Pokaż pełną wersje : Nowe światy non-PvP
Wystartowały dwa nowe światy non-PvP (to chyba niezupełnie to na co większosć graczy czekała...) : Candia w Niemczech i Menera w USA. Jak zwykle przez pierwsze dni jedynie gracze Premium będą mogli się na nie zalogować. Życzymy powodzenia tym którzy zdecydują się na nich grać.
Oprócz tego chcielibyśmy zwrócić Waszą uwagę na kolejną możliwość zagłosowania sobie w jakiejś sprawie;). Kolejna ankieta (http://www.tibia.com/community/?subtopic=voting) na tibia.com ponownie dostępna jest także dla graczy FACC, a dotyczy ona manuala - szczegóły tutaj (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=84920). Tych którzy w ankiecie wybiorą opcję "a jest instrukcja?" inforumjemy, że nie tylko jest, ale też od pewnego czasu jest po polsku - tutaj (http://tibia.pl/show_desc.php?t=63634&p=683816).
Jutro konczy się druga edycja konkursu sms (http://sms.tibia.pl)!
Ekstra, pewnie wielu sie ucieszy ;)
Ragnar666
13-07-2006, 17:58
Ekstra, pewnie wielu sie ucieszy ;)
heh....wreszczie krzykacze się uciszą.....chociaz pewnie teraz im nie będzie pasowało że to 2 non-pvp ;]
nazwy są dosyć...głupie ;]
powodzenia wszystkim na nowych światach !:cup:
[edit] i z tego co widzę to Tibia.pl jako pierwsza supported website zamieściła owe info GRATZ :>
Zły Buhhasyn
13-07-2006, 17:59
Wreszcie new non-pvp :D
Rafciu Mistrz
13-07-2006, 18:00
Tak, nazwy są brzydkie xD Oba servery non pvp to chyba nie był najlepszy pomysł, bo i tak tłumy będą płakać, że to nie PvP :p
Sebastianky
13-07-2006, 18:01
zycze powodzenia na nowych swiatach :)
ja chyba sam pujde na jakis world
huhu w sumie to jakis miesiac na to czekale, a teraz jak sa to zdecydowalem zostac u siebie :p POzostalo tylko zyczyc powodzenia gracza ktorzy zaczynaja tam grac.
Darnok99
13-07-2006, 18:04
Dzieki bogu... moze wreszcie rozluzni sie na celescie. Za duzo u nas graczy bylo, ceny sie zalamuja:/:D Powodzenia wszystkim.
lol... non-pvp ;/ Czekalem z kumplami na PVPO a tu kicha ;S Mam nadzieje ze w sierpniu powstana jakies PVP ;)
Koronowany rycek
13-07-2006, 18:06
Private serv ?O C B?
O nie non-pvp ..... żal .......i jeszcze te nazwy -.-
Kingsays
13-07-2006, 18:07
No to zaj***scie ....zycze wszystkim powodzenia w grze...
p.s wlasnie 3 dni temu pacc sie skonczyl X( a bede mial dopiero za 16 dni:p i znowu czekac dwa tygodnie??!!
Lipa no-pvp. Ja chcialem na nie isc ze wzgledu na Pvp.;(
Justysia_=*
13-07-2006, 18:07
Buahua ale te cipy zrobily nam niespodzianke w te wakacje... ;P
a jeszcze lepiej bedzie jak inne swiaty nie wejda wogóle albo pod koniec wakacji...
pvp of corse... bo no-pvp to lipa... swiat pelny noobkOOw... ktorych nie mozna zaciupac.. ;P
Serehion Melaner
13-07-2006, 18:08
Fajnie ale czemu akurat non-pvp!
Yeah! W koncu non-pvp :D Tylko dlaczego teraz kiedy niemam pacca? :[ Aff...
Voldus15
13-07-2006, 18:09
Zawsze moża spróbować i sie zobaczy :)
The world is private and you have not been invited to play on it.
Yhm, że o co chodzi??
Hahaha no to sie nagrales xD
Ragnar666
13-07-2006, 18:14
pvp of corse... bo no-pvp to lipa... swiat pelny noobkOOw... ktorych nie mozna zaciupac.. ;P
oj narzekasz.... prawda że na non-pvp jest dużo noba ale na jakim servie nie ma w ogóle? na Securze na ten przykład są niezbyt upierdliwi :P a i tak można znaleźć dużo normalnych graczy. A co do zaciupania to się i to da załatwić... ale o tym sza ;)
powodzenia na Candii i Menelli*
*Menera ;]
Marchewki
13-07-2006, 18:18
haha ale jajca dobrze :D ciekawe czy powstaną jeszcze światy e-pvp
potrzebne to jak dziura w plocie:/ ja chce pvp nowe a nie non;/ dupa dupa dupaX(
Justysia_=*
13-07-2006, 18:19
oj narzekasz.... prawda że na non-pvp jest dużo noba ale na jakim servie nie ma w ogóle? na Securze na ten przykład są niezbyt upierdliwi :P a i tak można znaleźć dużo normalnych graczy. A co do zaciupania to się i to da załatwić... ale o tym sza ;)
*Menera ;]
taa ja wiem ze tylko black list jest na securze a sa inne sposoby??;P
i nie cicho sza tylko nawijac.. ;P
wogole jest swietnie.. update ok.. ale troche zrypali wyglad potworów...
i jeszcze 2 światy do tego.. no-pvp ^^
CiPsoFt.. we love you ;*
Alojzy Mamriel
13-07-2006, 18:29
Menera ?? chyba Menela dla Menela :D <lol>
Powodzenia all:cup:
heauheuaheau zoooooonk ;d no to leccie na te wasze wyczekiwane nowe swiaty ;-)
lisek1050
13-07-2006, 18:34
Siemka, jestem nowy :) a po co nowe pvp?
Użytkowników czytających ten temat: 61 (zarejestrowanych: 25, gości: 36)
;oooo
Adamek the Knight
13-07-2006, 18:37
wiecie moze za ile bedzie dla facc?
kostooch
Hah, dobrze wam tak.
Boże i co z tego że Non-PvP? Niech robią jakie chcą, a że Wam to nie odpowiada to już wasz problem. Osobiście uważam, że jest dość światów PvP, wiekszości z Was chodzi tylko o to żeby być najlepszym na Servie, a jak się Wam znudzi to znowu będziecie grali tam gdzie jesteście. Zrobili by PvP i co by było z tego? Następny Tetro Aurelius? Który grał po 20h dziennie, żeby mieć najwyższy level,a teraz jest juz drugi o ile dobrze pamiętam i co ma z tego, że zasłynął bo był najlepszy, inny koles grał sobie lajtowo i wbił sobie level, później, ale przynajmniej wygląda jak człowiek, a nie jak niedozywiony, z okularami 5 calowymi i niewyspany nałogowiec.
Harry Xin
A wahałem się czy nie założyć sobie postaci na nowym serwie. Tyle, że nie robili, więc postanowiłem zostać i juz zacząłem trenić... :( No ale może przynajmniej zwolnią się trochę expowiska na Honerze. ;)
Justysia_=*
Siemka, jestem nowy :) a po co nowe pvp?
zeby miec co robic z noobkami kradnacymi lootbagi itp.. ;)
gavreonien
13-07-2006, 18:39
Myślę ze cipy musialy zrobic jakiekolwiek swiaty non-pvp bo jak wiemy ostatnio doszly 4 nowe pvp . :)
Fakkkkkkkkkkkkkkk Czy Kiedykolwiek Dzadza Pvp? :p
slawekmag
13-07-2006, 18:43
Ja czekam na PVP enforced:kat:
Człowiek D
13-07-2006, 18:45
A kiedy i czy wogóle bedzie w tym roku PvP?....
;( ;( ;(
kurde;/ mialem isc z qmplem na pvp atutaj lipa;/ mam nadzieje ze bedzie tak jak rok temu i ze poswtana za kilka dni pvp ]:-> pozostalo mi aby czekac i pkowac na furorze ;]
Megallion
13-07-2006, 18:47
warte uwagi moim skromnym zdaniem z non-pvp to secura i refugia no i moze calmera choc tam nie gralem choc slyszalem ze przyjemnie sie gra. Co do topic'a malo mnie obchodza nowe swiaty bo jak narazie nie mam zamiaru zmieniac bo a po co ? respy zajete chyba ze wstajesz wczesnie z rana duze nasilenie PA itp itd (mowie o pvp ) a tym co wybieraja sie na nowe nonpvp czy pvp zycze szczescia ;]
Justysia_=*
13-07-2006, 18:48
Ymm odpowiedz.. :P
wiecie moze za ile bedzie dla facc?
In a few days we will raise the limit and also allow free account players to enter.
@down..
sa to avatary.. i wystarczy wejsc w panel kontrolny uzytkownika...
lisek1050
13-07-2006, 18:50
Ej jak wy robicie te fotki z Tibi po lewej? Wiecie jestem nowy, i niestety nie wiem :(
Kubalolz
13-07-2006, 18:51
ja juz nie gram w tibie i dobrze :evul:
Harry Xin
13-07-2006, 18:55
Wybiera się ktoś może na te światy i zbiera teama?
Mastermind Toothy
13-07-2006, 18:56
Macie czego chcieliście won skillić/trenić a nie się obijacie(PG za dychę...)
Pozdro ;]
lisek1050
13-07-2006, 18:57
Odpowiedźdźccie na moje pytanie jak robicie te fotki z Tibi ? Bo ja tez chce to mieć :baby:
The world is private and you have not been invited to play on it.
Yhm, że o co chodzi??
