Pokaż pełną wersje : koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera.
Drazharm
07-07-2006, 16:35
Po DoFie zostalo jedynie echo naszego smiechu na ich nieudanych akcjach. Ich biedna gilda juz nawet nikogo atakuje, chyba ze 5 min przed server save.
Dysksusji z elementami typu Raul i Nosso tu nie bedzie, bo te dzieci na argumenty odpowiadaja bluzgami.
Tak czy siak, wojna za nami, pora zajac sie Azura. PA jest nie dozwolone i wszelkimi udokumentowanymi przypadkami bedziemy sie zajmowali.
Wszelkie pytania kierowac do mnie albo Urbexxa.
tajemniczy111
07-07-2006, 17:18
Jezeli chcecie zajac sie PA na tym servie, musicie zaczac od siebie a takze od pana Minavanda, ktoremu czas wolny robi sito z mozgu ...
Drazharm
07-07-2006, 17:27
Jezeli chcecie zajac sie PA na tym servie, musicie zaczac od siebie a takze od pana Minavanda, ktoremu czas wolny robi sito z mozgu ...
Minavand ma hunta u Azuras Finest, a ja niczego na sumieniu nie mam ostatnimi czasy.
Misiek Even
07-07-2006, 17:33
Mam nadzieje,ze to prawda z tym koncem PA bo ja nie mam zamiaru wiecej wkurzac sie na jakiegos 100+ lvla za to,ze se expie a on mowi,ze mam mu oddawac armor :baby: A co do odbudowy serwera to jest to rzecz nie do wykonania moim zdaniem..zeby to zrobic wszyscy by musieli tego chciec
Drazharm
07-07-2006, 18:01
Mam nadzieje,ze to prawda z tym koncem PA bo ja nie mam zamiaru wiecej wkurzac sie na jakiegos 100+ lvla za to,ze se expie a on mowi,ze mam mu oddawac armor :baby: A co do odbudowy serwera to jest to rzecz nie do wykonania moim zdaniem..zeby to zrobic wszyscy by musieli tego chciec
nie wszyscy, a ci co maja wladze.
Veltaxio
07-07-2006, 18:13
X( Pozdro dla ziomow z azury a ty drazharmie mam nadzieje zginiesz w mrokach dziejow tego servera :)
tajemniczy111
07-07-2006, 18:40
@up
Wyjdz !
@topic
No to draz zycze Tobie, Urbexowi i Wanted powodzenia w odbudowie. Miejmy nadzieje, ze inni beda bardziej wytrwali niz ja.
p.s.
A mielismy sie jeszcze wybrac na serpent spawny ;)
Wyborowy
07-07-2006, 18:46
To ma byc koniec z PA?? A goscie z hlvl na tym servie wbijaja w swoje noob chary na 40 lvl i zabijaja wyższe?? To moze ktos mi napisze kto to jest Giovane Shadowfinder bo wczesniej jak byl filmik pk 5 sorcow to slyszalem ze to wanted siedzialo na noob charach i zabili wtedy 80+ knighta i 100+ pall musial placic 100k. Teraz znow to sie dzieje poniewaz w jego comment sa nowe ujustified z wczorajszego dnia -.- Minavanda char to tez jest Udal ktory wczoraj robil PA z Giovane Shadowfinder.
To jest jego comment ktory ma ten 40 lvl
Apr 29 2006, 14:03:39 CET Killed Adzinks at Level 83 unjustified
May 25 2006, 17:35:35 CET Killed Buddah Dorthonion at Level 106 unjustified
Jun 19 2006, 16:44:11 CET Killed Mais Dragirius at Level 72 unjustified
Jun 17 2006, 06:26:16 CET Killed Zebro azura at Level 46 unjustified
Jul 06 2006, 23:56:39 CET Killed Heatwave at Level 51 unjustified
Wiec kto tym gra??
Drazharm
07-07-2006, 19:03
udal i wszystkie shadowfindery maja hunta od jakiegos czasu wlasnie za random pk
Maxxonek
07-07-2006, 19:20
Nie wierze w cudowne przemienienie sie Azury, niemniej powodzenia ;o
Wyborowy
07-07-2006, 19:31
udal i wszystkie shadowfindery maja hunta od jakiegos czasu wlasnie za random pk
A co z tym ze Udal to char Minavanda??
Tak w ogole Draz pozdro for u za to ze chociaz nie pozwalasz na PA innym i sam tego nie stosujesz (przynajmniej sie z tym nie spotkalem i o tym nie slyszalem). Przykladem jest to gdy goscie od ciebie z gildi zabili tego 110 pall chyba za missa (tak mi sie wydaje ale niby bil Lasta) to prawie juz chciales zabic Variora za to PA :)
Taka fotka do tego co napisalem up :>
http://img479.imageshack.us/img479/4703/lol0em.jpg
"koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera. "
"koniec wojny..." - byc moze i koniec, ale napewno czlonkowie DOF'u etc. beda robic jescze jakies "pojedyncze ataki" (Sandra itd)
"...koniec PA..." - LOL! przeciez najwieksze PA robicie wy i ten wasz Minavand...
"...odbudowa serwera." - moim zdaniem do odbudowy musialo by sie przyczynic wiecej ludzi (hlvli) niz jest w Wanted
gratulacje wygrania wojny, chociaz caly czas mialem nadzieje ze DOF'owi jednak sie uda :|
pozdrawiam...
Veroslan
07-07-2006, 20:21
Minavand ma hunta u Azuras Finest, a ja niczego na sumieniu nie mam ostatnimi czasy.
Z całym szacunkiem do Azuras Finest jest to mocna gildia, lecz na minevanda sa za słabi... bo jesli DoF nie byl w stanie go zabić to oni raczej nie daja rady. Wiec co mu robi to ze jest hunted od nich? Nadal bedzie robil PA a bedzie to robil do póki mu sie nie znudzi. Ale jesli wanted by sie dołączylo nie bylo by problemu ale sie nie dołaczycie.
:confused:
Misiek Even
07-07-2006, 20:52
nie wszyscy, a ci co maja wladze.
A kto ma wladze w tibi nad graczami?Zabijesz kogos i co..bedzie cie sluchal?
Moze zmienisz tym tylko to,ze nie bedzie cie wyzywal albo cos ale nie zmusisz naprzyklad kogos zeby expil na trolach...Wladze w tibi ma chyba tylko Gm i nikt wiecej
Wladze w tibi ma chyba tylko Gm i nikt wiecej
Chyba nie. GM nie zmusi Cię do niczego. Może dać bana i tyle. Ale co za problem założyć nowe konto lub grać na kompie który ma inne IP?
Właściwie to nikt nie ma władzy. Jedynie my sami : )
"koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera. "
"koniec wojny..." - byc moze i koniec, ale napewno czlonkowie DOF'u etc. beda robic jescze jakies "pojedyncze ataki" (Sandra itd)
"
pozdrawiam...
Pff co oni teraz moga?.DoF teraz majwieksza gildia,zlodzieji,pekerow.Pewnie siedza i czekaja na nowe serwery,ale pewnie znow im nie wyjdzie bo z taka inteligencja nikt daleko nie zajdzie.
Odbudowa serwera,fakt na azurce jest cicho,bo w koncu porzadek trzeba miec.
@up
Nie wiem, co bierzesz, że takie bzdury wypisujesz, ale proponuję przerzucić się na mleko i owoce.
Draz usiłuje uprawiać propagandę w stylu Goebellsa, który jeszcze wiosną 1945 roku twierdził, że wszystko jest pod kontrolą, a fuhrer ma genialny plan i tuziny najróżniejszych wunderwaffen w odwodzie. Prawda jest taka, że DoF nadal walczy i fraguje, z Wanted odchodzą kolejni ludzie, a niektórym grunt zaczyna palić się pod stopami i zamiast grać, zajmują się pisaniem takich postów z pogranicza fantastyki i okultyzmu.
@up
Draz usiłuje uprawiać propagandę w stylu Goebellsa, który jeszcze wiosną....
A ty co bierzesz?Stary to jest gra,nie porownuj gry na real,i jescze taką osobę jak Goebells.Z tego co wiem to w Radiu Maryja zawsze sie porównuja sie do Żydów czy od Hitlerów.Widać polska wsiąkła w te gówno.
Jak jescze raz veers cos napiszesz to prosze cię napisz ile masz lat.
Proponuje tobie zrobic sobie przerwe,ochłonąć.
dawid mag
08-07-2006, 11:40
Hunted wygrali poniewaz uzywali macro!! i mieliscie poparcie wielu gildi !! jakby ludzie za dofem poszli i zaczeli reportowac wasze uzywanie macro to byscie wszyscy bana podostawali i dof by wygral jakby w tibi niebylo ograniczeni strzalow szybkosci (1 sd na 2 sek) ;/ czy jakos tak to dof by wziol mc tak jak wy i by wam kota pogonili X( a wogule polak z polakiem sa rowne szase ale z innymi gildiami nie bo byla sada na jakiesi stronie (chyba z 3 miechy temu ) to pisalo ze polacy to najwieksze lamy ktore grac nieumia i ten wizerunek psuja nam takie strony jak tibia xx gdzie rozpowszechniaja mc i tez reputacje psuja nam ludzie darzharma i on sam uzywajac macro ! niemacie szans bez mc
Z całym szacunkiem do Azuras Finest jest to mocna gildia, lecz na minevanda sa za słabi... bo jesli DoF nie byl w stanie go zabić to oni raczej nie daja rady. Wiec co mu robi to ze jest hunted od nich? Nadal bedzie robil PA a bedzie to robil do póki mu sie nie znudzi. Ale jesli wanted by sie dołączylo nie bylo by problemu ale sie nie dołaczycie.
:confused:
to patrz ;]
Minavand :
Jun 21 2006, 23:37:44 CET Killed at Level 125 by Xajaki
and by Xaviour
Nadal uwazasz ze nie maja szans??
Veroslan
08-07-2006, 13:50
to patrz ;]
Minavand :
Jun 21 2006, 23:37:44 CET Killed at Level 125 by Xajaki
and by Xaviour
Nadal uwazasz ze nie maja szans??
Znaczy ze minevand juz sie starzeje... i dobrze mu tak:) zwracam honor azuras finest:) pzdr dla nich
Ale zobaczymy... mysle ze nie odpusci sobie PA juz taki typ...
Veroslan
08-07-2006, 14:02
Hunted wygrali poniewaz uzywali macro!! i mieliscie poparcie wielu gildi !! jakby ludzie za dofem poszli i zaczeli reportowac wasze uzywanie macro to byscie wszyscy bana podostawali i dof by wygral jakby w tibi niebylo ograniczeni strzalow szybkosci (1 sd na 2 sek) ;/ czy jakos tak to dof by wziol mc tak jak wy i by wam kota pogonili X( a wogule polak z polakiem sa rowne szase ale z innymi gildiami nie bo byla sada na jakiesi stronie (chyba z 3 miechy temu ) to pisalo ze polacy to najwieksze lamy ktore grac nieumia i ten wizerunek psuja nam takie strony jak tibia xx gdzie rozpowszechniaja mc i tez reputacje psuja nam ludzie darzharma i on sam uzywajac macro ! niemacie szans bez mc
Ja nie weim czy ty jestes takim noobem czy tylko udajesz?? po 1 nie hunted tylko Wanted<hahaha> po 2 poparcie wielu gildi czy to jest zabronione? poprostu DoF to sa chamy i nikt za nimi nie pojdzie. po 3 Macro- nie macro tylko aim bot:) a na botach gra 99% hi lvl, a sa na open battle nie do wykrycia wiec reportowac by moglo sobie 100 nobow i to i tak by nic nie dalo:)
Tosik Tepek
08-07-2006, 14:19
Po DoFie zostalo jedynie echo naszego smiechu na ich nieudanych akcjach. Ich biedna gilda juz nawet nikogo atakuje, chyba ze 5 min przed server save.
Dysksusji z elementami typu Raul i Nosso tu nie bedzie, bo te dzieci na argumenty odpowiadaja bluzgami.
Tak czy siak, wojna za nami, pora zajac sie Azura. PA jest nie dozwolone i wszelkimi udokumentowanymi przypadkami bedziemy sie zajmowali.
Wojna skończona? ;o Kto Ci takich bajek naopowiadał ? :)
Perrault on iridia
08-07-2006, 15:02
powiem ci draz ze wrocil bym na azure bo na iridi nuuda tylko wojny tp ale ty jestes zbyt wielkim debilem (urbexx tez) wiec nie wroce...nie odbudujecie serva bo sami go niszczycie wiec musielibyscie sami przestac grac zeby inni mogli normalnie...nara
Mysliciel
08-07-2006, 15:04
ehehhehe o kur... ale zem sie usmial ehehheheh nie sadzisz ze troszke za pozno??!!
przeciesz powstaja teraz nowe servery wiedz, mysle ze troszke sie spozniles bueejehhehehehe
Jak beda nowe servy to chyba bedziesz sam ze swoja gildia gral. A jesli masz takie plany to zacznij od teraz poki jeszcze nie powstaly te servery bo pozniej bedzie troszke zapozno!!! ehhehehehehehehhe
dawid mag
08-07-2006, 15:22
racja z nazwa gildi sie pomylilem Wanted ale niepowiedzial bym ze 99% hlvl gra na mc (chyba ze masz jakisi ots gdzaie tylko ty grasz i masz 100 lvl) ja widzialem duzo hlvl ktorzy graja na mc ale widzialem jeszcze wiecej bez mc ale w gildi wanted niewidzialem czlowieka ktory by bez mc gral B)
racja z nazwa gildi sie pomylilem Wanted ale niepowiedzial bym ze 99% hlvl gra na mc (chyba ze masz jakisi ots gdzaie tylko ty grasz i masz 100 lvl) ja widzialem duzo hlvl ktorzy graja na mc ale widzialem jeszcze wiecej bez mc ale w gildi wanted niewidzialem czlowieka ktory by bez mc gral B)
Je.blem w pół...
Drazharm
08-07-2006, 16:23
powiem ci draz ze wrocil bym na azure bo na iridi nuuda tylko wojny tp ale ty jestes zbyt wielkim debilem (urbexx tez) wiec nie wroce...nie odbudujecie serva bo sami go niszczycie wiec musielibyscie sami przestac grac zeby inni mogli normalnie...nara
nie podoba sie to wy*******aj na nowy serw gdzie kazdy char ma 5 ownerow zeby sie wybic w wyscigu szczurow.
Dirk Pitt
08-07-2006, 16:37
Je.blem w pół...
a ja w 3/4
a ja w 3/4
Hahah juz myslalem ze na kawalki
Proponuję zmienić nazwę topicu na "Bluzgi i ploty z Azury!". Miłego wyzywania i zarzucę coś na początek: W hunted som same poteflony i buce!
Btw. Jedyne co ciekawego wyciągnąłem z tego topicu to link z podpisu Drazharma.
Góral_666
08-07-2006, 18:21
WoW!
Za miescia może dwa znow bedzie wojna :D
Pewnie Drazharm vs. Urbexx
bo sie pokłuca kto jest lepszy/ze drugi noobi/ze nie ma pvp :p
Show must go on!
Btw: Od kogo bedziecie sciagac haracze ?
:cup:
Gimli zamknij ten temat bo to jakas kpina.Otworzony new post przez Draza a na tym poscie nic wiecej jak tylko wyzwiska.
Ja myslalem ze Forum z tytulem w tle "Wydzarzenia ze swiatow" to beda wydarzenia z wojen a nie kretynskich wyzwisk w stylu wielu dzieciakow ktore mysla ze jak tu zablysna to na Tibii tez beda kims wielkim.
Draz nie odpisuj czasami jakas glupia wiadomoscia dla mnie bo wiesz co Ty dla mnie znaczysz i te Twoje posty:)
Wiec jeszcze raz prosze o zamkniecie tego postu, a nastepne posty w stylu "Odbudowa Azury" beda z miejsca blokowane.
Pozdrawiam Franco
:O teraz co tu przeczytalem to mnie normalnie w ziemie wbilo, mowicie ze nie ma PA? Zobaczymy za 2,3 tygodnie.
Mowicie, ze wojna sie skonczyla zobaczymy za miecha B)
Ale ja juz na azure mysle nie wroce, i za 3 miechy albo za miecha znowu zacznie sie PA przez gammblera i innych z wanted
08-07-2006, 19:22
Franco jakby bylo PA to juz by nowy char ktorym grasz Sire Sath mial hunta.
Misiek Even
08-07-2006, 21:20
nie podoba sie to wy*******aj na nowy serw gdzie kazdy char ma 5 ownerow zeby sie wybic w wyscigu szczurow.
Co racja to racja..nowe swiaty sa do d**y i kazdy nowy gracz na nowym swiecie naprawde zachowuje sie jak szczur w pogoni za kawalkiem chleba :D
Co z tego,ze ziomek bedzie napi*****al lvl a skile bedzie mial po 40?:baby: Azura byc moze stary serw,ktorego pewnie nie da sie odbudowac ale fajnie sie tu gra <oczywiscie dla tych co sie nie wpie****laja specjalnie w jakies wojny i nie maja huntow>...wiadomo tez,ze nieraz oczywiscie wylapiesz hunta za cos czego nie zrobiles ale takie bywa zycie...jak sie ktos przenosi na nowy serwer to powodzenia i milego expienia do 50 lvl na trolach itp. :P
Oj Franco Franco. Albo jestes slepy albo nie umiesz czytac. Gdzie tu masz jakies wyzwiska. Oprocz jakiegos Renaulta z Iridii ktory nazwal Draza i Urba debilami i oprocz Hetero z Thorii ktory uzyl kilku blizej mi nie znanych slow ( co to jest poteflon? Jakas nowa patelnia? ) to niema w tym temacie zadnych wyzwisk. Jezeli chcesz zobaczyc prawdziwe wyzwiska to prosze, udaj sie do ostatniego tematu o Azurze. Na szczescie niema tutaj juz panow pokroju Nossa ktory juz wkurzyl nawet kolegow z gildii swoim gowniarskim zachowaniem iz Gimli wreczyl mu bana.
Jesli chodzi o PA jest ono zabronione ( ku mojemu niezadowoleniu gdyz lubilem czasem wyskoczyc na kopalnie badz katedre ze znajomymi ) od dluzszego czasu. Oczywiscie zdarzaja sie wyjatki lecz trzeba sie takimi sprawami zajac. I tu rozpoczyna sie rola ofiar powerabuserow. Wiekszosc z nich po prostu nic nie robi badz sie poddaje i odchodzi z servera. Dlatego jesli zostanie ktos z was spowerabusowany, robcie screeny, saveujcie chaty itp. a potem starczy zagadac do ktoregos z liderow (jesli nie odpowie to trzeba sprobowac z innym) i wytlumaczyc mu zaistniala sytuacje. Bylo ostanio kilka takich przypadkow i najczesciej konczyly sie one oddaniem lota badz i wyplaceniem odszkodowania ofierze PA/PK.
