Pokaż pełną wersje : Nine Thou Vs Unforgivens + All your snakes belong to us
Mauritos
03-09-2006, 13:07
Chyba sie dołącze do Gorfina, bo Ci niektórzy szwedzi mają nasrane w blond kaskach.
po 1 battle 4-3 dla snakes ;<
Gdzię będzie następna bitwa, może w Ab;]
Gdzię będzie następna bitwa i kiedy??
Może daliby pooglądać coś faccom ;]
Gdyby nie Nazgrel Bloodhoof to byłoby kiepsko z Nine Thou, wszyscy Polacy grający na Saphirze trzymają kciuki za NINE THOU,
No i może w końcu skończą się hunty za nic na Saphirze
:]
---------------------
POLSKA ŻYJE
Gdzie będzie następna bitwa i kiedy.
--------------------------------------
nie dali by rady bez Blooda
--------------------------------------
Może w końcu skończą się hunty za nic na tym servie
---------------------------------------
Może w końcu skończą się hunty za nic na tym servie
Zawsze jest tak samo, wojna niesie nadzieję na zmianę servera na lepsze, lecz nigdy tak nie jest. Władza deprawuje.
No ciekawe,ciekawe jak tym razem będzie
4-3 dla snakes ale dwóch 100+ sorków im padło ;)
ps. miło widzec,ze draco powoli wracaja na serv
No ciekawe,ciekawe jak tym razem będzie
poczatek napewno lepszy niz ostatnio xD
Siergiey
04-09-2006, 17:07
jdziecie ku.rwa jedziecie ;D
glupio sie pytasz kto wygra ;; nawet jak w dupe 20+ fragami dostawalismy w poprzedniej wojnie to wierzylem w naS!
a tego nubka 9 lvla co pat ujebal nie liczysz? ;
Goooooooooo Bartazszszszszzz Xd
Jest 4 - 4 ;>
Hail All Snakes Belong to Us and Unforgivens ;)
Siergiey
04-09-2006, 21:20
nom, mam nadzieje, ze bedziesz hunted jak przegraja wojne ; )
Olorion.
04-09-2006, 21:41
Jest 4 - 4 ;>
Unforgivens zawsze bylo banda lamerow, ktorzy potrafia tylko expic. ASBtU ma niewielu naprawde dobrych graczy. A ty juz sobie nie pograsz
Jest 4 - 4 ;>
najlepsze jets to ze wszyscy z unfor~ ktorzy moga walczyc dostali inv tylko nie ty , lol .
btw , hunted
Lord Wlodek
05-09-2006, 12:49
All your snakes belong to us + Unforgivens Forever =*
P.S : Jestescie tak slabi ze liczycie frag na 9 lvl ? n/c
Olorion.
05-09-2006, 13:12
All your snakes belong to us + Unforgivens Forever =*
P.S : Jestescie tak slabi ze liczycie frag na 9 lvl ? n/c
Ps: jestes tak glupi ze nie widzisz w jakiej on jest glidii? To jest Guild War polaczku
olor czit in da warcaby ,|,
dudek_lfc
05-09-2006, 15:31
Mam nadzieje ze nine thou wygra ta wojne : ) moze bedzie lepiej niz za rzadow aurotha i spolki
haha mighty ty polaczku a co boisz sie ze jak wygramy to niebedziesz mial komu dupy lizac? A nawet jak przegramy to to ze padniesz jest wiecej niz pewne i Kominiarz ( chomp ) ci nie pomoze XD
I btw "Lord Wlodek" juz twoj name na tibia.pl mowi sam za siebie jaki jestes noob XD!
Siergiey
05-09-2006, 17:14
Wlodzimierzu... a jak chompolet liczyl kieeedys fragi od monsterow? ;;
zreszta TO byl frag jak kazdy inny, wiec cos sie przy.jebal. i na ch.uj brali takiego nuba do gildii na okres wojny...chyba tylko po ty zeby takie lizodupy mialy sie od czego przy.jebac kiedy widza, ze ich pan po ryju dostaje
Lord Wlodek
05-09-2006, 17:35
I btw "Lord Wlodek" juz twoj name na tibia.pl mowi sam za siebie jaki jestes noob XD!
Hmm nie bende komentował takich osób a to że jestem za inną (Swe) glidią bo tam mam kumpli oznacza ze jestem beee... jak byl bym za polaczkami to jestem boski? no comment....
@Siergiey
Jedyny co mogl mi to 'Normalnie' powiedziec w sumie frag to kazdy jak inny ale dziwnie to wyglada i według mnie taki frag nie powinien sie znalesc.....
Olorion.
05-09-2006, 19:29
olor czit in da warcaby ,|,
po prostu jestes cienki : )
najbardziej sie ciesze ze auroth padł i lootar~
aha i do wszystkich polaków:
NIE SPRZEDAWAJCIE RUNEK ANI NIE KUPUJCIE PROTEKCJI OD SNAEKS I U A SPRZEDAWAJCIE NT
"lord włodek" moze ty przypadkiem zalogowales sie na konto swojego starego? xD w sumie name pasuja idealnie xD
Mighty, mighty wchodziles w dupe szweda a oni na ciebie wy.je.ba.ne xD jestes kretynem xD
_/
Siergiey
05-09-2006, 20:00
bueheheh o ja nie moge
po kazdym poscie napisanym przez mightiego, ktos mowi ze ow jest kretynem ;d
kocham jak mowia prawde.
@wlodek
( ; dobrze, ze nie ty zajmujesz sie fraglista, pozatym walczy sie i mysli nie tylko w grze. a i wgle, sam muroth, ze 'snejkuw' zaliczyl to jaka fraga, wiec?
problem z kwalifikacja tego jako frag, chyba znikl? <;
najlepsze jets to ze wszyscy z unfor~ ktorzy moga walczyc dostali inv tylko nie ty , lol .
btw , hunted
Facc ? Niepotrzebują ludzi z faccem ? Jak mają ludzi z paccem , zreszta i tak zapewne walki będa się toczyc pacc area...to Twoje Hunted , sobie możesz zachowac dla siebie ;)
@Sergiey
Któryś z was ;> tak tylko mówi bądz Yoshi ;< , Jak kochasz to raczej nie kochasz tego co mówią ;]
@Lonetus
Szkoda słów na Ciebie ;] , Polaczek to jesteś Ty , i to myslisz ze cfaniaczek ;] , Nie wygracie ;> , ahh te wasze patryiotyczne nadzieje ;>
@Kensai
Kolejny Patryiota więcej więcej prosze ;> Snakes może i maja na mnie wyjebane , ale nie Unforgivens. Tak pozatym , to Ciebie przestali szwedzi kochac , jak się rozpadło NP , to juz dalej sobie nie poszedłeś z nimi ;)
Lord Wlodek
05-09-2006, 21:46
"lord włodek" moze ty przypadkiem zalogowales sie na konto swojego starego? xD w sumie name pasuja idealnie xD
es kretynem xD
O kurwa też fakt teraz mnie zapierdoli ;D
ALe w sumie Polacy teraz pozytywniej na tej wojnie wygladali ale jesli chcecie sie gdzie zabarykadowac proponuje 'Drugie dp' w Venore ale nie wiem czy macie 3 h-lvl najt....
ALe w sumie Polacy teraz pozytywniej na tej wojnie wygladali ale jesli chcecie sie gdzie zabarykadowac proponuje 'Drugie dp' w Venore ale nie wiem czy macie 3 h-lvl najt....
Pozytywniej wyszli bo mają pomoc od ludzi typu Gorfin'Feyn , Nazgrel Bloodhoof ;) , Bez Nazgrela byli by niczym ;> , to on tam ma siłe rażenia i to on narazie najwiecej fraguje ;>
3 Knight na blokade : Enderdil (Invited List) , Patrykuss Drake , Skalniak Drake
Nine Thou musi wygrać!!!!!!!11111
a do do lodra włodka, nie gra na saphirze, to nie wie co za cuda sie zdażają,
a co Sugide... ja do niego nic nie mam, według mnie jest spoko, może jest "dupolizem", ale napewno nie jestes taki jak Undead Sorcerer Totuc, jego spam: "Lootar, Auroth, nobztrakt MY BRO, M Y B RRRRRR OOOO", gdy Nobz mnie hunotwal napisalem do totuca czy moglby z nim pogadac, a on: "z Noztraktem nie da sie pogadać", a jeszcze pozniej spamowal do mnie, że chaos zbiera kase/runy na war, i że nine musi wygrać bo w all yours~ są same debile... Poprostu Mighty może chce sobie pograć bez huntów itp. więc ja do niego nic nie mam.
Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem. ;pppppppp:creature:
Pozdro~
Nom chciałem sobie pograc bez huntów , ale wielki Olorion i jeszcze wiekszy Bartaz , nie wspomne o wszechmocnym Yoshi'sanie mnie huntuja :< , chyba się rozpłacze....ze smiechu ;> , Dupolizem nie jestem Arad ;) , that's for Your info ;) , a co do Twoich poglądów na temat kto wygra , to każdy ma swoje zdanie , jedni takie same drudzy inne ;)
mam nadzieje że tym razem będzie na odwrót i draconias znowu urośnie w SIŁE.
ps. jak używacie TS/ventrilo to dajta IP adresik to pogadamy o saphirze (chętnie bym się przyłączył do wojny -niestety tylko 50 lvl ;/)
Lord Wlodek
05-09-2006, 23:06
a do do lodra włodka, nie gra na saphirze, to nie wie co za cuda sie zdażają,
Cuda tzn.?
