zaloguj się

Pokaż pełną wersje : koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera.

Stron : 1 [2]

Citek
22-07-2006, 16:28
Hehe, tutaj się mylisz ; ) Jedynie napisałem Kholowi aby się nie martwił, bo moje exori jest silniejsze.

Wlasnie to jest cale forum - ludzie nie wiedza jak bylo a udaja Arystotelesów. >.<

ravili
22-07-2006, 16:36
co mesar bedziesz bronil draza czy pomyslisz?

Nie wstydze sie mowic prawdy najwyzej bede mial hunta i co z tego typek huncacy mnie podnieci sie .:P i co dalej bedzie kazal placic-.-
____
AZura?? czy bzdura??

Maly'Terrorysta
22-07-2006, 19:50
Odkad czytam te forum wydaje mi sie ze nigdy nie dojdzie do zgody.
Ktos powie ze lubi wanted zostaje skrytykowany przez dof, Powie ze lubi dof wtedy dostaje opierdol od wanted i tak w kółko. Dlatego ja nie mam tu zamiaru sie nikomu podlizywac bo spotkala bymnie za to krytyka (i tak spotka). Nie wierze tez w to ze to jest koniec wojny to chyba jest jedynie zawieszenie broni bo o ile w tibi nikt nie walczy to na forum wszyscy sobie wrzucaja X( . Jak tez widac Drazharm opuscil juz ten temat po kilku pierwszych stronach, bycmoze czyta ale nie pisze postów. Narazie jedynie widze ze nabijane sa posty ktore nic nie wnosza do topicu. Jesli chcecie sie poklucic zalozcie odzielny temat "Klotnie z Azury"
Pozdro all

Dragoholikus
22-07-2006, 20:19
a dlaczego ty nie masz mozgu?
W porownaniu do ciebie mam odrobine rozumu zeby rozumiec dlaczego Urbexx ma dopisek "Proteckted by Sandra Magnus"

cojatutajrobie
22-07-2006, 22:18
Drazitto , jezeli chcesz skonczyc z pa, to skoncz ze soba, bo nie dajesz ludziom grac, podczas gdy oni chca grac w spokoju.
Zeby cie te murzyny znowu dopadly. -.-

Citek
23-07-2006, 10:30
Koniec PA? Gralem tutaj i se Expilem a nagle wpada Urbexx i mowi "goive armor" i to ma byc koniec PA ? Nie Sadze.

P.S Urbexx fajnie sie bilo Pasterza?

Urbexx robiacy PA? Nie sadze, jezeli cie bil niezle musiales mu podpasc

Gimlos
23-07-2006, 11:52
W porownaniu do ciebie mam odrobine rozumu zeby rozumiec dlaczego Urbexx ma dopisek "Proteckted by Sandra Magnus"
Ty sie z Minavandem i innymi obcokrajowcami z Wanted jakos sie na migi przez kamerke internetowa porozumiewasz czy jak? Bo jak nawet nie umiesz poprawnie przepisac dopisku Urba to czarno to widze : D

DexteroO
23-07-2006, 11:58
Jesli niewiesz o co chodzi to nie komentuj niektorzy wiedza i znaja zarty o chucku norissie i yavimavie

a zreszta, nie bede z Toba gadal... strata czasu na debila...

Azureus
23-07-2006, 12:43
Ty sie z Minavandem i innymi obcokrajowcami z Wanted jakos sie na migi przez kamerke internetowa porozumiewasz czy jak? Bo jak nawet nie umiesz poprawnie przepisac dopisku Urba to czarno to widze : D

Wiesz Gimli, to się nazywa ludzka nieudolność i chęć zabłyśnięcia przed publiką. Niestety Dragoholikus może jedynie pomarzyć o sławie, bo dla każdego jest nikim. :)

Urbexx robiacy PA? Nie sadze, jezeli cie bil niezle musiales mu podpasc

Drodzy Azuryjczycy, takimi argumentami właśnie Wanted będzie się broniło. Przyzwyczajajcię się do tego, że w czasie zdobywania doświadczenia, wpadnie po was jakiś Drazoludek i powie "Armor or Die", a później ni z tąd, ni z owąd dowiecie się że biliście takiego i srakiego typka i za niego zostaliście w taki sposób potraktowani. (Oczywiście typek będzie zmyślony jak i cała sytułacja)

Maly'Terrorysta
23-07-2006, 13:59
Nie znam chyba zadnej osoby do ktorej Urbexx wyludzal armor lub inna czesc eq. O Drazharma PA tez nie slyszalem. Gram na Azurze od grudnia moze dzialo sie cos wczesniej ale ja o tym nic nie wiem :p
Pozdrawiam

zeus1985
23-07-2006, 14:36
Szczerze mówiąc, też nie słyszałem, aby Urbexx polował na Armory ;o Ale kto wie... Dość długo nie grałem ( a jeszcze dłużej w wanted mnie nie było ) więc wszystko mogło się zmienić.

Eldyn
23-07-2006, 14:37
@up
Jesli nie widziales pa to chyba nigdy nie trafili na ciebie
albo nie widziales mnie i moich dawnych kolegow z wanted :D
Pa bylo, bedzie i nazawsze bedzie stalym elementem gry
rundka na okolo kazz i masz na caly dzien expa ;D

Tylko nie kazdemu sie podoba krojenie armorow a na takim swiecie jak azura niestety PA (podpierdol Armor) to dobry sposob na kase :)

Jesli komus sie nie podoba PA to NONPVP i dogoncie Cachero ;D

zeus1985
23-07-2006, 14:49
@up
Jesli nie widziales pa to chyba nigdy nie trafili na ciebie
albo nie widziales mnie i moich dawnych kolegow z wanted :D

Tylko nie kazdemu sie podoba krojenie armorow a na takim swiecie jak azura niestety PA (podrzodkiewka jest super Armor) to dobry sposob na kase :)

Jedynie wspomniałem, że nie słyszałem nigdy, aby Urbexx robił PA, a co do reszty Wanted, to dla nich to był chleb powszedni. Może nie dla wszystkich, ale dla większości.

Puniekk
23-07-2006, 16:46
Ja tak samo nigdy nie widziałem i nie słyszałem żeby Draz lub Urb Robił PA :/
a dosc długo Gram na Azurze :)

zeus1985
23-07-2006, 17:09
a dosc długo Gram na Azurze :)
A Ty puniek to się nie odzywaj, bo jak na azurze wojna była, to ty na rooku ostatniego Rata dobijałeś aby na Maina wyjść.

Dirk Pitt
23-07-2006, 17:23

Mam nadzieje że się kiedyś chłopaki sprężą i sciągną eq z ciebie.

Do płaczków:

Miejsce widzenia zależy od punktu siedzenia. Nie Draz to kto inny np. Shanoz (wywalony z kilku światów za mass pa itd.).

Eldyn
23-07-2006, 19:01
@Dirk Pitt
To mi dopiero nowosc haha, pa zaczelem robic na azurze na innych serverach robilem wojny np. z takich glupich powodow jak teraz No Remorse phii :P

Edit

Widzieliscie fotki z uptade itd :D dobre bedzie, tylko lipa z tymi botami dla wszystkich teraz ludzi z wanted bedziemy zabijac w biegu :) tak samo oni nas :(

Dirk Pitt
23-07-2006, 21:28
Draz popełnił wielki błąd pozwalajac komukolwiek zrobic tak wysokiego maga, szczęscie w nieszczęsciu ze się w pore opamiętał.

Długo na tych światach nie zagrzałeś zreszta tak jak na azurze :cup:

Najwiekszym nieszczęściem azury będzie jak za sprawą dofu lub jakiejkolwiek innej gildy satan ... i shanoz będą mogli grać.

Kasia_hate etelek
23-07-2006, 22:05
20:13 Drazharm: masz hunta
20:13 Drazharm: wiec grzej dupe w pz jak nie chcesz zginac
20:13 Drazharm: nara
20:16 Drazharm: exiva yavimava
20:16 You lose 9 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 28 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 38 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 47 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 25 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 14 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 16 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 9 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 10 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 Yavimava: utani hur
20:17 You lose 28 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 42 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 25 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 20 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 Yavimava: spadaj
20:18 Yavimava: juz ci uwielbiam jeść bananyie na glowe
20:18 You lose 28 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 64 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 20 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 62 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 17 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 27 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 72 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 10 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 25 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 40 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 16 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 39 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 17 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 243 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 9 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 48 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:19 You lose 5 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 9 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 48 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:21 Drazharm is on a lower level to the north.
20:21 Yavimava: exiva "Drazharm

A teraz krótka konwersacja z Aleksym...
20:14 Yavimava: exiva "drazharm
20:14 Yavimava: lol?
20:14 Yavimava: za co niby
20:14 Yavimava: utani hur
20:15 Drazharm: za sprzedawanie protekcji to raz
20:15 Yavimava: lol
20:15 Drazharm: i za sprzedawanie kasy tibijskiej magnus za rl
20:15 Drazharm: to dwa
20:15 Drazharm: jeszcze jakies pytania?
20:19 Yavimava: tak
20:19 Yavimava: tobie chyba naprawde na mózg uwielbiam jeść bananyie czlowieku
20:20 Drazharm: ok lamusie
20:20 Drazharm: zegnaj sie z azura
20:20 Drazharm: teraz od nowa skille rob ale gdzie indziej
20:20 Yavimava: nie no Ciebie to naprawe pouwielbiam jeść bananyalo
20:21 Drazharm: ani troche
20:21 Yavimava: nie?
20:21 Yavimava: a wlasnie ze tak
20:21 Drazharm: i co z tym zrobisz?
20:21 Drazharm: haha
20:21 Yavimava: smieszny jestes
20:21 Yavimava: nawet nie wiesz jak
20:22 Drazharm: skonczyla sie kasa z azury
20:22 Drazharm: zaufaj
20:22 Drazharm: koniec sprzedawania za rl magnus i innym
20:22 Yavimava: bla bla bla
20:23 Drazharm: zrob gdzie indziej chara
20:23 Yavimava: powiedz ze sie Ci skonczyla kasa
20:23 Yavimava: i nie masz skad brac
20:23 Drazharm: ja nic od ciebie nie chce
20:23 Drazharm: nie rozumiesz?
20:23 Yavimava: masz 24 lata zachowujes sie jak wiesniak
20:23 Yavimava: nie rozumiesz?
20:23 Drazharm: nie cen innych swoja miara
20:23 Yavimava: idz sie leczyc
20:23 Yavimava: ta gra robi z Ciebie ... ba
20:23 Drazharm: ja nie licze kasy jak ty
20:23 Yavimava: nie robi
20:23 Drazharm: uwielbiam jeść bananyany zydzie
20:23 Yavimava: juz jestes
20:23 Yavimava: Oo
20:23 Yavimava: nie wyzywaj mne
20:23 Yavimava: kto tu jest zydem
20:23 Drazharm: bo co?
20:23 Yavimava: DRAZITTO
20:24 Drazharm: idz do nosso
20:24 Drazharm: do gildy
20:24 Yavimava: uwielbiam jeść bananyinj sie w ten swój kapusciany leb lamusie
20:24 Yavimava: bo taka prawda
20:24 Drazharm: bedziesz wspolnie z nim na forum pucowal sie
20:24 Drazharm: jak ten lamus
20:24 Drazharm: ktorym jestes
20:24 Yavimava: jestes uwielbiam jeść bananyanym lamusem z londynu który nie daje innym grac
20:24 Yavimava: czemu? boo jest uwielbiam jeść bananynaym frajerem którego starzy wyuwielbiam jeść bananyali z polski
20:24 Drazharm: hahahahhahahahahahahahaha
20:24 Drazharm: no i nie pograsz
20:24 Drazharm: zrobiles sobie fajnego knighta
20:24 Drazharm: skille prawie 100/100
20:24 Drazharm: a tu zonk
20:24 Drazharm: i trzeba od nowa
20:24 Drazharm: hahhaa
20:24 Yavimava: a Ty zrobiles sobie fajnego palka
20:24 Yavimava: i tez zonkl
20:24 Yavimava: jestes zrytym frajerem :(
20:25 Yavimava: widzisz
20:25 Yavimava: sa ludzie i sa parapety takie jak ty
20:25 Yavimava: tak tak
20:25 Yavimava: myslisz ze ludzie z Wanted Cie lubia?
20:25 Yavimava: boja sie Ciebie i tyle
20:25 Yavimava: nikt cie tak naprawde lapsie nie lubi
20:25 Yavimava: jestes nikim rozumiesz?
20:25 Yavimava: nikim
20:25 Yavimava: byles jestes i najprawdopodobniej bedziesz
20:25 Yavimava: JEDNO WIELKIE NIC
20:25 Yavimava: i kazdy Ci to powie kto sie cie nie boi
20:25 Drazharm: haahahhahaha
20:26 Drazharm: haahhahaha
20:26 Yavimava: smiej sie smiej : )
20:26 Drazharm: kazdy ktoremu zhunotwalem knighta 120+ ze skillami 100/100?
20:26 Drazharm: Gagagaggaga
20:26 Drazharm: shaudfhuiashfasuigfahahahahahaha
20:26 Drazharm: i cmęski narząd płciowy ci w dupe
20:26 Yavimava: ghaghagha'
20:26 Yavimava: O.o
20:26 Drazharm: zrob sobie nowa postac
20:26 Drazharm: powodzenia
20:26 Yavimava: a Ty zrób mi laske
20:26 Yavimava: powodzenia
20:26 Yavimava: albo lepiej nie
20:26 Yavimava: bo sie syfem od Ciebie jeszcze zaraze

Nie ma to jak Aleksy...
@Aleksy
Może najwyższy czas wyjść z domu i zając sie rozwożeniem pizzy co? Bo już Ci na głowe bije... Nie wiem, jak człowiek w wieku ponad 24 lat może się tak zachowywać, nie miałeś może w domu zabawek czy co? Może miałeś ciężkie dzieciństwo że chcesz się teraz odreagować? A może nie powiedziałeś wszystkiego jak Cie tych kilku murzynów w uliczce pobiło... Byłeś jakiś taki załamany, jak by Cie... No nie będe tutaj kończyć bo to może być dla Ciebie przykre, bo... Zły dotyk boli przez całe życie...
Btw, 80k mi wisisz za tego pacca co mi go jeszcze nie kupiłeś...

