Pokaż pełną wersje : PKerzy
Patte Chan
16-07-2006, 19:06
Na Valorii jest duzo PKerow... Jak ktos chce tam zaczynac to najlepiej w Ab'Dendriel. Tam jest spokojnie i jest bardzo malych PKerow. W Thais nawet balem sie wyjsc z dp. DP w Thais jest przepelnione przez PKerow, w srodku i na zewnatrz. DP w Ab'Dendriel jest spokojne i czesto puste, co moze byc troszke przeszkadzac gdy chce sie cos sprzedac, ale to jest piekne miasto.
Bardzo polecam, bo rownierz jest tam dobre expowisko. Duzo troli a bardziej w glebi Skeletony, rotwormy, slime'y i inne. Klucz mozna kupic tuz kolo wejscia za 50gp.
Bardzo wam polecam to miasto!!!
Wiedźmin
16-07-2006, 22:28
Jak chcesz opisywać miasto, to jest od tego temat, a po twojej składni widze, że albo masz baaardzo mało latek, albo nie chciałeś chodzić do szkoły (takich powtórzeń nie robią nawet bardzo zdenerwowani), a PK jest durzo na wielu światach. Pamiętaj też, że bez powodu nie powinni się na ciebie rzucać (zależy od świata).
Edit@:
O żesz.... dopiero przeczytałem to co napisałeś niżej, a konkretnie to "bardziej w glebi". Czy ty na pewno jesteś Polakiem?
Thchuridam
16-07-2006, 22:37
Jak chcesz opisywać miasto, to jest od tego temat, a po twojej składni widze, że albo masz baaardzo mało latek, albo nie chciałeś chodzić do szkoły (takich powtórzeń nie robią nawet bardzo zdenerwowani), a PK jest durzo na wielu światach. Pamiętaj też, że bez powodu nie powinni się na ciebie rzucać (zależy od świata).
Edit@:
O żesz.... dopiero przeczytałem to co napisałeś niżej, a konkretnie to "bardziej w glebi". Czy ty na pewno jesteś Polakiem?
duzo....
czy ty napewno jest Polakiem ?
@topic
widze ze nie duzo wiesz o Tibi ... poczytaj wiecej moze sie dowiesz ze ten temat z pewnoscia jest nie potrzebny ;-).
Krecik Ziomek
17-07-2006, 16:54
:baby: Moim zdaniem zdecydowanie lepsze jest Venore. Carlin to miast dla noobów .
Ab może jest piękne ale skoro nie można sprzedać nic w dp bo pust jest to po co je odwiedzać !! :p
Venore to piękne miasto na bagnach i są tam cudowne domy w których można sie pochwalić !!!
W mojej pierwszej Odpowiedzi na temat domów odpowiedziałem negatywnie na ten temat .
jak masz FULL kasy to kup dom ale po co wydawać jak te pięniądze możesz podarować zaczynjaącym dopiero grać graczom(:baby:) !!!!!!!
Możesz się podniecać chatką , ale tacy ludzie jak ja nie patrzą na popisówki innych
HEHE
CYA :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.