Yyyy, o to co zawsze kiedy wychodza nowe servy? GM'y i te ich inne rangi wejsc moga tylko ;P i sprawdzaja mape, szukaja bugow itp ;]
PS: Mysle ze za kilka dni wyjda swiaty pvp, tak jak to Cip rovil kilkakrotnie juz...Bylebym sie nie mylil :(
patrykol
13-07-2006, 18:59
Wystartowały dwa nowe światy non-PvP (to chyba niezupełnie to na co większosć graczy czekała...): Candia w Niemczech i Menera w USA. Jak zwykle przez pierwsze dni jedynie gracze Premium będą mogli się na nie zalogować. Życzymy powodzenia tym któzy zdecydują się na nich grać.
Literowka? :)
Justysia_=*
13-07-2006, 18:59
Wybiera się ktoś może na te światy i zbiera teama?
nie wiem ja zamierzalalam z kolegami z rl zrobic teema i sobie grac w wakcje dla rozrywki... ale nie lubie no-pvp...
spoko ;) wrescie nowe non-pvp, juz robie tam postac :evul:
@kilka up
a po co zbierac druzyne ?
lisek1050
13-07-2006, 19:01
No odpowiecie na Moje pytanie czy nie? Będę płakał :( też chce mieć takie coś obrazek z Tibi Lisek of Harmonia... Tylko jak to zrobić powiedzćcie proshe :*
wiedzialem nooby benda tera pisac w dziale gildie kto sie wybiera na nowy świat::(
lisek1050
13-07-2006, 19:03
To powiecie czy nie :(?
Harry Xin
13-07-2006, 19:04
a po co zbierac druzyne ?
Na gsy, dle czy na coś podobnego na początku istnienia serwa trzeba iść z serpentem/d hammerem/halberd/etc. (bloker), więc team się przyda. :p
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ( cipsoft wypiany) na uja on daje non-pvp
na tym serwie pustki beda :P
To powiecie czy nie :(?
chodzi ci o avatar ten obrazek pod imieniem tak??
AdiTheMaster
13-07-2006, 19:16
Eh ceny beda kosmiczne jak to na nowych swiatach no coz trzeba zakasac rekawy i brac sie do roboty jedyny proble to FACC ;]
mój kolega miał nick Candia PLAGIAT XD
Omg, nonpvp :/ ehh czekam od połowy sierpnia, nie aktwuje 180dni pacc a tu nonpvp :/ Może jeszcze pod koniec lipca, lub na początku sierpnia powstaną normal pvp ;)
Władca Kuba
13-07-2006, 19:19
ehhh znowu dla PACCa niby tibia jest darmowa ale nudno się w nią gra bez Pacca:D non-PvP to chociaż dobrze że robią jakieś serwery;) :p
Niech se w dupe wsadza te servy... jak juz wrocilem do mojego sorca kupilem pacc itd... i nie sellnolem go dla kumpla po dobrej cenie to oni teraz ku*** robia nowe servery... niech sie na ryj walą... zycze wszystkim milej gry :) :p
sux cip-soft
Niech se w dupe wsadza te servy... jak juz wrocilem do mojego sorca kupilem pacc itd... i nie sellnolem go dla kumpla po dobrej cenie to oni teraz ku*** robia nowe servery... niech sie na ryj walą... zycze wszystkim milej gry :) :p
sux cip-softnoob gdyby nie cipsoft nie miałbyś w co grać
kto jak kto ale ja jestem nawet zadowolony chyba se zagram na Candia:)
Olejarzysty
13-07-2006, 19:41
CipSoft po raz kolejny pokazał, że może zaskoczyć i wkurzyć graczy :) Serwery zazwyczaj powstawały w czerwcu (wakajcyjne) a teraz powstały dopiero i to jeszcze non-pvp. BRAWO DLA CipSoftu xD
Harry Xin
13-07-2006, 19:56
CipSoft po raz kolejny pokazał, że może zaskoczyć i wkurzyć graczy :) Serwery zazwyczaj powstawały w czerwcu (wakajcyjne) a teraz powstały dopiero i to jeszcze non-pvp. BRAWO DLA CipSoftu xD
Tu masz rację... :(
Michal9000
13-07-2006, 19:57
Co? Kanibalia i Menelia? I tak nie Bede grać :p
Nazwy, fakt, nieszczególnie wybrane, ale cóż :)
Narzekający niech nie narzekają, pewnie tak, jak ostatnio, powstaną kolejne nowe światy. A non-pvp nie zostały wybrane przypadkiem, dotychczas było ich tylko 10, grało na nich od 600 do 900 ludzi (oczywiście, mówię o rozsądnych porach), co daje tłok - nawet z paccem. Może teraz wreszcie zwolnią się moje ukochane expowiska? :D
Choc to non-pvp to chyba czas wrócic do tey dziwnej gry.
Nareszcie nowe światy non pvp, może zacznę na jednym z nich grać ;) Ale te nazwy rzeczywiśnie idiotyczne. Candyman i Menel :/ Mam pytanie: Czy nowy świat staje się dostępny dla facc po savie servera, czy to obojętne?
pijany rolnik
13-07-2006, 20:07
to mamy non - pvp dla bojidup :)
Nataniel
13-07-2006, 20:11
No ile to czekac mozna na serwery a, ze non pvp no coz plakac nie bede maja kilka wad ale i zalety ( pewnosc ze nie straci sie kochanej postaci przez jebanego pay)
Mam nadzije ze beda te serwery na wyzszym poziomie niz Refugia
Milej gry
Maciasty
13-07-2006, 20:14
No cóż dobrze ze chociaz non pvp powstaly, przeciez na nich tez mozna normalnie grac no ale wiecej ludzi czekalo na pvp, zdaje sie ze jesli bedzie bardzo duzo osob grac na non pvp to przypuszczam ze w ciagu nie dluzej niz kilkunastu dni powstana pvp swiaty ok narazie zycze wszystkim powodzenia na tych swiatach;p
A dla mnie lajtowo. Czekałem tylko na nowe servy.8o Co z tego, że to non-pvp? Wkońcu jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma....;) Chyba wskoczę na Candię :]
spider-bialystok
13-07-2006, 20:15
Pogram sobie do konca pacca na Canadii ;] Moj nick to Mortal the wizard of darkness;)
Dka mnie to dobrze, lubie non-pvp moze sobie zagram, jestem dosc nowym graczem tibii wiec tam bede mial mniejwiecej podobne levele do tych co startuja bo na innych to tylko marzyc, nie wiem czy zagram ale sie ciesze co do nazw to fakt glupawe troche ale to co nie wazna nazwa tylko klimat a mam nadzieje ze bedzie jak najleprzy.
Zdechly kret kanalowy
13-07-2006, 20:38
Ha ha ! no niezle ,powiniscie jeszcze zrobic link z statystami na tibie com ;p
Mhm to gdzie teraz grac ? : (
Właśnie się loguje jak cos to Sir Karakan.
Hm poszedł bym na tą C.. coś tam ;P
NoN PvP ale zrobiłbym sobie sorca ;]
wiem ja wszystko na odwrót robie więc nie komentować <lol2> ;]
~ Yo ;P
Zdechly kret kanalowy
13-07-2006, 20:42
No ile to czekac mozna na serwery a, ze non pvp no coz plakac nie bede maja kilka wad ale i zalety ( pewnosc ze nie straci sie kochanej postaci przez uwielbiam jeść bananyanego pay)
Mam nadzije ze beda te serwery na wyzszym poziomie niz Refugia
Milej gry
Kurr...wszyscy sie czepiaja tej refugi , Co w niej zlego ?
Zdechly kret kanalowy
13-07-2006, 20:45
Wystartowały dwa nowe światy non-PvP (to chyba niezupełnie to na co większosć graczy czekała...): Candia w Niemczech i Menera w USA. Jak zwykle przez pierwsze dni jedynie gracze Premium będą mogli się na nie zalogować. Życzymy powodzenia tym którzy zdecydują się na nich grać.
Pierwsze dni ? moze dokladniej wiecie jak co to piszcie ;/ bedzie lajt ^^
ILe to potrwa ;/ 8o
witekr77
13-07-2006, 20:57
a ja dzisiaj w nocy dostalem pacc no to jazda :)
Nietypowy
13-07-2006, 20:57
@up up
Z tydzień.. Coś około 7 dni :) Mniej ... Więcej... :D Nie wiem
@Topic
Wypas nowe światy :) Właśnie stoje w kolejce :P Jestem 4 :D
Powodzenia życzę wszystkim... Polacy Wymiatajcie !!! ^ ^
witekr77
13-07-2006, 20:58
a ja jestem 43
wogole narazie best lvl to 7 XD
druidek12
13-07-2006, 21:00
Ja właśnie NA TO czekałem :D :D :D
Już próbuje sie zalogować :S
Harry Xin
13-07-2006, 21:02
a ja jestem 43
wogole narazie best lvl to 7 XD
Nie no stary... Wymiatasz. Z takim doswiadczeniem pakujesz się na nowy świat? Cóż... Odradzałbym ale życzę powodzenia. :p
Vohihidilix
13-07-2006, 21:03
Nierozumie ludzi co piszą że źle się stało że non-pvp wychodzą...
Servery non-pvp są obecnie najbardziej zatłoczonymi servami w tibi i uwieżcie mi to dobry pomysł ze strony cipsoftu...
A jak pacze na niektóre pvp w soboty o 18.00 to nieraz gra po 200-300 graczy to dla porównania na non-pvp jest tak (mniej więcej):
-Harmonia 900
-Secura 850
-Calmera 700
-Pacera 700
-Refugia 800
-Celesta 900
-Astera 680
-Honera 600*
-Luminera 600*
*Nawet na tych światach expowiska takie jak Katedra, Kopalnie Dwarfów czy "Rotowiska" są przepełnioe.
Ps. Dzisiaj założyłem postać na świecie Luminera, jednak jak zobaczyłem że są nowe światy bez wachania zmieniam, pomimo tego że mam pacca.
playerka
13-07-2006, 21:03
Drodzy Redaktorzy Tibia.pl,
dziś, gdy zobaczyłam jedną z grających we wcieleniu Crown Armor, wpadłam na pewien pomysł. Idea została zaakceptowana przez tę że grającą, a nawet rozwinięta.
