Poka¿ pe³n± wersje : I¶æ czy nie i¶æ
ryszardzik
31-08-2006, 02:47
S³uchajcie jestem ¶wie¿o upieczonym knightem na 9 lvl w venore i chodze sobie caly czas na zwykle trolle i expie na nich i skilluje i nawet duzo kasy sie uzbieraB) B) B) A tak wogole to mam pytanie znudzily mi sie juz te trolle i chialbym zapolowac na rotwormy ale boje sie ze dedne mam eq: wiking helmet,chain armor,chain legs,dwarfen shield(dostalem od kumpla:) )carlin sword. Czy to wystarczy na rotwormy czy lepiej poczekaæ i kupiæ lepszy eq i troche poskillic za wszystkie posty dziêkujê
Gracz Tibijski
31-08-2006, 04:11
Mo¿esz spokojnie i¶æ.
Btw:s³abe masz skile i bedziesz dostawaæ. :S
King Mati
31-08-2006, 08:02
lepiej jak bedziesz mia skile po 35 i wtedy na nie pujdz ciezko mi powiedziec na co isc bo ja trenilem do 55 zanim zaczolem expic a teraz mam 71/69 (non pvp)a co do eq kolega dal ci smieci a nie eq...po za tarcza ale i ja bedziesz musial zmienic na 20+lvl jest poradnik gdzie expic na jakim lvl przegladnij go..
Ja proponuje skilowac na trollach w Ab do 50/50. Sam tak robilem i bylo dobrze a to ze trolle uciekaja na red hp naprawde nie przeszkadza, wystarczy brac wiecej niz 2 na raz i dobijac na ful atk.
Wiêc tak, popro¶ kogo¶ o Long Sworda, Scimitara. Ten pierwszy powiniene¶ za darmo dostaæ (tylko ³adnie popro¶ a nie "plx free items plx"), ten drugi w okolicy 100gp. Pancerz to Scale Armor (100gp), Brass Legs (100gp). Z takim sprzêtem mo¿esz od razu lecieæ na wurmy.
Za 100 gp to watpie zeby sie komus brass legi chcialo sprzedawac. Ja kupowalem z 10 razy i zawsze 150 trzeba bylo dac. :p
Niemasz za dobrych skili .
Dobrych itemków te¿ nie masz .
Ja radze aby¶ jeszcze poczeka³ z pujsciem na roty .
Poborca_Podatkowy
31-08-2006, 21:56
Za 100 gp to watpie zeby sie komus brass legi chcialo sprzedawac. Ja kupowalem z 10 razy i zawsze 150 trzeba bylo dac. :p
Gdzie? Kto¶ ciê or¿n±³. Mo¿na je kupiæ nawet za 50 gp bo to badziew. A po za tym co wy za problemy macie, ja z rooka wychodze z minimum 1000 gp, wiêc na plate secik wystarcza i to ju¿ zostaje do 20 lvlu. Sprzeda siê chain armor i na dwarven/dark shielda bêdzie. A tego csa to selln±æ trzeba w Kazo lub Carlin i bêdzie z czego kupiæ Scimitar.
z rooka wychodze z minimum 1000 gp, wiêc na plate secik wystarcza i to ju¿ zostaje do 20 lvlu.
Grasz na Antice/Novie/Securze/*innym starym worldzie* czy mo¿e po prostu zawsze trafiasz na wyj±tkowych idiotów?
A po za tym co wy za problemy macie, ja z rooka wychodze z minimum 1000 gp, wiêc na plate secik wystarcza i to ju¿ zostaje do 20 lvlu.
Tak samo ty rzucony na g³êbokie wody Guild Wars, Wow czy tam inne za peirwszym swoim podej¶ciem by³e¶ master pr0 of tad¿ykistan?
Poborca_Podatkowy
01-09-2006, 12:10
Za 1 razem mia³em w Tibi 1100 gp z rooka, a WoW i GW to zupe³nie inne gry
Onionhawk
01-09-2006, 12:13
@up
chyab do 8 levka kursowales z ratami...
Poborca_Podatkowy
01-09-2006, 12:15
A mo¿e kursowa³em z Hatchetami oraz Macami i robi³em z tego pc, które sella³em rookstayerom?
Pandorian technomancer
01-09-2006, 15:49
mozna sprzedac w sklepie za 49gp wiec kazda wyzsza cena jest juz oplacalna. Pozatym jak masz szczescie to dostaniesz je za darmo od kogos kto robi lootbagi z Tombów, derefi bo leca z stalkerow.
Powiniene¶ wzia¶æ scale armor mozesz kupic za 50 gp a nawet dostac za darmo jak ladnie poprosisz :) :) scimitar za 100 gp powinienes kupic chyba tyle masz??:D :D brass legi spoko kupisz za 100-150 gp a jak bedziesz mial farta to dostaniesz za free:o:D helmets masz slaby ale moze byc...;) i idziesz na roty a skile dorób do 35/35 i wtedy mozesz isc 2 h expienia na rotach i masz sporo kasy na dark helmets i plate armor:) :( ¿ycze ci dobrego wbijania lvl i skili.:cup:
Lord'Micu
02-09-2006, 19:50
@Poborca_Podatkowy
Jest siê czym chwaliæ 1,1k gp jak wychodzile¶ z rooka ale mnie chyba nie przebi³e¶ ja wyszed³em z rooka maja 2,5k gp bo ca³y czas kursowa³em tm i z powrotem na Skeletony i leciao to Brass Shield to Mace i na sell to odrazu(niekiedy w sklepie niekiedy graczom). Mia³em takiego Depo chara gdzie trzymalem kase.
@topic
1. Radzê ci pdwy¿szyc skille na trolach tak do 30/30 jak uzbierasz do¶æ kasy to idziesz i kupujesz(w zale¿no¶ci od tego ile masz kasy bo na trollach mo¿na nie¼le kasy zarobiæ) i kupujesz scale/plate armor, brass/plate legi, scimitar bo longsword to badziew :p , kupiæ soldier helmet albo poprosiæ bo niektórzy daj± za darmo bo le¿y w kopalniach dwarfów. To by by³o na tyle na rotach siedzisztak samo a¿ nie bedziesz deda³ rota jednym hitem. Potem ju¿ ci nie powiem bo sam nie gra³em za du¿o knightem :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.