Moze i nie gram ale rientuje sie w wojnach a przynajmniej staram mam sie
Rusikow Bro....
h-lvle szwedzkie wymyślają reasony do hunta z dupy i wogole, ostatnio wojne draco przegralo niby 150~ - 2, bo jeden member draco sie roknoł, wogole zal.pl ;pp
Górnik Zabrze RoX!!
to Twoje Hunted , sobie możesz zachowac dla siebie ;)
http://img115.imageshack.us/img115/7839/ericsm1ut0.jpg
HAHAHAHAH XD Bartazuwa jak zwykle jedzie szmatom as they deserved xD
@sugibleble
nie przeszkadza im chyba miec ludzi z facc skoro maja kilku. spojrz na to pod innym katem jednak. maja w ciebie wyjebane bo jestes pier~ dupolizem. a to na wojnie nie wystarcza :) bo co do twoich "umiejetnosci" nie mam zadnych watpliwosci xD ogarnij sie i idz sobie trenowac moze cie akurat nikt nie zabije (czuwam)
Lord Wlodek
06-09-2006, 12:22
jebac szwedow
Rasista.... Co ci u nich nie pasuje taki sam człowiek jak ty.... a poza tym to jest 'Guild War's' wiec po co podteksty 'Pol vs. Swe' .....
wlodek wez idz sie lepiej zajmij swoim uber pr0 hlvl charem i przestan glupio komentowac kazdy post ? kthxbyepl
HAHAHAHAH XD Bartazuwa jak zwykle jedzie szmatom as they deserved xD
@sugibleble
nie przeszkadza im chyba miec ludzi z facc skoro maja kilku. spojrz na to pod innym katem jednak. maja w ciebie wyjebane bo jestes pier~ dupolizem. a to na wojnie nie wystarcza :) bo co do twoich "umiejetnosci" nie mam zadnych watpliwosci xD ogarnij sie i idz sobie trenowac moze cie akurat nikt nie zabije (czuwam)
Wybacz , jedynym faccem jestem tam Nateris/Arephian jedna osoba , rl Aurotha. Moich umiejetnosci nie widziales bo nie bralem udziału w żadnej wojnie ;)
nie bralem udziału w żadnej wojnie ;)
gz mens polak
Siergiey
06-09-2006, 19:38
Jebac Kurwa Nine Thou I Hail Czopkowo Team Jebac Patrykusa Hahah To Nub Hahah To Prawda Hahahah , Hail Czopkuf Oni Rzdzom
lmao
'tfuj stary.'
( ;
lols of the mans of the mighty mens
Wybacz , jedynym faccem jestem tam Nateris/Arephian jedna osoba , rl Aurotha. Moich umiejetnosci nie widziales bo nie bralem udziału w żadnej wojnie ;)
A rozkminiales kiedyś dlaczego nie brałeś?Bo nikt cie nie chce. A dlaczego? Ponieważ kazdy ma wy.jebane na ciebie i twoja pomoc. Ale co do twoich umiejetnosci to nie mam wątpliwosci: Spier.dalanie po ab i rzucanie mi crown armorów, w helmetów i medusa shieldów masz opanowane do perfekcji xD
P.S Trenienie tez xD
Spier.dalanie po ab i rzucanie mi crown armorów, w helmetów i medusa shieldów masz opanowane do perfekcji xD
P.S Trenienie tez xD
owned xDDDDDDDDD
hahaha sugide ty debilu. sam sie przyznajesz ze nie brales udzialu w zadnej wojnie. sam sie pograzasz. jesli nie brales to nei umiesz na niej walczyc omg trudne do zrozumienia? tez na pierwszej wojnie jaka walczylem nie umialem tego robic.
btw przestancie dzielic ze Asbta to swe a nine thou nie. u nas jest zdaje sie z 6-7 polakow. reszta szwedzi. i co z tego? trzeba rozroznic szwedow kretynow od szwedow wporzadku xD
Hail Nine Thou!
thewojtek
07-09-2006, 15:58
hmmmm a moze przyda wam sie pomoc "furionow" jezeli jeszcze ktokolwiek o Nas pamieta... tak to Ci uber pg z wiosny :)
Hail Nine Thou!
Nie rozumiem jak moznabyc za gildia, w ktorej jest lootar? Nikt nie wie o tym ze wyzywal polakow?Polska repre w pilce noznej(...)?Baa! Nie mowiac o Janie Pawle II...Przeciez ten gosc jest po prostu gópi. Wiekszego idiote widzialem tylko grajac na nepterze(pzdr habbor i reszta brkow~)
W tej gildi jest tez nelpos...czlowiek dwulicowy. Muroth-klamca.Shonne i vilshion-w poziomie iq dorownuja prawie lootarowi. Mam nadzieje ze ktos im wreszcie da porzadnie WPIERDOL.
Oskaliber
07-09-2006, 19:26
trzeba rozroznic szwedow kretynow od szwedow wporzadku xD
Dokładnie ;)
Hail Nine _/
Demiphant
07-09-2006, 19:38
Czy Lootar tak nienawidzi polaków to nie wiem bo dla mnie był bardzo dobry;p
Lord Wlodek
07-09-2006, 20:43
wlodek wez idz sie lepiej zajmij swoim uber pr0 hlvl charem i przestan glupio komentowac kazdy post ? kthxbyepl
Po to jest też forum aby zabrać głos w różnych sprawach...Pr0 char? ;] a co zazdroscisz :>
zabieranie glosu , a pisanie nic nie wnoszacych do tematu glupot to 2 rozne rzeczy =) Zajmij sie Antica bo widze ze ci sie nudzi ;)
Lord Wlodek
09-09-2006, 15:30
zabieranie glosu , a pisanie nic nie wnoszacych do tematu glupot to 2 rozne rzeczy =) Zajmij sie Antica bo widze ze ci sie nudzi ;)
Lubie byz a biezoca na roznych swiatach... z racji ze Rusikow to moj bro chciałbym aby oni wygrali....proste jak metr drutu w kieszeni
Ale zdjecie w sygnaturze masz fajne ;] pamiatka ci zostanie xP
12:4 Niezbyt Po dzisiejszym dniu to wygląda
Frags:
BartazKilled at Level 73 by Shonne and by Raric
Nazgrel BloodhoofKilled at Level 142 by Auroth and by Nobztrakt
Cimothoe Pompeius Killed at Level 94 by Auroth and by Riav
Lord Drakie Killed at Level 74 by Lootarkungen
Matt Pathfinder Killed at Level 92 by Nobztrakt
Driquette Killed at Level 84 by Nobztrakt and by Shonne
Skalniak Drake Killed at Level 82 by Lootarkungen
and by Walik Soul'Shade
Gogo Nine Thou :>
Oskaliber
09-09-2006, 15:57
:S No dziś troche nie wyszło.
Jakiś filmik z dzisiejszego battle plz xD
Hail NT _/
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11458
Film Juz Jest jak go ugladne to editne kto go nakrecał :>
Lord Wlodek
09-09-2006, 21:17
A nie mówiłem..... NT musie sie pogodzic ze benda paymenty
Drak painn Sep 09 2006, 14:20:22 CEST Killed at Level 75 by Lootarkungen and by Feriuma
Eterron
Sep 09 2006, 14:22:37 CEST Killed at Level 73 by Shonne
and by Raric
Oskaliber
09-09-2006, 21:18
A nie mówielm..... NT musie sie pogobic ze bende paymenty
Zainwestuj w słownik...
wiedzialem ze bedziez rzeź hahahahahh CZOPKUF TEAM DO BOJU IJAAAAAAAAAAAAA
Aber Vego
10-09-2006, 14:30
Gildia Alliance of Light. Ma Hunta od Lootera....A oni wyjebane na niego..-.-
Olorion.
10-09-2006, 20:58
Servitutem pacem apellant
Lord Wlodek
10-09-2006, 22:27
Zainwestuj w słownik...
Błędy rzcza ludzka
Post Edited
Chyba po 5 g. byłem wtedy xP
Olorion.
10-09-2006, 23:45
jedziesz wlodek!!1 teraz 50 g
Chyba po 5 g. byłem wtedy xP
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Siergiey
11-09-2006, 11:35
ja nie wiem ale moze jest poczatkujacy?
(,=
smołker of the mens plz
[edit] Lord Wlodek
Zbanowany gz mens
[edit] Lord Wlodek
Zbanowany gz mens
To macie problem z głowy.
Siergiey
12-09-2006, 19:20
jajaja
tak konczom ci co szarujom konto z tatom!11!!! nawet na foróm!!1!
Olorion.
16-09-2006, 14:51
Biedni szwedzi :\
Riav
Sep 16 2006, 14:09:40 CEST Killed at Level 81 by Klockren
and by Lamac Vor'Lzogh
Feriuma
Sep 16 2006, 09:20:38 CEST Killed at Level 94 by Klockren
and by Raid Avatar
o muj peknoł ich ktos buuu :'(
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11709
Już wam tylko sneak ataki zostały... czemu nie open battle?
Fajna byłą dzisiaj akcja...
Sir Geniu poprowadzil, padło z dziesieciu szwedów a jeszcze więcej polaków :(
Ale polakow bylo z trzydziestu, i tylko pociesza mnie chęć do walki.
Szwedzi rządzą tym serwem i to jest przesądzone.
