Pokaż pełną wersje : #tibia.pl/2
Oczywiście nie dając mi dojść do głosu temat został zamknięty, podziwiam polot rozmówców, czyli modków. Jakie to błyskotliwe... Nie pozostaje mi nic innego jak napisać CH.UJ WAM W DUPE, bo chyba nic innego nie dociera do waszych durnych łbów (czego się spodziewać po dzieciach neostrady?). Admini tutaj zachowują się jak kacza władza, eliminują (chętnie mogę napisać w jaki sposób) ludzi którzy im zagrażają (czyt. inteligentych takich jak np. ja oczywiście) a zostawiają głąbów (czyli niepotrafiących myśleć dzieciaczków, średnia wieku tibia.pl to przecież 9 lat).
Uszanowanko
Ta jest! Poteflony jedne i buce!
Baron Kaldrick
17-07-2006, 12:27
A chcesz kupić leoparda ode mnie? I wielbłąda od Adolpha?
Bo wiesz, słabo schodzą, ale wyższa inteligencja w tWOJEJ osobie na pewno doceni ich wartość.
TAAK!
Koniec z tyrania! Mamy tego dość !
Robotnik też człowiek! STRAJK ! STRAJK ! STRAJK !
Guzik ala Wałęsa:
Idź stąd.
Nie wspomniałeś o średniej iq, którą tY zaniżasz. Gratuluje pANU i powodzenia, bo na kontakty międzyludzkie to tY się nie nadajesz.
Sklasyfikowali cIĘ jako debil, czy kretyn?
Kiedy modki cię zobaczyły, schowały się pod kanapę, tak się przestraszyły.
Zagrażasz upadkiem generacji 9 latków, którzy są całkiem inteligentni. Nie niszcz nam tego! :<
Szczerze mowiąc, to zamknąłem temat, zeby "chopaki" z IRCa przestali sie dowartosciowywac Twoim kosztem. Twoj sposob na okazanie mi wdziecznosci bardzo mnie wzruszyl.
Dr. Omader
17-07-2006, 12:32
No tak, teraz to naprawde pokazales w jakim wielkim bledzie byli wywalajac cie z kanalu. Jakze to my niedobrzy i zli jestesmy bo nie pozwolilismy tobie pier... glupot... Naprawde pokazales kto tu ma racje, kto jest dorosly i inteligentny...
BTW przewaznie ludzie tacy jak ty pisza ze srednia wieku na forum to 12 lat. Z tym ze ludzie w wieku 12 lat nie napisza ze tak jest, wiec obniza ta srednia i powiedza ze jest 9 tak jak ty uczyniles.
O tak jestem dzieckiem neostrady, mam garba, niemyje sie, a wogole to jestem Pogo z marsa i smierdza mi stopy. To ze internetu to ja uzywalem jak ty z drabina na poziomki chodziles to tez nie wazne...
podziwiam polot rozmówców, czyli modków.
No prosze, nie dosc ze glupi to jeszcze slepy. W twoim nedznym temacie nie napisal nic zaden modek. Wiec o czym ty do nas rozmawiasz? Nie potrafisz nawet stwierdzic z kim rozmawiales? Zaprawde inteligencja z ciebie wrecz promieniuje.
$corcerer
02-08-2006, 14:58
Guzik ?! Dostałeś bana na dwa lata (czy rok) za gówniarstwo przewlekłe, ale widzę że jednak ci nie pomogło... BTW: uwielbiam mieć ostatnie słowo :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.