Co do wojny to jesli ktos logowanie w srodku nocy nazywa wojna to juz jego sprawa iz ma spatrzone pojecie o swiecie.
A jezeli chodzi o DoF to stracil on wiele w oczach ludzi przyjmujac takie slawy jak Shanoz i Sathan ktorzy mimo iz mieli arsenal itemkow to chyba zadnego nie wylotowali z potwora.
Btw. Draziula pozniej podam ci liste osob ktore bym z checia ubil wraz z uzasadnieniem zeby nie bylo ze zabijam bez powodu albo sciagam characze czy cos (dokladniej 4 pekerow, 1 abusera i 1 zlodzieja)
A ty co bierzesz?Stary to jest gra,nie porownuj gry na real,i jescze taką osobę jak Goebells.Z tego co wiem to w Radiu Maryja zawsze sie porównuja sie do Żydów czy od Hitlerów.Widać polska wsiąkła w te gówno.
Jak jescze raz veers cos napiszesz to prosze cię napisz ile masz lat.
Proponuje tobie zrobic sobie przerwe,ochłonąć.
Ja? Biorę przykład, biorę do siebie, a czasem, biorę dzidę i idę, natomiast odwołanie do Goebellsa to nie mój pomysł- Draz był pierwszy, na jednej z ostatnich stron poprzedniego, zamkniętego thread'u o Azurze. Polecam.
Pozdrowienia dla Lasta 8o
@Saxe
Taka sierota nie dość, że zostanie spekowana, czy okradziona, to jeszcze wyśle screeny, logi i komplet filmów do Draza, a w odpowiedzi dostanie, cytuję: "nie podoba sie to wy*******aj na nowy serw ".
Franco jakby bylo PA to juz by nowy char ktorym grasz Sire Sath mial hunta.
Jesli potrafisz mi to udowodnic to git jesli nie to prosze Cie nie wypisuj bezpodstawnych oskarzen-kazdy wie ze ja juz nie gram od 2 miechow:)
Franco
@Veers
Nie chodzilo mi o to ze lvl 15 zostal zabity przez lvl 20 i zaraz ma z tym leciec do Draza. Chodzi mi o normalnych i porzadnych graczy ktorzy osiagneli pewien poziom w tej grze (a nie ze ktos straci 5k expa i p arma) i zostanie spowerabusowany przez czlonka Wanted. Sadze iz Draz nie rzucal by slow na wiatr ( bo i po co? ) a wspomnialem ze bylo kilka takich przypadkow. Np ostatnimi czasy Miter Furax ktory byl wyrzucony z gildii bo chcial zrobic PA czy cos ( nie do konca wiem o co chodzilo ale gadalem z nim i cos w tym stylu wspominal ). Bylo jeszcze kilka takich sytuacji ale nie bede ich tu wymieniac. Nasza przyszlosc lezy w rekach 40 lvli ktorym to mozna sprzedac itemki z huntow a pomysl, jezeli ludzie przestana grac to komu sellowac itemy tak zeby expienie sie zwracalo. Jezeli niema kasy to co robic dalej? Nawet na PA nie dalo by sie zarobic jesli nikt by nie gral tylko sami znajomi znajomych itd.
PS. Sry za chaotycznosc mojego posta ale... pisalem z serca :D no i dopiero co wstalem :/
Maxxonek
09-07-2006, 12:32
Oprocz jakiegos Renaulta z Iridii ktory nazwal Draza i Urba debilami
Perraulta. Przeczytaj chociaz dobrze nick co?
Nie, lepiej wrocic na piekna Azure, na ktorej dostane hunta u Wanted za to, ze mieszkam w Sulechowie _/
@Maxxonek
Po co mam czytac nick jakiegos palanta z innego servera ktory sie wpieprza w nie swoje i nazywa innych debilami? Hmmm?
@Maxxonek
Po co mam czytac nick jakiegos palanta z innego servera ktory sie wpieprza w nie swoje i nazywa innych debilami? Hmmm?
Heh look to;)
"
Oj Franco Franco. Albo jestes slepy albo nie umiesz czytac. Gdzie tu masz jakies wyzwiska"
A ty mi mowisz ze nie ma wyzwisk a sam ludzi wyzywasz od palantow.To ze chlopak gra na innym servie to nie znaczy ze nie ma prawa tu sie tak samo jak TY wypowiadac.Zreszta sam napisal ze kiedys tu gral.
Wiec nie czepiaj sie ludzi jak mozesz
Franco
dawid mag
09-07-2006, 14:45
lol^^^ niemoge draz a ty ilu mialesi ownerow bo dochodzily mnie suchy ze nawet do 10 gralo bo wiesz mam kolegow (moze nieautentyczne zrodlo)
kazdy wie ze ty masz ownerow tera moze juz nie ale miales smiejesz sie na nowch servach ze ma sie 5 ownerow ty powinnesi isici na nowy server czy ty nieumisz czytac !!!!?? widzisz co ludzie pisza oni cie niechca na azurii odsprzedaj postac albo zamieni sie i idzi na inny server bo to tylko jedny sposob dzieki ktoremu bedziesz mial spokoj :evul: ludzie sie z ciebie zbijaja w kazdy sposob mysilisz ze masz respekt?? lol szkoda ze niema czegos takiego na tibi ze mozesz przegladac oczym ludzie gadaj bys sie dowiedzial 60% (ktorzy gadaj o tobie ) maja z ciebie z lewe na calego i cie nieszanuja ja na twoim miejscu bym se zrobil nowe konto i gral tak zeby ludzie niewiedzieli kim jestes ludzie cie niechca na azurii co ty tu robisz wogule?? przez takich jak ty Polacy uwazani sa za lamy i przez twoja gildie Wanted leader gildi i pozwala boty uzywac wogole powiedz mi co to za gra z botem tibia jest dla przyjemnosci nie dla gry zeby jak maszyny expici tak jak eternal on expi jak maszyna a nie dla przyjemnosc ja moge se zrobici postaci i mieci max 10 lvl ale bedzie mi sie przyjemnie gralo a gra dla expienia nie dla przyjemnosci traci kilmat
Drazharm
09-07-2006, 14:51
Perraulta. Przeczytaj chociaz dobrze nick co?
Nie, lepiej wrocic na piekna Azure, na ktorej dostane hunta u Wanted za to, ze mieszkam w Sulechowie _/
Wsie typu Olecko, Sulechow itp maja prawo bytu do czasu. Shanoz i sathan udowodnili, ze nic nie robia poza PA zeby za rl kase sprzedac i miec na ziolo, a ze cala reszta powiatu stoi za nimi murem to wszyscy z urzedu huntowani.
a propos gildy Minavanda i kolesi odnosnie ich PA:
Sir Artea Special Force of the Devastation
Jul 08 2006, 18:11:56 CET Killed at Level 102 by Drazharm and by a giant spider
edit: bzdur splodzonych przed dawidka i innych jego pokroju nawet komentowac nie bede
dawid mag
09-07-2006, 14:56
draz jak ludzie ci maja uwiezyci w to co mowisz jak ty niemasz respekto juz dawno to udwodnij to (tera ci chce pomoc) sproboj pokazaci a nie ktos cie pyta (nawet 8 lvl) where dp a ty nic niemowisz jakby trudno ci bylo pokazac bo co on jest n00b ?? nieeeeeeee on jest newbie !!!!! a newbie i n00b to co innego i ty sie sam stajesz tym kogo nazywasz bo n00by sa takie gupie pokazuje sie trudno tak odpowiedzieci??
a jeszcze jedno
ty mysilisz ze co ty sie najwiecej liczysz z urbexxem nie kazdy liczy sie tak samo na azurii poczatkujacy od 2 lvl do nieskonczonosc lvl i jak taki lvl 2 powie ze niechce czegos to nie ze jest n00bem tylko sie go sucha niebedzie na azurii tak jak ty chcesz bo sami ja zniszczyliscie i juz jej nienaprawicie za zadne skarby
@Drazharm
Sulechów jest miastem frajerze jeden jak nie wiesz to się nie odzywaj na ten temat, myślisz że masz lvl to wsyzstko możesz i kiedyś się przeliczysz i skończysz jak śmieć.
Drazharm
09-07-2006, 15:40
@Drazharm
Sulechów jest miastem frajerze jeden jak nie wiesz to się nie odzywaj na ten temat, myślisz że masz lvl to wsyzstko możesz i kiedyś się przeliczysz i skończysz jak śmieć.
Gmina Sulechów to gmina wiejska w województwie lubuskim, w powiecie zielonogórskim. W latach 1975-1998 gmina położona była w województwie zielonogórskim.
Siedziba gminy to Sulechów.
Według danych z 30 czerwca 2004, gminę zamieszkiwały 26 324 osoby.
Województwo: lubuskie
Powiat: zielonogórski
Rodzaj gminy: wiejska
Wójt : Ignacy Odważny
zal.pl
Maxxonek
09-07-2006, 16:13
Z tego co wiem Ignacy Odwazny jest burmistrzem Sulechowa. Ale dobrze, ze Ty wiesz lepiej _/ Hmm..stoja murem za Shanozem i Sathanem? A Magic Mix aka Mixser? Za to, ze jest jego kolega ;o Mix nigdy sie nie udzielal na forum i raczej nie bronil Shanoza czy Sathana ;o A swojego czasu o ile mnie pamiec nie myli tez stales za Shanozem ;o Tylko jak wiemy - kobieta zmienna jest.
@Saxe
To, ze ktos gra na innym serverze nie znaczy, ze nie moze sie interesowac innymi, tymbardziej ze tam gral.
Mentosek_2005
09-07-2006, 16:24
@Dawidek
Nie wiesz co to są znaki interpunkcyjne ? :S
dawid mag
09-07-2006, 19:31
@Dawidek
Nie wiesz co to są znaki interpunkcyjne ? :S
offtop :ej mam pytanie ty masz cos z swoja płcią ?? niepodoba ci sie? a moze jestes tranzwestya
a Tak wogule niepisz of topow
a draz i urbexx odejda to ludzie beda zyli jak w niebie
Mieszkam w Sulechowie i uczyłem się na Wosie o moim mieście i jestem w 100% pewien, że to jest miasto, nie wiem skąd ty te dane bierzesz ale to twoja sprawa.
Góral_666
09-07-2006, 22:52
Region Greater London
Burmistrz Ken Livingstone
Powierzchnia 1579 km²
Położenie 51°30' N
00°06' W
Populacja (2005)
- liczba ludności 7,5 mln
- gęstość 4697 os./km²
- aglomeracja 12 - 14 mln
A oto wioska Drazharma
to kozaku przyjedz do Sulechowa zobaczymy ;)
Artykuł z wikipedi
Drazharm
Drazharm gracz tibi z serwera Azura, jest on Royal Paladinem. Jest Leaderem gildi "Wanted" którzy robią PA (power abusing) przeciwko nim jest gildia Defenders of Fangorn. Wielu osób go nienawidzi ale niektórzy uwielbiaja.
^.-
Podpieranie się Wikipedią jest ryzykowne- naście dni temu słyszałem gdzieś, albo czytałem, że nawet jej pomysłodawca, po wytoczeniu mu przez osoby, które przejechały się na danych stamtąd, kilku procesów, nie poleca jej, jako źródła pewnych, sprawdzoncyh informacji.
Swoją drogą, po wpisaniu w google hasła "Sulechów", na pierwszym miejscu wyskakuje Urząd Miasta i Gminy Sulechów (www.sulechow.pl)- to rozwiewa chyba wszystkie i tak niepotrzebne spekulacje. Na marginesie, w latach siedemdziesiątych powstała w Bieszczadach wieś zamieszkała niemal wyłącznie przez zmęczoną miejskim żywotem inteligencję, mająca więcej profesorów na kilometr kwadratowy, niż Warszawa, czy Kraków, dlatego też uważam ocenianie ludzi po wielkości miejscowości, w jakiej mieszkają, za dowód ignorancji, głupoty i niczego ponad to.
Ps. Oto informacja z Wikipedii (siedemnaste miejsce w google- Draz musiał kilka wcześniejszych wyników ominąć, żeby do tego dotrzeć):
"Sulechów to miasto w woj. lubuskim, w powiecie zielonogórskim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Sulechów. W latach 1975-1998 miasto administracyjnie należało do woj. zielonogórskiego.
Początki miasta sięgają czasów pierwszych Piastów. Sulechów wchodził w skład państwa Mieszka I. W XII wieku przeszedł pod władanie Księstwa Głogowskiego. (...)"
Całość tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Sulech%C3%B3w
Dziwny zbieg okoliczności, że oto na przestrzeni kilku godzin zmieniono wpis i Sulechów awansował ze wsi na miasto i jeszcze dorobił się tysiącletniej historii ;)
Maxxonek
10-07-2006, 03:50
O prosze, coz za zbieg okolicznosci ;o Czyli jednak miasto? Patrz, a juz myslalem ze wies. Myslalem, ze Draz wie lepiej od samych mieszkancow ;<
z tego co wiem najwieksze pa to wlasnie wy sialiscie zawsze,siejecie i zapewne bedziecie siali wiec troche ten post jest.......zalosny
Drazharm
10-07-2006, 10:13
zapewne to cie zabil knight solo
@Maxxonek / Franco
Ta dobra, moze i koles gral nie wnikam, ale jak ktos pisze "Siema, ten ten i ten to je***e debile i k***y ruskie, nara" to dla mnie jest zwyklym palantem, tymbardziej ze nie wnosi nic nadzwyczajnego do tematu.
@Veers
A kto tu kogos ocenia po miejscowosci w jakiej mieszka?
EDIT: No dobra, w zasadzie mowienie ze all co sa z Sulechowa stoja po stronie Sathana/Shanoza to jest w pewnym sensie ocenianie po miejscowosci :P
@Veers
A kto tu kogos ocenia po miejscowosci w jakiej mieszka?
EDIT: No dobra, w zasadzie mowienie ze all co sa z Sulechowa stoja po stronie Sathana/Shanoza to jest w pewnym sensie ocenianie po miejscowosci :P
Jak to Drazio napisał, "Wsie typu Olecko, Sulechow itp maja prawo bytu do czasu. "- nie jest to generalizowanie i ładowanie wszystkich do jednego wora? W miejscowościach, jak Olecko, czy Sulechów, Tibia cieszy się sporą popularnością a więc, jeśli odsetek, choćby niewielki, graczy robi coś, albo popiera kogoś, to i tak uzbiera się większa grupka, ale to jeszcze nie powód, żeby ganiać człowieka za to, gdzie mieszka. Argumentowanie tego tym, że "cała wieś stoi murem" za kimś, jest nadużyciem i dość nieudolnym szukaniem usprawiedliwienia dla swojej niechęci, która niestety przekłada się na huntowanie sporego grona graczy, bo nawet jeśli są ludzie, którzy nie "stoją murem", to dla chcącego nie ma nic trudnego i Draz znajdzie pretekst, żeby tych, których chce, pod murem postawić.
Norrrmalnie drugi Wujek Cięta Riposta!
frances111
10-07-2006, 15:54
@Maxxonek / Franco
"Siema, ten ten i ten to je***e debile i k***y ruskie, nara" to dla mnie jest zwyklym palantem, P
ban za bluzgi
Hail Azura
Stary patrz co piszesz zeby Drazharm i Urbexx uzywali macro to by zadnen z nich nigdy nie padl!!!
P.S
Przedstaw sie wogle kim jestes a nie piszesz takie glupoty
Veroslan
10-07-2006, 20:21
noobku to nie jest mc nawet nie wiesz jak to sie nazywa... a z kąd ty mozesz wiedziec, ze oni graja na aim botach?? znasz wszystkich i patrzysz im w kompy?
masz cos dziwnego z głowa... a może jestes zazdrosny, ze oni maja bota a ty nie, bo nie umiesz znależć? a dla twojej wiadomości MC=Multiclient:D
a jak bys nie był noobkiem i jak tam ktos chciał newbe, to wiedział bys ze macro to było używane jakies 5 update temu, teraz to jest stare i nie użyteczne.
Dirk Pitt
10-07-2006, 20:31
... "dobre kłamstwo jest jak magiczne zaklęcie..." A.Hitler
Veroslan
10-07-2006, 20:49
... "dobre kłamstwo jest jak magiczne zaklęcie..." A.Hitler
Ludzie.... może uznajmy ta gre jako gre, a nie mi tu cytujesz hitlera!! nie uważasz, ze to jest nie na miejscu?? bo hitler mordował 100000 ludzi a draz choc by ujeal 2mln noobow to by nikomu nic nie zrobilo chyba ze jakis debil wpieprzył wy starej krzesłem
Dirk Pitt
10-07-2006, 21:59
Ludzie.... może uznajmy ta gre jako gre, a nie mi tu cytujesz hitlera!! nie uważasz, ze to jest nie na miejscu?? bo hitler mordował 100000 ludzi a draz choc by ujeal 2mln noobow to by nikomu nic nie zrobilo chyba ze jakis debil wpieprzył wy starej krzesłem
..."Kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą ..." - Joseph Paul Goebbels
Drazharm
10-07-2006, 23:31
Jak to Drazio napisał, "Wsie typu Olecko, Sulechow itp maja prawo bytu do czasu. "- nie jest to generalizowanie i ładowanie wszystkich do jednego wora? W miejscowościach, jak Olecko, czy Sulechów, Tibia cieszy się sporą popularnością a więc, jeśli odsetek, choćby niewielki, graczy robi coś, albo popiera kogoś, to i tak uzbiera się większa grupka, ale to jeszcze nie powód, żeby ganiać człowieka za to, gdzie mieszka. Argumentowanie tego tym, że "cała wieś stoi murem" za kimś, jest nadużyciem i dość nieudolnym szukaniem usprawiedliwienia dla swojej niechęci, która niestety przekłada się na huntowanie sporego grona graczy, bo nawet jeśli są ludzie, którzy nie "stoją murem", to dla chcącego nie ma nic trudnego i Draz znajdzie pretekst, żeby tych, których chce, pod murem postawić.
Norrrmalnie drugi Wujek Cięta Riposta!
Pewnego dnia z rana psy szczekaly inaczej niz zwykle, bylo to zapowiedzia wielkiej rewolty Sulechowa. Shanoz z Sathan glosili na forum ze cuda niwidy nadchodza i cale Wanted bedzie owned. Wszystkie nooby z Sulechowa oglosily ich bohaterami i szybko wstapilo do ich skazanej na sukces gildy. Niestety pucz sie nie udal, a wszyscy rewolucjonisci sie zdemaskowali.
Co do `cała wieś stoi murem`, spojrz na Aldore. Tam kazdy spoza Olecka jest traktowany jako obywatel drugiej kategorii.