A tak wogóle to nie pasuje do tego tematu...8o
@up 'Ta wiadomość została usunięta przez Nekromanta. Powód: Jeszcze raz i dostaniesz warna miedzy oczy '
Hm , jesli to ten sam nekromanta aka Rez'Naj~ ktory mi spamowal zebym do jego gildii doszedl to powiem tylko Bad-Move : -)
__
[edit] http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11751
@up 'Ta wiadomość została usunięta przez Nekromanta. Powód: Jeszcze raz i dostaniesz warna miedzy oczy '
Hm , jesli to ten sam nekromanta aka Rez'Naj~ ktory mi spamowal zebym do jego gildii doszedl to powiem tylko Bad-Move : -)
__
Buahahhahahahahhahahahaha chciałes zabłysnac ale zrobiłes z siebie idiote Rez'naj ma konto o nazwie "Nekrusik" wiec n/c
Buahahhahahahahhahahahaha chciałes zabłysnac ale zrobiłes z siebie idiote Rez'naj ma konto o nazwie "Nekrusik" wiec n/c
Moze jasniej ?
edited by nekr : tak, ze ja nie jestem nekromanta a'ka rez'naj ^^ Wiec warn miedzy oczy dalej aktualny ;)
Typowa rozmowa.pl :)
Z twoich statystyk aktualny jest tylko lvl ;)
ps. najlepszy shielding an saphirze to 90
Sep 17 2006, 17:30:59 CEST Died at Level 109 by a dragon <- Raric ^_^
<offtopic>Bartaz ile masz dist/m lvl??</offtopic>
HAIL NT !
Z twoich statystyk aktualny jest tylko lvl ;)
ps. najlepszy shielding an saphirze to 90
Ale to sie niedlugo zmieni bo Mighty Sugide NADAL SKILLUJE!! HEHE
Btw. Chyba nie czaisz co to jest ironia w opisie Ixandu xd
Btw 2. Nekromanta widze sie rozkokosił bardzo i szasta tymi warnami na lewo i prawo ;o
Btw 3 Cze all ;;
Btw 4 Hail NINE THOU _/
Btw 5 @Luppy aka Lord Włodek
Włodi nie wiesz ze posiadanie wiecej niz jednego konta na Tibia.pl jest zabronione? ;/
btw12425343543541.HAIL NT
btw12425343543542.HAIL NT
btw12425343543543.HAIL NT
btw12425343543544.HAIL NT
btw12425343543545.HAIL NT
:] i tak dalej
Btw. Chyba nie czaisz co to jest ironia w opisie Ixandu xd
/
ironia- ukryta drwina, lekkie szyderstwo, złosliwość zawarta w wypowiedzi pozornie aprobującej
Więc twierdzisz,ze kłamstwo jest ironią?
Każdy może napisać każdą bzdure tłumaczyć później,zę to ironia ;),ale to nie zmienia tego że to jest bzdura,a nie ironia.
Dziekuje ci , dzieki tobie juz wiem co to znaczy ironia ;ooo
Ty mans of teh Słownik user
ktos tam powiedzial ze alliance of light ma hunta od lootara ;]
Cos tam bylo ale jakos niespecjalnie nas bije, z reszta teraz szkoda mu pewnie fragów
ja osobisie mam pro u wuja vilshiona ;] spoko jest
Hail Nine!
ktos tam powiedzial ze alliance of light ma hunta od lootara ;]
Cos tam bylo ale jakos niespecjalnie nas bije, z reszta teraz szkoda mu pewnie fragów
ja osobisie mam pro u wuja vilshiona ;] spoko jest
Hail Nine!
Ja tez mialem protekcje u vilshiona.I gowno mi pomogla. Powodzenia tym, ktorzy dalej wierza w to, ze protekcja mu cos da.
~Zawsze poszukiwany-Ja.
hah a ja ci powiem ze mi raz dupe uratowal... 60 pal mnie nawalal w carlin mialem pz locka i napisalem do vilshiona i przylecial Nebulus i go uyebal :]
7k na miecha to nie tak duzo
Dziekuje ci , dzieki tobie juz wiem co to znaczy ironia ;ooo
Ty mans of teh Słownik user
No, ciesze sie,ze potrafisz przyznac sie do błędu B) a teraz idź i nie plec wiecej bzdur :D
Sep 17 2006, 17:30:59 CEST Died at Level 109 by a dragon <- Raric ^_^
<offtopic>Bartaz ile masz dist/m lvl??</offtopic>
HAIL NT !
83 chyba i 18
Jordan rookguardion
20-09-2006, 19:32
Nie rozumiem czemu taka gildia jak np. Alliance of Light nie weźmie udziału w wojnie i nie pomoże NT.
Nie rozumiem czemu taka gildia jak np. Alliance of Light nie weźmie udziału w wojnie i nie pomoże NT.
bo to banda nubow ktorych cala gra opiera sie na placeniu za "Protekcje " ?
"Nie rozumiem czemu taka gildia jak np. Alliance of Light nie weźmie udziału w wojnie i nie pomoże NT."
Chyba jako mieso armatnie... Ilu ludzi ma tam z 55 lvl ? Reszra jest na jedno sd/ue od aurotha.
Hehe battle nie ma Nt siedzi w pz a Author,Lootarkungen,Otto Chaos,Walik Soul'Shade,Milos Soul'Shade and more..... poprostu sobie expi ;]
dudek_lfc
22-09-2006, 14:03
Author,
jakis nowy ? :D
jakis nowy ? :D
Tak :D
Niechce mis ie sprawdzac ich dokladnych nickow tzn. niektore znam ale i tak wiadomo o kogo chodzi
powalczyc warto zawsze dla morefana xD , ale i tak saphira jebie ;-( kiedys byla fajna
Aber Vego
23-09-2006, 11:30
bo to banda nubow ktorych cala gra opiera sie na placeniu za "Protekcje " ?
Z całym szacunkiem nie jestem noobem.Chcielismy tylko pomuc nieprzyjeliscie pomocy trudno ale zeby odrazu nooby.
Sep 23 2006, 11:15:49 CEST Killed at Level 118 by Klockren
and by Lamac Vor'Lzogh
lootar~^
Oj padło sie lootarowi ;< jaka szkoda, a zrobił chyba 1 mln expa, jejq ;<
vei - Death Renger?
<cytuje>vei - Death Renger?</cytowal> xd
nie : >
dudek_lfc
28-09-2006, 17:27
huhu chyba juz nie bedzie fragow ? :s
Wujaszek_Mastah
28-09-2006, 18:01
Powiem wam że moja opinia jest taka: NT nie ma żadnych szans bo za mocna ekipa jest w All~ .. Dla mnie to najlepiej niech ta wojna się już skonczy X(
huhu chyba juz nie bedzie fragow ? :s
otworz oczy i poczytaj forum na tibia com =) kilka dni temu padl bollig
jaki koniec fragow ? jak zaczne siac i zniszczenie moim exori i broadswordem to all popadajom
jaki koniec fragow ? jak zaczne siac i zniszczenie moim exori i broadswordem to all popadajom
ALL PL UCIEKAMY DO DP
czeba jakiegos ass loga jebnonc na lootarkunga bo ten to co chwila se expi i expi i se wbija te lvle brudas
Siemka all, na poczatku chcialem zaznaczyc ze to ja tez jestem Chaos Drake gralem na nim w all bitwach ze swe, prawdziwy chaos ten co postuje tylko expil kradl i powerabusowal polakuw, chce powiedziec ze niechce juz brac udzial w tej glupiej wojnie lecz mi szwedy niepozwolom. wiec ja raczej zaczynam przygotowywac payment na iridi gdzie mam hunta i gram teraz zeby sie wyplacic 2 czarned i 1 czarned dla qmpla qmpla co mnie hunci, cuz hail drakonians hail chaos drake w razie jakich kolwiek klopotuw na saphirze (powerabuse, ktos zabil polaka , szwed wpadl na exp spot - pisac nr gg 2461098 mam nadzieje ze bede mogl pomuc dawajac za free jakies eq co mi zostalo czy cos. pozdrawiam cya
Siergiey
29-09-2006, 15:36
lmao rozdwojenie jazni ;;
Siemka all, na poczatku chcialem zaznaczyc ze to ja tez jestem Chaos Drake gralem na nim w all bitwach ze swe, prawdziwy chaos ten co postuje tylko expil kradl i powerabusowal polakuw, chce powiedziec ze niechce juz brac udzial w tej glupiej wojnie lecz mi szwedy niepozwolom. wiec ja raczej zaczynam przygotowywac payment na iridi gdzie mam hunta i gram teraz zeby sie wyplacic 2 czarned i 1 czarned dla qmpla qmpla co mnie hunci, cuz hail drakonians hail chaos drake w razie jakich kolwiek klopotuw na saphirze (powerabuse, ktos zabil polaka , szwed wpadl na exp spot - pisac nr gg 2461098 mam nadzieje ze bede mogl pomuc dawajac za free jakies eq co mi zostalo czy cos. pozdrawiam cya
hahahahahahaah xD
Szwedasy to sa takie PA zaczalem tu grac i juz mam 3 hunty :) i 24 lvl jak narazie tylko na slowach sie skonczylo -.-
Siergiey
03-10-2006, 12:14
lol po co zaczales tam grac?;p
jesli masz za duzo czasu i lubisz zmieniac postacie & serwy to czemu nie, ale jesli nie...to idz stamtad poki masz low lewa ;p
Ambasador
03-10-2006, 17:44
HelloŁ
Dzis rozmawiałem z Nok'ha i Mec'ha~~ chcą się lać 6vs6 swoimi sorkami 30-45lv niestety mam truskawe która wpadła w dziwny sposób;p pomagałbym swoim najcikiem=Pwiec..jesli macie jakies nobowate chary 30++lv to mozemy sie pyknac ze szwedami:> Albo zrobic kuku siku muku triku i jebnac sie na nich cala banda(jakiegos aas log sie jebnonie×D)
@Kwa
hyrymyhypy
Chciąłem zaznoczyć żę to nie jest wojna między polakami a szwedami!!!!!!!
To guildwary, więc czemu polacy nie mają szans, skoro to starcia między gilidiami
Wiadomo że szwedzi hate polaków i nawzajem ale główna wojna to guildwar!!:)
Drugi Owner Integry here :), stwierdzam ze poziom na tym forum dalej nie podniósł sie ani troche, ci co byli 'pr0' dalej sa :)) <- tak to była ironia
wazelinki dalej wchodza w pupe, najmniej doinformowani i kumaci nabijają najwiecej postów. Tylko Gorfin juz może zaprowadzić pożądek, i napewno jego metody nie wszystkim sie spodobają, także nie macie co pokładać nadzieji że Saphira powstanie z gruzów, jest to najmniej rozwinięty świat, tu się nigdy nic nie zmieni lalala.