Po poszukaniu odpowiedniej ilości osób chętnych do wzięcia udziału w tej "zabawie" (bo nie wiem, czy można to nazwać w ten sposób), zaopatrzeniu się w odpowiednie przedmioty, wymianach, rozpierzchaniu się - wreszcie całą grupą przystąpiliśmy do działania.
Przeszliśmy tłoczną główną ulicą i zaszylismy się koło fontanny, przy domkach pacc-ów. W końcu, po okropnych chwilach oczekiwania, zaczęliśmy!
Szybko popędziliśmy do Swiątyni, aby na tle teleportera strzelić sobie kazdy po screenie.
Nie jest to oczywiście żaden wyczyn, zebranie grupy 5 ludzi i odpowiednich przedmiotów, ale uważam, że ta fota zasługuje na miano jeżeli nie oryginalnej to chociaż pamiątkowej :)
Chciałam się podzielić wrażeniami z innymi forumowiczami. Moze kiedys znajdzie się miejsce na tę fotę? ;> A jeżeli nie, to Ci forumowicze, którzy są ciekawi naszego przedsięwziecia, niech zajrzą >TUTAJ< (http://img164.imageshack.us/img164/7177/tibiaaa1qa.png).
Oczywiście mam nadzieję, ze ktokolwiek przeczyta ten komentarz.
Pozdrowienia dla całej ekipy Tibia.pl ;*
I wszystkich Tibijczyków (Kisses 4 all Tibians) ;*
Pozdrawiam.
Spokojnie 0,5 roku temu był taki sam przypadek ale zaraz potem wystartowały 2 servy z PvP
;]
playerka
13-07-2006, 21:05
Drodzy Redaktorzy Tibia.pl,
dziś, gdy zobaczyłam jedną z grających we wcieleniu Crown Armor, wpadłam na pewien pomysł. Idea została zaakceptowana przez tę że grającą, a nawet rozwinięta.
Po poszukaniu odpowiedniej ilości osób chętnych do wzięcia udziału w tej "zabawie" (bo nie wiem, czy można to nazwać w ten sposób), zaopatrzeniu się w odpowiednie przedmioty, wymianach, rozpierzchaniu się - wreszcie całą grupą przystąpiliśmy do działania.
Przeszliśmy tłoczną główną ulicą i zaszylismy się koło fontanny, przy domkach pacc-ów. W końcu, po okropnych chwilach oczekiwania, zaczęliśmy!
Szybko popędziliśmy do Swiątyni, aby na tle teleportera strzelić sobie kazdy po screenie.
Nie jest to oczywiście żaden wyczyn, zebranie grupy 5 ludzi i odpowiednich przedmiotów, ale uważam, że ta fota zasługuje na miano jeżeli nie oryginalnej to chociaż pamiątkowej :)
Chciałam się podzielić wrażeniami z innymi forumowiczami. Moze kiedys znajdzie się miejsce na tę fotę? ;> A jeżeli nie, to Ci forumowicze, którzy są ciekawi naszego przedsięwziecia, niech zajrzą >TUTAJ< (http://img164.imageshack.us/img164/7177/tibiaaa1qa.png).
Oczywiście mam nadzieję, ze ktokolwiek przeczyta ten komentarz.
Pozdrowienia dla całej ekipy Tibia.pl ;*
I wszystkich Tibijczyków (Kisses 4 all Tibians) ;*
witekr77
13-07-2006, 21:05
Nie no stary... Wymiatasz. Z takim doswiadczeniem pakujesz się na nowy świat? Cóż... Odradzałbym ale życzę powodzenia. :p
ten 7 lvl to nie moj ale na tym serwie najlepsza postac ma 7lvl -.-
przeczytaj 2 razy zanim cos powiesz
deadlybeat
13-07-2006, 21:08
NOWE światy ! a tym samym powrót do tibi juz stoje w kolejce :D gram na menerze i mam nick: Seto Menera , Pisac na tibi plx bo nie mam jeszcze znajomych na tym swiecie :D:D
@up
LOL? Chyba zły temat. A co do takiej zabawy to stare i h*jowe.
@Topic
W najbliższej przyszłości powinny powstać 2 normal pvp :P
witekr77
13-07-2006, 21:11
trudno zebys kogos znal(a) jak widzisz to sa nowe servy ^^
Harry Xin
13-07-2006, 21:24
Faktycznie. Nie wczytałem się... Ale Mortesiu już zdążył paść na Candi (na 5 lvl po godzinie grania). :p
Jak nowe swiaty pvp powstana to nie wczesniej niz pod konie wakacji :P Ja juz stoje w kolejce na swiecie Candia :P Powodzenia wszystkim ktorzy zaczynaja tam gre ;>
Justysia_=*
13-07-2006, 21:26
Ehh ja tam se wole poczekac na swiaty pvp, chyba ze wyjda pozniej to moze troszq pogram na tym na c... albo na m... :P
moim zdaniem super światy
oby polacy opanowali obydwa :cup:
non-pvp rox :D
and życze powodzenia wszystkim :D
pzdr
-=DanieL=-
13-07-2006, 21:37
Jeeezuuuu, no to przesranie. Czekałem na pvp. Napewno na non-pvp nie ide i nie
będe się uzerał z noobami którzy kradną wszystko co się upuści na ziemie bez skrupułów. Narks.
Harry Xin
13-07-2006, 21:39
Na tym serwie istnieją w tej chwili już 3 aktywne gildie. :)
Justysia_=*
13-07-2006, 21:42
Ehhh i tak na serwie beda gracze innej narodowosci.. znajdzie sie i tak przyglupawy br, polak czy swe.. tak jest i bedzie ;P ostatnio nawet klijentke z Israela spotkalam ;P
moj nick Sprzedawca Ziemniakow
Nie płaczcie tak bo pvp prędko nie dostaniecie. na swiatach pvp jest 200-600 osób, czyli luz, więc cipsoft nie bedzie robil nowych takich swiatow. Z nonpvp sprawa ma sie już gorzej, bo servery są ciągle przepełnione, było jasne że nowe servery będą właśnie nonpvp.
www.tibia.org.pl
13-07-2006, 22:02
CipSoft sux. Powinni zrobic nowe e-pvp. Takie moje zdanie oczywiscie ; )
Michalus
13-07-2006, 22:10
Nie mogę się dostać na tą Candie... jakiś dziwny serwer...
Jestem pierwszy w kolejce... znowu pierwszy... i znowu... i disc... i znowu pierwszy... i tak przez 20 min...
W końcu restartowałem clienta i jadę od nowa...
I jak się dostać? heh ,lol... (Pacc oczywiście mam :P)
Rafaltibia
13-07-2006, 22:13
jestem 1 w kolejce od 30 minut, mialem kilka razy disconnect from server, ale klikalem ok, znowu log postacia i dalej 1 i tak dalej czekam, jakis bug, czy mam czekac dalej, czy zaczac od nowa?
edit:
i zaczalem od nowa, 74, poczekam sobie troche........
Pior'firebladde
13-07-2006, 22:21
Dabek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ty to jesteś normalnie zawsze dobre wiadomisci przynosisz...
NOWY CHAR KOSUKALE
ale na thori bende gral!!
Denoder Xantera
13-07-2006, 22:21
yeaaaaaaaaaaaa nareszće tyle na to czekałem już sie ładuje 54 osoby jeszcze
po Huj nam te non-pvp...
a normal type bedzie dopiero po update albo w ogole nie bedzie...
pijany rolnik
13-07-2006, 22:42
no to beka :)
Jak na razie mamy jedną osobę na mainie (mówię o Candii). Jest to knight Mortesiu ;]
lesiu666
13-07-2006, 22:57
44 w kolejce.. Szkoda ze tylko ze charem kolegi:>
A tak na temat: napewno nastepnym razem (w sierpniu?) zrobia jakies normalne pvp, bedzie fajnie.
Lord Wlodek
13-07-2006, 22:59
Non-pvp se moga w (wiadamo co) wsadzic
ekhm ide se rski zabijac na Antice
CU ;/
Coraz mniej ludzi gra w tibię...a oni ono pvp dają Tibia jeszcze troszkę będzie prosperowała ale za pół roku zobaczycie jak to wszystko się załamie i nie będzie komu grać...oni będą istnieć bo na to zbiorą forsę żeby to utrzymać i coś zarabiać ale serwy będą świeciły pustkami...
@Iluk
To dobrze, może znów odnajdzie się ten klimat sprzed lat ;]
Sebcio :)
13-07-2006, 23:19
W zasadzie zrobilem postac ale nie wiem czy tam grac ;P wlogowalem sie pobiegalem zrobilem questy i log out... Kazdy non pvp konczy sie tak samo-.-
ceny leca na leb na szyje bo nie ma h lvl zabijajacych frajerow obnizajacych je ;/
Duch Guardi
13-07-2006, 23:27
miejmy nadzieje że na tych servach bedzie jak najmniej noobów ;)
zdzichxxx
13-07-2006, 23:30
NooB PvP
:CCCCCCCCCC
I dobrze, ze inne niz PvP... Mogliby jeszcze zrobic jakies PVP-Enfo i Premium.
Metal Slug Rox
13-07-2006, 23:34
wow juz wole 2 swiaty nonpvp niz wogole wybralem ten na "m" Menaria czy jakos tak jeszcze nie przyswoilem sobie nazwy i z czego sie ciesze ze to USA serw bo na harmoni (niemiecki) lagsyy mamy w polsce a z USA juz tak nie jest :D ok to co teraz czekamy 2 tyg na 1 100 lvl ? br pewnie siadzie w 5 :Ld mam nadzieje ze GM beda panowac nad sytuacja :D cya noob :)
Yoh Asaqura
13-07-2006, 23:37
No wreszcie...
od bardzo dawna czekam na nowy świat non-pvp
i CipSoft chyba "widzi" moje myśli :):):) postaram się tam być
jednym z wyższych lvli :):):):):cup: :cup: :cup:
Hedorlix
13-07-2006, 23:39
Jestem pierwszy na liscie, i caly czas pierwszy.... i jeszcze raz pierwszy az wkoncu czekam 30 min i nic....
