PDA

Pokaż pełn± wersje : Co ja mam zrobić!!!!!!

konradeczek2
04-08-2004, 17:25
Mam postac Reks Master na Elysi. W jaskini na Dworfach
tak jak mi kazal kolega jak jestem pierwszy i kto¶ potem przyjdzie to wyganiam bo ja byłem pierwszy. Dzisiaj
pewien druid na 12lv "Roinal" powiedział że niewyjdzie i zaczoł na mnie przeklinać.To go postraszyłem on zaraz
zawołal kolege i popewnym czasie chyba poszli potem ja po paru minutach poszedłem pozim nirzejoni tam byli poczekali aż pujde w gł±b i zaraz skombinowlai guarda ropneli się na góre i zablokowali wyjscie bytelkami itp.
Ja zginołem i powiedziałem że za to maj± hunta to zaraz poskarzył się chociaż mu nic niezrobiłem i po chwili
dostałem informacje że mnie Rookn± czy jako¶ tak teraz co ja mam zrobić?? :(

Punish
04-08-2004, 18:00
1) Mozesz dac sie rooknac :D ale wtedy bys byl kims jak tchorz ja bym nie skorzystal z tego
2) Zapytaj sie ich czy mozesz zaplacic za swoje winy i po zaplacie by cie nie zabijali - moze zadzialac
3) Znajdz sobie jakiegos wysokiego lvl, poznaj sie z nim i popros o pomoc :)
4) Olej ich i wyprowadz sie do innego miasta. Zapewne po jakims czasie im przejdzie

Ja juz dostalem tyle groĽb, ze mnie zabija lub zrookuja ale jeszcze nikt tego nie zrobil. Niektórzy z nich nawet przechodza obokmnie w miescie i nawet sie nie odzywaja

konradeczek2
04-08-2004, 18:14
Więc tak niechce płacić za winy (mam mało kasy :p)
no niewiem czy mnie przepuszcz± wolno bo mimo że mi zabronili to ruszyłem tego co przez niego zginołem ale on przezywał nawet moich rodziców więc uznałe to za przesade i go chciałem kill tylko że mi uciekł bo kto¶ mu pomógł

Kapix
04-08-2004, 18:21
Przeprowadz sie do innego miasta i nie graj przez jaki¶ tydzień t± postaci±(zrób se powiedzmy UHmakera)i im w tym czasie na 100%przejdzie czyli zapomn±. ;)

elite
04-08-2004, 18:23
Czlowieku w zadnym wypadku nie plac nikomu, jak zaplacisz to oznacza ze frajer jestes i sie nie odczepia. Jedyne co mozesz zrobic to olac ich... nie zwracac uwagi, jak pisza cos na priv to dac ignore i juz. Pewnie maja male levele tak jak ty wiec nie beda cie zabijac bo sami zgina. Nie boj sie bo spotka ice taka sytuacja jeszcze nie raz. acha i jeszcze jedno nie wyganiaj ludzi z miejsc gdzie expisz bo to nie jest milo widziane. jak bedziesz mial duzy lev to bedziesz mogl wyganiac ludzi z miejsc gdzie expisz ale nie na 12 levelu gdzie zbaijaja cie 3 dwarfy...

konradeczek2
04-08-2004, 18:36
Miałem 17lv kinght
jak zginołem zrobił mi sie 16lv
Ten kogo wyganiałem ma 12lv i jest druidem ale roo..
ma mnie jego protektor "Dellas" ma 43lv!!!

kidler
04-08-2004, 18:42
no i co ze masz 17 lvl to cie 3 dwarfy nie zabija tylko 5 dwarfów, posluchaj sie rad elite

@be
13-08-2004, 07:28
Ja bym na twoim miejscu zrobił tak: nie odzywaj się do nigo. Powinien zapomnieć. Jeżeli często go spotykasz np. gdzie¶ przed depo to się przeprowadĽ. NIe odzywaj się do niego itp. Zobaczysz że po jakim¶ czsie zapomni. :)