Drugi Owner Integry here :)
czego ? lol
Siergiey
06-10-2006, 15:05
lmao ;;
owned
nie wiem, moze myslal ze go ktos zna?
Morelowe Słonko
14-10-2006, 00:32
zaliczam sie do tych "pr0" plsssssssss ?
wogole kogo obchodzi saphira? ;
Luka Wars
14-10-2006, 07:46
No ciekawa sprawa:D Wczoraj zaczołem tu grać i mam 5 level. Problem polega na tym czy na mainie przyznawać się do narodowości;)
O co chodzi dokładniej w tej wojnie. Dwie gildie się naparzają czy dwa kraje?
@down
Sam masz niski level więc zrezygnuj, chcę to zobaczyć :D Szwedów się nie boję bo prawda jest taka, że nie są takim chamami, przynajmniej na innych serwerach, a Polacy już się wybijają nawzajem wszędzie.
dudek_lfc
14-10-2006, 11:55
@up
lol? A czemu mialbys sie nie przyznawac? wyloozuj oni nie bija 8 lvle ;;;
ale i tak skoncz grac tam poki masz low lvl bo jak zrobisz wiekszy lvl to moga cie zabic ;)
El.Drinio
14-10-2006, 16:28
@up
Ciebije bija??
Wogule to Wojna juz sie skonczyla tera bedzie Payment.
Luka Wars
14-10-2006, 17:20
;)
Ale tu spokojnie. Na Xerenie przez te pare godzin miałbym już spotkanie III stopnia z paroma PK, a tutaj ja sobie spokojnie trenuje.
Olorion.
14-10-2006, 17:26
@up
Ciebije bija??
Wogule to Wojna juz sie skonczyla tera bedzie Payment.
A kto bedzie placil? : p
who cares bout 70-90 lew chars
El.Drinio
14-10-2006, 18:02
@up
Prawdopodobnie nikt :)
Ja jusz nie wytszymóje psyhicznie hyba bendem płacić , sorawa chłopaki ale nie chce znowu deda ;/
Pozdro dla ziomali z safiry
Luka Wars
15-10-2006, 08:53
Ja jusz nie wytszymóje psyhicznie hyba bendem płacić , sorawa chłopaki ale nie chce znowu deda ;/
Pozdro dla ziomali z safiry
No to masz cienko. Najlepiej by było gdyby wszystkie high lvle z Polski się zmówiły i jakoś to szwedzką zaraze niszczyły.
El.Drinio
15-10-2006, 09:28
No to masz cienko. Najlepiej by było gdyby wszystkie high lvle z Polski się zmówiły i jakoś to szwedzką zaraze niszczyły.
omg chyba byla wojna co?
Przegralismy jak bys niewiedzial tera bedzie bardzo cieszko ! znowu zaczac walczyc.:confused:
Edwinniusz
15-10-2006, 12:02
gramy garmy i wgyramy 1!1111 pl's do boju ole
Przegralismy jak bys niewiedzial
a kim ty jestes?
Pff, przegrali. Czyli jak zwykle, pozatym jak mozna sie poddać nie zaliczając nawet jednego deda?
musze wkoncu wyplacic sie bo ile juz tak nie mozna expic . Stoje normalnie w miejscu z tym levelem a trzeba sie wybijac 100 lvl nie moze czekac przeciesz
Morze jak zaplacimy razem to nam dadza zniszke HEHEHE
Luka Wars
16-10-2006, 19:00
A ile wam karzą płacić? I czy to jednorazowa opłata czy stała?
musimy placic 25 ryp , 30 hamuw i dwanascie giepa dziennie a jak nie to ded plz polacy pomocy msg joszi san help
[edit]
spedzilem w tej grze kolejne 2 minuty i ...
14:35 Eldderek [8]: ej bartaz
14:36 Eldderek [8]: zuc mi dwarvenke
14:36 Eldderek [8]: alebo jakiegos
14:36 Eldderek [8]: shileda
14:36 Eldderek [8]: fast plx
14:36 Mara Leon [28]: utevo res ina "smuggler
14:36 Mara Leon [28]: mam pacca
PL!?!?!?!?
Luka Wars
17-10-2006, 18:30
Hehe, jest proste rozwiązanie. Zróbcie sobie parudniową przerwę. Może dadzą wam spokój.
Olorion.
17-10-2006, 18:59
Hehe, jest proste rozwiązanie. Zróbcie sobie parudniową przerwę. Może dadzą wam spokój.
kpisz czy o droge pytasz
kpisz czy o droge pytasz
to pl ;;;;;
Luka Wars
18-10-2006, 18:07
kpisz czy o droge pytasz
Kozaczysz? Pozabijaj Szwedów skoro masz 666 level:p
Jeśli nie jesteś zalogowany to im nie placisz i nic Ci nie zrobią, proste. Trzeba się tylko oderwać od tibii na jakiś czas.
ja sie oderwalem narazie i nie place , ale chce bo lvlki chce jusz wbijac co radzisz mi robic luka warsie ?
Edwinniusz
18-10-2006, 18:48
zmine nick i wlosy na blond
rzeby byo bardziej szfecko ?
Olorion.
18-10-2006, 20:55
Jeśli nie jesteś zalogowany to im nie placisz i nic Ci nie zrobią, proste. Trzeba się tylko oderwać od tibii na jakiś czas.
dzieki ze mi to mowisz bo w ciagu last 2 weekow gralem razem ~2 godziny w tibie ;\
Luka Wars
20-10-2006, 20:02
Masz wpisane, że jesteś na emeryturze, więc jak możesz grać;)
a ja nie dorac mi so robic tylko blagam bez pl tekstuf
Morelowe Słonko
21-10-2006, 15:39
Ejże dlaczego czarny expi , co to za oszukaństwo ?!
Tak nie może dlużej być - OLOR PROWADZ NAS DO ZWYCIESTWA !!
wogole mam swe techno zaraz sie naucze textu i bede mogl klikac ze szwedami tak ze sie nie skapna ze ja polak z polski
Luka Wars
22-10-2006, 11:29
a ja nie dorac mi so robic tylko blagam bez pl tekstuf
Ty pewnie masz u Szwedów spokój skoro kiepsko piszesz po polsku:p
rze o co chodzi bo ja jusz sie gubie :( ?
Morelowe Słonko
22-10-2006, 13:15
dobra wycofuje moje zarzuty , juz mu szwedzi wytłumaczyli że tak pgowac nie wypada ;;;;;;;;;
Gromexorek
26-10-2006, 22:35
Ja chętnie bym się do wojny dołączył... Dzisiaj padłem od jakiegoś typa z "Bananas in pyjamas" i sie wkurzyłem :evul:.
Pom_pom_the_Evil
01-11-2006, 00:42
ALL HUNTED i huj
a bartaz hunted na bilardzie :)
ALL HUNTED i huj
a bartaz hunted na bilardzie :)
sie odezwal ten co farci xD
Ponieważ malo osób czyta tematy w dziale gildia to tu zamiszcze swoje ogłoszenie:
Szukam teamu do gildi. Poszukuje doświadczonych graczy (lvl nie ma znaczenia, jeśli potrafisz naprawde dobrze grać). Planuje trenować gildie jak sie da:
-symulowane trapy
-mass logi i mass combos
-ogólnie pvp,
-i co mi jeszcze do głowy przyjdzie
Potrzebuje raczej ludzi z paccem ale nie mówie że nie wezme facc. Gildia max 20 członków(bez skojarzeń xD)
Pisać tu bądź kontakt GG: 8371066
wow ej wezmiesz mnie prosze ja jestem z polski HEHEHEHEHE
Morelowe Słonko
02-11-2006, 22:38
ja ostatnio mam dobre pefałpe - co nie strzele z nagłej śmierci to trafie !!!11
mysle ze sie nadam do wojny ze zlymi szwedami.
Zwłaszcza chcialbym zabic tych cfaniakow co zabili strong p~
ej nas nie wezmom przeciesz pytalim lidera i nie chcial jojnonc ;/
Pom_pom_the_Evil
05-11-2006, 20:48
JA CHCE PLXXXXXX
mam dobre pefałpe też \o/
follow+attack
Haha ciekawie sie dzieje Bollig Nazgrel~ Gorfin~ Deleted z tego co wyczytalem to za megabomby Yeah FAK SFEDY!!
Luka Wars
12-11-2006, 14:49
Ile kosztuje na tym serwerze:
Knight Armor
Fire Sword
Dragon Shield
?
Niech ktoś mi przyśle ceny na PW.
@up
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1416903
Knight Armor : 6k
Fire Sword : 6k
Dragon Shield : 6k
Lepiej nizaczynaj na tym servie grac bo szybko skonczysz xd
Luka Wars
13-11-2006, 16:51
Lepiej nizaczynaj na tym servie grac bo szybko skonczysz xd
Gdybyś się zainteresował to byś wiedział, że gram od paru tygodni i mam 21 level. Jedynym PK jakiego spotkałem nie był właśnie Szwed tylko zakompleksiony Polak zabijający z nudów:p
Dawids, dzięki za ceny, bo na forum tibia.com sporadycznie właże.
Olorion.
13-11-2006, 19:58
Gdybyś się zainteresował to byś wiedział, że gram od paru tygodni i mam 21 level. Jedynym PK jakiego spotkałem nie był właśnie Szwed tylko zakompleksiony Polak zabijający z nudów:p
niezly lewik jak na pare tygodni : )
...a jaki ma byc?