Co do Notopa, gosc nie ma pojecia co sie dzieje na Azurze, a za mna nie przepada wiec smaruje glupoty. Pamietam jak jeszcze bylem z nim (Haotaru Tamoe) i Darkbraverem na necro, kolo lvla 35 bylismy. Notop nie pokazal skull staffa, ktory wypadl, a ze byl w Anno Domini to mu moglismy naskoczyc. Pare miechow pozniej go przerobilem na world-trade i od tamtej pory smaruje ile moze na moj temat.
Pewnego dnia z rana psy szczekaly inaczej niz zwykle, bylo to zapowiedzia wielkiej rewolty Sulechowa. Shanoz z Sathan glosili na forum ze cuda niwidy nadchodza i cale Wanted bedzie owned. Wszystkie nooby z Sulechowa oglosily ich bohaterami i szybko wstapilo do ich skazanej na sukces gildy. Niestety pucz sie nie udal, a wszyscy rewolucjonisci sie zdemaskowali.
"Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci przytyczka ani klapsa.
Nie powiem nawet pies cię je..ł,
Bo to mezalians byłby dla psa."
Julian Tuwim
Co do `cała wieś stoi murem`, spojrz na Aldore. Tam kazdy spoza Olecka jest traktowany jako obywatel drugiej kategorii..
Azura to nie Aldora, a dyktat Sulechowa jest tu tak prawdopodobny, jak najazd kosmitów.
Dirk Pitt
11-07-2006, 00:49
" ... Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana ... " - Napoleon Bonaparte
Raul de Azura
11-07-2006, 01:19
nie bylo mnie 3 dni a tu takie zaskoczenie. W pierwszych wersach Draz juz wspomnial o mnie :). a tak na powaznie to Aleksy jestes w moich oczach co najwyzej smieszny. Tytul topicu smieszy mnie jeszcze bardziej. "odbudowa servera", "koniec PA" - sam chyba nie wierzysz w to, co mowisz, ale jednego Ci zazdroszcze... umiejetnosci przekonywania innych do siebie. A glupie Drazoludki jak pieski lataja za Toba. Na Tibia.com dales posta:
Originally posted by Drazharm on 09.07.2006 17:13:01:
> tegax = thief = dof
zlodziej zlodziejowi wypomina? moze zazdrosc, ze potrafil ukrasc wiecej niz Ty kradles od slabych i naiwnych? On moze sie szczycic bo okradl wielkie Wanted, a Tobie zalezalo tylko na noobkach, ktorzy pol roku zbierali na premmy. Zapewne nie odpowiesz na powyzsze pytanie, zeby nie rozgrzebywac starych brudow i je jak najszybciej zatuszowac. Dla niektorych wykreowales sie na gwiazde azury, gratulacje ale dla niektorych bedziesz zawsze thiefem i tego nie zmienisz. Powodzenia w budowaniu nowej, wielkiej Azury. A koniec PA moze nastapic tylko pod 1 warunkiem - ze Copy zmienia azure na non-pvp. 3maj sie
Raul de Azura
11-07-2006, 01:31
Wsie typu Olecko, Sulechow itp maja prawo bytu do czasu. Shanoz i sathan udowodnili, ze nic nie robia poza PA zeby za rl kase sprzedac i miec na ziolo, a ze cala reszta powiatu stoi za nimi murem to wszyscy z urzedu huntowani.
a propos gildy Minavanda i kolesi odnosnie ich PA:
Sir Artea Special Force of the Devastation
Jul 08 2006, 18:11:56 CET Killed at Level 102 by Drazharm and by a giant spider
edit: bzdur splodzonych przed dawidka i innych jego pokroju nawet komentowac nie bede
o.O dopiero co zlookalem tego posta, radzilbym Ci zagadac z Glimlim, zeby zamknal a najlepiej wymazal poprzedni topic z azury bo tam jest Twoj adres... uwierz mi dla nas nie jest problemem odwiedzic Cie w domu i wbic Ci kose w plecy, wlasnie za obrazanie miasta w tym, naszych kolesi
Drazharm
11-07-2006, 01:59
o.O dopiero co zlookalem tego posta, radzilbym Ci zagadac z Glimlim, zeby zamknal a najlepiej wymazal poprzedni topic z azury bo tam jest Twoj adres... uwierz mi dla nas nie jest problemem odwiedzic Cie w domu i wbic Ci kose w plecy, wlasnie za obrazanie miasta w tym, naszych kolesi
hahahaha sulechow to zabita dechami wiocha w ktorej psy dupami szczekaja i takie lamusy jak ty i twoi kolesie sie rodza bo brak kasy na skrobanki. czekam.
Skoro jestes taki odwazny to idz i go kuurwa zabij gangsterze. Tak my przyjedziemy do ciebie i ci wjebiemy kose w plecy za to ze powiedzilaes na nasze miasto wioska. Oczywiscie. A co do tego posta z adresem lepiej niech gimli skasuje bo pamietam jak swego czasu trea~ mowil ze zabije draza jak tylko dostanie jego adres za to ze draz obrazal jego konajaca matke wiedziac o tym ze ma ona jeszcze kilka dni zycia. Jak czuje gleboka nienawisc to przyjedzie bo to faktycznie jest powod takze drazito kup se glock'a.
Drazharm
11-07-2006, 02:09
Skoro jestes taki odwazny to idz i go kuurwa zabij gangsterze. Tak my przyjedziemy do ciebie i ci wuwielbiam jeść bananyiemy kose w plecy za to ze powiedzilaes na nasze miasto wioska. Oczywiscie. A co do tego posta z adresem lepiej niech gimli skasuje bo pamietam jak swego czasu trea~ mowil ze zabije draza jak tylko dostanie jego adres za to ze draz obrazal jego konajaca matke wiedziac o tym ze ma ona jeszcze kilka dni zycia. Jak czuje gleboka nienawisc to przyjedzie bo to faktycznie jest powod takze drazito kup se glock'a.
ludzie stosuja socjotechniczne zagrania od udawania plci przeciwnej po opowiadanie, ze sa smiertelnie chorzy(vide Sandra Mab)czy ze im rodzina umiera(vide Trevelyan) zeby wami manipulowac i wychodzi im to bez problemu jak widac :D
jak nie masz 100% pewnosci, ze gosc mowi prawde to podchodz do tego z dystansem
Skoro jestes taki odwazny to idz i go kuurwa zabij gangsterze. Tak my przyjedziemy do ciebie i ci wuwielbiam jeść bananyiemy kose w plecy za to ze powiedzilaes na nasze miasto wioska. Oczywiscie. A co do tego posta z adresem lepiej niech gimli skasuje bo pamietam jak swego czasu trea~ mowil ze zabije draza jak tylko dostanie jego adres za to ze draz obrazal jego konajaca matke wiedziac o tym ze ma ona jeszcze kilka dni zycia. Jak czuje gleboka nienawisc to przyjedzie bo to faktycznie jest powod takze drazito kup se glock'a.
Widzisz Raul to co tu jest napisane to prawda taki cwany jestes to idz i to zrob a nie na forum umiesz sie tylko wypowieadac i bluzgac!!!!!!!!
Drazharm
11-07-2006, 02:16
Widzisz Raul to co tu jest napisane to prawda taki cwany jestes to idz i to zrob a nie na forum umiesz sie tylko wypowieadac i bluzgac!!!!!!!!
Raul to 15 letni dzieciak, ktoremu nawet matka daje lyzke do obiadu zamiast noza zeby sie nie pokaleczyl, a on mi to bedzie opowiadal, ze mi wj.ebie kose. :D
Do tego adres ktory maja od franca nie jest poprawny. Smiechu co nie miara.
ludzie stosuja socjotechniczne zagrania od udawania plci przeciwnej po opowiadanie, ze sa smiertelnie chorzy(vide Sandra Mab)czy ze im rodzina umiera(vide Trevelyan) zeby wami manipulowac i wychodzi im to bez problemu jak widac :D
jak nie masz 100% pewnosci, ze gosc mowi prawde to podchodz do tego z dystansem
jak nie masz 100% pewnosci ze gosc mowi nie prawde to podchodz do tego z dystansem
Widziales jego makte?
Tosik Tepek
11-07-2006, 10:39
hahahaha sulechow to zabita dechami wiocha w ktorej psy dupami szczekaja i takie lamusy jak ty i twoi kolesie sie rodza bo brak kasy na skrobanki. czekam.
Jak Twój dom tak wygląda to przykro mi !! I to Ty zachowujesz się jak 15 letni dzieciak który ma kompleksy ! Wnioskuję, że Ty wszystkich w domu nie masz, jak tak się zachowujesz? :):baby:
Pozdrawiam, Tosik B)
dawid mag
11-07-2006, 11:00
noobku to nie jest mc nawet nie wiesz jak to sie nazywa... a z kąd ty mozesz wiedziec, ze oni graja na aim botach?? znasz wszystkich i patrzysz im w kompy?
masz cos dziwnego z głowa... a może jestes zazdrosny, ze oni maja bota a ty nie, bo nie umiesz znależć? a dla twojej wiadomości MC=Multiclient:D
a jak bys nie był noobkiem i jak tam ktos chciał newbe, to wiedział bys ze macro to było używane jakies 5 update temu, teraz to jest stare i nie użyteczne.
z kad wiem no np: widzialem raz draza a po drugie draz na mc(ja nazywam to mc niewiem jak to sie nazywa bo tego nieuzywam ale ty napewno wiesz)
tez by dedl wy mysilicie ze jak mc sie ma to nigdy niededniesz to dostani serie sd odrazu sie wylozysz n00bki jestesicie gralisicie (zakazne slowo ) na ots ?? bo tam nigdy niepadniesz a po drugie draz wedulg mnie to taka lama wiekszasc ludzi na azurii go nieszanuje (z tego co ja wiem) i draz kiedys padnie duzo razy i przegra swoja wojne wtedy sie przzeniose na ten server i go dobije (moje marzenie zeby draz zaliczyl rooka) od nowa
dawid mag
11-07-2006, 11:04
Raul to 15 letni dzieciak, ktoremu nawet matka daje lyzke do obiadu zamiast noza zeby sie nie pokaleczyl, a on mi to bedzie opowiadal, ze mi wj.ebie kose. :D
draz niewiedzialem ze ty takie maniery znasz ^^^ jest zupe(ogorkowa nozem) ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brawo dla draza jest jak chuck norris je nozem zupe :D (niezedytowalem postu bo zaduzo tam napisane) raul rozwali cie jak chce (chociaz nieumie jesci nozem zupy) ale cie rozwali draz my tu w darlowie mamy z kolegami mini club i jak twoje wypowiedzi czytamy to mama moja nas przeciebie wygania nadwor bo tak sie zesimiechu zdzieramy
Góral_666
11-07-2006, 11:09
Drazharm frajerze nie znasz Raula to skad wiesz ile ma lat?
Taki kozak to wpadnij do Sulechowa to zobaczysz czy to wiocha,
albo nie, zostan w swoim Londynie i sie nie przyznawaj ze jestes Polakiem, bo u nas w kraju takich oszołomów nie brakuje X(
@drazharm
Brak mi słów na twoje wypowiedzi. Gimli Bana mu!!!!!!!
Raul de Azura
11-07-2006, 12:04
a Ty masz 22 czy ile tam lat i naciagasz sie na prowokacje 15-latka.
a Twoje teksty sa na poziomie nalesnika "cytat mebiego"
@do tych co mowia,ze ja bluzgam:
- czy w moich 2 postach bylo jakies cenzurowane slowo? to tylko prawda o Drazie, ktory wypomina Tegaxowi ze okradl Wanted a sam jest ZLODZIEJEM !
co do moich(w sumie naszych) 15 lat, zalosne, ale tak jest zawsze...nie potrafisz nic wymyslec tylko czepiasz sie wieku albo rodzicow.
a szczerze... to popatrz w lustro, u nas w sulechowie to nawet 15-latkowie jak widza takiego frajera, to go z miejsca bija ;]
dawid mag
11-07-2006, 12:20
LUDZIE !!!!!!! DOSTALEM OLSINIENIA ROZUMIEM POSTA DRAZA ON MUWI KONIEC WOJNY DRAZ I UBREXX ODHODZA Z TIBI czyz nie tak>?????
draz zegnamy cie i zyczymy polamania nog i niewrocenia do tibi (z powazaniem dax spadaj)
Drazharm frajerze nie znasz Raula to skad wiesz ile ma lat?
Taki kozak to wpadnij do Sulechowa to zobaczysz czy to wiocha,
albo nie, zostan w swoim Londynie i sie nie przyznawaj ze jestes Polakiem, bo u nas w kraju takich oszołomów nie brakuje X(
Jak umiesz tylko bluzgac "Drazharm frajerze" to pobluzgaj tak do straych jak potrzafisz, bo tylko umisze to chyba na forum robic!!!??
a Ty masz 22 czy ile tam lat i naciagasz sie na prowokacje 15-latka.
a Twoje teksty sa na poziomie nalesnika "cytat mebiego"
@do tych co mowia,ze ja bluzgam:
- czy w moich 2 postach bylo jakies cenzurowane slowo? to tylko prawda o Drazie, ktory wypomina Tegaxowi ze okradl Wanted a sam jest ZLODZIEJEM !
co do moich(w sumie naszych) 15 lat, zalosne, ale tak jest zawsze...nie potrafisz nic wymyslec tylko czepiasz sie wieku albo rodzicow.
a szczerze... to popatrz w lustro, u nas w sulechowie to nawet 15-latkowie jak widza takiego frajera, to go z miejsca bija ;]
Raul to moze napiszesz ile masz latek jak nie jestes 15-letnim "szczeniakiem"
Widac ze chcesz tyrac ludzi ale cos ci to nie wychodzi bo narazie sam jestes tyrany chyba co nie??
Dobra, ja juz nie mam sily do tematow o Azurze, piecze nad tym i innymi tematami o naszym wspanialym serwerze przejma mam nadzieje inni moderatorzy, bo cokolwiek ja bym tutaj zrobil to bede posadzany o stronniczosc, a banowanie ludzi z wlasnej gildii tez do przyjemnosci nie nalezalo. Enjoy ;)
Raul de Azura
11-07-2006, 13:02
Raul to moze napiszesz ile masz latek jak nie jestes 15-letnim "szczeniakiem"
Widac ze chcesz tyrac ludzi ale cos ci to nie wychodzi bo narazie sam jestes tyrany chyba co nie??
po Twoim tekscie mozna wywnioskowac, ze miales problemy ze zdaniem egzaminu gimnazjalnego bo tam najwiekszy nacisk kladzony jest na czytanie ze zrozumieniem.
co do wieku... zalezny, ktory owner (gralem z bratem)
po Twoim tekscie mozna wywnioskowac, ze miales problemy ze zdaniem egzaminu gimnazjalnego bo tam najwiekszy nacisk kladzony jest na czytanie ze zrozumieniem.
co do wieku... zalezny, ktory owner (gralem z bratem)
niewazne ty sie wypowiadasz na forum wiec ciebie sie pytam o wiek!!:D
P.S
Raul zgasilbym cie ale gowno sie nie pali:p
Maxxonek
11-07-2006, 13:46
Wszystkie nooby z Sulechowa oglosily ich bohaterami i szybko wstapilo do ich skazanej na sukces gildy.
Czyli ja nie jestem noobem? Ok. To teraz wytlumacz mi motyw Magic Mixa, ktory jest hunted przez Twoich "wafli" aka Ventara za "Sulechow", a nigdy nie byl w gildii z Shanozem i nigdy nie pisal nic na forum na ich temat.
Raul de Azura
11-07-2006, 14:08
niewazne ty sie wypowiadasz na forum wiec ciebie sie pytam o wiek!!:D
P.S
Raul zgasilbym cie ale gowno sie nie pali:p
c`mon baby. Lets dance!
Góral_666
11-07-2006, 14:22
Ale Drazharm sobie przypału narobiłes B)
Najwyzsza prawda
11-07-2006, 14:43
Znowu kolejny temat gdzie wszyscy jada po Wanted.Ludzie jak wam sie Wanted nie podoba to zrobcie cos z tym a nie tylko placzecie na forum.
Wiekszosc z was to sa zwykle tchorze ale czego chciec od gosci jak 3 z Wanted jest online 2 ma pzeta a Dofu 8 lognietych i Dof sie nie bije tylko po kolei logi daje i nie bylo tak ze reszta na noobach z WAnted bylo tylko 3 i cala potega dofu all prawie sorcki logniete i sie bali no to o czym wy tu wogole piszecie.Raule i inne burczyforumowicze dajcie sobie juz spokoj idzcie na jakiegos czata jak w tibii juz nie walczycie.
Btw.Dawidek na tym forum rzadzi stary wiecej postow bo jestes dobry nie wiem czy ty tak na powaznie czy tak w kit to piszesz ale jestes dobry (najwiekszy idiota jakiego dotad spotkalem bijesz Raula i Nossa razem wzietych na glowe).
Zamiast krytykowac nasza gre na Azurze, wyrzućcie nas z servera albo przestancie na nim grac
Raul de Azura
11-07-2006, 15:25
We are the famous, We are the best, We are the Wanted and f*** the rest!
proponuje lekcje angielskiej gramatyki
Góral_666
11-07-2006, 15:27
Zamiast krytykowac nasza gre na Azurze, wyrzućcie nas z servera albo przestancie na nim grac
A zauwazyles ze prawie kazdy z dofu ma tibie gdzies i nie graja, tylko Wy - maniacy ciagle gracie, marnujecie sobie zycie.
Pograjcie sobie w piłke czy cos a nie ciagle przed kompem, no chyba ze kogos z was zmieni sharer to wtedy.
:D
Znowu kolejny temat gdzie wszyscy jada po Wanted.Ludzie jak wam sie Wanted nie podoba to zrobcie cos z tym a nie tylko placzecie na forum.
Wiekszosc z was to sa zwykle tchorze ale czego chciec od gosci jak 3 z Wanted jest online 2 ma pzeta a Dofu 8 lognietych i Dof sie nie bije tylko po kolei logi daje i nie bylo tak ze reszta na noobach z WAnted bylo tylko 3 i cala potega dofu all prawie sorcki logniete i sie bali no to o czym wy tu wogole piszecie.Raule i inne burczyforumowicze dajcie sobie juz spokoj idzcie na jakiegos czata jak w tibii juz nie walczycie.
Btw.Dawidek na tym forum rzadzi stary wiecej postow bo jestes dobry nie wiem czy ty tak na powaznie czy tak w kit to piszesz ale jestes dobry (najwiekszy idiota jakiego dotad spotkalem bijesz Raula i Nossa razem wzietych na glowe).
Tak to fakt że ten gosc jest smieszny, ale miano najwiekszego idioty tego forum nadal przypada wlasnie tobie, gratulacje bo jest sie z czego cieszyc.
Temat w ktorym wszyscy jada po wanted? To po co ów Drazharm go zakladal?
Zrob sska jak 8 osob jest z DoF'u a tylko 4 z Wanted i go opublikuj tutaj.
Idz czlowieku zrob z soba porzadek.
