zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Wywalanie z tibi

Dweron Abyth
25-06-2006, 10:40
Włanczam sobie tibie, pogram około minuty, wywala mnie i sie pojawie piekne okno z takim napisem:
http://i9.photobucket.com/albums/a98/Thas/error.jpg
Włanczam tibie spowrotem i pojawia mi sie takie okno:
http://i9.photobucket.com/albums/a98/Thas/error2.jpg
Moge sie spowrotem zalogowac ale i tak mnie po około minucie wywali :)
Mam athlona 2000, geforca 2 mx 400 64 mega, 128 ram i płyta asrocka
Oczywi¶cie przeinstalowałem wsyzstkie sterowniki i zainstalowalem jeszcze raz tibie ale nic nie pomogło :/
BŁAGAM POMÓŻCIE!!!

sebcio
25-06-2006, 10:43
Czy aby na pewno nie korzystasz z zadnych bot'ow?

edit:
Wez moze zmien w options/graphics/advanced z DirectX9 na DirectX5, badz na odwrot.

PharadoX
25-06-2006, 10:45
To drugie okno to do zgłaszania błędów żeby CIPsoft mógł to naprawić i żebyś znowu niemiał czegoś takiego , napisz w tym okienku na dole to co robiłeś ostatnio to może coś CIPsoft poradzi , a debugi zdarzają się , ale nigdy niewidziałem żeby tak często jak u ciebie , na test servie też było ich dużo , na otsach też się zdarzają , ty oby na pewno grasz w normalnej tibi?

Impalable
25-06-2006, 10:50
Window(s) Report Error wszedl w 7,71 wiec wydaje mi sie ze nie gra na OTS'ach, a jesli gra to juz jego problem z tym debugiem.

Dweron Abyth
25-06-2006, 10:51
Oczywiście ze gram na normalnej tibi i nie uzywam zadnych botów nawt light hacka. Spróbuje z tym directxem, no i nic nie dalo :(

CRAZY
25-06-2006, 15:46
mam pytanie dlaczego moje ip jest blokowane na 30 minut. Nie mam zadnego bota.

Duch Guardi
25-06-2006, 16:16
może usunołe¶ przypadkiem jaki¶ plik z tibii też tak kiedy¶ miałem zainstalowałem now± tibie i wszystko było OK

WiedĽmin
25-06-2006, 20:37
up@:
Raz mi się waliło bo jakiś plik się "sam" usunął :/
Top@:
Na moje sprawdzone metody na błędy wszelkiej maści to:
-Reinstal tibi
-format
-scan antywirem
-zaktualizowanie sterowników

Jak zrobisz wszystko w odpowiedniej kolejności to prawie zawsze nie ma błędu :P
@up...
Ip blok nie jest przez boty lecz przez złe wpisywanie passów (zazwyczaj). A tak w ogóle- SZUKAJ.