Np. za ceny
Moze to bylem ja?albo xeni? czasem jak sie nudzimy to sobie bijemy do reda paru noobow i fajnie to wyglada jak stoimy w 2 przed depo pelnym noobow :)
Np. za ceny
Moze to bylem ja?albo xeni? czasem jak sie nudzimy to sobie bijemy do reda paru noobow i fajnie to wyglada jak stoimy w 2 przed depo pelnym noobow :)
Na innym świecie nie spotkałem się z takim duży PA jak tutaj... Już drugi dzień pod rząd Gerp wbija się na moją tombe i mówi że on tu expi, ja mówię że byłem pierwszy to on mnie zaczyna bić i muszę uciekać :) to poprostu zalbr
Panie Bartaz gdzie jest wasza "wielka" armia?
09:00 Lootarkungen [126]: jag är fran polen ;D mmm... Polacks tack så mycket....... fri moment! :^)
radze prztlumaczyc....
Jedynym PK jakiego spotkałem nie był właśnie Szwed tylko zakompleksiony Polak zabijający z nudów:p
Moze to bylem ja?
Cóż za samokrytyka :D
Panie Bartaz gdzie jest wasza "wielka" armia?
09:00 Lootarkungen [126]: jag är fran polen ;D mmm... Polacks tack så mycket....... fri moment! :^)
radze prztlumaczyc....
sory ale nie interesuje mnie to jakos ;) PL?
sory ale nie interesuje mnie to jakos ;) PL?
Translacja...
09:00 Lootarkungen [126]: jestem z polski ;D ...Polacy dziękuje wam........ za Free items! :^)
Lootar to PL?? o qwa huntuje mnie, rodak rodaka ;/
Olorion.
14-11-2006, 15:55
a to gnuj!1 zlamal odwiecznom zasade rze polak nie dotknie rodaka ;\
Luka Wars
14-11-2006, 15:56
A ja uważam, że kiepski, bo mam mało czasu. Jak grałem na galanie to po takim czasie miałem 28 level (niestety jakimś cudem ktoś z konta usunął mi chara).
Moze to bylem ja?albo xeni? czasem jak sie nudzimy to sobie bijemy do reda paru noobow i fajnie to wyglada jak stoimy w 2 przed depo pelnym noobow
Raczej nie wy chociaż ubolewam, że się tak rodacy zachowujecie;) W jakim mieście ''nudziecie się''? Bo ja najwięcej czasu spędzam w Carlin i czasem widzę red nooba.
Prawda boli, jak zaczynałem grać na serwerze wszyscy gadali, żebym uważał na Szwedów, bo oni są źli (ktoś tu pewnie wspomina czasy potopu szwedzkiego). Póki co żadnego nie spotkałem, a jedynym wrogiem Polaka na Saphirze jest drugi Polak.
PS. Nadziałem się na złodzieja kont, który chciał mnie okraść! Gdzie to zgłosić?
Idę sobie spokojnie przejściem na Fibulę i nagle na priva ktoś mnie zagaduje. Pierwszy raz z gościem gadam i wogóle go nie znam chociaż twierdzi, że znam :D
http://img180.imageshack.us/img180/8740/thieftg2.png
Nieobeznanych ostrzegam, że podany przez tego nooba link to sfałszowana strona i pod żadnym pozorem nie wpisujcie tam swoich haseł!
Nie lootar to nie PL to szwed ;)
Huntuje cie i dobrze mowilem ci ze dlugo nie posiedzisz z chompem i auroth No i sie sprawdzilo ;) Twoj czas sie skonczyl.
dudek_lfc
14-11-2006, 19:40
@luka
Muheuhauehauehauehauahueahueqheuaheauheauheu! Gra w tibie a nie wie jak sie raportuje mUHEUAHEuAHEUHE
A ja uważam, że kiepski, bo mam mało czasu. Jak grałem na galanie to po takim czasie miałem 28 level (niestety jakimś cudem ktoś z konta usunął mi chara).
HHAHAH takie sa losy sharerow!
Luka Wars
15-11-2006, 08:44
Dudek, władaj dalej językiem noobów, a daleko zajdziesz:)
Ponawiam swoją sprawę: natknąłem się na złodzieja kont (we wcześniejszym moim poście jest to opisane), gdzie to zgłosić?
dudek_lfc
15-11-2006, 13:10
@up Czy to takie trudne? CTRL + R... pojawia ci sie konsolka i wpisujesz raport. cya
Nie lootar to nie PL to szwed ;)
Huntuje cie i dobrze mowilem ci ze dlugo nie posiedzisz z chompem i auroth No i sie sprawdzilo ;) Twoj czas sie skonczyl.
a ja myslalem ze cale banany som pl HEHE
Pom_pom_the_Evil
15-11-2006, 20:21
a ja myslalem ze cale banany som pl HEHE
banany som pl !!!
a Bartaz to...
SZWED!!!8o sam mi powiedział gdy prosił o przetłumaczenie aby mógł tutaj zapostować :S
ju ar not fani kurka wonda more fanu plixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Pom_pom_the_Evil
15-11-2006, 20:25
btw. Ixandu...do której szkoły chodzisz ? :]
A oto Bartaz (oczywiście chodzi o tego co śpiewa)
http://youtube.com/watch?v=EzRBnyVlrgo
zabujcze podobieństwo, prawda ?
http://img239.imageshack.us/img239/7629/konuchpompomaw8.jpg HEHE
Pom_pom_the_Evil
15-11-2006, 21:59
Xetif mendo, daj mi numer gg :D
sobie pogramy w bilarda, może nawet puźnym wieczorem zaszalejemy, jakiś virtualny sex przez gg ;)
http://img76.imageshack.us/img76/2522/imagesqm3.jpg
Pom_pom_the_Evil
15-11-2006, 23:09
co za menda, boisz się że znów skopie ci dupę na bilardzie ? xD
Luka Wars
16-11-2006, 07:59
Ale z was stereotypy:baby:
Zachowujcie się tak dalej, a prędzej się sami powybijamy niż z rąk Szwedów.
PS. Chcę znać wasze zdanie na temat mojego pomysłu. Chce zrobić forum poświęcone całej polonii z saphiry, bo tu jest za ciasno. Szwedzi się sami organizują, pora ich nieobgadywać tylko podjąć wysiłki zsolidaryzowania polskich graczy. Jak to się mówi ''w kupie siła''.
Wstępne działy to:
Ogłoszenia
Wydarzenia
Handel
Pomoc
Gildie
Dla lepszej organizacji będe potrzebował ok. dwóch modów (napewno znajdą się spamerzy) i waszej dobrej chęci, żeby się zarejestrowało jak najwięcej polaków. Rejestracja oczywiście na nickach z gry. Piszcie czy wam się to podoba.
Pom_pom_the_Evil
16-11-2006, 14:09
PS. Chcę znać wasze zdanie na temat mojego pomysłu. Chce zrobić forum poświęcone całej polonii z saphiry, bo tu jest za ciasno. Szwedzi się sami organizują, pora ich nieobgadywać tylko podjąć wysiłki zsolidaryzowania polskich graczy. Jak to się mówi ''w kupie siła''.
Wstępne działy to:
Ogłoszenia
Wydarzenia
Handel
Pomoc
Gildie
Dla lepszej organizacji będe potrzebował ok. dwóch modów (napewno znajdą się spamerzy) i waszej dobrej chęci, żeby się zarejestrowało jak najwięcej polaków. Rejestracja oczywiście na nickach z gry. Piszcie czy wam się to podoba.
a ja uważam iz ten server jest pojebany i nie warto na nim grać ;]
(nawet jeżeli będzie na nim więcej polaków)
a tak swoją drogą
BR?
Wstępne działy to:
Ogłoszenia
Wydarzenia
Handel
Pomoc
Gildie
idz sie lepiej zajmij gra polczaku
Luka Wars
16-11-2006, 15:38
70 lvl i już podcierasz się innymi Polakami? Bo jeśli nie masz nic mądrzejszego do powiedzenia to lepiej nie spamuj.
Po za tym myślę, że takie forum by się przydało. Jeśli narzekacie na ten serwer to droga wolna, nikt tu nikogo nie zmusza do gry, zacznijcie swoją błyskotliwą karierę na innym wyludnionym serwerze i niech tam was Szedzi rookują.
Pora wziąć się do roboty, bo takie beznadziejne posty podchodzą pod spam, nic nie wnoszą i zniechęcają innych Polaków do gry, o wiele łatwiej się odnaleźć jeśli wiadomo, że rodak pomorze ;)
Pod koniec tygodnia pewnie forum ruszy-nie jest to żaden obowiązek więc ''wielcy i dumni'' Polacy mogą sobie dalej narzekać jak stare babcie na hemoroidy.
Pom_pom_the_Evil
16-11-2006, 20:33
70 lvl i już podcierasz się innymi Polakami? Bo jeśli nie masz nic mądrzejszego do powiedzenia to lepiej nie spamuj.
Po za tym myślę, że takie forum by się przydało. Jeśli narzekacie na ten serwer to droga wolna, nikt tu nikogo nie zmusza do gry, zacznijcie swoją błyskotliwą karierę na innym wyludnionym serwerze i niech tam was Szedzi rookują.
Pora wziąć się do roboty, bo takie beznadziejne posty podchodzą pod spam, nic nie wnoszą i zniechęcają innych Polaków do gry, o wiele łatwiej się odnaleźć jeśli wiadomo, że rodak pomorze ;)
Pod koniec tygodnia pewnie forum ruszy-nie jest to żaden obowiązek więc ''wielcy i dumni'' Polacy mogą sobie dalej narzekać jak stare babcie na hemoroidy.
Ja się podcieram takimi jak ty, bezużytecznym ścierwem nie mogącym przyjąć do wiadomości że cię tam nie chcą...
Ten serwer jest już stracony i ludzie podobni do ciebie prubójący pokazać ten świat w innym świetle są poprostu debilami.
