Pokaż pełną wersje : Polowanie na Hero.
Oto zdjątka z polowania na hero. Dałem ich pare, ale sądzę że raczej zanudze was na śmierć. W chwilach kryzysu nie miałęm czasu cykać zdjęć, ponieważ musiałem ratować tyłek paladyna lub swój własny :). Pare razy paladyni mieli red hp, raz sie dwa hero na raz respneły a takto hunt przebiegał spokojnie, oto skrinki:
-Ja i pan Legolas ubijamy jednego z pierwszych hero.
http://members.lycos.co.uk/mortalsouls/TibiaSCR/hr1.jpg
-Hero są zawzięte, dokuczały nam nawet po śmierci.
http://members.lycos.co.uk/mortalsouls/TibiaSCR/hr2.jpg
-Zdarzały się też "cfaniaki". Niby dzielny a strzela mi w plecy, zupełnie nie jak przystało na bohatera =/. Naszczęście pan legolas szybko skrócił jego pasek hp :).
http://members.lycos.co.uk/mortalsouls/TibiaSCR/hr3.jpg
-Leguś się popisuje, 125 w Hero :)
http://members.lycos.co.uk/mortalsouls/TibiaSCR/hr4.jpg
-Założyłem sie z tym Hero że nie dojdzie do mnie żywy, oczywiście wygrałem zakład :>.
http://members.lycos.co.uk/mortalsouls/TibiaSCR/hr5.jpg
-Przyszedł Sitek i przyprowadził mi paladyna bo Lego musiał kończyć, w takim składzie Hero padał po 5 sekundach, nawet sobie pobiegać nie mogłem :p
http://members.lycos.co.uk/mortalsouls/TibiaSCR/hr6.jpg
-SESS - Super Evil Sita Soloer
http://members.lycos.co.uk/mortalsouls/TibiaSCR/hr7.jpg
-Lubicie Tine Turner? Czasami śpiewaliśmy "We dont need another hero" a ja robiłem za Mad Maxa, chociaż przyznaje że Mel wypada w tej roli lepiej :) http://members.lycos.co.uk/mortalsouls/TibiaSCR/hr8.jpg
-Ten hunt był nie udany bo prawie nic nie wypadło, ale pod koniec każdych SS trzeba dać jakiegoś loota, więc pokazuje wam zdjątko rzeczy które mam na sell i kasy którą zarobięłm już za sprzedane itemy. 4 dni siedzenia na hero i też takie możecie mieć :)
http://members.lycos.co.uk/mortalsouls/TibiaSCR/hr9.jpg
To już koniec, jeśli podobają się wam moje screenshooty to bardzo prosze abyście podładowali moją reputację :)
Po pierwsze:
Poniewarz jestem entuzjastą takiego typu zarabiania kasy, dodalem ci jeden punkt do reputacji.
Po drugie:
WIELKIE CONGRATULATIONS za taki hunt.
Po trzecie:
Móglbys podac lvle i skille uczestników huntu. To mogloby podladowac troche entuzjazm do twoich screenów. Wiadomo im leprze osiągniecia w skillach i im mniejszy lvl tym bardziej podobajom sie screeny.
Po czwarte:
Nie napisales ile na ten hunt poszlo uhów (w sztukach a moze w BP).
Po piąte i ostatnie w tym poscie:
Powiedz na którym serverze grasz, poniewarz mam chetke na niektóre rzeczy z tego lootu, a nie wiem czy mozliwy jest kontakt z tobom bezpośrednio w tibii.
Pozdro wszystkich znajomych z Julery
Eragdush
Dark Glinu
10-08-2004, 22:07
Spoko screeny masz odemnie punkt! Screeny nie byly takie nudne jak pisałeś na początku!!
Faxero paladyn
10-08-2004, 22:12
Screeny są super, a loot jest większy od mojego całego stuffu (w końcu mam 8 lvl paally :P). Masz ode mnie plusa do reputacji............
SSy ładnej jakości, no a i loocie nie wspomnę!
Po pierwsze:
Poniewarz jestem entuzjastą takiego typu zarabiania kasy, dodalem ci jeden punkt do reputacji.
Po drugie:
WIELKIE CONGRATULATIONS za taki hunt.
Po trzecie:
Móglbys podac lvle i skille uczestników huntu. To mogloby podladowac troche entuzjazm do twoich screenów. Wiadomo im leprze osiągniecia w skillach i im mniejszy lvl tym bardziej podobajom sie screeny.
Po czwarte:
Nie napisales ile na ten hunt poszlo uhów (w sztukach a moze w BP).
Po piąte i ostatnie w tym poscie:
Powiedz na którym serverze grasz, poniewarz mam chetke na niektóre rzeczy z tego lootu, a nie wiem czy mozliwy jest kontakt z tobom bezpośrednio w tibii.
Pozdro wszystkich znajomych z Julery
Xala
Kurcze!!! Pisze odpowiedź na tego posta trzeci raz!!! Coś mi sie z IE stało i wyskakuje błąd. Anyway lecimy:
1. Thx :)
2. Thx again :)
3.
