zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer Pacera Thread

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72]

Zabic
29-04-2012, 03:25
@Yrelius
Poszlem na szybkiego gdzies dobic lvl na koncowce smp:Dwiec niebylo waste

@heheczki

Daj im ignore tak jak ja i pierdol to co pisza

camperek1
29-04-2012, 12:05
fora dyskusyjne to jedyne miejsca gdzie mozesz sie odezwac bez ryzyka ze zostaniesz wyszydzony.

Zamień słowa "fora dyskusyjne" na "ściany kamienic/bloków etc" i masz charakterystykę swoją i twoich ziomków z antify :DD

heheczki.
30-04-2012, 12:49
Slyszalem ostatnio od kogos z dromkowego otoczenia, ze dromek roznosi ulotki i placa mu 150zl/20k ulotek, praca bardzo oplacalna w jednym bloku jest 100mieszkan, wiec po 200 blokach ma w kieszeni 150zl. Haczyk jest taki ze to praca sezonowa, nie ma nowego towaru w media markt dromek nie ma pracy
H3H3H3HH3H3H3H3H3H3H3HH3H3H3H3H3H3H3H3HH3H3H3H3H3H 3H3

@edit
NA*******AMYYYY

hahah nie ma to jak smiac sie z czyjejs pracy i na koniec wrzucic zdjecie z tibi (zajebista praca arkbla smieciu bez przyszlosci, graj dalej na pewno to ci da chleb a szczegolnie lata pracy beda ci sie naliczac) hahaha widze ze problemy rodzinno - psychiczne masz na wysokim poziomie.

ArkblaHartessonPacera
30-04-2012, 23:34
kurwa jak ja bym chcial sie z toba spotkac kiedys w rl i wysrac ci sie na ryj, chyba sobie tego nie wyobrazasz

Woszczynki
01-05-2012, 10:58
Witam

jak w tytule mam pytanie do was.
Kumpel posiada rowny 100ek, skill 77/76 swiat pvp.
Problem polega na tym ze nie wie gdzie expic, a ja nie znam zadnej rozsadnej propozycji dlatego zwracam sie do was.

co zaproponowalem to:
dl'e darashia
bogi edron

i nic innego nie przychodzi mi na mysl.
Przeszukalem kilka poradnikow itp, lecz to nie przynioslo mi odpowiedzi jakiej szukalem

To jest jedno z pytan.
Nastepnie...

Posiadam 99 Rp, skill 95/==
Pytanie: Na co moglbym z nim chodzic. czy w ogole jest to oplacalne? Jezeli tak, to gdzie, jak i mniej wiecej wytlumaczyc.
Z gory bylbym bardzo wdzieczny.

Ostatnie pyt. na dzis.
Swoim 99Rp expie sobie na Frostach jak i Grimach solo.
Gram juz kilka lat wiec nie przynosi mi jakichs problemow z ogarnieciem.
Pytanie:?
Na czym mi sie bardziej oplaca:
Assassinki + san na Grimach
czy
Assassinki/power bolty + san na frostach

(nie chodzi mi tu o profit lecz o exp)
na Premium staminie dostaje ok.
3k expa za frosta
8k za grima

Natomiast jest to logiczne ze frosta uwale szybciej niz grima.
Lecz za Grima wiecej expa. Ale zdolam szybciej wyszukac 3 frosty nic przyciagac kolejne grimy.
Sam nie wiem. Prosze o wasze wypowiedzi w 3 sprawach.

camperek1
01-05-2012, 13:21
@up
Idź na godzinę na frosty, a potem na godzinę na grimy i zobacz gdzie więcej wbiłeś, kurwa mać.

@Arkbla
Teraz to pokazałeś poziom.

heheczki.
01-05-2012, 23:03
Od arkbli nie mozna wymagac poziomu.:baby:

Gosc ktory szuka porady na temat swojego zycia na forum (XDDD), ktory zali sie ze gra ciagle w tibie i nie wie co moze robic, nie moze byc normalnyB)

To jest dziecko specjalnej troski, ktore dowartosciowuje sie lvlem, zobaczycie za rok jak wbije juz 600 lvl to bedzie sie tytulowal bogiem 8o

To ze ma problemy rodzinne, to chyba kazdy widzi, agresywne dziecko szczeka na forum, bo w domu nie moze X(

Nabija sie z polakow i z ich prac, a sam gra w tibie (heheh);(

I tak bedzie juz do konca jego zycia, nieudacznik zawsze bedzie nieudacznikiem.:evul:

ArkblaHartessonPacera
01-05-2012, 23:20
Skoro jestem dzieckiem to jak mam pracowac? XD
Kompromitujesz sie bezmozga dziwko, to co ty wysrywasz nawet nie ma sensu :)
To raczej ty masz jakies problemy, nie znasz mnie nawet - tyle co z torga i z tibia.pl a przyjebales sie jak polak do miesa/;
No ale coz, to twoja jedyna rozrywka patolu bez zebow. Matka od 8 do 24 przy drodze, stary pijany a ty zajmujesz sie rodzenstwem; /

heheczki.
02-05-2012, 14:34
Nie musze cie znac arkbla pojebie by wiedziec jaki jestes w rl, a po tym co prezentujesz tutaj to albo rodzice mocno cie bija albo to ty bijesz ich i nie maja do gadania.

Skoro nie masz jeszcze roboty, to sie z tym pogodz bo nie bedziesz mial. W cv nie wpiszesz sobie lvl 700 w tibi + forumowy wojownik, czym ty sie bedziesz mogl pochwalic smieciu bez przyszlosci ;];];];]?

ArkblaHartessonPacera
02-05-2012, 15:21
Za to ty bedziesz mial sie czym pochwalic prostaku jebany. Ubogi zasob slownictwa i multum wulgaryzmow, cecha prawdziwego "wyrwidoła".
Szybko dogadasz sie z kolegami po fachu, kopiac rowy melioracyjne:)

Zabic
02-05-2012, 16:46
http://i.imgur.com/vK9L7.jpg

heheczki.
02-05-2012, 21:12
Za to ty bedziesz mial sie czym pochwalic prostaku jebany. Ubogi zasob slownictwa i multum wulgaryzmow, cecha prawdziwego "wyrwidoła".

Hahah kurva nie wierze i kto to mowi, przyglupie pol forum sie z ciebie nabija, z tego co soba reprezentujesz a ty smiesz do mnie mowic ze mam ubogi zasob slownictwa i multum wulgaryzmow?

Masz probke swoich mozliwosci (wyklinanie i pojazd na prace i rodzine :D) :

Skoro jestem dzieckiem to jak mam pracowac? XD
Kompromitujesz sie bezmozga dziwko, to co ty wysrywasz nawet nie ma sensu :)
To raczej ty masz jakies problemy, nie znasz mnie nawet - tyle co z torga i z tibia.pl a przyjebales sie jak polak do miesa/;
No ale coz, to twoja jedyna rozrywka patolu bez zebow. Matka od 8 do 24 przy drodze, stary pijany a ty zajmujesz sie rodzenstwem; /

kurwa jak ja bym chcial sie z toba spotkac kiedys w rl i wysrac ci sie na ryj, chyba sobie tego nie wyobrazasz

Co kurwo jebana, na torgu cie juz nie chca to tutaj przyszedles pokazywac nam swoja flustracje? Nie bylbym zdziwiony, gdyby okazalo sie ze jestes gwalcony w domu przez ojca, poniewierany przez zycie a fora dyskusyjne to jedyne miejsca gdzie mozesz sie odezwac bez ryzyka ze zostaniesz wyszydzony.

Przeciez on cie trolluje idioto jebany. Pewnie nie wiesz co to znaczy:/

@edit
Naki, nie chce cie wyzywac, ani sie z toba wyklocac. Nie wiesz jakim idiota jest rushofa, chyba jeszcze nie doszedles do tego. Polecam przeczytac wszystkie jego posty. Rownie dobrze mozesz wcale nie zabierac glosu w tej rozmowie. Wiem ze na forum candii tyraja takich jego pokroju, wiec skad ta chec staniecia w obronie tego bezmozga?

hahah a to jest glowna odpowiedz na twoj post :

Jak ty smieciu jebany smiesz mowic do mnie takim tonem, kazdy kto ma odrobine oleju w glowie, czytajac te forum i twoje posty ma gruba beke.
Tak dobrze cie uczyli w szkole, nie "po lebkach"? Chyba dlatego zawodowe skonczyles;/
Sram na ciebie i twojego chlopaka dromka. Obaj jestescie idioci do kwadratu, swiadczy o tym choc tak ubogi zasob slow. I nie probuj rozmawiac ze mna na tematy polityczne, bo gowno wiesz. Twoja wiedza zaczyna sie na znajomosci optymalnej temperatury do upieczenia chleba a konczy na otworzeniu i zamknieciu piekarnika.
Nie dziwie sie ze Sacret Kilar wolal krecic sie z nami niz z toba, potrafil obiektywnie ocenic z kim da sie porozmawiac na poziomie a kto nie ma pojecia jak sie wyslowic :)
Koniec inteligentnej gadki, bo do osoby z bezmozgia nie idzie trafic.