Naprawde uważasz że serwer majacy średnio 200 osób online dziennie może być dobrym miejscem do grania ?
Luka Wars
16-11-2006, 20:49
Oceniasz ludzi nic o ich nie wiedząc? Może to podług zagranicznych graczy ty jesteś ścierwem, jeśli pominiemy kwestię czy znają przeciętnego gracza z niskim levelem. Tak na marginesie post nie był skierowany do Ciebie. Twoje kompleksy nie są moim problemem.
Ja nie próbuje tutaj robić żadnej rebeli, ani buntu i nie uważam się za dobrego gracza więc po co się tak produkujesz? Chcę, żeby polepszyło się życie Polaków na tym serwerze.
200 osób online to dla Ciebie porażka? Ja widzę wiele pustych expowisk, a ty pewnie mało noobków do zabijania. Gra Ci nie służy skoro spamujesz i wyzywasz ludzi od ścierwa/debili. Zapraszam do Arcania, skorzystaj z uroków zapchanego serwera. Współczuje Ci, bo jesteś żałosny.
Pom_pom_the_Evil
16-11-2006, 20:51
Oceniasz ludzi nic o ich nie wiedząc? Może to podług zagranicznych graczy ty jesteś ścierwem, jeśli pominiemy kwestię czy znają przeciętnego gracza z niskim levelem. Tak na marginesie post nie był skierowany do Ciebie. Twoje kompleksy nie są moim problemem.
Ja nie próbuje tutaj robić żadnej rebeli, ani buntu i nie uważam się za dobrego gracza więc po co się tak produkujesz? Chcę, żeby polepszyło się życie Polaków na tym serwerze.
200 osób online to dla Ciebie porażka? Ja widzę wiele pustych expowisk, a ty pewnie mało noobków do zabijania. Gra Ci nie służy skoro spamujesz i wyzywasz ludzi od ścierwa/debili-ja Ci współczuje, bo jesteś żałosny.
ok...HUNTED :)
właśnie pomogłeś mi znaleść tego nooba do zabicia, dziękuję ;*
Luka Wars
16-11-2006, 20:54
ok...HUNTED :)
właśnie pomogłeś mi znaleść tego nooba do zabicia, dziękuję ;*
Zgadnij co miałem we wcześniejszym poście jeszcze dodać. Zakompleksione krasnale grożące huntem... kogo? Oczywiście, że Polaka. Jeśli znałbyś jakikolwiek inny język może byś urozmaicił swoje menu.
Pom_pom_the_Evil
16-11-2006, 20:56
Zgadnij co miałem we wcześniejszym poście jeszcze dodać. Zakompleksione krasnale grożące huntem... kogo? Oczywiście, że Polaka. Jeśli znałbyś jakikolwiek inny język może byś urozmaicił swoje menu.
HUUUUUUUUNTEDDDDDDDD ;[
i jebie mnie kim jesteś, zydem, niemcem, szwedem czy ruskiem...
w*****asz mnie i to starczy mi jako powód ujebania cie <3
Luka Wars
16-11-2006, 21:00
Pisz dłuższe posty, bo czuję niedosyt. Gdzie się wogóle wychowałeś? Na ulicy? Czy nie potrafisz mówić po polsku? Dziecko neostrady zarywające noce, żeby sobie tylko poexpić:)
Ciekawe co tutaj robią moderatorzy, bo na innym forum dostałbyś nominacją do bana.
Pom_pom_the_Evil
16-11-2006, 21:04
Pisz dłuższe posty, bo czuję niedosyt. Gdzie się wogóle wychowałeś? Na ulicy? Czy nie potrafisz mówić po polsku? Dziecko neostrady zarywające noce, żeby sobie tylko poexpić:)
Ciekawe co tutaj robią moderatorzy, bo na innym forum dostałbyś nominacją do bana.
ehhh, zobaczymy jak będziesz kwiczał gdy cie kiedyś dojadę :S
Luka Wars
16-11-2006, 21:07
Prosiłem o dłuższe, a nie krótsze posty. Taki skomplikowany monolog możesz mi wysłać w prywatnej wiadomości, a nie pisząc posta.
Bądź tak miły i podaj swój nick z saphiry, bo jak widzę masz dwa konta z różnymi e-mailami.
Pom_pom_the_Evil
16-11-2006, 21:10
Prosiłem o dłuższe, a nie krótsze posty. Taki skomplikowany monolog możesz mi wysłać w prywatnej wiadomości, a nie pisząc posta.
Bądź tak miły i podaj swój nick z saphiry, bo jak widzę masz dwa konta z różnymi e-mailami.
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Pom+pom+the+Evil
nie wiem po co sie tak spinales skoro teraz nie bedziesz mogl grac na swoim ukochanym serverze . typowy PL.
hahahaha Luka i na co ci to bylo?teraz bedziesz musial zmienic serva
Pom Pom ;*
Pop pom typowy cwaniaczek bez odrobiny rozumu, nabił jakis lvl i uwaza sie za pana swiata pff zalosny koles.
@Xetif, ta najlepiej siedziec cicho i sie nie odzywac ;) bo przyjdzie bananowy dupek i zrobi hunta...ta?
Dawids...kolejny bananowy typek :D
Luka Warss spokojnie sobie zrobi nowa postac w która Pompon bedzie mógł go cmoknac soczyscie.,wiesz gdzie.
Fakt jest taki,ze nie ma na tym forum "normalnego" tematu o Saphirze
@Xetif, ta najlepiej siedziec cicho i sie nie odzywac ;) bo przyjdzie bananowy dupek i zrobi hunta...ta?
Dawids...kolejny bananowy typek :D
Nikt go nie ubije bo jest temat na forum tibia.com saphiry ze wszyscy sa wolni nikt juz nie ma "hunta"
Btw. chcial bys byc jednym z bananow ;)
Luka Wars
17-11-2006, 18:12
Luka Warss spokojnie sobie zrobi nowa postac w która Pompon bedzie mógł go cmoknac soczyscie.,wiesz gdzie.
Fakt jest taki,ze nie ma na tym forum "normalnego" tematu o Saphirze
Głupio robić nowego chara na nowym świecie skoro tu mi się dobrze gra. Pon-pon sobie poprzeklinał i już został ukarany banem. Nabrałem wiary w tutejszych mederatorów;)
Jeśli nabiję wysoki level i będą tu nudy to się przeprowadze.
PS. Widocznie na tym forum nie będzie normalnego tematu o Saphirze, skoro mało kto się wypowiada.
Btw. chcial bys byc jednym z bananow ;)
Taa zawsze chciałem,żeby mówili do mnie "ty bananie" :D ...banan to brzmi dumnie :baby:
PS. Widocznie na tym forum nie będzie normalnego tematu o Saphirze, skoro mało kto się wypowiada.
Sam doświadczyłeś dlaczego mało osób sie tu wypowiada, coś powiesz i zaraz naskoczy na ciebie kilka super niesamowicie doświadczonych graczy i zacznie równac sie z ziemią tylko dlatego,ze nie masz 50+ lvl
Luka Wars
17-11-2006, 20:49
I niech się wstydzą...;)
Ja wychodze ze stereotypu awanturniczego Polaczka-oszusta.
Głos kraju mataczy - to my Polacy
Głos kraju bez pracy - to my Polacy
Tu żyj walczysz - to my Polacy
Wiesz co to znaczy - to my Polacy
Bez wódki grymasy -to my Polacy
Stale bez kasy - to my Polacy
Wieczne cwaniaki - to my Polacy
Wiesz co to znaczy- to my Polacy
:( Wstyd mi :(
Luka Wars
18-11-2006, 08:29
Głos kraju mataczy - to my Polacy
Głos kraju bez pracy - to my Polacy
Tu żyj walczysz - to my Polacy
Wiesz co to znaczy - to my Polacy
Bez wódki grymasy -to my Polacy
Stale bez kasy - to my Polacy
Wieczne cwaniaki - to my Polacy
Wiesz co to znaczy- to my Polacy
:( Wstyd mi :(
Mi też wstyd, ale waląc głową w mur nic się nie osiągnie. Polak poprostu musi mieć takie podejście do sprawy i już. Takie teksty to dla przeciętnego Polaczka doskonałe usprawiedliwienie.
Skibo, odnośnie tego pierwszego dialogu z Seksem Zawodowym-czy ty go serio wziąłeś pod protekcję? Gdzieś koło 17.00 sam się na jego natknąłem na rookgardzie i powiem Ci, że żałuje.
Pff to bylem ja i robilem sobie jaja z jakiegos kolesia ktory mial 31 lev i okazal sie nabsem a moj kolega Noga Irenka rowniez sie z niego zbijal co wynika z rozmowy ktora tu wkleilem niestety szanowny modek nekromanta ja usunol :<
Luka Wars
18-11-2006, 09:04
Troche szkoda, że usunął bo nie widzę w tym nic niedozwolonego. Następnym razem ponabijaj się z brazylijczyka, bo ten dialog był żałosny.
Ooo, żeby nie było, że nic się nie dzieje. Wczoraj była plaga szczurów w Thais. Zapodaje screeny mrożące krew w żyłach ;)
http://img207.imageshack.us/img207/9281/uo0001oy3.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=uo0001oy3.jpg)
http://img207.imageshack.us/img207/4158/uo0002nl9.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=uo0002nl9.jpg)
http://img215.imageshack.us/img215/2431/uo0003ht8.th.jpg (http://img215.imageshack.us/my.php?image=uo0003ht8.jpg)
http://img207.imageshack.us/img207/1032/uo0005nw9.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=uo0005nw9.jpg)
http://img245.imageshack.us/img245/9317/uo0008zh7.th.jpg (http://img245.imageshack.us/my.php?image=uo0008zh7.jpg)
Najdziwniejsze wydaje mi sie ze modek usunol post z tym chat logiem a nie w ktorym napisalem "Ojejciu :o " czy jakso tak ktory byl totalnie bezensowny :D
pozdro!
btw dzisiaj byl atak piratow =P
Luka Wars
18-11-2006, 12:55
Widziałem wiadomość o ataku piratów, ale jestem FACC, na dodatek grałem charem na rooku. Ciekawe czy było fajnie...