I tak właśnie Aleksy kończy z PA na azurze... Jak? Sam na nowo staje się największym PA ;)

Pozdro Aleksy, niech Cie znowu murzyni dopadną i Cie w dupe pojadą.

Ajajaj Co tu sie probilo....:( Chill out man :) Odbudowa serva mowisz? W du** Se to wsadz, Ty Tracisz polowe swojej gildi jeszcze sie obruca przeciwko tobie..... To ze sprzedaje kase i PRota to jest jego sprawa , Co za rozwozenie pizzy Tez masz dostac Lanie?? Zastanow sie co robisz chlopie ..
TY bys Swoja matke za kase w Tibi sprzedal...Zal ci du** sciska ze inni maja wiecej kasy od ciebie B) Odstaw Tibie na pare miesiecy , odpocznij sobie torche Dobrze ci to zrobi:):)

Talib
23-07-2006, 23:37
Taa, Urbexx nie wyludzal armorow... Ostatnio chcial skroic BoH'y :D. Na szczescie sprawa zostala wyjasniona i jest Loooz...

Eldyn
23-07-2006, 23:45
@Dirk Pitt
Mnie z azury nie wygonili tylko sam odszedlem, jak nie znasz moich histori to sie odpierdol bo ja wiem co ja robilem na innych swiatach i jakas tego nie zaluje :)

Bylem free od wanted, ale zaczelem sobie zabijac niektorych z nich bezmozgu
bo nie jeste takim lamusem jak ty i nie siedze jak mysz pod miotla :D
i nie bede szanowac ludzi do ktorych nie mam szacunku :D

a pozatym chociaz nie traktuje tibi tak jak ty ze gram jednym charem 2 lata a pozniej placze jak mnie zabija :D

Maly'Terrorysta
24-07-2006, 01:28
O ile wiem Sathan i Shanoz robia duzo PA. Na szczescie mnie nie spotkali ale co mozna wyludzic od 30 lvla :P A tak wogole widzialem jak szalejecie przed restartem servera :] niestypozniej do pz ;p ale jak hunted to hunted
Pozdrawiam B)

Jednak skoro jest koniec wojiny to Dof przestalby sie na tym forum odzywac tylko zaczol walczyc, bo narazie Wanted rzadzi -.- . A ciagle gadanie i wyzywanie Drazharma wam nic nie da. Wiem ze ludzie w Dofie nie maja duzo czasu na Tibie ale na pisanie na forum ofszem :P

Azureus
24-07-2006, 02:31
O ile wiem Sathan i Shanoz robia duzo PA. Na szczescie mnie nie spotkali ale co mozna wyludzic od 30 lvla :P A tak wogole widzialem jak szalejecie przed restartem servera :] niestypozniej do pz ;p ale jak hunted to hunted
Pozdrawiam B)

Jednak skoro jest koniec wojiny to Dof przestalby sie na tym forum odzywac tylko zaczol walczyc, bo narazie Wanted rzadzi -.- . A ciagle gadanie i wyzywanie Drazharma wam nic nie da. Wiem ze ludzie w Dofie nie maja duzo czasu na Tibie ale na pisanie na forum ofszem :P

A gdzie rogi kolego, widzisz abu ktokolwiek z DOF wyzywał na tym forum Draza? Posty DOF'u to 1 post na 5 stron więc to chyba jakies drobne nieporozumienie.

a dosc długo Gram na Azurze

Widocznie za krótko. Z reszta, nikt z Wanted Academy i No Remorse nie widzi jak wanted robi PA, a jak juz by nawet, to by nie wypowiadalo sie o tym publicznie. Czemu? Bo sie boja, i za to respect dla ludzi ktorzy przeciwstawili sie tyranii Drazitka.

Dragoholikus
24-07-2006, 09:25
Wiesz nigdy przez kamere nie gadalem z Minavandem ani nikim innym z Wanted wiec niewiem do czego dazysz a jak zrobilem blad to moze dlatego ze niewidzialem dopisku Urbexxa bo w tibie nie gram juz jakis czas.

a zreszta, nie bede z Toba gadal... strata czasu na debila...
Omg juz widze ze poziom twojej inteligencji jest rowna zeru wiec mi nie gadaj ze ja jestem debilem bo to ty sie boisz przyznac ze nie rozumiesz dopisku Urbexxa a nie ja

Pozdrawiam B)

Ludzie z Dofu niemaja czasu na Tibie?? HAHHAHA to dlaczego siedza caly dzien na noob charach i probuja zrobic jakas akcje tylko zawsze sie boja cos zrobic, ja niewiem czy oni umieja tylko gadac na forum czy moze maja odrobine odwagi by stanac do walki. Widze ze Sathan i Shanoz juz zrozumieli ze Dof to lamusy ktorzy sie boja o swoje chary ze straca kilka lvli gdy wyjda walczyc

Eldyn
24-07-2006, 09:41
@Maly'Terrorysta ja szaleje na resetach ahhahahahhaha
dzieki ze mi powiedziales za jakis hacker pekuje na resecie moim charem
walka juz sie skoczyla dawno wiec po co mam logowac sie na restart ?

Gimlos
24-07-2006, 09:49
Wiesz nigdy przez kamere nie gadalem z Minavandem ani nikim innym z Wanted wiec niewiem do czego dazysz a jak zrobilem blad to moze dlatego ze niewidzialem dopisku Urbexxa bo w tibie nie gram juz jakis czas.Rzeczywiscie, to ze nie grales w Tibie spowodowalo, ze nie umiales napisac poprawnie prostego slowa. Kurcze, to az niebezpiecznie cie od tej gry odciagac, kto wie co mozesz jeszcze zapomniec :o
Ludzie z Dofu niemaja czasu na Tibie?? HAHHAHA to dlaczego siedza caly dzien na noob charach i probuja zrobic jakas akcje tylko zawsze sie boja cos zrobic, ja niewiem czy oni umieja tylko gadac na forum czy moze maja odrobine odwagi by stanac do walki. Widze ze Sathan i Shanoz juz zrozumieli ze Dof to lamusy ktorzy sie boja o swoje chary ze straca kilka lvli gdy wyjda walczyc Ta, nasze noobchary sa wszedzie! Skoro juz po kims musisz powtarzac, to chociaz nie powtarzaj glupot. Od dluzszego czasu nie bylo proby jakiejkolwiek akcji, ludzie powyjezdzali/pracuja, wiec nawet technicznie rzecz biorac nie moglismy niczego planowac.

Aha, i tak na przyszly raz - przy poscie istnieje taki przycisk jak "edytuj". Naprawde, jego uzycie nie jest az tak trudne jak sie zdaje.

Dragoholikus
24-07-2006, 10:05
Rzeczywiscie, to ze nie grales w Tibie spowodowalo, ze nie umiales napisac poprawnie prostego slowa. Kurcze, to az niebezpiecznie cie od tej gry odciagac, kto wie co mozesz jeszcze zapomniec :o
Ta, nasze noobchary sa wszedzie! Skoro juz po kims musisz powtarzac, to chociaz nie powtarzaj glupot. Od dluzszego czasu nie bylo proby jakiejkolwiek akcji, ludzie powyjezdzali/pracuja, wiec nawet technicznie rzecz biorac nie moglismy niczego planowac.

Aha, i tak na przyszly raz - przy poscie istnieje taki przycisk jak "edytuj". Naprawde, jego uzycie nie jest az tak trudne jak sie zdaje.
Po 1 po nikim nie powtarzam , tylko sam czasami wchodzilem spojrzec kto jest online na tibi a ze jestem w Usa to zawsze wchodzilem czasu Europejskiego na tibie i widzialem ludzi z dofu siedzacych na noobach.
A po 2 wiem do czego sluzy przycisk "edytuj"

Eldyn
24-07-2006, 10:07
drago jesli widziales noobchary dofa to podasz mi kilka name to sie przykoleguje bo ja nie wiem jak z nimi kontakt mozna zlapac ;D

Dragoholikus
24-07-2006, 10:08
@Maly'Terrorysta ja szaleje na resetach ahhahahahhaha
dzieki ze mi powiedziales za jakis hacker pekuje na resecie moim charem
walka juz sie skoczyla dawno wiec po co mam logowac sie na restart ?
Widze wkoncu Shanoz zobaczyles jakie z Dofu sa lamusy ale ja mysle ze ty wiedziales o tym od dawna tylko niemowiles o tym publicznie

drago jesli widziales noobchary dofa to podasz mi kilka name to sie przykoleguje bo ja nie wiem jak z nimi kontakt mozna zlapac ;D
Stary ja ci moge podac :P Ale czy cos to da? Jak oni sie boja jaka kolwiek akcje zrobic.

Eldyn
24-07-2006, 10:12
nie okreslam nikogo slowem lamus. Maja wakacje bawia sie Raul caly czas pije ;) inni z dofa chodza na plaze !!!!!!!!!!!!! i wedlog mnie nie zasluguja na miano lamusow a co do dofu nigdy mnie tam nie bylo i nie bedzie kazdy wie dla czego :P jedynymi lamusami jakich znam na azurze ta sa slawne chary z wanted ktore bez bota bali sie atakowac dofa ;) sam wiem prawde bylem z wami i wiem w czym byl problem ale wszytsko zostalo naprawione przez boty za 2 zl na allegro ;D update kazdy bedzie mial takie mozliwosci jak wy moze cos sie zmieni :D

Dragoholikus
24-07-2006, 10:16
nie okreslam nikogo slowem lamus. Maja wakacje bawia sie Raul caly czas pije ;) inni z dofa chodza na plaze !!!!!!!!!!!!! i wedlog mnie nie zasluguja na miano lamusow a co do dofu nigdy mnie tam nie bylo i nie bedzie kazdy wie dla czego :P jedynymi lamusami jakich znam na azurze ta sa slawne chary z wanted ktore bez bota bali sie atakowac dofa ;) sam wiem prawde bylem z wami i wiem w czym byl problem ale wszytsko zostalo naprawione przez boty za 2 zl na allegro ;D update kazdy bedzie mial takie mozliwosci jak wy moze cos sie zmieni :D
A co ludzie z Wanted sie nie bawia? moze pare osob expi ale reszta jest nie dostepna a co do botow to se przypomnij akcje dofu miedzy carln a ab to ja niewierze w to ze wtedy sandra,tete,onlly niemieli bota bo prawie mnie zabili. Tylko ze prawie robi wielka roznice. A tak apropy to zapytaj hega czy nie uzywa bota hehehe.

Eldyn
24-07-2006, 10:18
czy ja wyglodam na komisarza borewicza ze mam przeprowadzac sledztwo

Dragoholikus
24-07-2006, 10:24
czy ja wyglodam na komisarza borewicza ze mam przeprowadzac sledztwo
Niemusisz byc komisarzem borewiczem zeby to wiedziec jesli ci to mowie to raczej jest to prawda. Chyba mnie znasz na rl??

Eldyn
24-07-2006, 10:29
no niby znam ale to nic nie zmienia raula tez znam na real od malego zasranca a bilem go i jego gildie dla takich jak ty ale i tak postanowilem zmienic serwer bo zaden aleksy nie bedzie mi rozkazywac materialisci nie powinli rzadzic bo chca ssac coraz wiecej mamony
drago ty napewno kase dostajesz od aleksego ale co z innymi co traca kase na blesssy przez jakas jebnieta wojne a nic z tego nie maja
np. Grimm padl 4x ciekawe ile dostal

Dragoholikus
24-07-2006, 10:33
no niby znam ale to nic nie zmienia raula tez znam na real od malego zasranca a bilego go i jego gildie przez kilka miechow dla takich jak ty ale i tak postanowilem zmienic serwer bo zaden aleksy nie bedzie mi rozkazywac materialisci nie powinli rzadzic bo chca ssac coraz wiecej mamony
Raul inna kategoria niz ja, niewidzie sie ze go biles na tibi wiec o czym my gadamy??