Dawno mnie nie bylo wiec zaczne od poczatku...
@Frances111
Ban za bluzgi, to chyba ty masz pod kopułką. Po 1 jak juz kogos cytujesz to nie tnij zdania na pół. Po 2 sam chyba nie zauważyłeś cudzysłowu.
@dawid mag
Mądrość zawarta w jego postach jest niewyobrażalna. Czy ktoś jest jeszcze za tym aby ograniczyć możliwość korzystania z internetu dla dzieci poniżej 12 roku życia?
mc (multiclient) - program umożliwiający uruchomienie dwóch lub więcej Tibii na jednym komputerze
Macro - program slużący do powtarzania pewnych czynności na komputerze, można go wykorzystać w Tibii np. do picia manafluidów, robienia run itp.
bot - program służący do oszukiwania gra. Jego funkcje zależą od tego do jakiej gry jest on zrobiony a także od tego co chce w nim umieścić programista. W Tibii za jego pomocą można automatycznie celować z run, ustawić np podnoszenie włóczni w trakcie treningu, rzucanie czarów bądz może to być zwykły lighthack.
Naucz się tego na pamięć synku...
@Raul de Azura
"nie bylo mnie 3 dni a tu takie zaskoczenie."
Czy ktoś oprócz mnie zauważył że rzeczywiście jak nie było Raula to ten temat był w miarę "spokojny" a odkąd się pojawił to zaczeło się wjeżdzanie na rodziców, na wiek, wypominanie słabej znajomości pol/ang/dowolnego j. obcego, wyzywanie od złodzieji/gwałcicieli/morderców, groźby itp?
"do tych co mowia,ze ja bluzgam:
- czy w moich 2 postach bylo jakies cenzurowane slowo? to tylko prawda o Drazie, ktory wypomina Tegaxowi ze okradl Wanted a sam jest ZLODZIEJEM !"
Faktycznie, 2 posty bez bluzgów jest to w pewnym sensie sukces. Zajrzyj może na poprzednie forum...
@Góral_666
Ostatnio aktywność Wanted bardzo spadła natomiast jeśli chodzi o DoF to jak tłumaczysz to że Pollbulle/Hegi/Sandry logują się prawie o każdej porze dnia w celu wiadomym chyba tylko im? Jak oni mogą cieszyć się wakacjami jeżeli raz na godzine się logują do Tibii?
@Azureus
Najwyzsza Prawda jest jedną z niewielu obiektywnych osób na tym forum i także jako jedna z niewielu osób gada mądrze. Nie wierzysz to poszukaj jego postów w poprzednim temacie o Azurze.
@Veers
Fajny ten wierszyk Tuwima, masz jeszcze jakies podobne? :D
@Frances111
Ban za bluzgi, to chyba ty masz pod kopułką. Po 1 jak juz kogos cytujesz to nie tnij zdania na pół. Po 2 sam chyba nie zauważyłeś cudzysłowu.
@dawid mag
Mądrość zawarta w jego postach jest niewyobrażalna. Czy ktoś jest jeszcze za tym aby ograniczyć możliwość korzystania z internetu dla dzieci poniżej 12 roku życia?
mc (multiclient) - program umożliwiający uruchomienie dwóch lub więcej Tibii na jednym komputerze
Macro - program slużący do powtarzania pewnych czynności na komputerze, można go wykorzystać w Tibii np. do picia manafluidów, robienia run itp.
bot - program służący do oszukiwania gra. Jego funkcje zależą od tego do jakiej gry jest on zrobiony a także od tego co chce w nim umieścić programista. W Tibii za jego pomocą można automatycznie celować z run, ustawić np podnoszenie włóczni w trakcie treningu, rzucanie czarów bądz może to być zwykły lighthack.
@Raul de Azura
Czy ktoś oprócz mnie zauważył że rzeczywiście jak nie było Raula to ten temat był w miarę "spokojny" a odkąd się pojawił to zaczeło się wjeżdzanie na rodziców, na wiek, wypominanie słabej znajomości pol/ang/dowolnego j. obcego, wyzywanie od złodzieji/gwałcicieli/morderców, groźby itp?
- czy w moich 2 postach bylo jakies cenzurowane slowo? to tylko prawda o Drazie, ktory wypomina Tegaxowi ze okradl Wanted a sam jest ZLODZIEJEM !"
Faktycznie, 2 posty bez bluzgów jest to w pewnym sensie sukces. Zajrzyj może na poprzednie forum...
@Góral_666
Ostatnio aktywność Wanted bardzo spadła natomiast jeśli chodzi o DoF to jak tłumaczysz to że Pollbulle/Hegi/Sandry logują się prawie o każdej porze dnia w celu wiadomym chyba tylko im? Jak oni mogą cieszyć się wakacjami jeżeli raz na godzine się logują do Tibii?
@Azureus
Najwyzsza Prawda jest jedną z niewielu obiektywnych osób na tym forum i także jako jedna z niewielu osób gada mądrze. Nie wierzysz to poszukaj jego postów w poprzednim temacie o Azurze.
@Veers
LOL? On jest jednym z najbardziej zidiocialych uzytkownikow tego forum, widzialem jego posty w poprzednim temacie i jakos nie zmienia to mojego nastawienia do tego goscia. Nie tylko ja mam zdanie o nim zle, inni tez nie popieraja jego obecnosci na tym forum juz mowie czemu. Jednym z najwiekszych powodow jest to ze gosc kozaczy jak niewiadomo kto, a boi sie powiedziec kim jest naprawde. Mowil ze byl na wielu bitwach a tymczasem ja w to nie wierze, czemu? nie znam goscia nickiem najwyzsza prawda.
A jego gadanie to jedna wielka zenada, i szkoda mi go i jego glupawych postów.
Najwyzsza prawda
11-07-2006, 16:54
Hahahahaha czekalem na taki post,ze ktos napisze ze dofowi nie zalezy na grze tylko wanted sobie zycie marnuje.
Otorz wanted jak gra to gra znaczy expi,huntuje,trenuje w pelni znaczenia slowa gra.
Dof jest 24 h online na noob charach i jak to oni tylko knuje jakby tu kogos ubic.
Teraz pomyslcie kto marnuje czas ci z wanted co graja po 2-3 godziny dziennie (oczywciscie sa wyjatki) czy ci (znaczy dof) co 24 h sa online na mainach badz noob charach i czekaja na moment zeby kogos ubic,ublizyc z noob chara badz planowac wielkie akcje.Konczy sie to oczywiscie i tak na wlogowaniu miedzy 3 a 6 rano badz jakas akcja 3 minuty przed savem servera.
Wiec nie gadajcie mi tu glupot ze dof madrzyy bo nie gra a wanted nalogowcy.
Najwyzsza prawda
11-07-2006, 17:01
Ty co mi tak jedziesz ze nicvka nie podaje-wyjasnilem w jednym poscie czemu tego nie robie i wisi mi to co o mnie myslisz.Wiele tych tzw.walecznych dofowcow mnie nie lubi bo prawda w oczy kole.Cors tez byl na poczatku uwielbiany bo pisal zle o wanted ale jak w koncu przejrzal na oczy i napisal jak jest w dofie o tych ich akcjach ,tchorzostwie i calej prawdzie to nagle stal sie wrogiem numer jeden,ale nie dziwi mnie to.
Jedno mi tylko nie daje spokoju skoro wszyscy tak wyzywaja to wanted od najgorszych to dlaczego nikt sie nie bije z nimi tylko krzyczy jeden przez drugiego wieksze brednie na forum.Skoro wszyscy sa tacy antywanted to bijcie sie z nami wyrzucie nas z serva a nie przekupy sie tu licytujecie na forum co wy to nie jestescie.Powiem wam jedno wojna jest dla prawdziwych mezczyzn a gadanie glupot zostawiam baba na targu.
Btw. moze podalbys swoj nicka bo tez nie znam tego co wpisales.
@Azureus
Tak jak ty nie znasz czlowieka o nicku Najwyzsza Prawda tak ja nie znam gościa o nicku Azureus. No dobra sory za to drobne kłamstewko...
Name: Azureus
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 19
World: Guardia
Jak widzisz nick na forum nie musi być taki sam jak w grze. Co do niego samego, jakoś nie zauważyłem aby "kozaczył" i sądze że w jego przypadku nie miało by to najmniejszego sensu. A ludzie go nie lubią właśnie dlatego że pisze prawdę. Sam też nie darze go sympatią z tego powodu że kiedyś coś napisałem, totalną błachostkę, a on się o to przypieprzył. Jednakże jest to tylko dowód utwierdzający tezę iż pozostaje on obiektywny.
@Najwyższa Prawda
To już zostało powiedziane, lecz innymi słowami...
Tak liz mu dupe saxe liz, to moze znowu nie zostaniesz przez niego pojechany jak zrobisz blad w tekscie traktujacym o twojej nieomylnosci. Pieerdolisz ze pisanie na tym forum jest ponizej twojej godnosci a kuurwa postujesz prawie caly czas.
A ty kuurwa Gimli sie nie opieerdalaj tylko naloz bana dawidowi magowi bo jego starzy chyba mieli kase na aborcje ale lekarzowi nie wyszlo i sie taki konkretyn urodzil.
@wr00n
Kup se mózg
EDIT:
Zapewne mój post jest trudny dla zrozumienia dla kogoś o tak niskim poziomie "inteligencji" jak twoja Dazo dlatego postaram się go trochę rozwinąc (post oczywiście).
Zacznijmy od tego po cóż miałbym "lizać komuś dupę" jak to określa klasa niższa. A więc... niemam najmniejszego pojęcia po co miałbym "lizać dupę" komuś kogo nawet nie znam. Oprócz tego czy mówienie iż kogoś nie darzę sympatią uważasz za "lizanie dupy"? Powiedział bym tobie także iż nie darze cię sympatią (wrecz emanuje w twoim kierunku antypatią) ale jeszcze byś mi zarzucił iż "liżę ci dupe"...
Tak, pisanie w starym temacie o Azurze było poniżej mojej godności. To jest natomiast w miarę "świeży" temat lecz wkrótce zostanie "zepsuty" przez taki element społeczeństa jak ty, Raul, może i Nosso a także ludzi waszego pokroju. Natomiast poniżej mej godności jest także wdawanie się w jakiekolwiek argumentacje z taką mentą jak ty, dlategóż wszystkie twe kolejne posty kierowane do mnie bedą przeze mnie ignorowane.
;*
O kuurwa coz za wysublimowana odpowiedz. Polecasz mi kupno mozgu bo sam takiego zakupu dokonales? Musze cie rozczarowac nie wszyscy sie rodza z dziura w glowie , ja np mam mozg od urodzenia pajacu. Widze , ze caly czas tutaj postujesz osle to ta twoja "godnosc" musi byc mocno zbrukana tym forumowym brudem. To ja ja jeszcze bardziej pobrudze pluje na ciebie suuko. Pierdolisz ze shanoz ani jednego itema z potworka nie wylootowal. I co teraz jeszcze pewnie ,ze to taka metafora. Taka ta przenosnia inteligentnie napisana jak wszystkie glupoty ktore wychodza z pod twojego "piora".
Edit
Komu ty chcesz zamydlic oczy taka gadka? Dawidowi ? bo jezeli chodzi o inteligencje to mysle ze jestescie na mniej wiecej rownym poziomie.
"Jak widzisz nick na forum nie musi być taki sam jak w grze. Co do niego samego, jakoś nie zauważyłem aby "kozaczył" i sądze że w jego przypadku nie miało by to najmniejszego sensu. A ludzie go nie lubią właśnie dlatego że pisze prawdę. Sam też nie darze go sympatią z tego powodu że kiedyś coś napisałem, totalną błachostkę, a on się o to przypieprzył. Jednakże jest to tylko dowód utwierdzający tezę iż pozostaje on obiektywny."
Jeszcze sie ponizasz mowiac ze to co napisales bylo malo znaczace. To jest wrecz ukorzanie sie przed nim. I oczywiscie mowienie komus ze wszyscy go lubia to nie jest lizanie dupy. nie dostrzegasz tego czy boisz sie do tego przyznac?
A i co do emanowania to od ciebie emanuje zapach gowna. Bardziej szczegolowo mowiac jeebie ci z ryja. Wydaje mi sie ze dzieje sie tak z powodu twojego brazowego jezyka.
lubie smalec
11-07-2006, 17:47
lol o co chodzi z ta rzodkiewka? na PW plx.
Raul de Azura
11-07-2006, 17:49
Saxe o *** Ci chodzi? Najechalem na Draza i tylko na niego bo nazywa Tegaxa zlodziejem, a on kim jest? Nie wiesz chlopie o wielu sprawach a udzielasz sie jak prostyt*tka. Nikogo wiecej tu nie jechalem, dopuki nie zaczeli sie mnie czepiac, bo jako jedyny niczego tu nie ukrywam. Nie podoba Ci sie moje zdanie, to trudno. Wiem, ze jestes jedna z tych osob, ktorym Drazharm swoim darem manipulacji zrobil krzywde na cale zycie ale no coz, ja nic nie poradze.
Tak to chyba jego starzy zrobili sobie krzywde na cale zycie. Krzywde w postaci niepelnosprawnego dziecka. Powiedz mi sraxe czy masz jeszcze jakies niedorozwoje oprocz umyslowego?
Góral_666
11-07-2006, 17:58
Ale filmy macie, skoro koniec wojny to po co sie rozpisywac
Raul chcesz tegpo menagera ? :p
@wr00n
Akurat zgadzam sie z Saxe w tym ze Najwyzsza prawda pisze wlasnie prawde i z tym ze jest chyba najbardziej obiektywnym uzytkownikiem tego forum.
@all
A po ostatnich postach widac ze wr00n to skonczony idiota i nie wiem co chce tym osiagnac.
@wr00n
Pewnie napiszesz teraz ze 'lize dupe' chociaz jestem anonimowy ;*
A wiec posluchaj mnie to ze jestes anonimowy wcale nie oznacza ze nie bedziesz mial zadnych korzysci z lizania dupy bo np mozesz lizac lizac i lizac a potem przestac byc anonimowym(podac nick postaci na forum) lub tez lizac lizac i lizac a potem w grze napisac czesc ja to jestem ten mr time a koles ktoremu zalizlaes ci odpisze bo bedzie mile polechtany tymi twoimi pochlebstawami i moze ci sie uda wyzebrac eq. Oczywiscie gdy mowilem do sraxe nie mialem na mysli lizania dupy w celu zdobycia eq tylko lizanie dupy w celu unikniecia krytyki. Kurde szkoda ze nie znam swojego ilorazu bo bym go podal , jak znasz swoj to go podaj skoro jestes taki bystr. A i jezeli ja jestem skonczonym idiota to ty jestes NIEskonczonym idiota.
Dirk Pitt
11-07-2006, 18:08
@Frances111
@dawid mag
@Raul de Azura
@Góral_666
@Azureus
@Veers
" ... Puste beczki i głupcy robią dużo hałasu ..." - Plutarch
@Raul
Wiem dużo więcej niż myślisz że wiem (lub niż byś chciał abym wiedział). Draz mna jakoś nigdy nie manipulował i manipulować nie będzie (bo nikt nie ma takiej władzy nade mną). Myślisz że pisze to co Draz chce abym pisał? To jesteś w błedzie (nic nadzwyczajnego). Tegaxa znam dłużej i lepiej niż ktokolwiek na tym forum i jest on jedyną osobą której nigdy nie uderze w wojnie i nawet sam Draz mnie do tego nie zmusi.
Ty nie jedziesz Draza od momentu jak nazwał Tegaxa złodziejem tylko jedziesz równo po wszystkich jak popadnie bo mają odwage sprzeciwić się DoFowej potędze!
DoFfy PoWaH!!!
Co do okradania ludzi z Pacców wiem jak to Draz robił na Eterni gdzie go Urb zabił wraz z moimi znajomymi i wiem jak to robił na Azurze na czym ucierpiała moja rodzina (Adriel, Connan itp). Jednakże przeszłość (ta daleka przeszłość) się nie liczy, liczy się teraźniejszość, liczy się przyszłość. DoF nigdy nie myślał o przyszłości (bądź myślał błędnie) a dowodem na to jest popełnianie błedu za błędem.
Pierwszym błedem było pozwolenie Wanted na "odkupienie grzechów".
Kolejnym było wypowiedzenie wojny Wanted (jakis paradoks?)
Ostatnim już błędem jest psucie normalnym ludziom zabawy i to kwilenie w męczarniach które WY nazywacie wojną!
"Nikogo wiecej tu nie jechalem, dopuki nie zaczeli sie mnie czepiac, bo jako jedyny niczego tu nie ukrywam"
Nikt nikogo się bez powodu nie czepia...
"Nie wiesz chlopie o wielu sprawach a udzielasz sie jak prostyt*tka."
Nie nazywaj mnie zawodem swojej mamy, bękarcie.
A teraz wielki finał!
"czy w moich 2 postach bylo jakies cenzurowane slowo?"
"Saxe o *** Ci chodzi?"
Czyżby koniec dobrej passy? :(
;* BuZiaczQi ;*PpPpPpPpPpPp 8* =* :PPPPPPPPPP =]]]
Royal Drakkan
11-07-2006, 18:09
http://img56.imageshack.us/img56/583/draz9to.th.jpg (http://img56.imageshack.us/my.php?image=draz9to.jpg)
:)
http://img56.imageshack.us/img56/5629/drazharm4ue.th.jpg (http://img56.imageshack.us/my.php?image=drazharm4ue.jpg)
http://img293.imageshack.us/img293/5605/osama1cx.th.jpg (http://img293.imageshack.us/my.php?image=osama1cx.jpg)
http://img293.imageshack.us/img293/2492/owneddrazharm5ys.th.jpg (http://img293.imageshack.us/my.php?image=owneddrazharm5ys.jpg)
http://img214.imageshack.us/img214/2710/pa4vg.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=pa4vg.jpg)
<wkrotce wiecej>
" ... Puste beczki i głupcy robią dużo hałasu ..." - Plutarch
"Na szczęście forum nie ma dźwięku..." - Cycofeles
Tym razem zwięźle, bo przez te upały myśleć się odechciewa.
Poważam zarówno Saxe~, jak i Raula i czego by o sobie nie pisali, obaj są moim skromnym zdaniem ludźmi z głową na karku; szkoda tylko, że jeden z nich dał się zwieść łgarstwom Drazharma. Najwyższa Prawda... nick mówi sporo, tak, jak ludzie z kompleksami wybierają sobie ksywy "wielka pyta", "penetrator", albo coś równie komicznego, tak ta postać na poparcie swoich twierdzeń ma jedynie pseudonim, który sama sobie wymyśliła.
