PDA

Pokaż pełną wersje : Nowe Questy

Stron : 1 2 [3]

Morgaroth
22-07-2006, 09:18
NOOBOM MOWIMY STOP!!!

Taaaak... , ale kto tu jest noobem ? Mam już tego dość , idę do domu... ODPOWIEDŹ TO FERUMBRAS... Pozdro... :p

ChynyDruid
22-07-2006, 09:34
KIEDY TE 2 NOWE SERVY BEDA CZYNNE DLA FACC ! JUZ 3 DZIEN PO TERMININIE I DALEJ NIE OTWARTE ZAWSZE PO TYGODNIU BYLY DOSTEPNE A TERAS CO JUZ 10 DZIEN I DALEJ NIE MOGA FACC WEJSC A LVL IDA IM + JAK FACC WEJDA TO JUZ ZE 100LVL BEDA Z TAKIMI RUCHAMI LENIóW Z CIPSOFTU BIORA SIE ZA UPDATE GRY JAK NIE MOGA SOBIE PORADZIC ZE ZWYKLA AKTUALIZACJA GRY !!

ChynyDruid
22-07-2006, 09:37
KIEDY TE 2 NOWE SERVY BEDA CZYNNE DLA FACC ! JUZ 3 DZIEN PO TERMININIE I DALEJ NIE OTWARTE ZAWSZE PO TYGODNIU BYLY DOSTEPNE A TERAS CO JUZ 10 DZIEN I DALEJ NIE MOGA FACC WEJSC A LVL IDA IM + JAK FACC WEJDA TO JUZ ZE 100LVL BEDA Z TAKIMI RUCHAMI LENIóW Z CIPSOFTU BIORA SIE ZA UPDATE GRY JAK NIE MOGA SOBIE PORADZIC ZE ZWYKLA AKTUALIZACJA GRY !!CIEKAWE BO MALO OSOB GRA NA TYCH NOWYCH NON PVP TO WIEC I PIENIADZE PACC SLABE ZAROBILI WIEC CZEKAJA PEWNIE ]:->sry za 2 post zamiast edit nacisnelo mi sie cytuj

dubros
22-07-2006, 09:58
up i up2

N()()b

Kasinis
22-07-2006, 10:25
Ludziska jestescie niektuórzy noobami A co do zagadki (Ferumbras stworzenie odwieczne i jedyna na każdym serverze ktogo zobaczy pada lub prubuje sie ratować Został zabity 2 lata temu przez 3 niesławnych magów Tym razem powruci takzwanie Zmarchwystał 100 razy silniejszy i 100 razy wiecej doswiadczony tym razem iepokona go nikt ani ja ani nikt inny)Z tego co mi wiadomo Ferumbras bedzie sterowany przez Gmów na kazdym serverze pewnie nikt go niepokona tym razem bedzie ue i smierc!!.

Malyszek
22-07-2006, 10:27
Osobiście mi, Malyszek a.k.a. free account, w żadnym stopniu nie przeszkadza nadchodzacy UPdate. Outfity są całkiem fajne i nie mam nic przeciwko, żeby śmigał ktoś na pacc'u z cylindrem na głowie ;) . Co do zmęczenia też nie mam nic przeciwko. Świetnie myśli CIPsoft, żeby wyrównać szanse tych, którzy dzielą konta i tych, którzy graja samodzielnie. Grając w kawałku 8 godzin dziennie czy nawet 8 godzin w kawałku -> przerwa -> exp 3h za dnia nie przeszkadza. Stamina nawet nie zejdzie do połowy.

Kasinis
22-07-2006, 10:37
Małyszek a jednak się mylisz mi przeszkadza to że musze chodzić z cylindrem na głowie a ponadto jeden szczeguł...Ci co grają samodzielnie zrobią szybciej lvlel od tych co sacherujo konto bo ci co sacherujo zawsze sie kluco

pss.Soorki za bledy.:(

siniestro
22-07-2006, 11:00
Kasinis
nie moze walnac ue bo ferumbras byl i bedzie druidem ;)

Cashtan
22-07-2006, 11:09
@up
Fajnie tylko ze na screenach ze starej tibi widac
You see Ferumbras (Level 145). He is a master sorcerer.

Ej wez jak nie wiesz, ani nie czytales poprzednich stron ze screenami to sie najlepiej nie odzywaj X( oufitow tez pewnie nie widziales, bo jakbys przegladal poprzednie strony to bys widzial Ferumbrasa :baby:

Zbiorek
22-07-2006, 11:43
KIEDY TE 2 NOWE SERVY BEDA CZYNNE DLA FACC ! JUZ 3 DZIEN PO TERMININIE I DALEJ NIE OTWARTE ZAWSZE PO TYGODNIU BYLY DOSTEPNE A TERAS CO JUZ 10 DZIEN I DALEJ NIE MOGA FACC WEJSC A LVL IDA IM + JAK FACC WEJDA TO JUZ ZE 100LVL BEDA Z TAKIMI RUCHAMI LENIóW Z CIPSOFTU BIORA SIE ZA UPDATE GRY JAK NIE MOGA SOBIE PORADZIC ZE ZWYKLA AKTUALIZACJA GRY !!

Co ty czlowieku mowisz? Ciesz sie ze wogole zrobili te servery... Ciagle tylko facc narzeka X( Kupcie pacca a problemy znikna B)

Enrico
22-07-2006, 11:54
Nowe Potwory:
- Water Elemental
- Massive Water Elemental
- Quara Predator
- Quara Predator Scout
- Quara Constrictor
- Quara Constrictor Scout
- Quara Mantassin
- Quara Mantassin Scout
- Quara Hydromancer
- Quara Hydromancer Scout
- Quara Pincher
- Quara Pincher Scout
- Pirate Marauder
- Pirate Cutthroat
- Pirate Buccaneer
- Pirate Corsair
- Pirate Skeleton
- Pirate Ghost
- Carrion Worm
- Novice of the Cult
- Acolyte of the Cult
- Adept of the Cult
- Enlightened of the Cult
- Tortoise
- Thornback Tortoise
- Blood Crab
- Toad
- Seagull (nie atakuje)
- Green Frog (nie atakuje)
- Azure Frog
- Coral Frog
- Crimson Frog
- Orchid Frog
- Island Troll
Nowe Outfity (pacc) :
- Barbarian Outfit
- Oriental Outfit
- Druid Outfit
- Wizard Outfit
Nowe Outfity po wykonaniu Questów (pacc):
- Assassin
- Beggar
- Pirate
- Shaman
Nie będzie można PK'ować przed server save

Rinnaroc
22-07-2006, 12:20
WSZYSTKO O UPDATE(SCREENY, OUTFITY, POTWORY, INFO) TUTAJ:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=9980
Huntowanie pod wodą wymiata :D

Valest
22-07-2006, 12:33
WSZYSTKO O UPDATE(SCREENY, OUTFITY, POTWORY, INFO) TUTAJ:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=9980
Huntowanie pod wodą wymiata :D

"No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster"

:(

siniestro
22-07-2006, 13:08
Casthan
jak nie wiesz to nie pi erdol -.- wejdz sobie na http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=ferumbras
po zabiciu ferumbrasa cip obnizyl mu lvl do 9 ale profesji nei zmienil. i wiedz ze widzialem outfity i nowy wyglad ferumbrasa takze ;) szczerze mówiąc mam nadzieje ze bedzie mozna wygladac tak lub podobnie do niego :D

Firod
22-07-2006, 14:25
Pacc ,pacc i jeszcze raz pacc...Teraz gracze którzy nie mają bogatszych rodziców nie będą mogli czerpać przyjemności z grania w Tibię.Niektórzy nawet nie mają kompa i stać ich tylko na kafejke ,i mają sobie jeszcze pacca kupić ? Może wspulnymi siłami z pomocą Tibia.pl udało by się nam przekazać petycję do CipSoft-ów , aby dali większe możliwości graczom bez Pacc-a tzn. Facc-om.

W imieniu moim i graczy bez pacc lub bez możliwości jego zakupu prosze Tibia.pl Team o rozważenie mojej propozycji.

Z góry wielkie dzięki .

Wujek Nevik
22-07-2006, 14:26
@up
CHyba chory jestes...

Idz ulotki roznos i zarobisz se na pacca jak ci rodzice nie chca dac...

Firod
22-07-2006, 14:42
@UP
Jezeli masz 13 lat to spokojnie narazie ci rodzice nie dadza pieniedzy na pacc... :D
Jak juz bedizesz mial 14-15 lat to zaczna ci bardziej ufac i beda wiedzieli w co inwestujesz...
Poprostu z nimi o tym pogadaj... BO cipsoft napewno nie zaakceptuje tego...
Im nie chodzi o PRO GAMEROW... Tylko o PINIADZE

STFU...

Hmmm....Mam 15 lat jestem starszy od ciebie ale rodzice po prostu nie chcą tracić kasy jak widzą taką gre jak Tibia.Dla nich to tylko głupia zabawa.

Wujek Nevik
22-07-2006, 14:45
No tak jestes starszy odemnie o 8 miesiecy ale napewno nie rocznikowo :D

@Topic
To ja juz nie wiem, ja zawsze uwazalem ze i tak mam glupich rodzicow...

hehe nie zalamuj sie... NA FACC tez sie da grac :D Tylko ze od Guardow zygac sie chce :D

Celmir
22-07-2006, 15:02
Co do uptade bedzie on do D*PY i jest on PO**ERD**ONY!!;(
Co do zagadki.....Przez ostatnie upaly ludzi z CipSoftu PO**ERDO*ILO i zapodaja nam jakies K**WA MAC JE**NE AIMBOTY!!