-Gasior the Brave
-Legolas Berserker
-Rocco Blasphemy
-Melithra
-Sitawuze
Wybaczcie że nie podam wam skili i leveli ale już mnie to denerwuje, pisze posta trzeci raz. Dałem nicki więc sprawdźcie, w skrócie ja mam 83/82 jako 63 Elite, Legolas ma 5~ i dysta 8~, Rocco i Melithra to palki 4~ z dystem 77 a Sita paker 71 royal i dys 9~.
4. Na hunt poszło 3 bp UH (wejście/wyjście kosztowało ponad plecak) i 5-6 bp boltów.
5. Gram na Lunarze :)
idZi Master Of Dizaster
10-08-2004, 22:57
LA LA LA lubię oglądać screeny z hero a szczególnie jak " Wojownicy " są z tego samego świata co ja :] gz Lootu a tak wogule to Legolasa często widuje
You see a bed Legolas Berserker is sleeping her. xDDD free itans pls <lol> pozdrooooooooo!!
Hehe...a to śpioch jeden :>
skriny były swietne wiecej takich ss-ów nie byly takie nudne jak pisales na początek :)
Bardzo ładne ss gratz loota :) :)
Po ile dziennie siedzialeś przez te 4 dni z góry thx za odpowiedź :miecz: :miecz:
Kernfalt
11-08-2004, 09:25
No gratz, gratz... na skrinach rzeczywiscie mogloby byc wiecej akcji ale wybaczam xD
Gratz loota... w sumie nie jest taki najgorszy. Mi nigdy nie wypadly jeszcze c-legsy ;-)
Bardzo ładne ss gratz loota :) :)
Po ile dziennie siedzialeś przez te 4 dni z góry thx za odpowiedź :miecz: :miecz:
Od 9, po savie servera do 24 w nocy. Zwróćcie uwagę że tego było więcej. Musiałem sie podzielić z paladynami i jeszce tam jest kasa za itemy które zostały już sprzedane. Ładujcie mi reputacje plx :p
_Saijan_
11-08-2004, 10:24
Hmmmm... to jest double spawn? :P
Screeny bardzo ladne... loot tez... Carry on :)
Masz u mnie duzego plusa :P
To jest double spawn, pisząc ci odpowiedź właśnie siedze na hero i zgadnijcie co się stało. Otóż siedzimy już 30 minut i mamy: Warhamer, Fire Sword i Crown Armor. Zbroja i miecz wypadł z hero jeden po drugim, dziś chyba szczęśliwy dzionek :p
Ssy Byly ladne ale czuje nie dosyt:) tez bym polecial na hero na jakim swiecie gracie ? :) nowy pacc i nie bylem na hero :p
Super SS !
Super Loot !
Gratz ! :P
Powodzenia w kolejnych huntach... :)
Sitawuze
11-08-2004, 12:13
Yo
Byłem na tym huncie dlatego że pallka miałem odprowadzić na Hero Omg :P
podrodze sam wszytko musiałęm powybijać i na pojedynczym Hero na solo wziąść :] teraz jestem właśnie na Hero hunt narazie jest Looz jestem z blokerem You see Gasior the Brave (Level 63). He is an elite knight. :P
Daje plusika :]
Zamiesćcie coś troszkę ciekwaszego... hero są na maxa nudne :/
Pastor'net
11-08-2004, 13:25
Ssy, swietlne nie mam nic do zarzucenia pozatym ze hero najlepiej wywalic w 2 osoby albo solo palkiem 70lv+ najmniej osob do podzialu lootu ;P Ocenia: 5 :) Oby tak dalej ziomek
Zamiesćcie coś troszkę ciekwaszego... hero są na maxa nudne :/
Mowiłem że bedzie nudno, ale jak dasz dobry opis do screena to może być nawet fajnie :). Następnym razem specjalnei dla ciebie dam wybuchy, explozje i deady :p
Te ss sa bardzo fajne ale polecam ci potrujny spawn hero miedzy kolumnami kolo worlocka jest on chyba najszybszy i najbezpieczniejszy, hero nie moze sie przerzucic.
Na potrójnym spawnie marnuje 1 uh na 1 hero, po za tym nie odważyłbym sie iść afk jakby stał koło mnie warlock. Jak możecie to ładujcie moją reputację :)
Deady powiadasz ?? Daj tylko wczesniej znac gdzie bedzie mass pk :) napewno przyjde popatrzec. xD
Signed
Ex.
