Matibu
13-08-2004, 11:27
Wszyscy Polacy grający na Azurze, Proszę o Podanie w Poście tutaj swojego Voc, lvlu , preferowanych huntów. Chcę stworzyć listę ludzi którzy będą mogli między sobą dobierać się na hunty, sprzedawac sobie runy itd. Bo lepiej sprzedac uhy/hmm polakowi niz szwedowi. Lista ta opiera się na tym temacie do dyskusji na jej temat otwieram drugi Topic. Modków proszę o usuwane wszystkiego co nie ma formatu zblizonego do wzorca podspodem. Odpowiedz na pyt skad wiedziec kto jest online przeciez nie bede trzymal wszystkich w vipacj jest prosta, jak jestes online i chcesz byc znaleziony przez uzytkowników listy po prostu wlacz forum i odpal sobie ten tema w tle(dzieki bogu ( i ftp.pl :P)[No i modkom] :P za nowe forum i jego opcje uzytkownik onlne :P ) ;) Ps prosze o cotygodniowe edytowanie postów swoich postaci :P
Preferowana Forma:
(info postaci)
Aboleth Armanio|Paladyn|lvl 23|63/51|Brak preferowanych huntów| Kupuje uhy(każda ilość)| Status konta : FACC
(komentarz do postaci)
Chwilowo nie ma preferowanych huntów, ale lvl rośne szybko i tak owe niedlugo sie pojawia w tym poscie po edycji, skupuje bpki uhów, ile sie da :P
(Komentarz do Pomysłu)
Mi się podoba, zobaczymy czy zda egzamin
Preferowana Forma:
(info postaci)
Aboleth Armanio|Paladyn|lvl 23|63/51|Brak preferowanych huntów| Kupuje uhy(każda ilość)| Status konta : FACC
(komentarz do postaci)
Chwilowo nie ma preferowanych huntów, ale lvl rośne szybko i tak owe niedlugo sie pojawia w tym poscie po edycji, skupuje bpki uhów, ile sie da :P
(Komentarz do Pomysłu)
Mi się podoba, zobaczymy czy zda egzamin