Pokaż pełną wersje : Serwer Pacera Thread
67
http://images42.fotosik.pl/56/9cb7ef598b289b3a.jpg
68
http://images34.fotosik.pl/450/3aa4301513324200.jpg
Misticfantactic
02-02-2009, 12:19
@Nthspecial
Nie miałem nigdy skila 100/100 ;/ ajajaja
@lusi
A co ty zaś od Zabrza chcesz moze to jakiś twój ziomek? xD albo Taya ;oooo groza ;ooo bój się ;oo
@Imus
mam juz calowac? czy jeszzce poczekac? moke bydź takji fainy jak ty?
*Czarny*
02-02-2009, 16:22
dopiero zauwazylem
http://img136.imageshack.us/img136/9161/pffqo6.jpg (http://imageshack.us)
http://img136.imageshack.us/img136/pffqo6.jpg/1/w761.png (http://g.imageshack.us/img136/pffqo6.jpg/1/)
Paciuch,jakie skille?:D
Takie jak w podpisie.
Krixtinh
02-02-2009, 16:30
@Maxxio, Kanq i reszta kółka wzajemnej adoracji
pewnie was skrzywdze ale .. koniec zabawy :) zabierac zabawki i won z piaskownicy ^^ piszcie co chcecie leje na to i na was =)
Kanq tez mówil ze nie odpisze i pisal ,, masz szczescie ze nie znam cie na rl " ^^ wiec daruj sobie wmawianie ze cos wam zrobie na rl ^.- taki mocny jestes bo internet to duza przestrzen :( ja nie zaczolem tylko ty - zapytalem o technike blokania na goblach a ty zaczoles szczekac :baby:
@Deros
wyjdz dziecko :(
bla bla ssijcie mi pale :* time zup
@Imus
twoje slowa sa nic nie warte... mowiles ze nie bedziesz juz odpisywal ;/
a jak nie wyjdziemy to co? wielki pr0 evul Imus (Dioxys) nas dolapie w rl i pozabija? ;/ konczysz zabawe bo sam ja zaczoles ;0
Sru tu tu tu majtki z drutu! Widze ze tu sami wrogowie ;o strach sie bac ;SSS
@Maxxio, Kanq i reszta kółka wzajemnej adoracji
pewnie was skrzywdze ale .. koniec zabawy :) zabierac zabawki i won z piaskownicy ^^ piszcie co chcecie leje na to i na was =)
Uciekamy!!! szybko !!! 8o8o
@deroso
imusa trzeba sie bac i nikt na to nic nie poradzi xD
EDIT:
deroso: na niego nie ma bata
gracze: dajcie cos xDDD bom biedny jest ^^
@Maxio
Ta każdy już Sra w gacie :)
@Imus
Jakbyś był taki pro extra fajny to byś się nie odzywał żeby nie wszczynać kłótni żadnych ale widać wolisz zgrywać twardego :)
O kurwa! zawijam sie bo mnie Dioxys Pro shunci ;<
Dioxys - 68lvl kozaczysz. szczerze mowiac wiekszosc ludzi nie pamieta nawet tego nicku....
dziwne zebys pamietal jak bot zrobil cie na 8.22 pr0 zWISLAKU
@up
tak bo ja mam tylko maxxi jego tylko mialem.. tak tak niech tak bedzie - pozwol ze bede kibicowal tej druzynie ktorej bede chcial...a Ty nie masz nic do tego
@srdown
a wiesz gdzie to ja mam? O.o a jak nie wyjde to co? pocaluj
Gall_Anonim_of_Pacera
02-02-2009, 20:17
@srup
W*****asz mnie juz :/
Why ?
Gdyz , iz , poniewaz lubisz lizac pupe... i przyniosles na te forum jakis kompleks ktorego dzielisz z Legendarnym Dioxysem !!
Nie dodajesz fotek.. To wy*******aj !
@Maxxio
Nawet jak Cie kolo tyra to i tak ":p" w jego dupie musiales umiescic :)
pozwol ze bede kibicowal tej druzynie ktorej bede chcial...a Ty nie masz nic do tego
pozwol ze dioxys bedzie jaki jest i zamknij dupe bo ''ty niemasz nic do tego'' stoi?
@up
bylo by tak jak by sam nie zaczol, wiec nie stoi ;d
@up
bylo by tak jak by sam nie zaczol, wiec nie stoi ;d
to niech stanie bo nie jestes fajny, smieszny ani zajebisty, dioxys zaczal klocic z kankiem i nie odezwal bym sie slowem bo obydwóch lubie ale nie musisz sie kurwa wpier.dalac
@ivex
to przegladnij o co sie kanq klocil, a potem mow
edit:
pozwol ze nie zastosuje sie do tej rady ;/ i jest taka opcja jak edytuj
edit x2:
uuu. widze ze masz cos wspolnego z imusem czyli bycie pro przed kompem =d
@ivex
to przegladnij o co sie kanq klocil, a potem mow
niemam zamiaru tak samo jak niemam zamiaru kontynuowac tej idiotycznej dyskusji, zamknij sie i nie odzywaj nie pytanym, z góry dziekuje, pa
edit; jest taka opcja jak zamknij morde, see you
edit 2; czy to ja wyklocam sie juz 4 czy 5 strone? no wiec mnie nie oceniaj bo mnie nie znasz...
wari_ciota
02-02-2009, 20:39
widze ze wari postepy robi i nie wtyka nosa w nieswoje sprawy , chyba pierwsza klotnia bez wariego 8o
69 8o
http://img12.imageshack.us/img12/4365/naforumio1.jpg
Siemano wszystkim jestem nowy na Pacerze. Niedlugo zamieszcze ss'y. Moglbym prosic o malw wsparcie finansowe? obiecuje ze oddam jak uzbieram. Moj nick To Xanyas mieszkam w carlin. THX:D
anonimowy_lizodup
02-02-2009, 21:52
dziwne zebys pamietal jak bot zrobil cie na 8.22 pr0 zWISLAKU
A ty kim kurwa jesteś, wiem że zabole mają kompleksy i muszą na wszystkich jechać ale daj se siana łysa mała kurwo
A ty kim kurwa jesteś, wiem że zabole mają kompleksy i muszą na wszystkich jechać ale daj se siana łysa mała kurwo
pytasz mnie kim jestem a sam jestes jakims jebanym dzieciakiem ktory boi sie przyznac jak sie nazywa (nawet w tibi) ;d
http://pl.sevenload.com/filmy/XjpMQue-Reprezentacja-Polski-na-MS-Chorwacja-2009
moja najnowsza kompilacja, zapraszam do ogladania ;)
Inkognito
02-02-2009, 22:17
robi sie tu syf jak na harmonii, dzieci neo sie przebieraja i szczelajom kozakuf z nofyh kont ;((((
Sorry all ze moze zaczynam klótnie
ale co do dzieci neo to aranku nie powinienes sie wypowiadac bo sam nim jestes
a acha i do czegos up to nigdy nie inwestowalem w tibie za rl wiec cos ci te allegro nie wypalilo co?
up
ehm ja np wole Arana szczerego s*****ela ;] niz kogos chowajacego sie po nowych kontach - ej czego sie bac ja rozumiem gdyby to bylby pvp hhaha ten serv z roku na rok jest coraz zabawniejszy ;D
Gall_Anonim_of_Pacera
03-02-2009, 00:52
@Kreeze
Jak to jest spenetrowac jezykiem odbyt B(a)rana.Ktory wykombinowal w swojej glowce ze ma Demon legi.Pozniej poczul sie nie zaakecptowany i zaczol wszystkich przepraszac za swoj wieeelki blad..
@Aran
Ten "smiec" gra w Tipje wiecej od Ciebie , na tym forum tez podejrzewam ze jest dluzej. No ale przy jego nicku jest [64] a przy Twoim [151] dlatego jest dla Ciebie smieciem =(
I nie wiem co Cie boli ze Lukasaldo(czy jak on sie tam zwie) "br?" kupil sobie chara na allegro.Jakos Honorowy robi teraz Full druidka(pewnie z powodu Twojego nadzwyczaj inteligentego braciszka) foreffffer firends <3
czarny: pa chono mam full druitka
Chono: czekaj wejde na konto taty , zaraz tesz bede mial
czarny: oki misiaśku bete szczekal na ciepje w tfffojim domku
Mam kompleks =( Zal mi dupe sciska ze 15-16 latek wydaje na Tipje kilka tysiecy zloty. Ale jak ktos ma :) to wydaje
Rozpisalem sie =)
@Kreeze
Jak to jest spenetrowac jezykiem odbyt B(a)rana.Ktory wykombinowal w swojej glowce ze ma Demon legi.Pozniej poczul sie nie zaakecptowany i zaczol wszystkich przepraszac za swoj wieeelki blad..
