PDA

Pokaż pełną wersje : Palek i axe,sword,club??

Nocny koszmar of danubia
14-08-2004, 22:58
Siema mam pytanie do palków z dużym levelem.Czy palek mający około dystansa 60 może poćwiczyć axe,cluba albo sworda.Czy to mu się przyda??
Moim zdaniem chyba tak?? A jakie jeste wasze zdanie ??A jak się przyda to kiedy to trenować i co trenować i do ilu gdzieś ?? Teraz podam przykład np.Paladinka biorę z niej przykład jest bardzo fajną osobą nie poznałem jej nigdy ale spodoało mi się jak kiedyś zrobiła zdjęcie albo nakręciła filmik z DEMONEM wzieła go na solo z FIRE AXE .To mi się w nim podobało Palek najpoterzniejszego potwora wzioł z AXE a nie z dystansa.Więc proszę do ODPOWIEDZ z góry dziękuję i jeszcze jedno ile on musiał mić axe ?? na demonka:D:P

Grafficiarz
15-08-2004, 15:41
1. Palek moze poczwiczyc axe,sword,club,fist JESLI CHCE NABIC SHIELDING, A NIE POTO ZEBY BIC DANEJ BRONI Z DANEJ DZIEDZINY
2. To by bylo na tyle.
3. To tylko moje skromne zdanie.
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Potforek
15-08-2004, 15:45
Zgadzam sie z powyzszym postem. :confused: :confused: :confused:

Ghost Nieudany
15-08-2004, 16:14
Po co? Mało ci hitów z broni dystansowej?

Nie widzę sensu, możesz sobie nieco skilla dać w np. axe'ach jeśli chcesz, ale raczej skillowanie do np. 50 w np. axe'ach mija się z celem...

rockman
15-08-2004, 16:17
Pallek jest stworzony do tego aby walczyc na dystans więc po co marnowac czas na trening np. axe figthing jeśli możesz potrenić distance. Palladynom trening axe, club, sword poprostu sie nie opłaca

The_FaLLen
15-08-2004, 16:40
Ja czasem ćwicze sworda przy ćwiczeniu shieldingu(none Pvp) bo ze spirów potworki za szybko padają więc biore rapiera w łapę żeby im coś oddawać narazie mam 23 sworda<lol>.

Manorus
15-08-2004, 16:54
Słyszałem pogłoski, że palek może trenować club trochę szybciej niż sword, czy axe. Poza tym na stronce Tibii są te nowe rysunki każdej profesji, a jeden z palków trzyma jakiś młot, więc coś w tym musi być...z drugiej strony to tylko plotki.

Earl
15-08-2004, 17:14
Ja przy 46 w discie mam 22 w swordzie i ZAWSZE chodze z kataną. Czesto zadza sie tak ze porozrzucam spear'y po calym ekranie i zeby nie tracic hp zbierajac je bije ze sworda.

Cainghorn
15-08-2004, 17:17
Nabicie palkiem dowolnego skillu melee do 60 zajmuje mniej wiecej tyle czasu co nabicie knightem tych skilli do okolo 110. Celowosc trenienia pozostawiam waszym rozwazaniom:) I, ekhem, kto ci takich bzdur naopowiadal, ze paladyn z fire axe zsolowal demona? Nawet knight z wysokimi skillami LEDWO trafia, o ile w ogole... I to nie z marnego fire axe. Knighci zazwyczaj uzywaja explo+exori:)

metiu
15-08-2004, 22:20
Sluchaj, palek najszybsza postac w calej grze i dzieki tej umiejetnosci moze uciekac od potwora i walic z dystansa, czyli najbardziej przydatna umiejetnoscia dla palka jest distans i nie ma sensu cwiczyc axe czy cos w tym stylu...

Bombon
17-08-2004, 00:03
Mam kumpla pala 48.
Nie zanam jego dista dokładnie ale wiem 1 ze ma sworda na 39 i zawsze nosi przy sobie jakiegoś spika lub serpenta żeby strzał nie marnowac na słabsze potworki hyaba że idzie na cyc'e to wtedy tylko speary i nie potrzebuje już niczego wiecej.
Czyli jak chcesz to podkiluj se jakiegos fightinga do okło 35+po to by jak bedziesz mial przy sobie tylko strzaly/bołty wsadzic se w lape jakąś alternatywe. :p