Pokaż pełną wersje : Zabawa z GM'em
Legolas Berserker
11-08-2004, 17:25
Chciałem wam pokazać spotkanie mojego druida z GM'em Manina Lunara. Poinformowałem go o tym że w pobliżu venore (roty) na skałce zlokalizowałem 3 graczy trenujących AFK :D. GM przybył w ekspresowym czasie. A oto screeny i dalsza część tej historii :
1. GM daje im szansę i oczekuje 15 minut na ich przybicie
http://members.lycos.co.uk/loleks999/1.jpg
2. GM banuje jednego gracza aby zrobić dla mnie miejsce :)
http://members.lycos.co.uk/loleks999/3.jpg
3. Ja wkraczam do akcji i zabijam pierwszego afk'era...
http://members.lycos.co.uk/loleks999/4.jpg
4. a następnie drugiego afk'era (obaj zostali następnie zbanowani) :]
http://members.lycos.co.uk/loleks999/5.jpg
5. Po wykonaniu dobrej roboty GM żegna sie ze mną a następnie znika
http://members.lycos.co.uk/loleks999/6.jpg
I to by było na tyle. Może i było to troche "hamskie" zachowanie z mojej strony ale teraz te osoby mają nauczke za nie przestrzeganie regulaminu tibii jaki jest narzucony na graczy. :)
fire fighter
11-08-2004, 17:29
nie no wymiekam niezla akcja. ale ze gm ci pozwolil ich zabic zanim ich zbanowal. niezle jaja :D
Chciałem wam pokazać spotkanie mojego druida z GM'em Manina Lunara. Poinformowałem go o tym że w pobliżu venore (roty) na skałce zlokalizowałem 3 graczy trenujących AFK :D. GM przybył w ekspresowym czasie. A oto screeny i dalsza część tej historii :
1. GM daje im szansę i oczekuje 15 minut na ich przybicie
Edit: http://members.lycos.co.uk/loleks999/1.jpg
2. GM banuje jednego gracza aby zrobić dla mnie miejsce :)
Edit: http://members.lycos.co.uk/loleks999/3.jpg
3. Ja wkraczam do akcji i zabijam pierwszego afk'era...
Edit: http://members.lycos.co.uk/loleks999/4.jpg
4. a następnie drugiego afk'era (obaj zostali następnie zbanowani) :]
Edit: http://members.lycos.co.uk/loleks999/5.jpg
5. Po wykonaniu dobrej roboty GM żegna sie ze mną a następnie znika
Edit: http://members.lycos.co.uk/loleks999/6.jpg
I to by było na tyle. Może i było to troche "hamskie" zachowanie z mojej strony ale teraz te osoby mają nauczke za nie przestrzeganie regulaminu tibii jaki jest narzucony na graczy. :)
Zamieniłem linki tak żeby wyświetlały obrazki, tobie też polecam tak robić. Oszczędzasz ludziom kłopotu i strachu, kto wie czy za linkiem nie k***e się trojan :)?
Legolas Berserker
11-08-2004, 17:44
thx ale wystarczyło tylko powiedzieć jak to się robi :D
:confused: Uhm, GM NIE MA PRAWA zbanować za afk. Afk jest legalne odkąd CIPowie wprowadzili kick po 15 minutach... hmmm... A że pozwolił Ci ich zabić... Hmm.... Nie wykonuje swojej roboty i pomaga w pkowaniu? ... No comment plx ...
Legolas Berserker
11-08-2004, 17:49
hmm.. to mi powiedz czemu ich nie wywaliło po 15 minutach oczekiwania GM'a ... a po za tym mojego brata (larry blanka) i sir michael romeo też zbanował po tym jak trenowali 3 dni afk czasami tylko pilnując... wystarczy mieć skulla żeby nie wywaliło z gry
pozdro lego :]
Hegemmon
11-08-2004, 17:50
no, no...ale licz się z tym że oni na tobie będą szukali zemsty...
Może sie to wam nie spodobać ale dla mnie Manina to dziw**. Byłem tutorem i za napisanie off topic na tradzie, ponieważ pomyliły mi się kanały dostałem bana. W tym samym czasie spamowało tam około 7 osób. Nie moge teraz być tutorem, straciłem tydzień grania a ona nawet sie do mnie nie odezwała.