@Aran
Ten "smiec" gra w Tipje wiecej od Ciebie , na tym forum tez podejrzewam ze jest dluzej. No ale przy jego nicku jest [64] a przy Twoim [151] dlatego jest dla Ciebie smieciem =(
I nie wiem co Cie boli ze Lukasaldo(czy jak on sie tam zwie) "br?" kupil sobie chara na allegro.Jakos Honorowy robi teraz Full druidka(pewnie z powodu Twojego nadzwyczaj inteligentego braciszka) foreffffer firends <3
Mam kompleks =( Zal mi dupe sciska ze 15-16 latek wydaje na Tipje kilka tysiecy zloty. Ale jak ktos ma :) to wydaje
Rozpisalem sie =)
wzruszyłem sie;(
anonimowy_lizodup
03-02-2009, 01:34
Aran to koks, ma demon legi i w ogóle to jest miszcz
Pozdro dla Lusiego, Xevezq i Croopa trzech najwiekszych skurwysynów
\G/
to niech stanie bo nie jestes fajny, smieszny ani zajebisty, dioxys zaczal klocic z kankiem i nie odezwal bym sie slowem bo obydwóch lubie ale nie musisz sie kurwa wpier.dalac
Ivciu <3
to maxx sie kłócił z imusem a ja sie nie potrzebnie wtraciłem :D zostałen zapetlony w wir kłótni :( a nie umiem pływac :D
Up@
masz cos do xeva lusiego i croopa ?? idz do psychologa na leżanke i sie wygadaj...
Gallanonim@
Gówno wiesz i gówno piszesz to tyle mów do sciany
a moze napiszesz o mnie takie story?
@Gall
jebnij sie w glowe.... i co z tego ze Hono ma tyle addonow, tyle itemow itp jego sprawa- cos widze ze zazdrosc sciska
jestem tylko obserwatorem na tym forum nie lize dupy nikomu a na pewno nie komus kto wyimaginowal sobie legi uhh ale co do mojego ostatniego posta to sie przyczepiliscie nie do tego co trzeba bylo ;](czytac nie umiecie ;s) a juz w ogole sie udzielac nie bede bo po co ? ludzie jestescie wszyscy smieszni
przez pixele popierdolilo sie wam w dupach ;\
na początku pozdrawiam nosfego ;> jebie mnie co napiszesz, więc se śmieciu odpuść ;>
i ten, co masz do Hona? zazdrościsz, że ma co wydawać na tym allegro? :<
Hono chce wszystkie addony, więc o co chodzi?
jesteś żałosny, cze.
anonimowy_lizodup
03-02-2009, 13:45
Cze ja terz kupóje na alegro pieniondze i nic ci do teko idioto, bende chciau to bende kupował...
Lord-Pall
03-02-2009, 13:56
http://img12.imageshack.us/img12/3415/palek121ia3.jpg
*Czarny*
03-02-2009, 15:18
@Kreeze
@Aran
Rozpisalem sie =)
czy tam masz jakis problem do mnie ze hono to moj kolega?
Up@
masz cos do xeva lusiego i croopa ?? idz do psychologa na leżanke i sie wygadaj...
daj mu spokój, specjalnie konto zrobił, żeby nas zdenerwować, ale trochę nie wyszło xd
@down
w sumie mi to lata kim on jest ;ddd
@2down
dalej mnie to nie rusza;d
@3down
sam pisałeś, że przez wyzywanie zachowują się jak dzieci, a teraz pokazujesz to samo;s
Played this session:
1h 37m 55s, stawiać drugi raz nie będę, bo raz wystarczy. Zazdrościsz?
daj mu spokój, specjalnie konto zrobił, żeby nas zdenerwować, ale trochę nie wyszło xd
teraz to juz raczej na pewno trafie z tym ze to Lorgin XDDDDDDDDD
anonimowy_lizodup
03-02-2009, 16:21
Studencik i grubas, o nie prosze nie bijcie :D 8o
@Gall_Anonim kur*a jego mac jeba*y kozaku ch*j cie to obchodzi co hono robi a po drugie jest wiele innych sposobow na zdobycie itemow kasy niz allegro ale widze ze z takim rozumem jak ty to nie kumasz pewnych spraw ;] wiec zatkaj morde i wyjdz stad albo najlepiej powiedz kim jestes boidupo ;]
PS. Takie cwaniaki bo sobie nowe konta pozakladali cioty zaje*ane
@Maxio zostaw mi Iva w spokoju ok? ;>
@xev ch*j cie to? ;> ustaw botka lepiej ;] glupoty?? sory nie skorzystam ;D
@Gall_Anonim kur*a jego mac jeba*y kozaku ch*j cie to obchodzi co hono robi a po drugie jest wiele innych sposobow na zdobycie itemow kasy niz allegro ale widze ze z takim rozumem jak ty to nie kumasz pewnych spraw ;] wiec zatkaj morde i wyjdz stad albo najlepiej powiedz kim jestes boidupo ;]
PS. Takie cwaniaki bo sobie nowe konta pozakladali cioty zaje*ane
@Maxio zostaw mi Iva w spokoju ok? ;>
@xev ch*j cie to? ;> ustaw botka lepiej ;]
no popieram to z tymi kontami, zenada
@dezerter
zrobie jak oddasz mi moje eq.... wiem ze nie oddasz, ale trudno ciesz sie nim
@dezerter
zrobie jak oddasz mi moje eq.... wiem ze nie oddasz, ale trudno ciesz sie nim
a co ci zabral?
anonimowy_lizodup
03-02-2009, 17:10
Haha, ale macie zryte mózgi, grajcie dalej 25/8 kurwa maniaki
@lusi
skull helm, dsm, b legi, aol, royal axe, mms
@lusi
skull helm, dsm, b legi, aol, royal axe, mms
jak? ......................................
@maxio nie placz ja ci tego nie wzialem ;] wiec sory ^^
Topic@
Dołacze sie do prosb maxa, swoje softy bym chciał ;]
popoludnie dzis:D
1.5h 80k expa wbite 10 bp mp waste loot ghp/2x c legs/7k cash
http://img22.imageshack.us/img22/5071/13124477px9.jpg
http://img22.imageshack.us/img22/3843/68247156wi7.jpg
http://img15.imageshack.us/img15/8361/41197741pt7.jpg
@lusi
najpierw zrobilismy world trade z danery tutaj na 400k, i dosalem kase na pacera juz potem kupilem cale to eq i na nastepny dzien napisal do mnie czy nie pozycze mu eq na inq, wiec ja pomyslalem ze skoro nie ojebal mnie na wt to moge mu zaufac lecz sie mylilem ;/
dezerter
nom , moze sobie sam wziolem <lol2> chociarz mial bys odwage sie przyznac, poza tym co z kanq softami?
anonimowy_lizodup
03-02-2009, 17:26
Jebany gorol i złodziej haha
Moglibyscie cos fundnac dla nowego ? plx
Moglibyscie cos fundnac dla nowego ? plx
No kurwa demon legi ci moge dac xD!
chetnie skozystam ;P chodzi mi o jakis p set tylko , bez przesady
chetnie skozystam ;P chodzi mi o jakis p set tylko , bez przesady
No cos Ty... jak daja to bierej.
nie wierz mu on nie ma demon lekuf!!!!
Maaaam ! Maaaam ! Skrina ci mam pokazac? Maaaam !
o bosh ja nie chce demon legow i nie obchodzi mnie czy on je ma ( a jak ma to gz) prosilbym o jakie eq na zaczecie)
pokash !!111111
Nie bo mi sie nie chce z jakiegos otsa wklejac i fejka robic...
zalykal jak mlody pelikan
17:37 Xanyas [11]: jak chcesz to mozesz mi dac te demon legi XD
to nie z ots , od dysana pozyczylem:<
aaaaaaa, oki, wt itemami rox
Siema
http://images48.fotosik.pl/56/e25bedb00d8d4dd3.jpg (www.fotosik.pl)
A mnie ciekawi co z tym eq Maxia & softami Kanq ciekawe czy ktos się wytłumaczy bo nie myślałem jak tu przychodziłem że można tak kraść (Złodziei spotka zasłużona Kara :D) :)
Up@
Maxx pozyczyl mu eqp tamten nieoddal
moje softy zajebal ziomkowi i niby ze nie moje bo mi ich nie ukradl ;] tez pozyczyl od kolegi :]
Croop@
Hah chat otwarte z samymi ziomami :D
No to Dezerter widzę, że next thief on Pacera :) aż żal się robi takich ludzi ;)
Edit:
Sry za spam ale zapomniało mi się ;)
@down-Maxio
Może rozdwojenie Jaźni ;/
@Deros
nic nie szkodzi xD Dezerter uwaza ze on nic nie zrobil - zycie
Krixtinh
03-02-2009, 19:11
Widze ze Deziu i Ciebie dopadl Noob Team szukajacy wrazen :D
Ivoos ktorego broniles chociaz sie wykrecil xD
Proponuje zalozyc nowy temat Pacery ;) albo ratowac ten jak ma to sens ^.-
@up
to zrob to! i dostaniesz tylko bana a temat zostanie skasowany ;]
Daniel'OS
03-02-2009, 19:46
85 : )
http://img5.imageshack.us/img5/6290/78588127vy3.jpg (http://imageshack.us)
Inkognito
03-02-2009, 19:57
gz Daniel
zainwestoj w terra seta to nie bedziesz musial z blokerem na utamce walic :>
*Czarny*
03-02-2009, 20:46
woce rox
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic.
