zaloguj się

Pokaż pełną wersje : TIbia---BUAHAHAHA

BEstmaxioRs
05-09-2006, 20:13
Tibia gra zrobiona w Paincie patrzcie co z was niedługo zostanie jak bedziecie dalej grac : http://co.tibia.robi.z.ludzi.patrz.pl/ nei dlugo bedziecie tacy sami

MUwie wam X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

..::QRAS::..
05-09-2006, 20:16
Ignorujcie to.

BEstmaxioRs
05-09-2006, 20:17
spoko mozecie ignorowac ale zobaczcie sobie filmik nie chce wam niczego nazucac

Kurczakos
05-09-2006, 20:18
A zobacz co Wordl of Warcraft robi z ludźmi -.-
@ a na tym filmiku jest pokazane że to Tibia? Bo nie widziałem ;/

Drah Dorgos
05-09-2006, 20:18
Stary filmik z maxiora :). Koles sie zdenerwowal bo unreal mu nie dziala :). Raczej nie widze zeby to mialo wiecej wspolnego z Tibia procz tego ze obie gry dzialaja na komputerach i moza w nie grac przez internet :P.

BEstmaxioRs
05-09-2006, 20:20
spoko ale ja nie gram w world of warcraft a jak zobaczylem w tibie to nie wiem co pomyslec czlowieku kiedys przy tym umrzesz nawet nie bedziesz wiedzial kiedy (jedno diecko nic prawie nie jadlo nie lazilo do szkoly tylko popierniczalo w tibie a mama sie wkurzyla i wylaczyla mu prad a te zabila ja to moze sie stac z toba !!!!

Uther92
05-09-2006, 20:21
@filmik
To wcale nie ejst o tibii bo to jest filmik który kilka lat temu latał po necie jako "niewyżyte dziecko internetu" a teraz pojawiło sie mnóstwo przeróbek pod tibie, wow'a mu, ultime online itp
@topic
Niepiszcie juz nic bo to bedzie kolejny temat z cyklu "jak to szataniści zrobili tibie" X(

BEstmaxioRs
05-09-2006, 20:23
tak jasiu czlowieku nie czytasz gazet to nie prawda bylo pokazane raz w gazecie ze tibia zabija dzieci !!!!!!!!!!!!!!X( X(

Dwimenor
05-09-2006, 20:24
Stare, było, nie śmieszne.

Jak ci się nie podoba-nie graj. Nikt cię nie zmusza.
Nie będziemy wracać do dyskusji na temat "szkodliwości społecznej grania w tibie" bo:
a: nic z tego nie wyniknie
b: Wszystko co można powiedzieć było już powiedziane
c: patrz punkt a.