zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hellgate problem

Noxiru
09-10-2003, 13:38
Mam taki maly problem. Bylem juz okolo 10 razy w hellgate ale zawsze wychodzilem za pomoca 6 parceli. Tym razem nie wzialem parceli tylko mysterious fetish. Wie ktos gdzie i co z tym zrobic zeby wyjsc ?

Predator
09-10-2003, 19:42
Mam ten sam problem z heelgate tylko że pierwszy raz tu jestem. Fajnie by bylo gdyby ktoś powiedzial jak inaczej stąd wyjść oprucz śmierci albo czekania 3 dni.

Noxiru
09-10-2003, 22:10
Wyjsc mozesz za pomoca 6 parceli na -8 poziomie po piramidce. A ja sie nie dawno dowiedzialem ze tego fetisha gdzies na -8 poziomie w swiatyni trzeba uzyc :)) Ale widze nawet mi w tym moderatorzy nie pomogli...

Predator
13-10-2003, 16:50
I tak w dalszym ciogu niewiem gdzie wyjsc. Jestem w sali z takim kolesiem "wrinkled beholder". Moglbys powiedziec jak daleko jestem od wyjscia?
Mam 36 lv knight skills 62/57 czy mam szanse wogóle z tąd wyjść? [(gdzie moge zdobyc tego fetisha?)i czy wogule ztamtąd wyszedłeś?]

Blood-Rain
13-10-2003, 21:22
Ale bez jaj, byłem w Hellgate, jeszcze jestem i pełno kolesi podchodzi do mnie z pytaniem: "masz teleportel" ? ?( . O co biega nie ma czegoś takiego jak teleporter:evil: mozna sie teleportować, ale nie ma teleportów czy czegoś takiego...

vade
13-10-2003, 22:01
Ej Predator jak na ten LVL masz bardzo niskie skille. Ja mam 23 LVL a skille juz 52/36 (wiem shielding słaby). Planuje na 25 miec 58/45. Weż chłopie troche potrenuj.

ciach.

Predator
14-10-2003, 12:32
Po pierwsze sporo razy mnie zabili bo to jest moja pierwsza postac, po drugie trening jest cholernie czasochłonny i nudny no ale cuż i tak bede musial potrenować wkońcu.(dzieki za pomoc)

Maniakk
17-10-2003, 11:55
No ja nigdy nie schodze do hg bez dwocch postaci bez tego jest naprawde ciezko wyjsc wedlug mnie jest to jedno z najlepszych miejsc do expowania mozna tam znalesc duzo naprawde fajnych potworow

Klecha
18-10-2003, 11:13
Mam takie pytanie ponieważ nigdy nie byłem w hellgate ale jakie potwory tam występują bo to mnie strasznie interesuje.

pozdrawiam ?(

Jedi
18-10-2003, 18:29
A jaki lv powiniem miec sorc zeby mógł sobie spokojnie chodzić po hellgate??

drmavani
04-05-2005, 22:51
Bardzo dawno temu.... jeszcze chyba wtedy nie gralem albo nie wiedzialem co to HG ;) Mozna bylo uzyc MFa na oltarzu gdzie jest pelno DSow i ghouli no i pelno cial oczywiscie ;). Kladlo sie MFa stojac na jednym z pol oznaczonych takimi czerwonymi kreseczkami. Ale teraz z tego co mi wiadomo MF juz nie dziala.

drmavani
04-05-2005, 22:58
I tak w dalszym ciogu niewiem gdzie wyjsc. Jestem w sali z takim kolesiem "wrinkled beholder". Moglbys powiedziec jak daleko jestem od wyjscia?
Mam 36 lv knight skills 62/57 czy mam szanse wogóle z tąd wyjść? [(gdzie moge zdobyc tego fetisha?)i czy wogule ztamtąd wyszedłeś?]

Jestes w bibliotece. Zejdz na dol po schodkach, uwazaj na DSy pod spodem i ghoule po lewej [zaraz sa 3] kieruj sie na lewo az natkniesz sie na 2 ghoule i sciane :D teraz idziesz w dol waskim korytarzem az dojdziesz do dziury [chyba dziury juz nie pamietam/ moze trzeba sie ropnac.] Teraz obierasz kierunek polnocny zachod i dochodzisz do miejsca gdzie potrzeba parceli albo lewitacji.jak bedziesz mial szczescie - beda parcele :P jak wyjdziesz juz na gore to idziesz w lewo potem w dol tak jak prowadzi droga i po ropnieciu sie wychodzisz na waspach w AB

Evilus
05-05-2005, 12:08
80% postow offtopy -.-
pytanie bylo o mysterius fetish a nie o to ze ktos ma slabe skille albo ze du.pa maryny jest rozowa -.- ma skille jakie chce ale do topicu wracajac
wiec nie jestem na 100% pewny ale uzywa sie tego na drodze do draconi w miejscu gdzie jest drag nie na samej dragoni tylko po drodze

Vilej
05-05-2005, 14:59
Ej Predator jak na ten LVL masz bardzo niskie skille. Ja mam 23 LVL a skille juz 52/36 (wiem shielding słaby). Planuje na 25 miec 58/45. Weż chłopie troche potrenuj.

0.o Na 23 lvlu masz skille 52/36 a kogos innego upominasz? -.-
Conajmniej 60/55 powinienes miec na ten lvl. Ty tez lepiej potrenuj.

..

ciach.

Wiesz ze to jest NIELEGALNE?

Pan który odkopał temat dostał łącznie 9 pkt ostrzeżenia: 6 za odkopanie tematu z października 2003 (sic!) i 3 gratis za double post.
Następnym razem będzie ban natychiastowy..

Czego ci ludzie nie zrobią byleby tylko nabić parę postów?