Pokaż pełną wersje : Mam problem :(
Otóż mój problem wygląda następująco
Mam new TibiCam (1.0.0 lub jakos tak)
I chce nagrać film
banał co nie?
aktywacja,nagraj wybieram plik
i się loguje
chodze chodze
potem stop recording
suzkam pliku
a to chooja
nie ma żadnego
nie mogę nagrywać filmów
są tam do wyboru różne servery
czy to ma jakiś związek z tym?
Jeśli tak to jaki mam wybrać bym mógł nagrywać te filmy
z góry thx za pomoc
Xawieri
Vanhelsen
18-08-2004, 20:21
Ja nagrywam w następujścy sposub:
Aktywacja > nagrywanie > wybierz [wpisuje nazwe pliku np: nowyfilm w katakolu z tibiCAM] > Loguje sie > Kręce > Zakończ nagrywanie. I mi zawsze się pojawia, jeśli ci się niepojawia usun tibiCAM i załatw se jeszcze raz, morze podziała.
Nie działa :(:(:(:(:(:(:(
A kurde taki film super by był :(
Fuc**ng TibiCam kurde ludzie help !!!!!!!!!!!11
jak odpalam tibicam wedlug instrukcji to niby wszytsko ok ale jak wybiore film i nacisne ok to pojawia mi sie blad ze cos tam 163 line error.txt jakis bla w kazdym razie ... co robic ?
O, właśnie ja mam to samo co kolega u góry, a stąło się to, od keidy zainstalowałem ten program do robienia servów (ale ta starsza versja) i starą tibię (ale do innego folderu), zeby mi ten program działał. No a jak teraz chce odtwarzać filmik, to go wybieram i error ;(
Vicious Phoenix
19-08-2004, 15:07
Mnie również udziela się błąd :(
----------------------------------------
Debug Assertion
time: Thu Aug 19 14:25:24 2004
line: 163
module: Container
position: x=0 y=0 z=0
Parameter: -90
----------------------------------------
Co mam robić ?
Po pierwsze : są niby dwie identyczne wersje TibiCam na nowego klienta Tibi 7.3 ( ponoć tez 7.26 i 7.27 ), w jednym nie można nagrywać (jakiś błąd) a druga działa normalnie bez zarzutów i można w niej nagrywać. To zależy skąd dokładnie ściągacie TibiCam,na tibia.de znalazłem w dwóch miejscach i jedna z tych wersji jest dobra,wystarczy poszukać ( na mojej stronce jest akurat ta wersja dobra , link w moim podpisie ).
Po drugie : Sądzę ze błąd 163 oznacza mniej więcej to ze nie ma zgodności między filmem, wersją Tibi, lub wersją TibiCam.Trzeba to wszystko dobrać by można było sobie oglądnąć filmik.
Mr. Gy ver
daj może link do twojej stronki :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.