PDA

Pokaż pełną wersje : Mammoth

Andrew
14-08-2006, 12:56
mam pytanie co do stwora o nazwie mammoth, gdzie występuje, czy jest mocny, ile ma hp, ile daje exp, co z niego wypada itp. zamieszczajcei tu wszystkie informacje o nim, screeny itp

Rater
14-08-2006, 12:58
Jest albo bossem albo będzie w przyszłym uptadzie.

tomcio3396
14-08-2006, 13:01
ten potworek już jest w grze ale niewem gdzie go znaleść:PP na xancie było ze 2-3 razy ubity;p

Andrew
14-08-2006, 13:02
watpie że jest bosse, a doszedł już w tym update na Novie zabito ich w tym tygodniu 52, a na antice 17, na reszcei światów jeszcze nie sprawdziłem, ale nikt z moich znajomych się z nim nie spotkał

Proponuje aby jakiś druid albo sorcek się w niego zmienił i dał ss

Rater
14-08-2006, 13:09
Ss jest w innym temacie wystarczy poszukać.

Andrew
14-08-2006, 13:46
Może jestem ślepy, może jestem głupi, a może oba na raz, ale powiem jedno nie znalazłem tego zdięcia mamyta na forym potworów, może już go po prostu nie ma, albo jest gdzieś indziej, albo jak już wspomniałem może jestem ślepy, może jestem glupi, a może oba na raz

Duke Dran
14-08-2006, 13:49
Nie może być bossem bo można go sumonować >.> zobaczcie sobie na kill statistic na tibia.com ile razy padł na jakimś świecie.

Erhion
15-08-2006, 09:08
Andrew chyba jedno i drugie. Bo takie zdjęcia nie muszą być tylko w jednym dziale. Opcja szukaj pomaga. Co do expa hp itp z mamuta to jeszcze tego nie wiadomo. Zanim zadasz pytanie sprawdź mapke respawnu i spis potworów na tibia.pl Nie ma? a to pech czyli to chyba jasno znaczy, że nie wiadomo o nim za wiele. Prawdoposobnie MOŻE jest już w tibii albo jego "ciało" czeka do świątecznego update.

Ps: Był podobny temat. Szukaj.

Pavel Ches
15-08-2006, 09:21
[...] Proponuje aby jakiś druid albo sorcek się w niego zmienił i dał ss

Nie może być bossem bo można go sumonować >.> [...]

Zmienić można się było ale od paru dni nie da rady już? Gdy próbuję się w niego zmienić wyskakuję "Sorry, not possible". Summonować też można było i nie wiem czy na dzień dzisiejszy można dalej, mógłby ktoś sprawdzić i potwierdzić? Ja niestety nie mam jeszcze tego wtajemniczenia magicznego ;)

Mumakil
15-08-2006, 13:08
ten Mammoth to zywklasty mamut :P wygląda jak włochaty słoń z kłami

można sie w niego zamienić i można go zsumonować

Andrew
15-08-2006, 15:34
Andrew chyba jedno i drugie. Bo takie zdjęcia nie muszą być tylko w jednym dziale. Opcja szukaj pomaga. Co do expa hp itp z mamuta to jeszcze tego nie wiadomo. Zanim zadasz pytanie sprawdź mapke respawnu i spis potworów na tibia.pl Nie ma? a to pech czyli to chyba jasno znaczy, że nie wiadomo o nim za wiele. Prawdoposobnie MOŻE jest już w tibii albo jego "ciało" czeka do świątecznego update.

Ps: Był podobny temat. Szukaj.

Nie ty pierwszy mówisz mi o tym temacie - próbowałem szukać ale za wiele nie znalazlem, wyobraź sobie że nie ma go na mapce respawnu i na tibia.pl - co nie oznacza że o nim nic nie wiadomo i nie powinienam zakladać tego tematu - wręcz przeciwnie, powinienem, żeby się czegoś o nim dowiedzieć.
Żeczywiście nie można się w niego zmieniać - przynajmniej tak mi powiedział kumpel, jeszcze zaptam się jego o sumonowanie.

PS
Bloodwin nie czytałeś, a się wypowiadasz - pisze wyraźnie że go zabijają nawet dołączyłem informacje z dwuch światów

Shark90
15-08-2006, 16:54
edited edited

Ain'aer
16-08-2006, 06:59
no, ciężko znaleźć... Wpisujesz w search Mammoth i 4 tematy wyświetla w tym TEN (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=88117&highlight=mammoth)

Mapa respawnu nie jest kompletna, bo Hegemmon nie był we wszystkich miejscach w Tibii :P

Erhion
16-08-2006, 07:19
Nie ma go na mapie bo albo występuje nieregularnie jak np. Yeti albo dlatego, że tibia.pl ma co innego do roboty niż bawić się w szukanie jednego potworka. Założenie tematu o nim nic nie pomoże bo tibia.pl nie bierze niepotwierdzonych info z forum gdzie każdy pisze swoje domysły i tego typu sprawy.

Ps: Czytałem to, że zabijają na jakiś światach ja umiem czytać ze zrozumieniem. Tylko co z tego? Najwyraźniej istnieje i da się go zabić ale jak ktoś się do niego nie wybierze to z dupy i rozmyślań nic to tibi.pl nie da a jednynie kolejne offtopy "to mamut jest" , "to napewno jakiś włochacz" "ja go widziałem ale nie powiem wam ile daje expa bo spadałem od niego" itp.

PS: Do Andrewa polecam przeczytać co to znaczy ironia i sarkazm w wypowiedzi innej osoby. I przeczytaj mój 1 post dokładnie. Czy ja tam napisałem czy jest on na mapce respu czy go niema? A definicje ironia lub sarkazm pomogą ci zrozumieć.

Andrew
16-08-2006, 12:35
Ja tych informacji nie szukam dla tibii.pl tylko dla siebie i innych których interesują mamuty. Ten stwór mnie bardzo ciekawi i tyle

Erhion
16-08-2006, 14:32
W takim razie polecam forum tibia.com tam się dowiesz wiecej o ile znasz angielski.

Andrew
16-08-2006, 14:43
O mamucie już troche wiem, z forum tibiawiki, tylko nadal mnie zastanawia loot