Anhhilator po updacie w wykonaniu knighta : F1,F1,F1,F1......U have found Demon Armor/sov/sca/present.
DO DU*Y !!;(

Celmir
22-07-2006, 15:07
Pacc ,pacc i jeszcze raz pacc...Teraz gracze którzy nie mają bogatszych rodziców nie będą mogli czerpać przyjemności z grania w Tibię.Niektórzy nawet nie mają kompa i stać ich tylko na kafejke ,i mają sobie jeszcze pacca kupić ? Może wspulnymi siłami z pomocą Tibia.pl udało by się nam przekazać petycję do CipSoft-ów , aby dali większe możliwości graczom bez Pacc-a tzn. Facc-om.

W imieniu moim i graczy bez pacc lub bez możliwości jego zakupu prosze Tibia.pl Team o rozważenie mojej propozycji.

Z góry wielkie dzięki .

Z góry PIE**OLNIJ sie w łep i zastanów sie co piszesz.Jak już naprawde jesteś taki biedaczek to zbierasz 120k w Tibi i kupujesz pacc od jakiejś pały.
Tibi.pl nie bedzie sie upokarzać:) Pozdro!

Wujek Nevik
22-07-2006, 15:31
Casthan
jak nie wiesz to nie pi erdol -.- wejdz sobie na http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=ferumbras
po zabiciu ferumbrasa cip obnizyl mu lvl do 9 ale profesji nei zmienil. i wiedz ze widzialem outfity i nowy wyglad ferumbrasa takze ;) szczerze mówiąc mam nadzieje ze bedzie mozna wygladac tak lub podobnie do niego :D

Idiot ??

Przeciez sa screeny na ktorych widac You see a Ferumbras (145 level) He is a sorcerer. (czy jakos tak)

Wiec przestan gadac ze to jest i bedzie druid... Bys poogladal screeny ze starej tibi to bys wiedzial...

STFU...

btw. ostatnio obliczylem ze cipsoft co 3 miesiace z paccow zarabia okolo 665 tys. EURO
Widocznie jescze im malo :D

Iontz
22-07-2006, 15:40

Z góry wielkie dzięki .

No cóż.

Moi rodzice też nei dadzą kasy, ale ja się akurat z nimi zgadzam.
Nie stać mnie na PACCa, a bez niego już się nie da grać? Nie gram w Tibię.
To samo jest w wypadku innych gier. Widzisz na półce w sklepie jakąś super-ekstra-hyper-wypasioną grę, a jest za droga? Nie kupujesz jej i nie grasz, albo idziesz do kumpla se pograć. To samo jest z PACCem w Tibii. Chociaż, druga sprawa, że mógłby być ciut tańszy.

Najfajniej by było, jakby można było nie kupować od razu całego PACCa, tylko np. wykupić wstęp na jakąś wyspę, nowe outfity, itd. Ale to juz zależy od CipSoftu.

@up

btw. ostatnio obliczylem ze cipsoft co 3 miesiace z paccow zarabia okolo 665 tys. EURO
Widocznie jescze im malo

A utrzymanie serwerów? Płace dla pracowników? Wliczyłeś to? Bo chciałbym wiedzieć ile faktycznie zarabiają. Ale tak w sumie, to szkoda, ze nie 666 tys. Wtedy CipSoft by był ZLY.

@down

Umycie mamie samochodu - 10 zeta.
Koszt PACCa na 3 miesiące przez Tibia.pl - 95 zeta.
95 - 10 = 85

Za ile czasu roznoszenia ulotek (mam ponizej 16 lat) zarobię 85 zeta? xD

Edit : Długość czystości samochodu przy oszczędności moich starych - 3 miesiące. Czyli za 3 miesiace zarobię 10 zeta.

I też się pomyliłeś w obliczeniach. Tzn. wynik jest w miarę dobry (bo nei dokładny), ale źle do nego doszedłeś :).

Zimpa
22-07-2006, 15:42
Byla ankieta pacc przez sms czy jakos tak mozna by bylo sms 7 zl czy ilestam za 7 dni gry a wtedy rodzice sie nie kapna na co idza pieniadze.

pozatym co to za problem umyc samochod mamie i dostac kase roznosic ulotki czy pracowac na pol etatu. ludzie od 16 roku zycia za agoda rodzicow mozna juz tak pracowac

@up

dlugosc pacc za 95 zl? 3 miecy
dlugosc czystosci samochodu? mac 2 tygodnie
co daje 3*2*10=60 nie potraficie zdobyc 35 zl? a przeciez jak sie gra to co za problem 50k na allegro sprzedac trzeba kombinowac ja zawsze mialem kase a teraz az za duzo szkoda ze sie szkola skonczyla bo przeciez poker na przerwach to byl najbardziej dochodowy pomysl....

Wujek Nevik
22-07-2006, 15:52
A utrzymanie serwerów? Płace dla pracowników? Wliczyłeś to? Bo chciałbym wiedzieć ile faktycznie zarabiają. Ale tak w sumie, to szkoda, ze nie 666 tys. Wtedy CipSoft by był ZLY.

Powiedzialem tylko ze obliczylem ile zarabia CIPsoft na paccach...

A w ich wydatki nie wnikam

Iontz
22-07-2006, 16:10

Ja nic nie mówię :). Tylko, że oni muszą skądś mieć na te wydatki. I mają z PACCa.

Zimpa
22-07-2006, 16:12

dziestam czytalem kogos wywiad ale to na br stronce 30 tys euro?? miech

L4ki
22-07-2006, 16:53
Chciałbym powiedziec wszystkim tylko 2 sprawy. Po pierwsze co wy sobie myslicie ze Cip Soft bedzie robił coś dla free accountów, kpina oni chca na tym zarabiac nie znam wydawcy ktory by wydal produkt i nie chciał na nim zarobic. Po drugie nie macie co robic tylko siedziec przy tych komputerach i pisac co tam update przyniesie... idzcie na dwor, jedzcie na wakacjie, a co ma byc to bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ray: Nie przesadzaj z czcionką.

Harry Xin
22-07-2006, 16:55

Liczyłeś wszystkich ludzi z PACC na wszystkich serwach czy uśredniałeś dane? Jakoś nie wiem jak osoba nie pracująca w Cipsofcie może zdobyć takie dane z innego źródła niż od tamtejszych pracowników. :p

Iontz
22-07-2006, 17:17
Chciałbym powiedziec wszystkim tylko 2 sprawy. Po pierwsze co wy sobie myslicie ze Cip Soft bedzie robił coś dla free accountów, kpina oni chca na tym zarabiac nie znam wydawcy ktory by wydal produkt i nie chciał na nim zarobic. Po drugie nie macie co robic tylko siedziec przy tych komputerach i pisac co tam update przyniesie... idzcie na dwor, jedzcie na wakacjie, a co ma byc to bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po pierwsze - wrzeszczeć to se mozesz na starą.
Po drugie - nie znasz wydawcy, któy by wydał produkt i nie chciał na tym zarabiać? To poznaj grę Battle for Wesnoth : http://www.wesnoth.org
Po trzecie - jeżeli masz ochotę - idź na zewnątrz. Ja mam akurat ochotę siedzieć na kompie i pisać, co tam update przyniesie.
Po czwarte - tak od siebie: idź się lecz.
PO PIATE - myślałem, że osoba starsza ode mnie o 7 lat jest ode mnie mądrzejsza. Widać, źle myślałem.

Edit:

Ray, dobrze, że zmieniłeś tą czcionkę.

zick21
22-07-2006, 18:33
odpowiedz zagadkiB) http://img228.imageshack.us/img228/9791/untitledsx3.jpg
ubranka sa super wrescie cos nowego :D 8o B)
Bedzie cos dla Facc ??

Warlord Shadow
22-07-2006, 19:43
Według mnie to NIE MOZE być FErumbras (czy jakoś tak) bo to był gracz! A zastanówcie się co by robił mega PK na non-pvp...

Iontz
22-07-2006, 20:05
Według mnie to NIE MOZE być FErumbras (czy jakoś tak) bo to był gracz! A zastanówcie się co by robił mega PK na non-pvp...

Hmm... Rozwijał fabułę? To nie był ZWYKLY gracz, tylko postać stworzona przez CIPSoft na potrzeby rozwoju fabuły gry.

Ragnar666
22-07-2006, 21:36
Hmm... Rozwijał fabułę? To nie był ZWYKLY gracz, tylko postać stworzona przez CIPSoft na potrzeby rozwoju fabuły gry.

to było wręcz tworzenie się historii Tibii...heh... oby ten dawny klimat powrócił, gdzie nie było bezdusznego PG i levelowania... przyznam że żywię dość spore nadzieje odnośnie osoby Ferumbras'a, tutaj rownież nie jako RPleyer ale jako FACC :)

Lord Fazy
22-07-2006, 21:52
ja wiem co to moze byc
to napewno bazyliszek!!B)

Ivan of Fortera
22-07-2006, 21:58
ja wiem co to moze byc
to napewno bazyliszek!!B)
CO!!!!??
Jaki bazyliszek?

Shark90
22-07-2006, 22:10
edited edited

Arie Nena
22-07-2006, 22:59

Z góry wielkie dzięki .

