Pokaż pełną wersje : Nowe światy non-PvP
Xzbitelx
21-07-2006, 10:53
no do kurdy nędzy zrobcie coś z tą tibią.com dlaczego jeszcze nie sa dostepne 2 nowe swiaty dla graczy Facc!!!
Maliniak
21-07-2006, 11:06
Na nowym serwerze można grać po jednym tygodniu czy dwóch?? Bo już sam nie pamiętam. :)
Kingsays
21-07-2006, 11:10
Na nowym serwerze można grać po jednym tygodniu czy dwóch?? Bo już sam nie pamiętam. :)
Po dwóch:p
Kingsays
21-07-2006, 11:13
Po dwóch:p
Ja će niowi śiwiat ńioń pvp dośtiępni dja gjaći faćć!!! buuu!!!
zawsze bylo po jednym tygodniu i watpie zeby to zmienili
Xzbitelx
21-07-2006, 11:54
przeciez miną juz ten jeden tydzień do ku... glupie cipsofty
Ferrerorosze
21-07-2006, 11:56
Ja tam czekam na nowe PVP, bo nopvp sux. Głupie cIPSOFTY juz tyle czasu minęło a tu jeszcze serwów nie ma.
ChynyDruid
21-07-2006, 15:12
CZY JAKIS NIE WIEM MODERNATOR MÓGŁ BY CHOC ZOBACZYC CO PISZEMY I NAPISAC DO CIPSOFTU ALBO SAM MA JAKIES INFORMACJE POCIESZYC NAS I POWIEDZIEC DOKLADNA DATE OTWARCIA SWIATóW DLA FACC ??
Seba-Knw
21-07-2006, 15:24
Sam niewiem o co tu juz chodzi. prawidłowo otwarcie 2 new servów dla FACC(czyli dla tych lepszych :P:P) powinno byc wczoraj ale pewnie CIP-y miały wczoraj małą impreze i chyba mają teraz kaca. Heh wybaczmy im to :] no nie ale serio sam tez niemoge sie doczekac otwarcia a tymbardziej głupio mi teraz bo 2 tyg. temu skonczył mi sie PACC.
Xzbitelx
21-07-2006, 19:00
...jhjjjhhkjhkhgj
Nataniel
22-07-2006, 11:14
Ile to mozna czekac na roku gra z 5 osob najwyzszy level 46 kurde... wprowadzenie paccow ma na celu podobno zniwelowac tlok na roku tyle ze tam juz niekt nie gra moja tibijska rodzinka juz od dawna pocina a ja gnije i czekam juz 9 dni sa zablokowane ( sobota)
ChynyDruid
22-07-2006, 11:52
Ile to mozna czekac na roku gra z 5 osob najwyzszy level 46 kurde... wprowadzenie paccow ma na celu podobno zniwelowac tlok na roku tyle ze tam juz niekt nie gra moja tibijska rodzinka juz od dawna pocina a ja gnije i czekam juz 9 dni sa zablokowane ( sobota)
własnie o to chodzi ze servery byly otwarte 13.07.06 o godzinie 17:55 i juz mija dokladnie 9 dzien tak jak mowisz bo 20 powinny byc otwarte a dzis jest 22.07.06 !!! i mnie tez to wnerwia bo wiesz w roku tak jak mowisz juz raczej nikogo nie mam moze kilka osob.Ja mysle ze wiesz poprostu max bylo 200 osob na SERVIE i malo jest teras i wiesz poprostu nie zarobili tyle ile chcieli bo nie kazdy na non pvp chcial isc i dlatego tak malo gra a oni chca sila wymusic zebysmy kupili pacc a tu nie ze mna takie numery i czekam cierpliwie !!! I widac jak Cips soft wali w c*h*u*j*A w ten sposob !!!
Haha, wyluzuj chłopie, czasem tak bywa, że czeka sie z 2 tyg., a czasem 3 dni bodajże, tak jak to było na np. Refugii.
