PDA

Pokaż pełną wersje : Kim grac

kuba guziik
09-08-2004, 19:30
Zastanawiam sie kim grac palek 13 lvl skile 52/41 czy druid 17 lvl 31 m lvl palek padl z jakies 12 razy a drut 2 razy piszcie kim wy byscie grali

eldian
09-08-2004, 20:38
.....radze paliem że dednołeś nim 12 razy.....najwyraźniej na mocne potwory sie porywsz ja radze dwarf,rot itp. BEZ SOLDKÓW I GUARDÓW NA TYM LEV

wd
09-08-2004, 21:15
Hmm, ja radze grać Pallem.

Ma dobre skille nawet ;)

No to co, że deadnołeś 12 razy :P No w sumie, nawet dużo ;)

Wiesz to nie jest problem w sumie jak zdecydujesz się grać pallkiem [mam nadzieje :P ] to przenieś z Druida Equip, choć pewnie nie najciekawszy, gdyby to był Knight to by miał pewnie wspaniały Equip ;)

Pozdro,
WorldDragon

Kasushi
09-08-2004, 21:45
Wiesz to twoja decyzja kim masz zamiar grać i sam powinneś ją podjąć ale jak chcesz uzyskać opinie na forum to prosze bardzo ja proponuję Druida.

Hellscream
09-08-2004, 21:47
Tez bym wybral druida.nie nawidze palkow...Ale to twuj wybur

wd
09-08-2004, 22:07
Wiesz Hellscream, nie nawidzisz pallków?
A jakby jakiś typek na przykład miał problem z wybraniem pallka na 60 lvlu skille 90/90(może troche przesadziłem, ale to taki przykłąd :P ) i Maga lvl 20 m lvl 37?
Co byś mu poradził :P
(Przypominam to tylko przykład ;) więc nikt by się nie zastanawiał, ale przykłąd :D )

kuba guziik
10-08-2004, 09:10
No wiec chyba bede gral palkiem a druida zostawie jako uh mistrza. A palek padl tez duzo razy przez pk wlasnie wczoraj mnie koles zabil bo bylem afk na chwile bo poszlem sie napic jak przyszlem patrze a tu jakis pk mnie bije i wkacu zabil nie zdarzylem nic zrobic juz. Wiec poszlem do depo wziolem luk i strzaly myslalem ze go zabile z moimi skilami koles byl tez palek lvl 14 no ale nie wizolem run a koles mial uh i mnie 2 raz zabil hahaha

kuba guziik
10-08-2004, 09:25
No wiec chyba bede gral palkiem a druida zostawie jako uh mistrza. A palek padl tez duzo razy przez pk wlasnie wczoraj mnie koles zabil bo bylem afk na chwile bo poszlem sie napic jak przyszlem patrze a tu jakis pk mnie bije i wkacu zabil nie zdarzylem nic zrobic juz. Wiec poszlem do depo wziolem luk i strzaly myslalem ze go zabile z moimi skilami koles byl tez palek lvl 14 no ale nie wizolem run a koles mial uh i mnie 2 raz zabil hahaha

sry 2 razy to samo prosze o usuniecie postu

Hellscream
10-08-2004, 16:34
Wiesz Hellscream, nie nawidzisz pallków?
A jakby jakiś typek na przykład miał problem z wybraniem pallka na 60 lvlu skille 90/90(może troche przesadziłem, ale to taki przykłąd :P ) i Maga lvl 20 m lvl 37?
Co byś mu poradził :P
(Przypominam to tylko przykład ;) więc nikt by się nie zastanawiał, ale przykłąd :D )
Ej ale daleś przyklad hahaha a dajmy na to masz tego pala z lev 60 i skill 90/90 no i sorca na 60 lev z m lev 70 no to co byś wybrał ja zdecydowanie sorca. Jakby cie ktos taki z UE przeciagnol to bys sie złożył i tyle.