Pokaż pełną wersje : Cycopolis
Nephelai
03-09-2006, 22:03
heja... mam pytanie dam rade 29ms 34 m lvl eq: platinum amulet,crown helmet, crown armor, crown shield, p-legs, wand of cosmic+exori vis na cycopolis na -1pietrze? i czy bedzie to oplacalne w miare? ile moge wyciagnac expa/h? prosze o szybka opowiedz (nie moge uzywac polskich znakow cos sie z kompem zepsulo) ;] dziekuje za wszystkie odpowiedzi napewno mi sie przydadza proponuje zamkniecie tematu
Calego pietra nie wybijesz bez waste z uwagi na grupke:orc leader, zerk, archanist i pare innych. Lepiej juz zejdz na -2. Najlawiej isc tam z monkami. Jednak ja polecam na tym lvlu tomby i scaraby z summonami.
spokojnie mozesz expic na 1-3 pietrze ale uwazaj na FE na 3 pietrze Leadera z Hmm zabijesz zerki to samo ale uwazaj bo sa bardzo szybkie.
Zamiast UH powinienes nosic MF i exure gran albo vitas uzywaj, UH nie biez za duzo lepiej mf. jezeli bedziesz mial szczescie to koszty sie zwroca.
Expa wyciagniesz z 15-20k/h
No co to ma być? Knighci mają tylko kilka miejsc gdzie moga spokojnie expic a jeszcze jacys sorkowie sie tam pchaja -.-
Idz do tomba lepiej.
Spokojnie dasz rade, uwazaj na guardy, polecam postawic 1 monka bedzie blokowal lub bil, przyjemny exp ale troszke ludzi tam sie kreci. Ja 45 ed jezdzilem z monkiem czasem , czasem bez i niewiem czy bylo waste. Myśle że pomolem.B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.