ashusAUHsahusaHUsahusauH ojjj nabki pixelki plax ;DDDD
@Kanq nie zajebalem ci softwo bo ja skroilem Patumexa za to ze ojebal Imusa (stary ovner) i jeszcze 1 ziomka wiec nie miej pretensji ;] po drugie rozmawialismy na ten temat kiedys wiec nie wiem o co kaman? ;o
@Maxio co do ciebie to nie musze tlumaczyc co stalo sie z twoim eq wiec sory ale bye ;>
@Deros ty to sie wogole nie wypowiadaj na ten temat bo jestes narazie juniorem na Pacerze wiec morda w kubel ok? ;D
No jak jeszcze ktos ma problem to gogogog pisac ;DDDD czekam ;]
btw Co ta gra robi z ludzmi ;( :baby:
@DOWN gratz obronco zwierzat ;]
btw shackowali mnie wiec sie cieszcie jupieeeee ;]
Pozdro dla: Team Xawera (szczegolnie Kriss ;*), Hardy, Lord, Lypshot, Vadim (moja pupka ;*), Hono (Ziom ;*), Izarex (Ziom ;*), Ivooo (dupencja ;D), Dioxys (bo ja go pamietam ;D) no i co tu wiecej mowic reszta to nie bardzo chyba ze kogos seryjnie pominalem to powiedziec ;]
Inkognito
03-02-2009, 21:23
@Deros ty to sie wogole nie wypowiadaj na ten temat bo jestes narazie juniorem na Pacerze wiec morda w kubel ok? ;D
No jak jeszcze ktos ma problem to gogogog pisac ;DDDD czekam ;]
btw Co ta gra robi z ludzmi ;( :baby:
hmm o co ze jest juniorem ma tyle samo do gadania co ty to takie morda w kubel to se mozesz pisac
zebys nie myslal ze go znam i tak pisze jest mi on obcy ale bronie go bo sie nie potrzebnie napioles
@jorgus wracaj ;>
Kolej na mnie B)B)
http://img220.imageshack.us/img220/5846/7576ba3.jpg (http://imageshack.us)
Pozdro :]
Dezio_Pro_A_Wy_Dono
03-02-2009, 22:01
A wy i tak jesteście pierdolnięci ze gracie w tak poryta gre. Płaczecie jak padniecie albo jak hacka macie. Gorzej niz EMO. Emo przynajmniej płaczą nad sensę zycia a wy ?????? Kurwa płaczecie nad pixelami wy popierdolone dzieci tibi. Potem o takich pisza w gazetach i pokazuja w tv ze zabili mtake krzesłem bo nie chciała dac na pacc. Prosze mi sie odwalić od dezia i od innych osob które mają coś w mózgach i wiedza kiedy skończyc. Zajmijcie sie swoim rzyciem w rl poszukajcie se laski (jesli nie macie a jak macie to pokarzcie w co gracie no stracicie).
Dzieci :baby::baby::baby::baby: tibi kurde zal mi was. Rozumiem grac for fun a nie spedzać 90 % wolnego czasu przed tibia grajcie nie wiem w pasjansa albo w sapera (przynajmniej lepsza grafika i rozwija umysł), a wy ja wryci gapicie sie w ten monitor i co noc modlicie sie zeby wam spadły jakieś pixele.
A wy i tak jesteście pierdolnięci ze gracie w tak poryta gre. Płaczecie jak padniecie albo jak hacka macie. Gorzej niz EMO. Emo przynajmniej płaczą nad sensę zycia a wy ?????? Kurwa płaczecie nad pixelami wy popierdolone dzieci tibi. Potem o takich pisza w gazetach i pokazuja w tv ze zabili mtake krzesłem bo nie chciała dac na pacc. Prosze mi sie odwalić od dezia i od innych osob które mają coś w mózgach i wiedza kiedy skończyc. Zajmijcie sie swoim rzyciem w rl poszukajcie se laski (jesli nie macie a jak macie to pokarzcie w co gracie no stracicie).
Dzieci :baby::baby::baby::baby: tibi kurde zal mi was. Rozumiem grac for fun a nie spedzać 90 % wolnego czasu przed tibia grajcie nie wiem w pasjansa albo w sapera (przynajmniej lepsza grafika i rozwija umysł), a wy ja wryci gapicie sie w ten monitor i co noc modlicie sie zeby wam spadły jakieś pixele.
Dark-mati, siema!
Dostales free itemki od dezia sam sie prosiles potem kto nooby jakies tam pisaly pisales ' odwalcie sie od dezioa, nie meczcie go ' no nie no wez sie nad Soba zastanow. Popierdolilo cie tak jak Dezia.
A i jak napiszesz ze ja tez pisalem plx items to jakbys nie zrozumial byla ironia/zart. Bo zaraz zaczniesz pierdoly pisac.
Zenada. Nacpales sie czy cos? Ahahahahahah. No nolifery jestesmy kurwa w ogole 100% Tibia ajajaja.
lusi nie sciemniaj bo prosiles o free items a to ironia nie byla ;D sciema jak chuj \o/
Dezio_Pro_A_Wy_Dono
03-02-2009, 22:21
Kretynie ja nie gram w tibie jeste rl dezia. A jak zobaczyłem co wy piszecie na tym forum to mnie sranie wzieło. Po drugie nie jestem tym za ktorego mnie uważasz wiedza zamknij ryj i sie nie odzywaj zapiździała szmato ok ? albo przyjedz do dg i ci kurwa tak nakopie ze kurwa bedziesz miał przeszczep zwieraczy.
Inkognito
03-02-2009, 22:32
Kretynie ja nie gram w tibie jeste rl dezia. A jak zobaczyłem co wy piszecie na tym forum to mnie sranie wzieło. Po drugie nie jestem tym za ktorego mnie uważasz wiedza zamknij ryj i sie nie odzywaj zapiździała szmato ok ? albo przyjedz do dg i ci kurwa tak nakopie ze kurwa bedziesz miał przeszczep zwieraczy.
fajne masz teksty dezio cie nauczyl?
nie tak ostro, bo ci żyłka pęknie
@down
skoro boli cie to, że niektórzy mimo tibii mają rl, w przeciwieństwie do ciebie, to już twój problem. A na forum nie musisz się lansować, że taki z ciebie extra ziom, bo już nie grasz, a reszta jest głupia, bo gra
@Up ssij pale idz bota ustaw bo ci dragi uciekna ;DD szybciutko pixelki czekaja ;DDD hohoho ^^
akurat mowie o tobie nie o reszcie wiec?? jestes taki kozak na forum a w rl grubasek w okularkach (pan polityk) jak to ktos tam wyzej napisal a w rl to bys wpierdol dostal jak nic ;] wiec nie podskakuj ;] bo na tibi to sobie kozaczyc mozesz ;]
@2UP gowno ci do tego ;o
lusi nie sciemniaj bo prosiles o free items a to ironia nie byla ;D sciema jak chuj \o/
Aha, a na chuj mnie twoje itemy potrzebne? Jak spamowalem ci ciagle ' pLX iTeMz ' czy cos takiego to prosilem o itemki? Ironia, zarty kretynie. Zreszta mysl jak chcesz.
Taaaaaaaaaaaaaaaaaa a na koncu passy mi ukradniecie o kurwa.
Dezio_Pro_A_Wy_Dono
03-02-2009, 22:40
Przed chwila tak go jechaliście a teraz co kurwa boicie sce boterzy ???
Trzynastoletnie pizdogeje wpatrzone w monitor niewidzące swiata poza tibia co ?? No piszcie albo lepiej. Przyjedzcie i kurwa nakopcie mi i jemu cwaniaki przed monitorem .
dobra lusi forum a tibia to 2 rozne rzeczy wiec nie musisz sciemniac ;] akurat nic do ciebie nie mialem wiec na chuj sie puszysz?? ;> ale skoro tak to ok ;]
dobra lusi forum a tibia to 2 rozne rzeczy wiec nie musisz sciemniac ;] akurat nic do ciebie nie mialem wiec na chuj sie puszysz?? ;> ale skoro tak to ok ;]
ja do Ciebie tez nic nie mialem nigdy, zaczynasz jechac na xeveza bezpodstawnie i do mnie cos srales o ile pamietam, wiec nie wiem o co ci chodzi, odpierdolilo ci nagle
Trzynastoletnie pizdogeje wpatrzone w monitor niewidzące swiata poza tibia co ?? No piszcie albo lepiej. Przyjedzcie i kurwa nakopcie mi i jemu cwaniaki przed monitorem .
