Pokaż pełną wersje : Wojna polsko brazylijska pomuz nam !!
Siema all od niedawna brazole zaczeli tępic polaków więszkość h lvl z polski mają hunta. Prrzed każdym save serwera do thais i innych miast wpadają brazole i walo każdego ..... oprucz br ale dlatego jest wojna pol vs br poniewaz kilka osób do 40 lvl zabiło jakiegoś brazola chyba 60 lvl który przyszedł potem z kolegami 140lvl +... :(
INFORMACJA
Każdy kto gra na emperze pisać do mnie na gg a wspomozecie nas w waleniu przekletych brazoli i w opadnowaniu serwera ;D moje gg 5501997 albo wiadomości priv albo tu podawać nick,profesje,lvl nie bójcie sie o hunta my ich wytępimy PISZCIE !!
Nexus Star
25-07-2006, 23:59
:baby: zycze powodzenia z twoim lvlem to bym ci radzil isc na trolle
Ty dostales jakąś misje od Boga, ze sie tak przejęłeś?? (O.o)
Diamonic
26-07-2006, 04:24
Siema all od niedawna brazole zaczeli tępic polaków więszkość h lvl z polski mają hunta. Prrzed każdym save serwera do thais i innych miast wpadają brazole i walo każdego ..... oprucz br ale dlatego jest wojna pol vs br poniewaz kilka osób do 40 lvl zabiło jakiegoś brazola chyba 60 lvl który przyszedł potem z kolegami 140lvl +... :(
INFORMACJA
Każdy kto gra na emperze pisać do mnie na gg a wspomozecie nas w waleniu przekletych brazoli i w opadnowaniu serwera ;D moje gg 5501997 albo wiadomości priv albo tu podawać nick,profesje,lvl nie bójcie sie o hunta my ich wytępimy PISZCIE !!
POMUSZ POLAKĄ W AKCII HÓMANITARNEI PSZECIF BR! AEUIOHAEOIAHEOUAEHAOEUIhAEO!@!!!1!!111111!!!11
* - Wszystkie błędy zamierzone w celu ośmieszenia autora tego tematu.
HEIL BR! AEOHAEIOHEAOiHAEAEOIHEOiHAEOIAEHOAEI
Knight mathoff
26-07-2006, 09:14
... ja już się nie dziwię, że Brazylijczycy polują na Polaków... czytając ten temat sam mam ochotę stworzyć sobie tam postać, i ubić autora tego tematu...
"Niemprafdash?"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.