zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nine Thou Vs Unforgivens + All your snakes belong to us

Stron : 1 [2]

Dawids
24-11-2006, 16:03
A ty co? Dziecko z ADHD jesteś?

Ma pytanie to sie pyta i tyle,a gdzie ma sie pytac jak nie na forum?
Nie ma głupich pytań,są tylko głupie odpowiedzi.

ps.

...i kto tu jest lamus buhaha

Level wejz sobie idz bo jedyne co umiesz to w*****ac ludzi i taki twoj zywot...

Chuj Cie to boli ze napisał dubelka? Ja jebie człowieku zastanów sie nad soba i zamaist robić te swoje debilne uwagi nic nie wnoszące do kwestii którą omawiamy, zacznij sie powaznie zastananawiać nad sobą. Bo albo kurwa masz 12 lat albo masz zjebany lep i nic cie nie uratuje xD Albo jedno i drugie xD Zadajesz beznadziejnie glupie pytania i sie dziwisz ze ludzie albo je ignoruja albo udzielaja glupich odpowiedzi.

Jebany Głupcze!! XD

O.o Chyba pierwszy raz sie z toba zgodze :P

Level
24-11-2006, 16:16
Level wejz sobie idz bo jedyne co umiesz to w*****ac ludzi i taki twoj zywot...

Ciekawe czym cie tak w...am, tym,ze nie nazywam nikogo noobem? Tym,ze nie nazywam nikogo ch..em,albo nie mówi,ze jest poj...ny?
Może tym,ze zwróciłem uwage osobie która tak robi.

Miałem nadzieje,ze tym razem pomyslisz,zanim coś napiszesz.:baby:

Slodki_Pomek
24-11-2006, 23:37
...i kto tu jest lamus buhaha

ciota która się ukrywa ;D

Kensai
25-11-2006, 01:06
A ty co? Dziecko z ADHD jesteś?

Własnie tak, mam ADHD, zostały mi 2 miesiące życia. Tylko Tibia nie pozwala mi sie załamać, wiec jeśli checie mi osłodzić ostanie chwile życia prosze was bardzo, wysyłajcie itemki: Yoshi'san/Ankrahmun.

Luka Wars
25-11-2006, 09:05
Slodki Pomek, Kensai, chyba się szykują następne bany kont :p Hehe.

Dawids
25-11-2006, 15:57
@up
chyba sie szykuje hunt "hehe"

dudek_lfc
25-11-2006, 16:52
@up
Ale on przeciez nei gral 2 dni :(((((

Level
25-11-2006, 17:13
ciota która się ukrywa ;D

Własnie tak, mam ADHD, zostały mi 2 miesiące życia.

@up

Ludzie czy wy razem siedzicie,ze wymyslacie podobnie żenujące teksty? :baby: :baby: :baby:

Luka Wars
26-11-2006, 12:04
@up

Osoby, których jedyną groźbą jest hunt mają już wyniszczony mózg grą;) Jak małe dzieci,
-masz słabe skille
-hunted?

Hehe, współczuję.

Może zamiast 2 godzin na tibii poczytalibyście jakieś książki, bo ze słownictwem też wieje nizinami.

Mauritos
26-11-2006, 12:48
Ludzie czy wy razem siedzicie,ze wymyslacie podobnie żenujące teksty? :baby: :baby: :baby:

Skończ ten lament, bo robisz z siebie coraz większego bałwana. Pogadalibyście o świecie, ludziach, którzy grają na szafirce, a nie wyzywać się. Ponoć to jest temat o wojnie o.0, wymieńcie się nr gg i tam sobie wrzucajcie do woli.

Trzeba ogarnąć ten "chaos" ;d dobrze, że nie ma go, dopiero by narobił bigosu xd

Level
26-11-2006, 20:43
Skończ ten lament, bo robisz z siebie coraz większego bałwana.

Uzasadnij dlaczego wg.ciebie robie z siebie bałwana?
Bo nie zgadzam sie z "super wypasionymi i doswiadczonymi "graczami safiry?
Nie uzywam słów takich jak ch..j, ku...a, je...ać itp? ze nie pisze co drugi post "hunted" lub "noob"?

, wymieńcie się nr gg i tam sobie wrzucajcie do woli.
Trzeba ogarnąć ten "chaos" ;d dobrze, że nie ma go, dopiero by narobił bigosu xd

Ładny apel,ale dlaczego tylko do mnie masz wąty?

Uwazaj bo na wazelinie można sie nieźle poślizgnąć :D

Mauritos
26-11-2006, 21:17
Uzasadnij dlaczego wg.ciebie robie z siebie bałwana?
Bo nie zgadzam sie z "super wypasionymi i doswiadczonymi "graczami safiry?
Nie uzywam słów takich jak ch..j, ku...a, je...ać itp? ze nie pisze co drugi post "hunted" lub "noob"?

Ładny apel,ale dlaczego tylko do mnie masz wąty?

Uwazaj bo na wazelinie można sie nieźle poślizgnąć :D

Nawet jeśli się nie zgadzasz z doświadczonymi graczami to powinieneś udawać, że mają rację, a nie każdemu pisać offensive posty,a potem się dziwić, że masz wrzuty:] "weź sobie kółko i je**** się w czółko" Pokaż, że grasz na saphirze, a nie wymądrzasz się, jeśli chcesz się kłócić to znajdź sobie inne forum.

Level
26-11-2006, 23:09
Nawet jeśli się nie zgadzasz z doświadczonymi graczami to powinieneś udawać, że mają rację,.