nie jesteśmy żadne cwaniaki, tylko ty się napinasz
a co do twojego posta z ostatniej strony:
po pierwsze nie jestem grubasek
po drugie nie jestem pan polityk
po trzecie, tak, noszę okulary, ale jak masz zamiar mnie za to jechać, to jesteś dzieciak
jaki pan i władca? lol
wyleciałeś na forum, że bocę, potem mi jedziesz, że noszę okulary, potem mówisz, że cwaniaczę
get a mózg
zwijam stąd, cu
Xev Pan i wladca krol Pacery a tak naprawde cipa i ciota ;] o to mi chodzi bo udajesz kogos kim nie jestes bossa cwaniaka itp. ;> a ty lusi sie nie pusz mowie ci bo wiem ze to twoj kumpel a ja do ciebie nic nie mam ;]
Napisalem bo taki kozak jestes i nie rob ze mnie idioty bo nie dasz rady ;] a o okularach to bylo w przenosni ale jak nie kumasz to sory ;D za malo wyobrazni masz ;> jesli juz to "get a brain" for you ;] twoj angielski pro ;>
Dezio_Pro_A_Wy_Dono
03-02-2009, 22:48
Odpierdoliło to wam ze w to gówno gracie. A tobie to w już całkowicie. Bronisz kolesia którego znasz przez pixele. OMG co ty wogole mówisz weź sie zastanów albo najlepiej przestań grać to ci sie polepszy bo na razie to nie widzę dla ciebie innego ratunku ;/
Dezio_Pro_A_Wy_Dono
03-02-2009, 22:49
A napinasz to ty sie kiedy padasz ;/ CWANIAKU
Inkognito
03-02-2009, 22:51
jakas ty tu sie tylko z ostatnich postow napinasz
i to ty sie uwzasz za kozaka lecz nim na bank nie jestes bo kozak tego nie okazuje bo nim jest! hmm i te twoje teksty przyjedzcie to was nakopie to wogole jest smieszne jak tak cwaniakujesz to sam pisz ze ty do kogos przyjedziesz a nie dalej jak dezio napinka
A napinasz to ty sie kiedy padasz ;/ CWANIAKU
LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Dezio_Pro_A_Wy_Dono
03-02-2009, 22:52
A nawet jesli sie znacie poza pixelami to i co z tego kurwa jedziecie sie o gre jak by wam matke zgwałcili( nie wnikam moze zgwałcili);/
Dezio_Pro_A_Wy_Dono
03-02-2009, 22:54
Wiesz mam lepsze zajęcie niż jeździć do dzieci pixeli a jak wy przyjedziecie to 5 min dla was znajde ;)
Inkognito
03-02-2009, 22:56
ta robcie dezie dalej szum to napewno maxx i xank zapomna o waszych items
Inkognito
03-02-2009, 22:57
a ty aran z******* przez demon legi
hehe aran jedyny normalny ziom ktory tu pozostal a jezdzicie po nim jak po szmacie oraz imus (dioxys nie zapomne ;]) zastanowcie sie cos nie jest pod wasze dyktando to juz na*******acie po nim ;] takie cwaniaki z was ;] albo jak wrzuci jakis 10lvl fote bo chce sie pochwalic osiagnieciem to go wyganiacie bo juz noob bo maly lvl ma a nie dawno sami mieliscie taki sam fajnie tak po kims pojezdzic nie? ;D czujcie sie teraz tak samo palki ;]
hehe a niedawno ktos cos o allegro pisal??? ;D oto przyklad allegrowicza :> \/
Inkognito
03-02-2009, 23:02
jasne ani grosza nie zaplacilem za chary pedale :> i po 1 mam luk sellniety to nie znaczy ze musialem za niego placic pedale
Inkognito
03-02-2009, 23:05
dezio jestes jebniety zobacz inne strony czy ja kiedys jechalem po malych lvlach? wlasnie sie klocilem z tymi co im jechali
i wez nie pierdol a jak co piszesz to pisz do kogo a nie
aran wlasnie jest jedna z tych zjebanych osob o ktorych chciales napisac i on jest normalny? bo co na xeva pocisnal? a xev sie kloci z wami
i ja nie bronie xeva bo go znam bo znim sie nie zadaje a nie z lusim nie chce mi sie wysilac na te jebane przecinki niech wieszok wejdzie jebany chuj i mnie zbanuje bo niebedzie chcialo mi sie konta nowego zakladac:>
xev to dwulicowy frajer
22:03 Aran Gala [147]: za co mam cie szanowac pizdo?
i to ja jestem dwulicowy? eh
@Luk jesli uwazasz sie za ciote no to pozdro dla ciebie a jebniety jestes ty ;] pisalem cos do ciebie od 500 stron?? ;> nie wiec ssij pale a aran moj ziom nie dla tego ze xeva tez cisnie ale sie zachowuje normalnie a nie jak zwierze wypuszczone z klatki wiec sory ale nie bede wiecej konwersowal z toba baj ;]
*Czarny*
03-02-2009, 23:12
ale ty jestes popierdolony
zwierze wypuszczone z klatki?!
zaczynacie jeździć parę osób, zupełnie bez powodu
twój kolega ma tak bogate słownictwo, że aż się płakać chce
ogarnij trochę siebie i jego, a potem mów o 'zwierzętach wypuszczonych z klatki'
Inkognito
03-02-2009, 23:14
ja pisalem o allegro haha?
po 1 niemam konta na allegro po 2 niedalem nigdy nic rl za tibie czyli zza zaden pacc nie place ani kurwa za chara za pacc przesada jak mam placic 99zl to wole za 150k kupic na pacera
sorka ale ty mnie wkurzasz juz od dawna nie od dzis ;] a przy okazji jak koncze gre to ci moge wygarnac co o tobie mysle a od kumpla sie odwal ok?? nie znasz go nawet wiec nie pierdol a on akurat wie jaki ty gagatek ;DD (ale nie ode mnie) pzd ;]
@UP a co mnie to?? ;> ja moge napisac ze mam slonia w porcelanie i muche na lancuchu i co? tez moze to byc prawda ;]
Inkognito
03-02-2009, 23:17
haha ja gagatek> oid kogo wie bo watpie ze jestem gagatek
a i domnie miales problem? nie wiem kiedy jak cos czasem rpzy trade gadalismy to jakas nicinnego nie mowiles wiec takie pierdolenie to se w pizde wstaw
Dezio_Pro_A_Wy_Dono
03-02-2009, 23:19
Ale to i tak nie zmienia faktu ze jestescie(czarna czy jak jej tam i ten Xevez) dziećmi pixeli i sprzedalibyście własną matke za kilka cc.
A jak chcecie sie pociąć to zapraszam na http://www.gillette.pl/
Inkognito
03-02-2009, 23:19
ty lepiej kurwa napisz ze masz ich itemy te fri items dales temu zjebowi ala dezio 2 ize niby fraj items pozniej juz je wezmiesz juz teraz masz i powiesz ze new owna
@Luk ty jestes ladnie pierdolniety ;o pisze z xevem a ty sie w*******asz ze do ciebie loool ladnie masz nasrane pod kaskiem ;] nie no gratz for you ;]
a o jakie ci items chodzi? ;o wlazlem na chara i byl pusty wiec nie pierdol farmazonow jak nie wiesz ok? ;>
Inkognito
03-02-2009, 23:20
buauauaua jak kupilem uszologa ahauauauaha po hacku luqa dalem go snejkowi a ten kupil uszologa za rl hauaha ale mnie kurwo rozbawiles buahaha
@up to pisz do kogo piszesz bo wy jestescie tak spierdoleni ze nie wiadomo
Ale to i tak nie zmienia faktu ze jestescie(czarna czy jak jej tam i ten Xevez) dziećmi pixeli i sprzedalibyście własną matke za kilka cc.
A jak chcecie sie pociąć to zapraszam na http://www.gillette.pl/
Buahahahahahahahaa jakie zero.
Dezio_Pro_A_Wy_Dono
03-02-2009, 23:24
Aran to do mnie ??? czy do @inkognito ?
Inkognito
03-02-2009, 23:25
jestes zjebany idioto bo lukiem gral snejk allbo ja wiec moze snejk gadal ze se uszola kupuje i ostatnio po hacku snejkowi dalem luka zjebi idz demon legi sellnij na allegro zebys mial za co internet kupic zeby tu popisac
akurat Lukasaldo byl spoko ziomkeim a ty Inkognito widze ze jakis inny owner i nie pierdol ze stary bo on sie nie w*******al w nic wrzucal foty i bylo zajebiscie a ty w*******asz sie miedzy mlot a kowadlo ;>
Aran to do mnie ??? czy do @inkognito ?
przecie kurwa zacytowal do kogo lol
Inkognito
03-02-2009, 23:26
bo jestescie zjebani
@inkognito a ty najbardziej ;D
Inkognito
03-02-2009, 23:27
leszcz to ty przyjebie i lootnij demon legi pedale ogarij mozg a pozniej siebie pozniej mozesz sam do siebie pogadac
leszcz to ty przyjebie i lootnij demon legi pedale ogarij mozg a pozniej siebie pozniej mozesz sam do siebie pogadac
jeee analfabeta sie znalazl ;)
Inkognito
03-02-2009, 23:30
i tak zaraz waz niebedzie b starzy przyjda i wam najebia ze siedzicie o tej porze przy kompie
a co do cisniecia to jeszcze chcialem powiedz gz dla variego ktory sylwka spedzil na yalahar
Inkognito
03-02-2009, 23:30
po co rozkerecali sie wole byc analfabeta niz nie dojebem
Dezio_Pro_A_Wy_Dono
03-02-2009, 23:33
Kurwa wlazłem tu bo dezio przeczytał mi jedne fragment forum mowie: "o to fajnie napisze coś, popiszemy 15 min i wam przejdzie."