Idz do psychologa pojebie i skoncz grac w tibie.

ArkblaHartessonPacera
02-05-2012, 21:54
Dobra bezmozgowcu, przyznaje tez uzywam wulgaryzmow w kierunku takich elementow twojego pokroju. Ale jak inaczej mozna trafic do takiego durnia? Tylko tak.
Polowa forum nazywasz dromka i rushofa ktorzy nie potrafia poprawnie napisac jednego wyrazu w ktorym wystepuje "ó" albo "rz/ż" i niejednokrotnie to udawadniali + jakiegos ichniego przydupasa co raz na 1-2 strony tu zagladnie?
Poszukaj troche, wypowiadal sie tutaj raz Naki, stanal w obronie tych idiotow. Normalnie mu odpisalem:/ Widzisz, mam nosa na takich jak wy (rushofa dromek i ty), potrafie odroznic smiecia od normalnego czlowieka. Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze przyplatales sie tutaj nie wiadomo skad, nie wiadomo po co i chcesz udawadniac swoje racje. Mowisz ze ja mam jakies kompleksy i chce sie dowartosciowac wyzywajac kogos, otoz oswiece cie i kazdy kto sledzi temat z pewnoscia przyzna mi racje. Golym okiem widac, ze jestes poniewierany przez swoje otoczenie, nikt nie pozwala ci dojsc do slowa wiec znalazles sobie tworcze zajecie. W*******anie sie w nie swoje sprawy na forum o tibi :)
Z utesknieniem czekam na riposte, kocham udawadniac takim imbecyla ich nizszosc

fistt
02-05-2012, 22:06
HAHAHAH
Silsar ty jebana kurwo, z torga cie wypierdolili na zbity pysk i przyplatales sie na tibie.pl zatrowac ludzia zycie ?
Ale ostatnio sie posralem jak przeczytalem, ze torg upadnie bo bana ci wplepili, pewnie niezle sie w domku w*****les, co ?:))))
"Jak ja biedny spocony grubas w okularach z pryszczami na mordzie nawiaze teraz kontakt z innymi. O ja nieszczesliwy". Zapewne tak to wygladalo ;(

HIHI BIDNY SILSAREK
Jak pieknie przeswituje przez to twoje w*****enie <3 Ten chaos w wypowiedzi, cos pieknego. Niczym skrzywdzone dziecko ktoremu starszy kolega w piaskownicy zakopał dołek xDDDDDDDDD
http://img72.imageshack.us/img72/9905/silsarwypocinki.png (http://imageshack.us/photo/my-images/72/silsarwypocinki.png/)

XDDDD
http://img840.imageshack.us/img840/8237/silsarwypocinki2.png (http://imageshack.us/photo/my-images/840/silsarwypocinki2.png/)

Juz wiemy dlaczego byles tak zbulwersowany faktem, ze dostales bana. Co teraz poczniesz przez reszte swojego nedznego internetowego zywotu ?
http://img715.imageshack.us/img715/2567/silsarwypocinki3.png (http://imageshack.us/photo/my-images/715/silsarwypocinki3.png/)

Ja jebie, tacy "ludzie" jak ty nigdy nie przestana mnie zadziwiac. Zaloze sie ze Arkbla nie spedza 1/4 tego co ty na wyszukanym sposobie powiekszenia e-penisa forumowy napinaczu (:):():(:)(:):(:)(:):(:):():(:):()::():(:):()

heheczki.
02-05-2012, 23:08
Jestem na tym forum dluzej niz wy pojeby.

Z tego co widzialem to ty zaczynasz go wyzywac i myslisz ze ci to ujdzie na sucho, dopoki mi sie nie znudzi bede sobie odpisywal i robil setki kont tak jak ty.

Gowno mnie obchodzi co mysli ktos o mnie z innego forum i co ktos tam pisze, ja jestem heheczki a nie jakis silsar wiec wy*******ac.

@up

Fajnie ze poswieciles czas by znalezc te posty i porobic zdjecia + zrobic sprawozdanie, widze ze zycie innych ludzi cie bardzo ciekawi, zupelnie jak arkble ktory to szuka info o innych i sie z nich nabija, samemu bedac zerem.
Jesli interesuje was zycie kogos innego znaczy to ze sami macie nudne zycie i musicie sie dowartosciowywac.

Arkbla pojebie & przydupasy, widze ze bardzo was boli to co pisze, dobra wiadomosc dla mnie, ja sie dobrze bawie a was bierze *****ca.

Jakotsu
02-05-2012, 23:26
Jestem na tym forum dluzej niz wy pojeby.

nie sadze ;/ t.pl od 2005 torg od 2005

http://img718.imageshack.us/img718/7264/126pw.jpg

heheczki.
02-05-2012, 23:50
Do ciebie nie mowilem tego inteligencie, no ale cos trzeba zawsze powiedziec pisz dalej, pomoz arkbli.

heheczki.
03-05-2012, 00:05
Idz rob nocke w tibi z arkbla, na pewno wpadnie wam 1 lvl wiecej i bedziecie juz bardzo zajebisci 8o8o:wasabi::wasabi::evul::evul::baby:B);):p:]:)

fistt
03-05-2012, 00:25
Oo, widze ze argumenty sie skonczyly i nawet ton zmieniles ;/
Wystarczylo wziasc ci sie za dupe jebany durniu, mysle ze juz nikt nie zakwestionuje tego ze jestes przegrancem, no procz twoich kumpli rushofej i dromka :<

@edit
dobra kurwo glupia, ide spac
jutro ci odpisze na ewentualne sapy pod moim adresem

Jakotsu
03-05-2012, 01:11
Do ciebie nie mowilem tego inteligencie, no ale cos trzeba zawsze powiedziec pisz dalej, pomoz arkbli.zatem nastepnym razem zwyczajnie lepiej uargumentuj wypowiedz, bo w swoim poscie uzyles slowa "wy", co mogloby wskazywac na to, ze twoje wypociny maja szersze grono odbiorcow niz tylko arbkla. nie musze byc strona w konflikcie by moc sie wypowiadac

Zabic
03-05-2012, 05:18
Oo, widze ze argumenty sie skonczyly i nawet ton zmieniles ;/
Wystarczylo wziasc ci sie za dupe jebany durniu, mysle ze juz nikt nie zakwestionuje tego ze jestes przegrancem, no procz twoich kumpli rushofej i dromka :<

@edit
dobra kurwo glupia, ide spac
jutro ci odpisze na ewentualne sapy pod moim adresem

najpierw zobacz strone wczesniej co napisalem w poscie na samym koncu co otwiera 890 strone ze daje ingora gowniarzowi pudlowi i maxxiowi. Od dluszego czasu juz mnie nieinteresuje co te 3 popaprance pisza na moj temat poniewaz gowno o mnie wiedza a chca oceniac. Co do uzytkownika heheczki nawet niewiem zkad zna Dromka bo mnie na bank niezna zeby wypowiadac sie na moj temat.

PS: Fistt a jak cos sie niepodoba daj ignora niemam zamiaru czytac kolejnych durnych postow ludzi ktorzy oceniaja mnie tylko po tym jak sie wypowiadam na forum.

fistt
03-05-2012, 10:00
No zobacz, mysle ze ty i heheczki tez gowno o nich wiecie, tyle co znacie sie z tego forum. A jedziecie im jakbyscie znali ich zyciorysy, dziwne prawda ?:(
Heheczki to zwykly forumowy flejmer, jest nikim i probuje ugrac marne punkciki poprzez wyzywanie innych.
Szczerze powiedziawszy, ludzi sie wlasnie ocenia na podstawie tego jak sie wypowiadaja, jakich slow uzywaja i co chca przekazac. Obserwuje od dluzszego czasu tą wasza klotnie i tak sobie mysle ze ty rushofa, dromek i ten heheczki to musicie byc wybitnymi debilami. Chociaz 'debil' to malo powiedziane, az brak slow na okreslenie was. Teraz mozesz sobie dawac ignory itp, ciesze sie ze jestem kolejna osoba ktora utozsamia cie z esencja debilstwa bezmozgi i analfabetyzmu :)

heheczki.
03-05-2012, 12:52
No zobacz, mysle ze ty i heheczki tez gowno o nich wiecie, tyle co znacie sie z tego forum. A jedziecie im jakbyscie znali ich zyciorysy, dziwne prawda ?:(
Heheczki to zwykly forumowy flejmer, jest nikim i probuje ugrac marne punkciki poprzez wyzywanie innych.
Szczerze powiedziawszy, ludzi sie wlasnie ocenia na podstawie tego jak sie wypowiadaja, jakich slow uzywaja i co chca przekazac. Obserwuje od dluzszego czasu tą wasza klotnie i tak sobie mysle ze ty rushofa, dromek i ten heheczki to musicie byc wybitnymi debilami. Chociaz 'debil' to malo powiedziane, az brak slow na okreslenie was. Teraz mozesz sobie dawac ignory itp, ciesze sie ze jestem kolejna osoba ktora utozsamia cie z esencja debilstwa bezmozgi i analfabetyzmu :)

