PDA

Pokaż pełną wersje : Mam problem :(

Xawieri
18-08-2004, 19:20
Otóż mój problem wygląda następująco
Mam new TibiCam (1.0.0 lub jakos tak)
I chce nagrać film
banał co nie?
aktywacja,nagraj wybieram plik
i się loguje
chodze chodze
potem stop recording
suzkam pliku
a to chooja
nie ma żadnego
nie mogę nagrywać filmów
są tam do wyboru różne servery
czy to ma jakiś związek z tym?
Jeśli tak to jaki mam wybrać bym mógł nagrywać te filmy
z góry thx za pomoc

Xawieri

Vanhelsen
18-08-2004, 20:21
Ja nagrywam w następujścy sposub:

Aktywacja > nagrywanie > wybierz [wpisuje nazwe pliku np: nowyfilm w katakolu z tibiCAM] > Loguje sie > Kręce > Zakończ nagrywanie. I mi zawsze się pojawia, jeśli ci się niepojawia usun tibiCAM i załatw se jeszcze raz, morze podziała.

Xawieri
18-08-2004, 21:29
Nie działa :(:(:(:(:(:(:(
A kurde taki film super by był :(
Fuc**ng TibiCam kurde ludzie help !!!!!!!!!!!11

mietus
19-08-2004, 00:02
jak odpalam tibicam wedlug instrukcji to niby wszytsko ok ale jak wybiore film i nacisne ok to pojawia mi sie blad ze cos tam 163 line error.txt jakis bla w kazdym razie ... co robic ?

Zoorekk
19-08-2004, 11:01
O, właśnie ja mam to samo co kolega u góry, a stąło się to, od keidy zainstalowałem ten program do robienia servów (ale ta starsza versja) i starą tibię (ale do innego folderu), zeby mi ten program działał. No a jak teraz chce odtwarzać filmik, to go wybieram i error ;(

Vicious Phoenix
19-08-2004, 15:07
Mnie również udziela się błąd :(

----------------------------------------
Debug Assertion
time: Thu Aug 19 14:25:24 2004
line: 163
module: Container
position: x=0 y=0 z=0
Parameter: -90
----------------------------------------

Co mam robić ?

gy_ver
19-08-2004, 18:32
Po pierwsze : są niby dwie identyczne wersje TibiCam na nowego klienta Tibi 7.3 ( ponoć tez 7.26 i 7.27 ), w jednym nie można nagrywać (jakiś błąd) a druga działa normalnie bez zarzutów i można w niej nagrywać. To zależy skąd dokładnie ściągacie TibiCam,na tibia.de znalazłem w dwóch miejscach i jedna z tych wersji jest dobra,wystarczy poszukać ( na mojej stronce jest akurat ta wersja dobra , link w moim podpisie ).
Po drugie : Sądzę ze błąd 163 oznacza mniej więcej to ze nie ma zgodności między filmem, wersją Tibi, lub wersją TibiCam.Trzeba to wszystko dobrać by można było sobie oglądnąć filmik.

Xawieri
19-08-2004, 20:59
Mr. Gy ver
daj może link do twojej stronki :)