Moze Mi ktos wytlumaczyc czemu sie zalogowac nie umiem?
Pozdrawiam....:(
Rinnaroc
13-07-2006, 23:52
Co wy macie z tym pvp, po co to komu przecież jest ich od ch*ja -.-'
@Top
Oj cipy coś długo z tymi servami ! Miały być w czerwcu, a teraz jak mi zostalo 10 dni pacca to ,,|,, :P
<idzie zaparzyc kawe><25 w kolecjce>
Denoder Xantera
14-07-2006, 00:09
each szkoda że nie wiedziałem wcześniej bo teraz już z 1.5 h prubuje śie wlogować i nic ;p do 8.00 jest kupa czasu więc napewno mi sie uda fajnie ż dzisiaj sobie zaktywowałem pacca niewiedząc o nowych servach ;p
Gość z Problemami
14-07-2006, 00:16
ja osobiście się cieszę że są nowe servery, lecz ile trzeba czekać żeby z pierwszego miejsca wbić się na serv ?! :|
fast Pliz X( X(
Z niecierpliwością czekam aż powstaną nowe serery ale z PvP ;]
A ja i tak gram na Guardii :) Lootbaga do Kazo za kij nie dopchasz, ale i tak da sie grac :P
No to nowe światy są! Szkoda że niemam PACC to bym już zaczoł grać ale niewiem ile trzeba czekać aby FACC mogło sie zalogować(piszcie jak wiecie to bede wdzięczny :) i piszcie na PW). Na razie celesta jest potem sie potrudze żeby grać na nowym świecie,Knight-Paladyn Dan-Kaw powróci na nowym świecie :P, ale mój słynny outfit (nosi go ok. 10 osób od czasu kiedy mnie zobaczyli :) )sie niezmieni :P .
Denoder Xantera
14-07-2006, 01:18
serjio nawet z paccem cierzko sie wbić około 2.5 h prubuji i nic
Hedorlix to przez limit żeby nie przepełnic rooka pomyśl bez tego to by sie 800 osub w walilo na rook i cierzko wy było sie ruszac a co dopiero expić ;p
Przez te dodawanie new serverow mialem kicka i ded strasznie sie wkurzylemX( bo stracilem aol ktorym zdazylems ie nacieszyc tylko 2 dni xDB)
Ciesze sie ze stracilem aol a nie napszyklad dsm wartobylo go kupic =/
a co do New Server to Sux ze Non-pvp MAlo Ludu na Nich bedzie gralo a zapewno duzo ludzi czekalo na pvp ! miedzy innymi byc moze ja :/ no coz zostalo tylko czekac na servy pvp
~~01:04 You advanced in sword fighting.~~
~~~~~~~~Try~~Again~~~~~~~~~~~~
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Master Markus
14-07-2006, 01:54
AAAAAAAAAAA od godziny probuje sie lognac i nic 1 juz z 20 min jestem, Sauron Decard moj nick jak cos.
wpadne w szal jak sie logne :P
Rychulec
14-07-2006, 02:16
A ja ostro jade...
Już 7 lvl :p
01:28 GM Xadam Candia: pging?
Bardzo się cieszę że dane zostały servery non pvp. Osoby które piszą że tak gra mało ludzi są wogóle niepoinformowane -.- . Jakby ktoś chciał wiedzieć to na takich non pvp gra więcej ludu niż na pvp, a jeszcze jest ich dużo mniej. Na palcach idzie liczyć. Pvp i tak pewnie dadzą ;).
Zrobiłam postać na Candi .... czekałam godzine by się dostać na rook a jak już się dostałam to w 30 min udało mi się zabić trzy raty (W tym jeden na spółke!) i już mi się odechciało ;).
Ale wytrwaył życzę powodzenia :).
ja zaczelem grac o 20 a teraz jet 3.37 i mam 5.5 lvl 2 lvl nabijalem 2 h :/ cip zaskoczyl mnie tymi no pvp ale i tak gram:P pozdro
Madame Rosa
Bardzo fajnie że są te nowe światy:)
a jusz super extra ze są to non-pvp:D :D :D
Bardzo sie cieszę:cup: :cup: :cup: :cup:
Elder Nagan
14-07-2006, 08:03
cipsoft w pizde moze sobie wsadzic te 2 swiaty jeszcze pogrzebac nimi znow polacy beda tam krasc...po chuj stworzyli non pvp...to worldy dla thiefow noobiw itp jak niepotrafisz sie uchornic przed pk to nei wylaz z depo proste
Hm... Wszyscy ostarnio o update a tu nagle nowe swiaty zrobili.
Xzonixek
14-07-2006, 08:17
Wstaje rano z łóżka, odpala kompa i widzi... NEW SERWERy!? No to jedziemyB)
Tak dla info stan z 14.7.2006 godzina 7:34:
Vento 8 Paladin
Zark Faza 8 Knight
Cristianson 8 Knight
Pandiania 8 Sorcerer
Araziel De'Lavier 9 Sorcerer
Hullah 9 Paladin
Vodetun 10 Sorcerer
Nitro uss 11 Sorcerer
Xeemoz 13 Druid
Yankovic 14 Sorcerer
Fassie 14 Sorcerer
Kochajmy update z rozdzkami-.- 2/11 to palki 1/11 to druid (norma) 2/11 to knighty... N/C?? I znowu jak w przypadku Xereny...60% bedzie sorcami a jak ktos zrobi palka to bedzie wieelki:)
Ja ofcz Palek lub Sorc:P
Teraz można się pośmiać z osob, ktore czekały na pvp i wypowiedziały się w temacie: Odnośnie New Serva ...
Non PVp.....
Szczerze slzag by mnie trafil grac na Non Pvp tam sie poprostu nei da grac !!
eh...moze tylko mnie to martwi widze ale czekalem na Pvp bo chcialem z kumplami zaatakwoc nowy server a tu Lipa masakra.:o
Moim zdanie Non pvp są bezndziejne
Pomyslcie taszczysz loot bga z 10 gdozin huntu dragow a ci jakies noob blokuje droge i chche podpieprzyc loot.Odrazu by dostal bolta i sd i zgon a atkto musze przed taki zpierdzielac.
A jesl ichdoz o gre od pocatku to jak sie ma team to nei ma co sie bac na non pvp, trzeba uwazac na Br i tyle.
Z gory przepraszam za błędy ale sie myle jak szybko pisze.
Ale beznadzieja, juz sie przygotowalem na katowanie a tu patrze non pvp i sobie odpuścilem... Sytuacja sie powtarza tak samo jak bylo rok temu.. eh czyli servy wyjdą za jakies 2 tygodnie. Nic tylko czekać.
Gdybym talko miała PACC od razu bym się wbiła na któryś serwerów... Jednak jeżeli na Refugii mi się już nieźle powodzi to zostaję B)
Raczej nie będzie kolejnych serwerów przed tym update, nie ma zbytnio co na to liczyć. Dali non-pvp bo jest ich mniej niż pvp :P, a taka Secura jest przeludniona.
Dzakobek
14-07-2006, 10:00
Nie wiem PO CO CIPSOFT DALI SERVY NONPVP to jest totalna glupota ! Jesli ludzie chca niech sie "kiszą" dalej na tych swoich securach itp. Większość gracyz woli servy PVP . Tutaj mamy dowod na nierozważność cipsoftu, przynajmniej ja tak uwazam kto sie ze mna zgodzi dobrze robi, ale ja swoje wiem i ZDANIE NIE ZMIENIE !!X(
wreszcie czekalem na nowy serv z kumplami tylko szkoda ze non pvp mogli by dac chociaz 1 pvp :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
Peter of Refugia
14-07-2006, 11:11
Może jednak troszke osób pójdzie z Refugii na tą Menere i coś tam na "C" ;) Nawet fajnie że n-pvp wkońcu ich jest mało a pvp od groma ;]
Justysia_=*
14-07-2006, 11:13
wreszcie czekalem na nowy serv z kumplami tylko szkoda ze non pvp mogli by dac chociaz 1 pvp :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
no mogli ale nasi kochani Cipsoft nie obchodzi to ze na swiatach no-pvp jest wielu noobków.. którzy kradna loota, wyzywaja, zabieraja itemy, itp.. tak by dostal hita i rysa po nim.. ja nie zamierzam sie z noobkami użerać więc nie bede chyba grać na tych światach... pewnie przepełnione respy potworów..a przecież noba nie wygonisz... ciekawe jak??
tesh czekalam na nowe swiaty.. ale pvp :P
:(
alee jak zmadrzeja to moze dadza 2 światy pvp.. oby szybKo :P
i robi ktos team??(jak beda pvp) bo ja mam z kilkoma ludzmi z rl..ale czym wiecej tym lepiej ;)
rafi.sokol
14-07-2006, 11:26
Kurde myślałem wszystko ale nie że będzie non-pvp ; ((( Specjalnie kupiłem Pacc 5 dni temu (jeszcze nie doszedł -,-) Ale teraz obgaduje z kolegami czy idziemy czy nie jednak -,- Gdyby był PvP to odrazu jak doszedłby Pacc wchodze a tak to niewiem -,-
@up
Moi kumple i ja możemy się do was dołączyć jak coś ; )
Justysia_=*
14-07-2006, 11:30
@up..
moje gg 7079783 ;>
sry za posta drugiego mialam tamtego z edytowac ale cos mi nie wyszlo ;s
Dzakobek
14-07-2006, 11:38
Jesli w najblizszym czasie powstanie pvp (szczerze w to wierze :)) to dolącze do @up i jeszcze 1 post wyzej oczywiscie jesli pozwolicie :). Moj numer gg to 3947686 !! Powodzenia na Menderze czy tam na czyms nie wiem jak to sie zwie bo to porażka te swiaty. !!