Saxe, chciałeś jeszcze jakiś fajny wiersz Tuwima (którego, na marginesie, uważam za największego polskiego poetę)- wrzucam kolejną dawkę, tym razem nie dedykuję nikomu z tu obecnych ;)
Gdybym ja nie był poetą,
A pani nie była kobietą,
To znaczy: gdybym ja umiał
Bez obłąkania i szału
Dań składać pięknemu ciału
I takbym się wyżył, wyszumiał;
Gdybym mógł kochać bez mitu,
Bez natchnionego zachwytu,
Bez legendarnych przydatków,
Bez wahań, wzlotów, upadków,
Bez mistycznego pomostu,
Który prowadzi po prostu
Do pani (pardon!) pośladków;
Gdybym opuścić mógł z tonu
I nie zaznając katuszy
Dupie nie wmawiałbym duszy;
Gdybym z czułego szaleńca
Stał się buhajem bez ducha;
Miał znacznie mniej z oblubieńca,
A znacznie więcej z świntucha;
Pani zaś - ach! gdyby pani
Zostając przy swoich cudach
(Mówię o biodrach, o udach,
Piersiach i erotomanii,
O pani wprawie miłosnej,
O pani chuci radosnej,
O oczach - błękitnych kwiatkach -
O ustach - świeżych czereśniach -
O włosach - złocistych pieśniach -
I wzmiankowanych pośladkach),
Gdyby się pani zdobyła
Na jeszcze jedną zaletę:
Gdyby tak pani zabiła
Przewrotną w sobie kobietę,
Tę niebezpieczną panterkę,
Tę chytrą, wieczną heterkę,
To głupie, fałszywe zwierzę,
Co z każdym będzie się tarzać,
Rozkładac, tulić, obnażać,
Za wiersz czy pustą zabawę,
Za parę pończoch czy sławę,
Nawet - z miłości - powiedzmy,
Lecz w jakiś sposób bezecny,
Bo obliczony bezwiednie
W tak zwanej podświadomości
Na efekt cudzej zazdrości
Oraz korzyści powszednie;
O, gdyby pani umiała
Kochając najidealniej
Nie sądzić, że bez jej ciała
I "ekskluzywnej" sypialni
Byłbym stracony, zgubiony,
Chodziłbym błędny, strapiony,
I, że prócz pani na świecie
Na żadnej innej kobiecie
Nie znalazłbym tyle szczęścia
I takiej pełni posięścia,
I takiej upojnie - skwarnej
Rozkoszy (dość popularnej),
I ze bez pani spojrzenia
Nie ma już dla mnie natchnienia,
I że bez pani rozkraczeń
W szał wpadnę chorych majaczeń!
Że bez przychylnych jej gestów
Zapadnę w nicość i próżnię,
I odtąd juz nie odróżnię
Chorejów od anapestów;
Gdyby się pani, powtarzam,
Zmieniła nieco w tym względzie,
A ja bym się nie rozmarzał
Przy seksualnym popędzie,
To stałaby się z nas para
Ach, najszczęśliwsza w Warszawie!
Może się pani postara?
Ja także trochę się wprawię.
Lecz list się dłuży. A przeto
Kończę. Nadziei mam mało.
Bo cóż by z nas pozostało,
Gdybym ja nie był poetą,
Nie dążył ku "ideałom",
A pani nie była kobietą
tak jednolitą i całą?
A zresztą... małoż to bywa
Na świecie różnych wypadków?
Może się jednak zmienimy?
Adieu, Madame. Bądź szczęśliwa,
Kiedy się znów zobaczymy?
P.S.
Ukłony dla pięknych pośladków
Wiersz Tuwima na forum poświęconym grze online. Heh :p
@wr00n
Jak chcesz to mozesz zrobic sobie nowego chara i podac sie za mnie jak widzisz z tego takie korzysci.
A specjalnie dla Ciebie zostane anonimowy do konca.
Jak bys sie nawet dowiedzial kim jestem to pewnie nie omineloby Cie lekkie zaskocznie.
Moze mnie kiedys poznasz, ale wtedy bede zapisany w Twojej Death liscie jak w ogole kiedys odwazysz sie wyjsc z dp/temple.
Aha no i nie potrzebuje zadnego eq ani itemow ani nic za to ze przyznalem komus racje.
Jest to moje subiektywne zdanie i takie zostanie, uwazasz inaczej? Ok!
Mozesz mnie nazywac i wyzywac jak chcesz, gwarantuje Ci ze nie zrobisz tym na mnie wiekszego wrazenia. (oznacza to ze bede staral sie ignorowac Twoje zdanie)
Btw. Troche sie zastanawiam, czy jak pisales te ostatnie posty to czy byles lekko 'naspeedowany' :D
@Veers
Weź nie pisz że mam głowę na karku bo Cię jeszcze wr00n zmiesza z błotem.
Co do ~prawdy kiedyś bym napisał Najniższa Prawda (chociaż dobrze wiemy że tylko wr00n jest zdolny do robienia z siebie błazna) jednakże jest to tylko nic nie znaczący pseudonim. To czy ktoś jest obiektywny może stwierdzić w zasadzie tylko drugi obiektywny gracz. Osobiście jestem w Wanted jednakże Prawda pisze nie tylko o Dofie ale również o Wanted (i nie znaczy to że pozytywnie). Gildia jest tylko gildią, zawsze można ją zmienić, no chyba że się jest "lojalnym". Chciałbym jeszcze znać twoje zdanie o kłamstwach Drazharma, dlaczego uważasz iż takowym uległem. Drazharm napisał jakiś czas temu że Wanted niema robić PA i już sam nie pamiętam kiedy to wylotowałem jakiś item albo bp z ludzkiego ciałka.
Btw. Fajny wierszyk, można powiedzieć że odważny ;]
@wr00n
Żeby odpisywać na twe posty (które stanowią w 90% bluzgi, przekleństwa, przeinaczanie nicku - dziecinne zagranie - szkoda że rodzice ci nie wpoili chociaż odrobiny kultury) musiałbym wpierw zniżyć się do twego poziomu (jeżeli jakikolwiek sobą reprezentujesz) jednakże więcej szacunku mam dla kupki w klopie zanim spłuczę wode niż do ciebie dlatego czuj się spłukany, ludzki ekskremencie ;*
"This message is hidden because wr00n is on your ignore list. "
"wr00n Ten użytkownik jest na twojej liście ignorowanych. "
Tylko się nie rozpłacz na matczynym biuście :baby: :(
Raul de Azura
11-07-2006, 18:50
nie jade ludzi bo sprzeciwiaja sie DoFowi....
jade po nich tylko, gdy oni jada mnie, moje miasto, moich kolesi, lub tak jak Draz mydla oczy innym. Nie jestem stronniczy, mialem i mam wielu przyjaciol w Wanted pomimo, ze jestem i chce byc zawsze w DoFie. Szanuje wszystkich, oprocz 1 osoby na Azurze - rzecz jasna chodzi o Revenore`a Archimende
[QUOTE=Mr Time]@wr00n
Akurat zgadzam sie z Saxe w tym ze Najwyzsza prawda pisze wlasnie prawde i z tym ze jest chyba najbardziej obiektywnym uzytkownikiem tego forum.
@all
A po ostatnich postach widac ze wr00n to skonczony idiota i nie wiem co chce tym osiagnac.
@wr00n
Pewnie napiszesz teraz ze 'lize dupe' chociaz jestem anonimowy ;*[/QUOTE
Znam wr00na z rl i nie jest takim skonczonym idiota jak ty Mr Time wrecz przeciwnie.;) Moze ty nim jestes bo on sie przynajmniej nie ukrywa tak jak inni na tym forum zeby nie zalapac hunta na azurze.;(
P.S
wr00n musimy cos wypic bo mi sie nudzi przed kompem moze w piatek??
Wystraczy mi ze ciebie kilka razy zmieszalem z calym ziemskim syfem ktorego spora czescia sam jestes. 90% moich textow to bluzgi no to mi kuurwa powiedz w ktorej klasie jestes ze nie umiesz jeszcze oblizczac zawartosci procentowej. Jak nie umiesz to ja ci powiem jak wez sobie policz wszystkie literki a potem wszystkie literki w przeklenstwach podziel literki przeklenstwach przez sume wszystkich literek i pomnoz prezez 100% i ci wyjdzie ile kuurwa przeklenstw jest w moich textach. Dziwie sie ze drazito wzial pod swoje skrzydla takiego frajera jak ty. A moze ty robisz za papier toaletowy na meetingach wanted?
Mr time
nie cpam. Ty mnie obrazasz dlatego odpowiedam pieknym za nadobne. Juz mnie grimm probowal zabic solo ale cos chlopakowi nie wyszlo.
@Raul
Skoro nie jedziesz nikogo bez powodu to dlaczego zasłużyłem na miano prostytutki po tym jak zaledwie wyraźiłem swoją opinie w związku z ilością bluzgów w tym temacie?
@Scud
Bo i po co się ukrywać "żeby nie dostać hunta" skoro już się ma go od dawna?
Ja znam wr00na z forum i jak mnie cham ciśnie za wyrażanie opini to jest dla mnie mniej wart niż rozdeptana na chodniku guma do żucia. Może na real life jest inny, tego nie wiem... Nawet jeśli na real zachowuje się podobnie to i tak tego tu nie przyznasz gdyż:
Po1. Jest on twoim kolegą a kolegów przeważnie się broni
Po2. Ludzie zazwyczaj nawiązuja znajomości z ludzmi o podobnym usposobieniu i charakterze... Jak mówi dawne staropolskie porzekadło "muchy ciągna do gó**a" (i nie miałem zamiaru tutaj kogokolwiek urazić)
Odpowiedz równie ładnie jak wr00n to tobie też dam ignora i będziesz się musiał pogodzić z tym jak to "brązowy język" cię zniszczył na forum w sposób bardzo inteligentny po czym nie zobacze po tobie nic jak:
"Ten użytkownik jest na twojej liście ignorowanych."
Pozdrów wr00na ode mnie ;*** Buźka
Ciekawe jak to jest być totalnie ignorowanym ;]
EDIT: A i uwierz mi, prędzej DoF wygra wojne niż Mr Time będzie mieć hunta na Azurze :D
@wr00n
@all
@wr00n
Pewnie napiszesz teraz ze 'lize dupe' chociaz jestem anonimowy ;*
Kto Cie tu w ogóle wpuścił?8o Forum dla ludzi niedorozwiniętych znajduje się na www.tibia.org.pl. Weź ze sobą najwyzsze Pierdoły bo razem tam pasujecie jak mało kto.
Gimli, może zrób z tym tematem to samo co z poprzednim, bo nic się nie zmieniło. I nie dopuść na założenie kolejnego podobnego tematu, Prosze...
@Royal Drakkan
Prosze o więcej takich fotek, jednym słowem twoje dzieło jest zajebiste :D. Jak zamkną ten temat to wyślij mi na Private. Pozdrawiam, działaj tak dalej!
@ Scud
Przeczytaj posty wyzej...
Ukrywam sie miedzinnymi dlatego ze gdybym sie ujawnil, to Twoj przyjaciel znow pisalby ze 'lize dupe' i chce dostac free eq!1!!111!!!!plx!!11!
@ wr00n
Ja nie Grimm.
Przepraszam, jezeli to co napisalem urazilo Cie chociaz w malym stopniu.
Bo nie mialem takiego celu.
EDIT:
@Up
Jestem tu dluzej niz by Ci sie moglo wydawać.
Zapytam Kto Ciebie tu wpuscil, pewnie na forum (jak to ujoles) 'dla niedorozwinietych' Cie zbanowali i nie masz co ze soba zrobic.
A jak Ci sie nie podoba to przepros i wyjdz!
Jest tez opcja ze mozesz mnie zignorowac.
Wlasciwie to pewnie gowno wiesz...
Air Alli
11-07-2006, 19:05
Ehh gdy Draz wras z osobami stojącymi u jego boku pokonali w wojnie szwedow wszyscy z tego forum i oraz wikszość graczy azury miała go za wybawce,wspaniałego gracza .Jednak gdy chciał wprowadzic swoje zasady to odrazu pojawiła sie garstka ludzi która miala go za nooba a to przecież dzięki niemu mogli dalej grac na azurze.Teraz gdy Draz chce przyczynić sie do odbódowy zniszczonej wojnami azury wy znow macie go za idiote,nooba i śmiejecie sie z jego pomysłu X( Ja mam jedynie nadzieje ze Draz pokaze ze naprawdę może zmienic azure i osoby na niej grające :confused:
@offtop
Kocham tematy z Azury xDDD
@Mr Time
A ty się uspokój i przestań "lizać dupę" Scudowi i wronowi!
@All
Proponuje zakopać topór wojenny i zacząc pisać na temat bo Gimlos znowu zamknie temat na forum i się skończy Mallorca. Rzuce coś na dobry początek
Czy ktoś zauważył spadek PA na Azurze? :P
@Mr Time
A ty się uspokój i przestań "lizać dupę" Scudowi i wronowi!
@All
Proponuje zakopać topór wojenny i zacząc pisać na temat bo Gimlos znowu zamknie temat na forum i się skończy Mallorca. Rzuce coś na dobry początek
Czy ktoś zauważył spadek PA na Azurze? :P
Nie, nikt nie zauważył spadku PA. A Gimli powinien zamknąć temat.
Raul de Azura
11-07-2006, 19:20
to ja juz sie tu nie odzywam. jak ktos zarzuci jakims nalesnikiem to go skomentuje. To co chcialem to juz powiedzialem w tym temacie i przepraszam Saxe`a za ta prostytutke, ponioslo mnie
dawid mag
11-07-2006, 19:31
ty zamiast nas krytykowac pomagaj ^^ taka prwada ze ty masz pewnie 15 lvl i nas wyzywasz tchorzami wiekszosc ludzi tu ma 20+ (no chyba ze taki ty sie trafisz)
btw. Gz dla draza umie jesci nozem zupe (draz podziwiamy cie jestes najlepsz normalnie drugi chuck norris nozem zupe jesc gz!!!!!!!! ja nawet niezjadl bym dziurawa lyzka a ty nozem )
Skoro jestem ignorowany to tylko pokarze innym uzytkownikom forum jak bardzo sraxe jest glupi. Twierdzi ze zalatwil mnie w pieknym inteligentnym stlu dajac mi ignore, wow ja tez bym tak chcial. Drazito daj troche lekcji wypowiadania sie temu kretynowi na pm albo na gc jak mozesz bo az mnie krew zalewa jak widze jego glupote.
A o oto definicja wyrazu osobność bo jakw wiadomo sir scud nawiazuje ze mna osobności.( oczywiscie wg sraxe)
osobność ż V, DCMs. ~ści, blm
przestarz. «oddalenie, odosobnienie, samotność»
dziś tylko w wyrażeniu: Na osobności «na boku, na stronie, na uboczu, bez obecności osób trzecich»
Q.r.w.a znowu zmieniles adres zamieszkania.Stary jak tak dalej pojdzie to caly Londyn oblecisz z flatami bez kitu.Po drugie dostalem ten adres od Fea.Po 3 pamietasz sytuacje jak Link do ciebie wpadl.Otworzyla twoja mama bodajze i powiedziala ze ciebie nie ma.Juz odchodzili i uslyszeli jakos stukot o sufit czy cos takiego wtedy ty wyskoczyles i ich zaprosiles.Boisz sie az tak bardzo ludzi czy co.Nie kumam stary jak bum cyk zreszta to nie moja sprawa
Anyway-ludziska wy tak duzo tu piszecie ze nie bylo mnie 1 dzien a juz 5 stron wprzod jest te forum.Bez kitu sam sie juz gubie.
Franco
Ty co mi tak jedziesz ze nicvka nie podaje-wyjasnilem w jednym poscie czemu tego nie robie i wisi mi to co o mnie myslisz.Wiele tych tzw.walecznych dofowcow mnie nie lubi bo prawda w oczy kole.Cors tez byl na poczatku uwielbiany bo pisal zle o wanted ale jak w koncu przejrzal na oczy i napisal jak jest w dofie o tych ich akcjach ,tchorzostwie i calej prawdzie to nagle stal sie wrogiem numer jeden,ale nie dziwi mnie to.
HAHA, to zes dowalil, od kiedy Cors zaczal grac w Tibie po pijaku, nigdy specjalnie kochany nie byl, czesto robione byly specjalne kanaly bez naszego wspanialego bohatera. A dopoki sam z DoF nie odszedl, to mimo ze byl naszym najwiekszym troublemakerem, to bronilismy go jak najlepiej potrafilismy. Glownie z jego powodu rozpoczela sie przeciez pierwsza wojna przeciwko Wanted, a sam Draz dziwil sie ze chcemy, cytuje "chronic takiego idiotę".
@Saxe
Najwyzsza prawda odpowiednio sprowokowany pokazal jak wysoki jest poziom jego kultury i zarobil swoimi wulgaryzmami na bana. W jednym z serialow ( tematow ) o Azurze, nie pamietam juz ktorym. Poza tym, probuje grac role obeznanego z sytuacja w kazdej z gildii na Azurze, a jak widac przy DoF calkowicie mu to nie wychodzi. Trudno szanowac takiego 'miszcza'.
@topic
Do ludzi ktorzy prosza mnie o roznego rodzaju interwencje jako moderatora - przeczytajcie moj ostatni post, nie chce po raz 1000 byc nieslusznie oskarzany o niesprawiedliwosc z powodu mojej przynaleznosci gildyjnej, dlatego moderowac tutaj beda inni, dopoki mi nerwy nie puszcza.
@down
Ostatnio kiedy mowiles, ze wojna sie skonczyla, zaliczyles solowke od hega : D A DoF na pewno nie zacznie przygody na nowym serwerze, bo najzwyczajniej nikomu nie chce sie grac i od nowa expic.
Alez cudownie sie gra wiedzac ze juz po wojnie :)
Pozdrowienia dla DoF'u, ktory pewnie niedlugo zacznie swoja przygode na nowym serverze. Powodzenia!
Citek~
Alez cudownie sie gra wiedzac ze juz po wojnie :)
Pozdrowienia dla DoF'u, ktory pewnie niedlugo zacznie swoja przygode na nowym serverze. Powodzenia!
Citek~
Lepiej pic piwo gdzies w knajpie lub przesiadywac ze znajomymi nad woda itp niz grzac w foteliku przy Tibii :) To, ze juz nikomu sie niechce sie grac w tibie to nie znaczy, ze DoF idzie na nowy serwer :D
Niektorzy nie widza ciekawszych rzeczy oprocz tibii. Loguje sie raz na tydzien i widze ciagle nonstop te same osoby online to mnie smiech szarpie :P
Lepiej pic piwo gdzies w knajpie lub przesiadywac ze znajomymi nad woda itp niz grzac w foteliku przy Tibii :) To, ze juz nikomu sie niechce sie grac w tibie to nie znaczy, ze DoF idzie na nowy serwer :D
Niektorzy nie widza ciekawszych rzeczy oprocz tibii. Loguje sie raz na tydzien i widze ciagle nonstop te same osoby online to mnie smiech szarpie :P
Zapraszam cie do mnie do Plocka, pokaze ci jak ja 'sie grzeje w foteliku przy tibii' jesli to byla jakas aluzja do mnie :)
Pozwoliłem sobie być tym, na którego skrzynkę polecą wszelkie przekleństwa i bluzgi związane z banami i upomnieniami. Ale w sumie nie dbam o to - mam nadzieję, że następni się trochę zastanowią zanim napiszą coś głupiego.
