PDA

Pokaż pełną wersje : Elder beholder

Ruppert
30-06-2006, 12:04
Witam mam pytanie jestem 26 paladynem kiedy mogę pójść na elder becholdera z blokerem i kiedy bez, i jakiego muszę mieć blokera?

Spoxterek
30-06-2006, 13:43
Elder Beholder summonuje crypt shamblery i nawet dość mocno wali z tej swojej magii. Ja bym ci odradzał na to chodzić , ponieważ nic specjalnego z niego nie wypada. A co do blokera to myśle ze 40 knight powinien w zupełności starczyć. Oczywiście możesz iść z mniejszym levelowo blockerem, ale pójdzie o wiele więcej uhów. A co do solowania to według mnie 40 + i weź ze sobą kilka uhów.

Miszczu
30-06-2006, 14:03
Na 26 lvlu nie chodzilbym twoim pallem na Eldery..bardzo latwo pasc wiem co mowie bo sam mam palla i czasami chodze na eldery.Na 47 lvlu wiele razy mialem czarne lub red hp wlasnie przez nie..Eldery potrafia w ciagu 1s-2s odebrac ci ponad 200 hp moga takze sparalizowac przez co dojdzie do ciebie Crypt shambler.Jesli chce isc z knightem to knight musi miec gs-a i co najmniej 40 lvl!! Nie oplaca sie chodzic z knightem w roli blokera gdyz zejdzie mu mnóstwo uhow i sie nei zwroci.Istnieje takze ryzyko ze zamiast 1 Eldera wyskocza ci co an twoim 26 lvlu to pewna smierc.Domyslam ze myslisz o Hellgate.Na twoim miejscu poczekalbym z tym do minimum 40 lvl-a.Mialem gdzies filmik jak 45 pall pada od 1 eldera.
Podsumowywujac :
Nie jest to za dobry pomysl pojcs na nie na tym lvlu i wogule na nie chodzic dla palla.NA twoim miejscu expilbym tradycyjnie na koplani do 40 lvla a potem pochodzil z blokerem np. na gsy :)
Ale sie rozpisalem.Chcesz to ci moge nagrac filmik jak sie expi na Elder Beholderach jesli naprawde chcesz sie dowiedziec

Ruppert
30-06-2006, 14:07
Dzieki za odpowiedz poczekam jeszcze trochę w takim razie :)

Ruppert
30-06-2006, 14:15
Dzieki za odpowiedz poczekam jeszcze trochę w takim razie :)

dreggi
30-06-2006, 14:24
Elder Beholder summonuje crypt shamblery i nawet dość mocno wali z tej swojej magii. Ja bym ci odradzał na to chodzić , ponieważ nic specjalnego z niego nie wypada. A co do blokera to myśle ze 40 knight powinien w zupełności starczyć. Oczywiście możesz iść z mniejszym levelowo blockerem, ale pójdzie o wiele więcej uhów. A co do solowania to według mnie 40 + i weź ze sobą kilka uhów.

Ja sądzę że na 40 levelu nosi sie CO NAJMNIEJ bp Uh, a nawet wiecej...

MrSosoo
05-07-2006, 09:46
Na 40 lvlu według mnie nie ma się co tam pchać. Zbyt duży waste, pozatym nie uniesie odpowiedniej ilości boltów na dłuższy hunt ( droga do hellgate oraz wychodzenie stąd jest dość mozolne i długie ).

Ja chodziłem swoim palkiem na EBH na 58 lvlu. Było fajnie, za bolce mi się zwracało z samej kasy ( EBH, beho, ghoule, dsy ) + jakis loot z beholderów i szansa na Beholder Helmet ( cena bardzo się waha - kiedyś chodziło po ~~200k, potem drastycznie spadło na 100 a teraz już nie wiem co się dzieje :P )
Na takiego hunta brałem 2 sdki i 2 uhy ( nie potrzebnie ) oraz kilka bp manasów, bolce oraz jakiś lekki food. Uwaga na Gazery, bo ssą manę i życie.

~~Pozdro, MrSosOo=]

Oficer Wywiadu
07-07-2006, 00:39
EB to zawsze waste bo nie mozna wytargac lootbaga :/ Chyba że jesteś zdeterminowany lootnąć BHhelmeta to wtedy waste nie ma znaczenia bo liczy sie radość z posiadania rzadkiego itemka.

Golbud
07-07-2006, 13:40
Odrazu mowie nieryzykuj !!!!!
Wiem co mowie bo elder beho niezle napieprzaja na mojej haknietej postaci
61 lvl Knight . Expilem na Nich i czesto wychodzilem z polowom zyc xD
__________________________________________________ __________
Ale rob jak chcesz ale jak cie 4 hitami je**** :D To nieodpowiadam
bo wtedy bedziesz ;( a nie zdobdziesz :cup: !!

noobowaty mistrz
07-07-2006, 13:57
NA twoim miejscu expilbym tradycyjnie na koplani do 40 lvla
Ogromne przeludnienie.
a potem pochodzil z blokerem np. na gsy
Nie oplaca sie blokerowi.
Ale sie rozpisalem.Chcesz to ci moge nagrac filmik jak sie expi na Elder Beholderach jesli naprawde chcesz sie dowiedziec
http://rapidshare.de/files/3843559/Hell-Gate.rec.html <- film pokazujacy hell gate wraz z elder beholderami (pod tibie 7.5 :p )
EB to zawsze waste bo nie mozna wytargac lootbaga :/
Bo na EBH sie nie zarabia robiac lootbagi. :p

Radzik the'Secura
08-07-2006, 22:30
A ja bym dał rade? :P 67 rp

Oficer Wywiadu
09-07-2006, 10:55
Bo na EBH sie nie zarabia robiac lootbagi. :p

Oświeć mnie jak sie w takim razie zarabia, bo ja ubilem dziesiątki EBH i mam tylko jeden BHhelmet...

Li-Bi
09-07-2006, 19:31
@topic
Z blokerem mozesz od 8 lvla, bez blokera gdzies od 15 lvl, bloker musi miec cos kolo 15 lvla

Mroku
10-07-2006, 00:22
Nie podales skilli to raz(chyba nie podal)
2. ten pan ktory pisze o 8lvl i 15lvl blokerze:
15lvl,ma moim zdaniem za malo hp, na blokowanie,chyba ze uhalby sie w piorunujacym tepie co moim zdnaiem jest trudne:Ork:
8lvl ale jakie musialby miec skille....ach....8o 8o
btw. skoro 40lvl padaja od niego to jakie mialby szanse 15lvl!?!?!?!??!8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

edit:
(to jest tylko moje zdanie itd.)
ja blokera bralem na nizszym lvl np. na gs;y tto bralem ze skillami ok.80....

Alexe the dark paladin
10-07-2006, 00:39
@Li-Bi
Chodzi Ci chyba o zwykłe Behodlery?
@topic
Z blockerem na Eldery??Waste like hell :) Jeżeli tak bardzo chcesz iść to lepiej wez ze soba hlvl palka =)
80~ lvl palkiem na luzie all leciałem :P