Maciasty
14-07-2006, 12:30
potrzebuje pomocy. Loguje sie do gry juz 2h a przez 1h jestem ciagle pierwszy w kolejce niech mi ktos doradzi co mam zrobic;/ z gory dziekuje
Raczej nie będzie kolejnych serwerów przed tym update, nie ma zbytnio co na to liczyć. Dali non-pvp bo jest ich mniej niż pvp :P, a taka Secura jest przeludniona.
Załamałeś mnie :ban: :P
potrzebuje pomocy. Loguje sie do gry juz 2h a przez 1h jestem ciagle pierwszy w kolejce niech mi ktos doradzi co mam zrobic;/ z gory dziekuje
Musisz czekać, aż ktoś padnie lub się wyloguje a wtedy się wbijesz ( widocznie od godziny nikt tego niezrobił) :P
- Prodigy -
14-07-2006, 13:05
Boże kochany, malkontenci ! Kogo obchodzi, ze na świecie non-pvp, nooba, który ukradłby wam loota, zabilibysci na "bolta + SD" ? -.^ A te hasła, że CipSoft jest nierozważny, to już wogóle porażka... myślicie, że: "A może Knightmare przeczyta mojego posta i zrobią jednak pvp..." ? Ci, którzy wolą non-pvp idą na non-pvp, a Ci, którzy pvp na pvp i nikt nie musi na nic kląć, no chyba, że inaczej nie potrafi się wyrazić. A co do tych wszsytkch, którzy czepiają się, że na światach non-pvp, to tylko same nooby, thiefy, looterzy itp... czyli mam przez to rozumieć, że na światach pvp, są sami cudowni ludzie, nikt nic nie komu nie kradnie, nikt nie wbija na respy ? Na non-pvp, choć nie musze się przejmować, żadnymi PA, PKerami, którzy leją bez powodu, straszeniem kumplami na wyższych levelach. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia na nowych światach oraz tym, którzy grę zaczną dopiero przy światach pvp !
Peter of Refugia
14-07-2006, 13:46
@up
Zgadzam się a przecież i tak światów pvp jest od groma, więc nie marudźcie że chcecie jeszcze a n-pvp jest dużo mniej ... Jak pvp to niech robią wrzesień-pażdziernik i będzie spoko rozluźni się troszkę :p
Justysia_=*
14-07-2006, 13:48
@up
Zgadzam się a przecież i tak światów pvp jest od groma, więc nie marudźcie że chcecie jeszcze a n-pvp jest dużo mniej ... Jak pvp to niech robią wrzesień-pażdziernik i będzie spoko rozluźni się troszkę :p
Dobra sa ludzie którzy lubia albO.. pvp, albO no-pvp.. sa i tacy co lubia e-pvp...
ale jak jush to Cipsoft mogł zrobic te 2 światy no-pvp i np. 1 pvp ... i byłby spokój...
a nie raz na ruski czas robia albo 2 no-pvp albo 4 pvp.. ^^
-- i wteDy narzekanie =P
@down...
jak na tibia.com bylo napisane.. a few day...
kilka dni pewnie 7 jak zawsze :P
Ile trzeba czekac zeby gracze facc mogli grac :/
Zły Buhhasyn
14-07-2006, 14:27
Ile trzeba czekac zeby gracze facc mogli grac :/
po chuj sie pchasz jak i tak nic nie osiągniesz?
skoro teraz tój best lvl to 19 na securze to wątpie żebyś 20 wbił na candii
Harry Xin
14-07-2006, 14:42
po cmęski narząd płciowy sie pchasz jak i tak nic nie osiągniesz?
skoro teraz tój best lvl to 19 na securze to wątpie żebyś 20 wbił na candii
Też chciałbym się dowiedzieć kiedy będą mogli wejść FACC. A nicku swojego besta nie zdradzę. Już mi trują o free items... ;(
P. S.: Czy to możliwe, żeby FACC weszli w ciągu tygodnia bo wcześniej nie zwróciłem na to uwagi... :p
Zły Buhhasyn
14-07-2006, 14:46
Też chciałbym się dowiedzieć kiedy będą mogli wejść FACC. A nicku swojego besta nie zdradzę. Już mi trują o free items... ;(
P. S.: Czy to możliwe, żeby FACC weszli w ciągu tygodnia bo wcześniej nie zwróciłem na to uwagi... :p
I będziesz zapełniał server? denerwują meni nooby które ida na nowy świat bo widzą że 160 osób jest online.
Pytałam już kilka stron temu, nikt nie odpowiada więc zapytam jeszcze raz: Czy zmiana servera z pacc na facc odbywa się w czasie save'a servera, czy może być w każdym innym momencie gry? Bardzo proszę o odpowiedź, bo nie chcę mi się sprawdzać co 5 minut czy już jest dla facc (oczywiście dopiero za kilka dni). I czy ktoś wie o ktorej godzinie jest save na tych światach?
Harry Xin
14-07-2006, 14:51
I będziesz zapełniał server? denerwują meni nooby które ida na nowy świat bo widzą że 160 osób jest online.
Na jakiej podstawie nazywasz mnie noobem to ja nie wiem... :(
Poza tym nie idę tam wcale ze względu na liczbę graczy online (nawet jej nie sprawdzałem) tylko na "świeżość serwa".
P. S.: Nadal liczę na informacje o terminie możliwości wejścia na serw FACC (proszę o opinie poparte doświadczeniem).
Maciasty
14-07-2006, 14:53
save serwa jest o 9.00. Nie wiem o ktorej godzinie facow wpuszczaja ale zdaje mi sie ze dopiero wtedy kiedy liczba pacow spadni na roku ponizej liczby 150 to wtedy wpuszcza facow:)
Zły Buhhasyn
14-07-2006, 14:56
Na jakiej podstawie nazywasz mnie noobem to ja nie wiem... :(
Poza tym nie idę tam wcale ze względu na liczbę graczy online (nawet jej nie sprawdzałem) tylko na "świeżość serwa".
P. S.: Nadal liczę na informacje o terminie możliwości wejścia na serw FACC (proszę o opinie poparte doświadczeniem).
noobem cie uważam z powodu takiego:
pytasz sie o termin wejscia FACC. Hmm... a jakiś koleś z tego forum pracuje w cipsofcie?
Pytałam już kilka stron temu, nikt nie odpowiada więc zapytam jeszcze raz: Czy zmiana servera z pacc na facc odbywa się w czasie save'a servera, czy może być w każdym innym momencie gry? Bardzo proszę o odpowiedź, bo nie chcę mi się sprawdzać co 5 minut czy już jest dla facc (oczywiście dopiero za kilka dni). I czy ktoś wie o ktorej godzinie jest save na tych światach?
Ss jest na niemieckich serverach o 8:00 (chyba na amerykanskich po 12) i w któryś dzień po save serverze mozesz sie odrazu wbijac
@Justysia
Już się poprawiłem ;]
Harry Xin
14-07-2006, 15:08
noobem cie uważam z powodu takiego:
pytasz sie o termin wejscia FACC. Hmm... a jakiś koleś z tego forum pracuje w cipsofcie?
Nie pytam się o dokładną datę tylko jakąś ogólną albo chociaż wskazówkę... Na pewno wiele osób z tego forum zaraz po zdjęciu PACC pakowało się na nowe serwy. ;)
]
Ss jest na niemieckich serverach o 9:00 (chyba na amerykanskich po 12) i w któryś dzień po save serverze mozesz sie odrazu wbijac
Zapis serwa jest na amerykańskich serwach o 11.00... :p
Justysia_=*
14-07-2006, 15:10
Rozwieje wątpliwości^^
@Maciasty...
ludzi na roku moze byc nawet 300 i tak bedzie serwer dla facc.. ale facce i tak nie wejda po najpierw w kolejce sa pacce^^
@Seru...
Zapis na niemieckich serwerach jest o 8:00 ;)
@ i ktoś tam wysOko up..
... pisalo na tibia.com ze gracze Facc wejda za kilka dni.. czyli 7 jak zawsze.. swiaty weszly o godz 17:00 bodajze moze wczesniej a nie jak zawsze po save.. dlatego swiaty dostepne dla graczy Facc moga byc o tej godzinie... ale warto w czwartek rano po savie spróbować sie wbic...
@down... ^^
LOL a co ciebie to obchodzi, mam inne chary z wiekszym lvlem a akurat tu podalem tego. -.-No to kiedy facc bedzie mogl grac ?!
Justysia_=*
14-07-2006, 15:12
@up...
macie chary z wiekszym lvl a nie wiecie kiedy facc moze grac?? ^^ 7 dni od powstania serwera...
omg...
Harry Xin
14-07-2006, 15:16
Rozwieje wątpliwości^^
@Maciasty...
ludzi na roku moze byc nawet 300 i tak bedzie serwer dla facc.. ale facce i tak nie wejda po najpierw w kolejce sa pacce^^
@Seru...
Zapis na niemieckich serwerach jest o 8:00 ;)
@ i ktoś tam wysOko up..
... pisalo na tibia.com ze gracze Facc wejda za kilka dni.. czyli 7 jak zawsze.. swiaty weszly o godz 17:00 bodajze moze wczesniej a nie jak zawsze po save.. dlatego swiaty dostepne dla graczy Facc moga byc o tej godzinie... ale warto w czwartek rano po savie spróbować sie wbic...
@down... ^^
O to mi chodziło. Wielkie dzięki. :)
Ta sama odpowiedź co jest wyżej :D .