Jak tak czytam to forum to co pół roku jest dosłownie to samo. FACC narzekają że nie mają PACCA, a PACCE wymyślają że to im sie nie podoba albo tamto. Ludzie wyluzujcie wszyscy!!! A do FIRODA : mi też się wydawało że nigdy nie będę miał PACCA, ale się starałem pomagałem starym troche się nawet zaczołem uczyć i co...?
Okazało się że na koniec roku szkolnego stary kupił mi kompa (przez ostatnie 2 lata grałem w tibie w kawiarence), założył neta a nawet kupił PACCA.Dlatego powiem że dla chcącego nic trudnego:]

DaniaStone
22-07-2006, 23:44
Moze to i bylo ale co tam :D:
http://img96.imageshack.us/img96/219/update1bt3.jpg
Bedzie mozna plywac pod woda :confused:
http://img228.imageshack.us/img228/9791/untitledsx3.jpg
Ferumbras
http://img81.imageshack.us/img81/7155/upekvoc3.png
Drag loot
http://img81.imageshack.us/img81/8078/upekiicr8.png
Chain set
http://img82.imageshack.us/img82/1599/demonhornck3.jpg
Hmm... :D
http://img91.imageshack.us/img91/212/uo0003aa6.jpg
Runy beda teraz 3x?
http://img91.imageshack.us/img91/140/uo0022af2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v636/Tencellar/5.png
http://img.photobucket.com/albums/v636/Tencellar/2.png
http://img.photobucket.com/albums/v636/Tencellar/4.png
Nie chcialo mi sie szukac przez 51 stron czy sa te foty a wiec... macie :D

Longerlick
23-07-2006, 00:25
Mnie bardzo zdenerwowało to iż bloker nie bedzie można zabierac loota, a jedynie shooter który zadał najwiecej obrażen. Byłem pelen nadzieji, że ten update bedzie choc troche bardziej faforyzował Knighta po trzeba nim skillowac, wydawac sporo kasy na UHy i na EQ. A teraz?? Bedzie jezcze gorzej, nie dosc ze taki glupi shooter sobie sprzedaje SDki to jeszcze loot bedzie zgarniał, cały klimat przecierz tkwil w tym by walczyc o ciało. Byłes cienki, nie dorajda, to ci go ktoś za***** !! Musiales sie wykazac sprytem by zwinac loota sprzed nosa knight'owi, albo by nie odpuscic by jakis tepy noob ci go za***** !! Teraz knight stanie sie chyba jeszcze bardziej marna postacia niż druid, bo druid bedzie mógł chociarz UHy robic i sprzedawac.

MirozzHarmonia
23-07-2006, 00:51
Jezu co oni z tej tibi robią update bedzie sux tak jak zawsze... jak ja sie ciesze ze juz nie gram ;]

Btw. Ferumbras byl to normalnie monster cos w stylu demona tylko wielokrotnie mocniejszy z tego co wiem wystąpil on na Antice dosc dawno dawno temu na pohu lecz zostal zgladzony przez jednego Br i kogos tam jescze ;p

Jescze plywac pod wodą tego to nie mogli gorzej zwalic ta gra zaczyna mi przypominac "Mu online" a z tymi hornami Demona czy cos to "Hellbreath" chyba chlopaki z CipSoftu juz nie maja pomyslow i zaczynaja sciagac?;p

Pawlos II
23-07-2006, 01:10
Odpowidzia na tą zagadke jest według mnie Ferumbras.
Pamietam te czasyjak grałem na Antice :D gdy wszyscy najpotężniejsi gracze zmieżyli się z tym Złem :D to własnie z niego zlootowano runy ,które miałe po 30 użyć i z niego wypadł także Magic Plate Armor.

Wujek Nevik
23-07-2006, 01:29
1. Jak to nie moze byc Ferumbras...

Owszem moze byc... Myslisz ze ciezko zrobic skrypta cipom zeby jeden gracz n a non-pvp mogl zabijac ludzi ??!! Myslcie Logicznie... X(

2.
Mnie bardzo zdenerwowało to iż bloker nie bedzie można zabierac loota, a jedynie shooter który zadał najwiecej obrażen. Byłem pelen nadzieji, że ten update bedzie choc troche bardziej faforyzował Knighta po trzeba nim skillowac, wydawac sporo kasy na UHy i na EQ. A teraz?? Bedzie jezcze gorzej, nie dosc ze taki glupi shooter sobie sprzedaje SDki to jeszcze loot bedzie zgarniał, cały klimat przecierz tkwil w tym by walczyc o ciało. Byłes cienki, nie dorajda, to ci go ktoś za***** !! Musiales sie wykazac sprytem by zwinac loota sprzed nosa knight'owi, albo by nie odpuscic by jakis tepy noob ci go za***** !! Teraz knight stanie sie chyba jeszcze bardziej marna postacia niż druid, bo druid bedzie mógł chociarz UHy robic i sprzedawac.

a)A co ty myslales... Ze blocker (KNIGHT) ci pujdzie na DLe, Hydry, Demy Czy cos potezniejszego... I ze nie bedzie zgarnial loota?? Umowia sie ze przez 10 sec ma nikt nie podchodzi do ciala... I knight po 10 sek otwiera...
Podbiega ktos do loota otwiera... Knight idzie i szuka innej ekipy...
Krotka Gadka... Myslcie Logicznie... X(

b)Wlasnie przez takich ludzi jak ty znika fabula gry...
Tak tak wlasnie tak... w tibi nie chodzi o to zebys sie zalogowal na Thiefa w kazo i kradl looty... bo co myslisz ze ktos huncil 5 h na guardach i musi szybko wylaczyc komputer bo starzy kaza... a ty mu loota poduwielbiam jeść banany**sz i jestes BOSS ?? I wlasnie teraz musze cie wyprowadzic z bledu...
OCZYWISCIE ZE NIE JESTES...
Masz 8 lvl co ty mozesz wiedziec jak sie kiedys huncilo... Ze all do loota podbiegali ?? No chyba ze takie nooby jak ty...
Blocker bierze all jak ci nie pokaze to twoj problem...

I co zapewne jak wygrales walke o loota to zdejmowales gacie
www. mamus** .pl I dojiles Joysticka...
A jak przegrales to stara taborecikiem...

3.Dokladnie... Dla chcacego nie ma nic trudnego...

4.Od kiedy bazyliszek jest potworem?? Toz to NPC

To by bylo na tyle...

S T O P N O O B O M...

Przez takich ludzi palle... Bo strasznie mnie denerwujecie...

Tylko nie piszcie ,zebym nie czytal tego forum jak mnie denerwuja

Ja poprostu lubie czytac i w nocy siedziec na kompie...

Seba-Knw
23-07-2006, 01:40
Według mnie to będzie Ferumbras(czy jakos takos tak)

Zapraszam wszystkich na moje nowe forum

www.negoro.fora.pl:evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Talron
23-07-2006, 08:49
Outfity:
Po pierwsze - pozostaną stare tylko że troszke zmienione
Po drugie - to OD WAS będzie zależało jakie będziecie mieć outfity bo będzie można zmieniać góre i dół oddzielnie
Po trzecie - Jak komuś się te outfirty nie podobają to te osoby są bez gustu ;p są zajefajne B)

Zmęczenie:
Jedynie to mi się nie podoba - mój kolega expi nieraz po 13-15h dziennie a nie sharuje konta...

Otwieranie potworów
Po update (nie jestem pewien) jak wejdziesz w party to każdy będzie mógł otworzyć- nawet knight który nic nie dostał z expa :] Więc nie marudzcie jak nie sprawdziliście

Celowanie z run\hotkeys
Jeżeli to wam się nie podoba to wasz problem - nareszcie skończy sie strzelanina... przecież to rpg a nie zręcznościówka -.- ci co narzekają pewnie bota używają i teraz będa mieli mniej sznas hahaha Aha, jeżeli chodzi o to że sorc zabije knighta -w trapie napewno, tak było i przed update i będzie tak dalej, przecież wiadomo że jak jest dużo osób to wygrana jest pewna.A co do duela knight vs sorc to już zależy tylko od strategii i umiejętności gracza

Nowe questy, potwory i wyspy to jak zwykle + (chyba dla każdego)
Szczególnie podoba mi się duża liczba nowych potworów.

Ocena 9/10 - zaniżona przez zmęczenie
Oceniam mimo że nie powinno się tego robić przed tym jak się zobaczy update na własne oczy.

Longerlick
23-07-2006, 12:54
Hej Wujek NEvik, a jaka mam pewnosc ze gdy se znajde grupe na powiedzmy.. DL'a i jest umowa ze knight bierze loot po 10 s, to shooterzy nie zlamia umowy??
Zadnej gwarancji nie mam, i powiem wiecej, zdziwilbym sie gdyby ktos dotrzymal umowy. Mósialbym chodzic na hunty z samymi kumplami, bo wszyscy inni by mnie kantowali, a ja nie mam zamiaru sie dawać wrabiać.

Magik van Kamikadze
23-07-2006, 13:01
Tibia sie pogarsza... :/ te outfity prawie wcale nie ruznia sie od starych... a ztym helmem do nurkowania to nie wiem o co im chodzilo O.o jak bedzie mozna nurkowac to bedzie totalna porazka...

pewnie tylko beda obszary takie tereny do expienia ze bez tego helmu nie wejdziesz:P

Talron
23-07-2006, 13:19
Jeżeli ktoś jeszcze ma wątpliwości o jakim potworze mówi zagadka wejdzcie tutaj- http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=119151&page=43
lub to - http://www.hosted-forum.com/uploads/rexisaskara/post-6-1153493558.jpg
Podobno po update ma być tez light hack wmontowany.

posterunkowy tibijczyk
23-07-2006, 13:19
Jaka ta zagadka jest prosta! Za drugim razem ja rozwiazalem. Kazda osoba, ktora chce znac odpowiedz niech napisze na gg: 4045045

DJ_MATI
23-07-2006, 13:30
Wszyscy gadacie o zagadce a nikt nie zapyta o date aktualizacji tibi.Na niemieckim forum jest podana data przez tutora.Wskazuje on na Piątek 11 Sierpnia.Test Server dla tibijczyków ma zacząć się tydzień wcześniej czyli 4 Sierpnia.To są daty nie oficjalne i co podkreślił tutor mogą się zmienić ale nie wiele.

P.S. tu macie film z wyspy piratów nakrencony prze tego samego tutora który gadał o tych datach.
http://rapidshare.de/files/26647133/pirate*****.html

Voldus15
23-07-2006, 13:37
Jeśli naprawde ubtade wejdzie około 11 to super. Zdąże dobić skille ( 85 / 85 ) :D

Talron
23-07-2006, 13:46
Nierozumiem dlaczego tak dużo osób pisze "tibia 7.5 plz"-.-
Na późniejszych updatach będą pisać - tibia 7.8 plz...

