Poka¿ pe³n± wersje : Podziw i uk³ony dla wytrwa³ych
Witam w Tibiê gram od niedawna, do tej pory gra³em w lineage2, knight online i kilka innych gier tego typu. Lecz musze przyznaæ spo¶ród darmowych gier tibia ma w sobie co¶ szczególnego. Lecz pewnie zastanawiacie siê o co chodzi w temacie, mianowicie chodzi o to ¿e chcia³bym pogratulowaæ wytrzyma³o¶ci graczom którzy osi±gneli 50-100-1XX lvl. Musicie byæ naprawde wytrwali :cup: Ja osobi¶cie mam teraz 10 i muszeprzyznaæ ¿e strasznie d³ugo trzeba by³o na niego pracowaæ. Co chwila lag, lub co gorsza PK (jak wy w ogóle radzicie sobie po takim ataku PK mnie to normalnie strasznie wkurza !!). Tak ¿e raz jeszcze chyle przed wami czo³a tym bardziej ¿e w Tibi ¶mieræ jest karana bardzo surowo ( zarówno w przedmiotach jak i w skilu i exp. ). Wiem ¿e temat jest troche bez sensowny i w ogóle ale to w koñcu jest forum na którym mo¿na wypowiedzieæ sowoje my¶³i/zdanie na temat Tibi. Je¿eli kto¶ chce mo¿e siê do³±czyæ do moich gratulacji, lub podzieliæ siê do¶wiadczeniem jak graæ aby doj¶æ do takiego lvl i nie zwariowaæ :)
Wiem że temat jest troche bez sensowny
to po co go pisales?
a tak ogolnie to 10lvl jeszcze nie wie ze tibia jest fajna :P w koncu kazdy jakos zaczynal ;) a ze doszedl do h lvl to juz z gorki :P
Fakt, Tibia w porownaniu do np. MuOnline ma bardzo duze straty po deadzie...
Ale prawdziwa gra zaczyna sie od 25-35 lvl ( zalezy od eq/skills/kolegow ) kiedy to zaczyna sie biegac po OF/POH czy innych fajnych expowiskach-wastowiskach z kumplami - to daje kupe frajdy...
Zalgadis
01-07-2006, 01:26
1 demon hunt
1 dobry item ktory kosztuje ponad 200k
pierwszy raz gdy masz 3 demon helmety na sobie
(na g³owie i w rêkach ;p)
pierwszy 16 level na rooku...
Witam w Tibiê gram od niedawna, do tej pory gra³em w lineage2, knight online i kilka innych gier tego typu. Lecz musze przyznaæ spo¶ród darmowych gier tibia ma w sobie co¶ szczególnego. Lecz pewnie zastanawiacie siê o co chodzi w temacie, mianowicie chodzi o to ¿e chcia³bym pogratulowaæ wytrzyma³o¶ci graczom którzy osi±gneli 50-100-1XX lvl. Musicie byæ naprawde wytrwali :cup: Ja osobi¶cie mam teraz 10 i muszeprzyznaæ ¿e strasznie d³ugo trzeba by³o na niego pracowaæ. Co chwila lag, lub co gorsza PK (jak wy w ogóle radzicie sobie po takim ataku PK mnie to normalnie strasznie wkurza !!). Tak ¿e raz jeszcze chyle przed wami czo³a tym bardziej ¿e w Tibi ¶mieræ jest karana bardzo surowo ( zarówno w przedmiotach jak i w skilu i exp. ). Wiem ¿e temat jest troche bez sensowny i w ogóle ale to w koñcu jest forum na którym mo¿na wypowiedzieæ sowoje my¶³i/zdanie na temat Tibi. Je¿eli kto¶ chce mo¿e siê do³±czyæ do moich gratulacji, lub podzieliæ siê do¶wiadczeniem jak graæ aby doj¶æ do takiego lvl i nie zwariowaæ :)
Kurde jest 6 rano....u was...u mnie 5..........i robie sie drazliwy.......najpierw topik o ''mint'' a teraz kolejny slodki spamerski temat.....