Lord Terus
14-07-2006, 15:25
Save na niemieckich serverach to 8 albo 9
Amerykańskich 11 albo 12
na candi jest o 9
Justysia_=*
14-07-2006, 15:28
Save na niemieckich serverach to 8 albo 9
Amerykańskich 11 albo 12
na candi jest o 9
jak o 9?? skoro to niemiecki serwer a na niemieckich jest.. o 8:00 ^^
@Harry Xin
Ciesze sie ze moglam pomóc ;)
ale jak jeszcze raz zobacze post z pytaniem: " A wie ktoś kiedy Facce beda mogły wbić się na serwer..??" Nie wyrobie :D
Siemanko ziomy..
Wszyscy pytaja kiedy beda mogli grac facc.. jednoznacznej odpowiedzi dac sie nie da.. zgadzam sie z Justysia ze przecietny czas to okolo 7 dni.. jednak tak naprawde nie mozna tego przewidziec.. raz nie pamietam na jakim servie na wpuszczenie facc czekalo sie ponad 2 tygodnie.. innym znowu razem kiedy mialem jeszcze pacc i gralem na Nebuli facc wpuscili po 3 dniach.. teraz z racji ze nowe servy rzadko wychodza odpowiedzi dac sie nie da.. na pewno narazie nie spodziewajmy sie tego jednak mysle ze od soboty lub niedzieli mopzna juz patrzec aby wpuscili facc.. takze powodzenia i zycze milego czekania.. sam tez czekam na wpuszczenie facc (jak tylko zrobie skile i jakis lvl zaraz kupuje pacc) zebyscie nie mysleli ze jestem noob ktory tylko jako facc gra..
pozdro wszystkim
pijany rolnik
14-07-2006, 16:04
canada i menelia
Po kiego hu.. zrobili znowu NON PVP? Wystarczająco tego szajzu jest już w Tibii -.- Niech zrobią w końcu pvp enforced... Ale wiadomo że nie zrobią bo mnóstwo noobów boi się tam robić chara i nie mieli by kasy za pacc...
lisek1050
14-07-2006, 16:20
Zbanowany, dobrze że dostałeś bana moimn zdaniem. :baby: No ja nie wiem ... Nowe pvp? Hmm...
Człowiek D
14-07-2006, 16:21
Powiedzcie czy będzie w tym roku nowy PvP!!!!!
Z góry dzieki:)
lisek1050
14-07-2006, 16:25
No właśnie tego nie wiem :( A no właśnie, zadałeś bardzo dobre pytanie :) :baby:
Lord Terus
14-07-2006, 16:36
jak o 9?? skoro to niemiecki serwer a na niemieckich jest.. o 8:00 ^^
lol lunara też niemiecki i jest o 9 na candi też był o 9 ...
skoro nie byłeś na candi wtrakcie sava to niewiesz a ja tam gram i byłem ...
Xzonixek
14-07-2006, 17:05
Przewaznie facce sa wpuszczane, gdy limit graczy na serwerze wynosi 400+
JA tam nie lubie światow non-Pvp :|
Calandius
14-07-2006, 18:32
Tez czekam na new serva(pvp) ale jakoś doczekać się nie mogę... B)
heh, nawet z paccem ciężko wbić, raz się zalogowałem na Candiane a teraz nie moge, juz chyba od 40 minut pisze że jestem pierwszy w kolejce :p
tak będzie najpewniej między pazdziernikiem a grudniem :evul:
Mysterious Flash
14-07-2006, 21:34
Lol wlasnie zalogowalem sie na Dandie. Mordenga. Myslalem ze padne przed kompem. Wytrzymalem tylko dzieki kochanemu forum ktore caly czas czytalem :D a czas jaki musialem czekac na zalogowanie to od 20:05 do
20:53 czyli prawie 50 minut -.- i musze wylaczac -.- ehh jutro pogram :)
Rascal Alton
14-07-2006, 21:34
Po kiego hu.. zrobili znowu NON PVP? Wystarczająco tego szajzu jest już w Tibii -.- Niech zrobią w końcu pvp enforced... Ale wiadomo że nie zrobią bo mnóstwo noobów boi się tam robić chara i nie mieli by kasy za pacc...
HHAHHAHHAHAHHAHAH koleś z krzesła spadłem.
Znowu to jak by dali pvp.
Nie jestem fanem non pvp, ale pójde na Candie.
Powód prosty:
Nie mam czasu zeby robic pg, a bez pg na normal to lipa.
I jeszcze mam jedną spoko taktyke, expi sie nią bardzo szybko a w ogóle nic sie nie traci, ale ta taktyka wypali tylko na non pvp.
Nataniel
14-07-2006, 22:51
Ile przeważnie trzeba czekać aż wpuszcza facc na nowy serwer? Jak to było na innych serwerach?
pijany rolnik
14-07-2006, 22:52
niezle niezle
Calandius
14-07-2006, 23:01
Ile przeważnie trzeba czekać aż wpuszcza facc na nowy serwer? Jak to było na innych serwerach?
Zazwyczaj na wpuszczenie Facc trzeba czekać okolo tygodnia ;)
Elder Nagan
14-07-2006, 23:40
Non PVp.....
Szczerze slzag by mnie trafil grac na Non Pvp tam sie poprostu nei da grac !!
eh...moze tylko mnie to martwi widze ale czekalem na Pvp bo chcialem z kumplami zaatakwoc nowy server a tu Lipa masakra.:o
Moim zdanie Non pvp są bezndziejne
Pomyslcie taszczysz loot bga z 10 gdozin huntu dragow a ci jakies noob blokuje droge i chche podpieprzyc loot.Odrazu by dostal bolta i sd i zgon a atkto musze przed taki zpierdzielac.
A jesl ichdoz o gre od pocatku to jak sie ma team to nei ma co sie bac na non pvp, <b>trzeba uwazac na Br i tyle.</b>
Z gory przepraszam za błędy ale sie myle jak szybko pisze.
rasista..tyle ze br jest owiele lepszy od pl poniewaz on noobi ale on tego niewie a pl robi to specjlanie..br jescze ani razu mi nei zabil dwarfa pl robi to zawsze...pl zawsze leic po loota, br nigdy, br jest lojalny i niezostawi cie nigdy..pl zrobi to zawsze...tak wiec podsumowujac nabiajcie sie z br a sami jestescie pier,dolonymi noobami...
rasista..tyle ze br jest owiele lepszy od pl poniewaz on noobi ale on tego niewie a pl robi to specjlanie..br jescze ani razu mi nei zabil dwarfa pl robi to zawsze...pl zawsze leic po loota, br nigdy, br jest lojalny i niezostawi cie nigdy..pl zrobi to zawsze...tak wiec podsumowujac nabiajcie sie z br a sami jestescie pier,dolonymi noobami...
BRAWO DLA TEGO PANA, KTÓRY ( chyba ) JAKO PIERWSZY ZROZUMIAŁ TO CZEGO TYGRYSKI NIE LUBIĄ NAJBARDZIEJ.
Pięknie porównałeś. Dwa słowa: MASZ RACJĘ
Rascal Alton
15-07-2006, 00:01
Nie masz racji, ja do dziś grałem na xerenie i 5 razy mi tam zajeba*i loot(w sumie z 40k oz.)za każdym razem był to br.
I apel do wszystkich tych którzy mówią "na non pvp pełno thiefów"
Gdzie są nooby tam są thiefy.
Najlepszy sposób na loot bagi to:
Mieć postmana(czyli pacca tez)
Loota ukryc w miare sprytnie czyli nie za kamieniami(stary znany sposób)
Ja zazwyczaj chowam w potworze, i co serie zmieniam potwora.
Dobre pytanie nikt tego niewie ;/
Ja sobie zadaje to pytanie 2 razy dziennie 8o
pijany rolnik
15-07-2006, 00:52
no niezle, niezle bedzie teraz spox mniebedzie przeludnienia na non-pvp
zrobilem 3 druida na candi , expilem do 15 lvl i nagle wpadlo 2 ziomkow i mi roty jechali xD , doszedlem do wniosku ze npvp nie dla mnie ; P, ja musze miec wladze XDDDDDD heh
pozdrawiam ,
Aracrus ; )
Ja gram na non pvp i żle nie jest. Jeśli chodzi o lootbaga wystarczy wziąść kumpla do pomocy i spokojnie dotaszczysz baga do dp :p . Jak grałem na pvp to tam też są :nooby , thiefy , lurerzy itp. tylko tam można im coś zrobić i dlatego powszechnie się uważa że na pvp nie ma ich. B) Ja np jak spotkam jakiegś gościa co mi coś wybija to prosze go żeby tego nie robił i w 90% przestają wybijać ... B)
Rascal Alton
15-07-2006, 10:11
Ja gram na non pvp i żle nie jest. Jeśli chodzi o lootbaga wystarczy wziąść kumpla do pomocy i spokojnie dotaszczysz baga do dp :p . Jak grałem na pvp to tam też są :nooby , thiefy , lurerzy itp. tylko tam można im coś zrobić i dlatego powszechnie się uważa że na pvp nie ma ich. B) Ja np jak spotkam jakiegś gościa co mi coś wybija to prosze go żeby tego nie robił i w 90% przestają wybijać ... B)
No i ty masz racje.
Mnie to dobijało, zwłaszcza na low lv na pvp kiedy taki 20 lv (ja 10) lurował mi guarda to cięzko zebym przezył, chociaż kilka razy sie udało :P.
Justysia_=*
15-07-2006, 10:45
Jak zawsze są tego wszystkiego 2 strOny medalu... i na non-pvp jest zle i na pvp..
na non pvp zabieraja loota...bija potwory..blokuja respy..kradna itp..
na pvp z koleji znudzeni gracze biegaja i bija slabsze lvl bo im sie nudzi..ale pekuja bo nie chce im sie normalnie grac..nie wspomne o huntach za nic...
rookowaniu czy biciu" a bo mi sie nie podobasz, masz durny nick, zmien ubrnako bo dostaniesz w pier*al"
a ktos napisal cos o br...