Ps. W zagadce chodzi o klona matki slima :P

Matmnich
23-07-2006, 14:26
oczywiście wszysko za kase(PACCA) nie rozumiem was ludzie....Tibia-Okropna grafika,nikt nie widzi jakie masz itemki na sobie zero klimatu"plsss itamzzz psxxx am a noobleeeee..." są w PEłNI darmowe gry a wy bulicie po 50zł czy wiecej(dawno w tibie nie grałem-nie pamiętam ile to było kasy;]) no ale przyznam że dla paccy ta gra zaczyna już być coraz bardziej "da sie grać bez bólu"
PS:nie myslcie że jestem jakimś antyfanem bo na innych forach większość rzucała gramami na tibie a ja jako chyba jedny mówiłem że lapsza od tego hard s'lasha zwanego Mounline l;epsza;] ale przy silkroad online wysiada tibia!
http://s37.photobucket.com/albums/e57/klierowski/

Voldus15
23-07-2006, 14:46
oczywiście wszysko za kase(PACCA) nie rozumiem was ludzie....Tibia-Okropna grafika,nikt nie widzi jakie masz itemki na sobie zero klimatu"plsss itamzzz psxxx am a noobleeeee..." są w PEłNI darmowe gry a wy bulicie po 50zł czy wiecej(dawno w tibie nie grałem-nie pamiętam ile to było kasy;]) no ale przyznam że dla paccy ta gra zaczyna już być coraz bardziej "da sie grać bez bólu"
PS:nie myslcie że jestem jakimś antyfanem bo na innych forach większość rzucała gramami na tibie a ja jako chyba jedny mówiłem że lapsza od tego hard s'lasha zwanego Mounline l;epsza;] ale przy silkroad online wysiada tibia!
http://s37.photobucket.com/albums/e57/klierowski/

Wiesz jeśli chodzi o Tibie nie liczy się grafika. Twórcy tej gry mieli pomysł i to bardzo dobry. Chyba logiczne że chcą na tym zarobić. A pozatym jeśli miałeś max 20 lvl to nie wiesz co to jest "Prawdziwa Gra" Od lvl 80 + zaczyna sie zabawa, teraz to tylko trenning :P

noobowaty mistrz
23-07-2006, 15:45
Moglby mi ktos podac link gdzie jest napisane nieco dokladniej o tym update? Tzn. gdzie sa screeny itp. Z gory dziekuje

noobowaty mistrz
23-07-2006, 16:01
Dzisiaj zostałes już ugryziony!
Eeechhh.... co to ma byc???

Gemo
23-07-2006, 16:33
Co do zagadki to chyba chodzi o mnie bo mam zamiar zrobić nową postać:p :p :p A tak na powaznie to juz sie nie moge doczekać tego nowego updeicika:baby: .

noobowaty mistrz
23-07-2006, 16:41
Slyszalem ze runy beda podobno mialy wiecej uzyc. Czy to prawda? (bo w newsie nic o tym nie pisze)

Duch Guardi
23-07-2006, 18:47
znalazłem fotke z ferumbrasem na old tibia :)
http://i20.photobucket.com/albums/b231/Debilek/ferumbras1.jpg

raziel1992
23-07-2006, 19:23
tibia wysiada przy wowie na 100% tylko,że trzeba dużo płacić i temu właśnie nie gram na globalu tylko na prywatnych serwerach ;p

noobowaty mistrz
23-07-2006, 19:24
@up
Juz kilka osob w tym temacie pokazalo tego screena. :p
tibia wysiada przy wowie na 100% tylko,że trzeba dużo płacić i temu właśnie nie gram na globalu tylko na prywatnych serwerach ;p
Wow ameryke odkryles. Od dawna wiadomo ze tibia to jeden z najgorszych mmorpgow. (jak nie najgorszy) Juz bym wolal w wowie zaplacic 10 razy niz w tibii za jednego pacca na 3 miechy.

Wujek Nevik
23-07-2006, 19:30
To jest forum mo tibi jak masz ja zamiar obrazac to Zegnam...

Herante
23-07-2006, 19:40
..........

noobowaty mistrz
23-07-2006, 19:57
To jest forum mo tibi jak masz ja zamiar obrazac to Zegnam...
A czy ja tibie obrazam? Stwierdzilem po prostu ze jest to jeden z najgorszych mmorpg. Zadna to obraza. Po prostu taki jest fakt, sa lepsze gry. (obecnie - kiedys tibia byla w czolowce)

zick21
23-07-2006, 20:18
Mam pytanie czy, bedzie jeszcze cos zmienione ??
(w poniedzalek bedzie jakis nius(zle napisalem?) o zmianach (jutro )

Duch Guardi
23-07-2006, 20:33
Mam nadzieje że w środe CipSoft zaskoczy nas update ;)

Shark90
23-07-2006, 20:35
edited edited

zick21
23-07-2006, 21:34
Czy oplaca sie grac knightem ??

skille: 56/56 :D rosna:kat:
mlvl:3 tez rosnie
swiat:Valoria

noobowaty mistrz
23-07-2006, 21:58
mam dla ciebie propozycje nie do odzrucenia:
CZYTAJ CALY TEMAT ZANIM SIE WYPOWIESZ!!!
Dzieki. Juz sie biore za czytanie 60 stron. ;)

Iontz
23-07-2006, 21:58
Czy oplaca sie grac knightem?

Czy opłaca się pisać bezsensowne posty na forum?

A, żeby któryś z co bardziej złośliwych modów nie pomyślał, by mi warna wlepić, to jeszcze dodam, że update nie spodziewam się wcześniej jak w połowie sierpnia. Tamten teaser o zmianach w grze po update wyszedł wyjątkowo w poniedziałek, ale następny bedzie w środę (jeśli bedzie w ogóle).

Ale te outfity ze screenów z test servera dla tutorów są, szczerze mówiąc, beznadziejne. Już te, co są teraz są ładniejsze. Dobrze, że będą tylko z questów, bo nikt nikogo nie będzie zmuszał, by taki nosił. Widać, ze grafiki są robione "na odczep się". To samo potwory. Te Quara, czy jak-im-tam - klęska. (Massive) Water Elemental wygląda jak nie wiadomo co. To nawet wody nie przypomina.

Elysius
23-07-2006, 22:02
skad macie te ss

Elysius
23-07-2006, 22:03
skad macie te ss ?

Ivan of Fortera
23-07-2006, 22:16
...Tamten teaser o zmianach w grze po update wyszedł wyjątkowo w poniedziałek, ale następny bedzie w środę (jeśli bedzie w ogóle).

Ale te outfity ze screenów z test servera dla tutorów są, szczerze mówiąc, beznadziejne. Już te, co są teraz są ładniejsze. Dobrze, że będą tylko z questów, bo nikt nikogo nie będzie zmuszał, by taki nosił....

Na pewno bedzie w środe bo nawet pisali o tym(gdzies pod koniec)
Jak nieechcesz nosic outfitów to ich nie noś. Nikt ci ich nie karze nosic ani wykonywać questówX(

Zaphi
23-07-2006, 22:28
ssy sa z test servera dla tutorow
a runy nie beda mialy wiecej uzyc- ta cyferka w okienku runy to ilosc uzyc , uh z questa jakiegos 3 uzycia

noobowaty mistrz
23-07-2006, 22:32
runy nie beda mialy wiecej uzyc- ta cyferka w okienku runy to ilosc uzyc , uh z questa jakiegos 3 uzycia
Wykonalem tego questa i mam tego uha z 3 uzyciami ale obok jego ikonki wcale nie pisze cyfra "3". Po prostu wyglada on jak zwykly uh, dopiero po kliknieciu na look widze cos takiego:
21:55 You see a spell rune for magic level 4. It's an "adura vita"-spell (3x).
It weighs 1.20 oz.
Dlaczego wiec te uhy na screenach maja obok ikony cyfry 3 albo 2? A poza tym widzialem jak koles mial w bp 3 uhy: dwa z cyfra 3 i jeden z cyfra 2.
Czy to oznacza ze uhy beda mialy wiecej uzyc? :baby:

Borutnik
23-07-2006, 22:41
a mnie jako pala bardzo interesuje ten zestaw sprite'ow http://img.photobucket.com/albums/v636/Tencellar/4.png poniewaz mozna z niego wywnioskowac ze zostaniemy obdazeni nowym rodzajem kuszy, ciekawe jaka moc bedzie posiadac i jaka bedzie jej dostepnosc.
ciekawi mnie rowniez ta tarcza strzelincza mam nadzieje ze nie bedzie to tylko jakas glupia ozdoba ale takze rozwiazanie problemow paladynow zwiazanycz ze skillowaniem;)

Dabek
23-07-2006, 22:49
Dobrze, że będą tylko z questów, bo nikt nikogo nie będzie zmuszał, by taki nosił.

A właśnie że będzie zmuszał, nie będzie już starych outfitów tych co są teraz - wszystkie zostały 'poprawione' na nowe.

gasiortufta
23-07-2006, 23:01
Mam nadzieje ze bedzie mozna chodzic pod woda :P

Glowa14
23-07-2006, 23:12
Taa mozna chodzic pod wodą tylko musisz miec ten "kask" do nurkowania a jest on do zdobycia z questa.

:)

Airam Naver
23-07-2006, 23:42
@up
bezczelnie śmię wątpić, czy cipy wpuszczą cię pod wodę -.-'
/\ proszę mi wybaczyć tę omyłkę :) specjalnie jej nie kasuj żeby all widzieli co sięświęci
http://i65.photobucket.com/albums/h201/Arakox_Derix/test-1.jpg
/\ a ty widać że będzie MOŻNA chodzić pod wodą

Wujek Nevik
23-07-2006, 23:53
Taa mozna chodzic pod wodą tylko musisz miec ten "kask" do nurkowania a jest on do zdobycia z questa.

1. Nie kask tylko Helm...
I do tego mozesz tylko chodzic w odpowiednich miejscach :D

A właśnie że będzie zmuszał, nie będzie już starych outfitów tych co są teraz - wszystkie zostały 'poprawione' na nowe.
2. Dokonam malego uzupelnienia :)
Zostaly wprowadzone poprawki NP. Pasek obicia na ramionach itp.