Gimlos
24-07-2006, 10:36
Po 1 po nikim nie powtarzam , tylko sam czasami wchodzilem spojrzec kto jest online na tibi a ze jestem w Usa to zawsze wchodzilem czasu Europejskiego na tibie i widzialem ludzi z dofu siedzacych na noobach.
A po 2 wiem do czego sluzy przycisk "edytuj"1. Chyba w czerwcu, ewentualnie myla ci sie noob chary, w koncu od tej Tibii tyle zapominasz.
2. Chyba jednak nie wiesz, skoro ponownie napisales dwa posty pod soba.

Co do wszystkich Twoich postow na temat DoFu - szkoda, ze nie mam starych logow, kiedy skamlales o przyjecie do DoF, i prosiles kazdego zeby dal Ci poparcie w sprawie przyjecia do gildii. Koledzy z Wanted mieliby sie z czego posmiac : D

Ogolem, na Twoim miejscu forum zostawilbym pisanie tutaj madrzejszym ludziom z Twojej gildii, takim jak Saxe, Draz czy nawet kochany Citek, bo widac, ze poprawne wyslawianie sie i uzywanie pewnych funkcji tego forum przychodzi Ci z trudem. Pozdrawiam.

@down
Niestety, ponownie sie mylisz. W czasach pokoju, kiedy w DoF byl tzw. "old team", aby zostac przyjetym do gildii, nie mogl pasc ani jeden glos sprzeciwu. Dlatego tez, swego czasu, mialem w gildii dopisek "Czlowiek Veto", funkcje ta "przejmujac" zreszta od Yavaliona.. Przykro mi, nie bylo mozliwosci, by ktokolwiek cie tam "wkrecil". Pozdrawiam po raz kolejny, udanego pobytu w USA.

Dragoholikus
24-07-2006, 10:41
1. Chyba w czerwcu, ewentualnie myla ci sie noob chary, w koncu od tej Tibii tyle zapominasz.

Co do wszystkich Twoich postow na temat DoFu - szkoda, ze nie mam starych logow, kiedy skamlales o przyjecie do DoF, i prosiles kazdego zeby dal Ci poparcie w sprawie przyjecia do gildii. Koledzy z Wanted mieliby sie z czego posmiac : D

Ogolem, na Twoim miejscu forum zostawilbym pisanie tutaj madrzejszym ludziom z Twojej gildii, takim jak Saxe, Draz czy nawet kochany Citek, bo widac, ze poprawne wyslawianie sie i uzywanie pewnych funkcji tego forum przychodzi Ci z trudem. Pozdrawiam.
W porownaniu do ciebie jestem o rozum madrzejszy wiec pozostaw te komentarze dla siebie a do starych czasow to nigdy nie prosilem sam o przyjecie do dofu tylko mnie let tam wkrecil, widze ze z twoja pamiecia jest gorzej niz z moja moze pora sie wybrac do jakiegos specialisty??

Eldyn
24-07-2006, 11:14
drago musze sie ugadac z taba i reszta i wam postawic szkrzynke piwa akceptujesz paynament ?

zeus1985
24-07-2006, 11:44
Przypomniały mi się stare czasy jak zajebałem fifiego... Oto log z rozmowy z Drazem:

Channel saved at Tue Apr 25 17:01:48 2006
16:56 Drazharm: 16:01 Urbexx: 17:08 Yavimava: lepiej z drazem pogadaj17:08 Yavimava: bo pierdolisz tutaj smuty a juz all ugadane
16:56 Drazharm: ta
16:57 Yavimava: ^^
16:57 Drazharm: jak chuj ugadane
16:57 Yavimava: ja mu grosza nie dam
16:57 Drazharm: spoko z twojego udzialo
16:57 Drazharm: u
16:57 Drazharm: w gildowej kasie
16:57 Drazharm: sie wyplaci
16:57 Yavimava: udzialu? lol
16:58 Yavimava: i tak przeciez nie mam zadnego
16:58 Drazharm: juz nie
16:58 Drazharm: :D
16:58 Yavimava: zadnego nie bylo i nie ma
16:58 Drazharm: byl ale nie ma
16:58 Drazharm: bo zabiles fifiego
16:58 Drazharm: ~~
16:58 Drazharm: hahah
16:58 Drazharm: :D
16:58 Drazharm: ZA KARE CI ZABRANO UDZIAL W KASIE GILDOWEJ
16:59 Drazharm: ZA KAREE
16:59 Drazharm: ZOSTALES UKARANY
16:59 Drazharm: ZA FIFIEGO
16:59 Drazharm: hahaha ;p
17:00 Yavimava: Draz nie oszukujmy sie
17:01 Yavimava: zadnego udzialu nie bylo nie ma i nie bedzie
17:01 Yavimava: ;p

Więc drodzy membersi Wanted: Upomnijcie się o swoją dole z kasy guildii, chyba że El Drazitto wydał już wszystko na Expa ;)

Eldyn
24-07-2006, 12:01
yavi powiedz po co to wszystko
draz to jak BMW duzo pali i duzo potrzebuje :D
a czarnuchy robia za niego :D

zeus1985
24-07-2006, 12:15

Hehehe.... ;D

ravili
24-07-2006, 16:14
skonczmy juz z tymi beznadziejnymi klotniami... Tylko pomyslmy nad tym jak odbudowac server i nie doprowadzic do robienia pa...NIe mowie zeby azura stala sie nonpvp zabic mozna ale nie "random"B) ;) :p :) :] :evul: :evul:
SPROBOJMY

Nosso Mc'Furry
24-07-2006, 16:16
1. Chyba w czerwcu, ewentualnie myla ci sie noob chary, w koncu od tej Tibii tyle zapominasz.

@down
Niestety, ponownie sie mylisz. W czasach pokoju, kiedy w DoF byl tzw. "old team", aby zostac przyjetym do gildii, nie mogl pasc ani jeden glos sprzeciwu. Dlatego tez, swego czasu, mialem w gildii dopisek "Czlowiek Veto", funkcje ta "przejmujac" zreszta od Yavaliona.. Przykro mi, nie bylo mozliwosci, by ktokolwiek cie tam "wkrecil". Pozdrawiam po raz kolejny, udanego pobytu w USA.

Pamiętam jak dziś, sam zbierałem ów głosy żeby powrócić do DoF po starej wojnie jak Vorn powiedział że trzeba zrobić czystki, tak mi było szkoda wychodzić z tej gildi że postanowaiłem zostać, Heg powiedział że każdy musi się zgodzić i że najtrudniej będzie z Gimlosem, bo on zawsze jest na NIE. Vorn także mi to mówił, więc zostawiłem Cię na koniec. :D

Teraz jestem w DoF i jestem z tego dumny, czemu? Bo Defenders of Fangorn jest swojego rodzaju rodziną, mimo iż nie jestem old memberem jak Heg, Gimlos, Poll Mebi i inni, to czuje się w pewnym sęsie jednym z nich, i warto o to walczyć, bo walcze tym samym o przyjaciół. Ja napewno nie zrezygnuje, nigdy!

Pozdrowionka dla DoFołudków i DrazóLudków xD (nie wszystkich ofc) :P

Na zawsze, DOF!

Azureus
24-07-2006, 16:20

Own3d huauahuahuahua to było dobre Shanoz!! xDD
Btw. To tych kłótni to może odpuśccie sobie już z tym bo to faktycznie nie ma sensu, ten topic jest tak dobrze moderowany że żadne wyzwisko nie przejdzie niezauważone. Modki czuwają!

wr00n
24-07-2006, 17:30
Ty modek nie edytuj tych klotni bo one sa smieszne i wlasnie z powodu tych wyzwisk azuryjski topic jest zawsze taki dlugi i taki popularny.

Najwyzsza prawda
24-07-2006, 19:43
Ludzie jestescie tak smieszni ze az zal.Falzer napisal fajnego posta na tibia.com.Szlo to mniej wiecej tak, "wszyscy placza ze wanted jest zle ,wiec zacznijcie walczyc zlikwidujcie to zlo a nie placzecie na forum tylko".
Nosso dal kolejny przyklad uzaleznienia od gry gada jakies farmazony o rodzinach buahahahha i kto tu jest uzalzeniony od tibii.Rodzine se jakas w tibii wymyslili buahahahahaha zal.Szkoda mi weas tych co pograja w jakas gre i od razu nazywaja wielkimi przyjaciolmi ba nawet rodzina jakiegos typa z drugiej strony monitora,ludzie to zwykla gra dla zabawy z nudow a nie jakies wielkie przyjzanie.Ogolnie mam gdzies typow z wanted jestem w tej gildii bo fajna zabawa jest lejemy se druga gildie ,wywalam ludzi z expa jak mi sie podoba robie pa random kiling bo po to jest ta gra na tym ona polega,a ci co traktuja ja jako jakas swoja droge zyciowa niech sie ida leczyc.Oczywiscie zeby nie bylo nie mowie ze w dofie sa tylko takie osoby w wanted tez ich sporo jest dlatego zal mi was.Jak mozna nazywac swoim przyjacielem jakiegos typka o ktorym sie nie ma zielonego pojecia zna sie go tylko z gry.Co ty myslisz ze jak miales kicka na dlach i typ czekal na ciebie uhajac cie to jest twoj przyjaciel buahahahaha to niezle masz w glowie.

Azureus
24-07-2006, 19:48
Ludzie jestescie tak smieszni ze az zal.Falzer napisal fajnego posta na tibia.com.Szlo to mniej wiecej tak, "wszyscy placza ze wanted jest zle ,wiec zacznijcie walczyc zlikwidujcie to zlo a nie placzecie na forum tylko".
Nosso dal kolejny przyklad uzaleznienia od gry gada jakies farmazony o rodzinach buahahahha i kto tu jest uzalzeniony od tibii.Rodzine se jakas w tibii wymyslili buahahahahaha zal.Szkoda mi weas tych co pograja w jakas gre i od razu nazywaja wielkimi przyjaciolmi ba nawet rodzina jakiegos typa z drugiej strony monitora,ludzie to zwykla gra dla zabawy z nudow a nie jakies wielkie przyjzanie.Ogolnie mam gdzies typow z wanted jestem w tej gildii bo fajna zabawa jest lejemy se druga gildie ,wywalam ludzi z expa jak mi sie podoba robie pa random kiling bo po to jest ta gra na tym ona polega,a ci co traktuja ja jako jakas swoja droge zyciowa niech sie ida leczyc.Oczywiscie zeby nie bylo nie mowie ze w dofie sa tylko takie osoby w wanted tez ich sporo jest dlatego zal mi was.Jak mozna nazywac swoim przyjacielem jakiegos typka o ktorym sie nie ma zielonego pojecia zna sie go tylko z gry.Co ty myslisz ze jak miales kicka na dlach i typ czekal na ciebie uhajac cie to jest twoj przyjaciel buahahahaha to niezle masz w glowie.

Najsmieszniejsza na tym forum jest wlasnie twoja osoba, malo inteligentna wrecz bardzo glupia. Z twoim podejsciem widac ze niemasz przyjaciol.
Oczywiscie mozna zauwarzuc ze Najwyzszy noob nie umie czytac postów. Nosso w swojej wypowiedzi napisal "Prawie jak rodzina" a nie ze to jest rodzina, a to spora roznica bo jak dobrze wiemu "prawie robi duza roznice".

W Wanted jestes zeby sie podlizac aleksowi jak wiekszosc was, wiec nie rob z siebie bohatera, bo jestes nikim. Kazdy poprze moja wypowiedz tak sadze. Jestes jednym z nieudacznikow, sam zobacz kazdy kto sie wypowiada z wanted na tym forum jest podpisany, nickiem i gildia a ty? Czyste frajerstwo. Kto cię spłodził 8o ?

tajemniczy111
24-07-2006, 22:11
@up
Ja pier****. Sluchac Cie juz nie moge. Dlaczego sadzisz, ze kazdy kto jest w Wanted to lize dupe Aleksowi ?? Moze masz jakis kompleks ?

edit:
I dlaczego piszesz do Najwyzszej prawdy, ze nie ujawnia nicku skoro sam tego nei robisz ?

wr00n
24-07-2006, 22:50
Azureus ja sie z tobie nie zgodze wiec nie kazdy , zle sadzisz. Poza tym jak poda nick i napisze cos co sie nie spodoba drazowi to dostanie hunta. Po co sobie marnowac chara, podaniem nicku na forum , jak mozna tego uniknac dojsc do wanted , naexpic a potem drazitowi walka wyciac . To by bylo smieszne.