Br.. sa fajne bo nie thiefuja tak jak polacy..nie bija bez powodu[?]
tu tez br dziela sie na dwa różne rodzaje...
głupie niewbie które nie ruszy ci potwora bo napiszesz mu ze dostanie bana.. nie zabierze loota bo to zlodziejstwo.. a uduchowiony br czegos takiego nawet w tibii nie zrobi :P
tym bardziej swojemu rodakowi..
a polacy nawet polakowi pokaza srodkowy palec...
Sa jednak Br, które sa tak upierdliwe ze masakra.. kradna wszystko a na widok napisu POL... dostaja szalu.. od razu msg do kolegow innych glupawych br ktorzy bez powodu zaczynaja szweda czy polaka...Bic :P
Br sa na pewno lepsze od swe ale glupsze... chociaz z niektórymi swe da sie gadac jednak to rypane cwaniaki..ktore nie lubia obcokrajowcow(ale sa wyjatki :P)
Ehhi najlepiej by bylo jakby CipsoFt robil 2 swiaty non-pvp i 2 swiaty pvp...albo po jednym i narzekania by sie urwały..kazdy mial by cosik dla siebie :P
Duch Guardi
15-07-2006, 11:11
najleprze na tych servach jest że na 1 lvl zrobiłem goblin quest :D ale strasznie dużo jest ludu żeby wbic 2 lvl musiałem expic 1h :(
Ehhi najlepiej by bylo jakby CipsoFt robil 2 swiaty non-pvp i 2 swiaty pvp...albo po jednym i narzekania by sie urwały..kazdy mial by cosik dla siebie :P
Ale IMHO światów pvp jest już troche...za dużo a napewno mniej niz non-pvp.
Rascal Alton
15-07-2006, 11:12
@Justysia
Br'owi dał bym ocene (w skali 1-6) 3, polakowi 2.
Bardzo często(wiem z doświadczenia)br kradnie loota zwłaszcza na non pvp.
Świat Xerena wygląda jak non pvp każdy kradnie, jak go zabijesz to zaraz banda noobków sie na ciebie rzuci bo masz skulla.
Na non da sie grać zwłaszcza z paccem, robisz postmana, gran hur lub utani hur i szybko biegniesz do najbliższej skrzynki i wysyłasz.
Co do noobów wbijających sie na resp zgodze sie ale to tylko low lvle, np na soldy beda ci sie wbijac, ale na guardy już nie bo żaden wyższy lv nie chce mieć "odwzajemnienia"czyli jak on sobie będzie expic zeby nikt mu sie na resp nie wbił.
Alojzy Mamriel
15-07-2006, 13:30
kiedy konczy sie konkurs sms ?? w tym niusie ze wczoraj (14 lipca) bo napisal ze jutro dnia 13 (moje uroidzinki ), a na sms.tibia.pl jest ze 15 lipca
Wg mnie... światy non-pvp to bezsens ;) ale co kto lubi 8o Ja poczekam na nowego PVP serva i wtedy wbije ;] ale i tak nie odrazu tylko po 2 tygodniach gdzieś B) bo i tak wcześniej to sobie nie pograsz xD tak jak tu jeden koleś powiedział z 1lvl na 2lvl godzine wbijał... n/c :confused:
cYa in Tibia :D
pijany rolnik
15-07-2006, 13:54
teraz bedzie milo
Legolas Greenleafe
15-07-2006, 14:00
Umówmy sie, ze jak wyjdzie jakis nowy swiat PvP to wejdzie jak najwiecej pl. Wtedy powybijemy br'ów. :D
Nataniel
15-07-2006, 14:32
@Justysia
Br'owi dał bym ocene (w skali 1-6) 3, polakowi 2.
Bardzo często(wiem z doświadczenia)br kradnie loota zwłaszcza na non pvp.
Świat Xerena wygląda jak non pvp każdy kradnie, jak go zabijesz to zaraz banda noobków sie na ciebie rzuci bo masz skulla.
Na non da sie grać zwłaszcza z paccem, robisz postmana, gran hur lub utani hur i szybko biegniesz do najbliższej skrzynki i wysyłasz.
Co do noobów wbijających sie na resp zgodze sie ale to tylko low lvle, np na soldy beda ci sie wbijac, ale na guardy już nie bo żaden wyższy lv nie chce mieć "odwzajemnienia"czyli jak on sobie będzie expic zeby nikt mu sie na resp nie wbił.
Oj tak tak noobow łatwo sie pozbyc wystarczy miec paca i expic na tombach badz skarabach malo ktory noob posiada pacca, a jesli i my go nie mamy siedziec na silniejszych potworach a jak jakis lov lev przeszkadza to moze przypadkiem pasc od jakegos potworka ;] Cóż każdy sobie radzi jak potrafi mnie perspektywa gry na non pvp nie przeraza ale jednak wiem ze ciezsza tam gra jest. Mimo wszystko lepiej na non pvp pograc niz wiecznie zmieniac swiaty z powodu hunta lub wojny stracilem w ten sposob wiele postaci i mam tego dosyc chce sie ustatkowac. Przeciez chodzi o wspolna gre i zabawe mi wystarcza questy wspolne hunty na potworach, wojny i pk sa zbedne ;p
Do zobaczenia na Candii
Ja jednak mimo wszystko uwazam ze swiatow non-PvP jest za malo.. na zwyklych PvP nieraz widze po 600 kiedy to na non-PvP jest ich 800-900.. wiadome zwykle PvP tez by sie przydaly szczegolnie ze ostatnio CipSoft nie spieszy sie z wypuszczaniem nowych swiatow.. byly czasy ze swiat wychodzil co najmniej raz w miechu.. teraz czeka sie nawet po 5 miechow na swiat na ktory potem aby sie wbic to jest masakra tak jak bylo np w przypadku Kyra.. no nic moze tak jak z petycja o tibie pod linuxa trzeba by wystosowac taka petycje do CipSoftu o wypuszczanie wiecej swiatów:P
pozdro
Duch Guardi
15-07-2006, 14:59
Qurak - zgadzam sie z tobą jest zamało światów non pvp
arrtturrekk
15-07-2006, 15:01
Wkoncu No-pvp Jupi Jupi No - Pvp Rox !!
W końcu ! Lece na facu na Candie XD
Rascal Alton
15-07-2006, 16:04
Oj tak tak noobow łatwo sie pozbyc wystarczy miec paca i expic na tombach badz skarabach malo ktory noob posiada pacca, a jesli i my go nie mamy siedziec na silniejszych potworach a jak jakis lov lev przeszkadza to moze przypadkiem pasc od jakegos potworka ;] Cóż każdy sobie radzi jak potrafi mnie perspektywa gry na non pvp nie przeraza ale jednak wiem ze ciezsza tam gra jest. Mimo wszystko lepiej na non pvp pograc niz wiecznie zmieniac swiaty z powodu hunta lub wojny stracilem w ten sposob wiele postaci i mam tego dosyc chce sie ustatkowac. Przeciez chodzi o wspolna gre i zabawe mi wystarcza questy wspolne hunty na potworach, wojny i pk sa zbedne ;p
Do zobaczenia na Candii
Zgodze się z tobą ja teraz chce grać 4fun a żeby nie wyłapać zaraz hunta trzeba być w dobej guild, a żeby być w dobrej guild trzeba być pg(minimum 10h dziennie)
@Qurak
Nie może być tak, pomyśl co będzie gdy by servery tak szybko wychodzily, jak by było 200 servów to po 100 ludzi na servie Oo, robisz ekipe 40 osób i serv jest twój(troche mała, na nowe servy[ktore miały wyjsc jako normal pvp] robiono ekipy 100 osobowe).
Ci którzy czekają na pvp mogą być prawie pewni, że będzie on w grudniu (patrząc jak wychodzą ostatnio serwery).
Rascal spoko ale tak bylo ze wychodzily tak czesto servy.. potem CipSoft dal se siana i jak wypuscili Kyra to widziales jakie zamieszanie bylochodzi mi poprostu zeby rozluznili troche napiecie i nie wypuszczali raz na pol roku 2 servy non-PvP potem PvP tylko np 4 servy non-PvP za miecha 4 PvP i dopiero przerwa na pol roku bo po pierwsze za duzy scisk jest na non-PvP a ja go juz wypuszcza to ludzie sie szczepia o to ze powinny wyjsc PvP.. chyba rozumiesz o co mi chodzi
lisek1050
15-07-2006, 16:24
No macie całkowitą rację :) Za mało Swiatów non pvp :) Mogli by CipSoft postarać sie o troszku więcej :) (Nie wymagam) No ale... ) muszą być spox nazwy :)8o
Mam nadzieie ze uda mi sie wygrac w konkursie sms...chcial bym pacc bo nigdy nie mialem :P mam tylko 1 pytanie jezeli ktos mogl by mi odpowiedziec? czy jutro bedzie tylko koniec konkursu czy wyniki losowania?
Alojzy Mamriel
15-07-2006, 18:58
Mam nadzieie ze uda mi sie wygrac w konkursie sms...chcial bym pacc bo nigdy nie mialem :P mam tylko 1 pytanie jezeli ktos mogl by mi odpowiedziec? czy jutro bedzie tylko koniec konkursu czy wyniki losowania?
Obecna edycja trwa od 01-07-2006 20:34 do 15-07-2006 21:00.
lecz w newsie jest napisane ze edycja konczy sie 14 lipca (patrz na date newsa). tez mam nadzieje ze wygram, fajnie bedzie jak ty tez wygrasz. w nastepnej wysle 5 sms
i tobie nawzajem powodzenia...ale to nie jets napisane ze 14 lipca :P bo pisze na dole...ostatnio edytowany 14 lipca...czyli ten dopisek byl na 15 ;]...puscilem prawie 10 sms...powodzenia wszystkim...i sobie :Di chodzi mi o to...czy wyniki losowania beda 15.07 o 21 czy to tylko zakonczenie...ze nie mozna juz wysylac...?