Wykonalem tego questa i mam tego uha z 3 uzyciami ale obok jego ikonki wcale nie pisze cyfra "3". Po prostu wyglada on jak zwykly uh, dopiero po kliknieciu na look widze cos takiego:
21:55 You see a spell rune for magic level 4. It's an "adura vita"-spell (3x).
It weighs 1.20 oz.
Dlaczego wiec te uhy na screenach maja obok ikony cyfry 3 albo 2? A poza tym widzialem jak koles mial w bp 3 uhy: dwa z cyfra 3 i jeden z cyfra 2.
Czy to oznacza ze uhy beda mialy wiecej uzyc?
3. A wyobraz sobie ze na TS (test server) sa GMi... ktorzy tworza co im sie zywnie podoba...
Czemu na twojim UHu nie ma cyferek?? Bo debilu jescze nie bylo update...
No chyba ze masz Tutora i masz ta runke 3x na TS
jezeli tak to zwracam honor

@down
daje 70 % ze dla tego ze Test Server :D

Airam Naver
24-07-2006, 00:00
co do run 3x, jest kilka wyjść
hotkey lub to, że cipy "ulepszają" knightów i robią uh x 3 żeby uhy były tańsze (tyle samo za bp a 3x wiecej uhów), no i jeszcze ewentualnie w sklepie będzie mozna kupić tripple uh, a jeżeli nei to poprostu test serv

Glowa14
24-07-2006, 00:25
1. Nie kask tylko Helm...

Przeciez napisalem kask w CUDZYSLOWIU wiec chyba kazdy wie o co chodzi...

I do tego mozesz tylko chodzic w odpowiednich miejscach

no to chyba logiczne ze tylko w odpowiednich miejscach,bo bym sobie przeszedl pod woda na rooka i po spike sworda ^^

Wujek Nevik
24-07-2006, 00:36
@up
No ale na nastepny raz pisz wszystko ladnie i dokladnie...

Zeby nie spamowali naabki...

BTW. oni nigdy nie wiedza o co kaman...

Krzysiekkrzysiek
24-07-2006, 08:02
Coś dawno newsa nie było :p ;)

Tarnos
24-07-2006, 08:49
powracajac do sprawy uha to jest po prostu tripple uh rune ktora ktos sobie trzyma obok bp z uhami mogliscie rownie dobrze zobaczyc double sd =]

Artimansee
24-07-2006, 08:54
... żeby uhy były tańsze (tyle samo za bp a 3x wiecej uhów), ...

Czy uhy będą tańsze to na to nie liczyłbym - no chyba że do zrobienia potrójnego uha zużywać się będzie tyle samo many co do dotychczasowego uha.
Zupełnie inaczej by się to przedstawiało jakby np. w jedno miejsce można byłoby włożyć 3 uhy - wtedy cena bp będzie odpowiednio większa.

No oczywiście byłoby najlepiej jakby zmieniono uhy na potrójne za tyle samo many przy ich robieniu (ta sama cena) - wtedy hunt byłby tańszy, szybszy - no i może sporo itemów można byłoby taniej odkupić (łątwiej zdobyte, taniej sprzedane) - może to by ożywiło wolny rynek Tibii.

Terry664
24-07-2006, 10:59
Pozwólcie że ja się wyrażę , te outfity wygladają jak z tibi 1.1 . Są beznadziejne !
Co do tego hełmu nurka , to psuje cały klimat RPG -Fantasy.

Podsumowywując Do Bani

P.s Zaczynam się poważnie zastanawiac czy nieskończyć grać...

Lord Wardi
24-07-2006, 11:09
@up:
Ja też :P

A ta zagadka to według mnie Margaroth, albo Ferumbas...
Outfity? LOL Tibia 1.0 -.- Wieśniackie :P
Tibia schodzi na psy...

Pawelek Amarush
24-07-2006, 11:17
Oryginalnie naopisane przez: NinJa
"Hmm... jeżeli chodzi o tą zagadkę o kogo chodzi to mysle że nie będzie to żaden Apocalypse ani inny czerwony smerf tylko ON, tak, własnie ON - BLOG. Przeciez to właśnie on panował kiedyś tibią i zniewolił krasnalki :P. Może to też być ten Sorcerer co Cipsoft go stworzył na samym początku tibi (miał on coś koło 270 lvl ale teraz pewnie zrobiliby go 500 lvl ). Co do outfitów to napewno to znowu tylko questy dla PACC."

Aż strach czytać:confused:

Ale mam 2 pytania:

1.A może to bedzie ktoś trochę (powtarzam trochę) łatwiejszy do pokoniania???
2.Co to BLOG, APOCALIPSE, MARGAROTH, GENESIS, RUTHLESS SEVEN???

Pawelek Amarush
24-07-2006, 11:23
Oryginalnie napisane przez: Nadrill
Nie zdziwię się, jeśli (only pacc) będzie można penetrować morza w tym hełmie, bić się z rekinami, miotać fire fieldami w glony...

Ogień pod wodą gaśnie, no nie?????:p

Thel Heroes
24-07-2006, 11:26
Outfitty to super sprawa, questy też. Ten update, naprawde wniesie dużo nowego. A ta zagadka to może chodzi o Apocalypse (czy jakoś tak), tego potwora z test serwaB) . Jak o tym już ktoś wspomnial to sry ale niechce mi sie czytac całego tematu:p

maciek555
24-07-2006, 11:56
no faajny uptade a zagadka to Ferumbas

@up
czy kiedys Apocalypse byl??NIE ,a Ferumbas owszem

Ivan of Fortera
24-07-2006, 12:15
Coś dawno newsa nie było :p ;)
No to fakt, ale pewnie bedzie w środe:(

Tore
24-07-2006, 12:16
kiedy bedzie update??B) bo nie moge sie doczekać niech ktos odpisze :p

Miodojad
24-07-2006, 12:26
Margaroth
Boshe... Jak nie wiecie jak to się pisze, to nie piszcie... Morgaroth, a nie Margaroth... Oraz nie Ferumbas, tylko Ferumbras

Cristiano Lisek
24-07-2006, 12:30
co z tego bedzie mial facc?

Bobcio
24-07-2006, 12:49
Nie czytalem duzo bo nie lubie czytac, ale to co przeczytalem mnie powalilo...

LUDZIE ! Nie będzie zadnych uhów 3 strzałowych ! ( stawiam na 100% ) Ta runa na obrazku była z questu na TRIPPLE UH !

Zagadka.. Ferumbras
Morgaroth i Apo~ to tylko maskotki CIPów

Co do outfitów to nie mam zdania, moge ocenic jak sie w nie ubiore ;)

Questy... jak zawsze nie malo, a wykonanie ich na pewno nie bedzie zbyt proste :p

Itemy.. Skull staff mi się całkowicie nie podoba podobnie jak shovel, vialki mogą być.

Potworki.. Kolejne bestie, którym trzeba bedzie stawic czola, to lubie ;]

aa jeszcze jedno - z tym otwieraniem loota bedzie bez sensu, pojdzie knight i shooterzy ktorzy ubija potwora podejda zabiora loota i powiedza ze nic nie bylo wiec bedzie trzeba chodzic tylko ze znajomymi ;/ a czasmi sa offline i trzeba brac br czy kogos tam :/

No ale ogólnie to sie zapowiada spoko upek ;]

Pozdrawiam
------------
Bob

Duch Guardi
24-07-2006, 13:37
Z nudów zrobiłem animacje Qary
http://img291.imageshack.us/img291/4880/qarazp9.gif

DJ_MATI
24-07-2006, 14:12
aa jeszcze jedno - z tym otwieraniem loota bedzie bez sensu, pojdzie knight i shooterzy ktorzy ubija potwora podejda zabiora loota i powiedza ze nic nie bylo wiec bedzie trzeba chodzic tylko ze znajomymi ;/ a czasmi sa offline i trzeba brac br czy kogos tam :/

No ale ogólnie to sie zapowiada spoko upek ;]

Pozdrawiam
------------
Bob

Jezuuuuu !!! Jak nie chcesz czytać całego tematu co do jednego postu to potem nie pisz głupot.Loot-a nie można ruszyć jeśli nie zadałeś więcej niż 50 % hp ale to nie oznacza że nie możesz tego loot-a zobaczyć !!!! Widzisz go ale nie możesz go ruszyć przez 10 sek.

A co do daty aktualizacji to bedzie to 11 Sierpnia czyli piątek ...przynajmiej takie plotki są na niemieckich forach :confused:

Pawelek Amarush
24-07-2006, 15:00
Nie dawajcie zbyt ewielu emitonów, bo żygać sie chce!!!!!

DJ_MATI
24-07-2006, 17:18
A teraz coś konkretnego.Jesli ktoś po upie planuje kupić domek na nowych terenach to niech nie kupuje w ciemno.Oto kilka fotek z nowymi "ruderami" i "pałacami" z basenem :P
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=180957
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=180964
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=180963
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=180962
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=180961
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=180958
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=180959
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=180960

Pozdro.

Arie Nena
24-07-2006, 17:31
Nawet fajnie te domki wyglądają, ale nie podoba mi się opcja spanie na sianie :P

Ivan of Fortera
24-07-2006, 17:47
Drzwi nie pasują w tych biednych domach:p ;)

Xayn Rayn
24-07-2006, 17:49
:) fajnie :D

Vantristran
24-07-2006, 18:32
Gracze facc dostają mniej??? Ojej straszne... przyzwyczajcie sie że tak już będzie... nie płacisz to nie ma... Dla dociekliwych sam jestem facc a nie paccem próbującym ukazać wyższość pacca i udupić duchowo facc'ów, ale taka jest prawda... Tylko narzekacie, a nie jest tak źle. Prawda że outfity faccowskie odpadają... już te z początków tibii są lepsze... i pomysł z strzelaniem z run na battle list na pvp mi się nie podoba, a na non-pvp bardzo bo tu gram knightem :))) Ale na pvp bedzie przewał... fajnie jest sobie na non-pvp pocelować kngihtem hmm'ami na battle list jak blokasz w takiego draga ]8-))) Tera pvp sux...