OMG....Wywaliło właśnie Sitka i mnie też, nie moge sie lognąć, zaraz będziesz miał swoje deady i to dwa :/
Legolas Berserker
11-08-2004, 15:05
mogło być więcej moich akcjii (ach ta skromność) :D ale jest OK. Masz ode mnie plusika :)
Exio saves the day :] Podziekuj ladnie i powiedz kto tu jest szefem xD
Exio saves the day :] Podziekuj ladnie i powiedz kto tu jest szefem xD
Dziękuje ładnie za uratowanie moje kochanego 100K i 70K+ expa. EX i Cyc są szefami:p. Me join your guild plx ?
http://members.lycos.co.uk/mortalsouls/TibiaSCR/ratunek.JPG
Sitawuze
11-08-2004, 17:28
Ojjjj Gąsiorku zapomniałeś o mnie bo gdyby nie poprosił Cycka (Cycus) i Exandera (Kwaska) :P to by nie przyszli ale jest już OK i dziękuje Exlasce i Cycusiowi za uratowanie tyłka :P A co do szefów to się zastanowię Kwasku :D ale THX.
Hmm a ja myślałem że koment jest zabroniony..ah mało ogladam forum...
Zdjęcia były ładne. Myśle że to w dużej mierze zasługa opisów...i na przyszłość - MORE !!
raberan man
11-08-2004, 18:46
no to mailes niezlego farta bo ja siedzialem prawie tydzien na hero i ledwo sie zwrucilo wedlug mnie podlozyiscie swoj eq :]
no to mailes niezlego farta bo ja siedzialem prawie tydzien na hero i ledwo sie zwrucilo wedlug mnie podlozyiscie swoj eq :]
Jak już mówiłem to co w plecaku nie jest z 1 hunta ale z 4 huntów i należy osobiście do mnie, rzeczy było więcej ale część sprzedałem a część oddałem paladynom. Dziś mieliśmy tylko Crown Arma, Warhamera i 2x Fire Sword bo CiPy wyłączyli serka :p Ładujcie moją reputację prosze...
raberan man
11-08-2004, 19:01
a ja mowie ze caly tydzien lazilem na hero i na jednego szlo 1-2 uh a ledwo co
sie zwrucilo ... podlozone
:p Ładujcie moją reputację prosze...
ssy ladne mi sie podobaja... 1 pytanie 2 prosba..
1-> dlaczego nie bierzesz hero na klate ?? mniejsze ryzyko ze palki dedna (heroi sie przezuci) takie skromne pytanko bo niedlugo mam zamiar sie wybrac i raczej bede bral na klarte a nie uciekal:]
2-> bez obrazy ale to jest do ytatu ..przestan sepic ....jak zaslkuzysz to dostaniesz plusa a co ci to da ze bedziesz mial 100+ jak 99 bedzie z litosci, zalu, albop od newbie/nobka bo myslal ze tak trzeba:]
EDIT 1 -> re down nie lam sie ze ktos odjol ci punkt:P ja wlasnie mam minusa..ciekawe za co :P heheh (jakby mi zalezalo^^) jak ludzie na forum maja cie znac, lubic,rozpoznawac to pisz z sensem, nie wyzywaj itp..a jak piszesz od rzeczy albo (sry) sepisz plusy to raczej wspomnienia nie beda mile. Licznik postow jest zdjety...widze ze niektozy zaczynaja nowe praktykki wprowadzac ^^
Pozdro
1. Klata = 1UH na 1Hero Ucieczka = 1UH na 20+Hero
2. Nigdy nie udaje mi sie osiągnąć porządnej pozycji na forach, może chociaż raz się uda. Ktoś mi odjał właśnie jeden punkt :(
1. Klata = 1UH na 1Hero Ucieczka = 1UH na 20+Hero
2. Nigdy nie udaje mi sie osiągnąć porządnej pozycji na forach, może chociaż raz się uda. Ktoś mi odjał właśnie jeden punkt :(
Wiesz GASIOR od początku podobaly mi sie twje posty. Temat z huntem na hero jest bardzo ciekawy. Twoje wypowiedzi na rózne tematy som ciekawe. Mimo ze inni mogą uwazac ze cos jest lipne lub beznadziejne olej ich opinie (bez urazy dla wszystkich). Ważne jest to co ty myslisz na danym temacie. Liczy sie tylko twoja opinia. Bo jesli bedziesz sie dopasowywal do innych, nigdy nie będzisz usatysfakcjonowany, a i tak znajdzie sie taki co zbeszta twoją opinię. Niektórym tylko o to chodzi. Najwazniejsze jest miec wlasne zdanie i przekonanie ze to wlasnie twoje zdanie jest najleprze.
[Musialem to napisać, poniewarz pare osób na forum wyzywalo innych uzytkowników, z powodów banalnych. W jednym poscie o Hero napisaleś: "wklejam tu pare zdjec z huntu hero ale i tak pewnie was zanudze"(moze cos przekręcilem ale sedno jest to same) Tak nie powinienes nigdy pisac.To odstrasza potencjalnych zainteresowanych]
OMG ale sie naprodukowalem :)
Pozdro all friend!
Eragdush
Temat podupada, widzę więc że musze iść na kolejny hunt :) Co tym razem proponujecie, tylko nie Demony i Warlocki :p
Dwimenor
12-08-2004, 13:28
Po pierwsze: Super loot, gratz huntu i SS
Po drógie: Może dl Hunt??
Po trzecie: Dałbym ci punk(:D), ale "Light deactivated" mówi samo za siebie(:().
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.