zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Roty

Marcjanx
06-09-2006, 19:44
Wiem że to może głupie pytanie ale.. gdzie są roty na liberty bay i jakieś inne stworki żebym mógł trenić knightem na 8 lvlu wyszłem z roka dopiero :P Slyszałem o czymś takim jak "Zwiedziaj z Cichym" ALe tibia.cam nie chodzi mi itd.
Proszę was o zamieszczenie mapki całego liberty bay żebym mógł sie połapać co i jak :P

Sir Night Master
06-09-2006, 19:53
troll xD <10 znaków>

@down
wystarczy poczytać ze zrozumieniem przyklejone tematy w dziale "Filmy" zawsze jest tibia earth (czy jakoś tak) i tam może są pokazane mapki tych podziemii ;p

Marcjanx
06-09-2006, 19:54
Rozumiesz że potrzebuje pomocy -.- Jestem 1 razn na liberty bay! A niema na tibia.pl mapki zalonczonej, niebede szukal bo po 1 mam lagi a po drugie wejde gdzies na jakies silniejsze potworki i padam. lol? trudno to tak zrozumiec?

Właśnie mówiłem @up ze tibia.cam mi nie chodzi :P
Hmm. Sprawdzałem na tibia earth i jest liberty bay ale niwiem gdzie są roty itd. A na mapie rewspawnu niema liberty bay jakby on anie istniała :P

MlodyPL
06-09-2006, 20:20
Jest pokazane cale rotowisko na filmie Cichego.

Marcjanx
06-09-2006, 20:26
OMG K-Urwa -.- Co ja mówiłem Tibia.cam mi nie działa a wy dalej -.-
Wżuć jakiegoś sska z tego filmu bede bardzo wdzięczny i jak tam dojść.
Dzieki za pomoc -.- Widze że nie interesujecie sie tym to cya!

ripper
06-09-2006, 21:30
Nie podoba Ci się udzielana pomoc to powiem wprost - wy*******aj z forum i idź szukać na własną rękę, albo łaskawie przyłóż się bardziej do szukania.

$oyer
06-09-2006, 21:42
upup@ To juz twoj zakichany problem ze ci tibicam(nie taibia.camX( )
nie chodzi! mi tez nie chodzila ale jakos se poradzilem i dziala ideolo!
to juz tylko twoja sprawa ze nic nie potrafisz zrobicX(

Berry
07-09-2006, 09:26
@autor.
Jak ktoś ma Ci pomóc skoro Ty się żucasz za free?-.-' Nie nasza wina że Ci "nie działa" tibia.cam. Aff..

MlodyPL
07-09-2006, 13:56
Przejdz bardziej pod dzielnice slamsów, kieruj sie na zachód (<< lewo) w strone pól trzcinowych. Tam znajdz dziure, uzyj lopaty i jazzda. Ale uwazaj, potwory które sie tam znajduja to

- Roty
- Carrion Wormy od -2 juz
- Celetripe (albo jakos podobnie), jest dosc duzo
- Bug
- Tarantula juz od -2, uwazaj :)

Screena mi sie nie chce robic :D.

Wogóle jak masz 8 lvl i pierw idz na edron na trolle i zacznij wbijac skille.