Vantristran
24-07-2006, 18:34
FUCK sorry za double post...

Żyłka
24-07-2006, 20:41
przeciez teraz tez mozesz celowac do potworow z battle, tylko do ludzi nie mozesz ;|

Kuan Ju
24-07-2006, 20:57
Hehe, to znowu update na moje urodziny :P Znaczy mam 10.08, ale jeden dzien CIP-om wybacze ^^

Co do outfitow, to fajny pomysl. No i powinno byc mniej lam, jak nie mozna loota zabierac.

A jesli chodzi o Ferumbrasa, to widzialem jego oceny ze szkoly :P. Na rooku jest dziennik, a w nim oceny albo obecnosci :P Ferumbras mial chyba dwoje, a najlepiej uczyli sie Noodles(pies Tibianusa :P) i Sam.

Ranveld
24-07-2006, 21:15
A jesli chodzi o Ferumbrasa, to widzialem jego oceny ze szkoly :P. Na rooku jest dziennik, a w nim oceny albo obecnosci :P Ferumbras mial chyba dwoje, a najlepiej uczyli sie Noodles(pies Tibianusa :P) i Sam.

Noodles to był rycerz (już nie pamiętam co zrobił), a pies króla został nazwany na jego cześć.

Sorry za taki mały offtopic.

Bobcio
25-07-2006, 08:50
Jezuuuuu !!! Jak nie chcesz czytać całego tematu co do jednego postu to potem nie pisz głupot.Loot-a nie można ruszyć jeśli nie zadałeś więcej niż 50 % hp ale to nie oznacza że nie możesz tego loot-a zobaczyć !!!! Widzisz go ale nie możesz go ruszyć przez 10 sek.
:confused:

Albo nie doczytalem albo ... zapomnialem
btw. pocieszyles mnie z tym otwieraniem :)

klimek1990
25-07-2006, 08:57
Ja Myslalem Ze Gorzej juz tibi sie zje**c nie da a tu tenupdate.. all sie ciesza ze nowe outfity, ale zapewne i tak beda one dostepne tylko dla pacca, facc bedzie mial takie same outfity poprostu beda wygladaly jak na paincie namalowane xD... Szczeze mowiac ja tam wole tak jak jest teraz.. najwiekszy minus update bedzie teraz z tymi lootami.. Jaki Knight pojdzie na blokera na cos dobrego skoro on nie bedzie mogl loota zobaczyc? tylko po 10 sec, w ten czas shooter sobie zawinie co najcenniejsze... Wiekszego Shitu zrobic sie nie dalo

Don Torpedos
25-07-2006, 08:59
Ja Myslalem Ze Gorzej juz tibi sie zje**c nie da a tu tenupdate.. all sie ciesza ze nowe outfity, ale zapewne i tak beda one dostepne tylko dla pacca, facc bedzie mial takie same outfity poprostu beda wygladaly jak na paincie namalowane xD... Szczeze mowiac ja tam wole tak jak jest teraz.. najwiekszy minus update bedzie teraz z tymi lootami.. Jaki Knight pojdzie na blokera na cos dobrego skoro on nie bedzie mogl loota zobaczyc? tylko po 10 sec, w ten czas shooter sobie zawinie co najcenniejsze... Wiekszego Shitu zrobic sie nie dalo

Może z ff skorzysta albo coś :)

Arie Nena
25-07-2006, 09:09

Dobrze jest!!! Czego płaczesz. Jezu, jak się wam nie podoba to nie grajcie!!!

Nieugiety
25-07-2006, 09:30
W 100% popieram klimka.
Najlepszy update byl z 7.3 na 7.4 (zakonczyl sie o 23:00, pamietam, ze wtedy zalozyli mi neta xD)

Nie wiem czy zauwazyliscie ale po wejsciu souli, lamiacych spearow itp. zniknely wszystkie kolejki, polowe graczy w cholere wzielo.
Tera bedzie jeszcze gorzej, to sie zamienia poprostu w otsa.

Pawelek Amarush
25-07-2006, 10:14
Oryginalnie napisane przez: Arie Nena

Łatwo mówić gdy ma sie PACC-A, no nie????? Jestem pewien, że jak bys miała FACC-A to byś inaczej śpiewała!!!!!

A tak poza tym to ja sie zgadzam z Klimkiem wszystko ciagle dla PACC-ÓW ;(. Kiedy będzie coś dla FACC-ÓW???? Nowe outfity, nowe tereny łowieckie, no kiedy??????

siniestro
25-07-2006, 10:32
up
heh i nastepny typek co trzeba mu wytlumaczyc ze tibia to biznes ktory kreci sie na pacc ;] oni z tego zyja!!! wiec czemu mieliby ci dac za darmo cos? i tak mamu juz wystarczajaco duzo ;] brakuje tylko czegos ala tomby B)

Arie Nena
25-07-2006, 11:14
Oryginalnie napisane przez: Arie Nena

Łatwo mówić gdy ma sie PACC-A, no nie????? Jestem pewien, że jak bys miała FACC-A to byś inaczej śpiewała!!!!!

A tak poza tym to ja sie zgadzam z Klimkiem wszystko ciagle dla PACC-ÓW ;(. Kiedy będzie coś dla FACC-ÓW???? Nowe outfity, nowe tereny łowieckie, no kiedy??????

A PACCA mam dopiero od 3 dni więc wiem jak to jest być FACCEM, bo byłem nim przez 2 lata, a to napewno więcej niż grasz w tibie!!!

Vantristran
25-07-2006, 11:14

:baby: Loota bedziesz mogl jako bloker zobaczyc ale nie zbierzesz go ani ciala nie przesuniesz... chyba ze zle zrozumialem co tam napoczatku pisalo...:baby: Pozatym nie placz zawsze to kngiht "za'jebywał" loota, tera sie role odwrocily i plsczecie.... chyba ze jestes uczciwym blokerem to zwaracam honor.

Tawer Redeye
25-07-2006, 11:17
@Pawelek
Ja nie moge. Dawac wszystko dla FACC-a a dla PACC-a nic tak to się przygotuj na grę tylko na ots bo kasa się skończy na utrzymanie serverów. Same miesięczne utrzymanie servera (JEDNEGO) kosztuje pare tysięcy Euro, a ile 74 no ile. Trzeba jeszcze na pensje dla pracowników, podatki, a dotego chcę się coś zartobić. Idź na sobie na te głupie ots-y gdzie grają same lamy albo odpoczywajacy gracze.
@topic
Upek będzie fajny. Zawsze knight miał poziom trudności hiper mega super giga łatwy, a teraz trudny i dobrze! O jeju nie można wziąść loota, a co ci szkodzi wziąść pare FF, PF, lub EF oraz DF i wyczarować fielda na ciało, no co? Skilować se możesz bez użycia staminy, rubić runy, trenić mlvl, możesz zrobić impreze na którą przyjdzie gildia, gry różne np kto pierwszy dobiegnie gdzie po pijanemu. Aimbot i lighthack - n00bki któe pekują dostaną bany za PK i tyle, zreszta marudzicie, że knight będzie miał kłopoty z obroną przed PK, a z hotkeyua nie można będzie użyć uha? Będzie można, sorc będzie mógł uciec na mana fluidach knightowi będzie łątwiej szedł anni. Zresztą EX nadal będzie więc sorc nie rozwali cię w 1 sekunde seria SD wystrzeloną jak z uzi. Zreszta nowe nagrody w questach nowe outfifty nowe miejsca do expa nowe wyspy i questa na dostep.

Arie Nena
25-07-2006, 11:19
W 100% popieram klimka.
Najlepszy update byl z 7.3 na 7.4 (zakonczyl sie o 23:00, pamietam, ze wtedy zalozyli mi neta xD)

Nie wiem czy zauwazyliscie ale po wejsciu souli, lamiacych spearow itp. zniknely wszystkie kolejki, polowe graczy w cholere wzielo.
Tera bedzie jeszcze gorzej, to sie zamienia poprostu w otsa.

A kolejki znikneły, bo serwery powiększyli czy coś takiego.
A jakbyś nie zauwarzył to liczba graczy wcale się nie zmieniła, a nawet jest ich więcej!!!

Qurak
25-07-2006, 11:23
Boże... ty widzisz i nie grzmisz... czy kiedys znajdzie sie ktos kto wytlumaczy tym lebkom FACC-om ze czy update czy cos to wy i tak i tak nic nie dostaniecie.. mam PACC-a owszem ale jak kazdy gralem tez na faccu i wiem jak to jest.. placisz to masz.. nie to zapomnij o czyms lepszym.. to ze tibia przerodzila sie w maszynkedo kasy to jedno ale to nie zmienia faktu ze ci co za nia nie placa maja cos dostawac.. macie tereny to expijcie sobie na tym co macie. nie macie gdzie expic to kupujcie pacca i po problemie bo to az zal sluchac kiedy cos dla facc czemu tylko dla pacc etc.. to jest zenujace.... a co do tematu update oceniam na zero.. jak zrobia jedno dobrze to drugie zepsuja wiec jest jak jest. pozdro

Tore
25-07-2006, 11:31
No to teraz PACC'e bendoł miały po wykonaniu quest'ów z outfit'ami 15 outfit'ów a my 4 bezsenz:( X( niech dadzą chociaż 2B)