A ja po godzinie widzę ze wy dalej o te pixele sie żrecie.Kurde co za naród. Jakbyście nie grali w tibie to byście się nie kłócili o jakieś Postacie czy o np. Demon Legi.
Weźcie przestańcie.
Myślę ze macie po 15-17 lat co? A wy się żrecie o coś czego praktycznie nie ma ;/
i tak zaraz waz niebedzie b starzy przyjda i wam najebia ze siedzicie o tej porze przy kompie
ahahaha a to dobre ;D jakbys nie wiedzial moi rodzice sa normalni w przeciwienstwie do twoich ;] a po drugie mam prywatnego laptopa wiec nie musze sie prosic rodzicow o pozwolenie na kompa YOU FAIL :D
a co do cisniecia to jeszcze chcialem powiedz gz dla variego ktory sylwka spedzil na yalahar
a do variego co masz? ;o nic vari do ciebie nie pisal wiec o co kaman? ;> i ty sie niby nie w*******asz nigdzie xDD pojeb jakich malo ;]
skoncz klamac cipo, kupiles uszologa
muahahaha to on gral uszologiem? <hahaha> wiedzialem ze dlugo bez wtracania sie na forum nie wytrzyma (jakis czas temu pisal ze przestaje sie udzielac) to zrobil sobie jakiegos "inkognito" chara i dalej swoje zale na temat glupiego arana, madrego tayi, nas którzy to nie mamy rl zycia, jego wydanych 600k na pacce dla siebie i brata i 300k expa/h na lizardach, pozdro
Inkognito
03-02-2009, 23:38
ivoos uszolog sellnal chara z 5 dni temu snejkowi oczym aran zjeb dorbze otym wie bo chyba tam jest nawet w gildi jak nie to tych drapkow czy tam innych z gildi zapytajcie iwec sobie mozecie pisac ze ja uszolog kosi moze wam potwierdzic ze ja nie uszol by my z jednego miasta
a co do variego to aran moge psiac co mi sie podoba bo to dlamnie zjeb w skali takiej jak ty jestes
dezio friend
tu nie chodzi o demon legi tylko twojego dezia co ojebal typow a teraz ze niby hack czy tam fri items ktore dal tobiei zaeaz sobie je wezmie back albo juz to dawno zrobiliscie
ivoos uszolog sellnal chara z 5 dni temu snejkowi oczym aran zjeb dorbze otym wie bo chyba tam jest nawet w gildi jak nie to tych drapkow czy tam innych z gildi zapytajcie iwec sobie mozecie pisac ze ja uszolog kosi moze wam potwierdzic ze ja nie uszol by my z jednego miasta
a co do variego to aran moge psiac co mi sie podoba bo to dlamnie zjeb w skali takiej jak ty jestes
dezio friend
tu nie chodzi o demon legi tylko twojego dezia co ojebal typow a teraz ze niby hack czy tam fri items ktore dal tobiei zaeaz sobie je wezmie back albo juz to dawno zrobiliscie
jahahahahaahha ale ty zalosny jestes ja pierdole omg !!!!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDDD
ejjjj aran oddaj mi items nie robmy wiochy :<<< ok??
buahahahaha xDDDDDDDDDDD
Inkognito
03-02-2009, 23:43
ahahahaahXd omgs XD pozdro zjeb to ty omg XD ahuaha omg XD
to wlasnie jak ty piszesz nie narob w posciel bo niedosc ze w czasie snu lejesz t
o jeszcze przed?
@up do arana zjeba
pisalem to do ivoosa zeby mnie nie nazywal jakims uszolem wiec ssaj gałe
demon legi moga byc??
JAKI FAKER /\ O JA!!!!!!11111
OŁŁŁŁ KEJJJJJ
a masz moze blessed shield ktory ci pozyczylem? ;)
Inkognito
03-02-2009, 23:48
nic mi w domu nie robia bo jestem zastary zeby rodzice cos mi robili jakas przedtem bylem cicho ale jak takie zjeby jak wy tu prkatycznie pisza to jak tu sie niew*******ac zjeby
nic mi w domu nie robia bo jestem zastary zeby rodzice cos mi robili jakas przedtem bylem cicho ale jak takie zjeby jak wy tu prkatycznie pisza to jak tu sie niew*******ac zjeby
Gosciu a spogladales rano w lustro? ;o czy nie masz takiego przedmiotu w domu ;] cisniesz kogos a sam jak zjeb sie zachowujesz wiec nie rozumiem aluzji ;D
srednio po tobie widac, ale moze jestes tym starym lukiem który mial w profilu napisane 14 lat a mowil ze ma 18? zgadlem? ;d
Inkognito
03-02-2009, 23:52
ja mam 7 lat
Inkognito
03-02-2009, 23:53
aran nie uzywaj slow kotrych nieznasz czylki frajer
ja mam 7 lat
teraz bym sie zgodzil, przykre tylko ze w takim wieku rodzice nie ingeruja w twoje zycie i juz nie spisz, co kraj to obyczaj :D
ja mam 7 lat
kozak ;D to codziennie pasem po dupie dostajesz za jedynki w szkole i teraz placzesz na forum? :<
Inkognito
03-02-2009, 23:56
tak wole dostawac pasem po dupie niz w twoim przypadku lizac dupe
tak, lize dupe
aran dawaj pupala <lizu lizu>
husaUHASuhsauhas komu lize dupe?? ;dddd teraz to dojebales na maksa ;D
jeszcze napisz ze Krissowi lize \o/ to bedziesz kozakiem xDDDDD
nie;/ lusi go ma
nooooooooom
Inkognito
04-02-2009, 00:01
starym lizesz dupe
starym lizesz dupe
ejj w tym momencie nie wiem czy mam plakac czy sie smiac z twojej glupoty? ;]
Inkognito
04-02-2009, 00:06
kozak ;D to codziennie pasem po dupie dostajesz za jedynki w szkole i teraz placzesz na forum? :<
???????????????????????????????
starym lizesz dupe
jestes niby juz dorosly (z tego co mowisz) a pier.dolisz takie farmazony, z kad mozesz wiedziec jakie mam uklady ze starymi? mozesz sie tylko domyslac chodz i to byloby w tym przypadku nie wskazane bo nawet nie wiesz jak mam na imie ^.-
???????????????????????????????
wtf? ;> jakis problem?
Inkognito
04-02-2009, 00:09
dezio zal zatepy jestes zeby zczaic chuj wam w dupe piszcie co chcecie wyjebane mam i tak was jebia w dupe
pozdro dla wieszoka next ****a
aranowi zrobili juz widocznie to co pisalem up
dezio zal zatepy jestes zeby zczaic chuj wam w dupe piszcie co chcecie wyjebane mam i tak was jebia w dupe
ha ja jestem za tepy ;D a popatrz up co pisales i pomysl kto tu tepy jest ;] zle trafiles ;>
ok ja spadam w kimono bo juz oczka bola a trzeba sie wyspac ;D ( nie tak jak niektorzy ;>) baju ;)))
aranowi zrobili juz widocznie to co pisalem up
tak dokladnie, a teraz do spania bo w przedszkolu sniadanie o 8:30 a wstac trzeba rano zeby mama przed praca zdazyla zaprowadzic...
Gratuluje Mega zjebanej kłotni =)
Boooscy all jestescie !
Up@
a twój screen? co wniosłeś do tematu?? xD
@Kanq nie zajebalem ci softwo bo ja skroilem Patumexa za to ze ojebal Imusa (stary ovner) i jeszcze 1 ziomka wiec nie miej pretensji ;] po drugie rozmawialismy na ten temat kiedys wiec nie wiem o co kaman? ;o
A tak jakos ^^ gadalismy ale nadal mam 400k mniej w banku xD tak kazdy sie domagał to tylko sie dołączyłem ^^ tak dla brechtu :D
Inkognito@
Kosi jest tak jak ty z Venore ?? myslalem ze on na edron mieszka
40 min na hero 5 bp mp
http://img5.imageshack.us/img5/3815/96072406wg2.png
http://img3.imageshack.us/img3/4324/27847197vt7.png
i loot
http://img293.imageshack.us/img293/4629/91386836uu4.png
@jorgus wracaj ;>
niestety już nie wróce ;)
skończy się ban i postać idzie w ludzi może :)
wy sie 3majcie kłóćcie do woli ale wstawiajcie ssy bo przeglądając forum od zdjęć nie jest fajnie same literki oglądać ;o przez 5 stron jakieś 5 ssów ;o niezła frekwencja ss na strone ;o
@Kanq
gz!!! jeszcze tylko brakuje mojego ed xD
@Dezerter
mowisz ze Xevezq botuje, ale sie przyznaje do tego, za to ty lubisz sobie pokrasc - tak wiem teraz napiszesz ze to nie ty zajebiales mi eq tylko hacker. moze i miales hacka i mowisz ze to nie twoja wina, a wlasnie ze twoja. sciagales jakies badziewia to miales, trudno. dobrze ze konczysz gre.
