PDA

Pokaż pełną wersje : 2 część Selena Pking 27 Druid

Somgoku
14-06-2006, 16:07
A oto mój 2 Druid którym bawie sie :)
Druga część moich popisów pvp :) niezawsze udanych ;]
Niebawem ukaże sie 3 cześć. ( 4,5,6.... i wiele innych )
To juz prawie serjal :) Po uje**** kolesiów ( 2 ) można juz wyłanczać gdzyż nic ciekawego juz niebedzie :)

http://rapidshare.de/files/23037271/Bolec_Pking.rec

Bolec -> Char ma około 1,5 roku i ma za sobą 11 Red Skully :) i niedlugo bedzie 12 kto bedzie szczęsliwcem i pomoze nabic mi go ? Msg 35lvl + :P
BuhaHahaHa

I am the NOob :)

Kooniq
14-06-2006, 16:25
Film taki se nuda ale gratki zabiciaB)

Ibanez
14-06-2006, 18:50
Hhueue no koleś pokazałeś nam ze nie mozna gnić z Bolca :D huehue
Ale mógłbyś czasem zapuścić utevo luxa albo chociaż torcha zapalić bo nie chce mi sie sciągać lighthacków :P
Jeszcze jedno co mnie rozśmieszyło w tym filmie to to jak zawsze ci ludzie odpowiadają ... masz hunted uheuhe. Nie wiem czy zdają sobie z tego sprawe co to znaczy. Przecież hunt = polowanie , a hunted = upolowany. No to wychodzi na to ze "masz upolowany" hueuhe :baby:

Nieugiety
14-06-2006, 19:43
@up
Bedziesz upolowany geniuszu....

@Offtop
Loot slaby, akcja slaba ale jakos tak fajnie sie ogladalo :D

Somgoku
14-06-2006, 23:41
@up
Bedziesz upolowany geniuszu....

@Offtop
Loot slaby, akcja slaba ale jakos tak fajnie sie ogladalo :D

Loot slaby --> mało tego beznadziejny
akcja slaba --> Why ?

Marczio
15-06-2006, 15:00
Chciales zeby oceniac niech bedzie -
Pvp - nie wiem co dac ale zle nie jest mam na mysli samo celowanie z run itd nie mowie o mysleniu zaraz do tego dojde.

Dlaczego od razu nie postawiles tego zerka? Zmarnowales kilka sd i manasow, po co ci to bylo, widziales ze koles lama zamiast uciekac to ci pisal czy chcesz passc lololol

Somgoku
16-06-2006, 09:05
Chciales zeby oceniac niech bedzie -
Pvp - nie wiem co dac ale zle nie jest mam na mysli samo celowanie z run itd nie mowie o mysleniu zaraz do tego dojde.

Dlaczego od razu nie postawiles tego zerka? Zmarnowales kilka sd i manasow, po co ci to bylo, widziales ze koles lama zamiast uciekac to ci pisal czy chcesz passc lololol

Juz wyjaśniam, pusciłem Utamo vita aby sie nieje*** z Grankowaniem, w trakcje walenia kolesia chciałem puscic zerka :) ale ciagle mi mane spalali dlatego wydawało ci sie ze zmarnowałem mf