ChynyDruid
22-07-2006, 12:26
Haha, wyluzuj chłopie, czasem tak bywa, że czeka sie z 2 tyg., a czasem 3 dni bodajże, tak jak to było na np. Refugii.
własnie nie zawsze sie czeka 7 dni !
Xzbitelx
22-07-2006, 12:29
ja wiem ze zawsze kurde 7 dni były zablokowane a dziś 9 (nikt nie mam tyle kasy zeby kupowac glupiego pacca aby grac w pierwszym tyg.) ja to nie wiem już czasem myslę ze to na premie zamienią:/
ChynyDruid
22-07-2006, 12:31
hehe moze i to only premia bedzie bo to nie mozliwe zeby 9 dzien juz nie bylo facc.A dla 1 tygodznia to nie oplaca sie kupywac pacc bo i tak kazdy pewnie jedzie na wakacje w sierpniu to pacc by sie zmarnowal.
Xzbitelx
22-07-2006, 12:36
może pomyslita ze jestem troszke pierdol..., ale jak ja zawsze wstaje rano czy wracam z dwóry to mam nadzieje ze juz zniknie ten napis "initially Premium"
ale z dnia nadzień powoli już tracę nadzieje:/
TIBIA.PL ZRóBTA COś !!!
własnie nie zawsze sie czeka 7 dni !
Wcale to nie jest regułą, mówię ci że różnie to jest, bo nie pierwszy raz zmieniam serwer ehh.
ChynyDruid
22-07-2006, 12:39
człowieku ja tez nie nie 1 raz zmieniam wiec nie gadaj ze 2 tygodnie sie czeka bo 5x zmienialem na nowy i zawsze bylo 7 dni! i inni co zmieniali na innych tez mowia ze 7 i jest 7 i juz.A rook jest pusty juz a pacc ma na celu zmniejszeniem tloku na rooku ! a oni malo kasy zarobili i teras sie maszcza na nas i mysla ze kupimy pacc !
@wszyscy którzy uważają że zawsze po 7 dniach jest dla facc
ZAWSZE trzeba czekać tylko 7 dni.. To proszę bardzo:
"20-12-2005, 16:15 Dr. Omader
CipSoft postanowił dzisiaj odpalić dwa nowe światy...
Nazywy światów to:
Ocera - zlokalizowana w USA
Kyra - zlokalizowana w Niemczech"
"30-12-2005, 10:42 sebolP
Dzisiaj czyli 30.12.2005 swiaty kyra i ocera zostaly otwarte dla free account <spoxik>"
Tak, oczywiście, od 20.12 do 30.12 mija równo 7 dni.
Też mi zalezy na tym żeby Menera i Candia były już dla facc, ale co ma na celu takie spamowanie na forum? Czy admini/modzi Tibia.pl są GMami, członkami CipSoftu, że potrafią przewidzieć kiedy będą światy dla facc? NIE! Więc nie skarżcie się, tylko cierpliwie czekajcie, bo wkońcu ktoś zamknie temat i tyle wam przyjdzie z waszego narzekania.
ooooooooo gdzie jego post ??
Xzbitelx
22-07-2006, 13:03
sąsiad mi zadrzwi podpowiada, że czekał na OCERA i było 7 dni
aaaaaaaaa i
mówi abym napisał zebyś nie wkręcała!!!!!!!!!!
Xzbitelx
22-07-2006, 13:04
adminie to nie sprawdilwe czemu kasujesz?? daj mi się tez wypowiedzieć
Harry Xin
22-07-2006, 17:58
W chwili, gdy zacząłem pisać tego posta (na moim zegarku 17:16) na nowych serwach sytuacja przedstawiała się nastepująco:
Candia
Currently 214 players are online (z czego dokładnie 20 na rooku).
The maximum on this game world was 306 players on Jul 16 2006, 23:05:30 CET.
Menera
Currently 187 players are online (z czego dokładnie 17 na rooku).
The maximum on this game world was 309 players on Jul 17 2006, 22:00:30 CET.