No i co jeszcze smieciu powiesz, arkbla s*****el zaczyna kozaczyc to myslisz ze mu na to pozwole ? :evul:

Piszesz o mnie jak bys mnie znal, wklejasz jakies gowna z innego forum i myslisz ze sie ktos tym przejmie, zapewne twoje przydupaski daly cynk zebys pomogl bo sobie nie radza :(

Jestes warty tyle co arkbla (smiec bez przyszlosci) i aran aka 500 lvl tibia zyciem, zapewne jestes ich ziomaskiem, ktory to pomaga gnebic innych.

Ze tak powiem chyba cie popierdolilo ze jestes w stanie mnie zdenerowac swoimi jebanymi postami lub co gorsza myslisz ze zripostujesz mnie i nie napisze nic, haha predzej to forum upadnie niz ja skoncze tu pisac.

@edit

Patrze sobie teraz twoje posty i widze ze robiles arkbli laske na stojaco juz wczesniej, tak wiec witaj na tym forum pierdolony koleszko arkbli, mam nadzieje ze bedziemy sie dobrze bawic.

Jesli juz wklejasz jakies posty z innego forum, ja rowniez chetnie bym to zrobil jak to arkbla zalil sie ze nie ma zycia (za kazdym razem jak o tym mysle to ubaw niesamowity), lecz tematu nie ma bo smiec arkbla pewnie kazal go usunac.

ArkblaHartessonPacera
03-05-2012, 13:00
Powtarzasz sie, te wypociny o noliferstwie sa nudne;/
Mowiles kurwo ze cale forum mi cisnie? Ostatnio to tylko twoje posty tutaj czytuje;/ Apropos tematu o ktorym tak piszczysz, nic nie kazalem usuwac :>
Jest piekny dzien, a silsarek grubasek z pryszczami czatuje czy przypadkiem nikt na forum mu nic nie odpisal i go nie obrazil.

Maalyy
03-05-2012, 13:02
Super zdjecia .

powodzenia

fistt
03-05-2012, 13:09
Wystarczy wejsc w twoj profil, obadac twoje posty. Łatwo wydedukowac ze nic innego procz wyzywania sie na forach internetowych nie robisz, co swiadczy o tym co pisalem ja i wczesniej Arkbla. JESTES PONIEWIERANY PRZEZ ZYCIE A FORUM TO JEDYNE MIEJSCE W KTORYM MOZESZ ZABRAC GLOS. Nawet sam mnie w tym utwierdzasz piszac, "predzej te forum upadnie niz przestane tu pisac" - sa sama spiewka co na torgu ;//////////////////////
Zostales oficjalnie zmieszany z gownem jebana kurwo.

heheczki.
03-05-2012, 14:00
Wystarczy wejsc w twoj profil, obadac twoje posty. Łatwo wydedukowac ze nic innego procz wyzywania sie na forach internetowych nie robisz, co swiadczy o tym co pisalem ja i wczesniej Arkbla. JESTES PONIEWIERANY PRZEZ ZYCIE A FORUM TO JEDYNE MIEJSCE W KTORYM MOZESZ ZABRAC GLOS. Nawet sam mnie w tym utwierdzasz piszac, "predzej te forum upadnie niz przestane tu pisac" - sa sama spiewka co na torgu ;//////////////////////
Zostales oficjalnie zmieszany z gownem jebana kurwo.

Hah i kto to mowi, juz mowilem ze ja sie dobrze bawie odpisujac takim zerom jak wy a wasz szlak trafia jak pisze :evul::evul::wasabi::wasabi::wasabi:8o8o

Musicie kiedys odejsc od tibjuni i zobaczyc ze cos poza tym istnieje.

Drasteyel
03-05-2012, 16:00
Przepraszam że się wtrącam w dyskusję ale poszukuję kogoś kto ma scrakowanego elfa/ng i chciałby się podzielić. Czekam na PM.

Jakotsu
07-05-2012, 15:26
beka z was typki :D jak mozna sie klocic przez tyle lat o to samo

http://img441.imageshack.us/img441/2328/warrior2t.jpg

Zabic
09-05-2012, 09:51
lvl

http://i.imgur.com/5XWoY.jpg

i

http://i.imgur.com/TOuzA.jpg

ArkblaHartessonPacera
10-05-2012, 16:11
:)
http://img10.imageshack.us/img10/9990/5kka.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/10/5kka.jpg/)

heheczki.
10-05-2012, 18:46
Ale jestes super, no z takim expem to nikt nawet nie moze sie slowem do ciebie odezwac bo jestes tibijskim bogiem i swiata calego.

Yrelius
10-05-2012, 20:20
Ale jestes super, no z takim expem to nikt nawet nie moze sie slowem do ciebie odezwac bo jestes tibijskim bogiem i swiata calego.

No ej, jak możesz go tak nazywać ?! :*((( Słońce na dworze ale co z tego skoro on tam może mieć 5kk/h nie ??!! XD A pamiętaj, lvl sam się nei zrobi!

heheczki.
11-05-2012, 08:59
Zapomniales jeszcze o tym ze lvl swiadczy o czlowieku, im wiekszy, tym czlowiek jest lepszy.

Dlatego arkbla nie musi wychodzic na dwor, bo z takim lvl wszyscy mu wybaczaja, jak skonczy szkole to sie dostanie do cipsoftu od razu, bo z takim lvl to hoho swiat juz podbity, arkbla na prezydenta.

Czarny
11-05-2012, 13:19
@heheczki i Yrelius

Możecie wrzucić na luz?
Dajcie spokój bo to już sie robi nudne...
Rozkręcacie dym na nowo, jak chce niech sobie expi na grimach i robi 5kk expa, nic wam do tego...

heheczki.
11-05-2012, 17:34
Hehe uwazaj bo jeszcze arkbla pomysli ze jestescie koleszkami 8o:baby::DX(:o:confused::wasabi::evul:;(:(B):]:p;):)

ArkblaHartessonPacera
13-05-2012, 09:51
Zamknij pizde kurwo i wy*******aj na inne forum. Najlepiej na samosia.pl, tam rozumia takich jak ty;/
Swoja droga to fajnych kumpli sobie znalazles, sojusznikow rushofej debila z zawodowki i dromka analfabety bez mozgu. Swoj swego zawsze pozna :)

heheczki.
13-05-2012, 11:18
Zamknij pizde kurwo i wy*******aj na inne forum. Najlepiej na samosia.pl, tam rozumia takich jak ty;/
Swoja droga to fajnych kumpli sobie znalazles, sojusznikow rushofej debila z zawodowki i dromka analfabety bez mozgu. Swoj swego zawsze pozna :)

Cos mowiles glupi psie ;]?

Nie szukam sojusznikow, gardze toba od dawna, kiedy rushofa jeszcze tutaj nic nie pisal.

Zabic
13-05-2012, 17:05
@Heheczki.

Jak chcesz wiedziec od dawna mam na cala ta trojke jaka jest Maxxio Gowniarz i Pudel ignore. Nieinteresuje mnie to co pisza tobie radze tez dac to samo bo robi sie niepotrzebny spam

Klaciu
14-05-2012, 13:39
No ej, jak możesz go tak nazywać ?! :*((( Słońce na dworze ale co z tego skoro on tam może mieć 5kk/h nie ??!! XD A pamiętaj, lvl sam się nei zrobi!

On nie ma 5kk/h tylko 5,7 ;d

ArkblaHartessonPacera
15-05-2012, 00:11
Cos mowiles glupi psie ;]?