Pozdrawiam i miłej dyskusji.
Najwyzsza prawda
12-07-2006, 00:30
Gimli ,Veers i reszta dofowcow od poprzedniego tematu po ten probujecie mi udowodnic jak sie myle i jakie glupoty gadam.Ale na kazdy moj post wzywajacy was do pokazania tego jak bardzo sie myle,otrzymuje kolejna porcje bluzgow na swoj temat.
WIEC APELUJE PO RAZ KOLEJNY ZROBCIE COS NA AZURZE A NIE WYKRZYKUJECIE TYLKO TU NA FORUM!!!!!!!!!!!!!
Ps.tylko nie piszcie ze wam nie zalezy i ze nie gracie ze sa ciekawsze rzeczy i takie tam,bo codziennie widze kupe was na noobcharach albo na mainach i to od 16 jak wracam z pracy po 3 rano kiedy sie najczesciej logujecie ,konczac na okolicach save servera.
Tydzien mnie nie bylo widze jakies nowosci wanted oglasza, ze zwyciezylo wojne lol, kto to nazwal wojna w ogole? smiech hrhr
@Scud
Bo i po co się ukrywać "żeby nie dostać hunta" skoro już się ma go od dawna?
Ja znam wr00na z forum i jak mnie cham ciśnie za wyrażanie opini to jest dla mnie mniej wart niż rozdeptana na chodniku guma do żucia. Może na real life jest inny, tego nie wiem... Nawet jeśli na real zachowuje się podobnie to i tak tego tu nie przyznasz gdyż:
Po1. Jest on twoim kolegą a kolegów przeważnie się broni
Po2. Ludzie zazwyczaj nawiązuja znajomości z ludzmi o podobnym usposobieniu i charakterze... Jak mówi dawne staropolskie porzekadło "muchy ciągna do gó**a" (i nie miałem zamiaru tutaj kogokolwiek urazić)
Jak ktos go w****i to i jest taki jak na forum i potrafi n*****c do d**y wem bo sie ostatnio przekonalem jak najebal mojemu koledze.
Ja go nie bronie moze pisac co chce i nie bede taki jak inni czyli nie bede bluzgal jak np. 0n i Raul ktory juz ucichl na moj temat, ale mnie to dziwi po co tu sie wypowiadaja ludzie ktorzy sie nie ujawniaja i pisza glupoty.
Pozdro saxe i nie martw sie narazie mnie to nie urazilo:p
[QUOTE=Mr Time]@ Scud
Przeczytaj posty wyzej...
Ukrywam sie miedzinnymi dlatego ze gdybym sie ujawnil, to Twoj przyjaciel znow pisalby ze 'lize dupe' i chce dostac free eq!1!!111!!!!plx!!
Powiedz mi po co mu eq jak on nie jest frajerem i nie szkoda mu kasy na aola i blessy, a moze ty chcesz eq to mam na zbyciu ale jak dla ciebie to bedzie cie to drogo kosztowalo.!!!8o :] :] :]
To moze sie ujawnisz mi kim jestes!!!???:]
@Scud
Sorry ze napisalem to tak skomplikowanym jezykiem ze sie odrazu nie domysliles ze chodzi o eq dla mnie za tzw 'lizanie dupy' (myslalem ze dostane za friii!11!!!!11!!)
Powiniem Cie znow odeslac do wczesniejszych postow zebys je przeczytal i potem z edytowal posta.
Obiecalem cos Twojemu koledze a ja slowa dotrzymuje.
Milej lektury
Mam nadzieje ze juz sie nie przyczepisz do mnie i bedziemy mogli skonczyc ten offtopowy dialog.
Air Alli
12-07-2006, 10:09
Hehe kiedyś azura była swiatem gdzie lojalność była cnota ,teraz to się zmieniło :( Ale chyba ludzie jeszcze pamietają walke w ab gdzie to własnie lojalość i zgranie dzisiejeszgo Wanted i niektorych członkow DoF'u powolilo zmiarzdzyc potege szwedzkiej gildi :confused: Hehe z tego co pamietam to mataca,hawek i wiele innych było own3d B)
Royal Drakkan
12-07-2006, 13:10
Specjalnie dla Azureusa kolejne fotki :p
http://img86.imageshack.us/img86/290/adol8pu.th.jpg (http://img86.imageshack.us/my.php?image=adol8pu.jpg)
http://img208.imageshack.us/img208/1139/draa6br.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=draa6br.jpg)
http://img208.imageshack.us/img208/7866/drazitto9qe.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=drazitto9qe.jpg)
http://img208.imageshack.us/img208/1134/drazz1fg.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=drazz1fg.jpg)
http://img86.imageshack.us/img86/2819/elf5fj.th.jpg (http://img86.imageshack.us/my.php?image=elf5fj.jpg)
http://img208.imageshack.us/img208/8579/papier9mp.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=papier9mp.jpg)
<wkrotce wiecej>
Phoelerius
12-07-2006, 15:44
0_O Drazharm stracil czerwony napisa pod nickem... jakie to smutne... licze za to ze w info o twoim acc na tibia.com pojawi sie troche inny ale nadal to bedzie czerwony napis.
Drakkar, powiem Ci jedno...
WYMIATASZ STARY :D!
Jak możesz rób więcej takich fotek!! xD
zolda fuva
12-07-2006, 20:32
Drazharm pozamiatal by Was wszystkich razem wzietych w kilka sekund wiec po co to wszystko?
troche szacunku:]
Royal Drakkan@
Kazdy glupi moze rodzinne zdjecia z*j*b*c i przerobic:)
Royal Drakkan
12-07-2006, 22:01
@up
"Drazharm pozamiatal by Was wszystkich razem wzietych w kilka sekund" n/c..
@Azur~
Wkrotce wiecej dodam jak znajde jakis pomysl kim on moze byc (jest), Napisz mi kim bys chcial go widziec :D
Dirk Pitt
12-07-2006, 22:49
Drazharm pozamiatal by Was wszystkich razem wzietych w kilka sekund wiec po co to wszystko?
troche szacunku:]
Z tego co widze to do wielkoludów on nie należy. Zreszta Drazharm kiedyś się doigra. Trafi się jeden któremu coś powie glupiego, za boli go to , i będzie nieprzyjemnie.
Zielona Firanka
13-07-2006, 00:24
Czasem Was nie rozumiem.
Chcecie zamknąć temat. Czyli co? Czyli ma nie być tematów o Azurze? Nie można pisać o wydarzeniach z Azury?
Neutralność wcale nie czyni nooba z playera.
Czemu musicie się wyzywać nawzajem? Nie mówię tu do wszystkich. Przedewszystkim to mądry głupiemu ustępuje, więc jeżeli jedna osoba zacznie kogoś wyzywać to niech ten ktoś to poprostu oleje i ma to gdzieś :/ Takie będzie najmądrzejsze zachowanie...
Poza tym "dawid mag" -> no comment, Twoje posty zawsze omijam. Full błędów.
@up
@Azur~
Wkrotce wiecej dodam jak znajde jakis pomysl kim on moze byc (jest), Napisz mi kim bys chcial go widziec :D
Ja go widze jako Romka Giertycha i Andrzeja lepperka!!!
Air Alli
13-07-2006, 11:03
[QUOTE=Royal Drakkan]@up
No z twoim pallem to raczej nie mial by co robic 8o
Szkoda mi was ,jezeli tak nazekacie na Drazharma i cale Wanted (kiedys ktos w tym temacie nazwal ich Hunted ) to dlaczego nic w tej sprawie nie zrobicie:D jestescie za slabi ? Sami dopusciliscie go do wladzy i teraz dla jednych jest dobrze a dla innych zle :) w WASZYM WYPADKU HEHE CHYBA ZLE :confused:
Ok ,chcem cos napisac wkoncu cos zwiazanego z tematem... Otoz co z ludzmi ,ktorzy kupili protekcje u Mitera Furaxa duuuzo wczesniej, jeszcze przed tym jak przeszedl do DoF i dowiedzieli sie o tym jak Urbexx lub inni z wanted ich bili... ?
Zastanawia mnie cały czas dlaczego "wr00n" nie dostał bana .. bluzga cały czas, obraża wszystkich jak leci .. dziwne .. oO
Może czas aby jakiś modek się tym zajął ? Bo nie mam ochoty czytać postów gdzie co drugie słowo to "kuurwa" .. -.-
Pozdrawiam ..
Wystartowały dwa nowe światy non-PvP:
Candia w Niemczech
Menera w USA
PaPa marudy
@Ise~
Ban byl ale juz sie zmyl...
@Nazgool
Powodenia zycze
I watpie zeby ktos z tego tematu przenosil sie wlasnie na server typu non-pvp :baby:, predzej gdyby to byl pvp-enforced :evul:
"papa"
Tosik Tepek
13-07-2006, 20:41
Wystartowały dwa nowe światy non-PvP:
Candia w Niemczech
Menera w USA
PaPa marudy
Hoffi jak ty jesteś wkurzający :/ Pewnie się wypłacił żeby expić... Wyjdź i zamknij za sobą drzwi :/
Hoffi jak ty jesteś wkurzający :/ Pewnie się wypłacił żeby expić... Wyjdź i zamknij za sobą drzwi :/
Za to Ty jesteś figter ! 33 lvl knight. U Wanted byś nawet do akademii się nie załapał.
Pozdrawiam ..
No to skoro nie masz ochoty czytac postow w ktorych jest zawarta prawda to mozesz mnie zawsze ignorowac. I zmien ten podpis bo to jest zalosne.
@Mr Time
To bylo do tych co !marudzili! o nowe serwy a nie obchodzi mnie to czy postawili nowe swiaty typu: non-pvp, pvp czy tez pvp-enforced.
@Up
Oki oki, spoko looz!
Nie psujmy klimatu ;)
No taki new serwer to istny raj dla sandry. Przynajmniej nikogo pod dp z ue nie zabije.
tajemniczy111
14-07-2006, 10:04
@up
zzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. .......
Skontaktoj sie ze mna
Tosik Tepek
14-07-2006, 11:40
Za to Ty jesteś figter ! 33 lvl knight. U Wanted byś nawet do akademii się nie załapał.
Pozdrawiam ..
a czy ja coś o walce mówiłem? Puknij się w łep i wyjdz za Hoffim ;) Bo ja przynajmniej mam swój honor i nie liżę nikomu dupy !
Pozdrawiam, Tosik :]
Najwyzsza prawda
14-07-2006, 15:01
Tosik taka jest wlasnie mentalnosc dofowcow jak ktos trzyma strone wanted a nie wasza to od razu lize dupe.Bowiem wszystko co zle to wanted a dobre to oczywiscie dof.Nawet ci co sa w wanted nie sa tam dlatego ze chca tylko dlatego ze liza dupe Draza albo Urba.
Jestescie smutni i chorzy macie jakies kompleksy wiec siedzcie dalej w depo.
Miter Furax
14-07-2006, 15:08
Smiesznie sie was czyta:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Tosik Tepek
14-07-2006, 16:02
Tosik taka jest wlasnie mentalnosc dofowcow jak ktos trzyma strone wanted a nie wasza to od razu lize dupe.Bowiem wszystko co zle to wanted a dobre to oczywiscie dof.Nawet ci co sa w wanted nie sa tam dlatego ze chca tylko dlatego ze liza dupe Draza albo Urba.
Jestescie smutni i chorzy macie jakies kompleksy wiec siedzcie dalej w depo.
heh. Chodzi mi o to że teraz liże się Wanted, bo oni mają jak narazie władzę(nie na długo :)) A jak DOF wygra to zacznie im lizać... Takich ludzi nie szanuje ;]
Pozdrawiam, Tosik ;]
heh. Chodzi mi o to że teraz liże się Wanted, bo oni mają jak narazie władzę(nie na długo :)) A jak DOF wygra to zacznie im lizać... Takich ludzi nie szanuje ;]
Pozdrawiam, Tosik ;]
Oby nie na długo, narazie nie zapowiada się na zmiane sytułacji politycznej na Azurze. min. dla tego że DoF siedzi na wakacjach a Wanted w Tibi :D
@up
Wakacjami nazywasz siedzenie na noob charach i knucie czy tez odswiezanie strony tibia.com z nadzieja na pojawienie sie newsa ktory zapowiadalby powstanie nowych pvp swiatow? A moze siedzeniem na forum? :D
Zastanawia mnie cały czas dlaczego "wr00n" nie dostał bana .. bluzga cały czas, obraża wszystkich jak leci .. dziwne .. oO
Może czas aby jakiś modek się tym zajął ? Bo nie mam ochoty czytać postów gdzie co drugie słowo to "kuurwa" .. -.-
Pozdrawiam ..
Pozdrawiam ..
Dobra ekspertem od spraw lizania dupy to jestem tu ja. (oczywiscie tylko teoretycznym niemniej jednak na tym forum jest kilku praktykantow z duzym doswiadczeniem ale nie o tym tu teraz)
Jak widac mamy tutaj przyklad z ewidentnym lizaniem dupy. Po 1 Mowi ze nie ma ochoty czytac moich postow bo mowia to h levele z wanted i taka jest moda dlatego on sie tak zachowuje. Statysta i tyle. W swoim opisie popiera wanted a do tego mowi innym ktorzy je krytykuja ze by sie nie dostali do gildi co jest oczywista obrona gildi.
@tajemniczy
sssssssssssssssssSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSssssssssssss sssssssssss xD
sam sobie dokoncz jak cos chcesz to sie ty skontaktuj
Pan_Dirak
14-07-2006, 18:45
A taka sprawa jest :) zawsze chcialem grac na Azurce ale nie chce mi sie zaczynac od zera wiec jest pomysl ze moze jakis h lvl da mi jakies eq na start kilka K a ja bede jego Free lub small price - rune makerem',moge byc drutem lub sorcem zalezy co woli ten H LVL no i ofc jak byc to ten H lvl by pmogl z PK :P i tyle mysle ze to uczciwe rozwiazanie , free/tanie runki za powiedzmy p set, wandy/rody , draggy shield i jakis helmik :) ja expie szybko wiec runki zaczne robic juz po 3-5 dnich i bede ich robil sporo bo bede cwiczyl mlvl all the time.
Dziekuje oferty prosze kierowac pod numer GG 1767015 lub pisac tutaj. Pozdro Dirak
yyy, dobra rada. Nie graj tu, i tak wczesniej czy pozniej dostaniesz hunta, zabija Cie SWE nizsze lvle (Pryzmaniek, Sir Proto Remekin itd.). Odechce Ci sie grac.. Nie graj tu B)
Pan_Dirak
14-07-2006, 20:04
ale mi sie zawsze widziala Azurka, a pozatym sam nie wiem :P bo nuda w chacie za goraco ;P ludzie plx ja juz zaczynam grac na rooku plx dawac oferty 1 post na 18 stronie :P
bedziesz zalowac, ale rob jak chcesz ;p
Misiek Even
14-07-2006, 22:55
A taka sprawa jest :) zawsze chcialem grac na Azurce ale nie chce mi sie zaczynac od zera wiec jest pomysl ze moze jakis h lvl da mi jakies eq na start kilka K a ja bede jego Free lub small price - rune makerem',moge byc drutem lub sorcem zalezy co woli ten H LVL no i ofc jak byc to ten H lvl by pmogl z PK :P i tyle mysle ze to uczciwe rozwiazanie , free/tanie runki za powiedzmy p set, wandy/rody , draggy shield i jakis helmik :) ja expie szybko wiec runki zaczne robic juz po 3-5 dnich i bede ich robil sporo bo bede cwiczyl mlvl all the time.
Dziekuje oferty prosze kierowac pod numer GG 1767015 lub pisac tutaj. Pozdro Dirak
LOOOL..chyba pomyliles dzialy bo to dzial "Wydazenia ze swiatow" a nie jakis dzial dla noobow...nie chce ci sie samemu na eq zarobic to wypisujesz,ze mozesz runki robic :D Wiec ziomek..idz do odpowiedniego dzialu o ile istnieje taki np."JAK BYC NOOBOLEM"
Pan_Dirak
15-07-2006, 12:09
Nie uważam żebym był noobem i nie prosze również o "free items". Nie chce po prostu zaczynac od zera i sie paletac w scale armorach a chyba p set i jakis shield to niejest wielki wydatek co ?? Nie biore tych rzeczy za darmo w ciągu kilku dni zrobie ci z 10-20 bp hmm/uh za free i masz 5 razy tyle ile mi dales, a nastepne runki bede ci robil za smieszne pieniadze ( np. bp hmm 500 gp ) nie wiem na moje sie oplaca. A powracajac do twojej wypowiedzi pisze w tym temacie gdyz tytuł tematu ".... odbudowa servera" - odbudowa servera oznacza rowniez naklonienie nowych graczy do grania na tym servie wiec ja chcialbym grac ale nie chce mi sie zaczynac z niczym. Dlatego wydasz na mnie z 6k a dostaniesz 20 bp uh za free - wcale sie nie oplaca co ??:D
Elder Nagan
15-07-2006, 12:35
Nie uważam żebym był noobem i nie prosze również o "free items". Nie chce po prostu zaczynac od zera i sie paletac w scale armorach a chyba p set i jakis shield to niejest wielki wydatek co ?? Nie biore tych rzeczy za darmo w ciągu kilku dni zrobie ci z 10-20 bp hmm/uh za free i masz 5 razy tyle ile mi dales, a nastepne runki bede ci robil za smieszne pieniadze ( np. bp hmm 500 gp ) nie wiem na moje sie oplaca. A powracajac do twojej wypowiedzi pisze w tym temacie gdyz tytuł tematu ".... odbudowa servera" - odbudowa servera oznacza rowniez naklonienie nowych graczy do grania na tym servie wiec ja chcialbym grac ale nie chce mi sie zaczynac z niczym. Dlatego wydasz na mnie z 6k a dostaniesz 20 bp uh za free - wcale sie nie oplaca co ??:D
omg tylko polacy i to zazwyczaj dzieci maja takie debilne pomysly??
ale ty bara jestes omg...
na poczatku na 8 do 13 lvl-a biega sie z scale setem ( scale arm brass legs dwarven shield soldier helmet) siedzi sie w tym czasie na soldkach i guardzie...(jezel grasz sorcem) druidem na ama camp z snake~ sie biega wiec po chuja ci p set zabija cie i bedziesz tylko plakal...
@Pan_Dirak
Ja cie przygarne! :D Tylko powiedz mi nick w grze.