BTW skoro wiesz ze to i tak bez sensu temat to po co go zakladales/as <niechce mi sie sprawdzac> czyzbys uwazal sie za jednego z nich? :D
yhhhhhhh .....ehhhhhhh nie zwariowac........jesli czujesz sie w takich grach dobrze to nie zwariujesz....ja jakos wycofalem sie lekko z MMO .....bo zadne nie potrafi sprostac wymagniom......................................... moim :D
ehhh te kropki :D
Jesli ktos zna jakiegos MMO ...darmowego... gdzie ludzie potrafia bawic sie w odtwarzanie postaci....plx link :D
dopra pozdro bo chyba sie zaraz poloze ;]
10 lvl za 1 razem robi sie wolno ale potem.. to juz latwizna
Fillipex
01-07-2006, 07:58
ehhh.... co za temat -.-'
10 lvl robi sie 2 dni jak sie chce grac... tylko Ty zle do tego podchodzisz... ze na trolach 10 lvl robi sie dlugo to nie znaczy ze zawsze tak dlugo sie robi lvl bo pozniej chodzi sie na potworu ktore daja wiecej expa i tym samym szybciej sie expi... a to ze chce sie komus robic 150 lvl to juz jego sprawa ;] mi sie troche to juz znudzilo ;)
Matekneo
01-07-2006, 09:33
Wiesz... 10 lvl to nie jest wielkie niewiadomo co, ale jak na poczatek to naprawde wyzwanie, pamietam jak sam zaczynalem. Nie powiem jak inni "co to za tem jezu ale frajer to niema sensu" etc., bo wcale tak nie uwazam (chociaz to troche glupie ale olac), pozatym nie jestem kolejnym noobkiem, ktory pisze takie cos co zostalo juz powiedziane 10 razy... ;) ja miaklem kilka h-lvli i niebylo mi az tak ciezko... ale ... powodzenia w dalszym expieniu :]
Kurde jest 6 rano....u was...u mnie 5..........i robie sie drazliwy.......najpierw topik o ''mint'' a teraz kolejny slodki spamerski temat.....
BTW skoro wiesz ze to i tak bez sensu temat to po co go zakladales/as <niechce mi sie sprawdzac> czyzbys uwazal sie za jednego z nich? :D
yhhhhhhh .....ehhhhhhh nie zwariowac........jesli czujesz sie w takich grach dobrze to nie zwariujesz....ja jakos wycofalem sie lekko z MMO .....bo zadne nie potrafi sprostac wymagniom......................................... moim :D
ehhh te kropki :D
Jesli ktos zna jakiegos MMO ...darmowego... gdzie ludzie potrafia bawic sie w odtwarzanie postaci....plx link :D
dopra pozdro bo chyba sie zaraz poloze ;]
Ehhh te kropki :D
Btw, sk±d jeste¶? Bo jak u Ciebie 5, a u nas 6, to Ty nie z Polski ^^'
ehhh.... co za temat -.-'
10 lvl robi sie 2 dni jak sie chce grac...
Poprawka - jak siê chce graæ, to siê robi 1-7 godzin (zale¿nie od ¶wiata, FACC/PACC etc). W 2 dni mo¿na w miarê spokojnie zrobiæ 20+.
Mr.Minister
01-07-2006, 22:42
Ehhh te kropki :D
Btw, sk±d jeste¶? Bo jak u Ciebie 5, a u nas 6, to Ty nie z Polski ^^'
Poprawka - jak siê chce graæ, to siê robi 1-7 godzin (zale¿nie od ¶wiata, FACC/PACC etc). W 2 dni mo¿na w miarê spokojnie zrobiæ 20+.
Eh, tylko widzisz, nie kazdy ma w dupie swoja dziewczyne, szkole i ogolnie swiatl realny, ze chce mu sie tyle grac co tobie :< ja tam mam rekord w 3 dni 20 lvl rowno + wykonany Desert Qest, ale to rzeczywiscie przyznaje, ze troche maniakowalem :). Teraz nie gram w to scierwo i rozgladam sie za czyms nowszym :D
Pior'firebladde
01-07-2006, 22:49
Eh, tylko widzisz, nie kazdy ma w dupie swoja dziewczyne, szkole i ogolnie swiatl realny, ze chce mu sie tyle grac co tobie :< ja tam mam rekord w 3 dni 20 lvl rowno + wykonany Desert Qest, ale to rzeczywiscie przyznaje, ze troche maniakowalem :). Teraz nie gram w to scierwo i rozgladam sie za czyms nowszym :D
Niegraj, jak ci sie nie podoba..nikt cie niezmusza
Hej, hej, hej! Przyhamuj ino kapkê ^^"
Gdzie ja napisa³em, ¿e ja tak robiê? Napisa³em tylko, ¿e je¶li CHCE SIÊ GRAÆ, to nie widzê problemu ;) Aktualnie równie¿ nie gram 'w to ¶cierwo'.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.