Pokaż pełną wersje : TIBIA.org.pl !! Hacked muahaha :P
Witam!
jak zapewne paru uzytkownikow zauwazylo dzisiaj serwis tibia.org.pl zostal shackowany =)
to znacznie moim zdaniem obniza morale serwisu i moją opinie na temat jego twórców! Tibia.pl ~ROXX~ :P
Pozdrawiam :)
niestety nie zdążyłem zrobić ss =(
=Midnight=
20-06-2006, 14:16
Hmmm... szczerze? Pierwsze slysze oO
szczerze szczerze!! przysięgam!
zamiast strony była taka ręka i napis "HACKED"
i tam jakis tekst besztający adminów, że korzystają z durnego cms'a
No i co z tego?
kazdemu sie może zdarzyć ^^
A jezeli by tak tibia.pl hackneli?
Skoro nawet servery tibii kiedyś ktoś hacknął to znaczy że wszystko jest mozliwe a koleś pewnie już bije konia z zachwytu -.-
Masterek Danio
20-06-2006, 16:01
Smiem twierdzic ,ze mozliwe byloby ze zahackowali ludzie wynajeci przez <sami wiecie kogo> i wcale bym sie nie smucil zniknelo by masa cheaterow;)
Xzonixek
20-06-2006, 16:15
Lol? Jak jest możliwe, aby nie zrobić witrynie internetowej ss'a-.- Przecież ci nie zniknie z okna ff/ie, gdy coś się zmieni, a dopiero po tym jak odświeżysz lub zmienisz adres-.-
Coś mi tu nie pasuje....A to z serwerami tibia.com jest możliwe nawet teraz, wystarczy mieć czas (około 300h, dobry program szyfrujący i kodujący:evul: i TO coś )
@UP
no wiem to bylo glupie! hack naprawde byl , ale zobaczylem go u sąsiada na kompie szybko przylecialem do siebie ale hacka juz nie bylo -.- kumpel zamknal okienko ;/
Dan the Automator
20-06-2006, 19:44
@UP
no wiem to bylo glupie! hack naprawde byl , ale zobaczylem go u sąsiada na kompie szybko przylecialem do siebie ale hacka juz nie bylo -.- kumpel zamknal okienko ;/
Hahaha, own3d ;-)
Pozatym nie widze nic śmiesznego w hacku strony, temat zniknie, jak tylko się reszta pośmieje z tego jak Cie sąsiad "zrobił" ;-).
omg czytaj ze zrozumieniem!
WIDZIAŁEM to u sąsiada !!
:-) az mi sie wierzyc nie chce ze nikt tego nie widzial -.-
@edit
albo to ja źle zrozumiałem? :P
Dan the Automator
20-06-2006, 19:50
omg czytaj ze zrozumieniem!
WIDZIAŁEM to u sąsiada !!
:-) az mi sie wierzyc nie chce ze nikt tego nie widzial -.-
No właśnie, kolega Cie zrobił na edycji pliku "host" czy jakoś tak, kiedyś się też tak bawiłem, pod dowolną domene da się podstawić dowolny adres, oczywiście na własnym komputerze.
ja pier**** -.- co wy kurwa? sąsiad sie niedawno kompa nauczył włączać i już k*rwa edycja dnsów na kompie? rotfl!!
a moze to nie on tylko jakis inny wykrztałcony w robieniu jaj z kumpli sasiada tak mu zrobil zeby z ciebie zrobic pewned
No i co z tego?
kazdemu sie może zdarzyć ^^
A jezeli by tak tibia.pl hackneli?
Skoro nawet servery tibii kiedyś ktoś hacknął to znaczy że wszystko jest mozliwe a koleś pewnie już bije konia z zachwytu -.-
Tak! jak juz shakowali kiedys serwy Tibii, to juz nic wazniejszgo od tego nie ma, taki straszny czyn, oznacza to, że juz wszystko jest mozliwe! Ide zbic konia z/w
Ide zbic konia z/w
Biedne zwierzę :'( szkoda mi go ;< Weź lepiej mame krzesłem zbij, czy coś :>
Żeby nie było - ŻART!! <-jeśli sam załapałeś nie czytaj białych literek ;p
Kwadratowe Koło
20-06-2006, 21:17
O.o
Umie wlaczyc przycisk na komputerze???????? Ja musze zostawic wlaczony komputer i prosic mojego 3-letniego braciszka zeby mi ruszal myszka, bo ja nie potrafie i sie jej boje ;(
Dziwne. Od razu dostal internet, a nie potrafi wlaczyc painta? I od razu dostal sie do tibi i zaczal sciagac ciotowate tibia gg itp?
Juz wiem!!! A moze wlaczyl painta i se narysowal rysunek z napisem tibia org pl hacked i raczke!!! No to mozg z niego. Moje uznanie. Jakbyscie byli przejazdem w elblagu to postawie mu piwo.
OnlyM(PL)
20-06-2006, 21:28
A moze sam miales haked kompa i na wszystkich stronach wyswietlal Ci sie napis
TIBIA.ORG.Pl HACKD ;o
omg, smutne naprawde ; <
tibia.org nigdy nie padnie ! ; d
ja myśle że to sprawka kosmitów, to ONi bo ONI są w śród nas, odwiedzili twojego sąsiada i wszepili mu mikrochip do mózgu i kumel teraz wymiata na komie, jak dla mnie to sprawa tajemnicza i trzeba tych z archwum X zatrudnić albo chociaż z kryminalnych czy tez rutkowskiego, sprawa śmierdzi na kilometr. A może to ci z PO i SLD nie wiem ale komisja śledcza na pewno sie dowie [;
Ehhh trochę dziwny byłby ten hak :) Tylko ty widziałeś tą stronę "hakniętą" a sporo użytkowników tibia.pl korzysta również z tibi.org.pl. Co do pliku to fakt pozostałość"relikt" po starych czasach kiedy jeszcze nazwy hostów i adresów ip były przechowywane w "opasłych" plikach. Kolega raczej nie kombinował przy tym pliku jeśli jest początkującym użytkownikiem (dla pewności spróbuj raz jeszcze wejść z jego kompa)
OnlyM(PL)
20-06-2006, 23:51
A Ja mysle, Ze $Cor maczal w tym palce....
I mam na to dowod!
Only~ 14:53
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=81689&page=3 Maczałes w tym palce?
$cor 14:54
Owszem.
Moze dostane bana, ale to trzeba ujawnic =/
Spokojnie, Archiwum Ł już się tym zajęło.
Co do tematu to pewnie by pisało w newsach o tym: 'Nasza strona została dziś haknięta ale już spox więc świętujmy', czy coś w tym stylu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.