Oczywiscie co nowe to dla pacc. A gdzie cos dla FACC !!?! X(
ehhh.. no ale cuzz..:)
Strasznie sie boje...za pare chwil wylania zwyciezcow konkursu...naprawde bardzo chce wygrac pewnie tak jak kazdy...
;(
Master Mind
15-07-2006, 22:09
Litości =.= Po co komu jeszcze 2 servy noob-pvp ? =\\\\
Nataniel
15-07-2006, 22:30
Każdy chce PvP bo przenosi sie z innych starszych serwerow jedne sie wyludniaja by zasiedlic nowe ale graczu juz nie przybywa w tak wielkim tepie jak dawniej wiec co Cipy maja zrobic z serwerami na ktorych ludzie graja zadko i jest ich coraz mniej skasowac? To by bylo nie fer dla graczy ale serwery nie moga powstawac w nieskonczonosc bo wyjdzie na to ze bedzie 100 graczy na jednym serwerze a to by byl zamół.
Jak widac non pvp trzymaja duzo wiecej graczy niz pvp poniwaz nie odchodza z powodu hunta od innych graczy wiec wcale sie nie dziwcie ze co chwile nie powstana nowe serwery teraz bedzie to coraz zadziej az pewnie wogole przestana powstawac
Sorry Rascal Alton ale dopiero teraz zauwazylem ze cos po tobie powtorzylem, chyba sie nic nie stanie ;p
szachu13
15-07-2006, 23:39
Jesli te pytanie zostalo juz zadane to sorki! Kiedy bede jakies nowe swiaty pvp? Aha! Jeszcze jedno! Jesli jest ktos kto bedzie chcial grac na nowym swiecie i stwozycz potezna gildie np. "Mac'mannusy" na Solerze to prosze pisac! Bo chcialbym cos takiego z kolegami zrobic... moje gg 8785623
Pzdr.
Rascal Alton
16-07-2006, 00:31
@up
Oo od kiedy tutaj pracuje ktoś z Cip coftu?
Człowieku nikt tu nie jest jasnowidzem servy wyjdą kiedy Cipom sie bezie podobało.
szachu13
16-07-2006, 02:55
Ok!! Co sie denerwujesz czlowieku? Myslalem, ze moze gdziec cos na ten temat pisze, albo cos juz wiadomo, a Ty na mnie najezdzasz... X(
Nie wiem czemu tak sie wkurzać..przecież pvp jest mnustwoX(
a non-pvp można policzyć na palcach...
więc fani pvp troche poczekają :p heheh:D :D
szachu13
16-07-2006, 09:53
Ale ja potrzebuje FRESH Server :P Jest jakas szansa zebym sie dowiedzial kiedy bedzie??
Rascal Alton
16-07-2006, 18:10
Nie, nie masz szans sie dowiedzieć.
Oskaliber
17-07-2006, 01:33
szachu13, masz w sigu jakies noobom stop a sam jestes jednym z wiekszych noobow jakich widzialem :/
Litości =.= Po co komu jeszcze 2 servy noob-pvp ? =\\\\
a wyobraź sobie p accana który na swiecie pvp który gra 48 godzin na dobe, w ciągu tygodnia nabija ~75 lvl i czeka na F Accow którzy dopiero po tymże tygodniu moga grac, potem wychodza na main i tem pacc ich zabija? -.-' pvp sux! mam na pvp tylko jedna postac bo mnie kumple prosili
topic: ile jeszcze? ;( nie moge sie doczekac!!!
Osaczony
17-07-2006, 08:32
a wyobraź sobie p accana który na swiecie pvp który gra 48 godzin na dobe, w ciągu tygodnia...
Hmm 48 godzin na dobe to chyba nie u nas na ziemi :s ... Skąd pochodzisz nieziemska istoto ?
Xzbitelx
17-07-2006, 09:47
Witam, mam takie małe pytanko jak już bylo zadawane to przepraszam i proszę o odpowiedz. Kiedy darmowi gracze bedą mogli grać na nowych swiatach no-pvp.
Justysia_=*
17-07-2006, 11:53
Witam, mam takie małe pytanko jak już bylo zadawane to przepraszam i proszę o odpowiedz. Kiedy darmowi gracze bedą mogli grać na nowych swiatach no-pvp.
powiem tak.. bylo to pisane jush setki razy...
ale bede mila...
facce zostana wpuszczone po okolo 7 dniach od powstania serwera...
Według Erig.net save na Menerze jest o 11.00, a tymczasem o tej godzinie save'a nie było :/ Zwykle podają tam sprawdzone informacje, więc się zdziwiłam. Czy ktoś wie kiedy na 100% jest na Menerze save?
Btw. Luminera też jest amerykańskim serverem non pvp i jest dość nowa i tam jest o 11.
Teraz tylko czekam aż FACC beda mogli wejśc ;] Tymczasem mysle nad profesja :)
noobowaty mistrz
17-07-2006, 13:36
Fajnie, ze non-pvp. Bedzie wreszcie gdzie runki porobic. ;)
Xzbitelx
17-07-2006, 14:30
ja to tylko czekam do 20 lipca:) i bede gral non-stop <jupi> :)
Każdy_ponad_Każdy
17-07-2006, 14:39
Extra !!! Non pvp !! Nareszcie na Asterze będzie mniej ludzi bo 3/4 pójdzie na te światy.Ja osobiście wolała bym by zrobili jakiś świat pvp.Nudno mi już na novej itp.:(
Harry Xin
17-07-2006, 15:19
Extra !!! Non pvp !! Nareszcie na Asterze będzie mniej ludzi bo 3/4 pójdzie na te światy.Ja osobiście wolała bym by zrobili jakiś świat pvp.Nudno mi już na novej itp.:(
Zawsze możesz założyć sobie postać na innym pvp. Prócz Antici wszystkie inne światy są młodsze. :p
Hunters-Head
18-07-2006, 18:04
dobra już wiem ;)
Xzbitelx
20-07-2006, 10:14
kurde minelo rowne 7 dni i nadal nie mogą grać zwykli gracze:/
Seba-Knw
20-07-2006, 16:51
Sam niewiem, zazwyczaj po tygodniu jest nowy server dostępny dla FACC ale teraz :/ :confused: poza tym to nie pierwsza wpadka CIPów :evul:
Co to ma być .. Czekam z kolegami zeby wbic na serwa a tu jeszcze nie ma ...
W...T...F
P.S Kliknij tam na dole w ten link ... Pomozesz mi ;p
Xzbitelx
20-07-2006, 19:12
:( kazdy chce grac to normalne a co nowe to fajne tak jak server:( opłacam internet i nie zarabiam zbyt duzo zeby kupowac jeszcze pacck aby grac po pare godzin dziennie i wedlug mnie to jest troszke nie sprawiedliwe:( ci co mają pack to mają jeszcze kawalek dodatkowego roka itp. to by im starczylo, a że dla nich robią servery tylko dla pack:( jak rusza nowy server, już niech zrobią wszystko płatne to bedzię najlepiej, przynajmiej nie bede wchodzil co pare godz i żył z nadzieją czy już mogą wejsc darmowi gracze:/
Też nie mogę się doczekać kiedy będą servery dostępne dla facc, ale jeśli nie jutro, to do następnego czwartku/piątku na pewno. Na Kyre trzeba było czekać chyba 2 tygodnie, więc może i tym razem trzeba tyle odczekać :/
@down
W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd, widać coś pomyliłam ;P
edit: Kyra powstała 20 grudnia[?], facce weszli 30. A to dlatego, że były wielkie kolejki na rooka nawet gdy Kyra była tylko dla pacc. Na nowych światach kolejek chyba nie ma dużych (najwięcej było 309 graczy), więc niedługo powinny być dostępne dla facc.
ChynyDruid
20-07-2006, 20:06
Po pierwsze na kazdy server sie czeka równy tydzien na wejscie FACC Candia powstala 13.07.06r i o godz 17;55 wiec juz powino byc dla FACC i to mnie denerwuje bo cos im sie w glowie przekreca ze jeszcze nie otwożyli dla FACC bo jest dzi 20.07.06 i mina tydzien i w dodatku jest juz 19;29 a KYRA BYLA OTWARTA PO TYGODNIU A NIE PO 2 JAK TO WYZEJ PISZE !!
Xzbitelx
20-07-2006, 20:21
ja powiem tak jezeli do 24 nie otwrzą, nabluzgam do tych adminów z tibi.com:/ i tak mejlów nie czytają, ehh paparuchy obsrane
ChynyDruid
20-07-2006, 22:28
GRATULACJE DLA EKIPY CIPSOFTU ZNóW POLECIELI W HU** MINA TYDZIEN I SERVERY NON PVP SA NADAL DLA POSIADACZY PACC JESZCZE RAZ GRATULACJE NIECH SIE WYCHłOSTAJA A NIE ZACZYNAJA ROBIC UPDATY JAK SAME AKTUALIZOWANIE GRY IM SPRAWIA TYLE PROBLEMóW !!!
Ray: Duża czcionka szkodzi oczom
nom musza byc fajne te siwaty ale okaze sie to w "praniu" pozdro
Xzbitelx
20-07-2006, 22:46
(bardzo proszę abyście nie kasowali tego wpisu powyżej, bo to się nie odnosi do tibi.pl tylko do tych adminów co naskrobali).
ja dodam, że robi mi sie nudnawe te czekanie...
(zaraz będą komentarze, to nie graj kto ci karze itp.) cwaniaczki macie pack i se gracie:/ podzielta się) "BóG" kazał się dzielić, co wy na to? a co na to cipsoft tibi.com, hah jak by znali polski i by to przeczytali to by ich to nie zainteresowało tylko bedą robić jak nawięcej aby oni zarobili, ok popieram to zarabjajta sobie, tylko dlaczego nas tak denerwujecie:/ bądzta słowni a nie wkręcie!!! bo ja napewno nie kupie sobie packa aby grać przez jeden tydz. pierwszy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.