Po 1, psow szukaj w rodzinie.
Po 2, do takich skurwysynow jak ty nie mam zamiaru odnosic sie z szacunkiem, wiec zapomnij ze nie bede podkreslac w kazdej swojej wypowiedzi jaka z ciebie kurwa, smiec itd
Dziekuje, a teraz wracam "egzbic bo lefel sam sje nie wbijeę"

lusifer
15-05-2012, 10:43
wyyyjebka jak ZŁOTO na lamy, grajcie grajcie

Zabic
19-05-2012, 11:40
Po 2 dead na 266 wkoncu udalo sie wbic

http://i.imgur.com/Li2b2.jpg

Zabic
21-05-2012, 16:52
next lvl

http://i.imgur.com/TxQ0k.jpg

Zabic
26-05-2012, 01:00
http://i.imgur.com/UFqtq.jpg

heheczki.
30-05-2012, 22:07
O tym wlasnie mowilem, arkbla niedlugo bedzie zabijal xD

http://i48.tinypic.com/d9wfp.jpg

Wazne przynajmniej ze w tibjuni niedlugo bedzie 500 lvl, nic sie nie liczy, bic po mordzie ludzi to jest to :wasabi::evul::baby:X(8o:confused::o:D:(B):]:p;):);(

haha co ta tibia robi z ludzmi hiihihih

MarcinDrapek
30-05-2012, 23:05
Lubie to. Cóz za terroryzm na wsi <3

camperek1
30-05-2012, 23:50
Najlepsze jest to, że on pisze o tym na forum tibii, gdzie 90% forumowiczów pobić może co najwyżej dragony w venore albo konia.

Vadimq
01-06-2012, 02:03
Najlepsze jest to, że on pisze o tym na forum tibii, gdzie 90% forumowiczów pobić może co najwyżej dragony w venore albo konia.

Chyba pajacu dawno na torga nie zagladales, tam 99% uzytkownikow nie gra w tibie wiec pozdro. Zreszta cale forum ma z tibia niewiele wspolnego.

tibia.org.pl =/= torg.pl mozna powiedziec

heheczki.
01-06-2012, 21:07
Oczywiscie ze nie ma nic wspolnego, tylko ze admin wrzuca ciagle newsy z ots B) :wasabi: X( :baby: :D :) :( :o 8o :confused: :evul: :p ;( ;)

19861986
01-06-2012, 23:10
http://img846.imageshack.us/img846/4666/xde.png (http://imageshack.us/photo/my-images/846/xde.png/)

http://img706.imageshack.us/img706/7198/426u.png (http://imageshack.us/photo/my-images/706/426u.png/)

ArkblaHartessonPacera
01-06-2012, 23:39

HAHAHAHA
O ja jebie, skad sie takie durnie biora; /
Chuja wie w temacie i sie wypowiada, jak juz Vadim mowil. Torg ma malo wspolnego z tibia, nie wiem komu ty zajebany faszysto nacjonalisto chcesz zaimponowac ze mi pocisniesz? Temu bezmozgowcowi silsarowi? TORG TO FORUM MLODIEZOWE.

Ty drapek pajacu z zawodowki sie nie odzywaj bo glupota jebie ci spod pachy:C

fistt
01-06-2012, 23:41
Silsarka pizda zabolala ze wrzucilem ssy z jego marnymi wypocinami i chce sie poczuc fajny wrzucajac ssy z kogos innego postem XDDDDDDD
O szatanie czemus ty pozwolil tym kurwom [ rodzica silsara] wysrac tego smiecia ? ;/////////

camperek1
02-06-2012, 14:42
Fakt, mój fail z tym torgiem.

@Arkbla
Nie trzeba być faszystą, by dbać o ziemię ojczystą :)!
I się komuchu nie wypowiadaj już na tematy polityczne, bo jedyne co możesz zrobić ze swoimi ziomkami z rozbratów i innych s*****ałych organizacji to pisanie "no pasaran" na murach. Zapamiętaj raz na zawsze, że istniejecie tylko w teorii :).
Edit: Chyba jednak odrobiłeś lekcję, bo już nie nazywasz mnie anarchistą.

ArkblaHartessonPacera
03-06-2012, 12:15
Jestes faszystą, nacjonalizm ma powiazania z faszyzmem nazimem nie tylko w teorii ale rowniez w przekonaniach. Tylko debile ktorym imponuje przemoc wybieraja takie opcje polityczne, socjalizm jest bytem w ktorym KAZDY jest rowny, ma swoje prawa. W nacjonalizmie (sorry faszyzmie) rzadzi burzuazja, nie ma wolnosci - jest dyktatura psycholi siedzacych u wladzy :)
W teorii to istnieje tylko twoja prawica, czasy sie zmieniaja. Kazdy juz wie co prawica moze zapewnic narodowi, ludzie w wyborach zwracaja sie ku lewicy, chociaz ruch poparcia palikota i sld trudno nazwac LEWICA, to po prostu zdrajcy ale maja w swoich programach zalązki socjalizmu. Schowaj sie ze swoimi przekonaniami.
Prawica = faszyzm, nacjonalizm, nazizm czego nastepstwem jest anarchia, dziekuje

camperek1
03-06-2012, 14:41
Jaka kur... anarchia? Co ty bredzisz?
Piszesz o przemocy... mógłbyś mi podać liczbę ofiar śmiertelnych za sprawą twojego ukochanego komunizmu?
Socjalizm, komunizm to ustrój, w którym morduje się za patriotyzm. Żołnierze wyklęci, Rotmistrz Witold Pilecki, mówi ci to coś? Dlaczego ci ludzie zginęli? BO W TYM TWOIM ZASRANYM USTROJU NIE MA WOLNOŚCI SŁOWA, NIE MA PRAW OBYWATELSKICH, NIE MA PRAWA.
Ktoś kiedyś dobrze powiedział. Wy lewackie śmiecie macie takie klapy na oczach, że każdy kto nie jest z wami, jest faszystą.

Słowem: Bóg z nami, chuj z wami!

Ufocznik
03-06-2012, 20:37
Jestes faszystą, nacjonalizm ma powiazania z faszyzmem nazimem nie tylko w teorii ale rowniez w przekonaniach. Tylko debile ktorym imponuje przemoc wybieraja takie opcje polityczne, socjalizm jest bytem w ktorym KAZDY jest rowny, ma swoje prawa.

Ale nazizm to też socjalizm. W podstawówce na historii już o tym nie wspominają?

konufry
03-06-2012, 21:04
tak naprawde prawdziwymi patriotami sa kibole i nic tego nie zmieni

ArkblaHartessonPacera
03-06-2012, 21:25
Ale nazizm to też socjalizm. W podstawówce na historii już o tym nie wspominają?

To juz rece opadaja, co w tych szkolach WAS ucza...
Nazim to nie socjalizm, faszyzm czyli inaczej narodowy socjalizm nie mial NIC wspolnego z socjalizmem. Sama nazwa wskazuje N A R O D O W Y. Pozatym faszysci walczyli z komunistami o wladze w Niemczech w latach 1918-1931 kiedy to hitler doszedl do wladzy. Pierwsze obozy koncentracyjne w Niemczech byly napelnione komunistami i zydami. Narodowy socjalizm mial w postulatach poprawe sytuacji robotnikow, to jedyna rzecz jaka "łaczyla" socjalizm i NARODOWY socjalizm. W narodowym socjalizmie bylo wiecej przekonan prawicowych, nacjonalistycznych niz socjalistycznych, gdzie w socjalizmie kazdy jest kazdemu rowny jebany bezmozgowcu. No tak to jest jak glupi chce zablysnac a chuja wie :)

camperek1
03-06-2012, 23:30
Nie wiem skąd ty te bzdury bierzesz. To co piszesz totalnie dyskwalifikuje cię do toczenia jakiejkolwiek dyskusji. Jesteś merytorycznie chujawiedzący.

Zabic
04-06-2012, 00:36
A juz bylo tak cicho. Dajcie sobie juz ignore i zakonczcie ta bez sensowna dyskusje.

wytlumaczenie slowa Anarchia

Anarchia (stgr. ἀναρχία - "bez władcy") – forma struktury społeczno-politycznej, w której nie ma żadnej ukonstytuowanej władzy.

W rozumieniu politycznym (w anarchizmie) to taka struktura, w której państwo zostaje zastąpione przez nieprzymusową i niescentralizowaną organizację społeczeństwa (np. federację autonomicznych miejscowości).

W rozumieniu potocznym anarchia to pojęcie określające:
rozkład lub niedowład struktur lub instytucji państwa niezależnie od ich przyczyn;
chaos organizacyjny w instytucji, organizacji lub społeczności.

do tych jak jest za madrze to Anarchii nieuznaje sie zadniej wladzy nawet prezydenta a co dopiero wspomniec o poslach itp i itd.... nara tyle z mojej strony na ten temat.

Ufocznik
04-06-2012, 11:32
Sama nazwa wskazuje N A R O D O W Y.

Znaczy narodowy socjalizm jest narodowy, bo nazwa na to wskazuje, ale nie jest socjalizmem, pomimo tego, że nazwa na to wskazuje.