@tajemniczy

I dlaczego piszesz do Azureus'a ze nie ujawnia nicku skoro sam tego nie robisz?

tajemniczy111
24-07-2006, 22:55
A gdzie w regulaminie jest napisane, ze musze podac nick w grze albo nick najwyzszego lvl'a jakiego mam ? Podalem nick swojego nooba i tak mi sie podoba. A zwrocilem mu uwage bo sam nie podaje nicku.
Skoro tak sie trzepiasz szczegołow to popraw sobie lvl i skile bo nie masz takich.

wr00n
24-07-2006, 23:31
"drzazge w oku blizniego widzicie a belki w swoim nie dostrzegacie" (albo jakos podobnie to idzie). Po prostu stwierdzam ze jezeli zarzucasz cos komus to sam najpierw powinnies swiecic dobrym przykladem. On nie podal nicka i sie czepial do typa ktory nie podal. A ty ktory rowniez nie podales nicka sie czepiasz kolesia ktory czepia sie kolesia ktory nie podal nicka. CZYLI ROBISZ TO SAMO. I nie pluj tylko teraz ze podales nick n00b chara bo to zalosne jest i tylko koledze mozesz klopotow narobic.

Najwyzsza prawda
24-07-2006, 23:34
Do tego jak mu tam Azureans czy jakos tak dzieciaku jak mozesz mi wypominac ze nie podaje nicku skoro sam tego nie robisz.
Po drugie jak mozesz mowic ze sie podlizuje komukolwiek skoro nikt nie wie kim jestem i do tego wcale sie dobrze o wanted sie wypowiadam bo sa tam tez niezbyt madre typy jak wszedzie.No nic blysnales tym postem jak i zreszta pozostalymi.Co do twojego pytania kto mnie splodzil to juz odpowiadam.Napewno ktos kilka razy inteligentniejszy i madrzejszy niz ciebie.
Teraz mozesz sie wypowiedziec jakims kolejnym blyskotliwym postem ktory znowu nic nie bedzie wnosil do dyskusji oprocz bluzgow i obrazania.
Btw.przejzalem teraz z ciekawosci twoje posty i wnosze ze masz kompleks Draza skoro robisz jakies zdjecia przerobione z jego osobom bo jak mozna poswiecaj tyle czasu czlowiekoqwi ktorego sie tak nie lubi wrecz nienawidzi ,a moze tuy go kochasz bo tyle czasu poswieca sie tylko osobie ktora sie kocha.Pewnie masz jego zdjecie na scianie powieszone no ale coz niektorzy kochaja sie w dziewczynach ,niektorzy w chlopakach a jeszcze inni w postaci znanej z gry.

zeus1985
24-07-2006, 23:53
@Up
Czemu mi jeszcze nie ujawniłeś swojego nicka? Obawiasz się, że jak zejdzie mi RS, to Ty jako pierwszy padniesz?

Qual
24-07-2006, 23:59
Haha Drago jak mi podasz te nicki naszych noobow co niby zawsze na nich jestesmy to Ci daje 100 k od nooba :)
Wogole nie chce mi sie czytac Twoich postow i mysle czy to ten sam Drago ktorego znalem 2 lata temu?

@Najwyzsza Nieprawda napisales, ze kumpel z Tibii to taki co tylko siedzi gdzies tam za monitorem. Wiesz zawsze mozna sie spotkac w rl tak jak juz to robilismy pare razy i pewnie zrobimy na wakacjach jak ludzie sobie wolne zalatwia albo zjada do kraju, a i twoi rl przyjaciele nie graja w Tibie? czy moze takich nie posiadasz??

Btw
Azureus
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 19
World: Guardia

Idz go scigaj na Guardie.

Azureus
25-07-2006, 01:50
@up
Ja pier****. Sluchac Cie juz nie moge. Dlaczego sadzisz, ze kazdy kto jest w Wanted to lize dupe Aleksowi ?? Moze masz jakis kompleks ?

edit:
I dlaczego piszesz do Najwyzszej prawdy, ze nie ujawnia nicku skoro sam tego nei robisz ?

Masz problemy z czytaniem? Powiedzialem wiekszosc z was nie kazdy, boze co Tibia robi z ludzmi :o
Do tego jak mu tam Azureans czy jakos tak dzieciaku jak mozesz mi wypominac ze nie podaje nicku skoro sam tego nie robisz.
Po drugie jak mozesz mowic ze sie podlizuje komukolwiek skoro nikt nie wie kim jestem i do tego wcale sie dobrze o wanted sie wypowiadam bo sa tam tez niezbyt madre typy jak wszedzie.No nic blysnales tym postem jak i zreszta pozostalymi.Co do twojego pytania kto mnie splodzil to juz odpowiadam.Napewno ktos kilka razy inteligentniejszy i madrzejszy niz ciebie.
Teraz mozesz sie wypowiedziec jakims kolejnym blyskotliwym postem ktory znowu nic nie bedzie wnosil do dyskusji oprocz bluzgow i obrazania.
Btw.przejzalem teraz z ciekawosci twoje posty i wnosze ze masz kompleks Draza skoro robisz jakies zdjecia przerobione z jego osobom bo jak mozna poswiecaj tyle czasu czlowiekoqwi ktorego sie tak nie lubi wrecz nienawidzi ,a moze tuy go kochasz bo tyle czasu poswieca sie tylko osobie ktora sie kocha.Pewnie masz jego zdjecie na scianie powieszone no ale coz niektorzy kochaja sie w dziewczynach ,niektorzy w chlopakach a jeszcze inni w postaci znanej z gry.

Ty podasz jak ja podam? Nie sadze. Jestem ukryty zeby nie dostac hunta, jak sam widzisz jestem w NR. Ty jestes z Wanted i boisz sie pokazac nick? Zalosne "dzieciaku"

@ Woor

Jak wposmnialem nie mowie ze kazdy jest w Wanted dupolizem, ale wiekszosc. I zdania nie zmienie.

Miter Furax
25-07-2006, 02:56
ehhehe nosso to pan forum (kazdego)

ravili
25-07-2006, 14:23
@Qual [Wiesz zawsze mozna sie spotkac w rl tak jak juz to robilismy pare razy]

ja naprzyklad sie spotykam z ziomkami z tibii na rl B) B) B) B) B) B) B) B)

Najwyzsza prawda
25-07-2006, 14:24
Nie podalem nicka w poprzednim temacie i nie podam tutaj bo nie widze takiej potrzeby i ty tymi straszliwymi postami Yavi mnie nie sprowokujesz.
Nie mam zamiaru wysluchiwac bluzgow z noob charow.
Tak poza tym boje sie ze Yavi mnie ubije pare razy i zjade z lvl ---zal mi cie chlopaku no ale coz zostalo ci juz tylko bycie groznym na forum rosnie nam drugi Nosso.

Azureus
25-07-2006, 14:30
Nie podalem nicka w poprzednim temacie i nie podam tutaj bo nie widze takiej potrzeby i ty tymi straszliwymi postami Yavi mnie nie sprowokujesz.
Nie mam zamiaru wysluchiwac bluzgow z noob charow.
Tak poza tym boje sie ze Yavi mnie ubije pare razy i zjade z lvl ---zal mi cie chlopaku no ale coz zostalo ci juz tylko bycie groznym na forum rosnie nam drugi Nosso.

HaqhahahHAha Co za kretyn ludzie trzymajcie! To ty jestes forum fighter, nikt inny. Kozaczysz a tak naprawde jestes jakims frajerem podlizywujacym sie Drazowi Zal mi ciebie dzieciaku zal

Miter hehe no, ale wiesz ze ty jestes skonczony na azurce, od nas i od dofu ;]

Ravili, bardzo ciekawa historia...

ravili
25-07-2006, 16:28
znowu zaczynasz??:o :o :o !nie plx!

Najwyzsza prawda
25-07-2006, 18:27
Azu cos tam gdzie ja kozacze ,gdzie ja kogos wyzywam jesli ktos pierwszy mnie nie obrazi poczytaj,przemysl i sie zastanow.
Czemu podpisujac sie masz zdjecie Draza??? widze ze to jednak prawdziwe uczucie utozsamiasz sie z nim??Fajnie tak miec idola w grze komputerowej jak to jest???? Opowiedz nam o tym.
Po raz kolejny jak moge sie podlizywac jak nikt nie wie kto ja jestem.

Azureus
25-07-2006, 22:19
Azu cos tam gdzie ja kozacze ,gdzie ja kogos wyzywam jesli ktos pierwszy mnie nie obrazi poczytaj,przemysl i sie zastanow.
Czemu podpisujac sie masz zdjecie Draza??? widze ze to jednak prawdziwe uczucie utozsamiasz sie z nim??Fajnie tak miec idola w grze komputerowej jak to jest???? Opowiedz nam o tym.

Nie wysilaj sie bo to nie ma sensu! 8o

Zdjecie Draza? Hmm tak moj idol. Glupszego typka od niego nie widzialem temu tak go lubie:D

zeus1985
25-07-2006, 23:39

Hahaha nie ośmieszaj się, jak bys mi nie zaczął jechać, to bym się nie domagał abyś mi podał nicka, więc wstań i wyjdz, i nigdy więcej nie wracaj.

wr00n
25-07-2006, 23:56
<trzask zamykanych drzwi> :D

tajemniczy111
26-07-2006, 10:12
@up
jajcarz !!8o 8o :D :D

Najwyzsza prawda
26-07-2006, 14:18
Jezeli slowa krytyki nazywasz "jechaniem" po sobie, to dowodzi jednego ze jest to racja ze jestes zakochanym w sobie pyszalkiem.
Wiec sam se wstan i wyjdz.
Wiem ze to boli skille prawie 100/100 i co teraz zostalo nic tylko krzyczec na forum.Nie zgadzam sie z wieloma decyzjami Draza badz sa one dla mnie dziwne ale to ze masz hunta kazdy przyjal w gildii z wielka frajda jedyny Dalipi stanal w twojej obronie.

Maly'Terrorysta
26-07-2006, 15:55
Koniec wojny aha...Prosze mi to wytlumaczyc

Arucard la'Flak
Jul 26 2006, 13:50:52 CET Killed at Level 98 by Sandra Magnus

:P

Eldyn
26-07-2006, 15:57
@up

Jesli jestes taki cwany to po co ublizasz na forum zabij go w tibi

a co do yavy to jego postac nie jest skonczona chodzi mi dokladnie o udpate i botka ktorego bedzie miec kazdy gracz :D teraz beda wyrownane szanse
a nie tak jak na ostatnim open battle wanted na botach a dof bez :P
skoczy sie era botow za 1 zl z allegro ktore drazz rosyla po waszej wspanialej gildi

A co do mnie to ja sie zegnam z azura :D ide na new !!!!!

ravili
26-07-2006, 16:11
jak chcecie zaproponowac ekipe na questy,sprzedac cos??
Forum Tibia.pl>forum ogólne>Handel> Azura - Ktos chce cos kupic? moze szuka kogos na questa?:]

Azureus
26-07-2006, 16:21
DoF, wraca na Azure? Kto wie... Ja dzisiaj też mało od nich nie padłem. :P

Eldyn
26-07-2006, 16:36
jedna ofiara nic nie znaczy

Wanted od tamtego fraga pz grzeje :( czekaja na draza i urba :P

wr00n
26-07-2006, 17:09
@up
jajcarz !!8o 8o :D :D

Wole byc udawanym jajcarzem niz prawdziwym zlodziejem.

Maly'Terrorysta
26-07-2006, 17:34
"Jedna jaskólka wiosny nie czyni"

Ale dzieje sie cos ciekawego. W koncu jakis frag po stronie dofu/

Taktyka byla jedyna z mozliwych Mass Log i jazda :evul:

tajemniczy111
26-07-2006, 21:33
@wron
Wole byc prawdziwym zlodziejem i okradac takich jak ty, prawdziwy frajerze.

zeus1985
26-07-2006, 23:38
Jezeli slowa krytyki nazywasz "jechaniem" po sobie, to dowodzi jednego ze jest to racja ze jestes zakochanym w sobie pyszalkiem.
Wiec sam se wstan i wyjdz.
Wiem ze to boli skille prawie 100/100 i co teraz zostalo nic tylko krzyczec na forum.Nie zgadzam sie z wieloma decyzjami Draza badz sa one dla mnie dziwne ale to ze masz hunta kazdy przyjal w gildii z wielka frajda jedyny Dalipi stanal w twojej obronie.

Buahahahahhaha bronic Yaviego hahahaha dobry zart.
Ludzie teraz wam cos powiem wiekszosc Wanted oprocz chyba tylko Dalipiego to juz dawno chciala zajac sie typem ktory jest najwiekszym pyszalkiem,ktory ma manie wilekosc co do swojej osoby i ktory za swoj sposob bycie niegdy nie byl lubiany w Wanted.Jak wyszedl z gildii wiekszosc chciala od razu go huncic.Za co mozna lubic typa ktory wchodzi do cyklopolis wpier.... sie na exp i jego argumentem jest ze nie ma czasu za duzo na gre akurat teraz mogl wpasc poexpic i nie wyjdzie mimo tego ze nie byl pierwszy.Wiec Yavi skoncz plakac na forum tym i na tibia.com, to juz jest koniec nie ma juz nic......