Na pierwszy rzut oka widać, że światy są słabo zaludnione i są w stanie wchłonąć FACC. ;(
@Xzbitelx
Przestań wreszcie pisać po 2 posty pod rząd (jest taka opcja jak "edytuj" :p).
Xzbitelx
22-07-2006, 18:44
nie wiem na co oni czekają
(zapomnailem zedytować to wszystko z nerwów`)
Mogliby juz wpuscic Faccow ... czekam i czekam ... Myslalem ze dzisiaj po resecie bedą ale nic z tego ... Moze zapomnieli :P
P.S
Kliknij tam na dole :P Pomozesz ;]
Harry Xin
23-07-2006, 11:22
Mogliby juz wpuscic Faccow ... czekam i czekam ... Myslalem ze dzisiaj po resecie bedą ale nic z tego ... Moze zapomnieli :P
Wiesz... ja obawiam się, że tak właśnie jest i teraz, żeby to nie wyglądało podejrzanie to zamierzają wpuścić FACC po takiej okrągłej liczbie dni i każą nam czekać do czwartku albo... do 13.08... ;(
Eh, wałek. Szkoda, że nie zrobili PvP-Enf... X( Albo chociaż PvP zwyczajnego...
Harry Xin
23-07-2006, 11:38
Eh, wałek. Szkoda, że nie zrobili PvP-Enf... X( Albo chociaż PvP zwyczajnego...
Zauważ, że obecnie na światach e-pvp gra bardzo mało graczy, mimo iż tego typu światów jest kilkakrotnie mniej od innych rodzajów (o ile dobrze pamietam to 2-Inferna i Dolera). ;) Dlatego tworzenie nowych e-pvp nie ma większego sensu. :p Zaś najbardziej zapełnione były serwery non-pvp, więc takie stworzył Cipoft. Zaś w obecnej chwili najwięcej osób gra na Harmonii (również non-pvp), na której może się zrobić troche luźniej, gdy tylko wpuszczą FACC na Candię i Menerę. ;)
@wszyscy którzy uważają że zawsze po 7 dniach jest dla facc
ZAWSZE trzeba czekać tylko 7 dni.. To proszę bardzo:
"20-12-2005, 16:15 Dr. Omader
CipSoft postanowił dzisiaj odpalić dwa nowe światy...
Nazywy światów to:
Ocera - zlokalizowana w USA
Kyra - zlokalizowana w Niemczech"
"30-12-2005, 10:42 sebolP
Dzisiaj czyli 30.12.2005 swiaty kyra i ocera zostaly otwarte dla free account <spoxik>"
Tak, oczywiście, od 20.12 do 30.12 mija równo 7 dni.
Też mi zalezy na tym żeby Menera i Candia były już dla facc, ale co ma na celu takie spamowanie na forum? Czy admini/modzi Tibia.pl są GMami, członkami CipSoftu, że potrafią przewidzieć kiedy będą światy dla facc? NIE! Więc nie skarżcie się, tylko cierpliwie czekajcie, bo wkońcu ktoś zamknie temat i tyle wam przyjdzie z waszego narzekania.
przepraszam ale od 20 grudnia do 30 grudnia mineło 10 dni a nie 7 xd
przepraszam ale od 20 grudnia do 30 grudnia mineło 10 dni a nie 7 xd
To była ironia ;)
Nie pozostaje nam nic innego, tylko cierpliwie czekać i codziennie sprawdzać kiedy Menera i Candia będą dla facc. Prawdopodobnie nie później niż 2 tygodnie po powstaniu światow, czyli do czwartku powinniśmy zachować spokój. I modlić się by Cip Soft wreszcie nas wpuścił ;)
Dziwi mnie to, że jeszcze nie powstało podforum Candii i Menery na tibia.com, bo zwykle było chyba od razu po powstaniu światów.