Jestes faszystą, nacjonalizm ma powiazania z faszyzmem nazimem nie tylko w teorii ale rowniez w przekonaniach.

Jeśli już, to faszyzm ma powiązanie z nacjonalizmem. Widzę, że nie dość, że tworzysz jakieś nowe niezawodne schematy wnioskowań, to jeszcze ustalasz nowe prawa logiki, na mocy których można zamieniać miejscami poprzednik z następnikiem i uzyskać równoważność nowej implikacji z poprzednią. Niezły jesteś.

ArkblaHartessonPacera
04-06-2012, 20:11
@ Rushofa
Ty durniu sie nie odzywaj, leje na twoje tlumaczenie anarchii wziete z wikipedii ktora jest chuja warta tak samo jak ty.

@ camperek1
Wspominasz mi tutaj o rotmistrzu Pileckim? Ok, ja tez moge wymienic z nazwiska paru dzialaczy komunistyczych internowanych lub rozstrzelanych za działalnosc lewicową w latach 1919-1921 :) Nie musze chyba sie rozpisywac na temat osobnikow podobnych do owego "bohatera" ktory ci sie tak spodobal. Mam swoje przekonania i nie zmienie ich bo jakis duren bedzie mnie wyzywal i zasypywal stekiem bzdur ktorych nakladli mu w szkole, telewizji. To oczywiste ze takich pajacow bez wlasnego zdania jest multum. Wszechobecna nagonka na prawdziwych socjalistow trwa od poczatku tejze ideologii. Nie wszystkim pasuje to ze kazdy jest kazdemu rowny i socjalizm nie dazy do imperializmu. Ale z kim tu rozmawiac? Z jakims dzieciaczkiem ktory ma zatruty umysl przez pseudo patriotow uczacych w szkolach, piszacych artykuly i prowadzacych programy w telewizji ?:\ Narazie.

@ Ufocznik
Narodowy socjalizm, czyli inaczej nazizm lub faszyzm jak kto woli to prawica, uwierz. Owy system skupial w sobie wiecej ku nacjonalizmowi niz socjalizmowi. Chocby dązenia imperialistyczne, podzialy itd konca nie widac.
W socjalizmie nie ma podzialow na tle narodowosciowym, pochodzeniowym kazdy jest taki sam, czy to zyd czy rumun czy polak czy ruski. W faszystowskich niemczech "rzadzila" rasa panow, polak w rzeszy byl tzw karaluchem, zyd byl "podczlowiekiem". Czy to takie trudne do zrozumienia? Chyba podalem najprostszy przyklad...
Anyway. Gratuluje ci ze zalapales cos na wykladach z logikii, pewnie studiujesz ekonomie na pwsz w pile ta?

camperek1
04-06-2012, 20:49
W szkole uczą patriotyzmu? Gdzie? Kiedy? Jak? Jeśli nie masz ogarniętego nauczyciela to cię gówno nauczą.
W telewizji? Pewnie wtedy, gdy po MN całą winę zrzuca się na nacjonalistów, a lewacy są znowu poszkodowani?

Telewizji nie oglądam, więc twoja teza jest o kant dupy roztrzaskać.

Ufocznik
04-06-2012, 21:14
@ Ufocznik
Narodowy socjalizm, czyli inaczej nazizm lub faszyzm jak kto woli to prawica, uwierz.

Wierzyć, lub nie, to ja mogę w Boga. Tutaj to jest kwestia wiedzy. A nazizm nie jest ani typowo prawicowy, ani typowo lewicowy, więc skończ.

Gratuluje ci ze zalapales cos na wykladach z logikii, pewnie studiujesz ekonomie na pwsz w pile ta?

Pudło. Informatykę w Poznaniu.

Coous
05-06-2012, 20:52
Wierzyć, lub nie, to ja mogę w Boga. Tutaj to jest kwestia wiedzy. A nazizm nie jest ani typowo prawicowy, ani typowo lewicowy, więc skończ.

Pudło. Informatykę w Poznaniu.

to jest idiota, z takimi szkoda nawet rozmawiac
przyklad:
http://img100.imageshack.us/img100/4379/cozaidiota.jpg

ArkblaHartessonPacera
05-06-2012, 22:52
Hahaha
Glupie polaczki, nawet tutaj macie bol dupy o papiezaka, to dobrze. Ciesze sie :)
Pozatym mam prawo do wlasnego zdania na temat kosciola, papieza etc. A to ze na was polaczkow takie bluzgi pod adresem waszych "bohaterow" dzialaja jak plachta na byka - my na cascie mamy zwale z kazdego pseudo katolika ktory za wyzwiska na papieza zyczy mi i kolegom ktorzy rowniez sie z niego nasmiewaja smierci <3
Nie wiem kiedy ten obsrany polaczkowy narod zrozumie ze jest gownem a papiez byl w gestapo i rozkradal zydowskie majatki :/?

Sami zobaczcie z kim mial powiazania wasz Jan Paweł II, z najwiekszym zbrodniarzem wszech czasow Andresem Breavikem! Nagral z nim nawet mixtejp o strzelaniu do bezbronnych arabskich dzieci, rozkradaniu zydowskich majatkow, gwalceniu i mordowaniu cudzoziemcow oraz o namaszczaniu spermom!
http://img256.imageshack.us/img256/9144/papiezakh.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/256/papiezakh.jpg/)

heheczki.
05-06-2012, 23:18
to jest idiota, z takimi szkoda nawet rozmawiac
przyklad:
http://img100.imageshack.us/img100/4379/cozaidiota.jpg

Hehe przeciez to jest popierdolone dziecko tibi.
Wbija lvl, tibia to juz czesc zycia.
Zali sie na forum innym ze ma problemy i nie umie sobie poradzic.
17 lat ma cwaniak a zachowuje sie jak by byl grubo po 50.
Tak jak go wychowali tak sie zachowuje ;]

Co ten kretyn moze wiedziec o papiezu skoro byl za mlody co kolwiek rozumiec.

Haha 17 lat, daje ci jeszcze 3 i bedziesz bil rodzicow i ludzi na ulicy, az w koncu dostaniesz solidny wpierdol i skonczy sie zycie buntownika.

Coous
06-06-2012, 09:16
Hahaha
Glupie polaczki, nawet tutaj macie bol dupy o papiezaka, to dobrze. Ciesze sie :)
Pozatym mam prawo do wlasnego zdania na temat kosciola, papieza etc. A to ze na was polaczkow takie bluzgi pod adresem waszych "bohaterow" dzialaja jak plachta na byka - my na cascie mamy zwale z kazdego pseudo katolika ktory za wyzwiska na papieza zyczy mi i kolegom ktorzy rowniez sie z niego nasmiewaja smierci <3
Nie wiem kiedy ten obsrany polaczkowy narod zrozumie ze jest gownem a papiez byl w gestapo i rozkradal zydowskie majatki :/?

Sami zobaczcie z kim mial powiazania wasz Jan Paweł II, z najwiekszym zbrodniarzem wszech czasow Andresem Breavikem! Nagral z nim nawet mixtejp o strzelaniu do bezbronnych arabskich dzieci, rozkradaniu zydowskich majatkow, gwalceniu i mordowaniu cudzoziemcow oraz o namaszczaniu spermom!
http://img256.imageshack.us/img256/9144/papiezakh.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/256/papiezakh.jpg/)
ty masz chyba obsesje o tych "zydowskich majtkach", dziwny fetysz, ale co kto lubi
ps. nie ma sie co wstydzic =/

camperek1
06-06-2012, 09:46
Dopiero teraz uświadomiłem sobie jakim jesteś kretynem.

Ruski_Klucz
06-06-2012, 09:56
Dopiero teraz uświadomiłem sobie jakim jesteś kretynem.

Lepiej późno niż wcale. ;) On jest ofiarą, jego rodzice muszą być kretynami!!
Dali mu na pacca i dziecko z głowy, niech robi co chce... tragedia! Biedny Arkbla...:(

camperek1
06-06-2012, 10:03
Że jest kretynem wiedziałem już z 2 miesiące temu, jak udowadniał mi słuszność komunizmu i nazywał mnie anarchistą :). Ale nie spodziewałem się, że jest aż tak jebnięty.

Ruski_Klucz
06-06-2012, 10:08
Że jest kretynem wiedziałem już z 2 miesiące temu, jak udowadniał mi słuszność komunizmu i nazywał mnie anarchistą :). Ale nie spodziewałem się, że jest aż tak jebnięty.

Ja tylko mam nadzieję, że on sam nie wierzy w to co pisze. Może pisze tak by zaimponować kolegom (oby nie rodzicom..sic!), może po to być mieć dużego e-penisa?? :-)

Vadimq
06-06-2012, 10:17
Ja tylko mam nadzieję, że on sam nie wierzy w to co pisze.

