Pokaż pełną wersje : Orc Fortress quest SOLO
Mam zamiar wykonać OF q solo (sorc FACC 44lvl, 44mlvl). W związku z tym będę wdzięczny za wszelkie porady (co wziąć a czego nie etc. ^^). Piszcie co wam do głowy przychodzi na ten temat. Pozdro!
PO prima:
1 primo: moim zdaniem nie wykonasz solo
2 promo: jak chcesz to prubój
3 primo: jak sie zdecysujesz bierz jak najwiecej sd i mf
4 primo: nie wybijesz sam final rooma
Wiem, że sprawa jest "na granicy " wykonalności :P. Bedzie dużo kombinowania i pewnie na pierwszym podejściu się nie skończy, ale widziałem filmiki i myślę, że jest szansa ^^. Z resztą, jakby to było proste to nie byłoby sensu do tego podchodzić^^. More please!
PS. Jak to wyjdzie, pchnę tu filmik :D...
PS. 2 Pisać, pisać, mobilizować i odradzać :P
-niegrający-
01-07-2006, 17:10
h-lvl bez trudu wykona :D no nie wiem jak z tobą, ale moge Cię zapewnić że nie będzie łatwo :) final rooma może dasz rade tak lurnąć aby ubić ale to też nie będzie łatwe, a patrząc na twoje statsy to wątpie gdyż przy schodach potrzebne jest ue a o ile się nie myle to teraz ue jest od 60~ mlvl (ALE MOGE SIĘ MYLIĆ) no i pacc. Więc raczej jak pójdziesz samemu to możesz ruszyć na pewną śmierć więc ja bym odradzał Ci tego pomysłu :p
@down
dzieki za poprawke :)
wracając...no to potrzebuje 60 lvl i pacc a tego nie posiada a o ile wiem to raczej bez ue nie da rady pokonać tego ^%#*I&% przy schodach :)
@up
Nie od 60 mlvla tylko 60 lvla.
@topic
Weź ze sobą DUŻO sd, sporo UH, DUŻO manasów, ze 2-3 bp explo... Może dasz radę... Tak czy siak. Powodzenia - przyda Ci się ;d
heheh, to sie nazywa "wsparcie" ^- ... jedyna możliwość przejścia "schodów" to up-down przy użyciu SD na mana shieldzie, tak to przynajmniej widzę...co do final room - racja, planuję ostrożnie lurować i starać się nie dopuścić mocniejszych orków do siebie maksymalnie długo. Nie planowałem explo, za to z 2 bpki HMM, ale to rzeczywiście chyba lepszy pomysł...thx.
sir Tifejo
01-07-2006, 23:16
Hmm Ci sie na nic zdadza, jak kolega radzil - bierz 2 bp (max) explo, pare runek gfb, z 5-7bp mf, 2-3bp sd.
Najgorzej bedziesz mial przy scodach, ale metoda gora-dol powinienes dac rady.
Na final roomie albo z gfb za ekranu, albo lurujac do bramki lvlowej chmare, wchodzac, explo/sd/gfb/mort hur i wyjsc. Odczekac az sobie odejda troszke i tak do oporu.
Oplacac na pewno sie nie bedzie, ale...troszke rozrywki sie przyda ;)
Swoja droga, duzo Ci placa?:P
Wykonalne, ale b.trudne, na granicy z ekstremalnoscia :P
Btw, ostatnoio 67ms nam solowal...padl wracajac, przy respie 3 warlordow. uwazaj na te tez.
Gl, i daj filmik.
Wiesz, po prostu... "who dares,wins", nie^^? Tak to sobie właśnie wyobrażałem. Nie wiem czy zdążę teraz, czy może raczej pod koniec wakacji (wyjeżdzam na kilka miesiecy z Polski za pracą :P) ale jeśli tylko się uda to film murowany^^.
Impossible is nothing ;) Jednak ta proba to samobujstwo bo samemu wybic miejsce przy schodkach to niebyle wyczyn
Weź troche sd i ssów i m ringów ;p
S.T.E.K.
02-07-2006, 21:06
Moim zdaniem ma jakąś szansę. Wystarczy duzo sd i trochę energy bomb. Jeśli oddzieli się od potworów energią nie powinny przejść. Wtedy ostro z sd i idzie dalej. Gorzej z powrotem. Piętro wyżej ktoś powinien zablokować resp bo inaczej nie ma drogi ucieczki.
Bez UE?
Zapomnij
Final room to nie problem
Jak daleko uciekniesz to monstery znikną
Ale anyway przy schodach nawet z botem nie wyrobisz :}
R.I.P.
Piotrek Marycha
03-07-2006, 02:33
tak offtop.... co jest w final roomie ? :)
PS: Gratz ambicji :P
tak offtop.... co jest w final roomie ? :)
PS: Gratz ambicji :P
orki i slimy? i król orków ;)
Moim zdaniem ma jakąś szansę. Wystarczy duzo sd i trochę energy bomb. Jeśli oddzieli się od potworów energią nie powinny przejść. Wtedy ostro z sd i idzie dalej. Gorzej z powrotem. Piętro wyżej ktoś powinien zablokować resp bo inaczej nie ma drogi ucieczki.
Zgadzam sie. Chociarz radze wziac tez duzo gfb i explo bo z tych runek bijesz pare orcow a nie tylko 1 jak w przypadku sd.
Trzymam kciuki zeby sie udalo B)
sir Tifejo
03-07-2006, 12:49
Bez UE?
Zapomnij
Final room to nie problem
Jak daleko uciekniesz to monstery znikną
Ale anyway przy schodach nawet z botem nie wyrobisz :}
R.I.P.
Sorc na 44 lvlu ma 365 życia i 1115 many, co daje laczna wartosc 1470 (z mana shieldem). Z tego co pamietam, przy schodach zazwyczaj sa 2 warlordy, 2 lidery i drag. Wchodzac, rzucajac gfb/explo/jakakolwiek inna rune, wychodzac, napelniajac many do pelnej - powinien dac rady. Zakladajac ze nic sie nie odluruje (kiedys tam bylem, 1 warlord gdzies zniknal :)) ani nie przyluruje - ma jakies ~30-40% szans na udane wykonanie. Oczywiscie jest to czysto teoretyczne, nie znam Thanala, ani tym bardziej jego stylu grania :P
Powiem tak jeśli nie jesteś noobem (a myśle że nie jesteś jeśli masz ambicje wykonać OF-a solo style) to masz 90% szans na powodzenie :D schodki to wbrew pozorom nie taki duży problem szczególnie że teraz potwory czasami od nich odchodzą.. co do last rooma to już wogóle śmiech na sali jest minimum 10 sposobów aby go łatywo i przyjemnie wybić ;) Najbardziej musisz uważać jeszcze przed schodami jeśli lurniesz sobie na twarz 3 warlordy i przez przypadek nie włączysz jeszcze utamo vita....wtedy będzie krucho... Pozdrawiam i życze powodzenia :D
Yours Bykunn
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.