PDA

Pokaż pełną wersje : Jak sie dostać do Ruin(Mapa respawnu pkt 65)???

bastus
06-07-2006, 09:16
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak się tam dostać bo ja nie wiem.;( Czy ma z tym związek ten pomost z tym masztem?Jak tak to jaki? :baby:

dreggi
06-07-2006, 09:33
Idzie sie pod ziemią :)
Też niewiedziłaem ale na Tibia.pl jest cos takiego jak Tibia Earth. Bardzo pomocne :)

Aynahanir
06-07-2006, 09:36
święta racja, tylko tibian earth się strasznie długo ładuje

bastus
06-07-2006, 09:44
Idzie sie pod ziemią :)
Też niewiedziłaem ale na Tibia.pl jest cos takiego jak Tibia Earth. Bardzo pomocne :)
a gdzie mam isc pod to ziema?

ale mi chodzi o to ze tam jest taka skala i ona blokuje wejscie do ruin
mam jeszcze drugie pytanie i tam jest tych stalkerow i banshee na poszczegolnych poziomach?
kolejne pytanie jakie mam szanse na przezycie na 19lvl sorc 22mlvl

Plajer
06-07-2006, 09:52
święta racja, tylko tibian earth się strasznie długo ładuje

Długo sie ładuje?? Chyba tylko tobie na twoim necie...mi smiga jak cholera :D (ma sie neo 6 mb...):evul:

DJ Murzyn
06-07-2006, 09:54

Po 1 musisz mieć 2 parcele
PO 2 kilof

Więc idziesz tam stawiasz 2 parcele i wchodzisz na piętro póżniej masz schody i szukasz miejsca gdzie sie używa kilofa na -1 poziomie są 2 stalkery zabijasz je i używasz kilofa

A tak w ogóle obejrzyj to http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=45509 (numer filmiku 67 )

dreggi
06-07-2006, 23:22

ale mi chodzi o to ze tam jest taka skala i ona blokuje wejscie do ruin
mam jeszcze drugie pytanie i tam jest tych stalkerow i banshee na poszczegolnych poziomach?
kolejne pytanie jakie mam szanse na przezycie na 19lvl sorc 22mlvl

JAk dojsc to patrz na mapę i wskazówke dał ci przedmówca.

teraz pkt. 2 czyli twoje szanse:evul:

Daje ci jakieś 5 sekund zycia jak dobrze pujdzie przy spotkaniu banshee a przy bandzie stalkerów pół minuty.

bastus
07-07-2006, 10:32
teraz pkt. 2 czyli twoje szanse:evul:

Daje ci jakieś 5 sekund zycia jak dobrze pujdzie przy spotkaniu banshee a przy bandzie stalkerów pół minuty.

chyba nigdy nie miales stycznosci z stalkerami bo z nimi sobie poradzilem ale liczylem ze bedzie ich wiecej:(