Nie, jeszcze ja w to wierze.

Co tam maskarada przegrancu?:)

ArkblaHartessonPacera
06-06-2012, 11:51
Dali mu na pacca i dziecko z głowy, niech robi co chce... tragedia! Biedny Arkbla...:(

Jedziesz mi po rodzicach, moda rodem z podstawowki. Chyba ciebie smieciu i twoich starych papiez namascil spermom a potem razem z nim podrzucaliscie sobie jego swiety kal lapiac go w zeby (:
Chuj ci w rodzine i w zycie, umrzyj (:

Ruski_Klucz
06-06-2012, 13:01
Jedziesz mi po rodzicach, moda rodem z podstawowki. Chyba ciebie smieciu i twoich starych papiez namascil spermom a potem razem z nim podrzucaliscie sobie jego swiety kal lapiac go w zeby (:

spokojnie :-) bez nerwów

heheczki.
06-06-2012, 17:10

Dali?

Sam zabral, rodzice sie go boja, rodzinka patologiczna :))

Vadim smieciu s*******aj skad przyszedles :):)

Ufocznik
06-06-2012, 17:31

Cóż za elokwencja :D

camperek1
06-06-2012, 18:13
Jak na bruda przystało :>.

Vadimq
06-06-2012, 18:18
Vadim smieciu s*******aj skad przyszedles :):)

Ok, silsar mistrzu, juz ide na torga nolifowac po 16h na dobe odswiezac owion.

Zabic
12-06-2012, 01:41
http://i.imgur.com/sQJHq.jpg

19861986
16-06-2012, 18:16
http://img62.imageshack.us/img62/7348/misioc.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/62/misioc.jpg/)

http://img443.imageshack.us/img443/9108/beztytuumhh.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/443/beztytuumhh.jpg/)

http://img849.imageshack.us/img849/1125/llliu.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/849/llliu.jpg/)

Elders
20-06-2012, 17:05
Gratulacje ! Oby tak dalej ( :

19861986
21-06-2012, 11:05
@ Elders
dzieki :)

http://img37.imageshack.us/img37/2372/beztytuuovae.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/37/beztytuuovae.jpg/)

ArkblaHartessonPacera
23-06-2012, 16:23
http://img822.imageshack.us/img822/9209/soc4.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/822/soc4.jpg/)

3 dni pozniej ... :)

http://img689.imageshack.us/img689/6686/soc5u.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/689/soc5u.jpg/)

Maxxio
24-06-2012, 14:47
jeśli ktoś ma wątpliwości jaka gildia na pacerze jest największym plebsem to dla niego zamieszczam pewne zdjęcie, na którym widać że konfidentem i ciotą można być nawet w tibii..

http://img444.imageshack.us/img444/5114/swiniekurwy.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/444/swiniekurwy.jpg/)

ArkblaHartessonPacera
25-06-2012, 23:48
chujowo widac Aleks :cccc
zaraz zawita do nas jakis wyksztalciuch (czyt. rushofa/dromek/silsar) i Ci pocisnie ze nawet ss'ow nie potrafisz dodac!

Maxxio
26-06-2012, 09:46
chujowo widac Aleks :cccc
zaraz zawita do nas jakis wyksztalciuch (czyt. rushofa/dromek/silsar) i Ci pocisnie ze nawet ss'ow nie potrafisz dodac!

to mają wykształciuchy problem, jeżeli nie potrafią kliknąć i powiększyć sobie obrazu (a wtedy już to co trzeba widać) co jest bardzo możliwe.

heheczki.
26-06-2012, 11:55
121 lvl piszacy ze ktos jest kurwa <yes><orgazm>

arkbla palancie wbijaj lvl bo nie bedziesz tibijskim bogiem X(X(

mam nadzieje ze w wakacje nabijesz z 200 lvli :wasabi::wasabi::wasabi:

Zagadka !!

Jesli zero/nieudacznik zyciowy pokroju arkbli, maxia i innych przydupaskow, obraza kogos to warto sie tym przejmowac czy nie ?? Hmmm musze pomyslec ;]

Maxxio
26-06-2012, 13:24
121 lvl piszacy ze ktos jest kurwa <yes><orgazm>

arkbla palancie wbijaj lvl bo nie bedziesz tibijskim bogiem X(X(

mam nadzieje ze w wakacje nabijesz z 200 lvli :wasabi::wasabi::wasabi:

Zagadka !!

Jesli zero/nieudacznik zyciowy pokroju arkbli, maxia i innych przydupaskow, obraza kogos to warto sie tym przejmowac czy nie ?? Hmmm musze pomyslec ;]

jesteś większym idiotą niż rushofa i dromek razem wzięci... ja wiem, że piksele ci już siadły na mózg, ale tutaj lvl nie ma znaczenia ;) jeżeli flying pigs to kurwy, a nimi są to może im to nawet mówić 8 lvl, a ty jedyne co możesz zrobić to pisać tępe posty - no, ale czego można się po tobie spodziewać, w końcu to jedyne co potrafisz.

PS. ostatnie zdanie twojej wypowiedzi jest bez sensu - co musisz zrobić? na pewno nie pomyśleć, bo ty i reszta latających świn tego nie potraficie robić, a dowodami na to są rushofa i dromek..

heheczki.
26-06-2012, 14:11
kurva nie rozumiesz ze lvl swiadczy o madrosci, inteligencji, wiedzy i zajebistosci?

arkbla to zajebisty przyklad, z takim lvl co on to powinien tytulowac sie bogiem i krulem swiata jeszcze z 400 lvli i bedzie zbieral paymenty od ludzi za to ze zyja na ziemi

19861986
26-06-2012, 17:22
http://img834.imageshack.us/img834/8103/aran2.png (http://imageshack.us/photo/my-images/834/aran2.png/)

Maxxio
26-06-2012, 18:23
kurva nie rozumiesz ze lvl swiadczy o madrosci, inteligencji, wiedzy i zajebistosci?

arkbla to zajebisty przyklad, z takim lvl co on to powinien tytulowac sie bogiem i krulem swiata jeszcze z 400 lvli i bedzie zbieral paymenty od ludzi za to ze zyja na ziemi

o proszę proszę - widzę, że rushofa nie jest sam ze swoimi błędami ortograficznymi - ale co można wymagać od takich dwóch betonów. ogólnie twoje posty są słabe i nie wiem właściwie po co się męczysz żeby je pisać - a i tak ci to słabo wychodzi. dobra rada dla ciebie betonie: zamknij pysk i się nie ośmieszaj.

ArkblaHartessonPacera
01-07-2012, 22:56
Pierdol go maxio, to wiekszy tuman niz ci dawaj ktorych wymieniles. Jedyne co nam pozostaje to wspolczuc jego starej ze wysrala takie gowno;/

19861986
27-07-2012, 10:17
http://img14.imageshack.us/img14/9310/axewi.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/14/axewi.jpg/)

http://img99.imageshack.us/img99/85/saxe1.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/99/saxe1.jpg/)

http://img196.imageshack.us/img196/6858/plagi.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/196/plagi.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Artezz
09-08-2012, 20:51
Jak ktoś chce i może to niech klika w link, pomoze mi troche. Wystarczy wejść w link, nie trzeba sie rejestrowac/robic cokolwiek.

http://r16.bloodwars.interia.pl/r.php?r=1896

aran_gala
21-09-2012, 14:03
Panienki, chętnie kupię 100-200 knightów. priv/tybja

Ależ ten imbecyl nunel jest wykształciuchem :)

12:36 Aran Gala [396]: gdzie ty mUSK zgubiles
12:37 Pierwszy Druid [157]: Widze dziecko ktore nie zna dobrze jezyka polskiego :d jak cos to jest muzg. a po drugie nie wiem czy jeszcze ktos uzywa slowa imbecyl wogule jezeli wiesz co to znaczy
12:40 Pierwszy Druid [157]: Nie musze czlowku z toba wgl rozmawiac widac kto ma dziecine zachowanie.... Bo tylko jak ty to nazwales imbecyl czepial by sie o takie zeczy

ArkblaHartessonPacera
24-09-2012, 22:25
nunel jest codziennie online po 3-4h na swoich 4 charach i do tego studiuje, wiec morda aran. nie znasz sie

aran_gala
25-09-2012, 00:35
ahhhhh jak mogłem zapomnieć:(

LordBall
03-10-2012, 18:01
NIe gram w tą gierke od jakiś 3 lat ale wszedłem zobaczyć co u was i widze że trzymacie poziom :D ~Amper
ps. Aran ładnie na*****asz

Xevez
05-10-2012, 20:05
też tu wpadłem na chwilę:D

Ostatnia wizyta: 22-01-2011 o 10:55

kllemens
30-10-2012, 17:19
Też tu wszedłem pierwszy raz od chyba roku pozdro xevez i amper

KLLEMENS :)

adrianeczeqq
30-11-2012, 19:04
Mnie też skusiło żeby tu zajrzeć, pozdro dla starej ekipy ;d

KicekofPacera
30-11-2012, 21:31
Nie będę gorszy,
Siamano

Ostatnia wizyta: 01-04-2009 o 14:23

Jakotsu
18-12-2012, 13:16
to forum nigdy sie nie zmieni, zwlaszcza temat pacery xD

Jakotsu
26-02-2013, 13:30
refresz ;]

100 axe po raz drugi
http://www.abload.de/img/100ywenx.jpg

Jakotsu
08-03-2013, 12:27
http://www.abload.de/img/1232132129uxy.jpg

Kreeze
05-04-2013, 00:06
Ostatnia wizyta: Dzisiaj o 23:59 - coś chyba nie tak..