Frank Horrigan
16-07-2006, 13:14
Aahahaha ale łacha darłem jak wbiłem na ten thread. Drazharm próbuje wprowadzić jakieś zmiany na tej berzie jaką jest Azura. Creator Topica oczywiście banned za pyszałkowatość :D a jakże. chill out <wink> and stay cool.
Pozdro dla Falloutowych gwardzistów z azury! :evul:
na poczatku na 8 do 13 lvl-a biega sie z scale setem ( scale arm brass legs dwarven shield soldier helmet) siedzi sie w tym czasie na soldkach i guardzie...(jezel grasz sorcem) druidem na ama camp z snake~ sie biega wiec po cmęski narząd płciowya ci p set zabija cie i bedziesz tylko plakal...
Afff ,jak grasz sorcem lub drutem to eQ sie zgadza , ale ja osobiscie preferuje Fibule do 27 lvla , a potem na Dragynsyny :D
na poczatku na 8 do 13 lvl-a biega sie z scale setem ( scale arm brass legs dwarven shield soldier helmet) siedzi sie w tym czasie na soldkach i guardzie...(jezel grasz sorcem) druidem na ama camp z snake~ sie biega wiec po cmęski narząd płciowya ci p set zabija cie i bedziesz tylko plakal...
A mnie się ten pomysł podoba i cieszę się, że ktoś postanowił w Diraka zainwestować (pal sześć, że jest to ktoś z Wanted, a właściwie, może i lepiej, bo jest szansa, że przynajmniej przez jakiś czas nikt nie będzie chciał zedrzeć zeń zbroi). Wyślij mi proszę nick swojej postaci i miasto, to podeślę coś od siebie; nie chcę nic w zamian, bo i tak nie gram od ponad roku- cenię po prostu takie inicjatywy i na ile mogę, staram się dawać temu wyraz.
Up@
Jak koles nie jest n00bem to tez mi sie podoba , ale jak jest nim to glupi pomysl >.<8o
Up@
Jak koles nie jest n00bem to tez mi sie podoba , ale jak jest nim to glupi pomysl >.<8o
Eee, każdy był kiedyś noobem- pamiętam czasy, kiedy powiedziałem "hello" do huntera i dopiero po kilku strzałach w paszczę stwierdziłem, nie się nie dogadamy, albo to, jak chciałem robić palkiem UHy, trzymając puste runy i spamując "exura vita". To było chyba gdzieś na początku 2002 i gdyby wtedy nie znalazł się ktoś taki, jak Kitek Hellrider, to pewnie odpuściłbym sobie grę, w której padałem po dwa razy dziennie, usiłując zdobyć głupiego wedding ringa i zaliczając trzy następne zgony, kiedy chciałem już tylko odzyskać swoje rzeczy- chłopak poświęcał swój czas, żeby przyjść do troll cave koło db i wynieść moje zwłoki, albo nie proszony dawał mi kasę i jakiś sprzęt+ cenne rady.
Nie wiem, jakie doświadczenie ma Dirak, ale pomoc z pewnością mu się przyda, a skoro jej udzielenie nie jest zbyt kosztowne, no to czemu nie? :)
Gdybym zliczył ile łacznie plate setów wydałem newbkom to.... była by chyba sumka podchodzaca pod wartosc wszystkich blessow, pacca, albo domku w Veno :D Taki wydatek jest dla mnie niczym a chetnie mu pomoge. Jest jeszcze ktos chetny?
@Veers
Wiedzialem ze predzej czy pozniej ktos skomentuje to w sposob "to jest ktos z Wanted" na szczescie napisales cos pozytywnego, wynikajacego z tego faktu. Jezeli nie wiezysz w cudowna przemiane z powerabusera w dobrego samarytanina to wkrotce Cie nawroce :D
Ale tak naprawde pamietam wszystkie ofiary ktore kiedykolwiek zabilem. Jeszcze na eterni kiedy bylem totalnym noobem na 14 lvlu zabil mnie 18 pall Rou Lex. Polowalem na niego miesiac i dorwalem go jak mial 16 lvl (ja tez 16 lvl :D). Bylo to 3 lata temu albo nawet i wiecej a pamietam to jak dzis. Z Eterni w zasadzie nie pamietam za dobrze fragow ale z Azury pamietam chyba wszystkie. Milo czasem powspominac stare dzieje noobostwa ;p
up*^
Widze że nareszcie ktoś postanowiłpomóc dla tego kollesia co ma zamiar zacząć grać na azurze.Brawo dle Saxeboze Ar'Sol.Już pare razy widziałem jak pomaga innym widać że nie jest skapym człowiekiem.B)
Góral_666
17-07-2006, 10:52
Zainponowaliscie mi tym faktem :)
Pomagacie ludzia i sie nie wyzywacie :)
Peace \/ lol :p
Brawo dle Saxeboze Ar'Sol.
Prawie jak reklama Coca-Coli :p
Pan_Dirak
17-07-2006, 12:30
Dzieki wielkie wszystkim ktorzy nie wyzwali mnie od noobow :). @Saxe : thx ale juz znalazlem kolesia (około 100lvl) który mi pomogl dal mi p seta, d shielda, 5 k na rozruch ale i tak dzieki ze zaoferowales pomoc :)
Ludzie zastanawiacie sie jakie mam doswiadczenie, to wam powiem :P uwazam ze niewielkie mialem ~50 sorca na Arcani 30 druta na Morganie a teraz chce sie pobawic na Azurze :)
Thx dla czlowieka ktory mi pomogl :) i dla wszystkich ktorzy nie zaczeli wyzywac mnie od noobow :) RESPECT for YOU !! :P
Dirak
Prawie jak reklama Coca-Coli :p
Prawie robi wielką różnice :P
Pozdrawiam ..
Za to pobyt w Wanted Academy jest jak narazie jedynym twoim "osiągnięciem" :D
Nie wiem co chcecie osiagnac tym ciaglym i (prawie bezsensownym) pisaniem postów na forum...
:D Chcialem jeszcze powrocic do postu miska evena jak gonil go slayer robin.
a wiec slayer posatnowil zarobic sobie kase na n00bach chodząc po kopalaniach i wymuszac armor lub death. :/ misiek nie martw sie robil to na 20+ innych osobach:)
Blood brother to scrafts and gothicen
Sandra Magnus-Jul 18 2006, 20:26:07 CET Killed at Level 162 by Drazharm
and by Xhue
Onlly-Jul 18 2006, 20:24:49 CET Killed at Level 98 by Drazharm
and by Xhue
Hail Wanted _/
Misiek Even
19-07-2006, 17:31
Nie wiem co chcecie osiagnac tym ciaglym i (prawie bezsensownym) pisaniem postów na forum...
:D Chcialem jeszcze powrocic do postu miska evena jak gonil go slayer robin.
a wiec slayer posatnowil zarobic sobie kase na n00bach chodząc po kopalaniach i wymuszac armor lub death. :/ misiek nie martw sie robil to na 20+ innych osobach:)
Blood brother to scrafts and gothicen
Powiadasz,ze sobie postanowil zarobic na noobach? :P Ja sie nie zachowalem jak noob <przynajmniej ja tak mysle>,nie dalem mu armoru ani niczego innego...wiadomo,ze noob by dal mu cos na odejb sie ale ja wole paść niz oddac mu cos na co zbieralem caly rok moim starym charem (kiedys 45 lvl poki nie zostal przerobiony przez wanted na 28 lvl)..a pozatym slayer robin sam by mi G**** zrobil tylko,ze koledzy byli w poblizu (Saxeboze Ar'Sol i tegax) a 20 lvl przeciwko 3 levelom powyzej 60 lvl niezbyt mial szanse :baby:
mowie ogólem... Zrobiles dobrze, tylko zalezy jeszcze od tego jaki miales armor :)-.- jak bym mial k armor oddalbym ale jesli ty miales lepszy to...
Kiedys moze ty tak bedziesz robic kto wie? i osoby na forum beda pisac o tobie
19:30 Sathan Bell: hello
19:39 Sathan Bell: ej
19:34 Grebol Maciek: why nie expisz?XD
19:34 Sathan Bell: jutro zaczynam koniec wojny
19:39 Grebol Maciek: ke?
19:39 Sathan Bell: chcesz kupic protekcje na zawsze jedna kwota
19:39 Sathan Bell: pomoge ci zawsze
19:39 Sathan Bell: a znam tu wszystkich 100+
19:40 Sathan Bell: nikt by cie nie ruszyl w razie problemu
19:40 Grebol Maciek: a jestes zdrowy?
19:41 Grebol Maciek: ty nie masz huntow?
19:41 Grebol Maciek: a wogole wiesz co? Hail Wanted
19:41 Sathan Bell: od jutra nie
19:41 Sathan Bell: sandra dof splaca
19:41 Sathan Bell: ja chyba do wnated wroce
19:42 Sathan Bell: wiec niechcesz protekta ;]
19:42 Sathan Bell: ok to bendzes zmial problem ;]
19:42 Grebol Maciek: lol
19:43 Sathan Bell: umnie sie osobno kupuje zebym cie nie zabil przypatkiem
19:43 Grebol Maciek: wroc do wanted to pogadamy
19:44 Sathan Bell: jak bylem w wanted to bylkem vice
19:44 Sathan Bell: po 2 miechach grania ty mnie chyba nie znasz
19:45 Grebol Maciek: hmm czy tu jakis nowy owner czy co?
19:45 Sathan Bell: pol tego servera mi placilo
19:45 Grebol Maciek: ale ja nie bede
19:45 Grebol Maciek: nie pasi?
19:45 Sathan Bell: u*****e cie
19:46 Grebol Maciek: thx naabi :] cos mi sie zdaje ze jakis inny owner bo poprzedni jakis bardzo mily byl
19:47 Sathan Bell: wqrwiasz mnie
19:47 Grebol Maciek: ty mnie tez
19:47 Sathan Bell: dobra nie mamy oczym gdac kiedys ci przypomne
19:47 Sathan Bell: ;[]
19:47 Sathan Bell: ;]
Naabi ;*
Aahahhahahahahaha
aahahahahahahahahhahahahahahahahahaahhaahhahaha
ale kik jeszcze sie tak nie usmialem
ahahahahahahhahahahahahaha
ahahahahahahha
Hail Sathan Bell
tajemniczy111
19-07-2006, 23:04
Nice fake ;)
Na poczatku troche Ci sie godziny pomieszaly ;p ale tak pozatym to ok ;)
nastepnym razem rob wiecej bledow to bedzie bardziej wiarygodne
Nice fake ;)
Na poczatku troche Ci sie godziny pomieszaly ;p ale tak pozatym to ok ;)
nastepnym razem rob wiecej bledow to bedzie bardziej wiarygodne
Pomieszały bo nie all napisał na prv ;P
Shanoz, Sathan new owner?
hahaha naabi
Nie poprostu lubi robic z siebie idiote ;)
@up
Nie, on poprostu ma 3 ownerów :p Shanoz z resztą też.
Sathan chyba jakis nowy owner cio? :(
19:30 Sathan Bell: hello
19:39 Sathan Bell: ej
19:34 Grebol Maciek: why nie expisz?XD
19:34 Sathan Bell: jutro zaczynam koniec wojny
19:39 Grebol Maciek: ke?
19:39 Sathan Bell: chcesz kupic protekcje na zawsze jedna kwota
19:39 Sathan Bell: pomoge ci zawsze
19:39 Sathan Bell: a znam tu wszystkich 100+
19:40 Sathan Bell: nikt by cie nie ruszyl w razie problemu
19:40 Grebol Maciek: a jestes zdrowy?
19:41 Grebol Maciek: ty nie masz huntow?
19:41 Sathan Bell: od jutra nie
19:41 Sathan Bell: sandra dof splaca
19:41 Sathan Bell: ja chyba do wnated wroce
19:42 Sathan Bell: wiec niechcesz protekta ;]
19:42 Sathan Bell: ok to bendzes zmial problem ;]
19:42 Grebol Maciek: lol
19:43 Sathan Bell: umnie sie osobno kupuje zebym cie nie zabil przypatkiem
19:43 Grebol Maciek: wroc do wanted to pogadamy
19:44 Sathan Bell: jak bylem w wanted to bylkem vice
19:44 Sathan Bell: po 2 miechach grania ty mnie chyba nie znasz
19:45 Grebol Maciek: hmm czy tu jakis nowy owner czy co?
19:45 Sathan Bell: pol tego servera mi placilo
19:45 Grebol Maciek: ale ja nie bede
19:45 Grebol Maciek: nie pasi?
19:45 Sathan Bell: u*****e cie
19:46 Grebol Maciek: thx naabi :] cos mi sie zdaje ze jakis inny owner bo poprzedni jakis bardzo mily byl
19:47 Sathan Bell: wqrwiasz mnie
19:47 Grebol Maciek: ty mnie tez
19:47 Sathan Bell: dobra nie mamy oczym gdac kiedys ci przypomne
19:47 Sathan Bell: ;[]
19:47 Sathan Bell: ;]
Naabi ;*
Lizanie dupki wyszło z mody, nie nadążasz za trendami.
@Veers
Swoja droga to wiesz co sie potem stalo z Kitkiem i reszta teamu? Czesc poszla na Solere, a kitek tez tam siedzi? jak tak to pod jakim nickiem? (jakby co to tylko grylem na isarze, nie bylem tam nikim waznym ;) nawet mniej niz wazny bylem :P, tak sie interesuje ;))
Miter Furax
20-07-2006, 12:18
prawdziwy ZAL.PL !!:evul:
@Veers
Swoja droga to wiesz co sie potem stalo z Kitkiem i reszta teamu? Czesc poszla na Solere, a kitek tez tam siedzi? jak tak to pod jakim nickiem? (jakby co to tylko grylem na isarze, nie bylem tam nikim waznym ;) nawet mniej niz wazny bylem :P, tak sie interesuje ;))
Zapewne nigdy nie byłeś kimś ważnym.
Lizanie dupki wyszło z mody, nie nadążasz za trendami.
Lizanie Dupki :o hymp... zal mi Ciebie . Downy zawsze szukaja dziury w całym cio nie Azureus?
Ten temat nazywa sie ,, koniec wojny,koniec PA.Odbudowa servera" tak ?
www.tibia.zal ^^
Lizanie Dupki :o hymp... zal mi Ciebie . Downy zawsze szukaja dziury w całym cio nie Azureus?
Ten temat nazywa sie ,, koniec wojny,koniec PA.Odbudowa servera" tak ?
www.tibia.zal ^^
A w ogole wiesz co? Hail Wanted!
Twoje słowa, chcesz się tym podlizać Drazharmikowi? Powiedz to do niego, może da Ci polizać więcej.
@Fiszbin
A ty k***a skad sie urwales ahahahahah ja mam 8 ownerow
kazdy wie kto ilu ma a ty gowno wiesz wiec sie nie wypowiadaj
zal mi was wszystkich;/ 1: 8 ownerow.2 o lizaniu dupy mowi;/
ZZZAAAAALLL i tyle
A w ogole wiesz co? Hail Wanted!
Twoje słowa, chcesz się tym podlizać Drazharmikowi? Powiedz to do niego, może da Ci polizać więcej.
Zal mi Ciebie :/
Moze jakiegos p seta chcesz wybłagac twoim postami ?
Msg na tibi, cos Tobie dam =/
Nie bede sie wyzywac bo nie od tego forum :)
Pozdro :evul:
tajemniczy111
20-07-2006, 23:19
tak tak shanoz ty tylko sharowales z bratem juz wszyscy wiemy i nie poruszajmy tego tematu.
HAHAHAHHA ŻAL MI CIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!:lolo: :dance: :fuck:
tak tak shanoz ty tylko sharowales z bratem juz wszyscy wiemy i nie poruszajmy tego tematu.
Hmm, ok, nawet jakby sharował. To co z tego? :(
Dragoholikus
21-07-2006, 08:42
@Veers
Kitek gra na azurze -.-tak jak reszta ludzi z elblaga co grala na isarze
tajemniczy111
21-07-2006, 08:42
A co ma byc ? Poprostu psuje sobie smak tej gry i tyle -.-
Tak a skad ty mozesz wiedziec co komus psuje smak gry? Ty sobie pewnie nie zepsules smaku gry kupujac ta postac na okolo 40 lvlu...
tajemniczy111
21-07-2006, 18:52
Nie kupilem tylko dostalem.
I Ciebie to az tak boli ;) Ze zawsze bylem lepszy od Ciebie i to zawsze bedzie nas roznilo.
zeus1985
21-07-2006, 21:13
20:13 Drazharm: masz hunta
20:13 Drazharm: wiec grzej dupe w pz jak nie chcesz zginac
20:13 Drazharm: nara
20:16 Drazharm: exiva yavimava
20:16 You lose 9 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 28 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 38 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 47 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 25 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 14 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 16 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 9 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 You lose 10 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:17 Yavimava: utani hur
20:17 You lose 28 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 42 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 25 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 20 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 Yavimava: spadaj
20:18 Yavimava: juz ci jebie na glowe
20:18 You lose 28 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 64 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 20 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 62 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 17 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 27 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 72 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 10 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 25 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 40 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 16 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 39 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 17 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 243 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 9 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 48 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:19 You lose 5 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 9 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:18 You lose 48 hitpoints due to an attack by Drazharm.
20:21 Drazharm is on a lower level to the north.
20:21 Yavimava: exiva "Drazharm
A teraz krótka konwersacja z Aleksym...
20:14 Yavimava: exiva "drazharm
20:14 Yavimava: lol?
20:14 Yavimava: za co niby
20:14 Yavimava: utani hur
20:15 Drazharm: za sprzedawanie protekcji to raz
20:15 Yavimava: lol
20:15 Drazharm: i za sprzedawanie kasy tibijskiej magnus za rl
20:15 Drazharm: to dwa
20:15 Drazharm: jeszcze jakies pytania?
20:19 Yavimava: tak
20:19 Yavimava: tobie chyba naprawde na mózg jebie czlowieku
20:20 Drazharm: ok lamusie
20:20 Drazharm: zegnaj sie z azura
20:20 Drazharm: teraz od nowa skille rob ale gdzie indziej
20:20 Yavimava: nie no Ciebie to naprawe pojebalo
20:21 Drazharm: ani troche
20:21 Yavimava: nie?
20:21 Yavimava: a wlasnie ze tak
20:21 Drazharm: i co z tym zrobisz?
20:21 Drazharm: haha
20:21 Yavimava: smieszny jestes
20:21 Yavimava: nawet nie wiesz jak
20:22 Drazharm: skonczyla sie kasa z azury
20:22 Drazharm: zaufaj
20:22 Drazharm: koniec sprzedawania za rl magnus i innym
20:22 Yavimava: bla bla bla
20:23 Drazharm: zrob gdzie indziej chara
20:23 Yavimava: powiedz ze sie Ci skonczyla kasa
20:23 Yavimava: i nie masz skad brac
20:23 Drazharm: ja nic od ciebie nie chce
20:23 Drazharm: nie rozumiesz?
