Royal M@rcin
25-06-2006, 01:04
Mam problem. Gram dwoma postaciami i w końcu powiedziałem dość. Chce grać 1 z nich. Postacie te mam na jednym serwerze – Empera. .
Otóż mam:
- Sorcerer: 27 lvl, 29 mlvl
- Paladyn: 17 lvl, 8 mlvl, sword 30, dyst 56, shilding 42
Rzeczy:
- 3 bp hmm, bag sd, 6 bp ih, bp gfb, bp firebomb,
- bp strzał i 406 spearów,
- Crown Armor, Crown Legs, Crusader Helmet, Crown Helmet, Demon Shield, Bright Sword, Boots of haste
- wszystkie różdżki maga i druida
- ok. 70k,
- dużo jedzenia.
Jeśli macie jakieś rady co do robienia knighta lub druida to w tym niema kłopotów.
Napiszcie jaka profesja według tych danych będzie mi najodpowiedniejsza i najlepsza.
---------------------------------------------------
Proszę nie usuwać tego tematu, gdyż to jest dla mnie bardzo ważne. Proszę też o nie wpisywanie takich tekstów, że jestem noob i wogule nie powinien grać w Tibie skoro nie mogę się zdecydować. Jakby co to korzystałem z poradników i szukałem podobnych tematów, ale nic z tego.
Otóż mam:
- Sorcerer: 27 lvl, 29 mlvl
- Paladyn: 17 lvl, 8 mlvl, sword 30, dyst 56, shilding 42
Rzeczy:
- 3 bp hmm, bag sd, 6 bp ih, bp gfb, bp firebomb,
- bp strzał i 406 spearów,
- Crown Armor, Crown Legs, Crusader Helmet, Crown Helmet, Demon Shield, Bright Sword, Boots of haste
- wszystkie różdżki maga i druida
- ok. 70k,
- dużo jedzenia.
Jeśli macie jakieś rady co do robienia knighta lub druida to w tym niema kłopotów.
Napiszcie jaka profesja według tych danych będzie mi najodpowiedniejsza i najlepsza.
---------------------------------------------------
Proszę nie usuwać tego tematu, gdyż to jest dla mnie bardzo ważne. Proszę też o nie wpisywanie takich tekstów, że jestem noob i wogule nie powinien grać w Tibie skoro nie mogę się zdecydować. Jakby co to korzystałem z poradników i szukałem podobnych tematów, ale nic z tego.