Że co? mam udawać,ze ktoś ma racje??? Może ty masz tak w zwyczaju postepować,ale nie ja.
Pozatym nie mam w zwyczaju także klękać i mówić "guru" do innych tylko dlatego,ze mają 50+ lvl.
Sorry,ale jakoś nie widziałem znaczka "pisac tylko lev 50+"

(...)a nie każdemu pisać offensive posty,a potem się dziwić, że masz wrzuty:]

Ofensywne? np? Tzn,że nie zgadzm sie z kimś to już wg.ciebie ofensywny post? Nie ja uzywam na tym forum wulgarnego i prostackiego języka.

przykład weź sobie kółko i je**** się w czółko

Siergiey
27-11-2006, 11:59
mauri to wyglada jakbys wlazil w dupe ;; ale chyba sie nie miescisz

Mauritos
27-11-2006, 16:36
mauri to wyglada jakbys wlazil w dupe ;; ale chyba sie nie miescisz

po 1 nie jestem żaden "mauri", po 2 o jakiej dupie mówisz???

@Level
Wg mnie ty nie wiesz co to znaczy czuć respekt do kogoś, bo cały czas anonimami piszesz. I co jesteś mocny w słowach, jak nikt nie wie kim jestes??Jesteś takim samym smieciem, jak każdy z noobów stojących bez celu przed depo, dopóki nie pokażesz swojego prawdziwego oblicza. Jeżeli chcesz, żeby mój stosunek do Ciebie się zmienił to pokaż, że na to zasługujesz("na szacunek trzeba zasłużyć"), o ile ty grasz na saphirze :baby:

... to chyba na tyle, srry za wcześniejsze posty, ale oba na kacu pisałem yyykkk

Toornax
27-11-2006, 17:36
jak każdy z noobów stojących bez celu przed depo

Hahaha tekt tekst mnie rozjebal.....

Skończcie te wasze je**** klutnie po z tematu Wydarzenia ze swaitow robi sie "Czacik" :D a napewno każdy by chial wiedziec co sie dzieje na naszej wielkiej Saphirce :D

Pzdro

Dawids
27-11-2006, 18:18
@up
Nic sie nie dzieje Tylko to ze draco wrucilo na serva :)

Luka Wars
27-11-2006, 19:09
@up

Ja bym powiedział:
Nic się nie dzieje prócz tego, że draco wrócił na serwer.

Czyli pora zajrzeć do słownika;)

Skończcie tą jałową dyskusję jeśli nic normalnego nie możecie poprawnie napisać.

Mauritos
27-11-2006, 20:42
Ten post Aurotha, który "wyczyścił" wszystkich z huntów nie jest w pełni przestrzegany, dowody??

Fujar
Nov 25 2006, 23:17:30 CET Killed at Level 54 by Lootarkungen <-- reason of my retired.

Raiden Drengist
Nov 21 2006, 18:39:58 CET Killed at Level 53 by Nobztrakt
and by Baron von Nebulus

Znam obu (lepiej fujara) i wiem, że dedy nie są z ich winy. Po prostu Szwedzi się zabawiają ;S Niby małe niedociągnięcia, ale dla mnie duże :( Na szczęście draco nie ruszają :P

Hulangi-Balangi
27-11-2006, 21:00
Ja bym powiedział:
Nic się nie dzieje prócz tego, że draco wrócił na serwer.

Czyli pora zajrzeć do słownika;)

Skończcie tą jałową dyskusję jeśli nic normalnego nie możecie poprawnie napisać.

Dawids u got just pwnt ? ;DD

dudek_lfc
27-11-2006, 22:04
Ten post Aurotha, który "wyczyścił" wszystkich z huntów nie jest w pełni przestrzegany, dowody??

Fujar
Nov 25 2006, 23:17:30 CET Killed at Level 54 by Lootarkungen <-- reason of my retired.

Raiden Drengist
Nov 21 2006, 18:39:58 CET Killed at Level 53 by Nobztrakt
and by Baron von Nebulus

Znam obu (lepiej fujara) i wiem, że dedy nie są z ich winy. Po prostu Szwedzi się zabawiają ;S Niby małe niedociągnięcia, ale dla mnie duże :( Na szczęście draco nie ruszają :P

O fak raiden padl :< moj ziomeq... kuźwa wiedzialem ze tak bedzie ...

Slodki_Pomek
01-12-2006, 18:16
dudek_lfc, no poprostu brawo...twój post okazał się tak błyskotliwy że zawiesił rozmowę w tym temacie...

Xetif
02-12-2006, 01:24
w sumie to ten temat byl o wojnie a wojny nie ma wiec mozna by zalozyc nowy albo poprostu dac zdechnac temu ;]

mleczko123
05-12-2006, 21:15
Elo zamierzam grac na Saphira moglbys mi cos o tym servie powiedziec. Czy są PA, expowiska zajmowane na kartki(lebele), czy są prowadzone wojny i jakie są ceny. I jak ogólnie oceniasz ten server..
z góry dzieki

kukis13
05-12-2006, 21:17
Elo zamierzam grac na Saphira moglbys mi cos o tym servie powiedziec. Czy są PA, expowiska zajmowane na kartki(lebele), czy są prowadzone wojny i jakie są ceny. I jak ogólnie oceniasz ten server..
z góry dzieki

Do tego służy inny temat.

Żeby nie było OT to powiem że polecam Saphire. Mało osób dosyć trochę pk się kręci ale jest dużo polaków na wysokich lvl.

Kensai
06-12-2006, 01:33
Ja moge powiedzieć jedno...

Na saphirze raczej nie można narzekać na nude xD

Btw. Aktualny price list znajdziesz na saphira forum ;p

Dawids
06-12-2006, 15:08
z góry dzieki

Nie ma Pa.. expowiska nie sa aztak zajete nie ma wojny jak narazie :) pricelist mozesz zobnaczyc na forum tibia.com saphira~