@Lusi
na rox666 zawsze takie lagi? xD
EDIT: zapraszam na fajnego ots Tibia 8.1 port 7171 ip:82.30.45.188 exp: chyba x10 fajna mapka i balans profesji ^^ moj nic Eddy - piszcie zawsze cos zarzuce =D
adrianeczeqq
04-02-2009, 10:39
popalcie sobie domy nawazjem jak się tak bardzo nie lubicie:D ewentualnie polecam ustawke na pvp jak ostatnie grosze wydaliscie na gp zamiast na zapałki:baby:
Gratuluje Mega zjebanej kłotni =)
Boooscy all jestescie !
Pamietaj ze najmniejsze psy najglosniej szczekaja, dlatego sa klótnie ;]
Ale syffff dziwie się czemu admin jeszcze nie zamknął tego tematu ... :confused:
@Kanq
gz!!! jeszcze tylko brakuje mojego ed xD
@Dezerter
mowisz ze Xevezq botuje, ale sie przyznaje do tego, za to ty lubisz sobie pokrasc - tak wiem teraz napiszesz ze to nie ty zajebiales mi eq tylko hacker. moze i miales hacka i mowisz ze to nie twoja wina, a wlasnie ze twoja. sciagales jakies badziewia to miales, trudno. dobrze ze konczysz gre.
@Lusi
na rox666 zawsze takie lagi? xD
EDIT: zapraszam na fajnego ots Tibia 8.1 port 7171 ip:82.30.45.188 exp: chyba x10 fajna mapka i balans profesji ^^ moj nic Eddy - piszcie zawsze cos zarzuce =D
noo i co jeszcze wymyslisz? ;> chetnie poslucham ;) ale tylko nie placz ok? ;D bo pixelkow nie ma :<<<
70
http://img16.imageshack.us/img16/6179/uo09020411203210qc9.jpg
hsduahduhd to nie ja konczylem z tibia 5 x i ciagle wracalem...wiec nie mow ze dla mnie sa tylko piksele :) tak wiem to nie ty ukradles sam sobie wziolem i teraz zganiam wine na ciebie... smieszny jestes
Lord-Pall
04-02-2009, 12:19
A miało być tak pięknie...http://img526.imageshack.us/img526/7964/padlemnaannhigu3.jpg
P.s. Nie wmawiaj innym, ze sobie coś ubzdurali z koro nie wiesz co się dzieje w ich głowie!
hsduahduhd to nie ja konczylem z tibia 5 x i ciagle wracalem...wiec nie mow ze dla mnie sa tylko piksele :) tak wiem to nie ty ukradles sam sobie wziolem i teraz zganiam wine na ciebie... smieszny jestes
hehe nie wiem o co ci chodzi ;] najpierw placzesz ze ci zajebalem pixele a teraz mowisz ze wcale nie ;o wez sie ogarnij ;> bo sam juz nie wiesz co mowisz ^^
@Diox widzisz tylko 5 stron uciulalismy ;D ale damy rade wiecej ;P czemu ci starczy? ;> damy rade ;]
Krixtinh
04-02-2009, 13:17
Heh wystarczylo ~17h nie wchodzenia na forum i juz 5 stron wiecej ;D
dzisiaj pacc wiec ss wróca ^^
@Kanq
z checia sie tam przebiegne bo widze ze dobry loot ;)
@Deziu i Ivoos
wybaczcie ze sie nie udzielam ale mi juz starczy ;s ;*
@Palek~
i zrobiles wkoncu tego Anni? ;p
Lord-Pall
04-02-2009, 13:30
Odrobiony LvL ;)
http://img504.imageshack.us/img504/7872/palek120againuk8.jpg
@Krixtinh - Nie, padłem [Combo] Kiedy indziej :x
Hmmm od jakiegos czasu nie widze interwencji moderatorow i adminow, dawno nie wpadl nikt na pacera theard i w ogole
i cos tematow zamknietych dawno nie widzialem
co do roxa to ta.... dosyc czesto ale jest zajebiscie xD
pod 8.4 cos poszukaj bez lagow jak ci sie chce xD
@lusi nie ma modkow i adminow bo wydygali palki ;] albo sraja juz na to co ludzie pisza na forum ;]
@Kanq
z checia sie tam przebiegne bo widze ze dobry loot ;)
ja tam ciagle wiec spadaj :D
a oto po powrocie ze szkoly wczoraj2x c legs dzis 2x c armor
http://img21.imageshack.us/img21/4682/88323866cg1.png
wari_ciota
04-02-2009, 15:39
vari zmienil godzine w kompie zjebie
nie musisz go bronic bo juz sam sie przyznal
aran nie uzywaj slow kotrych nieznasz czylki frajer
ja nie znam slowa "nieznam" , moze lepiej nie pisz jesli nie umiesz
pozatym moze ci mam przypomiec jak to sie chwaliles ze codziennie jestes na "bani" i masz problem z zaliczeniem pierwszego semestru w II klasie technikum ??
nie musisz go bronic bo juz sam sie przyznal
a musze się tłumaczyć takim kretynom jak ty? :>
tak, godzina była zmieniona... naprawde to było o 22~
ale to Hono zmienił :>
\/:
a teraz coś swojego, cze yo.
aa edycja:
lusi, czekam na tego dissa pro raperze _/
*Murzyn*
04-02-2009, 16:30
Po co Wy się kłócicie ?
Fajnie macie na chacie ; >
Skrin
http://images47.fotosik.pl/56/f809c0e194890e0a.jpg (www.fotosik.pl)
BB
Wczorajsza free banuta ;DD
http://img21.imageshack.us/img21/8486/uo0004up1.jpg (http://imageshack.us)
http://img21.imageshack.us/img21/uo0004up1.jpg/1/w1280.png (http://g.imageshack.us/img21/uo0004up1.jpg/1/)
Jeszcze kilka addonow ;d
http://img440.imageshack.us/img440/1274/uo0006fx5.jpg (http://imageshack.us)
http://img440.imageshack.us/img440/uo0006fx5.jpg/1/w1280.png (http://g.imageshack.us/img440/uo0006fx5.jpg/1/)
A to co lubie najbardziej ;o Fifa 09 przez neta ;D Na 50+ rozegranych meczy tylko 2 przegrane ;( 3:1 i 3:2 ;D a tutaj rekord :DD 8:0 ;D Jest ktos chętny co by chcial sie zemnia zmierzyc? :D
http://img178.imageshack.us/img178/1623/98460652cw4.jpg (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/98460652cw4.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img178/98460652cw4.jpg/1/)
*Czarny*
04-02-2009, 16:43
croop ile sie wtedy z explo walilo?
dzis facc ;d
dzis facc ;d
http://img8.imageshack.us/img8/3871/81770712kx5.jpg (http://imageshack.us)
http://img8.imageshack.us/img8/81770712kx5.jpg/1/w230.png (http://g.imageshack.us/img8/81770712kx5.jpg/1/)
No dużo nie ale bez explo był problem z dl :p
Ja Only jestem od Ciebie lepszy w fife :D a co do banuty to gz ale next time może mi powiesz o tym !! xD;)
Huncik z lusim :D takie bieganie po mapie all zajete :D
Sell batwing hat xD
http://img3.imageshack.us/img3/6493/51335980uk6.png
http://img171.imageshack.us/img171/8571/52136445na7.png
i loot 3 bp mp z mojej strony, podobnie u lusiego :D
http://img244.imageshack.us/img244/6500/77699633ki6.png
how sie masz, next time uzywaj polish language or angielskiego cause jestes loser
Mam Pomysł Gała :D a może zamkniesz mordę bo jesteś przygłupem?! :D I nie wtrącaj się jeżeli nie mowie do ciebie. Nie uczyli Ciebie kultury? :(
I Wreszcie Upragniony :D
http://img514.imageshack.us/img514/5886/deroso80skillvq8.jpg (http://img514.imageshack.us/my.php?image=deroso80skillvq8.jpg)
http://img514.imageshack.us/img514/deroso80skillvq8.jpg/1/w1276.png (http://g.imageshack.us/img514/deroso80skillvq8.jpg/1/)
/\ to kurwa napisz expertowi to na priv?
Hmm :) lepiej się kłócić przez 5 stron ;) a zresztą to moja sprawa gdzie napisze :) ( i tak samo nie mówiłem do Ciebie ;) ale cii )
*Czarny*
04-02-2009, 19:11
/\ to kurwa napisz expertowi to na priv?