Misiasty
25-07-2006, 12:44
Boże... ty widzisz i nie grzmisz... czy kiedys znajdzie sie ktos kto wytlumaczy tym lebkom FACC-om ze czy update czy cos to wy i tak i tak nic nie dostaniecie.. mam PACC-a owszem ale jak kazdy gralem tez na faccu i wiem jak to jest.. placisz to masz.. nie to zapomnij o czyms lepszym.. to ze tibia przerodzila sie w maszynkedo kasy to jedno ale to nie zmienia faktu ze ci co za nia nie placa maja cos dostawac.. macie tereny to expijcie sobie na tym co macie. nie macie gdzie expic to kupujcie pacca i po problemie bo to az zal sluchac kiedy cos dla facc czemu tylko dla pacc etc.. to jest zenujace.... a co do tematu update oceniam na zero.. jak zrobia jedno dobrze to drugie zepsuja wiec jest jak jest. pozdro

Co prawda nie mam pacc-a, ale w tej kwesti sie z toba zgadzam, ale mimo to mogli by dodac od czasu do czasu cos nowego dla facc

Misiasty
25-07-2006, 12:55
kiedy bedzie update??B) bo nie moge sie doczekać niech ktos odpisze :p

Jesli sie nie myle, to 11 sierpnia

Misiasty
25-07-2006, 13:02
Zagadka-Ferumbras
Outfity-Ujda w tloku
Potworki-Spox
Questy-Spox
Hotkeys-sux
Zmeczenie-Sie zobaczy

Terry664
25-07-2006, 14:30
Hmmm... co do tych outfitów , wszystk obylo by ok gdyby nie te glowy i buzie łeeee...

pijany rolnik
25-07-2006, 14:47
calkiem fajnie sie zapowiada

Rascal Alton
25-07-2006, 15:33
Zj**ać to sie gorzej nie da twojego myślenia.
Pomyśl jaki knight ci pójdzie na hunta jak shooterzy bedą loota podpier*alać?
Będzie jedna prosta zasada nikt nie podbiega do loota przez 10 sec(resp i tak sie nie blokuje).
Co do outfitów to wszystkie zostały zmienione(jedne mniej inne bardziej) no i został też dodane nowe out fity dla pacc.
@Tylko dla pacc
Czy wy mieszkacie na ulicy w kartonie?
Cieżko jest odłozyć 1 zl dziennie?
Cip nie daje nic dla Facc bo facc to wersja Trial(demo)poprostu grasz podoba Ci sie to kupujesz pacca.
Równie dobrze można zarobić na pacca w miesiąc, zarabiając dziennie 10k w tibii mozesz je sprzedać na allegro za 5 zl.(wychodzi 150 zl miesięczne, a nie musisz sprzedawać wszystkiego)
Ps. Sam na razie jestem facc'em, ale to dlatego że skilluje, a po co kupować pacca jak sie skilluje(chyba żeby sie zmarnował)

Arie Nena
25-07-2006, 15:43
Będzie jedna prosta zasada nikt nie podbiega do loota przez 10 sec(resp i tak sie nie blokuje).
Co do outfitów to wszystkie zostały zmienione(jedne mniej inne bardziej) no i został też dodane nowe out fity dla pacc.
@Tylko dla pacc
Cip nie daje nic dla Facc bo facc to wersja Trial(demo)poprostu grasz podoba Ci sie to kupujesz pacca.
Równie dobrze można zarobić na pacca w miesiąc, zarabiając dziennie 10k w tibii mozesz je sprzedać na allegro za 5 zl.(wychodzi 150 zl miesięczne, a nie musisz sprzedawać wszystkiego)
Ps. Sam na razie jestem facc'em, ale to dlatego że skilluje, a po co kupować pacca jak sie skilluje(chyba żeby sie zmarnował)

Weź nie pisz takich rzeczy jakiś typ od CIPów to zobaczy i zrobią FACCDEMO i będzie dało się grać FACCem tylko przez miesiąc:D , a potem jak chcesz grać dalej to będziesz musiał kupić PACCa :D

Rascal Alton
25-07-2006, 15:57
@up
Ale tak myśli Cip poprostu facc służy do zademonstrowania tibii, a jak sie komuś podoba to kupuje pacca, ale większość ludzi woli "kisić" sie na facc landzie i nie kupować pacca.
Facc land jest spoko przez pierwsze 6 miesięcy gry, później zaczyna Ci sie wszystko nudzić.

Pawelek Amarush
25-07-2006, 16:07
Oryginalnie napisane przez: Tawer Redeye
@Pawelek
Ja nie moge. Dawac wszystko dla FACC-a a dla PACC-a nic tak to się przygotuj na grę tylko na ots bo kasa się skończy na utrzymanie serverów. Same miesięczne utrzymanie servera (JEDNEGO) kosztuje pare tysięcy Euro, a ile 74 no ile. Trzeba jeszcze na pensje dla pracowników, podatki, a dotego chcę się coś zartobić. Idź na sobie na te głupie ots-y gdzie grają same lamy albo odpoczywajacy gracze.

Skąd to wiesz???
A poza tym ja nie chcę, żeby Tibia dawała wszystko FACC-om!!!!
Tylko, żeby trochę dali, np. 1 nowy teren łowiecki albo 2 nowe Outfity.
To chyba mało, no nie?????

pijany rolnik
25-07-2006, 19:53
troszku głupi update... :/

Arie Nena
25-07-2006, 19:59
A ja nie narzekam B)

kapvi
26-07-2006, 00:02
Zagadka: Ferumbras
Możecie go zobaczyć na TibiaZone.xt.pl w newsie jest tam tez duzy dział o update!

Update nawet mi sie podoba

Sir Van
26-07-2006, 08:01
Oryginalnie napisane przez: Tawer Redeye
@Pawelek

Skąd to wiesz???
A poza tym ja nie chcę, żeby Tibia dawała wszystko FACC-om!!!!
Tylko, żeby trochę dali, np. 1 nowy teren łowiecki albo 2 nowe Outfity.
To chyba mało, no nie?????
Dla ciebie malo a dla nich troche roboty jest... jakos ja mam facca i nie narzekam X( Przyzwyczajcie sie ze facc dostaje mniej... uzalanie sie nad soba nic nie da, takie sa juz cipy:baby:

Magik van Kamikadze
26-07-2006, 09:16
CZEMU NIE MA JUZ TS'a
na prwyatnym sevrerze juz jest

Cinus_ziom
26-07-2006, 10:02
Outifty - Fajny pomysł .. :D

adura
26-07-2006, 10:27
A ja mam pacca i mimo to uwazam ze najblizszy update bedzie debilny

Kanapisal
26-07-2006, 11:22
W zagadce piszą, że to coś/ktoś jest straszne...
A najstraszniejszy potwór w tibii to?
ORSHABAAL
Ponownie wyzwie tych, którzy odważą się stanąć z nim w szranki...
A Orshabaal przywołuje Demony.
On powraca...:o

Pawelan
26-07-2006, 11:36
W zagadce piszą, że to coś/ktoś jest straszne...
A najstraszniejszy potwór w tibii to?
ORSHABAAL
Ponownie wyzwie tych, którzy odważą się stanąć z nim w szranki...
A Orshabaal przywołuje Demony.
On powraca...:o

Co??? Odczepcie sie od orshaballa. To bedzie ten femcostam. I o ile nie bedzie kierowany przez czlowieka to bedzie tak samo cienki jak orsh (tak, tak orsh jest cienki, to tylko komputerowy przeciwnik, nie ucieknie jak nie ma red hp nie uha sie jak cos sie dzieje tylko co ilestam sekund itd.) Kogo bardziej bys sie bal? Huntera czy PK paladyna z dobrymi skilami? Orsha juz duzo razy zabito i teraz grupka high lvli moze (postepujac wedlug schematu) bez wiekszych problemow go zabic. Oczywiscie nie ma zeczy niemozliwych i nawet jk Femcostamem bedzie kierowal czlowiek to bedzie sie go dalo ubic. I wypadnie jakis ciekawy item. I CipSoft o tym wie. (przeciez jakby mysleli ze orsha sienie da zabic to by nie dropil tunder hammera)

Pawlos II
26-07-2006, 12:05
Mam pytanie czy może jest aktualnie jakis tutor czytajacy ten post bo potrzebuje pomocy. Sam jestem tutorem i gralem na ts'e ale od dzisiejszego ranka nie moge wejsc znaczy to, że juz sie skończył a moze byl jakis restart servera. Z góry dzieki :D
A odpowiedzia na pytanie jest Ferumbras wszystkie pytania zgadzaja sie z nim

Zabity, jednak nie pokonany, wraca, a świat będzie jęczał pod jego krokami.
---Zginął dawno temu lecz sie nie poddał---

Niebiosa załkają, a śmiertelni zadrżą
---to on zabijał wszystkich graczów---
Śmierć i agonia to jego towarzysze, terror i destrukcja to jego prawica i lewica.
---Dawno temu gdy pierwszy raz sie pojawił mógł summonować demony i zabijał ---

Ponownie wyzwie tych, którzy odważą się stanąć z nim w szranki, i najlepsi Tibijczycy padną przed jego gniewem.
---Dużo odważnych tibijczykow padło od niego lecz sie nie poddali---

Czy ktokolwiek będzie w stanie zmierzyć się z tym złem z przeszłości?
--- I tu jest odpoiwedz, która potwierdza, że to Ferumbras powraca
tylko on w przeszłosci siał postrach i zniszczenie---

A moim zdaniem Update spoko sam jestem tutorem i przetestowalem go i nawet Stamina (56h) nie daje sie we znaki. Tylko ci, którzy dzielą konta i graja ponad 20h dziennie (expią) mogą odczuc brak Staminy.

