zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Omen

Meryba
06-06-2006, 21:13
Bohaterem historii jest Amerykanin, którego syn umiera tuż po narodzinach. Mężczyzna w trosce o swoją żonę nieświadomą śmierci nowonarodzonego dziecka, wyraża zgodę na adopcję innego noworodka, Damiena, który od tej pory będzie wychowywany w luksusach godnych arystokraty. Małżonkowie nie wiedzą jednak, że Damien przyszedł na świat o bardzo specyficznej porze - szóstej godziny, szóstego dnia, szóstego miesiąca...

Dzisiaj premiera wiec poweidzcie jak wrucicie z kin czy warto isc bo bym sie wybral ;d

_Omen_
06-06-2006, 21:45
Ktoś tu mówi o mnie ? xD
Taaa, jestem piękny i warto iść na mnie do kina :P

Sir zajacc smialy
06-06-2006, 22:02
Pierwowzór, z 70 roku był świetny. Autentycznie sie bałem. Chociaż inne horrory olewam, na ten z chęcią sie wybiore. Niestety, oryginałki następne były gorsze. O ile "dwójke" dało sie obejżec, to już "trójka" była zepsuciem legendy. Nie było sie czego bac. Fabuła była przedłużana na siłe. Ale ogólnie filmy były niezłe. POLECAM!!!

joey
06-06-2006, 22:34
Moja mama nie chciała mnie wziąć do kina, bo mowiła, że kiedyś się bała tego filmu. Bała się wyjść z kina i wrócić do domu B) .
Pójdę... Może jeszcze w tym tygodniu. Opowiem wrażenia.

Malodobry
06-06-2006, 22:54
Ja juz po :P Jak dla mnie film badziewny :/ Być może dlatego, że juz znałem fabułe...

Pacek
06-06-2006, 23:07
film jak film nie rozumiem po co zakładać temat osobny konkretnie o tym obrazie, jest wiele for poświęconych tematyce filmowej i tam najszybciej dowiesz sie czy na omen opłaca sie wydać z 14-16zł czy po prostu poczekać troszke i ściągnąć z neta jak kolwiek czynnośc owa jest nielegalna. Jak większość remakeów film pewnie będzie gorszy od swego poprzednika, ot taka ciekawosta odnowiene starego nic więcej chyba lepiej iść na piratów z karaibów

Vandoz
08-06-2006, 16:54
Kumple mnie raz budzili na tym filmie :D

Podobna bajka jak "Kod Da Vinci".

Ghost Nieudany
08-06-2006, 18:45
Omen oryginalny był słaby.

Od remake'u więcej nie oczekuję. ;]

Slay
08-06-2006, 19:22
No coz, wiedzialem, ze predzej czy pozniej zekranizuja moja historie. Ale nie do konca im wyszlo.. zepsuli =/