Zwiedzanie zoo :D
pierw takie slabe szkielety
http://img24.imageshack.us/img24/5706/11739524lf5.png
potem 3 w 1 :D level / best solo i loot :D
http://img24.imageshack.us/img24/7049/66320531lw7.png
i loot z dzis + 12k w kasie
http://img6.imageshack.us/img6/8287/19168609mb9.png
Nie ma komentów to będą duble posty :D
fart xD
http://img3.imageshack.us/img3/8809/49558390si1.png
I loot tak jak pisze :D
http://img23.imageshack.us/img23/7357/65022647be7.png
Ten to ma farta..... :baby:
Mam Pomysł Gała :D a może zamkniesz mordę bo jesteś przygłupem?! :D I nie wtrącaj się jeżeli nie mowie do ciebie. Nie uczyli Ciebie kultury? :(
Hmm :) lepiej się kłócić przez 5 stron ;) a zresztą to moja sprawa gdzie napisze :) ( i tak samo nie mówiłem do Ciebie ;) ale cii )
tzw, hipokryzja... ;>
sam spamujesz tutaj, a się Arana czepiasz
nic do ciebie nie mam, ale weź przystosuj się do tego, co sam robisz
i Aran ma racje, koledzy za ciebie wszystkiego nie załatwią
FREE ACCOUNT ROOOOOOOOOOOOOOOOOOX !! XD
http://img444.imageshack.us/img444/7324/38292588de6.jpg (http://imageshack.us)
http://img444.imageshack.us/img444/38292588de6.jpg/1/w1280.png (http://g.imageshack.us/img444/38292588de6.jpg/1/)
Przestancie spamic ;/
Lord-Pall
05-02-2009, 00:23
Nikt nic nie dodaje tylko kłótnie hehe ;)
Ja coś dodam, nic innego nie mam : )
http://img243.imageshack.us/img243/3475/sellmandraiext9.jpg
P.s. Aran, dodaj jakiegoś EsESiAkA ^.^ Hehe
a ty kurwa co?? Prezydent? ja gadalem z maxiem a sie wpierdoliles wiec co do Arana masz?? ;>
Pacera icicle w górę di dam dirudam
Morgaroth atakuje Di dam dirudam
Nasz Exteriuss Go Blokuje di dam dirudam
Morgaroth Go Shotuje di dam dirudam
Healów mu brakuje di dam dirudam
I redy wylapuje di dam dirudam
No zaraz go Zcombuje DIRAM DIRURAM
Shoterów zapierdoli di dam dirudam
I Pacere rozpierdoli di dam dirudam.
:<
Aran
I co że znam Experta o0 nie mieszaj go do tego i na razie to tylko jakoś ty pierdolisz do mnie więc powtarzam Zamknij pysk i nie zaczynaj znowu kolejnej kłótni a jeżeli napiszesz że to nie ty teraz zacząłeś to nie masz mózgu:) Nie komentuj tego co piszę jak nie masz nic do powiedzenia i co ma do tego czyjś lvl jak zachowujesz się jak łysy debil który szuka zaczepki
Vari
Niby co ma załatwić ?
Dezio
Nie musisz kasować wszystkich info z konta żeby się pokozaczyć :(i nie wpieprzyłem się tylko spytałem grzecznie o co chodzi z tym eq bo nie wiedziałem a maxio mi chętnie wytłumaczył :)
ARAN
how sie masz, next time uzywaj polish language or angielskiego cause jestes loser
Tak masz racje to ja zacząłem :)
Aran
1. Nie rób Spamu :)
2. Nie Bronisz nigdy Kolesi? :)
3. to było jakieś 10-15 stron wcześniej a w międzyczasie obaj pisaliśmy więc nie szukaj w tym mojej winy bo teraz ty zacząłeś :)
"jestes zjebany
te 11 przy twoim koncie jest adekwatne do twojego wieku"
Nie mam tylu lat ale dzięki że zauważyłeś Cyferkę :)
Edit kolejny.
Masz tak najebane w głowei że czasem się zastanawiam czy ty tam jeszcze masz mózg nie chce mi się szukać posta w którym zacząłeś sapać ale może poszukam i nie umiesz nawet pisać co 2 słowo chuj albo kurwa ciekawi mnie tylko czy jeszcze czasem chodzisz do toalety żeby nie szczać pod kompa jak grasz w tibie ;)
Aran......
to samo mozna powiedziec o tobie, wylacz bota i idz na ots moze wbijesz 40 lvl :)
twój pierwszy post do mnie i teraz klękaj do miecza
HAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
LEJE CI NA TWARZ
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAAHAH
co za dziecko neo hahueaheuhauheauheauheauheauh :)
a tu widać że skończyły Ci się argumenty :)
Specjalnie Dla ciebie tępa ruro pisze tutaj --.--
Zamknij pizde bo już w*****ać mnie zaczynasz mnichu pierdolony
Dla dobra tematu nie bede się z tobą kłócić a dla mnie bo żal mi czasu i mam lepsze rzeczy do roboty niż czytanie twoich farmazonów :)
Ani jeden post Napisany przez Arana Nie bedzie prze ze mnie Komentowany :)
a zrobisz cos specjalnie dla mnie?
Moge np. Edytować ten post :D
Specjalnie Dla ciebie tępa ruro pisze tutaj --.--
a zrobisz cos specjalnie dla mnie?
Ktos musi trzymac poziom w tym temacie
http://img10.imageshack.us/img10/2151/26671081vq4.png
http://img440.imageshack.us/img440/5205/49495464qc0.png
Next hunt juz nie tak udany xD
http://img205.imageshack.us/img205/305/91565154as3.png
wklejajcie fotki , ignorujcie idiotów, wkoncu to temat jest od fotek.
Dziekuje ;]
Znowu hero znowu mega fart :D
http://img3.imageshack.us/img3/4370/36853199rt6.png
pare nightów z lukiem z 10 zwyklych i z 10 scionow przed wyjsciem :D
http://img3.imageshack.us/img3/5131/74469871wt9.png
Stan depo po 2 dniach dla niedowiarków :D
http://img520.imageshack.us/img520/8005/67138514wq4.png
Lord-Pall
05-02-2009, 21:20
http://img205.imageshack.us/img205/3313/palek122id4.jpg
Legolas23
05-02-2009, 21:43
Coś ode mnie.
http://img300.imageshack.us/img300/8695/legoskillke0.png (http://imageshack.us)
http://img300.imageshack.us/img300/legoskillke0.png/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img300/legoskillke0.png/1/)
71 B)
http://img16.imageshack.us/img16/8900/84109470hw8.jpg
Enzos, ale ty to masz farta... :baby:
http://img232.imageshack.us/img232/8199/lorgingv1.png
http://img518.imageshack.us/img518/3343/beztytuu12121yy4.png
@up
oiii ale ten lorgin jest zuy
@ crop i co cieszysz sie ze skopiowaleś mój opis ?:p
jak by ciebie za free spisali to bys plakal :P
Nie spisali by mnie bo nie jestem taki gangster jak ty!!
dobra dajmy sobie juz wszyscy spokoj bo te klotnie sa zalosne xD maaaalo ss, coraz bardziej mam dosc mojego nowego pr0 evul palka ;/
Krixtinh
06-02-2009, 02:07
@up
wsadz se te boty ^^
Aktualnosci xD
7mlvl
http://i110.photobucket.com/albums/n91/sensei_pacery/7mlvl.jpg
i 81 lvl i loot w ciągu 1h/1,5h
http://i110.photobucket.com/albums/n91/sensei_pacery/81lvl.jpg
pozdro ! :baby:
@Dezio
thx :)
Cos z rana :D
mam kase ale nie zmieniam eqp :P
http://img14.imageshack.us/img14/7821/75681068bm1.png
pare solówek podczas zwiedzania zoo ^^
http://img26.imageshack.us/img26/1039/14490773cn5.png
http://img14.imageshack.us/img14/7755/46554447pf7.png
http://img152.imageshack.us/img152/1253/73944487oc5.png
http://img26.imageshack.us/img26/3351/34952622bg7.png
i loot ;/ z hero nie dam lotu bo na 5 bp mp mialem 2.5k kasy i 2x two handed -.- i ghp
http://img216.imageshack.us/img216/3919/29832129cp6.png
@Deros ty jestes ladnie pierdolniety? ;D to ze pokasowalem staty to nie znaczy ze sie ukrywam czy co w sumie to po chuj sie mam ukrywac? ;o kazdy wie jaki nick mam wiec cie nie rozumiem zjebie ;> a tak po za tym to co sie tak w*******asz?? masz niecaly 40lvl a udajesz wielkiego pro obronce zwierzat i ucisnionych w kiblu wiec morde mozesz zamknac ty ok?? ;] See YouB)
btw
@Imek gratz ;DD
@Szyjan ;> farciarz ;D ale to normalne grajac pallem ;] gz ;p
Advence level 74 w drodze :)
http://img155.imageshack.us/img155/3610/73lvljs7.jpg (http://imageshack.us)
Daniel'OS
06-02-2009, 12:16
86 : )
http://img3.imageshack.us/img3/5961/51552473vh5.jpg (http://imageshack.us)
87 : )
http://img266.imageshack.us/img266/773/42243126jp0.jpg (http://imageshack.us)
@ crop i co cieszysz sie ze skopiowaleś mój opis ?:p
jak by ciebie za free spisali to bys plakal :P
<kładziesięinieumieześmiechu>
<edycja>
Kank był popatrzeć.
http://img24.imageshack.us/img24/6929/102yb4.jpg (http://imageshack.us)
http://img24.imageshack.us/img24/102yb4.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img24/102yb4.jpg/1/)
lusi:
ja pierdole
musisz tak spamić?!
musisz? -.-
to ty się do mnie do*******ałeś...
chcesz być śmieszny?