20:23 Yavimava: masz 24 lata zachowujes sie jak wiesniak
20:23 Yavimava: nie rozumiesz?
20:23 Drazharm: nie cen innych swoja miara
20:23 Yavimava: idz sie leczyc
20:23 Yavimava: ta gra robi z Ciebie ... ba
20:23 Drazharm: ja nie licze kasy jak ty
20:23 Yavimava: nie robi
20:23 Drazharm: jebany zydzie
20:23 Yavimava: juz jestes
20:23 Yavimava: Oo
20:23 Yavimava: nie wyzywaj mne
20:23 Yavimava: kto tu jest zydem
20:23 Drazharm: bo co?
20:23 Yavimava: DRAZITTO
20:24 Drazharm: idz do nosso
20:24 Drazharm: do gildy
20:24 Yavimava: jebinj sie w ten swój kapusciany leb lamusie
20:24 Yavimava: bo taka prawda
20:24 Drazharm: bedziesz wspolnie z nim na forum pucowal sie
20:24 Drazharm: jak ten lamus
20:24 Drazharm: ktorym jestes
20:24 Yavimava: jestes jebanym lamusem z londynu który nie daje innym grac
20:24 Yavimava: czemu? boo jest jebnaym frajerem którego starzy wyjebali z polski
20:24 Drazharm: hahahahhahahahahahahahaha
20:24 Drazharm: no i nie pograsz
20:24 Drazharm: zrobiles sobie fajnego knighta
20:24 Drazharm: skille prawie 100/100
20:24 Drazharm: a tu zonk
20:24 Drazharm: i trzeba od nowa
20:24 Drazharm: hahhaa
20:24 Yavimava: a Ty zrobiles sobie fajnego palka
20:24 Yavimava: i tez zonkl
20:24 Yavimava: jestes zrytym frajerem :(
20:25 Yavimava: widzisz
20:25 Yavimava: sa ludzie i sa parapety takie jak ty
20:25 Yavimava: tak tak
20:25 Yavimava: myslisz ze ludzie z Wanted Cie lubia?
20:25 Yavimava: boja sie Ciebie i tyle
20:25 Yavimava: nikt cie tak naprawde lapsie nie lubi
20:25 Yavimava: jestes nikim rozumiesz?
20:25 Yavimava: nikim
20:25 Yavimava: byles jestes i najprawdopodobniej bedziesz
20:25 Yavimava: JEDNO WIELKIE NIC
20:25 Yavimava: i kazdy Ci to powie kto sie cie nie boi
20:25 Drazharm: haahahhahaha
20:26 Drazharm: haahhahaha
20:26 Yavimava: smiej sie smiej : )
20:26 Drazharm: kazdy ktoremu zhunotwalem knighta 120+ ze skillami 100/100?
20:26 Drazharm: Gagagaggaga
20:26 Drazharm: shaudfhuiashfasuigfahahahahahaha
20:26 Drazharm: i chuj ci w dupe
20:26 Yavimava: ghaghagha'
20:26 Yavimava: O.o
20:26 Drazharm: zrob sobie nowa postac
20:26 Drazharm: powodzenia
20:26 Yavimava: a Ty zrób mi laske
20:26 Yavimava: powodzenia
20:26 Yavimava: albo lepiej nie
20:26 Yavimava: bo sie syfem od Ciebie jeszcze zaraze
Nie ma to jak Aleksy...
@Aleksy
Może najwyższy czas wyjść z domu i zając sie rozwożeniem pizzy co? Bo już Ci na głowe bije... Nie wiem, jak człowiek w wieku ponad 24 lat może się tak zachowywać, nie miałeś może w domu zabawek czy co? Może miałeś ciężkie dzieciństwo że chcesz się teraz odreagować? A może nie powiedziałeś wszystkiego jak Cie tych kilku murzynów w uliczce pobiło... Byłeś jakiś taki załamany, jak by Cie... No nie będe tutaj kończyć bo to może być dla Ciebie przykre, bo... Zły dotyk boli przez całe życie...
Btw, 80k mi wisisz za tego pacca co mi go jeszcze nie kupiłeś...
I tak właśnie Aleksy kończy z PA na azurze... Jak? Sam na nowo staje się największym PA ;)
Pozdro Aleksy, niech Cie znowu murzyni dopadną i Cie w dupe pojadą.
Ahh ,Drazharm to ch*j.Szuka pretekstu ,zeby kogos zabic.Wczesniej ,czy pozniej zrobi tak z kazdym czlonkiem Wanted...
20:23 Yavimava: nie wyzywaj mne
Own3d!
Pozdro,
Citek :D
zeus1985
21-07-2006, 21:33
Own3d!
Pozdro,
Jak mu brakuje argumentów zaczyna wyzywać ( tak jak większośc ). Więc nie ma się co dziwić, że szybko zaczał używać wulgaryzmów pod moim imieniem...
Tosik Tepek
21-07-2006, 21:47
huahua !! El Drazito to ma naprawdę łep poryty ;) Ale najbardziej mi się podobało: może zacznij rozwozić pizzę... :D:D Najpierw Creiya za acc trading a teraz Yavi :/ Przypuszczam że Aleksy nie miał wszystkich w domu...
huahua !! El Drazito to ma naprawdę łep poryty ;) Ale najbardziej mi się podobało: może zacznij rozwozić pizzę... :D:D Najpierw Creiya za acc trading a teraz Yavi :/ Przypuszczam że Aleksy nie miał wszystkich w domu...
Czy brak ktoregos z rodzicow od razu skresla czlowieka?
Bo widze ze twoje podejscie do tej sprawy jest bardzo 'glupkowate'.
Idiota z ciebie... ;>
Miter Furax
21-07-2006, 22:03
POwiem tak:
Draz z chujem na rozum sie zamieniles...
c U in A:evul: nglia Sierpien:D
Poki co te ohydne brudasy z lasu przestaly atakowac nasza rodzine, piesek jest niepotrzebny, pieska mozna uspic.
Own3d!
Pozdro,
To miało byc śmieszne ?? 8o BUhahahahah śmiech na sali !!!!
Gammbler
22-07-2006, 00:01
POwiem tak:
Draz z cmęski narząd płciowyem na rozum sie zamieniles...
c U in A:evul: nglia Sierpien:D
chyba na glowy ... mózgu | penis nie mysli zupelnie jak Ty.
Teraz zobaczymy ilu Yavimava miał kolegów w Wanted.Ilu jest tam lojalnych i się wstawią za Yavimava,bo tak dużo pieprzą o lojalności,ale jak kolega ma problemy to jak narazie mu machają.
Igragorn
22-07-2006, 02:07
Teraz zobaczymy ilu Yavimava miał kolegów w Wanted.Ilu jest tam lojalnych i się wstawią za Yavimava,bo tak dużo pieprzą o lojalności,ale jak kolega ma problemy to jak narazie mu machają.
Moze z 2-3, więkoszość go nie lubiła ponieważ robił ciągle problemy...
Moze z 2-3, więkoszość go nie lubiła ponieważ robił ciągle problemy...
Ty nie jestes 2-3.Wiec nie wypowiadaj sie za innych.
Najwyzsza prawda
22-07-2006, 02:46
Buahahahahhaha bronic Yaviego hahahaha dobry zart.
Ludzie teraz wam cos powiem wiekszosc Wanted oprocz chyba tylko Dalipiego to juz dawno chciala zajac sie typem ktory jest najwiekszym pyszalkiem,ktory ma manie wilekosc co do swojej osoby i ktory za swoj sposob bycie niegdy nie byl lubiany w Wanted.Jak wyszedl z gildii wiekszosc chciala od razu go huncic.Za co mozna lubic typa ktory wchodzi do cyklopolis wpier.... sie na exp i jego argumentem jest ze nie ma czasu za duzo na gre akurat teraz mogl wpasc poexpic i nie wyjdzie mimo tego ze nie byl pierwszy.Wiec Yavi skoncz plakac na forum tym i na tibia.com, to juz jest koniec nie ma juz nic......
@up
Kto tu ma manie, chyba tylko Ty...
chyba na glowy ... mózgu | penis nie mysli zupelnie jak Ty.
Broń swojego Pana psie, broń!
Huntowanie Yaviego, czy Crei przez Draza, to moim zdaniem przejaw skrajengo hipokryzmu, albo ostatecznego rozbratu z rzeczywistością- jak koleś który okradał ludzi, sprzedając PACC i anulując wpłaty, ma czelność uzasadniać ściganie innych, przewinieniami znacznie mniejszego kalibru?
Wiesz, nie mam pojęcia; na pewno na Solerę zawiało Henricusa Institora i sporą część Wampirów, Pixoholik gra, albo przynajmniej grał na Azurze- od półtora roku loguję się sporadycznie, więc nie jestem zorientowany. Prawdę mówiąc, na Isarze znałem głównie osoby mało ważne, zresztą cały "stary" DoF to ludzie, którzy przeszli z Isarki- tam zaczynaliśmy jako Tellvani (zwerbowało mnie dwóch gości: Tokaj Aszu i Szafirek; obaj od bardzo dawna nie grają), później Tellvani Reunited, następnie, po zdisbandowaniu gildii, jednego dnia powstały dwie, tj.Defenders of Fangorn (zarządzana kolektywnie) i Looney Tunes (pod wodzą Sandmansa aka Okrutna Locha ;) ); z czasem oba organizmy zjednoczyły się jako DoF i tak to trwa do dziś :)
Więcej informacji na temat ludzi z Isary i ich losów, posiadają pewnie Przemo Ent (na Isarze, Zona Druida), Jameha (Boliness), Cors Ent (Cors), albo Heg (Zbooj). Z wymienionej czwórki zagląda tu chyba tylko Cors, więc cała nadzieja w jego znajomościach :)
@Saxe
Heh, to ja, odkąd gram w Tibię, zabiłem dwie osoby (PK, za ubicie znajomego w kopalni koło Kaz i depo thiefa, który wyszedł na red hp z PZ), z resztą obie, przed laty, jeszcze na wspomnianej powyżej Isarze :p
DexteroO
22-07-2006, 11:17
dlaczego Urbexx ma w title (Protected by Sandra magnus) <kpina>?
Dragoholikus
22-07-2006, 11:24
Huntowanie Yaviego, czy Crei przez Draza, to moim zdaniem przejaw skrajengo hipokryzmu, albo ostatecznego rozbratu z rzeczywistością- jak koleś który okradał ludzi, sprzedając PACC i anulując wpłaty, ma czelność uzasadniać ściganie innych, przewinieniami znacznie mniejszego kalibru?
Wiesz, nie mam pojęcia; na pewno na Solerę zawiało Henricusa Institora i sporą część Wampirów, Pixoholik gra, albo przynajmniej grał na Azurze- od półtora roku loguję się sporadycznie, więc nie jestem zorientowany. Prawdę mówiąc, na Isarze znałem głównie osoby mało ważne, zresztą cały "stary" DoF to ludzie, którzy przeszli z Isarki- tam zaczynaliśmy jako Tellvani (zwerbowało mnie dwóch gości: Tokaj Aszu i Szafirek; obaj od bardzo dawna nie grają), później Tellvani Reunited, następnie, po zdisbandowaniu gildii, jednego dnia powstały dwie, tj.Defenders of Fangorn (zarządzana kolektywnie) i Looney Tunes (pod wodzą Sandmansa aka Okrutna Locha ;) ); z czasem oba organizmy zjednoczyły się jako DoF i tak to trwa do dziś :)
Więcej informacji na temat ludzi z Isary i ich losów, posiadają pewnie Przemo Ent (na Isarze, Zona Druida), Jameha (Boliness), Cors Ent (Cors), albo Heg (Zbooj). Z wymienionej czwórki zagląda tu chyba tylko Cors, więc cała nadzieja w jego znajomościach :)
@Saxe
Heh, to ja, odkąd gram w Tibię, zabiłem dwie osoby (PK, za ubicie znajomego w kopalni koło Kaz i depo thiefa, który wyszedł na red hp z PZ), z resztą obie, przed laty, jeszcze na wspomnianej powyżej Isarze :p
Pixoholik juz niegra na azurze niewiem czy wogule w tibie gra a Hellridersi na azurze graja
Dragoholikus
22-07-2006, 11:26
dlaczego Urbexx ma w title (Protected by Sandra magnus) <kpina>?
A dlaczego Yavimava ma nik Yavimava a nie Chuck Norris??
zeus1985
22-07-2006, 11:46
Bo nie potrafie kopać z półobrotu.
Wiesz, nie mam pojęcia; na pewno na Solerę zawiało Henricusa Institora i sporą część Wampirów.
Na Solerze zrobili rodzinke Mac'Mannusów i bardzo przywoicie sobie tam radzili - z Gottarem na czale :) Teraz caffe ktora mial Henricus jest zamknieta a lokal po niej do wynajecia. Wiekszosc z Vampiów z Plocka wyjechala do Irlandi lub Angli.
Edit:
btw. Dlaczego wszyscy mowia ze Tibia to tylko gra a placza na forum ze Draz jest od nich lepszy 'w tej glupiej grze'?
Wiekszosc osob samych sobie przeczy :p
Citek ,ale ty jestes glupi. OMG ,wy wszyscy jestescie glupi z Wanted. Czy wy nie widzicie ,ze draz was robi w konia >.<. Wczesniej czy pozniej wszystkich was rozwali i tez bedziecie plakac tu na forum...Minavand-Tyle zrobil dla wanted , jedna z lepszych osob... A tera ma hunta. Yavi- niedawno na tibia.com cieszyl sie swoim exori jak zabil Kohla z drazem..Pewnie tera tego zaluje. Czy wy nie widzicie ,ze wczesniej czy pozniej Draz was z hunci >.<.
DexteroO
22-07-2006, 13:47
a dlaczego ty nie masz mozgu?
zeus1985
22-07-2006, 14:49
Citek ,ale ty jestes glupi. OMG ,wy wszyscy jestescie glupi z Wanted. Czy wy nie widzicie ,ze draz was robi w konia >.<. Wczesniej czy pozniej wszystkich was rozwali i tez bedziecie plakac tu na forum...Minavand-Tyle zrobil dla wanted , jedna z lepszych osob... A tera ma hunta. Yavi- niedawno na tibia.com cieszyl sie swoim exori jak zabil Kohla z drazem..Pewnie tera tego zaluje. Czy wy nie widzicie ,ze wczesniej czy pozniej Draz was z hunci >.<.
Hehe, tutaj się mylisz ; ) Jedynie napisałem Kholowi aby się nie martwił, bo moje exori jest silniejsze.
Najwyzsza prawda
22-07-2006, 14:49
Po raz kolejny to napisze.
JAK WAM SIE COS NIE PODOBA TO SKONCZCIE PLAKAC NA FORUM ZROBCIE PORZADEK Z WANTED.
DOF MA TAKA SILE ZE BY NAS ZMIOTL TAKA PRAWDA TYLKO SA LAMUSAMI
I JEDYNY SHANOZ I SATHAN MA TAM JAJA RESZTA TO CYKORY I PRZEGRANCE KTORZY PLACZA NA FORUM ZE WANTED ZLE I BEE.
Ps.Yavi nareszcie przyszla kryska na matyska poplacz sobie teraz na forum troche czasu na chara zmarnowales co do Creyi to nikt jej bic nie bedzie oprocz pewnie Draza,ale ciebie Yavi pare osob z checia utlucze bo cie nikt nigdy nie lubil tylko pare low lvl pod depo w venore sie za toba wstawi ktorym imponowales pod depo.Pierwsze slysze zeby Minavand mial hunta skad wy takie glupoty bierzecie?
@up
Weś nie opowiadaj bajek, że cały dof tutaj sie wypowiada :> Lepiej patrz na siebie jaki z Ciebie cykor ...
@Citek
Jesteś żałosny.
zeus1985
22-07-2006, 15:13
JAK WAM SIE COS NIE PODOBA TO SKONCZCIE PLAKAC NA FORUM ZROBCIE PORZADEK Z WANTED.
I JEDYNY SHANOZ I SATHAN MA TAM JAJA RESZTA TO CYKORY I PRZEGRANCE KTORZY PLACZA NA FORUM ZE WANTED ZLE I BEE.
Ps.Yavi nareszcie przyszla kryska na matyska poplacz sobie teraz na forum troche czasu na chara zmarnowales co do Creyi to nikt jej bic nie bedzie oprocz pewnie Draza,ale ciebie Yavi pare osob z checia utlucze bo cie nikt nigdy nie lubil tylko pare low lvl pod depo w venore sie za toba wstawi ktorym imponowales pod depo.Pierwsze slysze zeby Minavand mial hunta skad wy takie glupoty bierzecie?
Zdradź mi swój nick, a stracisz kilka Leveli.
Btw, Mnie nikt nie lubi? Wiesz, nie wole aby takie parapety jak Ty trzymały się zdala odemnie niżeli mieli by mnie lubieć, bo to był by dla mnie wstyd. Więc jak śmieciu, zdradzisz się czy nadal będziesz "Wojować" na forum wyzywając innych? Czekam na Twoją odpowiedź.
Edit
Masz czas do 20.00 chyba że srasz w majty aby się ujawnić.
NIE CHODZI MI O TO ,ZEBY INNI ROBILI Z WAMI PORZADEK. CZY TY NIE ROZUMIESZ ,ZE WCZESNIEJ CZY POZNIEJ Z HUNCI WAS DRAZ !
@najwyzsza prawda : ja tu juz dawno nie gram nawet juz mi sie nie chce atakowac ;) wakacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do mojego hunta nie wymyslajcie zadnych historyjek SAM CHCIALEM :D
a pozatym azura jest sux bo nie bede sie sluchac ludzi do ktorych nie mam szacunku pozdro dla ciebie Draz ;D
To ladnie, ciekawe kim, skoro wiekszosc z nas nie ma czasu na aktywna gre? Poza tym, jak powiedzial Shanoz, teraz sa wakacje, malo komu sie chce w Tibie grac, widac to nawet po ludziach w Wanted, w koncu nie wszystkim z nich ta gra padla na mozg. Pozdrowienia dla wszystkich korzystajacych ze slonca :)!
zeus1985
22-07-2006, 15:52
To ladnie, ciekawe kim, skoro wiekszosc z nas nie ma czasu na aktywna gre? Poza tym, jak powiedzial Shanoz, teraz sa wakacje, malo komu sie chce w Tibie grac, widac to nawet po ludziach w Wanted, w koncu nie wszystkim z nich ta gra padla na mozg. Pozdrowienia dla wszystkich korzystajacych ze slonca :)!
Mi już skóra z pleców złazi ;p
tibia to nie cale zycie chlopaki :D
yavi i gimli respect :D
yavi (to masz taki sam problem jak ja bialasie :D)
:evul: :evul: :evul: wy: najwyzsza prawda, talib, adaam itp...
jak chcecie wyzywac to przedstawcie swoje nicki to wtedy robcie co chcecie
yavi-respect