I to ma być sprawiedliwe? Ona poprostu dała dup* za to żeby zdobyć pozycje GM.
Srary lepszej akcji z GM'em nei widziłem.:) Mam nadzieje, że jeszcze jakieś fajne screeny będą jeszcze. Warto ci przyznac punkty do reputacji :]
hmm.. to mi powiedz czemu ich nie wywaliło po 15 minutach oczekiwania GM'a ... a po za tym mojego brata (larry blanka) i sir michael romeo też zbanował po tym jak trenowali 3 dni afk czasami tylko pilnując... wystarczy mieć skulla żeby nie wywaliło z gry
pozdro lego :]
Naw, dude.
Wywala po 15 min. A jest taki mądry program Tasker. Który pomaga u3mac sie w grze gdy afkujesz (powtarza nagrane ruchy).
A co do GMa, jest to z jego strony
niedopełnienie obowiązków. Oznacza to że nie zasługuje on na funkcję GMa.
Wystarczy napisać list do CIP, link do ss i już ma po GMie.
Kthxbye
Hehe, to normalne, że GM pozwala zabić afkerów. Oni nie dostają bana za afk, tylko za macro, które umożliwia im stanie w grze przez więcej niż 16 minut.
@Gasior
Zapomnialeś dodać, że ten twój offtopic zawierał formę hasła i numeru do tibii. Manina spełniła tylko swój obowiązek.
A jeśli chodzi o banowanie to nie wiem czym się tak podniecacie, jak GM wpada na świat luna***ski to zawsze mu podaje listę kolesi łamiących reguły i lecą bany...nic w tym nadzwyczajnego.
BTW. coś wam filtr nie działa bo mi nie przepuszcza słowa "luna***ski"
Twisterek
11-08-2004, 18:33
@GASIOR
Jeśli kolega Mop ma rację to ja na Twoim miejscu GASIOR już pisałbym liścik do CIPsoftu :) Pozdro
Co do akcji to jest niezła... byłem uczestnikiem lepszej jednak brak z niej ssów... chodziło o to jak Manina wpadła na POH i Przed świątynią powyganiała graczy do depotu... chodziło o graczy poniżej 10 lvla gdyż oni tylko lurowali potworki i przez to niektórzy mięli w tym dniu deady. Wyganiał ich sposobem może kijowym ale nasłał na nich swoje summony które goniły gostków aż do miasta :D Nie wiem jakim cudem ale summony nie zniknęły gdy GM się oddalił... ma się tą boską moc :D
@GASIOR
Jeśli kolega Mop ma rację to ja na Twoim miejscu GASIOR już pisałbym liścik do CIPsoftu :) Pozdro
Co do akcji to jest niezła... byłem uczestnikiem lepszej jednak brak z niej ssów... chodziło o to jak Manina wpadła na POH i Przed świątynią powyganiała graczy do depotu... chodziło o graczy poniżej 10 lvla gdyż oni tylko lurowali potworki i przez to niektórzy mięli w tym dniu deady. Wyganiał ich sposobem może kijowym ale nasłał na nich swoje summony które goniły gostków aż do miasta :D Nie wiem jakim cudem ale summony nie zniknęły gdy GM się oddalił... ma się tą boską moc :D
Uhm, następny przykład debilizmu gmów.
Lurowanie jest częścią gry i GM NIE MA PRAWA wywalić ludzi z pohu.
Manina może się już powoli żegnać z byciem gmem.
A co do tych 15 min to nie jestem całkiem pewien. Tylko 85%. Heh...
Yours,
Dirval
Naw, dude.
Wywala po 15 min. A jest taki mądry program Tasker. Który pomaga u3mac sie w grze gdy afkujesz (powtarza nagrane ruchy).
a na co komu taki program? :) poprostu zostawiasz postac po 15 min ja wywala (albo sam dajesz exit) a postac stoi i dalej trenuje i nie potrzeba zadnego skulla zeby nie kicklo wystarcza zwykla walka z playerem
a na co komu taki program? :) poprostu zostawiasz postac po 15 min ja wywala (albo sam dajesz exit) a postac stoi i dalej trenuje i nie potrzeba zadnego skulla zeby nie kicklo wystarcza zwykla walka z playerem
Hmmm, po to żeby łowił za Ciebie rybki itd?
Przydatne i w dodatku LEGALNE. Programy zmieniające skrypt tibii są nielegalne.
