zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Znikające spears

Lorien
04-07-2006, 08:19
Nie wiem może to jest jakiś błąd, ale chodzi o to, że gram od niedawna i skiluje sobie postać na palladyna i nie wiem dlaczego znikają mi spearsy nigdy tak nie było :D a przez to na rooku straciłem już tyle kasy, że aż głowa boli :) TO jest normalne? Prosze o odp.

shadow1230
04-07-2006, 08:31
OMG to jest mega bardzo dziwne. Może to jakiś bug ?? Napisz do CipSoftu może dostaniesz mega master ultra shield. A tak wogóle to co to są SPEARSY ? To rodzina Britney ?? SEARCH BUTTON POWER !!

Baran to sobie możesz mówić na zwierzęta u siebie na wsi.

Lorien
04-07-2006, 08:33
Jezeli to jest normalne to po porstu to powiedz baranie a nie zaczynasz się nabijać!! Nie grałem w tibie od 2 lat już więc mogło coś się pozmeiniać!

morwi
04-07-2006, 08:38
więc mogłeś poszukać jakieś tematy na ten temat co nie ? tak to normalne

Lorien
04-07-2006, 08:41
szukałem ale nie było !!

pawepek
04-07-2006, 08:47
szukałem ale nie było !!

Wes nie rozsmieszaj...

PS Specjalnie nie podam linku, choc znalzlem ;) Sam poszukaj

Człowiek D
04-07-2006, 09:07
Spearsy sie normalnie niszczą po kilku użyciach.;)
PS.K..wa wiecie po co jest forum? Jak nie wiecie to przeczytajcie regulamin.Albo nie ułatwie wam to-forum jest po to aby zamieszczać posty jak sie czegoś nie wie,a jak nie umiecie odpowiedzieć na post to poprostu nie piszcie.X(

pkr
04-07-2006, 09:11
Spearsy sie normalnie niszczą po kilku użyciach.;)
PS.K..wa wiecie po co jest forum? Jak nie wiecie to przeczytajcie regulamin.Albo nie ułatwie wam to-forum jest po to aby zamieszczać posty jak sie czegoś nie wie,a jak nie umiecie odpowiedzieć na post to poprostu nie piszcie.X(

wiesz od czego jest http://forum.tibia.pl/search.php ?

Lorien
04-07-2006, 09:26
Dzięki Człowiek D bardzo :)

Matekneo
04-07-2006, 09:33
Speary niszcza sie po kilku uzyciach, aby zapobiec przed ludzmi uzywajacymi macro. Nie sluchaj tych kolesi, ktorzy ciagle wyzywaja... Mowia tak bo nie znaja odpowiedzi a chca nabic sobie posta ;) Ja sie z ich glupoty nabijam... :P

Nikast Shynix
04-07-2006, 10:26
A tacy co piszą odpowiedź, chociaż było to już kilkanaście razy poruszane na forum, to może są lepsi? Co by to było, gdyby nikt nie szukał? Wiesz jaki byłby śmietnik na forum?

I mogę się założyć, że ci panowie wyżej doskonale znali odpowiedź, tylko nie napisali jej, bo nie chcą utwierdzać innych w przekonaniu, że jak coś na tym forum było, a napiszą jeszcze raz, to odpowiedź uzyskają.

@czlowiek D
A teraz wyobraź sobie - nikt nie używa funkcji szukaj, a forum wygląda mniej więcej tak:
tibia.com mi nie działa
speary mi znikają, co robić?
tibia.com - nie działa - co robić?
Mam skille 12/13 - czy poradze sobie z demonem
speary mi znikają - pomóżcie - help!
itd.

@topic: Znikające speary zostały wprowadzone kilka updatów temu, aby zapobiec szerzącej się fali osób używających botów, ale jednocześnie bardzo utrudniło grę normalnym graczom, gdyż spear łamał się (znikał) średnio co pięć uderzeń. Niedawno wprowadzono do tego poprawkę: speary znikają, ale już nie tak często.