śmieszne w tobie jest to, że chciałeś na mnie dissa zkleić ale nie wiesz, co to prawdziwy diss.
nie jesteś pro graczem pacery... zrozum to wreszcie.
@up
a gdzie ja?!
EDIT:
ale dojebales... smieszy cie to? ;d
Up@
na liscie zbanowanych ??:D
@Up
Cze Pusi............................
nie tylko gm nie nie lubi na rl ;(;(;(;(;(;(;(X(X(X(X(
http://images43.fotosik.pl/58/ce8357dcfaae41a0.jpg (www.fotosik.pl)
Lord-Pall
06-02-2009, 19:15
http://img156.imageshack.us/img156/560/palek123cc1.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/2172/distane97qu5.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/2354/magic21ik7.jpg
/\Palek/\:
jakie masz waste/h z sinek? ;>
A to co lubie najbardziej ;o Fifa 09 przez neta ;D Na 50+ rozegranych meczy tylko 2 przegrane ;( 3:1 i 3:2 ;D a tutaj rekord :DD 8:0 ;D Jest ktos chętny co by chcial sie zemnia zmierzyc? :D
Ja jestem chętny. Masz jakąś ligę? Jak masz, to podaj nazwę i się zmierzymy. 8o
Legolas23
06-02-2009, 21:50
Nudziło mi się więc... ;p
http://img300.imageshack.us/img300/2958/pg1ai4.jpg (http://imageshack.us)
http://img300.imageshack.us/img300/pg1ai4.jpg/1/w1025.png (http://g.imageshack.us/img300/pg1ai4.jpg/1/)
http://img530.imageshack.us/img530/4790/pg2vv4.png (http://imageshack.us)
http://img530.imageshack.us/img530/pg2vv4.png/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img530/pg2vv4.png/1/)
:)
ja tez chce pograc....
wez napisz w tibi ;p
Vari jak dla Ciebie Diss to freestyle i trwa 1 minute to spoko. Wpisz Sobie w youtube.com Peja Zurom Diss i zobaczysz.
Vari jak dla Ciebie Diss to freestyle i trwa 1 minute to spoko. Wpisz Sobie w youtube.com Peja Zurom Diss i zobaczysz.
coś chcesz? pisz na tibii ****u... śmietnik samym ryjem tu stwarzasz, a w dodatku spamisz -.^
ja tez chce pograc....
wez napisz w tibi ;p
Gram przez hamachi ;D Bo nie mam orginala ;) oDezwe sie jutro ;D
Na ok 100 meczy 3 porazki \o/
;> 37
http://img291.imageshack.us/img291/3282/79414183qx9.jpg (http://imageshack.us)
38
http://img153.imageshack.us/img153/5214/81668607vv1.jpg (http://imageshack.us)
39
http://img4.imageshack.us/img4/4594/39lvlbm8.jpg (http://imageshack.us)
5 mlvl
http://img266.imageshack.us/img266/1646/5mlvlzb3.jpg (http://imageshack.us)
i pall
http://img516.imageshack.us/img516/9733/72lvlwi5.png (http://imageshack.us)
+ nowy addon
http://img244.imageshack.us/img244/2978/outfitlt2.jpg (http://imageshack.us)
Up@
Jaki addon??:D
Cos z rana ;/ nie jestem zadowolony
http://img5.imageshack.us/img5/7408/39011251cs9.png
http://img140.imageshack.us/img140/2593/25170229vu4.png
http://img502.imageshack.us/img502/485/10314276my6.png
http://img140.imageshack.us/img140/7618/82686792xn2.png
Lord-Pall
07-02-2009, 07:35
Level Advanced nie pokażę bo zabrakło assassin star, za to mam coś z godzinki hunta na frostach ;)
http://img21.imageshack.us/img21/9177/90967502yv4.jpg
@Vari - Nie wiem ile dokładnie na godzinę. Wiem, że na lvl potrzebuje o koło 12 Bp of SMP + 1000 Assassin Star.
oszukanyprzezlos
07-02-2009, 11:47
Użytkownik z forum (Kamil-Lisek) to jeden wielki oszust sprzedaje PAcc I Boty za gp ktorcyh potem wogle nie aktywoje
ludzie nie ufajcie mu !!!!!! tak wyglada jego post:
Polecam Pacc By Lyso (30/90 Day)
Szczegoly W Podpisie
W Razie Pytan Priv Badz GG 3817587:
Moj Last Adv:
Kontakt GG: 3817587
SZKODA MI TAKIEGO CZLOWIEKA ALE CHYBA MAMA GO NIE KOCHA I SPI ZE STARYM W WANNIE
Legolas23
07-02-2009, 12:19
Nie placz.. :<
Hail Kanq :D
http://img21.imageshack.us/img21/861/21388649do3.png
Oh ale film wykoksowany, Izaleks ma haka oj nie ;// Dałeś już my fri itanka bo ja chyba się skusze i wyśle mu coś...
Wari jak chcesz to ja ci wyśle 1,5kk tylko poczekaj aż kogoś opierdole ;>
adrianeczeqq
07-02-2009, 14:07
http://img18.imageshack.us/img18/4259/ss306rs4.jpg (http://imageshack.us)
Legolas23
07-02-2009, 14:15
Oh ale film wykoksowany, Izaleks ma haka oj nie ;// Dałeś już my fri itanka bo ja chyba się skusze i wyśle mu coś...
Szczerze powiedziane.... xd
Coś ode mnie
http://img410.imageshack.us/img410/5281/skille2ap1.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/skille2ap1.jpg/1/w1023.png (http://g.imageshack.us/img410/skille2ap1.jpg/1/)
ale nie musisz uzywac wulgarnych slow, jak jestes niewyzyty to idz zbij mame krzeslem ;]
to jest temat do zdjec a nie do wyzywania i tworzenia nowej klotni .
zacytowałbym parę twoich tekstów pasujących do tej sytuacji, ale nie zbłaźnie cię w takim stopniu.
zacytowałbym parę twoich tekstów pasujących do tej sytuacji, ale nie zbłaźnie cię w takim stopniu.
Vari jaka polszczyzna i w ogole, no no no mmmm.
//
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=89101&page=40
Wejdz i sprawdz to, skriny od Krissa Xawery sa juz wstawione, zobacz. Dodaj koment.
Pozdro Pacera xD! (nie wiem czy dobrze napisałem ;d)
http://img21.imageshack.us/img21/9333/sklejka3cl7.jpg
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=89101&page=40
Wejdz i sprawdz to, skriny od Krissa Xawery sa juz wstawione, zobacz. Dodaj koment.
i ty na lvl nie patrzysz?
wow o kurwa, niesamowite!!! KRISS XAWERA DODAŁ FOCIĘ!!
~edycja.
i to, że mnie na gg zablokujesz i na tibii dasz ignora, to chuja da... i tak jesteś ciulem
Wari a dasz 1,5kk plx wyżebraj od kogoś bo Aran ci chyba nie pożyczył ;//
Vari dalej lykasz to ze Aran ma demon legi co nie?
Vari dalej lykasz to ze Aran ma demon legi co nie?
łykasz, to ty nasienie croopa ;>
croop:
i co, że chciałem pożyczyć? ja aby mam kogoś, kto mi pożyczy... -.^
\/:
kto?
tylko Ty...
a własnie croop:
ja aby chcę pożyczyć... a twój uszanowany kolega, który nie patrzy na lvl i kasę, lusi chciał 700k+ajtemka za darmo...
croop:
uwierz mi, że on też
łykasz, to ty nasienie croopa ;>
croop:
Croop tez ma. Myslisz ze tylko ty masz? Jestes w bledzie dzieciaku.
Pomarancza
07-02-2009, 18:29
Siema chlopaki ;)
Vollias here
Croop tez ma. Myslisz ze tylko ty masz? Jestes w bledzie dzieciaku.
za to ty nie masz ;o
dalej! poproś Hona o następne 700k!!!!
Kiedy ty dłubałeś w nosie i zjadałeś swoje gile, skakałem jak żabka po głowach takich jak ty frajerów na sam szczyt. JESTEM SKAZANY NA SUKCES!
Oto Krzysztof Jarzyna ze Szczecina, dziękuję.
Oto Krzysztof Jarzyna ze Szczecina, dziękuję.
Nie, Krzysiu ?
Pomarancza
07-02-2009, 19:17
Ale tu wojne na pojazdy macie
;/
;(ja nie jestem taki ziom
Nie, Krzysiu ?
ja pierdole
ty naprawdę nie jesteś śmieszny...
idź pow*******ać pączki zamiast tu spamić, ok?
ale przed chwila zacny fri itanz w thais był;]
ja pierdole
ty naprawdę nie jesteś śmieszny...
idź pow*******ać pączki zamiast tu spamić, ok?
ale Ty jestes smieszny i w ogole i to jest wazne, kotq : *
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.