Ten program został pomyślany nie dla tibii więc nawet nie ma co sie hacka obawiać.
Yours,
eh zle zrobiles ze nie zakryles nicku maniny i teraz se ludzie szpanujom ze cho "ja se wysle liscik do cip`ów i manina nie bedzie juz gm a co do ego zabijania itp to fajnie osobiscie manina mi nic zlego nie zrobila (gadalem z niom juz nie raz)
eh zle zrobiles ze nie zakryles nicku maniny i teraz se ludzie szpanujom ze cho "ja se wysle liscik do cip`ów i manina nie bedzie juz gm a co do ego zabijania itp to fajnie osobiscie manina mi nic zlego nie zrobila (gadalem z niom juz nie raz)
Dude? Mam dość gmów nie przestrzegających reguł. Bany za free?
Ostatnio bana dostalem jak blokowałem palkiem behemota i spamowałem exura vita. Fun eh?
Czarniawy
11-08-2004, 19:14
A w/g mnie jesteś zwykłym frajerem bo sprzedales chłopaków X(
Moim zdaniem dobrze że ich sprzedał, bo powinni sie jakoś zabespieczyć w takich sytuakjach np.: jeden powinien ich pilnować. Mają nauczke na przyszłość.
Legolas Berserker
11-08-2004, 19:38
A w/g mnie jesteś zwykłym frajerem bo sprzedales chłopaków X(
No wiesz ja ich nie sprzedałem,nikt mi za to nie zapłacił. Ale ci powiem że jak ktoś robi rzeczy które wykraczają poza regulamin gry to nie mam dla takich osób litośći. Wiesz ile graczey facc próbuje sie wbić na server który jest full bo ktoś se zostawił chara afk żeby mieć lepsze skile.
No wiesz ja ich nie sprzedałem,nikt mi za to nie zapłacił. Ale ci powiem że jak ktoś robi rzeczy które wykraczają poza regulamin gry to nie mam dla takich osób litośći. Wiesz ile graczey facc próbuje sie wbić na server który jest full bo ktoś se zostawił chara afk żeby mieć lepsze skile.
Uhm, Dude.
To nie zmienia faktu ze gm nie powinien pozwolić Ci ich zabić... Hmmm...
Afk jest legal plx. -.-
Yours,
Peter001
11-08-2004, 19:43
Ten program został pomyślany nie dla tibii więc nawet nie ma co sie hacka obawiać.
Yours,
Zaskocze Cie, chyba nigdy nie czytałeś regulaminu Tibii :P Jest zakaz używania macro, którym jest Tasker :P
Yours,
Czyli według ciebie makra podnoszące speary itp. też są legalne? Mi się jakoś nie wydaje.
Mop jak AFK jest legalne to pekowanie też ??
Legolas Berserker
11-08-2004, 19:52
Uhm, Dude.
Afk jest legal plx. -.-
Yours,
Hmm.. może i nie powinien ale pozwolił ... i to jego sprawa jak ci to przeszkadza to to zgłoś i zobaczymy jakie będą wyniki bo mi działalność gm'ów narazie nie przeszkodziła tak abym na nich narzekał.
Mop jak AFK jest legalne to pekowanie też ??
Teoretycznie. Dopoki nie przekroczysz limitu tzn 6 killi dziennie itd. Gdyby bylo nielegalne to autoban by byl po mniejszej ilosci unj~.
@Litawor. Tibia pick up jest w pewnym sensie legalny. Tibia MC i Tibia gg nie są.
@Peter001. Hmm, od kiedy Tasker jest macro? ;) Nie musisz go uzywac do lowienia ryb i za macro uwazany nie bedzie. :p
Yours,
Hmm.. może i nie powinien ale pozwolił ... i to jego sprawa jak ci to przeszkadza to to zgłoś i zobaczymy jakie będą wyniki bo mi działalność gm'ów narazie nie przeszkodziła tak abym na nich narzekał.
No offense.
Wybaczcie double posta.
Uhm, zgłoszę jak będe miał chwilę wolną na napisanie maila. Niewiem czy coś z tego będzie. Zobaczymy.