Harry Xin
23-07-2006, 12:22
To była ironia ;)
Nie pozostaje nam nic innego, tylko cierpliwie czekać i codziennie sprawdzać kiedy Menera i Candia będą dla facc. Prawdopodobnie nie później niż 2 tygodnie po powstaniu światow, czyli do czwartku powinniśmy zachować spokój. I modlić się by Cip Soft wreszcie nas wpuścił ;)
Dziwi mnie to, że jeszcze nie powstało podforum Candii i Menery na tibia.com, bo zwykle było chyba od razu po powstaniu światów.
Jak będą tak dalej robić to wyjeżdzam na wakacje. :p A odnośnie podforum na tibia.com to też to zauważyłem ale widocznie nikt nie ma i tak czasu tam pisać (zapis serwa trwa na tych dwóch nowych serwach zaledwie 7 minut, więc chcą nabić lvl zanim wejdą FACC. ;(
Ja czekalem na swiaty pvp ;/, ale jezeli sa no-pvp tez se moze zagram 8o
Xzbitelx
23-07-2006, 13:33
"Prawdopodobnie nie później niż 2 tygodnie po powstaniu światow, czyli do czwartku powinniśmy zachować spokój. I modlić się by Cip Soft wreszcie nas wpuścił"
modlić się hehexDxDxD
glupi ten cipsoft ale jak nas nie chce w puscic to się już nie prosmy i nie grajmy!!! bo oni se z nas jazdy robją glupie pajace!
Seba-Knw i Worlian'Dien niepiszcie (prawdopodobnie) hackujących stron, ja też czekam aż wreszcie wpuszczą FACC ale jak powiedział Seilla pradobodobnie wpuszczą do 2tygodni.
Nataniel
24-07-2006, 14:37
P.S
Kliknij tam na dole :P Pomozesz ;]
Nikt nie zapomnial to znowu ich żulerski trik przrdluzaja byśmy kupywali pacc a oni zarabiali kase. Ta gra stanie sie niedlugo tylko i wylacznie dla płacących. Po każdym upadate dochodza plusy dla pacc tereny i inne przywileje. Zarabjaja i chca zarabiac coraz wiecej ta gra to czysty interes, a my sie meczymy.
Klaudia of Sorcerer
24-07-2006, 14:56
No tak ale nie uwazasz
Ze oni za cos wkoncu placa ?
A trzeba sie pomeczyc bo my mamy free ?
Ehs ... Pierw trzeba sie zastanowic a nie -.-
Nie pomysleliscie ze Cipsoft placi za servery? Ludzie musza kupowac pacc zeby mieli na oplate tych serverow ktore grosze nie kosztuja zapewne..
Nataniel
24-07-2006, 22:03
Placi ale to sa grosze w porownaniu do tego co zarabia
Ps mozna juz zrobic chara 24/11/2006 od 18.00 ale nie da sie zalogowac prawdopodobnie bedzie mozna od jutrzejszego ss to do zobaczenia
Nataniel De'Lavier
Arie Nena
25-07-2006, 20:11
Zaczołem grać na jednym z nowych światów i musze powiedziec, że to nic ciekawego. Mogliby zrobić 2 nowe pvp.
Dobrze ze zrobili 2 nowe swiaty non-pvp bo jak do tej pory to swiaty non-pvp byly najbardziej przeludnione.
zdzichxxx
18-08-2006, 21:21
a kiedy wyjda nowe swiaty pvp bo na noob pvp bez sensu grac od nowa bo i tak hunta nie bedziesz miec moze tylko kretony tam graja ;)
PVP ROX
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Rufus1988
23-08-2006, 06:47
Miały być nowe serwery po updacie 7.8 i co? Nico, nie zrobili ich już 3 tygodnie więc na pewno ich nie będzie. Akurat teraz, gdy kupuję PACCa :/.
Szkoda że non-pvp, bo z qmplami czekaliśmy na pvp, i mass pg, gildia i wojny ;)
Ale cóż i tak idziemy na non-pvp'ka :) . Ja pall, pozdro.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.