Dam Ci rade: wstań z krzesła, podejdź do ściany i pierdolnij sie mocno w głowe. A płakać to Ty sobie możesz, bo nawet nicka nie zdradzisz :D Bój sie dalej i "Wojuj" na forum wyzywając nossa, on przynajmniej się nie uktywa.

wr00n
26-07-2006, 23:53
@wron
Wole byc prawdziwym zlodziejem i okradac takich jak ty, prawdziwy frajerze.

hahahahhaha. To co jak okradasz wlasnych starych z fajek to oni tez sa frajerami? A ja wole byc byc prawdziwym fighterem i wyprostowac ci ten krzywy pysk w rlu piesku. Jestes dla mnie smieciem. Fajnie padles SirKiks'em dobrze ze chociaz range w no remorse masz odpowiednia , i tak tak wiem pewnie na twoje wlasne pedalskie zyczenie.

tajemniczy111
27-07-2006, 00:36
ooooo chlopie juz sram. mam juz uciekac z kraju ? Nie moge sie doczekac jak bedziesz mi ryj "rozkwaszal" ;)
A co do deda sirkiksa to nie twoja sprawda. Lepiej graj se na tej Xerenie tym Szamenem Ostrzy czy jakos tak.
Powiedz mi dlaczego ostatnio pytales sie Rafala,ziomka,ice : cyt.: "czy ja naprawde jestem popierdol*** ?". Moze masz jakies kompleksy ?

wr00n
27-07-2006, 00:41
ooooo chlopie juz sram. mam juz uciekac z kraju ? Nie moge sie doczekac jak bedziesz mi ryj "rozkwaszal" ;)
A co do deda sirkiksa to nie twoja sprawda. Lepiej graj se na tej Xerenie tym Szamenem Ostrzy czy jakos tak.
Powiedz mi dlaczego ostatnio pytales sie Rafala,ziomka,ice : cyt.: "czy ja naprawde jestem porzodkiewka jest super*** ?". Moze masz jakies kompleksy ?

hahahhahaha pytalem sie tak tylko rafala i to dla jaj a zreszta idz sobie zdechnij na ta podobno smiertelna chorobe na ktora teraz chorujesz. Ostanio z dhorasem i paroma innymi tibijczykami z wilkas sie smialismy ze fajnie by bylo jakby ci rece zgnily. Idz dalej mamusie okradaj , poblagaj ja na kolanach to moze ci pozwoli z domu wyjsc po 22. Hahahahhahahaha . Juz nawet neutralne osoby na tym forum cie skwitowaly idz sie lecz prawdziwy szmaciarzu. hahahhaha. Idz padnij jeszcze raz kikiem to pokarzesz wszystkim jeszcze raz jakim jestes noobem. Ale ostanio z jednym lubanczykiem lacha z twojego noobostwa targalem cghahahhahahahaha

tajemniczy111
27-07-2006, 00:45
Juz ja nei mowie co my gadamy na twoj temat ;p
Sprawdz sobie na erig.net ile gram i porownaj mnie do siebie, i teraz sie zastanow komu lepiej by bylo jak by zgnily rece.

wr00n
27-07-2006, 01:03
Ciekawe jak osle sprawdzasz na erigu chara ktory nie jest w rankingu.

Mebius
27-07-2006, 02:04
ale gała drazu, ale gała

btw Moron Mayon tez sie przewrocil

wr00n
27-07-2006, 02:11
jak on padl? sa jakies filmiki?

Talib
27-07-2006, 02:18
HAHAHAHA Good work... !!! Jak ktos ma filmik to dawac :PP.

@Drazharm
Killed at Level 167 by Sandra Magnus
and by Heg
@ Morson Mayon
Killed at Level 111 by Yavimava
and by Heg

Jak bylo wiecej fragow to dawac

Talib
27-07-2006, 02:19
Po DoFie zostalo jedynie echo naszego smiechu na ich nieudanych akcjach. Ich biedna gilda juz nawet nikogo atakuje, chyba ze 5 min przed server save.
.

Oj no to sie przeliczyles... :baby:

Veers
27-07-2006, 02:36
Nie ma, jak dobre wieści przed pójściem spać :)

Mebi, pogratuluj ode mnie reszcie!

Eldyn
27-07-2006, 02:37
Dzisiaj bitwa skaczyla sie chwala dla dof'u, zobacyzmy co przyniesie jutro i inne dni :)

tajemniczy111
27-07-2006, 02:38
yeah gz frags.
Ale to dopiero poczatek.

Gargusiekk
BUahhaha i no to koniec war , Dof juz nie istnieje praktycznie loguja sie 5 min przez ss serva i bija - slowa naszego El Drazito ; ] Kochani ta byly tylko Jego marzenia z dziecinstwa xD ktore sie i tak nie spelnia ; p

No panie kozaku ( panie z malem bo jestes dla mnie zerem ) cos tego nie widac ze Dof juz nie istnieje i ze loguja sie na last 5 min zdarzyla sie tym razem niespodzianka logneli sie przed 24 i pan kozak pada jak myszka Hmm ciekawe czemu Elite C~ dal loga jak zobaczyl mass :>? widac El Drazitko ze w starciu wymiekasz ;S zapewnie tak samo bedzie jak ja sie do Ciebie przejade wymiekniesz i mi drzwi nie open ; D ale tak roba tchorze aa i jeszcze potrafisz dobrze wyzywac przekonalem sie o tym jak bylem na Anarchosie i jak Ci tyleczek lizali na Gc Wanted poprostu jak dziecki .. wyzwiska itp. gz inteligencji El Drazito ^^

Historia sie lubi powtarzac xD wiec jak teraz Cie rozpierd..a to na reke Ci juz nie pujda i bedziesz pogromiony " pogromiony kozak " xD ladnie to brzmi ; p

Drazharm

Jul 27 2006, 00:50:39 CET Killed at Level 167 by Sandra Magnus and by Heg

Morson Mayon

Jul 27 2006, 00:30:46 CET Killed at Level 111 by Yavimava and by Heg

Wanted se tylko wrogow robi zamiast znalesc dobre rozwiazane i kopnac draza w dupe nie robicie tego to powodzenia w padaniu Dof sie zaczyna brac za was powoli powoli i za jakis czas powiecie ze mialem dobry pomysl Draz~ was traktuje jak przedmiot chwilowo potrzebny pozniej i tak was kopnie ale wy jak te niewierne pieski hal hal a Draz noga a wy juz 2 sec u lizecie go ... dlugo tak nie pociagniecie ;S robcie co chcecie ale ja bym nie walczym dla niego .. on mowi ze koniec z PA ? jak to on najwieksze Pa robi z Mina~ wiec to jest zabawne PA nie bedzie jak Heg bedzie gora z Urbe~ ale to jeszce w huj czasu a zeby Dof przegralo to musicie ich zjechac z 40 lvl w dol a to bedzie trudne ; D jeszcze jak sie swe do Dofu przylaczy i to sie zapewnie zbliza to bedzie jazda mowie o Deeamonicuz i jego gildi a na bank im sie to nie podobo ze Draz jest gora wiec all zrobia zeby go zlikwidowac ; s nom na dzis to bedzie koniec z mojej strony ; D

GoGoGo Dof ; ]

Garg~ : D

Azureus
Dzisiaj bitwa skaczyla sie chwala dla dof'u, zobacyzmy co przyniesie jutro i inne dni :)

No jak mówiłem DoF powraca, i nie da zyć Drazoludkom. :)

TSmaster
27-07-2006, 09:50
BUahhaha i no to koniec war , Dof juz nie istnieje praktycznie loguja sie 5 min przez ss serva i bija - slowa naszego El Drazito ; ] Kochani ta byly tylko Jego marzenia z dziecinstwa xD ktore sie i tak nie spelnia ; p

No panie kozaku ( panie z malem bo jestes dla mnie zerem ) cos tego nie widac ze Dof juz nie istnieje i ze loguja sie na last 5 min zdarzyla sie tym razem niespodzianka logneli sie przed 24 i pan kozak pada jak myszka Hmm ciekawe czemu Elite C~ dal loga jak zobaczyl mass :>? widac El Drazitko ze w starciu wymiekasz ;S zapewnie tak samo bedzie jak ja sie do Ciebie przejade wymiekniesz i mi drzwi nie open ; D ale tak roba tchorze aa i jeszcze potrafisz dobrze wyzywac przekonalem sie o tym jak bylem na Anarchosie i jak Ci tyleczek lizali na Gc Wanted poprostu jak dziecki .. wyzwiska itp. gz inteligencji El Drazito ^^

Historia sie lubi powtarzac xD wiec jak teraz Cie rozpierd..a to na reke Ci juz nie pujda i bedziesz pogromiony " pogromiony kozak " xD ladnie to brzmi ; p

Drazharm

Jul 27 2006, 00:50:39 CET Killed at Level 167 by Sandra Magnus and by Heg

Morson Mayon

Jul 27 2006, 00:30:46 CET Killed at Level 111 by Yavimava and by Heg

Wanted se tylko wrogow robi zamiast znalesc dobre rozwiazane i kopnac draza w dupe nie robicie tego to powodzenia w padaniu Dof sie zaczyna brac za was powoli powoli i za jakis czas powiecie ze mialem dobry pomysl Draz~ was traktuje jak przedmiot chwilowo potrzebny pozniej i tak was kopnie ale wy jak te niewierne pieski hal hal a Draz noga a wy juz 2 sec u lizecie go ... dlugo tak nie pociagniecie ;S robcie co chcecie ale ja bym nie walczym dla niego .. on mowi ze koniec z PA ? jak to on najwieksze Pa robi z Mina~ wiec to jest zabawne PA nie bedzie jak Heg bedzie gora z Urbe~ ale to jeszce w męski narząd płciowy czasu a zeby Dof przegralo to musicie ich zjechac z 40 lvl w dol a to bedzie trudne ; D jeszcze jak sie swe do Dofu przylaczy i to sie zapewnie zbliza to bedzie jazda mowie o Deeamonicuz i jego gildi a na bank im sie to nie podobo ze Draz jest gora wiec all zrobia zeby go zlikwidowac ; s nom na dzis to bedzie koniec z mojej strony ; D

GoGoGo Dof ; ]

Garg~ : D

Albo jestes zazdrosny, albo sie zakochałeś :S

Talib
27-07-2006, 11:17
Mam pytanko. Mowicie juz ,ze DoF wygra ale jeszcze nic nie wiadomo...To tylko 2 fragi (chociaz jeden z nich jest bardzo zadawalajacy:D). Czy gdyby Wanted przegralo to na dno idzie razem z nimi No Remorse ? :>

zeus1985
27-07-2006, 12:08
Naszym celem jest Drazharm, nie Wy. Wy służycie mu tylko za mięso armatnie, oraz pomoc w razie massloga. Jeżeli nie chcecie przypadkowo padać, a na pewno tego nie chcecie, poprostu odejdźcie z Wanted / Wanted Academy. Ze strony Draza raczej nic Wam grozić nie powinno, bo nie chce sobie robić nowych wrogów. Sądze, iż tak będzie najlepiej zarówno dla Nas, jak i dla Was, a Draza się wywali z Azury raz na zawsze.

@Urbexx
dobre posunięcie, logout ;)

@Drazharm
Następnym razem nie pchaj się tak, bo Cie znowu zgniotą ;d

tajemniczy111
27-07-2006, 13:13
Naszym celem jest Drazharm, nie Wy. Wy służycie mu tylko za mięso armatnie, oraz pomoc w razie massloga. Jeżeli nie chcecie przypadkowo padać, a na pewno tego nie chcecie, poprostu odejdźcie z Wanted / Wanted Academy. Ze strony Draza raczej nic Wam grozić nie powinno, bo nie chce sobie robić nowych wrogów. Sądze, iż tak będzie najlepiej zarówno dla Nas, jak i dla Was, a Draza się wywali z Azury raz na zawsze.

@Urbexx
dobre posunięcie, logout ;)

@Drazharm
Następnym razem nie pchaj się tak, bo Cie znowu zgniotą ;d

Zawialo groza.

Eldyn
27-07-2006, 13:17
Oto jak wasz master pvp konczy, odrazu po tym nastepny mastach Urbexx sie wylogowal jak tchurz gz!!
http://i13.photobucket.com/albums/a298/Eldyn/Shanoz/War/drazdie.jpg

Dzisiejsza akcja pokazuje jak wanted cheatuje, po uptade tez bedziemy mieli boty w cliencie!! Ha!

http://i13.photobucket.com/albums/a298/Eldyn/Shanoz/War/drazbot.jpg

zeus1985
27-07-2006, 13:38
@Drazharm
Lepiej z domu nie wyłaś pokrako, bo jak dorwe Twój adres, to skończysz w szpitalu za to co przedchwilą zrobiłeś. Ścigasz mi kumpli tylko za to, że expią w moim Eq? A Ch** Ci do tego piz** niedomyta, nie Twój interes, idź sobie lepiej umyj morde żydzie pier****

Nie potrafisz mnie zabić, to osoby neutralne klepiesz? Taki z Ciebie wojak? Wczoraj pokazaliście na co naprawde Was stać, jedynie żal mi Morson że tak skończył, a Urbexx pokazał co o Tobie sądzi dając Fast Logouta, nie wspominając o Elite Crusherze, którzy się tam nawet nie zjawił.

tajemniczy111
27-07-2006, 13:59
@up
Jak sam masz napisane : Life is brutal.