Yours,
Legolas Berserker
11-08-2004, 20:07
Ok. To temat co gm powinien a czego nie uznaję za zamknięty, proszę ocenianie mojego tematu (screenów) przez innych :]
Froggerr
11-08-2004, 20:36
Legolasprzyznam tobie reputacje za doskonałe ss'ki z gm i bardzo mi sie podobało to jak zabiłeś ich i to że gm zrobił tobie miejsce !!
Diamentowe Ostrze
11-08-2004, 20:52
uwazam ze gm nie powinien pozwolic Ci dokonac mordu na tych graczach. kara za afkowanie jest ban, a nie smierc i ban.
I btw. chcialbym zobaczyc jak Ty bedziesz trenowal przy skillach 80/80... bo szczerze wadpie w to ze bedzeisz siedzial 48h zeby zobaczyc upragniony napis You anv~...
idZi Master Of Dizaster
12-08-2004, 10:48
lol nie było zadnego macro taskera nawet tibi gg nie było .. poprostu trenowalismy jakieś 1 godzine i Z***ał się Internet .. wy***alo mnie z tibi ale jak widać jak ma sie krzyzyk to nie wy***uje :/ wogule i takim oto sposobem dostałem Bana Za Train AFK i Area blocking po paru godzinach sprawdzania czy jest juz INTERNET wpisalem hasło i wyskoczylo ze zbanowano mnie no to luz tylko za co ( jak ja myslalem ze mnie Wy***alo z Tej ***anej tibi :/
.: Wu :.
12-08-2004, 11:03
Żałosne opowiastki :( Ja ci nie uwierze że tak właśnie było jestem w 100% że używałeś macro lub inne probram tego typu na dodatek Mc ;) Ktoś musiał druidem grać no nie ?
Master Matti
12-08-2004, 11:04
hehe to sie nazywa pech :P
Moi zanjomi etz trenuja na afk i dzieki temu maja skille jakie maja :P
Wsyatarczy ze bedziesz bil partnera na party i wciskasz krzyzyk i rano wsatjesz i skille sa wiksze :)
*idZi Master Of Dizaster* - Wam trzem sie rozwalil internet 8o :D
Legolas Berserker
12-08-2004, 11:09
Jeśli nie chciałeś stać afk celowo to czemu staliście na tej skałce tak aby nikt nie mógł na nią wejść ?? Przecież nikt by was nie zabił gdybyście pilnowali swoich charów :D
idZi Master Of Dizaster
12-08-2004, 11:11
LOL a wiesz co to jest Internet z Kablówki ?? wszyscy w mojim bloku maja taki internet :/ ****A SPROBOJCIE WBIĆ SIĘ ZACZĄC TRENOWAC Z
KUMPLEM I WEZCIE EXIT NIE WYWALI WAS
wypatrzylismy tą miejscowke jak jacyś goscie przed nami stali tam kiedys poprostu wzielismy jedzenie i STANELISMY na górze nie mielismy zadnych innych zamiarów :P LOL jak kiedys stalismy tam na dole przyszedl jakis koles i nas za***al :)
12-08-2004, 11:14
LOL a wiesz co to jest Internet z Kablówki ?? wszyscy w mojim bloku maja taki internet :/ ****A SPROBOJCIE WBIĆ SIĘ ZACZĄC TRENOWAC Z
Głupoty, wywali cie po 15 min. tak czy inaczej . . . . coś ci nie wychodzi obrona przed prawdą. Zaprzeczasz sam sobie ;)
idZi Master Of Dizaster
12-08-2004, 11:17
hahahahahhahhahahaha bozeee to spróboj !! weź party z kumplem na*******ajcie się weź exit zresetuj sobie kompa wyjdz z domu wejdz pozniej wyjdz i znowu wejdz odpal kompa i zobaczysz ze bedziesz dalej trenowal
@down
a moze miałem inne chary ?? a na dole zabil mnie jakis high lvl raz :] czepiac sie ja wiem swoje i tak juz dawwnooo nie mam tego bana
12-08-2004, 11:23
LOL jak kiedys stalismy tam na dole przyszedl jakis koles i nas za***al
Jakos na tibia.com nie widze, żeby żaden z twoich przyjaciół i ty miał deada od tej samej osoby, przynajmnie w tym samym okresie czasu.
btw. czemu w opisie masz napisane że masz 20lvl a w rzeczywistości nigdy go nie miałeś ? < troche sie poczepiamy >
@ up To wszyscy twoi koledzy mieli inne chary ?
