zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Filmy na tibie 6.4

Mayer
27-06-2006, 14:46
No wiec tak, sciagnelem filmik na tibie 6.4 (Przynajmiej tak pisalo nie probowalem odpalac tego filmiku na innym klijencie) mam takze TibiCam (najstarsza jaka znalazlem na stronce tibicams) ale nie wiem jak ten filmik odtworzyc. I mam pytanie, czy wogole bylo mozliwe nagrywanie filmikow na tego klijenta poprzez TibiCam ?? Jesli tak to jak sie je odtwarza? Potrzeba jakies starej wersji TibiCam? Prosilbym o szybka odpowiedz z gory bardzo dziekuje :) to na tyle =P

@Edit
Mam tibie 6.4...

tadel
27-06-2006, 15:20
1. Nie da się odtwarzać starych filmików na nowych klientach.
2. ¶mierdzi mi tu niezła ¶ciem± :D
3. Pozdro For ALL :D:D:D

Mistic_Jin
27-06-2006, 15:23

jestes zalosny

matekk fst bolt
27-06-2006, 15:42
jestes zalosny

ty równiesz

Vanzi
27-06-2006, 15:51
O ile pamiętam TibiCam jest od wersji Tibii 7.1, przynajmniej taki najstarszy film widzialem, więc raczej to ¶ciema... klient TibiCam też był od powstania długo taki sam, więc jak znajdziesz klienta 6.4 to musiałby¶ ¶ci±gn±ć TibiCam spod wersji 7.6 i poprzednich...

Miszczu
27-06-2006, 15:55
@up
To ze nie widziales starszych filmow nie oznacza ze ich nie ma...na tibiacams byl moze nawet caly czas jest film z tibji 6.4 oo ktorej on mowi wiec mozliwe ze iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiistenieje ;). Ale ja na twoim miejscu bym sie popytal starszych graczy.
A tamci trzej panowie przed Vanzim...Jestescie zalosni nie wiem dlaczego kurwa napisaliscie taki sam tekst ?? lol on prosil o odppowiedz a nie o wasze inteligentne wypowiedzi

Mayer
27-06-2006, 16:25

OMG, przeciez wiem ze sie nie da odtwarzac starych filmikow na nowych klijentach... Zrobie edita zeby nie bylo wiecej takich glupich postow.

Etoric
27-06-2006, 18:57
do ktoregos up
jezeli nie wiesz a spekulujesz to idz poszukaj bazyliszka

do nastepnego up
masz racje-TibiCam wła¶nie istnieje od wersji 7.1 ..na pewno nie od 6.4 wiec obejrzenie filmu na 6.4 jest niemożliwe.