Pokaż pełną wersje : Informacje na temat Del'toro.
Szukam informacji na temat znajej rodziny Del'toro. Filmy, screenshoty, txt itp. Jeżeli ktoś coś ma prosiłbym o zamieszczenie tutaj linku lub czegoś tam innego. bla bla
Z góry dziękuje,
Pen~
W sumie moze Ci sie to nie przyda, ale napewno nie zawadzi;p
Ja tam slyszalem duzo o Del'Toro, jednak co sie z nimi teraz dzieje nie wiem. Gdy slysze Del'Toro, odrazu mysle o jednym graczu - Mediota Del'Toro. Dla mnie najpopularniejszy z tej rodziny.
Co do filmów tu masz jeden
http://video.google.pl/videoplay?docid=-2819071694847799126
Jest to Del Toro vs The light, moze sie przyda. Musze przyznac ze nawet niezle zmontowany, a owe akcje nawet kiedys w rec ogladalem i moze jeszcze gdzies mam.
Del'Toro słyną z niesamowitego zgrania, swietnie rozumieją sie w walce, slyszalem ze podczas wojen grali w lan party (kilka osob w jednym pomieszczeniu). Mimo takiej slawy wojownikow, są bardzo lubiani na serwerach gdzie graja i zwykle ządza, zadko wchodza w konflikt z kims bez przyczyny lub zabijaja za free... chociaz..
Trzeba przyznac, ze pare lat temu nie byli tacy swieci, zabijali za to, ze ktos mial wyzszy lvl, teraz sie troche zmienili ;p...
Pamietam jak byla afera gdy zabili gottare, najwyzszego lvla na isarze tamtymi czasy, a To były czasy gdy 100 lvli nie bylo tyle ile teraz, przynajmniej tak mi sie wydaje ;P
aaa znalazlem, polecam ten temacik
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=2312
Co do materialow w formie ssow, rec czy cuś pewnie takowe są, ale nie bede za Ciebie szukal :)
@Ryba
Oj, kiedy za czasów rządziło PRAWDZIWE Del'Toro (Lucas, Mediota, Diego, Picarro itd) to często zdarzały się przykłady PA i PK (kuzyn mi opowiadał jak go w EF Lucas zabił, bo nie chciał wyjść i jest jeszcze pamiętna sprawa G Legów Azraela De'Vrie - "prędzej wypadną z Azraela niż z demona", no i oddał :>, to tylko 2 małe przykłady).
@topic
Imho Del'Toro to gildia utrzymująca się w czołówce jeśli chodzi o zgranie i ilość serverów na których rządzili i na których mieszali. Oczywiście, zdarzały im się niemałe wpadki, ale dla mnie są przykładem Dream Team'u. Co do filmów i screenów - szukaj.
@Ryba
Oj, kiedy za czasów rządziło PRAWDZIWE Del'Toro (Lucas, Mediota, Diego, Picarro itd) to często zdarzały się przykłady PA i PK (kuzyn mi opowiadał jak go w EF Lucas zabił, bo nie chciał wyjść i jest jeszcze pamiętna sprawa G Legów Azraela De'Vrie - "prędzej wypadną z Azraela niż z demona", no i oddał :>, to tylko 2 małe przykłady).
No tak to prawda, starsze dt roznie sobie poczynalo, dlatego zaznaczylem to w swoim poscie, teraz sa bardziej szanowani.
Hjer
Trzeba przyznac, ze pare lat temu nie byli tacy swieci, zabijali za to, ze ktos mial wyzszy lvl, teraz sie troche zmienili ;p...
;)
Hehe, pamiętam to, Isarka wczesne czasy, gs'y nad venore depo, 21 palkowie na gs'ach -.-.
A jak panowie przeszli to tylko ogień i zgliszcza zostawiali.
@Ryba
@topic
Imho Del'Toro to gildia utrzymująca się w czołówce jeśli chodzi o zgranie i ilość serverów na których rządzili i na których mieszali.
I z ktorych zostali w koncu wyrzuceni.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.