Luka Wars
19-11-2006, 10:40
http://hunted.pl/category/saphira/
Na początku myślałem, że komuś pomyliły się artykuły z Hiberną gdzie są głoszone podobne herezje.
Auroth, czy ten gracz zdaje sobie sprawe co robi? Bo jeśli ceny nie będą spadały to nadal będzie się logowało tylko 400 graczy na serwerze. Chyba za bardzo się on boi o przyszłość serwera, bo wątpie żeby jakieś knight armor spadło do 1k:p
jak bedziesz mial kiedys troche wiekszy lvl niz 20 to zobaczysz ze jednak price lista sie przydaje chociaz z widoku low lvla to troche inaczej wyglada
Na początku myślałem, że komuś pomyliły się artykuły z Hiberną gdzie są głoszone podobne herezje.
Auroth, czy ten gracz zdaje sobie sprawe co robi? Bo jeśli ceny nie będą spadały to nadal będzie się logowało tylko 400 graczy na serwerze. Chyba za bardzo się on boi o przyszłość serwera, bo wątpie żeby jakieś knight armor spadło do 1k:p
Chcesz zeby ceny byly nizsze niz u dzjinow? to nikt nie bedzie selowal nic na trade z h lvl tylko runy a reszte beda selowac u dzjinow i sobie bedziesz mogl pomazyc o g armorze...
Chcesz zeby ceny byly nizsze niz u dzjinow? to nikt nie bedzie selowal nic na trade z h lvl tylko runy a reszte beda selowac u dzjinow i sobie bedziesz mogl pomazyc o g armorze...
Popyt i podaż, jak w życiu one reguluja ceny, jeżeli bedzie popyt na jakis item to bedzie on drogi i gracz nie sprzeda go u dzina,ale innemu graczowi. Pozatym pewiem poziom cen ustaili sam cipsoft ustalajac ceny skupu/sprzedazy pewnych itemów (np.dlaczego nikt nie sprzeda bp uh za 3,5k?)
hehe a życie sobie ;) niech Auroth ustala za np dl i 50k,a ja i tak kupie za 20k, dlaczego? Bo sprzedającemu zależy na sprzedaniu szybko dl za 20k niż za np.tydzien za 50k,a jak auroth sie dowie,ze transakcja była za 20k?
Ciekawe dlaczego Auroth nie dał minimalnej ceny na bp uh np.3.2k?
Slodki_Pomek
20-11-2006, 00:50
Popyt i podaż, jak w życiu one reguluja ceny, jeżeli bedzie popyt na jakis item to bedzie on drogi i gracz nie sprzeda go u dzina,ale innemu graczowi. Pozatym pewiem poziom cen ustaili sam cipsoft ustalajac ceny skupu/sprzedazy pewnych itemów (np.dlaczego nikt nie sprzeda bp uh za 3,5k?)
hehe a życie sobie ;) niech Auroth ustala za np dl i 50k,a ja i tak kupie za 20k, dlaczego? Bo sprzedającemu zależy na sprzedaniu szybko dl za 20k niż za np.tydzien za 50k,a jak auroth sie dowie,ze transakcja była za 20k?
Ciekawe dlaczego Auroth nie dał minimalnej ceny na bp uh np.3.2k?
Price list ma utrzymać ceny na odpowiednik poziomie aby mógł ci się zwrócić koszt polowania na którym zlootowałes ten przedmiot, ceny te maleją wraz ze wzrostem mocy graczy będących głównymi "dostawcami" itemów na server.
Jeżeli się dowie to będziesz dostawał upomnienie a puźniej cię zhuntują/ubiją.
a tak swoją drogą jakąś chwilę temu zrobili annihilator \o/
team: Agressis, Otto Chaos, Milos Soul'Shade, Nok'ha
niestety Agressis padł, każdy z członków teamu wybrał Sword of Valor.
Luka Wars
20-11-2006, 08:07
Odliczam dni kiedy sięgnie swoimi łapami po Rookgard B)
Rope-15,99 gp;)
Price list ma utrzymać ceny na odpowiednik poziomie aby mógł ci się zwrócić koszt polowania na którym zlootowałes ten przedmiot,
Dla mnie price list jest raczej listą cen orientacyjnych bo to moja sprawa czy strace sprzedajac taniej czy nie.
ceny te maleją wraz ze wzrostem mocy graczy będących głównymi "dostawcami" itemów na server.
Jeżeli się dowie to będziesz dostawał upomnienie a puźniej cię zhuntują/ubiją.,
Dlatego price list uwzględnia interesy h lvl.
Tak na marginesie kto bedzie huntowany kupujacy taniej czy sprzedajacy taniej?
Luka Wars
20-11-2006, 14:58
Slodki Pomek straszy, bo to jego kolega z gildii. A swoją drogą jak jedna gildia będzie kontrolować cały kontynent?
Hehe, w najgorszym przypadku depa będą opustoszałe, a ludzie będą handlować na expowiskach:D
Slodki Pomek straszy, bo to jego kolega z gildii. A swoją drogą jak jedna gildia będzie kontrolować cały kontynent?
Hehe, w najgorszym przypadku depa będą opustoszałe, a ludzie będą handlować na expowiskach:D
Kogo kolega z gildy??Nie rozumiem o co ci chodzi..
Jaki kontynent??afrykanski??
@Pom Pom
ye padl na ostatnim demonie a demon juz mial deep red =(
Kogo kolega z gildy??Nie rozumiem o co ci chodzi..
Jaki kontynent??afrykanski??
haalo nie wyspałes sie czy co?
Jaki kolegia z gildii? Auroth.
Jaki kontynent? Chyba o Tibii mówimy i wystarczy odrobina dobrej woli,zeby sie domysleć,ze chodzi o teren w grze Tibia.
Pozatym dalej nie wiem kto ma być huntowany, ten co tanio sprzedaje czy ten co tanio kupuje,no i wciaż nie wiem jak ktoś z np.bip ma sie dowiedziec o tym ze ktos nie trzyma sie price listy?
haalo nie wyspałes sie czy co?
Jaki kolegia z gildii? Auroth.
Jaki kontynent? Chyba o Tibii mówimy i wystarczy odrobina dobrej woli,zeby sie domysleć,ze chodzi o teren w grze Tibia.
Pozatym dalej nie wiem kto ma być huntowany, ten co tanio sprzedaje czy ten co tanio kupuje,no i wciaż nie wiem jak ktoś z np.bip ma sie dowiedziec o tym ze ktos nie trzyma sie price listy?
Ta nie wyspalem sie..
Jaki kontynet to wiem ..
a odp. na twoje glupie pytanie
Wystarczy ze ktos powie ze ktos seluje taniej albo zobaczy oferte na trade...
a co sie z nim stanie nie wiem Pewno dostanie ostrzezenie..a potem to mozna sie domyslec..
Raczej ten co taniej sprzedaje...
a odp. na twoje glupie pytanie
Wystarczy ze ktos powie ze ktos seluje taniej albo zobaczy oferte na trade...
a co sie z nim stanie nie wiem Pewno dostanie ostrzezenie..a potem to mozna sie domyslec..
Raczej ten co taniej sprzedaje...
Nie głupie i nie pytanie (bo pytania)
Ktoś powie,ze druga osoba tanie sprzedaje...i to wystarczy? Suuper teraz jak ktos kogos "spekuje" to ta druga osoba bedzie pisała ze ów pker tanio rzeczy sprzedaje ;)
Myslisz,że ten który taniej kupił bedzie o tym mówił? Ucieszy sie,ze taniej i tyle. Na trade nie trzeba ceny pisac ;)
Ktoś powie,ze druga osoba tanie sprzedaje...i to wystarczy? Suuper teraz jak ktos kogos "spekuje" to ta druga osoba bedzie pisała ze ów pker tanio rzeczy sprzedaje ;)
Myslisz,że ten który taniej kupił bedzie o tym mówił? Ucieszy sie,ze taniej i tyle. Na trade nie trzeba ceny pisac ;)
Nie nie wystarczy ze 8 lvl zacznie spamowac i klamac pozatym nie powiedzialem ze tak musi byc i ze tak bedzie tylko ze tak moze byc...
Slodki_Pomek
20-11-2006, 16:57
Tak, mamy zamiar kontrolować ceny na całym serwerze abysmy mogli >>zarabiać<< na polowaniach (wiem że większości z was sposobem na zarabianie jest zbieranie flasków ale my to robimy inaczej oO).
Sądzę iż najlepszymi dowodami będą "screenshoty"/filmy lub informacje od zaufanych graczy.
Sądzę iż najlepszymi dowodami będą "screenshoty"/filmy lub informacje od zaufanych graczy.
Czyli bedziecie mieli swoje takie R. Beger nagrywajace kompromitujace rozmowy ?:D ehh to szalenstwo dotarlo nawet do Tibii
Czyli bedziecie mieli swoje takie R. Beger nagrywajace kompromitujace rozmowy ?:D ehh to szalenstwo dotarlo nawet do Tibii
Wejz czlowieku zachowaj te glupie txt dla siebie...
Grasz na saphira ze tak lubisz ten temat??
Wejz czlowieku zachowaj te glupie txt dla siebie...
Grasz na saphira ze tak lubisz ten temat??
uuuu a kim jestes,że ty możesz wypisywać rozmaite głupoty,a innym zabraniasz? Sorry,ale na mnie nie robi wrazenia twój super wypasiony lvl B)
Zabronisz mi pisać? Hunta juz mam? buhaha :D
ps.