Siema Kicek :D

19861986
12-04-2013, 00:31
Aran smiga z Nakazzzzzem na wspólne hunty <3

LordBall
22-04-2013, 21:35
Temat już chyba upadł, ja standardowo raz na rok moge sie odezwać i ciekawy jestem czy ktoś w to jeszcze ciśnie jak to bywało za dawnych lat :D Chociaż wydaje mi że ze te mega super ok. updat'y zniszczyły tą gre totalnie i można zapomnieć o dawnych "przygodach:" :D

Martinneq
17-06-2013, 19:01
Po bardzo dlugiej przerwie naszło mnie ostatnio na gre w Tibie wiec cos dodam skoro nikt nic nie dodaje

troche starych zdjec
Najpierw kina:
http://img32.imageshack.us/img32/8500/wtya.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/32/wtya.jpg/)

http://img109.imageshack.us/img109/1496/g1y7.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/109/g1y7.jpg/)

http://img580.imageshack.us/img580/3752/omky.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/580/omky.jpg/)

http://img838.imageshack.us/img838/9830/ih96.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/838/ih96.jpg/)

http://img189.imageshack.us/img189/4328/irsf.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/189/irsf.jpg/)

http://img805.imageshack.us/img805/1774/dwkk.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/805/dwkk.jpg/)

http://img542.imageshack.us/img542/9495/y3gp.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/542/y3gp.jpg/)

http://img838.imageshack.us/img838/2585/5urv.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/838/5urv.jpg/)

Palek:
http://img824.imageshack.us/img824/7171/zhxq.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/824/zhxq.jpg/)

http://img692.imageshack.us/img692/5992/jws4.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/692/jws4.jpg/)

http://img843.imageshack.us/img843/7893/efq5.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/843/efq5.jpg/)

http://img341.imageshack.us/img341/281/oc4t.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/341/oc4t.jpg/)

http://img855.imageshack.us/img855/6313/eph4.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/855/eph4.jpg/)

I najaktualniejszy chyba druid:
http://img819.imageshack.us/img819/2962/rd05.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/819/rd05.jpg/)

http://img18.imageshack.us/img18/4862/kdkn.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/18/kdkn.jpg/)

http://img441.imageshack.us/img441/157/hx6s.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/441/hx6s.jpg/)

http://img823.imageshack.us/img823/8162/wj6m.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/823/wj6m.jpg/)

http://img844.imageshack.us/img844/9452/6xxe.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/844/6xxe.jpg/)

To jak narazie tyle

P.S
mam pytanie, po otrzymaniu achivmentu firefighter po zgaszeniu 500 ogni na ef po jakim czasie ef wraca do normy jesli ktos wie?

Vadimq
17-06-2013, 23:39
Po ss chyba, ale może się zdarzyć, że bedzie palić się dalej. Poczytaj o Thornfire World Change.

Martinneq
19-06-2013, 10:50
Po ss chyba, ale może się zdarzyć, że bedzie palić się dalej. Poczytaj o Thornfire World Change.

Poczytalem, caly dzien gasilem wszystkie ognie na ef i ch**a dalej sie pali ;/

zeby nie bylo off topa

http://img801.imageshack.us/img801/4099/cc7e.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/801/cc7e.jpg/)

@edit
szukam teamu ktory pomogl by mi z final roomem w banshee quest

metyn22
03-08-2013, 12:05
Juz od dawna nie gram na zdjeciach moje konta , proszę pisać w ich sprawie :)gg 1114401

http://img801.imageshack.us/img801/7097/v83b.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/801/v83b.jpg/)

http://img89.imageshack.us/img89/4130/r6jj.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/89/r6jj.jpg/)

http://img801.imageshack.us/img801/3079/d7wd.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/801/d7wd.jpg/)

Kaito Yamaro
04-09-2013, 17:18
Milion lat mnie tu nie było...

http://i46.photobucket.com/albums/f115/KaitoYamaro/Advances/lv78.png
http://i46.photobucket.com/albums/f115/KaitoYamaro/Advances/79.png

Kaito Yamaro
15-09-2013, 19:51
Straszna tu pustynia...

http://i46.photobucket.com/albums/f115/KaitoYamaro/Advances/80.png
http://i46.photobucket.com/albums/f115/KaitoYamaro/Advances/Dist87.png
http://i46.photobucket.com/albums/f115/KaitoYamaro/Advances/81.png
http://i46.photobucket.com/albums/f115/KaitoYamaro/Advances/Level82.png
http://i46.photobucket.com/albums/f115/KaitoYamaro/Shielding70.png

I z test servera
http://i46.photobucket.com/albums/f115/KaitoYamaro/Private%20TS%20June%2007/Testserver3.png
http://i46.photobucket.com/albums/f115/KaitoYamaro/Private%20TS%20June%2007/Testserver2.png
http://i46.photobucket.com/albums/f115/KaitoYamaro/Private%20TS%20June%2007/Testserver1.png

19861986
20-11-2013, 13:32
Oi.
jak uniknąć trapa na poi?

http://iv.pl/images/17848610967070917498.jpg (http://iv.pl/)

19861986
01-12-2013, 22:08
http://iv.pl/images/27592982736191189255.jpg (http://iv.pl/)

Ryl
01-02-2014, 23:36
Gra jeszcze tu ktos wogole ?

Vadimq
02-02-2014, 11:42
Same leszcze grają

Ryl
02-02-2014, 13:20
zobaczymy wracam do gry bo bardzo dlugiej przerwie ;)

pieczar
23-02-2014, 00:28
Siema, pixelowe grajki!
Tęskniliście?

____Ostatnia wizyta: 05-12-2010 o 10:34

nowinka34
23-02-2014, 10:02
Wow niektórym zazdroszczę eq jak widzę :D co mają

Vadimq
23-02-2014, 12:03
Siema, pixelowe grajki!
Tęskniliście?

Siema siema. Ja tęskniłem :baby:

Boxar_firaz_mlodszy
17-04-2014, 19:47
Siema nie wiem czemu mam nick zmieniony na forum tu misticfantactic ziomki xD widze Vari tu dalej wpada xD Expert tam nolife dalej na celescie, a Aran i reszta arkabli grają?

Misticfantactic
17-04-2014, 19:52
o jest xD
http://i57.tinypic.com/1oarut.jpg

Vadimq
17-04-2014, 23:18
Siema nie wiem czemu mam nick zmieniony na forum tu misticfantactic ziomki xD widze Vari tu dalej wpada xD Expert tam nolife dalej na celescie, a Aran i reszta arkabli grają?

Arkbla. Z dużej litery kolego :)

Misticfantactic
18-04-2014, 14:31
Tam nie pisze Arkabla ;] więc chodziło o całość, która kiedyś tutaj latała ;]

pampikpampik
14-06-2014, 12:07
Gra ktoś na eterni?
http://pictap.pl/di-LZGW3JOE.bmp

Jakotsu
13-07-2014, 18:44
#newgoreorder

http://i.imgur.com/0j6NmDQ.png

ArkblaHartesson
17-07-2014, 12:55
JEBAC KURWY
http://i59.tinypic.com/dx1opy.jpg

nowy char
http://i58.tinypic.com/vrfst5.jpg

Prawilny hunt z ziomami
http://i59.tinypic.com/34spkk3.jpg

Jakotsu
22-07-2014, 16:07
a takiego experta pamietasz arkbla??? ;]

http://images1.fotosik.pl/320/c390dde533fd96e4.jpg

ArkblaHartesson
29-07-2014, 12:29
@nosfe
wtedy nie gralem jeszcze na pacerze

z doubla
http://i58.tinypic.com/9itri9.jpg

Vadimq
29-07-2014, 15:38
elo elo

http://i.imgur.com/NKC0cWF.png

19861986
19-08-2014, 11:41
Arabo Arabo :Dhttp://iv.pl/images/59639333054362215565.jpg (http://iv.pl/)
http://iv.pl/images/78334058361987123606.jpg (http://iv.pl/)

aran_gala
04-11-2014, 01:09
Król Pacery pozdrawia :)

http://i62.tinypic.com/fwjas5.jpg

Typowa karma dla frajerów:

http://i61.tinypic.com/2k24ww.jpg

http://i58.tinypic.com/2hd9y1c.jpg

TAYA ASTA PEDERASTA SRA DO CIASTA!