Talron
26-07-2006, 12:08
@Tylko dla pacc
Co z tego bałwanie że shooterzy będą zabierać loota? Wcześniej mógł to robić knight a jakoś shooterzy chodzili na huny...
A co do twojej złotówki dziennie - jak mam ją zdobyć skoro nie pracuję?
Myślisz że wszyscy rodzice są tacy łaskawi i będą dawać tą złotówkę?
Jak jesteś taki kozak to sam zarób -.-

adura
26-07-2006, 12:23
A wlasnie ze sie oplaca kupowac pacca na skillowanie bo na paccu nie ma noobow ktorzy zabijaja potwory i mozna dzieki temu duzo szybciej osiagnac dobre skille

Rascal Alton
26-07-2006, 12:23
@up up
Wystarczy że zbierzesz 3 butelki i masz 1zl.
Czy ty czytać nie umiesz?
Napisałem że knight nie da pod*******ac sobie loota, jezeli idioto nie myślisz to nie pisz, przeciez to logiczne ktoś podbiega, koniec hunta.
Chodzili bo mieli zarąbisty exp, teraz też mają.
PS.Podaj pretekst dla którego nazwałeś mnie bałwanem?
Edit
@adura
Ale ja na slimach siedze, zresztą jeśli nawet to szkoda mi pacca kupować bo wyjeżdzam 3.

pijany rolnik
26-07-2006, 13:18
ale bedzie fajnie :))

Kanapisal
26-07-2006, 15:15
Ferumbras co to właściwie jest?
I czemu jest takie straszne?

DJ_MATI
26-07-2006, 16:23
Proponuje aby modkowie zamkneli ten temat bo robi się tutaj syf.Posty się powielają bo noobom nie chce się czytać,kłucą się o kogo chodzi w zagadce,wyklinają to że pały,magowie i drudidy będą miały przewage.To jest bez sensu.Prosze o zamknięcie tego tematu.

Ps: Update będzie 11 Sierpnia lub w poniedziałek czyli 13.Takie prenajmiej są nie oficjalne daty.A co do testów to ma zacząć się tydzień przed upem.

Ps do nóóbów: nie piszcie już że coś tam wam się nie podoba,że macie dość życia jako facc itp. Zamknijcie się i czekajcie na upa i tyle.

adura
26-07-2006, 17:10
@adura
Ale ja na slimach siedze, zresztą jeśli nawet to szkoda mi pacca kupować bo wyjeżdzam 3.
To co? Na slimach tez jest masa noobow.

Arie Nena
26-07-2006, 18:44
@up up
Wystarczy że zbierzesz 3 butelki i masz 1zl.

Takie rady to se możesz wsadzić!!!
Sam to wymyśliłeś???

Rascal Alton
26-07-2006, 18:49
@up
Kur** ja nie wiem czy tylko idioci są na tym forum??
Podałem jeden przykład(bardzo prosty) jak można zarobić na pacca, można też sprzedawać itemy i kase tibijską.
JAK KTOŚ SERIO CHCE PACCA TO ZAWSZE NA NIEGO UZBIERA KASE
Ludzie jak mi by tak na paccu zależało to bym spokojnie mógl na niego uzbierać(jak wszyscy).
PS. Podaj mi przykład dlaczego nie podoba Ci się nie podoba przykład z butelkami?
PS2. Śmieszą mnie ludzie, którzy piszą posty"ja chce pacca, all dla pacc:/",a nic nie robią w kierunku tego aby mieć pacca.
Edit
@adura
Znam miejsce gdzie przez całą noc nikt nie przyjdzie ^^.

kamil35s
26-07-2006, 18:56
Na tibia.com pojawił się news o nowych outfitach... Drut wreszcie będzie miał swój własny wygląd ; )

Ivan of Fortera
26-07-2006, 19:30
Na tibia.com pojawił się news o nowych outfitach... Drut wreszcie będzie miał swój własny wygląd ; )
Na innych stronach tez sie pojawily nowe wyglady(barbarzyncy i najta:p)
Tylko u nas jeszcze nie ma nic pokazanego;(

Michal9000
26-07-2006, 19:30
Jak TO jest druid, to ja jestem Knajtem, i wale z axa. TO to jest najwyzej jakisz szaman albo cuś.

Kanapisal
26-07-2006, 21:18
Czy ktoś mi może powiedzieć co to jest ten "femcostam"?

DaniaStone
26-07-2006, 21:30
http://i7.tinypic.com/211un4j.jpg
http://i7.tinypic.com/211umo1.jpg
http://i7.tinypic.com/211v51d.jpg
http://i7.tinypic.com/2125w0x.jpg
I jak dalej nie ma na tym forum zdjec z outfitami? :D

Bebop
26-07-2006, 22:11
Moim zdaniem one są piękne !!! :D

Maciej Shaman
26-07-2006, 22:16
Czekalem na nowe outfitu 1 rok i nareszcie ;) SUPER

Grenni
26-07-2006, 22:23
Moim zdaniem one są piękne !!! Powiedz mi jedną rzecz, czy byles na teście i chodziles w jednym z takich outfitów ? bo ja czułem ze wygladam jak typo prosto z areny cyrkowej...

Dla mnie ten update odrazu był przegrany po wiesci o aimbocie w kliencie, skoro czesc go uzywa, to dlaczego mają go nie miec wszyscy, nawet jak nie chca ... Idealistyczny tok myslenia Sąsiada zza Odry

adura
26-07-2006, 23:11
bah.....
wiedzialem ze tibia.pl jest gorsza od tibia.org.pl :]

Miodojad
26-07-2006, 23:36
bah.....
wiedzialem ze tibia.pl jest gorsza od tibia.org.pl :]

Tylko tu się nie boisz wejść na strone, bo cie ktoś haknie. Tam na tą strone weszłem 3 razy w życiu, a 2 razy bylo napisane, że przepraszają, bo ktoś podmienił link i wszyscy mają geja.

adura
26-07-2006, 23:41
Wchodze na tamta strone mniej wiecej od 3,5 roku i jeszcze ani razu mnie nie hackneli, mimo ze uzywam nawet nielegalnego oprogramowania z tamtej strony
A tej strony sie jeszcze bardziej boje bo tutaj jest wiecej trolli ktorzy zamieszczaja rozne linki zanim mod kolesia zbanuje.

Keel
26-07-2006, 23:41
A gdzie jest outfit sorca? Czyzby ten barbarzynca to bedzie sorc?!

Marcin :D
27-07-2006, 07:31
Ej nei wiem czy to tylko ja czy wy tez zauwazyliscie ze sa lagi na serverach??
Teraz ja trenowalem regularnie co 10-20 minut kick ;// i nie wiem cz to moj komputer i internet warjuja czy tak od serverow :) Healp me Please (sorki za bledy)

Bebop
27-07-2006, 08:28
Też zauważylem ża lagi są troche większe. Mialem wczoraj 3 kick, ale raz to chyba mnie hakowali, hmm...

pijany rolnik
27-07-2006, 18:27
fajne te questy

Wujek Nevik
28-07-2006, 21:39
Ciesze sie ze wkoncu widze osobe ktora mysli na tym forum...
"Rascal Alton" czy jakos tak :D

Masz calkowita racje jak ktos chce pacca to da rade na niego zarobic...
I gorsze jest to ze ci ziomek gada ze mu rodzice nie dadza 1 zl dziennie...

Zalozymy sie ze jak dobrze poprosisz to ci beda dawali ??
7zl na tydzien... N/C

No chyba ze masz problemy finansower to nic nie mowie...

"Rascal" Na sugeruj im zbierania butelek bo niedluga zaczna...

Ostatnio bylem nad zalewem Szczecinskim... To dzieci po 10 lat do smietnikow wchodzily i zbieraly puszki butelki itp...

@Marcin : D
Jak nie umiesz angielskiego to nie pisz :D

miszko77
31-07-2006, 11:18
hehe! Tam jest rekin na obrazku :P

Adikeen
01-08-2006, 00:35
może ta zagadka mówi o margaroth? ;)
moim zdaniem chodzi o Apokalipsusa czy jakos tak

SeQ_PL
01-08-2006, 01:42
Chyba wlasnie sie zaczely przygotowania na jutrzejszy update.

Co do paccow i faccow.
Gralem 86rp kiedys na facc i powiem ze tragedi nie widzialem. Bolty strzela hmmami tez potrafi a na poh jest dobry exp dla pala.

Knight tez ujdzie w tloku na poh na cycach da sie expic albo mintalwin.

Gorzej z sorc / druid najbardziej oplacalne expienie to z exori vis a ono jest niestety tylko z pacc.

@edit:
Pacc mozna kupic za kase w tibi takze -.^

Fire glutek
01-08-2006, 12:53
Ja tez mam od kilku dni lagi nie wiem czemu ;/ zawsze mam od 19 a teraz nawet z rana sa -,- (sry za offtopic)

Daxil
07-08-2006, 14:13
;( :baby: mogli by przynajmniej jakies nowe runki i czary dodac...;( :( ale trudno. a wogole to ja tam nie widze zadnego ouffita dla sorca!!X( :mag: -->:wiking:<--- cozby to mialo byc przebranie dla sorca??8o :D :cup: poza tym malo nowych stworkow... jakos nie zabardzo przypadla mi ta nowa tibia 7.8
ps. I LIKE SMILLEY

Piter Knight
07-08-2006, 16:19
chyba bedzie nowe okienko przy eq na wlozenie strouju ciekawe czy facc bedzie mogl go nosic =]

Albo mi sie tak wydaje ze np wkladasz c seta i go na swojej postaci widac i inni podziwiaja czyjes eq[/QUOTE]

Chciałbyś tak?? bo ja nie? Wtedy jakby każdy widział że masz c seta to nie miałbyś życia bo by cie pkowali. I nie tylko ciebie, wszytskich którzy by chodzili w dobrym eq by ubijano dla loota. OMG -.-

matizBrave
08-08-2006, 03:06
a mnie sie to wszystko zwiazane z nowymi questami i update'm podoba ;]

co do sprawy z widzocznym na ciele eq popieram... pkowanie nie mialoby konca...

PEACE

SuNShiNe
10-08-2006, 04:30
Te nowe Addony sa fajne : P
Czapka rOx!

Chycel
10-08-2006, 06:47
zeby cos jeszcze za ten quiz mozna bylo dostac... Czy tu chodzi o Orshaabala?

ChynyDruid
12-08-2006, 12:19
i oco chodzilo w tej zagadce ten ferumbas czy co wkoncu ?????????