Pokaż pełną wersje : Nie podoba mi się to!!!!!!!
Jestem bardzo niezadowolny z teg,że jeste malo calyczas mniejsca na serweże.Nie moglibyście jeszcze dorobić serwera??Gdy się chce zalogować to musze czekac min.30minut!!!Jak macie tak dużo ludzi to dorubcie serwer,tibia jeszcze bardziej będzie popolarna :]
Niestety, ale z takimi prośbami trzeba do CIPów pisać, my, niestety, nie jesteśmy tu w stanie pomóc. A szkoda :(
Oryginalnie dodany przez wilo
Jestem bardzo niezadowolny z teg,że jeste malo calyczas mniejsca na serweże .Nie moglibyście jeszcze dorobić serwera??Gdy się chce zalogować to musze czekac min.30minut!!!Jak macie tak dużo ludzi to dorubcie serwer,tibia jeszcze bardziej będzie popolarna :]
Nie bede pokazywal, jaki fan Pana Miodka ze mnie jest:P Ale zasada poprawnego pisania musi byc, ale to tak offtopic. W RL twoja propozycja skierowana na tym forum, do tych ludzi jest troche smieszna lol. Przeciez wiadomo, ze to tylko polska edycja<oficjalna> stronki o Tibii<jak Tibia.de> a oni tu, nie maja zbytnio wladzy nad gra. Dla twojej wiadomosci nowy serw jest juz w drodze, CIpowie maja juz chyba skurcze porodowe:P bo serw<nowy> mialbyc juz z 1 tydz temu, a bedzie do gwiazdki najprawdopodobniej<taka mam nadzieje>. Jesli brak ci serwerow, to popros Guido o nowy lol:D Albo kup sobie pacca... przeciez to tez jest wyjscie:D:P
U$3r
Hahahaha o kurde ale go zgioles hahahhaa lol lol lol lol lol lol lol lol (sorx za nabijanie ale poprostu niektorzy ludzi mnie rozluzniaja) lol
Hehe. Proście mnie ,a powiększę wszystkie serwery że nikt nie będzie miał problemu z dostaniem się. :D
Bobercjusz
29-10-2003, 22:01
ale by to bylo nielogiczne
no bo chyba cipom zalezy zeby serwery byly za****pchane no bo to jest zacheta za kupienia pacca
a tak pozatym to nie tak hop siup zeby se wyjac nowy server z kieszeni
DarkHunter
06-11-2003, 19:08
Oryginalnie dodany przez U$3r
Oryginalnie dodany przez wilo
Jestem bardzo niezadowolny z teg,że jeste malo calyczas mniejsca na serweże .Nie moglibyście jeszcze dorobić serwera??Gdy się chce zalogować to musze czekac min.30minut!!!Jak macie tak dużo ludzi to dorubcie serwer,tibia jeszcze bardziej będzie popolarna :]
Nie bede pokazywal, jaki fan Pana Miodka ze mnie jest:P Ale zasada poprawnego pisania musi byc, ale to tak offtopic. W RL twoja propozycja skierowana na tym forum, do tych ludzi jest troche smieszna lol. Przeciez wiadomo, ze to tylko polska edycja<oficjalna> stronki o Tibii<jak Tibia.de> a oni tu, nie maja zbytnio wladzy nad gra. Dla twojej wiadomosci nowy serw jest juz w drodze, CIpowie maja juz chyba skurcze porodowe:P bo serw<nowy> mialbyc juz z 1 tydz temu, a bedzie do gwiazdki najprawdopodobniej<taka mam nadzieje>. Jesli brak ci serwerow, to popros Guido o nowy lol:D Albo kup sobie pacca... przeciez to tez jest wyjscie:D:P
U$3r
1)nie na temat
2)nie czepiaj sie literooffek ( a na zlosc :P ) itp. itd.
3)i to nie ladnie tak ludzi jezdzic :P sam kiedys sie (chyba) na takie cosik (zapchany serv itp. itd.) wkuziales? wiec sie odczep od innych :)
Oryginalnie dodany przez Bobercjusz
ale by to bylo nielogiczne
no bo chyba cipom zalezy zeby serwery byly za****pchane no bo to jest zacheta za kupienia pacca
a tak pozatym to nie tak hop siup zeby se wyjac nowy server z kieszeni
a czy swiat jest logiczny?? :P ale i tak mash racje :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.