Gargusiekk
27-07-2006, 14:30
Zawialo groza.

bo mialo zawiac xD

Saxe
27-07-2006, 14:34
@Yavimava
Pretensje o to ze Draz bije neutralnego kolesia co jest twoim kolegom, a DoF niby co robi? Na filmiku widac probe (bardzo nieudaczna zreszta) trapniecia i zabicia 41 master sorcka. Czyzby Sathanowi zabraklo na manasy? Tak samo napisalem na forum tibii.com ze scigam kolesia co zabil Eve a na to Nosso zablysnal intelektem "Co mi zrobisz jak ja zabije? Hunted forever?" i co to niby jest jak nie neutralna osoba? Zreszta na servie gdyby DoF rzadzil to i tak nie bylo by sensu grac, bo nawet potraficie przyjac najgorsze menty w wasze szeregi tylko po to by miec wieksze szanse na wygrana. Jak to powiedzial pewien czlonek DoFu:

"albo nie widziales mnie i moich dawnych kolegow z wanted

Tylko nie kazdemu sie podoba krojenie armorow a na takim swiecie jak azura niestety PA (podrzodkiewka jest super Armor) to dobry sposob na kase

Jesli komus sie nie podoba PA to NONPVP i dogoncie Cachero ;D"

Jak DoF ma sie zamienic w gildie promujaca PA to dziekuje bardzo za taka k**** gre.

Eldyn
27-07-2006, 14:43
@Saxe
A kto z dofa robi pa?

Sathan Bell
27-07-2006, 15:29
Kto taki powiedzał ze dof poszedł w zapomnienie ?

Teraz Draz Mozesz naprawde powiedzec "Co Sie Stao ?"

Nasze Składy rosna w siłe...:evul:

Saxe
27-07-2006, 15:41
Wiedzialem ze padnie takie pytanie dlatego odpowiedz mialem juz uszykowana. Wiem, pisales juz wczesniej ze w DoF nie jestes z jakiegos tam powodu, aczkolwiek pomagasz im czyli jestes ze tak to ujme ich aliantem. Co prawda nie odczulem na wlasnej skorze (a raczej moich znajomych) PA z twojej strony lecz Sathan Bell ktory jak najbardziej jest czlonkiem gildii Defenders of Fangorn scigal mojego znajomego za to ze ten nie chcial kupic Bohow.
Mozliwe ze bycie w DoF wyklucza jakiekolwiek PA ale sadze ze DoF w przyszlosci by nie tepil swoich niedawnych sojusznikow za PA na noobkach. Niewiem jakie macie plany co do Azury ale jesli by udalo wam sie wygrac wojne i jesli byscie chcieli tu grac (mowa o tobie i Sathanie) to sadze iz sposob zarabiania na zycie pozostanie ten sam co nie tak dawno.
Jest jeszcze jedna osoba w DoF ktorej nie potrafie zniesc. Jest to kochana i ubustwiana, piekna i jakze blyskotliwa Sandra Magnus. Pewnie czlonkowie DoF pamietaja maly incydent ktory sie wydarzyl za czasow jak nalezalem do tejze spolecznosci. Mowa tu o Ladybirdy ktora powiedziala na forum zaledwie prawde, nic co by moglo kogos urazic (gdyz jak wiadomo obrazliwe posty mozna zglosic i ukarac banem winowajce) a Sandra Magnus (ktora nawet lubilem gdyby nie to ze dzieli swe konto z jakims palantem [Sagattim] ktory zapewne nie zna w 100% tych samych ludzi co Sandra) zazadala za wyglaszanie swego jakze subiektywnego zdania na pewien temat na forum, bagatella 100k odszkodowania. Przeciez dla 60 lvla knighta jest to jak splunac!
Wlasnie dlatego nigdy ta postac nie bedzie darzona przeze mnie szacunkiem. Moze wydawac fortune na gra (ale jakze przyjemna), moze sobie shareowac jesli nie psuje jej to radosci z gry, ale tej jednej rzeczy jej nigdy nie wybacze.

A i prosze przestac glosic bledne opinie o tym ze WSZYSTCY w Wanted boja sie Draza badz sa jego dupolizami. Ogolnie na servie jest niewiele osob na ktorych naprawde mi zalezy. Najblizsi znajomi tacy jak Eve czy Lilith, moze i nawet nubkowaty Malkolm. Wczesniej takze czlowiek ktorego myslalem ze znam (Anim) albo czlowiek ktorego sam Draz mnie nie zmusi abym udezyl w wojnie (Tegax) niestety w jego sprawie chyba nie jestem w stanie w jakikolwiek sposob pomoc. Jest takze kilka osob w Wanted ktorych darze pewnym szacunkiem (np. Citek badz jedyny rozsadny czlowiek z Elblaga - Anarchos) i zapewne tylko dla nich jestem w Wanted gdyz sam przyznalem jakis czas temu iz gildie zmieniam glownie z powodu znajomych a po co pozostawac w gildii gdzie sie nie ma znajomych i ludzie nawzajem sobie nie ufaja. Draz jesli to czytasz to wiesz co mam na mysli... lecz wbrew pozorom jestem czlowiekiem honoru.

Azureus
27-07-2006, 16:15
@Yavimava
Pretensje o to ze Draz bije neutralnego kolesia co jest twoim kolegom, a DoF niby co robi? Na filmiku widac probe (bardzo nieudaczna zreszta) trapniecia i zabicia 41 master sorcka. Czyzby Sathanowi zabraklo na manasy? Tak samo napisalem na forum tibii.com ze scigam kolesia co zabil Eve a na to Nosso zablysnal intelektem "Co mi zrobisz jak ja zabije? Hunted forever?" i co to niby jest jak nie neutralna osoba? Zreszta na servie gdyby DoF rzadzil to i tak nie bylo by sensu grac, bo nawet potraficie przyjac najgorsze menty w wasze szeregi tylko po to by miec wieksze szanse na wygrana. Jak to powiedzial pewien czlonek DoFu:

Tylko nie kazdemu sie podoba krojenie armorow a na takim swiecie jak azura niestety PA (podrzodkiewka jest super Armor) to dobry sposob na kase

Jak DoF ma sie zamienic w gildie promujaca PA to dziekuje bardzo za taka k**** gre.

Jak czytam twoje wypociny to mnie krew zalewa, powiedz kto z DoF robi PA?
Ja widze ze za panowania Wanted to byl glowny problem tego swiata. Wiec przestac j***ć głupoty, prosze... ok?

Dirk Pitt
27-07-2006, 16:38
Ktoś za śmierć Draza zapłaci:cup: ,znając życie niewinni;)

Ladnie to się przenosi na historie z RL

- partyzanci zabijając Niemca ( 2 wojna światowa) wiedzieli że za to zginie 2-3 wioski ( 200- 300 osób) a jednak to robili

To tylko gra ale ladnie porównuje sie z rl.

Eldyn
27-07-2006, 16:49
@saxe

Jesli by wygral dof to pa nie bedzie ja juz o to zadbam z reszta
Pa robilem jak bylem w wanted bo mnie tak nauczyliscie :) mowa o drazie i reszcie typkow co za dawnych czasow ze mna latali po kazz i kroili cala spolecznosc z ich ostatnich itemow.

a co do Sathana to ma hunta odemnie za uprawianie PA
na dworze mu zajebie bluze !!!!!!!!! i odam na rzecz ofiar Tsunami

Nosso Mc'Furry
27-07-2006, 16:52
Ktoś za śmierć Draza zapłaci:cup: ,znając życie niewinni;)

Ladnie to się przenosi na historie z RL

- partyzanci zabijając Niemca ( 2 wojna światowa) wiedzieli że za to zginie 2-3 wioski ( 200- 300 osób) a jednak to robili

To tylko gra ale ladnie porównuje sie z rl.

Lepiej żebyśmy zabili Draza, a draz zabił ileś tam niewinnych, niż zabijałby niewinnych bez ponoszenia jakichkolwiek konsekwencji swoich czynów :)

Igragorn
27-07-2006, 17:50

Haha żal...

Gimlos
27-07-2006, 17:59
Haha żal... Brawo za rozbudowana wypowiedz, widze ze Draz celowo dobiera tak inteligentne i wygadane osoby jak ty i Drago na "Slayerow" :D

TSmaster
27-07-2006, 18:13

uhm, tydzien temu byles w wanted -.- , piszac cos takiego opisujesz rowniez siebie n/c

Pitersonn
27-07-2006, 18:27
Gildia Wanted to banda nieudaczników ktore zeruja na low lvl , gdyby Drazito mogł sellnoł by matke ...

Legiion
27-07-2006, 18:32
Ja powiem krotko i jasnie Dla mnie jestescie zalosni....
@Elite crusher - norma.... znam go juz 2 lata....
@Urbexx - Hail

@Dof - porazka

A jhesli chodzi o ludzi na tym forum to brawo widac wasz poziom inteligencji - "spotkamy sie w rl i powybijam ci wsyztskie zeby za to ze mnie huntujesz"
"Jak znajde twoj adres to zobaczymy" Nie rozumiem was jak mozna przekladac sytuacje z gry na sytuacje z zycia ale to juz wasza sprawa

Pozdrowienia dla starych przyjaciol z Azury Saxe , Gammbler ( bro ;*) itd. itd // Bakus sqad

Igragorn
27-07-2006, 18:33
Brawo za rozbudowana wypowiedz, widze ze Draz celowo dobiera tak inteligentne i wygadane osoby jak ty i Drago na "Slayerow" :D

Chcesz pokonwersowac? Zapraszam na priv -.-

tajemniczy111
27-07-2006, 18:47
Yawi, czyli rozumiem ze namawiasz nas do zbiorowej ucieczki od draza ? I co mamy zrobic, pojsc do DoF ? Albo byc "nuetral" i napewno nic nam nie bedzie grozilo ?
Jestes naprawde zalosny

wr00n
27-07-2006, 21:45
Yawi, czyli rozumiem ze namawiasz nas do zbiorowej ucieczki od draza ? I co mamy zrobic, pojsc do DoF ? Albo byc "nuetral" i napewno nic nam nie bedzie grozilo ?
Jestes naprawde zalosny

Mysle ze to byloby rozsadniejsze od twojego wczorajszego log in'u na sir kiksa i logouta szybko w trakcie walki. A potem Ander'soni says : pisz na tego chara. Jestes naprawde zalosny.

Eldyn
27-07-2006, 22:10
@up logout to dobre wyjscie wczoraj wanted i no remorse zablysneli z tego a jeszcze kilka dni temu draz mi mowil ze z urbem i mina moga zabic calego dofa jak widac mylil sie i to bardzo :)

@urbexx a co do twojego zachowania sie wczoraj (gdzie jest twardy adam ktorego znalem z wanted ?)

Talib
27-07-2006, 22:46
Urbexx to chyba jedyna osoba z wanted ,ktora szanuje... Gdybyscie go zabili ,to bym jedynie jego zalowal ;/.

zeus1985
27-07-2006, 23:27
@Yavimava

Saxe, ten 40+ ms rzucał mi MWalle pod nogi aby Minavand spierdolił, więc brał udział w walce.

tajemniczy111
27-07-2006, 23:29
@wron
A ty bys pewnie walczyl.
@shanoz
A co mialem zrobic ? Wolalem was poblokowac noob charami. Zreszta nie gadaj ze dupe grzalem w pz, bo calymi dniami to wy grzejacie w pz`tach albo na ventrillo.

zeus1985
27-07-2006, 23:34
uhm, tydzien temu byles w wanted -.- , piszac cos takiego opisujesz rowniez siebie n/c
Lol? Spytaj się ludzi z WANTED kiedy ostatnio byłem w ich guildii i się dowiesz, więc nie pie**** głupot ok?

W WANTED już nie jestem od ponad 3 miesięcy.

@Sir Kiks
Właśnie trafiłeś na moją Vip Liste. Gz.

