zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Bloknac draga sorciem

BlackWolf
09-09-2006, 09:19
! Witam !

Chcialbym sie spytac czy uda mi sie bloknac draga sorciem , nie chodzi mi czy bede dostawal duze obrazenia z fb czy fv tylko z lapy . Mam eq: knight armor , plate legs , crusader helmet , leather boots , dragon shield i platinium amulet ( ewentualnie dragon nacklace ) 21 shielding i 25 lvl ( mlvl nie wazny bo zawsze boge podskillowac robiac hmmy ;) ) wiem ze lepiej poczekac do 28 lvla kiedy bede mogl robic ds i bede mial wand of cosmic energy , ale poprostu chcialem sprawdzic jak mi pujdzie tym charem B) .

Lexing
09-09-2006, 09:26
Nie radze, mi na 60lvl zdarzało sie że dostawałem combo za 400hp, no chyba że chcesz bloczyć z magic shieldem ale wtedy mana bedzie uciekała bardzo szybko.

Ttrox
09-09-2006, 09:30
Ja bym jeszcze poczekal

Quent
09-09-2006, 09:31
Dla mnie to głupota blokowac draga sorcem! do tego nadaja sie tylko knight ewentualnie pall a nie sorc lub druid!

BlackWolf
09-09-2006, 11:33
Dla mnie to głupota blokowac draga sorcem! do tego nadaja sie tylko knight ewentualnie pall a nie sorc lub druid!

Myslisz ze jak wysoko poziomowy sorc wali z np. great energy beam w draga to ma blokera :baby: ? Sam idzie X( ! ja sie pytam w tym temacie doswiadczonych gracz X( ! Nie wiesz to sie nie wypowiadaj X( ! Temat do skasowania B) , juz wszystko wiem :) . Pozdro i dziekuje za "wiekszosc" :D postow ;) !