PDA

Pokaż pełną wersje : Nie podoba mi się to!!!!!!!

wilo
11-10-2003, 18:49
Jestem bardzo niezadowolny z teg,że jeste malo calyczas mniejsca na serweże.Nie moglibyście jeszcze dorobić serwera??Gdy się chce zalogować to musze czekac min.30minut!!!Jak macie tak dużo ludzi to dorubcie serwer,tibia jeszcze bardziej będzie popolarna :]

MatKus
11-10-2003, 18:51
Niestety, ale z takimi prośbami trzeba do CIPów pisać, my, niestety, nie jesteśmy tu w stanie pomóc. A szkoda :(

U$3r
11-10-2003, 23:10
Oryginalnie dodany przez wilo
Jestem bardzo niezadowolny z teg,że jeste malo calyczas mniejsca na serweże .Nie moglibyście jeszcze dorobić serwera??Gdy się chce zalogować to musze czekac min.30minut!!!Jak macie tak dużo ludzi to dorubcie serwer,tibia jeszcze bardziej będzie popolarna :]

Nie bede pokazywal, jaki fan Pana Miodka ze mnie jest:P Ale zasada poprawnego pisania musi byc, ale to tak offtopic. W RL twoja propozycja skierowana na tym forum, do tych ludzi jest troche smieszna lol. Przeciez wiadomo, ze to tylko polska edycja<oficjalna> stronki o Tibii<jak Tibia.de> a oni tu, nie maja zbytnio wladzy nad gra. Dla twojej wiadomosci nowy serw jest juz w drodze, CIpowie maja juz chyba skurcze porodowe:P bo serw<nowy> mialbyc juz z 1 tydz temu, a bedzie do gwiazdki najprawdopodobniej<taka mam nadzieje>. Jesli brak ci serwerow, to popros Guido o nowy lol:D Albo kup sobie pacca... przeciez to tez jest wyjscie:D:P

U$3r

Ice
12-10-2003, 12:35
Hahahaha o kurde ale go zgioles hahahhaa lol lol lol lol lol lol lol lol (sorx za nabijanie ale poprostu niektorzy ludzi mnie rozluzniaja) lol

Klecha
29-10-2003, 21:53
Hehe. Proście mnie ,a powiększę wszystkie serwery że nikt nie będzie miał problemu z dostaniem się. :D

Bobercjusz
29-10-2003, 22:01
ale by to bylo nielogiczne
no bo chyba cipom zalezy zeby serwery byly za****pchane no bo to jest zacheta za kupienia pacca

a tak pozatym to nie tak hop siup zeby se wyjac nowy server z kieszeni

DarkHunter
06-11-2003, 19:08
Oryginalnie dodany przez U$3r
Oryginalnie dodany przez wilo
Jestem bardzo niezadowolny z teg,że jeste malo calyczas mniejsca na serweże .Nie moglibyście jeszcze dorobić serwera??Gdy się chce zalogować to musze czekac min.30minut!!!Jak macie tak dużo ludzi to dorubcie serwer,tibia jeszcze bardziej będzie popolarna :]

Nie bede pokazywal, jaki fan Pana Miodka ze mnie jest:P Ale zasada poprawnego pisania musi byc, ale to tak offtopic. W RL twoja propozycja skierowana na tym forum, do tych ludzi jest troche smieszna lol. Przeciez wiadomo, ze to tylko polska edycja<oficjalna> stronki o Tibii<jak Tibia.de> a oni tu, nie maja zbytnio wladzy nad gra. Dla twojej wiadomosci nowy serw jest juz w drodze, CIpowie maja juz chyba skurcze porodowe:P bo serw<nowy> mialbyc juz z 1 tydz temu, a bedzie do gwiazdki najprawdopodobniej<taka mam nadzieje>. Jesli brak ci serwerow, to popros Guido o nowy lol:D Albo kup sobie pacca... przeciez to tez jest wyjscie:D:P

U$3r

1)nie na temat
2)nie czepiaj sie literooffek ( a na zlosc :P ) itp. itd.
3)i to nie ladnie tak ludzi jezdzic :P sam kiedys sie (chyba) na takie cosik (zapchany serv itp. itd.) wkuziales? wiec sie odczep od innych :)

Oryginalnie dodany przez Bobercjusz
ale by to bylo nielogiczne
no bo chyba cipom zalezy zeby serwery byly za****pchane no bo to jest zacheta za kupienia pacca

a tak pozatym to nie tak hop siup zeby se wyjac nowy server z kieszeni

a czy swiat jest logiczny?? :P ale i tak mash racje :)