałem
WASTE ;S
Kiedyś z moją dawną gildią robiliśmy tego quesa i znależliśmy ów przedmiot w ciele zwykłego orc'a :]
Ale to tylko taki lekki offtopick
@Topick Nie ta latarnia ale możlewe że to ma też coś wspólnego
@Ci którzy mówią gdzie to jest powinni jeszcze mapke wkleić i napisaćco trzeba powiedzieć....weźcie się ludzie udajcię do.... regulaminu bo 1/3 postów to wedugł mnie QS
EDIT
@KSHAQ chciał chłopak zaistnieć;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.