Zresztom ten temat do niczego nie prowadzi :]
idZi Master Of Dizaster
12-08-2004, 11:35
graliśmy na innym swiecie na lunarze gramy od niedawna
Legolas Berserker
12-08-2004, 11:43
Wiesz co idZi Master Of Dizaster każdy prawie każdu ci powie że stałeś afk celowo więc popieram zdanie .:Wu:. i nie ma co próbować oszukać tylko przyznać się do tego, larry też stał afk i dostał bana ( i miał pretensje do mnie ;) )
Blue Crow
26-08-2004, 09:45
ladne zdjecia :D:D:D
Nono niewiedzialem ze tak umisz mati
a ze znam cie z rl moge ci pogratulowac na rl i na forum masz +do reputacji
Dan the Automator
26-08-2004, 16:48
Uhm, Dude.
Afk jest legal plx. -.-
Yours,
Ale Blocking arena, czyli blokowanie by gracz miał utrudnione/uniemożliwione wejście i zabicie Cie ejst NIELEGALNE, i grozi ban na 2 tyg.
@Autor
Good job :) Keep it up~
:confused: Uhm, GM NIE MA PRAWA zbanować za afk. Afk jest legalne odkąd CIPowie wprowadzili kick po 15 minutach... hmmm... A że pozwolił Ci ich zabić... Hmm.... Nie wykonuje swojej roboty i pomaga w pkowaniu? ... No comment plx ...
ma prawo zbanowac za trenowanie podczas bycia afk ponad 15 minut. nie moze zbanowac jak jestes AFK ale moze zbanowac jak trenisz na afk. a czemu ich nie wywalilo? no bo trenili:)
Dark Vilej
27-08-2004, 07:20
Szkoda ze nie widze zdjec, ale mniej wiecej wiem o co chodzi. Moim zdaniem GM NIE powinien pozwolic pknac ich, a wrecz przyciwnie, dziwny ten GM...
Morzecie podac jego nick bo nie widze zdjec?
Uhm, następny przykład debilizmu gmów.
Lurowanie jest częścią gry i GM NIE MA PRAWA wywalić ludzi z pohu.
Manina może się już powoli żegnać z byciem gmem.
A co do tych 15 min to nie jestem całkiem pewien. Tylko 85%. Heh...
Yours,
Dirval
Ta najczęście lurerzy sąna pvp none i to jest taka część gry że dostaje koleś bana "stupid behaviors"Czyli jako tako myslisz się,tak samo złodziejstwo jest banowane tylko trzeba mieć znajomośći.
@topic-Narazie widze x ale wejde potem może zobaczę.
Rincewind
27-08-2004, 12:14
Yours,
tasker jest nielegalny bo juz kilku moich kolegow zbanowano za uzywanie go
zeus1985
30-08-2004, 09:06
Szkoda, że to nie były jakieś Hight Levele i nic fajnego z nich nie wypadło :D
Verminaard
30-08-2004, 09:34
Hehehe cały Lego :P Spoko zdjęcia! :D
Descartes
30-08-2004, 10:13
Tasker jest legalny, lecz wszystko zależy od tego, w jaki sposów się go używa. Tak więc za samo posiadanie i używanie taskera np. w systemie NIE MAJĄ PRAWA dać ci bana, tylko wtedy, gdy będziesz używał taskera w celu ułatwienia sobie gry.
Ufocznik
30-08-2004, 17:30
W/g mnie oni celowo trenowali na afk, a zeby to robic nie trzeba miec zadnego macra, wystarczy kogos atakowac caly czas i juz cie nie wywali na 100%. A watpie zeby oni mieli powlaczane jakies macra bo nie widze zeby to byli paladyni i musieli podnosic speary, a pozatym stoja na skale, a z gory ryb nie moga lowic.Bycie afk, jest LEGALNE ale tylko przez 15 minut, bo to zrozumiale ze ktos musi isc do wc albo cos... :)Gm dobrze zrobil banujac ich, ale nie jestem pewien co do zabijania... A, jeszcze jedno, PKOWANIE JEST LEGALNE, nadaje to grze klimatu rpg, a pozatym jak by bylo nielegalne to po co by robili swiaty pvp? Nielegalne jest jedynie nadmierne i nalogowe pkowanie... Takie jest moje zdanie :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.