|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bohaterem historii jest Amerykanin, którego syn umiera tuż po narodzinach. Mężczyzna w trosce o swoją żonę nieświadomą śmierci nowonarodzonego dziecka, wyraża zgodę na adopcję innego noworodka, Damiena, który od tej pory będzie wychowywany w luksusach godnych arystokraty. Małżonkowie nie wiedzą jednak, że Damien przyszedł na świat o bardzo specyficznej porze - szóstej godziny, szóstego dnia, szóstego miesiąca...
Dzisiaj premiera wiec poweidzcie jak wrucicie z kin czy warto isc bo bym sie wybral ;d |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ktoś tu mówi o mnie ? xD
Taaa, jestem piękny i warto iść na mnie do kina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Pierwowzór, z 70 roku był świetny. Autentycznie sie bałem. Chociaż inne horrory olewam, na ten z chęcią sie wybiore. Niestety, oryginałki następne były gorsze. O ile "dwójke" dało sie obejżec, to już "trójka" była zepsuciem legendy. Nie było sie czego bac. Fabuła była przedłużana na siłe. Ale ogólnie filmy były niezłe. POLECAM!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Moja mama nie chciała mnie wziąć do kina, bo mowiła, że kiedyś się bała tego filmu. Bała się wyjść z kina i wrócić do domu
![]() Pójdę... Może jeszcze w tym tygodniu. Opowiem wrażenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2006
|
![]() Ja juz po
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() film jak film nie rozumiem po co zakładać temat osobny konkretnie o tym obrazie, jest wiele for poświęconych tematyce filmowej i tam najszybciej dowiesz sie czy na omen opłaca sie wydać z 14-16zł czy po prostu poczekać troszke i ściągnąć z neta jak kolwiek czynnośc owa jest nielegalna. Jak większość remakeów film pewnie będzie gorszy od swego poprzednika, ot taka ciekawosta odnowiene starego nic więcej chyba lepiej iść na piratów z karaibów
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Kumple mnie raz budzili na tym filmie
![]() Podobna bajka jak "Kod Da Vinci". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omen oryginalny był słaby.
Od remake'u więcej nie oczekuję. ;]
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() No coz, wiedzialem, ze predzej czy pozniej zekranizuja moja historie. Ale nie do konca im wyszlo.. zepsuli =/
|
![]() |
![]() |