PDA

Pokaż pełną wersje : Urodziny Wieszoka

Gewof
11-08-2004, 09:59
Tak wiec Wieszok, z okazji Twoich urodzin, zyczec Ci wszystkiego Najlepszego, multim postow, reputacji na forum i super imprezy urodzinowej ;)

http://www.members.lycos.co.uk/gewof/pictures/wieszok.jpg

<w oddali slychac: "sto lat!!!... sto lat!!!... niech zyje zyje nam!!!...">

Dan the Automator
11-08-2004, 10:01
By tradycji stało się zadość...
http://www.thepocket.com/page7/everythi.jpg
Oczywiście wszystkiego najlepszego :)

Twoje zdrowie! :P

Master magi
11-08-2004, 10:04
Wszystkiego najlepszego Wieszok!!!!Zycze ci zebys zyl 100 mial, duzo kasy ,szczescia i wogle wszystkiego najlepszego co jest na swiecie ^^

Kasushi
11-08-2004, 10:14
No cóż będe się powtarzał :) Wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzin dużo zdorwia szcześcia pomyslności no i oczywiście połamania kości<joke> :)
HAPPY BIRTHDAY!

n3m3s!s
11-08-2004, 11:14
WKlej sobie do gg i powieksz na full screen. :P

:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[
:[:[<nie>:[<nie>:[<nie><nie><nie>:[<nie><nie><nie>:[<nie><nie><nie>:[<nie>:[<nie>:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[
:[:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[
:[:[<nie><nie><nie>:[<nie><nie><nie>:[<nie><nie><nie>:[<nie><nie><nie>:[:[<nie>:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[
:[:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[:[:[<nie>:[:[:[:[<nie>:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[
:[:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[:[:[<nie>:[:[:[:[<nie>:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[:[
:[:[:[:[<nie><nie><nie>:[<serce>:[<nie><nie><nie>:[<nie><nie><nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie><nie>:[:[<nie><nie><nie>:[<nie>:[<nie>:[:[
:[:[:[:[<nie>:[<nie>:[:[:[<nie>:[<nie>:[:[<nie>:[:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[:[
:[:[:[:[<nie><nie>:[:[<nie>:[<nie><nie><nie>:[:[<nie>:[:[<nie><nie><nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie><nie><nie>:[:[<nie>:[:[:[
:[:[:[:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie><nie>:[:[:[<nie>:[:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[:[<nie>:[:[:[
:[:[:[:[<nie><nie><nie>:[<nie>:[<nie>:[<nie>:[:[<nie>:[:[<nie>:[<nie>:[<nie><nie>:[:[<nie>:[<nie>:[:[<nie>:[:[:[

SInner
11-08-2004, 13:55
HAPPY BEER`s day :) Wieszok . Niech ci skille wysokimi będą !!! B)

Vanhelsen
11-08-2004, 14:13
Dziękuje wszystkim którzy dotąd się mi wpisali i tym którzy mają sie zamiar wpisać. A wszczegulności Gewofowi za załorzenie tego tematu którego wogule nawet się niespodziewałem w najsmielszych snach :D i N3m3s!s'owi za ładny i pomysłowy napis Happy Birday :)

Wielkie THX 4 @LL

Makrela
11-08-2004, 14:56
No, Happy Birthday, wszystkiego najlepszego, gute Geburtstag, więcej jezyków nie znam :)

$corcerer
11-08-2004, 15:27
Zdrowie Tfoje f gardło moje!

Adaras
11-08-2004, 16:19
Dużo szczęścia i leveli, niech Ci mordka się weseli. ;)

yon
11-08-2004, 16:35
Dolaczam sie! wszystkiego ! :).. wszystkiego jak najwiecej!, tylko ortografow mniej zycze Ci z calego serca :)

spider-bialystok
11-08-2004, 17:45
Sto lat i wszystkiego najlepszego !
Gratz kolejnego levelu w rl. ;)

Dr. Omader
11-08-2004, 18:14
Zostalo mi jeszcze cos do picia no to jak to scor powiedzial Zdrowie twoje w gardlo moje! NIech zyje solenizant!

с днем рождения
誕生日おめでとう
生日快樂

No a po polskiemu to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
A teraz zasowaj na popijawe :P dzisiaj nie ma umiaru ;)
(mam nadzieje ze twoj komp rozpozna cyrylice, japonski i chinski tradycyjny :>)

Gonzo von Krenzel
11-08-2004, 23:47
Tak! Super Genialnie! Jak ja miałem 14 lipca urodziny to się żaden taki temat nie pojawił... :( Nikt mnie nie lubi!! :(
Wszystko naj, naj, naj Wiesiu! :P ;) Spełnienia marzeń i skrytych snów! Piwa, lasek i muzyki! postro!
P.S. Drom znowu zepsułeś mi przeglądarke... :( drom must die! X( :berserk:

Dr. Omader
12-08-2004, 19:40
P.S. Drom znowu zepsułeś mi przeglądarke... :(

http://www.members.lycos.co.uk/dromader/img/forum/owned.jpg

/me is teh 1337

Vanhelsen
12-08-2004, 20:30
JEszcze raz dzięki dla wszystkich za rzyczenia :). tak przyokazji, Drom, niemam chinskiej i japońskiej czcionki :P, ale cyrilice widiziałem :)