Pokaż pełną wersje : Exp dla palka z lagami
Jestem palladynem..23lvl..68/51 i coraz czesciej mam lagi chociaz system jest odciazony, prosilbym o jakies fajne expowiska dla mnie z lagami moze to byc ze spearami/strzalami boltow chyba szkoda marnowac? To tyle prosze o Waszą pomoc.
Prosiłbym również o podanie występowania owych potworkoof.
@RE down dzieki za odp zrobie 2bp gfb i kupie guardiana, a moj sprzet z d-shieldem nie wystarczy? k-set w helmet
@re down down to mial dwarven shield i zrobilem edita ale mi jakos nie zaskoczylo mam ich juz z 5 ale wciaz mnie nie stac na zakup lepszej tarczy:/
Jak masz jakas dobra tarcze (od Guardiana w gore) to idz ze spirami na cycki do mount sternum kolo thais. Potrenujesz skille, moze jakas halabarde trafisz, porobisz runy/strzaly (exure vite w miare rzadko sie rzuca, cyce rzadko trafiaja)
Re up: GFB w zasadzie nie potrzebne tam sa waskie przejscia i mozna wealczyc z 1 na raz, a nawet 2 mocno nie bija. Jedye co, to wez pare uhow jakby co, ale exury vity powinny spokojnie wystarczyc.
Warloczek
15-08-2004, 15:54
Afinor
Tarcza od guardian w góre.
Z tego co zrozumiałem to masz dragon shielda czyli w zupełności wystarczy
@off topic
Chyba nabiłeś lv? jesli tak to GRATZ
Malutki :)
15-08-2004, 18:11
Na Twoim miejscu "odlozyl" bym palka na czas kiedy niebedziesz mial lagow i zrobil bym sobie druida i bym uhy trzepal na poznijeszy czas dla palka :p Lub bym trenowal :) .
Mhm, nie napisałes czy masz Pacc'a
Jeśli masz to możesh:
1) iść ze spearmi na roty w podziemiach daramy
2) iść na larvy
Jeśli nie mash to nie mam innego pomysłu od pozostałych :tongue:
Jeżeli te lagi nie są bardzo ciężkie możesz iść na dwarf guardy. Polecam kopalnię pomiędzy 2 rzeczkami koło kazo, poziom 4. Są tam pojedyncze spawny d-guardów (łącznie 5 na tym piętrze) i kilka d-soldów (9 przy full respie). Z łukiem spokojnie sobie poradzisz, a strzały się zwracają. D-guardy są wolne, a nawet jak cię dopadnie to przeżyjesz bo biją niemocno i w rytmie.
Dr. Warrior
15-08-2004, 20:56
mam ten sam problem co ty lagiiiiii i to ne male mam 10 lvl expie na cyckach ale jescze an razu na nich deada zaliczylem
Przez 3 miesiące miałem ten sam problem, w tym czasie chodziłem tylko i wyłacznie na cyce.Inni coś wspominali o łuku, zapomnij o tym jak masz lagi to tylko włucznie (ewentualnie jakaś inna broń jeśli walczysz jeszcze czymś oprócz dystansu). Lagi to parszywa sprawa dla palka jeśli chodzi o mnie to o porządnym expie morzesz zapomnieć.Okres lagów to tzw. robienie zapasób na lepsze czasy(ja zrobiłem sobie 7 bp of arrows i wnóstwo hmm na sprzedasz dzieki temu gdy lagi sie skonczyły o amunicje sie niemartwie i dzieki kasie ze sprzedazy hmm(1.5k za bp) mam niezły sprzęt).Jesłi chodzi o miejsca to jest ich naprawde mało ja osobiście polecam wspomnianą wczesniej góre cyców i wioske cyców na południe od thais,co do kopalni niezabardzo polecam bo soldki po update naprawde nabrały na sile a guardy+lagi to morze niezbyt dobrze sie skończyć(ewentualnie to jedno miejsce podane wyrzej)no i to bedzie wszystko jeśli chodzi o miejsca(na upartego jeszcze coś by sie znalazło ale po update lepiej nieryzykować).Ale i tak wszystko zależy od tego jakie masz te lagi,no i chyba jasna rzeczą jest ze wszystko lejesz na full defie dzięki temu przy okazji potrenujesz.Wkońcu shielding to najważniejszy skil podczas lagów
Na twoim miejscu przeczytałbym artykuł "Jak pozbyć się lagów?", a jeżeli to nic nie da to odłóż expienie i rób sobie runy tym paladynem. W ostateczności odłóż paladina i przez czas gdy masz lagi zrób sobie druida i twórz UH, które później dasz dla paladyna.
Jak miałem lagi trenowałem z kumplem :). Tobie też to polecam!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.