Sathan Bell
27-07-2006, 23:56
Wiedzialem ze padnie takie pytanie dlatego odpowiedz mialem juz uszykowana. Wiem, pisales juz wczesniej ze w DoF nie jestes z jakiegos tam powodu, aczkolwiek pomagasz im czyli jestes ze tak to ujme ich aliantem. Co prawda nie odczulem na wlasnej skorze (a raczej moich znajomych) PA z twojej strony lecz Sathan Bell ktory jak najbardziej jest czlonkiem gildii Defenders of Fangorn scigal mojego znajomego za to ze ten nie chcial kupic Bohow.
Mozliwe ze bycie w DoF wyklucza jakiekolwiek PA ale sadze ze DoF w przyszlosci by nie tepil swoich niedawnych sojusznikow za PA na noobkach. Niewiem jakie macie plany co do Azury ale jesli by udalo wam sie wygrac wojne i jesli byscie chcieli tu grac (mowa o tobie i Sathanie) to sadze iz sposob zarabiania na zycie pozostanie ten sam co nie tak dawno.
Jest jeszcze jedna osoba w DoF ktorej nie potrafie zniesc. Jest to kochana i ubustwiana, piekna i jakze blyskotliwa Sandra Magnus. Pewnie czlonkowie DoF pamietaja maly incydent ktory sie wydarzyl za czasow jak nalezalem do tejze spolecznosci. Mowa tu o Ladybirdy ktora powiedziala na forum zaledwie prawde, nic co by moglo kogos urazic (gdyz jak wiadomo obrazliwe posty mozna zglosic i ukarac banem winowajce) a Sandra Magnus (ktora nawet lubilem gdyby nie to ze dzieli swe konto z jakims palantem [Sagattim] ktory zapewne nie zna w 100% tych samych ludzi co Sandra) zazadala za wyglaszanie swego jakze subiektywnego zdania na pewien temat na forum, bagatella 100k odszkodowania. Przeciez dla 60 lvla knighta jest to jak splunac!
Wlasnie dlatego nigdy ta postac nie bedzie darzona przeze mnie szacunkiem. Moze wydawac fortune na gra (ale jakze przyjemna), moze sobie shareowac jesli nie psuje jej to radosci z gry, ale tej jednej rzeczy jej nigdy nie wybacze.

A i prosze przestac glosic bledne opinie o tym ze WSZYSTCY w Wanted boja sie Draza badz sa jego dupolizami. Ogolnie na servie jest niewiele osob na ktorych naprawde mi zalezy. Najblizsi znajomi tacy jak Eve czy Lilith, moze i nawet nubkowaty Malkolm. Wczesniej takze czlowiek ktorego myslalem ze znam (Anim) albo czlowiek ktorego sam Draz mnie nie zmusi abym udezyl w wojnie (Tegax) niestety w jego sprawie chyba nie jestem w stanie w jakikolwiek sposob pomoc. Jest takze kilka osob w Wanted ktorych darze pewnym szacunkiem (np. Citek badz jedyny rozsadny czlowiek z Elblaga - Anarchos) i zapewne tylko dla nich jestem w Wanted gdyz sam przyznalem jakis czas temu iz gildie zmieniam glownie z powodu znajomych a po co pozostawac w gildii gdzie sie nie ma znajomych i ludzie nawzajem sobie nie ufaja. Draz jesli to czytasz to wiesz co mam na mysli... lecz wbrew pozorom jestem czlowiekiem honoru.

Hym Hym Mysl omnie jak chcesz ja jestem na wojnie wojna jest okrotna tu nie chodzi o to zeby byc tu chodzi o to zeby przetrwac taki jest system i nic tego nie zmieni. Dopuki bende w niej uczestniczyl bende trzymal sie systemu... jestem poprostu do tego zmuszony.

Pozdro by Sathan

Miter Furax
28-07-2006, 00:27
Ah... brak slowtroszke...

bylo milo ale sie skonczylo...

Wanted pada a DoF rosnie w sile...

po takich akcjach jak dzis draz odejbal to do Wanted nie dojda osoby ale do DoF Aleksy pomysl czasami<hahaha>

Zal.pl wita:evul:

Talib
28-07-2006, 01:14
Hmm..Boje sie tylko jednego. Jakby DoF wygralo czy nie robili by PA i czy by dalo sie grac na azurze? Moje watpliwosci zaczynaja sie poglebiac ,kiedy juz Sandra zaczela huntowac kolesia za (protected by Drazharm)... Czas pokaze

tajemniczy111
28-07-2006, 02:02
Zawsze znajda sie przeciwnicy danej gildi, ktora rzadzi na servie. Wiec jak wygra DoF, powstana nowe posty z zalami ze jak bylo wanted to bylo lepiej... i tak w kolko. Ale spokojna wasza narazie sa wakacje i trza sie cieszyc wolnoscia od szkol.
@Yawi
Przykro mi na mojej vip liscie nei ma miejsca dla ludzi takich jak ty. <== To nie byl komplement.

wr00n
28-07-2006, 02:03
@wron
A ty bys pewnie walczyl.
@shanoz
A co mialem zrobic ? Wolalem was poblokowac noob charami. Zreszta nie gadaj ze dupe grzalem w pz, bo calymi dniami to wy grzejacie w pz`tach albo na ventrillo.

Oczywisice ze bym walczyl i juz nawet dalem tego przyklad. Jak byla wojna z no remorse to po zabiciu marshalla jak ziomeck'a gonila 4 typow z NR wszedlem trapa zeby sie tam uhac razem z nim i cos pokombinowac mimo ze wiedzialem ze jest to trudna sytuacja i nie mialem locka i moglem wejsc do dp. Jak dzownilem po wiecej ludzi to dostalem ue i padlem , trudno. Jak 6 typow z no remorse szalalo w edron a ja bylem tylko z gotonem to ja wyszedlem zrobilem sobie locka i sie z nimi ganialem po murach. A ty? Ty to bys tylko siedzial w pz. Jak byles w mojej gildi z ktorej oprocz Sir Siera, Dhoraso , mego brata , wertexxa , axu~ oraz gotona i Manu Inverse i Dudy byly same tchorze to ani razu cie nie widzialem na polu bitwy. Tylko raz opowiadales jak to niby tam kogos solo lales na pohu. Nawet ziomeck ktory kiedys dawal log outa jak widzial skulla znalazl w sobie troche odwagi i poszedl z nami na 1 akcje. Wielki forumowy wojownik Sir Kiks zywa legenda, pogromca Nossa.

Zapomnialem o tylu lojalnych osobach sry jezeli o kims jescze zapomnialem.

tajemniczy111
28-07-2006, 02:18
Wron jak zauwazyles nie pisze do Ciebie, wiec sie nei wpier***.
eheh przylizalem Ci dupe tylko po to aby miec pacca za 70 k a reszta zlalem w tej gildi. Nie wiem tylko po co ziomek pchal sie za Toba, bo ja juz przywyklem ze zawsze robisz problemy i zalatwiasz huntow kolegom.
I to tyle co chce Ci napisac i wiecej na zaden twoj post nie odpowiem. Jezeli lubisz oglaszac publicznie swoje uczucua to wstap do programu "Rozmowy w toku" albo "Sprawa reportera".
Odezwal sie ten co nei czyta ani nic nie pisze na forum.

Mebius
28-07-2006, 02:26
Hmm..Boje sie tylko jednego. Jakby DoF wygralo czy nie robili by PA i czy by dalo sie grac na azurze? Moje watpliwosci zaczynaja sie poglebiac ,kiedy juz Sandra zaczela huntowac kolesia za (protected by Drazharm)... Czas pokaze

draz nie ma przyjaciol wiec prota u niego mozesz zalatwic se placac mu lub robiac runki
tak czy siak support wroga jest wystarczajacym powodem

wr00n
28-07-2006, 02:35
Wron jak zauwazyles nie pisze do Ciebie, wiec sie nei wpier***.
W moim poscie byl cytat posta w ktorym mowiles ze ja na pewno bym walczyl , wiec sie do niego odwolalem. Twoja glupota mnie dobija. Moze powinnies zaczac zarzywac kwas glutaminowy , chyba by pomoglo na twoje problemy z glowa.

eheh przylizalem Ci dupe tylko po to aby miec pacca za 70 k a reszta zlalem w tej gildi.

No tak w sumie nie potrzebnie mowilem ziomowi zeby tobie sprzedal po cenie jak dla mnie. Powinniem byl sie domyslic ze jestes jak taka typiara co stoi rozebrana do pasa na obwodnicy i lapie samochody. Ty tak jak ona zrobisz wszystko dla pieniedzy tyle ze w tibi... No coz ale tak to jest jak sie jest lazęgą i nie potrafi sie zarobic na pacca za 100k .

Nie wiem tylko po co ziomek pchal sie za Toba, bo ja juz przywyklem ze zawsze robisz problemy i zalatwiasz huntow kolegom.

Ziomeck pchal sie bo ma honor. Jest to pojecie ktorego w ogole nie znasz wiec lepiej sprawdz w slowniku, moze sie czegos nauczysz. Jakos to ja a nie ty bieglem pomoc dudzie jak go lal grimm. O wlasnie zapomnialem o nim jak pisalem kto w gildi nie byl tchorzem wiec teraz za to przeprosiny duda... Moze i ja zalatwiam hunty ale ja rowniez pomagam kolegom a nie mam ich w dupie.

I to tyle co chce Ci napisac i wiecej na zaden twoj post nie odpowiem. Jezeli lubisz oglaszac publicznie swoje uczucua to wstap do programu "Rozmowy w toku" albo "Sprawa reportera".
Odezwal sie ten co nei czyta ani nic nie pisze na forum.

Muahahhahahahahah . Jedyne uczucie jakie wyrazam na tym forum to pusty smiech ktory mnie ogarnia jak czytam twoje arcyimbecylowskie posty. A i ja tez wypowiadam sie na tym forum ale w tej wojnie nie biore udzialu wiec nie jestem waleczny tylko na forum. Ja juz w swojej wojnie walczylem jednym z jej skutkow jest moja absencja na azurze. Dobra mam nadzieje ze juz ci udowodnilem jak bardzo powyzsza wypowiedz byla nie przemyslana i moze w koncu cos do ciebie dotrze.

@ zeus lepiej dodaj sobie do vip Ander'soni ,bo tym swoim n00b charem to on moze wyjdzie z pz a sir kiks bedzie tam siedzial az po kres tibi, to chociaz mu n00ba sfragujesz.

Saxe
28-07-2006, 09:30
@Azureus
Wczoraj forum nie chcialo pokazac mojego ostatniego posta. Aby odpowiedziec na swoje pytanie przeczytaj go. A i sam tez mam jedno pytanie. Nie lubisz Draza, narzekasz na PA, a sam chowasz sie jak taki niobek w gildii sojuszniczej. Moze do DoF bys poszedl, co?

@Shanoz
Tak pamietam jak zostalo wydane rozporzadzenie iz nalezy robic PA aby zarobic na wojne. Ale jako DoF zawsze mozna zarabiac ganiajac tych co PA robia badz pekuja (a wciaz sa setki takich).

@Bakus
Siemano, dawno cos cie nie widzialem ;* Celesta? O.o

@Yavimava
40 ms rzucal m walle tak samo jak 20 innych kolesi ktorzy was blokowali albo 19 knight ktory wam rozwalil blokade na moscie. Why ich nie biliscie? Szkoda UJ?

@Sathan
W wojnie mozesz brac udzial jak najbardziej a wiadomo tez ze na wojne potrzebne sa fundusze. Ok, nic do tego niemam. Aczkolwiek jak bylo powiedziane ze PA mozna robic ale nie na znajomych ludzi z gildii to ty prawie jak na zlosc to robiles :D

zeus1985
28-07-2006, 10:46
@Azureus
Wczoraj forum nie chcialo pokazac mojego ostatniego posta. Aby odpowiedziec na swoje pytanie przeczytaj go. A i sam tez mam jedno pytanie. Nie lubisz Draza, narzekasz na PA, a sam chowasz sie jak taki niobek w gildii sojuszniczej. Moze do DoF bys poszedl, co?

@Shanoz
Tak pamietam jak zostalo wydane rozporzadzenie iz nalezy robic PA aby zarobic na wojne. Ale jako DoF zawsze mozna zarabiac ganiajac tych co PA robia badz pekuja (a wciaz sa setki takich).

@Bakus
Siemano, dawno cos cie nie widzialem ;* Celesta? O.o

@Yavimava
40 ms rzucal m walle tak samo jak 20 innych kolesi ktorzy was blokowali albo 19 knight ktory wam rozwalil blokade na moscie. Why ich nie biliscie? Szkoda UJ?

@Sathan
W wojnie mozesz brac udzial jak najbardziej a wiadomo tez ze na wojne potrzebne sa fundusze. Ok, nic do tego niemam. Aczkolwiek jak bylo powiedziane ze PA mozna robic ale nie na znajomych ludzi z gildii to ty prawie jak na zlosc to robiles :D

Jak nie? Jeżeli mieli tylko level wyższy niż 30 to lałem.

Eldyn
28-07-2006, 13:30
Sir kiks kiedys mnie prosil zebym mu pomugl bo go zabije no remorse pamietam ten motyw jak rozpedzilem nobkow

a co do ganiania no remorse to nie ma sensu :D

Eldyn
28-07-2006, 13:52
@saxe ja wiem ze ty bys tych noobkow pozabijal pamietam z wanted jak zawsze sie zaliles ze nigdy nie mozesz zabic zadnego wiekszego lvla ;D

i nie namwiaj yavimavy zeby noobow zabijal bo to w niczym nam nie pomoze ;D

Sathan Bell
28-07-2006, 14:00
@ Saxe

Nie robie niczego na zlosc...