Derbag
04-11-2014, 23:13
o.o niezły loot, ile to warte jesT?

pampikpampik
20-11-2014, 06:48
mylionyyyy

19861986
03-02-2015, 00:01
http://iv.pl/images/36516039307975228181.jpg (http://iv.pl/) mass

Artezz
12-07-2015, 11:55
Witaj, Artezz.
Ostatnia wizyta: 09-08-2012 o 20:51

KTOŚ TU ŻYJE? CO TAM W TIBII :D?

Vadimq
13-07-2015, 14:55
Witaj, Artezz.
Ostatnia wizyta: 09-08-2012 o 20:51

Ja bym się wstydził...

Ryl
04-09-2015, 20:29
Gra wogole jeszcze jakis polak na tym swiecie ?

Vadimq
05-09-2015, 01:12
Tak. Ja czasem zagram. Ale jest też trochę polaków.

Ryl
05-09-2015, 08:05
a to fajnie :) po wyplacie trzeba wrocic se popykac troche :P moze kojarzysz mnie :P "Malexiz" za tibi 7.6 "Budyniowaty kisiel" xD

Vadimq
05-09-2015, 12:22
Oj nie bardzo. Ja teraz bardziej gram na secura. Na pacera czasem tylko z sentymentu.

Ryl
05-09-2015, 18:36
hehe :P nie bo ostatnio widzialem ze masz domek w ab :P kiedys miala ko moja kumela "malajaga" a secura lepsza ? bo transfer bym se zrobil :) bo moj vip na pacerze to jest caly Off

Vadimq
06-09-2015, 10:24
No mam ten domek od wielu lat już :p
Generalnie na pacera mało polaków bo to serwer usa. Na każdym europejskim będzie sporo polaków.

Ryl
06-09-2015, 11:23
Dzieki za info :) po wyplacie moze sie gdzies przeniose :)

ArkblaHartesson
27-01-2016, 07:21
@Aran
cio tam ehhehe xP xP xppppppp ?

CIEKAWE CZY RUSHOFA I DROMEK ZNALEZLI WRESZCIE PRACE, WIE KTO COS O TYCH PRZEGRANCACH???????

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KUREW Z FLYING PIGS

aran_gala
28-01-2016, 00:02
Niech wam dziecie borze ze żłoba błogosławi w tym anno domini jp2 roku 2016. Wszystkiego dobrego, a przede wszystkim jp na 100%.

Zabic
01-02-2016, 22:56
CIEKAWE CZY RUSHOFA I DROMEK ZNALEZLI WRESZCIE PRACE, WIE KTO COS O TYCH PRZEGRANCACH???????

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KUREW Z FLYING PIGS

O kurwa Arkbla najwiekszy przegraniec polski sie odezwal co tam pajacu u ciebie dalej na utrzymaniu rodzicow ??

aran_gala
03-02-2016, 14:00
O kurwa Arkbla najwiekszy przegraniec polski sie odezwal co tam pajacu u ciebie dalej na utrzymaniu rodzicow ??

O jest i nasz inteligent po zawodówce! Jak tam robolu, kopiesz rowy czy pieczesz hlep?

Artezz
06-02-2016, 20:37
Elooooo Wariatyyyy Xd

lusifer
07-02-2016, 02:06
Pozdro Aran! :)

Zabic
08-02-2016, 11:24
O jest i nasz inteligent po zawodówce! Jak tam robolu, kopiesz rowy czy pieczesz hlep?

o fuck Baran Gała sie odezwal. Jak tam pajacu dalej trzepiesz gruche jak bot Ci wbija lvl??

aran_gala
16-02-2016, 10:59
Elooooo Wariatyyyy Xd

Cześć cześć ;)

Pozdro Aran! :)

Pozdro Lusi!

o fuck Baran Gała sie odezwal. Jak tam pajacu dalej trzepiesz gruche jak bot Ci wbija lvl??

Kiedy ty trzepałeś gruche do levela, to boty zarabiały na moją nową audiczkę ;)

Zabic
22-02-2016, 23:23
Kiedy ty trzepałeś gruche do levela, to boty zarabiały na moją nową audiczkę ;)

Mowisz dalej o sobie :P wiesz ale jakos to ze ty zarabiales na nowa audiczke trzepiac komus gruche to juz mnie nie interesuje. Zapamietaj byles i bedziesz zerem :P

aran_gala
01-03-2016, 10:25
Mowisz dalej o sobie :P wiesz ale jakos to ze ty zarabiales na nowa audiczke trzepiac komus gruche to juz mnie nie interesuje. Zapamietaj byles i bedziesz zerem :P

Hohoho jakiego inteligenta po zawodówce tutaj mamy! :D Wracaj do kopania rowów nieuku zazdrosny ;)

Zabic
08-03-2016, 11:47
Hohoho jakiego inteligenta po zawodówce tutaj mamy! :D Wracaj do kopania rowów nieuku zazdrosny ;)

hohohohoho jaki madrala sie znalazl! :D wracaj dalej stac na ulice i trzepac komus gruche bo nie dasz rady utrzymac audiczki.....

aran_gala
08-03-2016, 20:17
hohohohoho jaki madrala sie znalazl! :D wracaj dalej stac na ulice i trzepac komus gruche bo nie dasz rady utrzymac audiczki.....

Haha, zazdrość zawsze śmieszy, tym bardziej ze strony takiego idioty jak ty :D

Zabic
15-03-2016, 15:35
Haha, zazdrość zawsze śmieszy, tym bardziej ze strony takiego idioty jak ty :D

o stary to zes mi pojechal..... nie mam o co byc zazdrosny.... dobry kawal zes opowiedzial lec sie nim pochwalic znajomym na osiedlu a nie sorry ty nie masz znajomych :D

aran_gala
16-03-2016, 09:15
o stary to zes mi pojechal..... nie mam o co byc zazdrosny.... dobry kawal zes opowiedzial lec sie nim pochwalic znajomym na osiedlu a nie sorry ty nie masz znajomych :D

Hahaha w sumie to na osiedlu też się nie pochwalę, bo mieszkam w willi... Biedny piekarz xD

Zabic
21-03-2016, 22:57
Hahaha w sumie to na osiedlu też się nie pochwalę, bo mieszkam w willi... Biedny piekarz xD

Kawaly ci sie skonczyly czy jaki ciul??? O mam ci zazdrościć czy współczuć??? ze nie masz znajomych i nie mieszkasz na osiedlu ??...... Biedny gala xD nie wie co to zycie....

aran_gala
23-03-2016, 00:24
Lubię czytać te twoje wypociny. Pisz więcej idioto bez szkoły :D

ArkblaHartesson
18-06-2016, 21:13

No nadal, co w tym złego ze rodzice pomagaja mi finansowo skoro sie nadal ksztalce? Dla takiej kurwy z patologii jak ty edukacja konczy sie w zawodowce. Starzy jak najpredzej chcieli cie wyjebac z domu jak fure gnoju zeby w spokoju mogli pic i co by ich mops nie nachodzil za czesto.
Widzisz kurwo, ja w zyciu cos osiagne, ty - juz swoje przegrales.

Rushofy dałn z kolegami w akcji

http://i.imgur.com/kEx176f.jpg

POZDROWIENIA DO WIENZIENIA CHOPAKI NA ZAWRZE W SERCU JP

Miniutek
06-11-2016, 16:25
Czyli na Pacerze bez zmian :D:D:D:D

ArkblaHartesson
16-01-2017, 23:54
No Co Rushofa Kurwo Juz Ponad Pol Roku Czekam Na Riposte Xdddddddddddddddddddddddd

nigdy mi sie to nie znudzi :( :( :(

ArkblaHartesson
23-10-2017, 17:10
Witam ponownie
Rushofa to smiec

Zabic
03-11-2017, 02:07
No Co Rushofa Kurwo Juz Ponad Pol Roku Czekam Na Riposte Xdddddddddddddddddddddddd

nigdy mi sie to nie znudzi :( :( :(

Jak tam Arkabla pedale dalej nie masz co robic w rl tylko sprawdzac forum ?