Gdybys był uwazny to byś znał odpowiedz na swoje pytanie.
uuuu a kim jestes,że ty możesz wypisywać rozmaite głupoty,a innym zabraniasz? Sorry,ale na mnie nie robi wrazenia twój super wypasiony lvl B)
Zabronisz mi pisać? Hunta juz mam? buhaha :D
ps.
Gdybys był uwazny to byś znał odpowiedz na swoje pytanie.
Powiem tylko ze jestes zalosny i niczym sie nie roznisz od post-charow z forum tibia.com ktorzy chocby pisali dobre rzeczy na czyjs temat to i tak sie nie przedstawia bo... SIE BOJA nie wiadomo czego <Hi-Lamus-Yes-Bye> .
Powiem tylko ze jestes zalosny i niczym sie nie roznisz od post-charow z forum tibia.com ktorzy chocby pisali dobre rzeczy na czyjs temat to i tak sie nie przedstawia bo... SIE BOJA nie wiadomo czego <Hi-Lamus-Yes-Bye> .
Powiedz mi do czego bedzie potrzebny nick mojej postaci w Tibii, czy bedzie bardziej pomocny w tej dyskusji?
Moze pesel i nr buta jeszcze podac? ...ale po co?
Nie wiadomo czego sie boja? Buhaha na servie gdzie hunta dostaje sie za to,ze zabilo sie nie tego ghoula co trzeba tym bardziej hunta mozna dostac za to,ze sie mysli inaczej niż TWA ;),a dzieki post charom mozna przekazac bez obawy wiele ciekawych inf. wiec nie wiem dlaczego czujesz taka niechec do p.charów.
Siergiey
21-11-2006, 13:03
przejaw tchorzostwa? ;p
dlatego
przejaw tchorzostwa? ;p
dlatego
...a za przejaw odwagi należy uznać huntowanie 20lvl przez 80lvl :baby: tak?
Czy w grach wirtualnych można wogóle mówic o odwadze i tchórzostwie?
niektórym świat wirtualny miesza sie ze światem rzeczywistym.
Luka Wars
21-11-2006, 15:51
Jeśli miesza się Ci z rzeczywistością to jak najbardziej można mówić o tchórzostwie i odwadze. Ty się poprostu boisz hunta, bo czemu to nie chcesz podać nicku z gry?
Jeśli miesza się Ci z rzeczywistością to jak najbardziej można mówić o tchórzostwie i odwadze. Ty się poprostu boisz hunta, bo czemu to nie chcesz podać nicku z gry?
Czy boje sie hunta? W pewnym sensie tak, tak samo jak idąc łąką boje sie,ze wdepne w krowi placek.
Nikt z graczy w Tibii nie jest w stanie mnie przestraszyć, moze conajmniej utrudnić mi gre i tyle,a po co sobie samemu utrudniac gre ? ;)
Nie podaje nicka z prostej przyczyny, jaki mam w tym interes?
dzieki post charom mozna przekazac bez obawy wiele ciekawych inf. wiec nie wiem dlaczego czujesz taka niechec do p.charów.
Jedyna rzecza jaka narazie przekazujesz sa inf. typu " gowno-wiem-na-ten-temat-ale-i-tak-sie-wypowiem" . Tak jak to robiles opowiadajac o mnie co ja takiego zrobilem albo jaki to ja jestem zly , wcale mnie nie znajac i nic o mnie nie wiedzac xD! Zreszta mam gdzies co o mnie napiszesz , nie bede dyskutowac z nikim dopuki nie bede wiedzial z kim rozmawiam. Bez pozdro.
gowno-wiem-na-ten-temat-ale-i-tak-sie-wypowiem
gowno-wiem-na-ten-temat-ale-i-tak-sie-wypowiem
@up
Chyba ci sie pomylily tematy (zapomnialem ze wasz temat to co post "oh same Pa")i musisz wypowiadac sie gdzie indziej.
Idz lepiej na swoja kyrke i tam sobie rob PA
Jedyna rzecza jaka narazie przekazujesz sa inf. typu " gowno-wiem-na-ten-temat-ale-i-tak-sie-wypowiem" . .
Spójrz na swoje wypowiedzi ,same " gz means" " hahaha" lub "pl?" czyli zbyt rozbudowanego słownictwa nie posiadasz
Tak jak to robiles opowiadajac o mnie co ja takiego zrobilem albo jaki to ja jestem zly , wcale mnie nie znajac i nic o mnie nie wiedzac xD! .
haha pochlebiasz sobie
Zreszta mam gdzies co o mnie napiszesz , nie bede dyskutowac z nikim dopuki nie bede wiedzial z kim rozmawiam. Bez pozdro.
Trzymam cie za słowo B)
@up
Chyba ci sie pomylily tematy (zapomnialem ze wasz temat to co post "oh same Pa")i musisz wypowiadac sie gdzie indziej.
a) nierobie rzadnego pa i niemow nic bo nawet mnie nieznasz OK? Ja niemowie nic na nikogo kogo nieznam/niespotkalem/niemam pojecia
b) gram tu zoabcz na moj profil to chyba wyraznie widac ze gram tu
buziaczki,
0lik
Siergiey
22-11-2006, 19:40
...a za przejaw odwagi należy uznać huntowanie 20lvl przez 80lvl :baby: tak?
;pp
nie odwracaj kota do gory ogonem..
rob co chcesz ; i tak chuj mnie to boli
Luka Wars
22-11-2006, 20:17
Dobra, wróćmy do kwesti bananów B)
Jak będziecie kontrolować handel na kontynencie? Kogo już zabiliście? Co się stanie jeśli najwyższy level sprzeda golden armor za 10gp? Jak go zabijecie? Czy ktoś to bierze na poważnie? Czy Auroth cierpi na nudę? Czy istnieją screeny z egzekwowania waszego prawa? Czy wszystkie banany to Polacy?
Na wstępie to tyle.
Jak będziecie kontrolować handel na kontynencie? Kogo już zabiliście? Co się stanie jeśli najwyższy level sprzeda golden armor za 10gp? Jak go zabijecie? Czy ktoś to bierze na poważnie? Czy Auroth cierpi na nudę? Czy istnieją screeny z egzekwowania waszego prawa? Czy wszystkie banany to Polacy?
Na wstępie to tyle.
Postaram sie odpowiedziec na wiekszosc twoich pytan...
Jak bedziemy kontrolowac handel na kontynencie?/Poprzez informatorow.
Kogo juz zabilismy? /Nikogo
Co sie stanie jezeli ....... /Zapytaj go o to pewno nic sie nie stanie :)
Jak go zabijecie?? / kogo??
Czy ktos to bierze na powaznie / Raczej
Czy auroth cierpi na nude? / Raczej nie
Czy istnieja screeny..../ Dont know
Czy BIP to polacy / Nie wiekszosc bipa to Szwedzi 90+%
Nie wiem co ci to da ale chciales to masz...
Luka Wars
22-11-2006, 22:01
Dzięki.
Jak go zabijecie?? / kogo??
U nas najwyższy level na serwerze to 173, jeśli sprzeda golden armor za 10 gp złamie ustalone przez was ceny. Jak go zabijecie?
U nas najwyższy level na serwerze to 173, jeśli sprzeda golden armor za 10 gp złamie ustalone przez was ceny. Jak go zabijecie?
Podobno nie ma głupich pytań...
A to mnie rozjebało...
Weż sie lepiej wyjeb na plecy i udawaj stonke xDD
Slodki_Pomek
23-11-2006, 01:31
Podobno nie ma głupich pytań...
A to mnie rozjebało...
Weż sie lepiej wyjeb na plecy i udawaj stonke xDD
heuhauheuhaeuhauehuaehuaheuhea own3d
A co do tego zkąd jest BiP, znam prawie wszystkich z rl'a...naprzykład wczoraj byłem na piwie z Lootarem a puźniej na romantycznej kolacji z Nok'ha...
Poza tym ten 173 level jest w naszej guildi więc co mamy mieć do niego ?
Teoretycznie nam wszystko wolno...prawda ? ;)
Slodki_Pomek
23-11-2006, 01:34
Na wstępie to tyle.
Nie wiem czy Auroth cierpi na nudę ale mnie bawi dojeżdżanie takich lamusów jak ty.B)
Slodki_Pomek
23-11-2006, 01:37
@up
pa jest fajne :(
;pp
nie odwracaj kota do gory ogonem..
rob co chcesz ; i tak chuj mnie to boli
Ta wypowiedź miała mieć jakiś sens czy była tylko spontanicznym wybuchem emocji?
Dzięki.
Banany nie tworzą tzw. reguł,zeby ich przestrzegać, jak już popon napisał oni rzadzą i robią co chcą ;)
Siergiey
23-11-2006, 17:21
Ta wypowiedź miała mieć jakiś sens czy była tylko spontanicznym wybuchem emocji?
ta czesto wybucham z chujem zeby uspokoic moja emocjonalnosc
Luka Wars
23-11-2006, 19:47
pa jest fajne :(
Rozgarnięte osoby podobno nie piszą dubelków;)
Chuj (...) Ja jebie (...) kurwa(...)masz zjebany lep(...) Jebany Głupcze!!
A ty co? Dziecko z ADHD jesteś?
Zadajesz beznadziejnie glupie pytania i sie dziwisz ze ludzie albo je ignoruja albo udzielaja glupich odpowiedzi.
Ma pytanie to sie pyta i tyle,a gdzie ma sie pytac jak nie na forum?
Nie ma głupich pytań,są tylko głupie odpowiedzi.
ps.
(...)wydawało mi sie że zrobiłem trzy posty pod sobą...lamusie.
...i kto tu jest lamus buhaha
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.