Gimlos
28-07-2006, 21:53
Wymar Herachear

Jul 28 2006, 20:32:38 CET Killed at Level 90 by Tegax (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Tegax)
and by Franco De'lago (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Franco+De%27lago)

Chlopak dostal od nas nalezyte powitanie na poczatek kariery w Wanted : d

Eldyn
28-07-2006, 22:36
;)maly frag ale zawsze cos wiecej loota dla naszych ludzi :P

Igragorn
28-07-2006, 22:41
Wymar Herachear

Jul 28 2006, 20:32:38 CET Killed at Level 90 by Tegax (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Tegax)
and by Franco De'lago (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Franco+De%27lago)

Chlopak dostal od nas nalezyte powitanie na poczatek kariery w Wanted : d

Mam pytanie: Czemu po jego śmierci uciekliscie na dragon lair? Tak bardzo sie baliscie naszej piątki?

Eldyn
28-07-2006, 22:48
moze dlatego ze chcieli sprawdzic kto szybciej sciaga ludzi w trapie ? ?

Adii Getes
28-07-2006, 22:50
Nie wiarygodne koniec wojny na Azura, czy koniec czy nie, i tak przejdzie do histori, po pierwsze za wasze akcje, po drugie za czas trwania:D

Mebius
28-07-2006, 23:03
Mam pytanie: Czemu po jego śmierci uciekliscie na dragon lair? Tak bardzo sie baliscie naszej piątki?

zabilismy go na d lair a nie ucieklismy tam
po zabiciu go kilka osob poszlo afk wiec tam przeczekalismy pz

zeus1985
28-07-2006, 23:08
Mam nadzieje, że będe w następnej akcji, i spotkamy się na Battlegroundzie... Nie żebym cos miął do Ciebie, ale Ty masz chyba coś do mnie, więc do zobaczenia na polu bitwy...

Igragorn
28-07-2006, 23:46
Mam nadzieje, że będe w następnej akcji, i spotkamy się na Battlegroundzie... Nie żebym cos miął do Ciebie, ale Ty masz chyba coś do mnie, więc do zobaczenia na polu bitwy...
Też mam taka nadzieje :D

Mrok
29-07-2006, 00:01
Raz sie wam udało i sie zesrać chcesz.Widzę bardzo się tym podniecasz.Jak narazie i tak jesteście bandą nieudaczników!!.

Tosik Tepek
29-07-2006, 01:00
Do tego padł 49 knajt z WA :) a nick jego to Kyrdon. Zaraz po dedzie oszedł z WA i powiedział że nie będzie nadstawiał dupy za ludzi którzy nie chcą mu pomóc :] Ładna akcja noobcharami była ;]

Eldyn
29-07-2006, 05:27
@Mrok
A ty kim jestes ahahaha zobacz idioto, ze my od kilku dni dopiero gramy zaczelismy cos robic, ludzie powracali z wakacji itd. mozemy grac aktywnie i zabijac ludzi caly czas duzo ludzi na ventirlo siedzi i jest gotowych do walki lol.

Swoje glupie komentaze zostaw dla siebie pajacu i to nie jest pierwsza udana akcja zobacz sobie w fragach, gowno wiesz i te gowno zostaw dla siebie.
Wzroc uwage, ze napisalem maly frag, ale zawsze cos wiec sie naucz czytac!! nie chwalilem sie co to ma byc za wyczyn lol!!

Bibibube
29-07-2006, 12:24
Hmm, panowie, czy mozna by wprowadzic terminologie frag, sfragowany zamiast np zginal, zabity. Tak jakos bylo by bardziej giercowo :D

Mrok
29-07-2006, 13:57
@Mrok
A ty kim jestes ahahaha zobacz idioto, ze my od kilku dni dopiero gramy zaczelismy cos robic, ludzie powracali z wakacji itd. mozemy grac aktywnie i zabijac ludzi caly czas duzo ludzi na ventirlo siedzi i jest gotowych do walki lol.

Swoje glupie komentaze zostaw dla siebie pajacu i to nie jest pierwsza udana akcja zobacz sobie w fragach, gowno wiesz i te gowno zostaw dla siebie.
Wzroc uwage, ze napisalem maly frag, ale zawsze cos wiec sie naucz czytac!! nie chwalilem sie co to ma byc za wyczyn lol!!

Nie pyskuj gnojku.I zresztą moj poprzedni post nie był do ciebie zapomniałem wtedy zacytowac innego MEGA WOJOWNIKA.

Azureus
29-07-2006, 15:52
Nie pyskuj gnojku.I zresztą moj poprzedni post nie był do ciebie zapomniałem wtedy zacytowac innego MEGA WOJOWNIKA.

Ty, idz zobacz czy Cię nie ma na forum tibi.org. Tam siedzą takie inteligenty jak Ty.

zeus1985
29-07-2006, 16:57
Ty, idz zobacz czy Cię nie ma na forum tibi.org. Tam siedzą takie inteligenty jak Ty.

Ty nosso, idź zobacz czy nie ma Cie na stronie "Dzieci Neostrady" >.<

Lol, to nie nosso, ale używa jego Avatarka ;d

Mrok
29-07-2006, 18:03
Byłem sprawdziłem,kazali mi ciebie pozdrowić.Do tej pory się tam z ciebie smieją.Podobno dostałeś tam bana za głupie posty. Robisz z siebie durnia z tym Avatorem i z twoimi postami.Myślisz,że jesteś śmieszny,a prawda jest taka,że jesteś głupi jak mój 7 letni brat,strasznie mi go przypominasz.

Zal.Pl
29-07-2006, 22:28
Dobra Mrok, wez wyskocz na solo meska dziwko a nie mi maniane od*******asz tutaj X(
I s*******aj stad ty wiejski, rozpychany przez dzikie psy, osiedlowy pedale

Ps. Pozdrawiam Modów tibia.pl, drazharma oraz moja Babcie bo jak dostane bana to pizdziet.

aha, cenzura rox

zeus1985
29-07-2006, 22:32
Dobra, skończmy się wyzywać bo to do niczego nie prowadzi, bluzgać umie każdy, a powstrzymać się od tego nie. Więc bądźcie w tej lepszej części i nie obrażajcie innych ;)

Sathan Bell
30-07-2006, 01:52

Pfffff Power Rangers sie naoglondales :D Kitowcu ;]

Poprostu Wracam Do Gry Koniec Odpoczynku!
Zobaczymy Kto Sie Smieje Ostatni

Czym wiecej nowych unas tym gozej dla was :D

A co do PA in world po wojnie osobiscie zadbam i wytempie tego typu metody zarabiania.

Azureus
30-07-2006, 01:56
Byłem sprawdziłem,kazali mi ciebie pozdrowić.Do tej pory się tam z ciebie smieją.Podobno dostałeś tam bana za głupie posty. Robisz z siebie durnia z tym Avatorem i z twoimi postami.Myślisz,że jesteś śmieszny,a prawda jest taka,że jesteś głupi jak mój 7 letni brat,strasznie mi go przypominasz.

Chyba nikt Cie tu nie lubi

Eldyn
30-07-2006, 03:05
Wanted przyjelo nowa taktyke Urbexx Style (szybki logout, zeby uniknac smierci!)
Dzisiaj sie poszczescilo Morsonowi i Gritowi, ale nastepnym razem nie uda wam sie wylogowac w centrum trapa :P

zeus1985
30-07-2006, 11:12
Pfffff Power Rangers sie naoglondales :D Kitowcu ;]

Poprostu Wracam Do Gry Koniec Odpoczynku!
Zobaczymy Kto Sie Smieje Ostatni

Czym wiecej nowych unas tym gozej dla was :D

A co do PA in world po wojnie osobiscie zadbam i wytempie tego typu metody zarabiania.

Ja już wiem kto się będzie śmiał ostatni... Drazharm... On sie zawsze się śmieje ostatni ;(

Mrok
30-07-2006, 14:08
Chyba nikt Cie tu nie lubi
Haha jak narazie to Sulechów.Ale nie mam sie czym przejmować,nie bede u was kandytowal na soltysa.Koniec dyskusji z toba Azureus.

Aber Vego
30-07-2006, 14:40
Panowie Gram na Azura Zadko juz poniewasz jak zaczniesz tam grac Jestes spokojiny az nabjesz 16+ lv naprawde wtedy licza sie Znajomosci wszyscy sie odgrazaja ze znaja urbexxa itp naprawde nie ma sensu tam grac byme blokowane depo przez 100+ a mnie walil maly lv jak robilem runy i oni niechcieli mmnie wpuscic o co am chodzi panowie !!!

Mrok
30-07-2006, 15:18
@up Aber Vego
To sprawka rodzinki Don Doggy,Entozoaire.Drazharm ich protektuje więc nie ma rady na chujów.
@down Veers
Dopisane.

Mysliciel
30-07-2006, 15:35
Panowie Gram na Azura Zadko juz poniewasz jak zaczniesz tam grac Jestes spokojiny az nabjesz 16+ lv naprawde wtedy licza sie Znajomosci wszyscy sie odgrazaja ze znaja urbexxa itp naprawde nie ma sensu tam grac byme blokowane depo przez 100+ a mnie walil maly lv jak robilem runy i oni niechcieli mmnie wpuscic o co am chodzi panowie !!!

Bo azura to gowno a nie server powiem. :P

Veers
30-07-2006, 15:36
Haha jak narazie to Sulechów.

Możesz do tej listy dopisać jeszcze Warszawę :)

Talib
30-07-2006, 20:04
[QUOTE=Mrok]@up Aber Vego
To sprawka rodzinki Don Doggy,Entozoaire.Drazharm ich protektuje więc nie ma rady na cmęski narząd płciowyów.
QUOTE]
Popieram , dotkniesz ich , zrobisz cos , blokniesz , przesuniesz loota . Masz przejebane ;s. I to doslownie za nic....

Nosso Mc'Furry
31-07-2006, 02:32
Wanted przyjelo nowa taktyke Urbexx Style (szybki logout, zeby uniknac smierci!)
Dzisiaj sie poszczescilo Morsonowi i Gritowi, ale nastepnym razem nie uda wam sie wylogowac w centrum trapa :P
Popieram, Shanoz, popieram. Teraz dopiero zacznie się prawdziwa zabawa. :)

Gimlos
31-07-2006, 08:49
Widze ze nikt nie wpisal wczorajszego fraga ;)

Gammbler

Jul 30 2006, 21:44:19 CET Killed at Level 103 by Franco De'lago
and by Miter Furax

Od jakiegos czasu nie mial niebieskiego wpisu na death liscie, trzeba bylo to naprawic. Strapowany przez noob chary, moze kandydowac do najglupszego deada w tym tygodniu : D

Aber Vego
31-07-2006, 08:49
Macie Panowie 100% Racje Oni Niszcza tego Serva a chca go potem odbudowac ;g Hail Tegax..

Aber Vego
31-07-2006, 08:59
Moze i tak Gammbler Ale franco To Jest Dziwny koles wogule go niewidac bylo...

Smichael
31-07-2006, 10:41
a ja chcialem pograc na azurze ale nie znam nikogo :[ buu

azura
31-07-2006, 11:16
macie ss albo filmiki

zeus1985
31-07-2006, 15:18
Widze ze nikt nie wpisal wczorajszego fraga ;)

Gammbler

Jul 30 2006, 21:44:19 CET Killed at Level 103 by Franco De'lago
and by Miter Furax

Od jakiegos czasu nie mial niebieskiego wpisu na death liscie, trzeba bylo to naprawic. Strapowany przez noob chary, moze kandydowac do najglupszego deada w tym tygodniu : D

Ale i tak pierwszeństwo należy się Dalipiemu, który zrobił Xloga jak go wszyscy Uhali, i zalogował się po LogOucie aby sprawdzić, czy jeszcze żyje... :D

Eldyn
31-07-2006, 16:19
15:38 Iron Marius: jak tam cwiczenie pvp na otsie?
15:38 Iron Marius: ;D
15:39 Shanoz: ja nie cwicze
15:39 Iron Marius: hahaha
15:39 Iron Marius: a hcieliscie zeby muj kumpel wam zrobil ot
15:39 Iron Marius: hahaha
15:39 Iron Marius: wy noby jebane
15:39 Iron Marius: hahahah
15:39 Shanoz: tak
15:39 Iron Marius: zalosni jestescie
15:39 Iron Marius: wy nooby
15:39 Iron Marius: hahaa
15:39 Shanoz: ale my nie dajemy loga
15:39 Shanoz: :D
15:39 Shanoz: cya
15:40 Shanoz: ;)
15:40 Shanoz: dobry argument nie hahahahaahah

Gritt jestes taki waleczny jak twoji koledzy LOGOUT
chociaz mainem bys powyzywal LAMO

Franco
31-07-2006, 17:29
Moze i tak Gammbler Ale franco To Jest Dziwny koles wogule go niewidac bylo...

Poprostu wole troche posiedziec z dziewczyna na rl niz patrzec sie w monitor, to tyle chyba

Pozdro

Maly'Terrorysta
31-07-2006, 17:58
Chyba czas na przeniesienie dyskusji na stary zamkniety temat "Wojna i wydarzenia z servera" ??