zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sorc/Druid, a potwory na DC

-Maciek Mur-
06-07-2006, 12:47
Znam wielu magów i druidów (levele 20-25), którzy twierdzą, że nie da się dla nic expić na DC bo za dużo kasy idzie na manafluidy oraz, że Bandit ma za dużo hp i dużo many na niego zchodzi(bijąc z różdzki).

Pomyślałem troche o tym i wpadłem na pewien pomysł.

Wymagania:
-Level 22 lub większy
-Convice rune
-Full mana
-:evul: Assassin :evul:

Już tłumacze o co chodzi:
Wystarczy dojść do miejsca ze spawnem Assassina, po załadowaniu many do pełna idzemy do niego, gdy do nas podbiegnie udeżamy go z Convice rune. Od tej chwili będzięmy zdobywać expo z dużo mniejszą stratą many(a może i bez straty ^^).

P.S.(usuniete dziekij noobowatemu :) )

To tylko moja rada dla sorków/druidów, którzy podobnie jak znajomi uważają, że nie da sie expic na DC.

BlackWolf
06-07-2006, 12:52
! Witam !

Czesc , nie chce cie potepiac :D , bo to nawet dobry sposob , ale na taki pomysl to byle frajer mogl wpasc ! Takimi badziewiami tylko zasmiecasz forum , a tego chyba nie chcemy X( !

-Maciek Mur-
06-07-2006, 12:55
! Witam !

Czesc , nie chce cie potepiac :D , bo to nawet dobry sposob , ale na taki pomysl to byle frajer mogl wpasc ! Takimi badziewiami tylko zasmiecasz forum , a tego chyba nie chcemy X( !

Mówisz "byle frajer", a ja zamiesztam temat tylko dlatego, że nie chcem kolejnemu sorkowi lub druidowi tlumaczyć, że da sie expić na DC.

noobowaty mistrz
06-07-2006, 12:56
P.S.Oczywiście można sobie Convicnąć jeszcze jednego Assasina ale wtedy expo dzieli się na 3...
Kompletna bzdura. Jesli same summony badz convince zabijaja potwora a my nic mu hp nie zabierzemy to exp sie dzieli na pol niezaleznie od tego czy mamy 2 sumony/convince czy jednego. Jak nie wiesz to sie nie odzywaj.
@topic
W dc sie swietnie expi jesli nie ma ludu i jestesmy sami (co sie zdarza raz na rok), spokojnie mozna bic wszystko z combo exori vis+tempest rod - dobry exp, loot.

Duch Niespokojny
06-07-2006, 12:58
P.S.Oczywiście można sobie Convicnąć jeszcze jednego Assasina ale wtedy expo dzieli się na 3...
Nieprawda - expiąc z dwoma przywołanymi potworami dostajesz tyle samo expa, co z jednym.

Venderer
06-07-2006, 13:04
Pomysł może nie zaje hiper no ale można przyjać.
Jest jeden poważny minus... Długo Ci się ten assasin nie ostanie przy N00bach w Catedrze... Inny summon, owszem, ale nie wytłumaczysz ponad połowie ludziom w DC (Bo większość to nupy 12 lv), żeby Ci nie bili assa, ani nawet, że to jest summon...

@Blackwolf
Nie mądrz się -.-

Hydro
06-07-2006, 13:12
niewiem jak ty, ale ja expilem bez summonow wiadomo nooby sa i co jakis czas sobie afkowalem, a ja polecam tam chodzic od 19 lvl bo z wand of plague i dragonbreath (czasami scorpy sa i sllimy)mniej many zzeraja niz wand of cosmic od 26

Piotrek Marycha
06-07-2006, 13:12
ta za duzo many na manasy idzie.... wiec dlatego marnujesz nastepne 5 manasow zeby przejac assaina ?!?! omfg 5 manasow dla 20 lvl sorca styka na polgodziny expienia conajmniej (nie wiem dokladnie ale chyba nawet duzo wiecej) do tego przejmujac assaina tracisz exp to wogle gdzie tu zyski?!?!?

Nephar
06-07-2006, 13:26
Hmm...dużo kasy na manafluidy. Jak dla mnie to to jest dziwne bo tam 24/7 jest tłok i manaski idą bardzo rzadko czasem nawet wręcz wcale bo szukając potwora zazwyczaj odnowi ci się 2x tyle many ile jest potrzebne na jego zabicie. Takie są moje spostrzeżenia z expienia w DC ale może się myle. Druga sprawa dziwna dla mnie to czemu assasin? Czy on jest jakiś super mocny albo wytrzymały?

noobowaty mistrz
06-07-2006, 13:32
tam sie oplaca chodzic dopiero od 33 lvla bo na full respie trudno wyrobic ze slabymi rozdzkami i sporo hp schodzi (a jak jest duzo ludzi to z kolei wolny exp)