Pokaż pełną wersje : Jaki potwór daje....
U jakiego potwora można zdobyć CHAIN ARMOR (potrzebuje kasy na nowy czar :P a narazie jade tylko na wooden shieldach) . :)
ktos_ze wiata NOVA
08-10-2003, 20:45
widze, ze ci nikt nie odpowiedzial jeszcze:D czzby nikt nie wiedzial:P
Ja wymienie tylko nie ktore:Minotaur i chyba tylko to cie powinno interesowac, bo cos czuje, ze nic wiecej nie ubijesz
chain jeszcze z soldkow(dwarf solidier), zerkow(orc bezerker),i pewnie jeszcze z jakiegos innego syfu, ale najlepsze do chainow sa MINOTAURY!!!~~
idz na valkirie one tesz maja :D (tylko musisz miec "jakis" lvl zeby nieezginac)
Bobercjusz
08-10-2003, 21:43
Chain arm mozna znalesc w Minotaurach ale jak dla mnie to niejest zbyt szybki sposob na zarobienie kasy.
najlepiej chodzic na gobliny (jesli jestes juz na mainie) bo tam sie duzo gp zbiera
Moim zdaniem minotaury to jedno z najlepszych zrodel kasy... Chodzilem tam swoim magiem (tunele na zachod od Kaz). Zbierasz z nich chain armory, plate shieldy, mace, sword, kusze, belty, chain helmet, czasami sie brass armor trafi... czasami jak popolowalem tam dlugo i dokopalem swoj loot bag do Kaz (tam sprzedajesz plate shieldy) pozniej parcel do Thais i sprzedajesz reszte. W kazdym razie, moglem z takiego polowanka wyciagnac na przyklad 8K...
Oczywiscie zeby tam isc, trzeba radzic sobie z mino-archerami...
Lepsze od potworow z chain armor dla ciebie chyba beda rootwormy.
Zostawiaja:
Sporo kasy
Mace (30gp)
Sword (25gp)
czasem Viking Helmet (66gp)
Ja huntuje na rooty i nei zabieraja mi duzo hp. Jednak n 10rotuf musze zuzyc jedna exurke. Zadka daja przedmioty
A gdzies w okolicach THAIS i zeby potworki nie były SUPER-SILNE bo 10LVL to nie duzo... :)
Pisali ci jakie potwory daja CHAIN ARMOR, sa to minosie i soldier darwfl a te potwory sa w okolicach THAIS
---
MeTaL zadzi
Pan Samochodzik
09-10-2003, 18:20
wiesz co ja ci radze zalatwic se blokera i isc na solidery wypadaja z nich chainy army ale wedlog mnie wyada rownnierz bardziej watrosciwoa i prawie polowe lrzejsz rzecz a mianoicie krasnoludzka tarcza(mozna ja spzreda za 100gp w Kazz, poszukaj se na mapie gdze sie spzredaje zrboro mam na mysli sklep z zbrojami) a pozatym czasem trafisz na battle axe (80gp w venore) kusze (160gp chyba na fibuli) z rocikow viking helmety (66gp) mace(30gp venore) i swordy (25gp venore)
PS. czy wam tez co 2-3 solideery wypada krasnoludzka tarcza
ktos_ze wiata NOVA
09-10-2003, 18:41
Oryginalnie dodany przez Gonzo
soldier darwfl a te potwory sa w okolicach THAIS
pokaz mi gdzie w okolicy Thais sa soldierki?? :D
jesli mi pokazesz masz u mnie 200gp ;]
Sluchaj SOLDIER DWARFy sa w okolicach THAIS tylko gonzo cos miotaurami glupiego wymyslil bo chyba ich tam nie ma. Ale SOLDIERY sa wiec jak grasz na RUBERZE to moge ci pokazac.
Pan Samochodzik
09-10-2003, 20:06
wiesz co wiem ze jest resp 4 soliderow kolo mino tam gdzie kopalni, powiedzcie gdzie sa solidery kolo thais
Soldki są tylko koło Kaz (chybcia)
nawigator
10-10-2003, 18:19
ORKI SZAMANY !!!!!! MINO GUARDY !!!!!!! ZERKI !!!!!!
Kazdy w polsce wie ze ŚWINOUJSKI MKS MISTRZEM JEST / AMICA PEDAŁY ?SEDZIA MIKOŁAJEWSKI TO CHUJ/ A tak pozatym JUVE JUVE JUVE
Soldiery sa kolo thais jak nie chce wierzyc to nie ale sa
Jeśli nie wierzycie że Soldiery są obok Thais to wam wytłumacze gdzie iść: jak wyjdziecie z miasta (ze strony cmentarza) to idźcie cały czas na ukos w prawo do góry. Omińcie groty Cyklopów i idźcie dalej do góry i w prawo, dojdziecie do wejścia na skałe (tam często są DWARF SOLDIERy) a jak chcecie jeszcze do kopalni krasnali to idźcie dalej kanionem a potem w lewo i przez las do wejścia do jaskini :)
re: Up
Tylko tyle ze to nie jest kolo Thais a kolo Kazadronu (chyba inaczej sie to pisze) :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.